Raamatun aarteita, osa 6

Anonyymi

Tämä on Osa 6, Raamatun Aarteita

Raamatun kokonaissisältö kasvattaa tervettä uskoa!
--------------------------------------------------------------

Jokainen (uskova) joka vilpittömästi ja totisella mielellä tahtoo seurata Herraa Jeesusta opissa ja elämässä – huomaa enemmin tai myöhemmin, että Raamatun Sanaa tulee kunnioittaa KOKONAISUUDESSAAN! Jokainen tosiuskova joka rakastaa Jumalaa ja Jeesusta, rakastaa ja arvostaa Raamatun Sanaa!

Sellainen eksytys, jossa Raamattua käännetään kieroon, revitään kuin irti tärkeitäkin osia Raamatun Sanasta, halveksitaan Jeesusta, Hänen ristinsä sovitustyötä, Pyhän sovintoveren voimaa - - sellainen mielivaltainen harhaopetus on 100% hylättävä. Sellaisen kanssa ei pidä olla MISSÄÄN tekemisissä! Sellaisessa ei vaikuta Pyhä Henki, vaan kirjaimellisesti ”paha henki” - pahat eksytyksen demoniset voimat.

Pietari kirjoittaa, 2 Piet 1:20-21
• ”Ennen muuta teidän on oltava selvillä siitä, etteivät pyhien kirjoitusten ennustukset ole kenenkään omin neuvoin selitettävissä. Yksikään profeetallinen sana ei ole tullut julki ihmisten tahdosta, vaan ihmiset ovat puhuneet Pyhän Hengen johtamina sen, minkä ovat Jumalalta saaneet.”

Apostolien opetukset antavat paljon valaisua! (Paavali)
------------------------------------------------------

Otan tähän (Osa 6) tapetille Jeesuksen valitsemien apostolien osuutta. Hän valitsi ensin ne 12, joista Juudas eksyi kavalluksen syntiin. Toiset apostolit rupesivat ihmistasolla valitsemaan Juudaksen tilalle uutta miestä. Valinta-arpa osui Mattias – nimiselle miehelle. ( Apt 1:23-26).

Arpomalla tehty asia ei tietenkään ollut Jeesuksen suvereeni asia. Hän oli ITSE valinnut Juudaksen tilalle – Saulus tarsolaisen, sittemmin apostoli Paavalina tunnettu! ( Apt 9. luku, Room 1:1, 1 Kor 1:1, Galatalaiskirje 1:15-16)

• ”Paavali, Kristuksen Jeesuksen palvelija, kutsuttu apostoliksi ja valittu julistamaan Jumalan evankeliumia, tervehtii kaikkia Roomassa olevia Jumalalle rakkaita ja hänen kutsumiaan pyhiä.”

• ”Mutta kun hän, joka äitini kohdusta saakka on minut erottanut ja kutsunut armonsa kautta, näki hyväksi ilmaista minussa Poikansa, että minä julistaisin evankeliumia hänestä pakanain seassa...”

Paavalista on kiistelty!
-----------------------------

Kautta kristillisen historian apostoli Paavalia vastaan on hyökätty, ja häntä on reposteltu niin ja näin.

Näinäkin aikoina esiintyy sellaisia harhaopettajia, jotka omien korviensa välistä
( sekä eksytyksen hengissä!) sepittävät jos jonkinlaista jargoniaa Paavalista! Nämä ”omatekoiset profeetat” (?) kehuvat itseään, kuinka (muka) Jumala jo äidin kohdusta oli tehnyt valintaa? Sellainen ei vakuuta.

Oma todistus, oma satukertomus ei ole pätevä! Jos Jumala jonkun kutsuu ja asettaa johonkuhun tehtävään, Pyhä Henki antaa sellaiseen ”vahvistuksen” toisten uskovien taholta!

• ”Mutta jos hän ei sinua kuule, niin ota vielä yksi tai kaksi kanssasi, 'että jokainen asia vahvistettaisiin kahden tai kolmen todistajan sanalla.” ( Matt 18:16)

• ”Kolmannen kerran minä nyt tulen teidän tykönne. Kahden tai kolmen todistajan sanalla on jokainen asia vahvistettava.” (2. Kor 13:1)

Kun siis näinäkin aikoina Raamatun halveksijat ja vailla Pyhää Henkeä ja Jumalan kunnioitusta olevat postailijat ilkkuvat Paavalia (julkisissa teksteissään!) on oikeus ja kohtuus, että Raamatun Sana saa auktoriteetin asioissa!

(aloitus jatkuu)

26

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jatkoa aloitukseen, Osa 6 = aloittaja)

      Saulus tarsolaisen värikäs keissi!
      ---------------------------------------

      Herramme Jeesus itse kutsui ja valitsi tämän hyvin oppineen, sivistyneen ja kielitaitoisen miehen, Saulus tarsolaisen. Hänen tietotaitonsa olivatkin tarpeen hänen lähetystehtävässään!

