CNBC: CDC -tutkimus osoittaa, että 74% Massachusettsin tartunnan saaneista oli täysin rokotettuja

Anonyymi

CDC -tutkimus osoittaa, että 74% Massachusettsin Covid -epidemian tartunnan saaneista oli täysin rokotettuja

https://www.cnbc.com/amp/2021/07/30/cdc-study-shows-74percent-of-people-infected-in-massachusetts-covid-outbreak-were-fully-vaccinated.html



CDC: n perjantaina julkaisemien uusien tietojen mukaan noin kolme neljäsosaa Massachusettsin Covid-19 -epidemiaan tartunnan saaneista ihmisistä oli täysin rokotettu.



Uudet tiedot, jotka julkaistiin Yhdysvaltain viraston Morbidity and Mortality Weekly Report -raportissa, osoittivat myös, että täysin rokotetut tartunnan saaneet kantavat yhtä paljon virusta nenässään kuin rokottamattomat.



"Tämä havainto on huolestuttava ja oli keskeinen löydös, joka johti CDC:n päivitettyyn maskisuositukseen".



CDC:n johtaja tohtori Rochelle Walensky sanoi lausunnossaan. "Maskisuositus päivitettiin sen varmistamiseksi, että rokotettu yleisö ei tietämättään välitä virusta muille, mukaan lukien rokottamattomat tai immuunipuutteiset rakkaansa."



CDC käänsi tiistaina kurssinsa aiempiin ohjeisiinsa nähden ja suositteli täysin rokotettuja amerikkalaisiakin, jotka asuvat alueilla, joilla on korkea Covid -infektioriski, jatkamaan suojamaskien käyttöä sisätiloissa. CNBC-analyysin mukaan ohjeet kattavat noin kaksi kolmasosaa Yhdysvaltain väestöstä.


.


Wikipedia: CNBC (lyhenne sanoista Consumer News and Business Channel) on yhdysvaltalainen, vuonna 1989 perustettu televisiokanava, jonka omistaa NBCUniversal-konserniin kuuluva NBCUniversal News Group. Suomessa kanava on saatavilla kaapeli- ja satelliittitelevision kautta."

67

958

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olitpa saanut rokotteet tai et, suojaa itsesi ja läheisesi, älä levitä deltavirusta juoksemalla kapakoissa, festareissa, urheiluotteluissa, ulkomaan matkoilla ym. koronalinkopaikoissa. Maski on edelleen tärkeä, pidä turvaetäisyys ja vastusta rokotepassia, joka lisää rokotettujen vaarallista parveilua ja koronamatkailua, mikä lisää entisestään tartuntoja väestössä.

      • Anonyymi

        EK:n ja Kokoomuksen ajama rokotepassipakko on tämän jälkeen kuolleena syntynyt idea. Koronalinkobisnekset kiinni ei niissä voi rokotetutkaan juosta tartuntoja levittämässä!


      • Anonyymi

        Tukahduttaminen olisi nykyisen tietämyksen ja teknologian avulla helpompaa kuin se on koskaan ollut, ainoa ongelma on vain väärällä tavalla globalisoitunut talous, joka toki aiheuttaa muitakin ongelmia.

        Maa kerrallaan puhtaaksi viruksesta ja puhtaat maat avaavat itseään vain toisilleen. Rokotteita voidaan käyttää tukena.

        Tavara kyllä liikkuu vaikka rahtarit vaihtuu rajalla. Kaikille maahantulijoille 14 vrk pakkohotellikaranteeni.
        Toisi vielä paljon lisää töitä suomalaisille rahtareille.

        Tätä minä odotin jo ennen rokotteitakin ja jotain sellaista silloin suunniteltiinkin, näitä "matkustuskuplia" yms, mutta rutiköyhälöistä, kuten Virosta ja Ukrainasta, valuvat siirtotyöläiset estivät ainakin Suomea puhdistamasta itseään viruksesta.

        EU:n talousrakenne on järjetöntä ulostetta. Sitä pitäisi muuttaa radikaalisti, alkaen typeristä yhteismarkkinoista.