      Mutta Hänen uskonnollinen kiihkonsa, oppikiihko – oli ollut hänelle kompastuskivi.
      Vailla Jumalan rakkautta hän kuin ”kuolleessa” tilassa, pimeässä, sokeudessa näki harhaisesti.

      Oppikiihkossaan hän kiivaili ”isien perinnäissäätöjen” puolesta, eikä tajunnut että Jeesus oli luvattu Messias, Kirjoitusten mukaan. Näin hän sortui vainoamaan Jeesuksen uskovia. Niin, että hänestä tuli murhaaja! Kun ensimmäinen Herran Jeesuksen marttyyri – Stefanos – kivitettiin, paikalla oli tämä Saulus!

      • ”Niin he huusivat suurella äänellä ja tukkivat korvansa ja karkasivat kaikki yhdessä hänen päällensä ja ajoivat hänet ulos kaupungista ja kivittivät. Ja todistajat riisuivat vaippansa Saulus nimisen nuorukaisen jalkojen juureen. ” ( Apt 7:58)

      • ”Saul uhkui yhä vihaa ja murhanhimoa Herran opetuslapsia kohtaan. Hän meni ylipapin luo ja pyysi tältä Damaskoksen synagogille osoitettuja kirjeitä, jotka valtuuttaisivat hänet vangitsemaan tuolle tielle lähteneet, sekä miehet että naiset, ketkä vain käsiinsä saisi, ja tuomaan heidät Jerusalemiin.” ( Apt 9:1-2)

      Saulus kohtaa Jeesuksen!
      ----------------------------
      Juuri tällä ”murhanhimon” siivittämällä matkalla Saulus tarsolainen kuitenkin tekemisiin ylösnousseen Herran Jeesuksen kanssa!

      • »Saul, Saul, miksi vainoat minua?» Hän kysyi: »Herra, kuka sinä olet?» Ääni vastasi: »Minä olen Jeesus, jota sinä vainoat. Nouse ja mene kaupunkiin. Siellä saat kuulla, mitä sinun on tehtävä.» (Apt 9: 1 >>)

      Tuon vallankumouksellisen ja radikaalin kääntymyksen seurauksena syntyi ihan uutta! Paavalin ”vihamissio” , vihan voimassa - uskonnollisin fraasein ympättynä - se muuttui täysin! Ja, muuttui ”ääni kellossa”. Vihan tilalle – vihasta puhdistuneeseen sisimpään – tuli Jumalan rakkaus! (1. Kor 13. luku!)

      Jumalan Totuuden Valo – kuin röntgensäteet – tunkeutuivat Sauluksen ytimiin! Hän ensimmäistä kertaa ”NÄKI” itsestään totuuden! Se, että hän on vain syntinen savi-ihminen, kadotettu ilman Jumalan armoa! ( 1 Tim 1:12-16)

      • ”Minä kiitän häntä, joka minulle on voimaa antanut, Kristusta Jeesusta, meidän Herraamme, siitä, että hän katsoi minut uskolliseksi ja asetti palvelukseensa minut, entisen pilkkaajan ja vainoojan ja väkivallantekijän. Mutta minä sain laupeuden, koska olin tehnyt sitä tietämättömänä, epäuskossa:

      • ”Ja meidän Herramme armo oli ylen runsas, vaikuttaen uskoa ja rakkautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa.”

      • ”Varma on se sana ja kaikin puolin vastaanottamisen arvoinen, että Kristus Jeesus on tullut maailmaan syntisiä pelastamaan, joista minä olen suurin.

      • - Mutta sentähden minä sain laupeuden, että Jeesus Kristus minussa ennen muita osoittaisi kaiken pitkämielisyytensä, esikuvaksi niille, jotka tulevat uskomaan häneen, itsellensä iankaikkiseksi elämäksi.”

      • Anonyymi

        Jatkoa aloitukseen osa 6, aloittaja)

        Barnabas ja Saul saavat kutsun lähetystyöhön (Apt 13:1 >>>)
        -----------------------------------------------------

        Jeesus oli kutsunut, asettanut ja armoittanut Paavalin siihen vaativaan tehtävään, joka oli jatkossa evankelumin vieminen kauas, pakanakansojen keskelle! Sitten Jumala vahvisti tämän annetun kutsumustehtävän. Niin Hän tekee yleensä!

        • Antiokian seurakunnassa oli profeettoja ja opettajia: Barnabas ja Simeon, josta käytettiin nimeä Niger, kyreneläinen Lukios, Menahem, joka oli neljännesruhtinas Herodeksen kasvinkumppani, sekä Saul. Kerran, kun he olivat palvelemassa Herraa ja paastoamassa, Pyhä Henki sanoi:
        • »Erottakaa Barnabas ja Saul minun työhöni, siihen tehtävään, johon minä olen heidät kutsunut.»
        • Niin he paastosivat ja rukoilivat, ja sitten he panivat kätensä näiden kahden päälle ja lähettivät heidät matkaan.”

        Barnabas ja Saul Kyproksessa
        ------------------------------------------
        Paavalin saama armoitus ja Pyhän Hengen vaikutus näkyi aloitetussa tehtävässä piankin! Se oli todellista rintamaa, jossa pahuuden voimat olivat täysillä vastustamassa Jeesuksen evankeliumia. Samoin kuin näinäkin aikoina! Näin: Apt 13: 4-12.

        • ”Barnabas ja Saul, jotka Pyhä Henki näin oli lähettänyt, tulivat Seleukiaan ja purjehtivat sieltä Kyprokseen. Saavuttuaan Salamiiseen he julistivat Jumalan sanaa juutalaisten synagogissa. Johannes oli mukana heidän apulaisenaan.

        • ”He kulkivat sitten koko saaren halki Pafokseen saakka. Siellä he tapasivat Barjesus-nimisen juutalaisen miehen, joka oli noita ja väärä profeetta. Tämä oleskeli saaren käskynhaltijan Sergius Pauluksen luona, joka oli viisas mies. Käskynhaltija kutsui Barnabaksen ja Saulin luokseen ja halusi kuulla Jumalan sanaa. - Mutta tuo tietäjä – sitä hänen toinen nimensä Elymas tarkoittaa – vastusti heitä ja yritti estää käskynhaltijaa tulemasta uskoon.

        • Silloin Saul – eli Paavali – täynnä Pyhää Henkeä katsoi mieheen tiukasti ja sanoi: »Sinä Paholaisen sikiö, vilpin ja petoksen pesä, sinä kaiken hyvän ja oikean vihollinen! Etkö jo lakkaa vääristämästä Herran suoria teitä!

        • Nyt Herra nostaa kätensä sinua vastaan. Sinä tulet sokeaksi etkä näe aurinkoa ennen kuin määrä on.» Siinä samassa noidan ylle laskeutui synkkä pimeys, ja hän asteli haparoiden sinne tänne ja etsi taluttajaa. Kun käskynhaltija näki, mitä tapahtui, hän ihmetteli Herran opin voimaa ja uskoi.”
        -----------------------------------------------------------------------------

        Jumala oli Paavalin kanssa, ja antoi todistuksen siitä. Paavalin ”hedelmä” kertoi hyvästä ja terveestä puusta. Hänen uskontiensä ja opetuksensa kyllä kelpaavat kaikille, jotka ovat nöyriä Jumalan edessä. Täydellisyyttä kun kukaan ei saavuta! Innostan kaikkia tutustumaan yhä syvemmin Raamattuun ja myös Paavalinkin asiaan.. . Näin hän kirjoittaa filippiläisille:

        • ”Ei niin, että jo olisin sen saavuttanut tai että jo olisin tullut täydelliseksi, vaan minä riennän sitä kohti, että minä sen omakseni voittaisin, koskapa Kristus Jeesus on voittanut minut."

        " Veljet, minä en vielä katso sitä voittaneeni; mutta yhden minä teen: unhottaen sen, mikä on takana, ja kurottautuen sitä kohti, mikä on edessäpäin, minä riennän kohti päämäärää, voittopalkintoa, johon Jumala on minut taivaallisella kutsumisella kutsunut Kristuksessa Jeesuksessa.”

        (Aloittajan aloitus, osa 6 päättyy tähän. Aloittaja)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jatkoa aloitukseen osa 6, aloittaja)

        Barnabas ja Saul saavat kutsun lähetystyöhön (Apt 13:1 >>>)
        -----------------------------------------------------

        Jeesus oli kutsunut, asettanut ja armoittanut Paavalin siihen vaativaan tehtävään, joka oli jatkossa evankelumin vieminen kauas, pakanakansojen keskelle! Sitten Jumala vahvisti tämän annetun kutsumustehtävän. Niin Hän tekee yleensä!

        • Antiokian seurakunnassa oli profeettoja ja opettajia: Barnabas ja Simeon, josta käytettiin nimeä Niger, kyreneläinen Lukios, Menahem, joka oli neljännesruhtinas Herodeksen kasvinkumppani, sekä Saul. Kerran, kun he olivat palvelemassa Herraa ja paastoamassa, Pyhä Henki sanoi:
        • »Erottakaa Barnabas ja Saul minun työhöni, siihen tehtävään, johon minä olen heidät kutsunut.»
        • Niin he paastosivat ja rukoilivat, ja sitten he panivat kätensä näiden kahden päälle ja lähettivät heidät matkaan.”

        Barnabas ja Saul Kyproksessa
        ------------------------------------------
        Paavalin saama armoitus ja Pyhän Hengen vaikutus näkyi aloitetussa tehtävässä piankin! Se oli todellista rintamaa, jossa pahuuden voimat olivat täysillä vastustamassa Jeesuksen evankeliumia. Samoin kuin näinäkin aikoina! Näin: Apt 13: 4-12.