      • Anonyymi

        IS 19.8.2021: Brittitutkimus: laumasuoja jäämässä haaveeksi, tuplarokotetut voivat levittää koronan deltavarianttia
        https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/a48ed2fa-a59c-42c5-8e41-73933a1a7561
        "Kaksi rokotusta saaneilla aikuisilla voi olla yhtä iso viruskuorma kuin rokottamattomilla, jos he saavat koronan deltavariantin. Tämä selviää Britanniassa tehdyssä mittavassa tutkimuksessa.

        Tärkein johtopäätös tästä on, että laumasuojan saavuttaminen tulee yhä vaikeammaksi.

        Laumasuojalla tarkoitetaan sitä, että kun riittävän suuri osa ihmisistä on saanut immuniteetin (joko rokotuksilla tai sairastamalla Covid-19-taudin), myös rokottamattomat ihmiset ovat suojassa tartunnalta."

        Yhdysvaltain tautivirasto CDC:n sekä Israelin ja Islannin hallinnon tiedot kertovat samaa, koronarokotteet eivät suojaa tartunnalta tai tartuntojen levittämiseltä, joten koronapassipakko on jo lähtökohdiltaan kuolleena syntynyt idea, koska sen tarkoitus ei ole suojata rokottamattomia.


      • Anonyymi

        Tiedot Israelista kertovat että CDC:n kertoman rokotettujen sairastumisen lisäksi täyden rokoteannoksen saaneet joutuvat runsain joukoin myös sairaalaan vakavasti covidiin sairastuneita. Noin 60% koronan takia sairaalassa olevista vakavasti sairastuneista on täyden rokoteannoksen saaneita.

        Iltalehti: Israelissa on rokotettu lähes kaikki aikuiset, mutta koronatilanne on nyt yksi maailman pahimmista - vakavasti sairastuneista ja sairaalaan joutuneista noin 60 prosenttia on tuplarokotettuja, kirjoittaa Science.
        https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/ccde6034-307f-4cb9-94e3-3138d5aaa525
        "Israel on ollut rokotusten ”tosielämän laboratorio”.

        Tällä hetkellä Israelissa 78 prosenttia 12 vuotta täyttäneistä on saanut kaksi rokotusta, suurin osa Pfizerin valmisteella, kirjoittaa Science.

        Silti korona leviää Israelissa nyt nopeammin kuin lähes missään muualla maailmassa, mitattuna kahden viikon aikana havaituista tartunnoista miljoonaa ihmistä kohden. Tämä ilmenee muun muassa Our World in Data -sivuston tiedoista.

        Israelissa luku on 11 505. Vertailun vuoksi Suomessa on havaittu viimeisen kahden viikon aikana 1 688 tartuntaa miljoonaa ihmistä kohden. Luvut on päivitetty 25.8.

        Tuplarokotettuja sairaalaan

        Yli puolet Israelissa tartunnan saaneista on kahteen kertaan rokotettuja ihmisiä. Vakavasti sairastuneista ja sairaalaan joutuneista noin 60 prosenttia on tuplarokotettuja, kirjoittaa Science."

        *

        Wikipedia: Science (suom. tiede) on American Association for the Advancement of Sciencen julkaisema tiedelehti, ja sitä pidetään yhtenä arvostetuimmista akateemisista lehdistä. Viikoittain ilmestyvän lehden artikkelit ovat vertaisarvioituja ja lehden vaikuttavuuskerroin oli 33,611 (vuonna 2014).


    • Anonyymi

      Rokottamattomille huono tieto, rokotetuthan saavat mahdollisesti vain kevyen flunssan.

      • Anonyymi

        "Kevyt flunssa" on salaliittoteoriaa rokotetuille.
        Monet ovat koronarokotuksen jälkeen kuolleet VERITULPPAAN.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Kevyt flunssa" on salaliittoteoriaa rokotetuille.
        Monet ovat koronarokotuksen jälkeen kuolleet VERITULPPAAN.