        • ”Barnabas ja Saul, jotka Pyhä Henki näin oli lähettänyt, tulivat Seleukiaan ja purjehtivat sieltä Kyprokseen. Saavuttuaan Salamiiseen he julistivat Jumalan sanaa juutalaisten synagogissa. Johannes oli mukana heidän apulaisenaan.

        • ”He kulkivat sitten koko saaren halki Pafokseen saakka. Siellä he tapasivat Barjesus-nimisen juutalaisen miehen, joka oli noita ja väärä profeetta. Tämä oleskeli saaren käskynhaltijan Sergius Pauluksen luona, joka oli viisas mies. Käskynhaltija kutsui Barnabaksen ja Saulin luokseen ja halusi kuulla Jumalan sanaa. - Mutta tuo tietäjä – sitä hänen toinen nimensä Elymas tarkoittaa – vastusti heitä ja yritti estää käskynhaltijaa tulemasta uskoon.

        • Silloin Saul – eli Paavali – täynnä Pyhää Henkeä katsoi mieheen tiukasti ja sanoi: »Sinä Paholaisen sikiö, vilpin ja petoksen pesä, sinä kaiken hyvän ja oikean vihollinen! Etkö jo lakkaa vääristämästä Herran suoria teitä!

        • Nyt Herra nostaa kätensä sinua vastaan. Sinä tulet sokeaksi etkä näe aurinkoa ennen kuin määrä on.» Siinä samassa noidan ylle laskeutui synkkä pimeys, ja hän asteli haparoiden sinne tänne ja etsi taluttajaa. Kun käskynhaltija näki, mitä tapahtui, hän ihmetteli Herran opin voimaa ja uskoi.”
        -----------------------------------------------------------------------------

        Jumala oli Paavalin kanssa, ja antoi todistuksen siitä. Paavalin ”hedelmä” kertoi hyvästä ja terveestä puusta. Hänen uskontiensä ja opetuksensa kyllä kelpaavat kaikille, jotka ovat nöyriä Jumalan edessä. Täydellisyyttä kun kukaan ei saavuta! Innostan kaikkia tutustumaan yhä syvemmin Raamattuun ja myös Paavalinkin asiaan.. . Näin hän kirjoittaa filippiläisille:

        • ”Ei niin, että jo olisin sen saavuttanut tai että jo olisin tullut täydelliseksi, vaan minä riennän sitä kohti, että minä sen omakseni voittaisin, koskapa Kristus Jeesus on voittanut minut."

        " Veljet, minä en vielä katso sitä voittaneeni; mutta yhden minä teen: unhottaen sen, mikä on takana, ja kurottautuen sitä kohti, mikä on edessäpäin, minä riennän kohti päämäärää, voittopalkintoa, johon Jumala on minut taivaallisella kutsumisella kutsunut Kristuksessa Jeesuksessa.”

        (Aloittajan aloitus, osa 6 päättyy tähän. Aloittaja)

        Aamen kiitos Jeesus!


      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Hyvä! Näitä lisää!


      • Anonyymi

        ”Herran pelko on viisauden alku, hyvä ymmärrys kaikille, jotka sitä noudattavat. Hänen ylistyksensä pysyy iankaikkisesti.”


      • Anonyymi

        Jumala voi!


      • Anonyymi

        Seuraavana päivänä hän näki Jeesuksen tulevan tykönsä ja sanoi: "Katso, Jumalan Karitsa, joka ottaa pois maailman synnin!”
        Joh 1:29


      • Anonyymi

        ” Herra, sinä nostit minun sieluni tuonelasta, sinä herätit minut henkiin hautaan vaipuvien joukosta.”


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aamen kiitos Jeesus!

        ” Sillä hänessä iloitsee meidän sydämemme, me turvaamme hänen pyhään nimeensä.”


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jatkoa aloitukseen osa 6, aloittaja)

        Barnabas ja Saul saavat kutsun lähetystyöhön (Apt 13:1 >>>)
        -----------------------------------------------------

        Jeesus oli kutsunut, asettanut ja armoittanut Paavalin siihen vaativaan tehtävään, joka oli jatkossa evankelumin vieminen kauas, pakanakansojen keskelle! Sitten Jumala vahvisti tämän annetun kutsumustehtävän. Niin Hän tekee yleensä!

        • Antiokian seurakunnassa oli profeettoja ja opettajia: Barnabas ja Simeon, josta käytettiin nimeä Niger, kyreneläinen Lukios, Menahem, joka oli neljännesruhtinas Herodeksen kasvinkumppani, sekä Saul. Kerran, kun he olivat palvelemassa Herraa ja paastoamassa, Pyhä Henki sanoi:
        • »Erottakaa Barnabas ja Saul minun työhöni, siihen tehtävään, johon minä olen heidät kutsunut.»
        • Niin he paastosivat ja rukoilivat, ja sitten he panivat kätensä näiden kahden päälle ja lähettivät heidät matkaan.”