        Fimean käsiteltyjen haittailmoitusten mukaan Suomessa on kuollut koronarokotukseen 100 ihmistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Kevyt flunssa" on salaliittoteoriaa rokotetuille.
        Monet ovat koronarokotuksen jälkeen kuolleet VERITULPPAAN.

        Juu. Ja Intiassa 0,5 - 4 miljoonaa rokottamatonta ihmistä koronaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Kevyt flunssa" on salaliittoteoriaa rokotetuille.
        Monet ovat koronarokotuksen jälkeen kuolleet VERITULPPAAN.

        Minulle riittää tieto, että 4.6 miljoonaa on kuollut koronaan.


    • Anonyymi

      Jälleen todiste siitä, että rokote toimii.

      • Anonyymi

        Määrittele toimii. Jos sen on tarkoitus estää koronaviruksen leviämistä niin eipä näytä toimivan. Jos rokotteen toimiminen tarkoittaa että se lisää oireettomia tai lievillä oireilla virusta eteenpäin levittäviä niin kaipa se sitten toimii. Yleensä kai rokotteet mielletään sellaisiksi jotka estävät taudin tarttumist,a eikä aineiksi jotka edistävät leviämistä.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Lisäys uutisesta..


      Perjantaina julkaistut tiedot perustuvat 469 Covid -tapaukseen, jotka liittyvät useisiin kesätapahtumiin ja suuriin julkisiin kokoontumisiin heinäkuussa Barnstable Countyssa, Massachusettsissa, joka kattaa Cape Codin ja on aivan Martha's Vineyardin ulkopuolella. Tapahtumat pidettiin Provincetownissa NBC Newsin mukaan. Noin kolme neljäsosaa eli 74 % tapauksista tapahtui täysin rokotetuilla ihmisillä, jotka olivat saaneet kahden annoksen mRNA-rokosarjan tai saaneet yhden täysannospistoksen Johnson & Johnsonia.



      Kaiken kaikkiaan 274 rokotetulla potilaalla, joilla oli infektio, oli oireita CDC:n mukaan. Yleisimmät sivuvaikutukset olivat yskä, päänsärky, kurkkukipu, lihaskipu ja kuume. Viiden sairaalaan sijoitetun Covid -potilaan joukosta neljä oli täysin rokotettuja viraston mukaan. Kuolleita ei raportoitu.

      • Anonyymi

        Tämä siis tuosta aloituksen uutisesta lainattua faktaa: CNBC: CDC -tutkimus osoittaa, että 74% Massachusettsin tartunnan saaneista oli täysin rokotettuja


    • Anonyymi

      Forbes:
      How Effective Is Pfizer Against Delta? Here’s What We Know
      https://www.forbes.com/sites/jvchamary/2021/07/29/pfizer-covid-19-coronavirus-vaccine-effective-delta-variant/

      Käännöstä: Neljän viikon ajanjaksolla (20. kesäkuuta - 17. heinäkuuta 2021) Pfizerin yleinen tehokkuus laski altistuksen edeltävän ajan kasvaessa: teho oli 79% niille, jotka saivat toisen annoksen huhtikuussa, 69% maaliskuussa, 44% helmikuussa, ja 16% ihmisille, jotka rokotettiin täysin tammikuussa. Näiden neljän rokotuskuukauden keskiarvo antaa Pfizerin rokotteelle tehokkuuden yhteensä 41%.

      Tuosta voinee ymmärtää, että noin kuudessa kuukaudessa noin 90% "teho" putoaa noin 16%:iin.

      • Anonyymi

        Jutun mukaan kahden Pfizerin rokotteen teho on pudonnut 16% deltavarianttia vastaan niillä jotka ovat ottaneet rokotteen yli 6 kuukautta sitten. Suomessa siis helmikussa 2 rokotteen saaneiden rokotesuoja on 16%. Jne.


      • Anonyymi

        Elikkäs pfizerin rokote olisi tehokas noin puolisen vuotta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Elikkäs pfizerin rokote olisi tehokas noin puolisen vuotta?

        Ei se enää ole tarpeeksi tehokas jos teho on 16% puolen vuoden jälkeen. Ainakin 3 rokotetta pitää ottaa vuodessa että teho pysyy edes jotakuinkin riittävänä.
        Ei ihme että Pfizerin osake nousee ja nostavat rokotteen hintaa. Kultakaivos.


      • Anonyymi

        Istael: 5-6kk sitten rokotetuilla Pfizer rokotesuoja vain 16%


        The Jerusalem Post: Delta -muunnos on levinnyt nopeasti koko Israeliin.
        https://m.jpost.com/israel-news/israeli-health-experts-agree-to-give-third-covid-jab-to-the-elderly-675228
        29.7.2021
        "Noin 1777 ihmistä diagnosoitiin koronapositiivisiksi keskiviikkona, terveysministeriö ilmoitti torstai-iltana, ja 2,36% seulotuista oli positiivisia. Tehohoidossa oli 151 ihmistä, joista 26 oli intubaatioissa.

        "Ilman lisätoimia ja yleisön laajaa immunisointia uusien ja vakavien tapausten määrän odotetaan kasvavan siinä määrin, että se voi johtaa ruuhkautumiseen yhteisön terveysklinikoilla ja sairaaloissa", Coronavirus National Information and Knowledge -raportti Center sanoi.

        Vaikka suurin osa uusista tapauksista on nuorempia ihmisiä, muun muassa rokottamattomia lapsia, maassa alkaa näkyä yhä useampi viisi ja kuusi kuukautta sitten rokotettujen vanhusten tartunta.

        Terveysministeriön alustava tutkimus osoitti, että Pfizer -rokotteella oli vain 16%:n teho Delta -varianttia vastaan ​​silloin rokotetuilla ihmisillä.

        Lisäksi on arvioitu, että 60 -vuotiaiden ja sitä vanhempien rokotteen tehokkuus vakavien sairauksien ehkäisyssä on laskenut 97 prosentista 81 prosenttiin. (Huom. lähiaikoina annetut rokotteet)

        "81 prosenttia on edelleen tehokas, mutta ero on dramaattinen", twiittasi professori Eran Segal Weizmannin tiedeinstituutista torstaina aamulla.

        "Koska jos aiemmin yli 60 -vuotiaiden rokotettujen mahdollisuus sairastua vakavasti oli 3%, nyt se on 19%, mikä tarkoittaa kuusi kertaa enemmän."

        The Jerusalem Post on luotettava englanninkielinen israelilaismedia.

        Wikipedia: "The Jerusalem Post on israelilainen englannin- ja ranskankielinen tabloid-sanomalehti. Lehden perusti Gershon Agron perusti 1. joulukuuta 1932 nimellä The Palestine Post. Vaikka The Jerusalem Post tavoittaa päivittäin kymmeniätuhansia lukijoita, lukijamäärät eivät silti ole yhtä suuria kuin isommilla hepreankielisillä sanomalehdillä. The Jerusalem Postin lukijakunta koostuu kuitenkin paljolti erilaisista lukijoista, kuten israelilaisista poliitikoista, ulkomaisista journalisteista ja turisteista. Lehteä toimitetaankin ympäri maailman."

        Israel vaihtoi rokotetta ja laittoi KAIKKI myös kahdesti rokotetut maahantulijat omakustanteiseen pakkokaranteeniin sekä pakkotesteihin, koska rokotetut levittävät myös deltavarianttivirusta. Pelottavaa on se että tällä hetkellä Suomeen pääsee mistä tahansa koronalinkomaasta kahdesti rokotettu ilman mitään testejä jne. Suomeen levittämään deltavarianttia, deltaplusvarianttia, lambdavarianttia, brassivarianttia ja ties mitä muita.


      • Anonyymi

        The Jerusalem Post kirjoittaa:
        https://www.jpost.com/health-science/coronavirus-in-israel-what-do-we-know-about-the-143-hospitalized-people-674508

        "How many people have died?

        Since the start of the coronavirus crisis, 6,452 Israelis have died of the disease. The deadliest month was January 2021, when 1,445 Israelis died.