        Barnabas ja Saul Kyproksessa
        ------------------------------------------
        Paavalin saama armoitus ja Pyhän Hengen vaikutus näkyi aloitetussa tehtävässä piankin! Se oli todellista rintamaa, jossa pahuuden voimat olivat täysillä vastustamassa Jeesuksen evankeliumia. Samoin kuin näinäkin aikoina! Näin: Apt 13: 4-12.

        • ”Barnabas ja Saul, jotka Pyhä Henki näin oli lähettänyt, tulivat Seleukiaan ja purjehtivat sieltä Kyprokseen. Saavuttuaan Salamiiseen he julistivat Jumalan sanaa juutalaisten synagogissa. Johannes oli mukana heidän apulaisenaan.

        • ”He kulkivat sitten koko saaren halki Pafokseen saakka. Siellä he tapasivat Barjesus-nimisen juutalaisen miehen, joka oli noita ja väärä profeetta. Tämä oleskeli saaren käskynhaltijan Sergius Pauluksen luona, joka oli viisas mies. Käskynhaltija kutsui Barnabaksen ja Saulin luokseen ja halusi kuulla Jumalan sanaa. - Mutta tuo tietäjä – sitä hänen toinen nimensä Elymas tarkoittaa – vastusti heitä ja yritti estää käskynhaltijaa tulemasta uskoon.

        • Silloin Saul – eli Paavali – täynnä Pyhää Henkeä katsoi mieheen tiukasti ja sanoi: »Sinä Paholaisen sikiö, vilpin ja petoksen pesä, sinä kaiken hyvän ja oikean vihollinen! Etkö jo lakkaa vääristämästä Herran suoria teitä!

        • Nyt Herra nostaa kätensä sinua vastaan. Sinä tulet sokeaksi etkä näe aurinkoa ennen kuin määrä on.» Siinä samassa noidan ylle laskeutui synkkä pimeys, ja hän asteli haparoiden sinne tänne ja etsi taluttajaa. Kun käskynhaltija näki, mitä tapahtui, hän ihmetteli Herran opin voimaa ja uskoi.”
        -----------------------------------------------------------------------------

        Jumala oli Paavalin kanssa, ja antoi todistuksen siitä. Paavalin ”hedelmä” kertoi hyvästä ja terveestä puusta. Hänen uskontiensä ja opetuksensa kyllä kelpaavat kaikille, jotka ovat nöyriä Jumalan edessä. Täydellisyyttä kun kukaan ei saavuta! Innostan kaikkia tutustumaan yhä syvemmin Raamattuun ja myös Paavalinkin asiaan.. . Näin hän kirjoittaa filippiläisille:

        • ”Ei niin, että jo olisin sen saavuttanut tai että jo olisin tullut täydelliseksi, vaan minä riennän sitä kohti, että minä sen omakseni voittaisin, koskapa Kristus Jeesus on voittanut minut."

        " Veljet, minä en vielä katso sitä voittaneeni; mutta yhden minä teen: unhottaen sen, mikä on takana, ja kurottautuen sitä kohti, mikä on edessäpäin, minä riennän kohti päämäärää, voittopalkintoa, johon Jumala on minut taivaallisella kutsumisella kutsunut Kristuksessa Jeesuksessa.”

        (Aloittajan aloitus, osa 6 päättyy tähän. Aloittaja)

        Olemme vielä matkalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jatkoa aloitukseen osa 6, aloittaja)

        Barnabas ja Saul saavat kutsun lähetystyöhön (Apt 13:1 >>>)
        -----------------------------------------------------

        Jeesus oli kutsunut, asettanut ja armoittanut Paavalin siihen vaativaan tehtävään, joka oli jatkossa evankelumin vieminen kauas, pakanakansojen keskelle! Sitten Jumala vahvisti tämän annetun kutsumustehtävän. Niin Hän tekee yleensä!

        • Antiokian seurakunnassa oli profeettoja ja opettajia: Barnabas ja Simeon, josta käytettiin nimeä Niger, kyreneläinen Lukios, Menahem, joka oli neljännesruhtinas Herodeksen kasvinkumppani, sekä Saul. Kerran, kun he olivat palvelemassa Herraa ja paastoamassa, Pyhä Henki sanoi:
        • »Erottakaa Barnabas ja Saul minun työhöni, siihen tehtävään, johon minä olen heidät kutsunut.»
        • Niin he paastosivat ja rukoilivat, ja sitten he panivat kätensä näiden kahden päälle ja lähettivät heidät matkaan.”

        Barnabas ja Saul Kyproksessa
        ------------------------------------------
        Paavalin saama armoitus ja Pyhän Hengen vaikutus näkyi aloitetussa tehtävässä piankin! Se oli todellista rintamaa, jossa pahuuden voimat olivat täysillä vastustamassa Jeesuksen evankeliumia. Samoin kuin näinäkin aikoina! Näin: Apt 13: 4-12.