        So far this month, 20 people have died of the virus, compared to nine people last month and 237 in July 2020.

        Fifteen of the 20 people who died this month were fully vaccinated."

        75% heinäkuussa Israelissa koronaan kuolleista kahdesti rokotettuja, vastaa kahdesti rokotettujen rokotekattavuutta. Eikö kuolema ole melko vakava oire?

        Rokotteiden piti estää nimenomaan vakavia oireita, joita saa pääosin vanhempi väestö. Eikös kuolema nyt ole aika vakava oire? Miksi nuoria halutaan rokottaa, hehän yleensä selviävät ilmankin lievin oirein ja rokote ei näytä juuri kuolemalta suojaavan edes vanhempia. Uusimman Israelin tiedon mukaan keväällä rokotetuilla on nyt 5-6 kuukauden jälkeen enää 16%:n immuniteettisuoja. Näitä tehosteitahan joutuu ottamaan tämän mukaan 3 kertaa vuodessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        The Jerusalem Post kirjoittaa:
        https://www.jpost.com/health-science/coronavirus-in-israel-what-do-we-know-about-the-143-hospitalized-people-674508

        "How many people have died?

        Since the start of the coronavirus crisis, 6,452 Israelis have died of the disease. The deadliest month was January 2021, when 1,445 Israelis died.

        So far this month, 20 people have died of the virus, compared to nine people last month and 237 in July 2020.

        Fifteen of the 20 people who died this month were fully vaccinated."

        75% heinäkuussa Israelissa koronaan kuolleista kahdesti rokotettuja, vastaa kahdesti rokotettujen rokotekattavuutta. Eikö kuolema ole melko vakava oire?

        Rokotteiden piti estää nimenomaan vakavia oireita, joita saa pääosin vanhempi väestö. Eikös kuolema nyt ole aika vakava oire? Miksi nuoria halutaan rokottaa, hehän yleensä selviävät ilmankin lievin oirein ja rokote ei näytä juuri kuolemalta suojaavan edes vanhempia. Uusimman Israelin tiedon mukaan keväällä rokotetuilla on nyt 5-6 kuukauden jälkeen enää 16%:n immuniteettisuoja. Näitä tehosteitahan joutuu ottamaan tämän mukaan 3 kertaa vuodessa.

        Israelisissa tartunnat ja koronakuolemat nousussa
        11.7. 323 kuolemat 0
        12.7. 193 kuolemat 0
        13.7. 1.275 kuolemat 2
        14.7. 720 kuolemat 1
        15.7. 952 kuolemat 2
        16.7. 830 kuolemat 1
        17.7. 864 kuolemat 2
        18.7. 755 kuolemat 3
        19.7. 1.220 kuolemat 1
        20.7. 1.491 kuolemat 2
        21.7. 1.118 kuolemat 2
        22.7. 1.434 kuolemat 3
        23.7. 991 kuolemat 0
        24.7. 1 421 kuolemat 1
        25.7. 1.254 kuolemat 2
        26.7. 2.065 kuolemat 1
        27.7. 2.195 kuolemat 0
        28.7. 2.328 kuolemat 1
        29.7. 1.823 kuolemat 4
        30.7. 2.280 kuolemat 3
        31.7. 2. 675 kuolemat 4
        1.8. 1.783 kuolemat 4
        2.8. 3.849 kuolemat 10
        3.8. 3.148 kuolemat 8


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Elikkäs pfizerin rokote olisi tehokas noin puolisen vuotta?

        Tehokas tartuntaa vastaan, mutta tämä tieto paljon tärkeämpi. Molemmat rokotteet näyttävät edelleen olevan erittäin tehokkaita ehkäisemään kuolemaa ja vakavia sairauksia Delta -variantilla.


      • Anonyymi

        "Tuosta voinee ymmärtää, että noin kuudessa kuukaudessa noin 90% "teho" putoaa noin 16%:iin."

        Ei voi. Rokotteita annettiin tuossa vaiheessa riskiryhmille. Ikä, sairaudet ja lääkkeet alentavat jo lähtökohtaisesti immuniteettia. Se tarkoittaa, että immuunivaste jää rokotteellakin paljon heikommaksi. Valtaväestön osalta totuus selviää vasta joskus vuodenvaihteessa.

        Tässä unohtuu myös se, että koronaroktteella saatu noin 90% suoja on LOISTAVA verrattuna esim. influenssa rokotteisiin, jotka antavat vain 40-60%:n suojan. Sekin suojaa väestötasolla hyvin. Koronaokotteet tehtiin alfa ja beeta variaatioille. Delta väistää rokotetta jossain määrin, mutta prosentit ovat valtaväestössä silti hyviä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei se enää ole tarpeeksi tehokas jos teho on 16% puolen vuoden jälkeen. Ainakin 3 rokotetta pitää ottaa vuodessa että teho pysyy edes jotakuinkin riittävänä.
        Ei ihme että Pfizerin osake nousee ja nostavat rokotteen hintaa. Kultakaivos.

        Korona ei olisi ensimmäinen tauti, jossa kestävämpään immuniteettiin vaaditaan kolme rokotetta. Virukset nyt vaan ovat erilaisia. Uuden viruksen käyttäytyminen selviää vasta ajan kanssa. Britanniassa jyllää Delta plus, jonka pelätään olevan vieläkin tarttuvampi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Istael: 5-6kk sitten rokotetuilla Pfizer rokotesuoja vain 16%


        The Jerusalem Post: Delta -muunnos on levinnyt nopeasti koko Israeliin.
        https://m.jpost.com/israel-news/israeli-health-experts-agree-to-give-third-covid-jab-to-the-elderly-675228
        29.7.2021
        "Noin 1777 ihmistä diagnosoitiin koronapositiivisiksi keskiviikkona, terveysministeriö ilmoitti torstai-iltana, ja 2,36% seulotuista oli positiivisia. Tehohoidossa oli 151 ihmistä, joista 26 oli intubaatioissa.

        "Ilman lisätoimia ja yleisön laajaa immunisointia uusien ja vakavien tapausten määrän odotetaan kasvavan siinä määrin, että se voi johtaa ruuhkautumiseen yhteisön terveysklinikoilla ja sairaaloissa", Coronavirus National Information and Knowledge -raportti Center sanoi.

        Vaikka suurin osa uusista tapauksista on nuorempia ihmisiä, muun muassa rokottamattomia lapsia, maassa alkaa näkyä yhä useampi viisi ja kuusi kuukautta sitten rokotettujen vanhusten tartunta.

        Terveysministeriön alustava tutkimus osoitti, että Pfizer -rokotteella oli vain 16%:n teho Delta -varianttia vastaan ​​silloin rokotetuilla ihmisillä.

        Lisäksi on arvioitu, että 60 -vuotiaiden ja sitä vanhempien rokotteen tehokkuus vakavien sairauksien ehkäisyssä on laskenut 97 prosentista 81 prosenttiin. (Huom. lähiaikoina annetut rokotteet)

        "81 prosenttia on edelleen tehokas, mutta ero on dramaattinen", twiittasi professori Eran Segal Weizmannin tiedeinstituutista torstaina aamulla.

        "Koska jos aiemmin yli 60 -vuotiaiden rokotettujen mahdollisuus sairastua vakavasti oli 3%, nyt se on 19%, mikä tarkoittaa kuusi kertaa enemmän."

        The Jerusalem Post on luotettava englanninkielinen israelilaismedia.

        Wikipedia: "The Jerusalem Post on israelilainen englannin- ja ranskankielinen tabloid-sanomalehti. Lehden perusti Gershon Agron perusti 1. joulukuuta 1932 nimellä The Palestine Post. Vaikka The Jerusalem Post tavoittaa päivittäin kymmeniätuhansia lukijoita, lukijamäärät eivät silti ole yhtä suuria kuin isommilla hepreankielisillä sanomalehdillä. The Jerusalem Postin lukijakunta koostuu kuitenkin paljolti erilaisista lukijoista, kuten israelilaisista poliitikoista, ulkomaisista journalisteista ja turisteista. Lehteä toimitetaankin ympäri maailman."

        Israel vaihtoi rokotetta ja laittoi KAIKKI myös kahdesti rokotetut maahantulijat omakustanteiseen pakkokaranteeniin sekä pakkotesteihin, koska rokotetut levittävät myös deltavarianttivirusta. Pelottavaa on se että tällä hetkellä Suomeen pääsee mistä tahansa koronalinkomaasta kahdesti rokotettu ilman mitään testejä jne. Suomeen levittämään deltavarianttia, deltaplusvarianttia, lambdavarianttia, brassivarianttia ja ties mitä muita.

        "Koska jos aiemmin yli 60 -vuotiaiden rokotettujen mahdollisuus sairastua vakavasti oli 3%, nyt se on 19%, mikä tarkoittaa kuusi kertaa enemmän."

        Yli 60-vuotiailla 97% immuniteetti on muutenkin utopiaa. Joissakin tutkimuksissa se on ollut parhaimmillaan 80% luokkaa. Johtuen siitä, että lähtötaso on pelkästään iän puolesta heikompi. Sairauksista ja lääkityksistä nyt puhumattakaan. On selvää, että yli 60 vuotiaat tarvitsevat buusterin.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Rapsodia. Uskooko joku todellakin joatain tuolta sivustolta.
        Aika idiootti pitää olla.
        Ai niin ne oli niitä, jotka käyttävät omia "aivojaan".

        Ymmärtäväistä hymyä....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rapsodia. Uskooko joku todellakin joatain tuolta sivustolta.
        Aika idiootti pitää olla.
        Ai niin ne oli niitä, jotka käyttävät omia "aivojaan".

        Ymmärtäväistä hymyä....

        Vilkaisin huvikseni. Siellä oli joku tohtori Meloni. DR. Mr Meloni.
        Valkopartainen ukkeli.
        Todella vakuuttavaa.

        Ja se Google kääntäjän suomenkieli. Buahhaaah.


    • Anonyymi

      CDC kertoo tuosta aiheesta kertovalla sivullaan, että korottaminen on kaikkein tärkein strategia vakavien sairastumisten ja kuolemien ehkäisemisessä.

      "The Delta variant of SARS-CoV-2 is highly transmissible (1); vaccination is the most important strategy to prevent severe illness and death."
      https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7031e2.htm

      Massachusettsissa oli ollut isoja julkisia kokoontumisia, joihin oli turisteja tullut maanlaajuisesti. On oletettavaa, että näihin on osallistunut suurempi osa rokotetuista kuin rokottamattomista henkilöistä. Todennäköisesti sama juttu kuin Israelissa: rokotuspassin omaavat elävät huomattavasti vapaampaa elämää kuin rokottamattomat. Ellei rokote antaisi suojaa, olisi rokotetuilla monikymmenkertaisesti tartuntoja kuin rokottamattomilla.

      • Anonyymi

        Nimenomaan tuo korottaminen on tehokas toimi. Korottamalla rokotteen hintaa Pfizer ja Moderna voivat taata puhtaamman ja tasalaatuisemman rokotteen josta aiheutuvat sivuvaikutukset ovat pienempiä.


    • Anonyymi

      Tätä vasten rokotepassipakko on täysin turha ja tarpeeton toimi.

    • Anonyymi

      Korona on uhka, sillä kukaan meistä ei tiedä miten reagoimme tautiin.
      Koronarokotteet on uhka, sillä kukaan meistä tiedä miten reagoimme rokotteeseen.
      Koronarokote ei estä virusta leviämästä, eikä sairastumasta.

      Fiksu minimoi riskit ja jättää rokotteen ottamatta.

      Rokotteen oireet = "Delta-variantti"

      • Anonyymi

        Puhut asiaa 👍
        Voimme itse päättää otammeko eliniäksemme kohonneen riskin saada veritulppa vai vältämmekö sekä saada koronavirus , että tämä edellä mainittu hengenvaarallinen riski. Viisas välttelee näitä riskejä eikä ota niitä itselleen tahallaan.