        • ”Barnabas ja Saul, jotka Pyhä Henki näin oli lähettänyt, tulivat Seleukiaan ja purjehtivat sieltä Kyprokseen. Saavuttuaan Salamiiseen he julistivat Jumalan sanaa juutalaisten synagogissa. Johannes oli mukana heidän apulaisenaan.

        • ”He kulkivat sitten koko saaren halki Pafokseen saakka. Siellä he tapasivat Barjesus-nimisen juutalaisen miehen, joka oli noita ja väärä profeetta. Tämä oleskeli saaren käskynhaltijan Sergius Pauluksen luona, joka oli viisas mies. Käskynhaltija kutsui Barnabaksen ja Saulin luokseen ja halusi kuulla Jumalan sanaa. - Mutta tuo tietäjä – sitä hänen toinen nimensä Elymas tarkoittaa – vastusti heitä ja yritti estää käskynhaltijaa tulemasta uskoon.

        • Silloin Saul – eli Paavali – täynnä Pyhää Henkeä katsoi mieheen tiukasti ja sanoi: »Sinä Paholaisen sikiö, vilpin ja petoksen pesä, sinä kaiken hyvän ja oikean vihollinen! Etkö jo lakkaa vääristämästä Herran suoria teitä!

        • Nyt Herra nostaa kätensä sinua vastaan. Sinä tulet sokeaksi etkä näe aurinkoa ennen kuin määrä on.» Siinä samassa noidan ylle laskeutui synkkä pimeys, ja hän asteli haparoiden sinne tänne ja etsi taluttajaa. Kun käskynhaltija näki, mitä tapahtui, hän ihmetteli Herran opin voimaa ja uskoi.”
        -----------------------------------------------------------------------------

        Jumala oli Paavalin kanssa, ja antoi todistuksen siitä. Paavalin ”hedelmä” kertoi hyvästä ja terveestä puusta. Hänen uskontiensä ja opetuksensa kyllä kelpaavat kaikille, jotka ovat nöyriä Jumalan edessä. Täydellisyyttä kun kukaan ei saavuta! Innostan kaikkia tutustumaan yhä syvemmin Raamattuun ja myös Paavalinkin asiaan.. . Näin hän kirjoittaa filippiläisille:

        • ”Ei niin, että jo olisin sen saavuttanut tai että jo olisin tullut täydelliseksi, vaan minä riennän sitä kohti, että minä sen omakseni voittaisin, koskapa Kristus Jeesus on voittanut minut."

        " Veljet, minä en vielä katso sitä voittaneeni; mutta yhden minä teen: unhottaen sen, mikä on takana, ja kurottautuen sitä kohti, mikä on edessäpäin, minä riennän kohti päämäärää, voittopalkintoa, johon Jumala on minut taivaallisella kutsumisella kutsunut Kristuksessa Jeesuksessa.”

        (Aloittajan aloitus, osa 6 päättyy tähän. Aloittaja)

        Matkalla olemme, MUTTA Jeesuksen kanssa.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ” Herra, sinä nostit minun sieluni tuonelasta, sinä herätit minut henkiin hautaan vaipuvien joukosta.”

        ” Avaja porttis, ovesi,
        käy Herraas vastaan nöyrästi,
        kun itse taivaan kuningas
        sun tahtoo olla vierahas.
        Suo ilovirtes kaikua,
        on siitä riemu taivaassa.
        Nyt olkoon kiitos Jeesuksen,
        hän saapuu luokse syntisen.”


      • Anonyymi

        Hän, nöyrä, hiljainen,
        Herramme suloinen,
        tuo meille lahjojansa
        ja kruunaa armollansa.
        Nyt Herrallesi kanna
        ylistys, hoosianna!


      • Anonyymi

        Aivan niin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jatkoa aloitukseen osa 6, aloittaja)

        Barnabas ja Saul saavat kutsun lähetystyöhön (Apt 13:1 >>>)
        -----------------------------------------------------

        Jeesus oli kutsunut, asettanut ja armoittanut Paavalin siihen vaativaan tehtävään, joka oli jatkossa evankelumin vieminen kauas, pakanakansojen keskelle! Sitten Jumala vahvisti tämän annetun kutsumustehtävän. Niin Hän tekee yleensä!

        • Antiokian seurakunnassa oli profeettoja ja opettajia: Barnabas ja Simeon, josta käytettiin nimeä Niger, kyreneläinen Lukios, Menahem, joka oli neljännesruhtinas Herodeksen kasvinkumppani, sekä Saul. Kerran, kun he olivat palvelemassa Herraa ja paastoamassa, Pyhä Henki sanoi:
        • »Erottakaa Barnabas ja Saul minun työhöni, siihen tehtävään, johon minä olen heidät kutsunut.»
        • Niin he paastosivat ja rukoilivat, ja sitten he panivat kätensä näiden kahden päälle ja lähettivät heidät matkaan.”

        Barnabas ja Saul Kyproksessa
        ------------------------------------------
        Paavalin saama armoitus ja Pyhän Hengen vaikutus näkyi aloitetussa tehtävässä piankin! Se oli todellista rintamaa, jossa pahuuden voimat olivat täysillä vastustamassa Jeesuksen evankeliumia. Samoin kuin näinäkin aikoina! Näin: Apt 13: 4-12.

        • ”Barnabas ja Saul, jotka Pyhä Henki näin oli lähettänyt, tulivat Seleukiaan ja purjehtivat sieltä Kyprokseen. Saavuttuaan Salamiiseen he julistivat Jumalan sanaa juutalaisten synagogissa. Johannes oli mukana heidän apulaisenaan.

        • ”He kulkivat sitten koko saaren halki Pafokseen saakka. Siellä he tapasivat Barjesus-nimisen juutalaisen miehen, joka oli noita ja väärä profeetta. Tämä oleskeli saaren käskynhaltijan Sergius Pauluksen luona, joka oli viisas mies. Käskynhaltija kutsui Barnabaksen ja Saulin luokseen ja halusi kuulla Jumalan sanaa. - Mutta tuo tietäjä – sitä hänen toinen nimensä Elymas tarkoittaa – vastusti heitä ja yritti estää käskynhaltijaa tulemasta uskoon.

        • Silloin Saul – eli Paavali – täynnä Pyhää Henkeä katsoi mieheen tiukasti ja sanoi: »Sinä Paholaisen sikiö, vilpin ja petoksen pesä, sinä kaiken hyvän ja oikean vihollinen! Etkö jo lakkaa vääristämästä Herran suoria teitä!

        • Nyt Herra nostaa kätensä sinua vastaan. Sinä tulet sokeaksi etkä näe aurinkoa ennen kuin määrä on.» Siinä samassa noidan ylle laskeutui synkkä pimeys, ja hän asteli haparoiden sinne tänne ja etsi taluttajaa. Kun käskynhaltija näki, mitä tapahtui, hän ihmetteli Herran opin voimaa ja uskoi.”
        -----------------------------------------------------------------------------

        Jumala oli Paavalin kanssa, ja antoi todistuksen siitä. Paavalin ”hedelmä” kertoi hyvästä ja terveestä puusta. Hänen uskontiensä ja opetuksensa kyllä kelpaavat kaikille, jotka ovat nöyriä Jumalan edessä. Täydellisyyttä kun kukaan ei saavuta! Innostan kaikkia tutustumaan yhä syvemmin Raamattuun ja myös Paavalinkin asiaan.. . Näin hän kirjoittaa filippiläisille:

        • ”Ei niin, että jo olisin sen saavuttanut tai että jo olisin tullut täydelliseksi, vaan minä riennän sitä kohti, että minä sen omakseni voittaisin, koskapa Kristus Jeesus on voittanut minut."

        " Veljet, minä en vielä katso sitä voittaneeni; mutta yhden minä teen: unhottaen sen, mikä on takana, ja kurottautuen sitä kohti, mikä on edessäpäin, minä riennän kohti päämäärää, voittopalkintoa, johon Jumala on minut taivaallisella kutsumisella kutsunut Kristuksessa Jeesuksessa.”

        (Aloittajan aloitus, osa 6 päättyy tähän. Aloittaja)

        ” Hän saapuu kunniassansa,
        maan Herra ja taivasten,
        jo taipuvat kaikkien polvet
        luona Kristuksen istuimen.
        Jo katsele,
        tytär Siion, kirkkauttaan
        ja riemuitse
        ja kuuluta laupeuttaan!”


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jatkoa aloitukseen osa 6, aloittaja)

        Barnabas ja Saul saavat kutsun lähetystyöhön (Apt 13:1 >>>)
        -----------------------------------------------------

        Jeesus oli kutsunut, asettanut ja armoittanut Paavalin siihen vaativaan tehtävään, joka oli jatkossa evankelumin vieminen kauas, pakanakansojen keskelle! Sitten Jumala vahvisti tämän annetun kutsumustehtävän. Niin Hän tekee yleensä!

        • Antiokian seurakunnassa oli profeettoja ja opettajia: Barnabas ja Simeon, josta käytettiin nimeä Niger, kyreneläinen Lukios, Menahem, joka oli neljännesruhtinas Herodeksen kasvinkumppani, sekä Saul. Kerran, kun he olivat palvelemassa Herraa ja paastoamassa, Pyhä Henki sanoi:
        • »Erottakaa Barnabas ja Saul minun työhöni, siihen tehtävään, johon minä olen heidät kutsunut.»
        • Niin he paastosivat ja rukoilivat, ja sitten he panivat kätensä näiden kahden päälle ja lähettivät heidät matkaan.”