    • Anonyymi

      "Tämä on rokottamattomien pandemia", julistaa amewikkalaiset!

    • Anonyymi

      siksi en tarvitse piikkiä....

    • Anonyymi

      Tiedän monta täysin rokotettua jotka ovat saaneet taudin erittäin lievänä. Minäkin yritän nyt täysin rokotettuna saada taudin seuraavan puolen vuoden aikana, koska se tulee nyt erittäin lievänä, toisin on asia rokottamattomilla

      • Anonyymi

        Suurin osa tutuista on saanut koronan erittäin lievänä ja sillä saa pidemmän ainakin vuoden immuniteetin, Pfizerin rokotteilla 2 annosta suoja on 5-6 kuukauden kuluttua enää noin 16%, eli tarvitaan 3-4 annosta vuodessa 3-4 kk välein, jotta immuniteetti pysyy edes kohtuullisena.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suurin osa tutuista on saanut koronan erittäin lievänä ja sillä saa pidemmän ainakin vuoden immuniteetin, Pfizerin rokotteilla 2 annosta suoja on 5-6 kuukauden kuluttua enää noin 16%, eli tarvitaan 3-4 annosta vuodessa 3-4 kk välein, jotta immuniteetti pysyy edes kohtuullisena.

        Sairastamalla saadusta vuoden immuniteetista ei ole mitään todisteita. Jotkut ovat sairastunut koronaan uudelleen ja muutamat heistä kuolleet.


    • Anonyymi

      Näin.

    • Anonyymi

      Meillähän Suomessa suuri joukko ihmisiä uskoo ( näinhän mediassa on uskoteltu) että kaksi piikkiä antaa kattavan suojan koronaa vastaan.
      He kuvittelevat myös, että suoja olisi elinikäinen kuten monilla oikeilla rokotteilla on.
      Tämän jo pitäisi vakuuttaa heidät, kuinka meitä huijataan törkeästi terveyteemme vedoten.

      • Anonyymi

        Selkokielellä koronan variantit syntyvät rokotteista . Lisäksi tuhoavat ihmisten oman immuunipuolustuksen ......


      • Anonyymi

        "He kuvittelevat myös, että suoja olisi elinikäinen kuten monilla oikeilla rokotteilla on."

        KUKAAN MUU KUIN SINÄ EI KUVITTELE NÄIN! Mistä teitä oikein sikiää?


    • Anonyymi

      "Toinen rokote ehkäisee koronatautia erittäin tehokkaasti – Rokotettujen ja rokottamattomien kuolleisuudessa massiivinen ero"
      Tuolta voi lukea viimeisen tutkimuksen tulokset.

      https://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000008165751.html

      Tai sitten voi osoittaa älykkyytensä lukemalla MV-lehteä.

      • Anonyymi

        Tai lukemalla CNBC:ää. The Jerusalem Postia ja Forbesia.


    • Anonyymi

      Jep.

    • Anonyymi

      Kuinka suuri osuus sairaalaan joutuneista ja kaikkein vakavimmin sairastuneista oli rokottamattomia, kuinka siiri osuus 2 kertaa rokotettuja?

      Sen takiahan nimenomaan rokotetaan, että jos saa viruksen niin ei sairastu, ainakaan vakavasti, kuin korkeintaan erittäin harvoissa tapauksissa.

      • Anonyymi

        Israelissa 20.7.2021 The Jerusalem Postissa julkaistun uutisen mukaan siihen mennessä heinäkuussa 2021 koronaan kuolleista 20 ihmisestä Israelissa 15 oli kahdesti rokotettuja. Se on 75%. Israelin rokotekattavuus ei taida olla edes 75%. Kuolema on ainakin minusta melko vakava koronaoire, vaikkei kaikista tunnu olevan.


    • Anonyymi

      Paha..

      • Anonyymi

        Pahempi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pahempi.

        Pahin.


    • Anonyymi

      Todisteet taas ylös: Rokotetut erittävät deltavirusta saman verran kuin muutkin