        Barnabas ja Saul Kyproksessa
        ------------------------------------------
        Paavalin saama armoitus ja Pyhän Hengen vaikutus näkyi aloitetussa tehtävässä piankin! Se oli todellista rintamaa, jossa pahuuden voimat olivat täysillä vastustamassa Jeesuksen evankeliumia. Samoin kuin näinäkin aikoina! Näin: Apt 13: 4-12.

        • ”Barnabas ja Saul, jotka Pyhä Henki näin oli lähettänyt, tulivat Seleukiaan ja purjehtivat sieltä Kyprokseen. Saavuttuaan Salamiiseen he julistivat Jumalan sanaa juutalaisten synagogissa. Johannes oli mukana heidän apulaisenaan.

        • ”He kulkivat sitten koko saaren halki Pafokseen saakka. Siellä he tapasivat Barjesus-nimisen juutalaisen miehen, joka oli noita ja väärä profeetta. Tämä oleskeli saaren käskynhaltijan Sergius Pauluksen luona, joka oli viisas mies. Käskynhaltija kutsui Barnabaksen ja Saulin luokseen ja halusi kuulla Jumalan sanaa. - Mutta tuo tietäjä – sitä hänen toinen nimensä Elymas tarkoittaa – vastusti heitä ja yritti estää käskynhaltijaa tulemasta uskoon.

        • Silloin Saul – eli Paavali – täynnä Pyhää Henkeä katsoi mieheen tiukasti ja sanoi: »Sinä Paholaisen sikiö, vilpin ja petoksen pesä, sinä kaiken hyvän ja oikean vihollinen! Etkö jo lakkaa vääristämästä Herran suoria teitä!

        • Nyt Herra nostaa kätensä sinua vastaan. Sinä tulet sokeaksi etkä näe aurinkoa ennen kuin määrä on.» Siinä samassa noidan ylle laskeutui synkkä pimeys, ja hän asteli haparoiden sinne tänne ja etsi taluttajaa. Kun käskynhaltija näki, mitä tapahtui, hän ihmetteli Herran opin voimaa ja uskoi.”
        -----------------------------------------------------------------------------

        Jumala oli Paavalin kanssa, ja antoi todistuksen siitä. Paavalin ”hedelmä” kertoi hyvästä ja terveestä puusta. Hänen uskontiensä ja opetuksensa kyllä kelpaavat kaikille, jotka ovat nöyriä Jumalan edessä. Täydellisyyttä kun kukaan ei saavuta! Innostan kaikkia tutustumaan yhä syvemmin Raamattuun ja myös Paavalinkin asiaan.. . Näin hän kirjoittaa filippiläisille:

        • ”Ei niin, että jo olisin sen saavuttanut tai että jo olisin tullut täydelliseksi, vaan minä riennän sitä kohti, että minä sen omakseni voittaisin, koskapa Kristus Jeesus on voittanut minut."

        " Veljet, minä en vielä katso sitä voittaneeni; mutta yhden minä teen: unhottaen sen, mikä on takana, ja kurottautuen sitä kohti, mikä on edessäpäin, minä riennän kohti päämäärää, voittopalkintoa, johon Jumala on minut taivaallisella kutsumisella kutsunut Kristuksessa Jeesuksessa.”

        (Aloittajan aloitus, osa 6 päättyy tähän. Aloittaja)

        Siis, sielu, näitä muista
        myös tuskan aikana.
        Ei epäilysten valtaan
        tarvitse suostua.
        On ystäväsi läsnä,
        hän ovella jo on.
        Hän rauhansa voi antaa
        keskelle ahdingon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aamen kiitos Jeesus!

        Aivan!


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Herran pelko on viisauden alku, hyvä ymmärrys kaikille, jotka sitä noudattavat. Hänen ylistyksensä pysyy iankaikkisesti.

    • Anonyymi

      ”Sillä Jumalan armo on ilmestynyt pelastukseksi kaikille ihmisille”

    • Anonyymi

      Varokaa vääriä opettajia!

    • Anonyymi

      Vanhan testamentin jumala oli egoistinen, kateellinen ja pröystäilevä Jumala, missä tämä rakkaus on mistä Jeesus puhui? Raamatussa onkin juuri kaksi jumalaa, saatana ottanut Jumalan paikan vanhassa testamentissa, miksi muuten hän tappaisi ihmiset aallolla tai tekisi kovempia tihutöitä, kuin itse saatana? Tämä jumala myös kielsi tiedon ja valehteli, että puusta syötyään varmasti aatami ja eeva kuolee, eipä kuollutkaan ja kun söivät siitä puusta jumala kysyi "missä olette" eli missä tämä kaikkitietävä jumala on?

      Kristus on sisäisesti, jokaisessa ihmisessä auttajana ja sen kautta palvellaan jumalaa, avaimet valtakuntaan on sisällänne.

    • Anonyymi

      Hyvä!

    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5639
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3465
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1875
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1558
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1473
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      17
      1360
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1356
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe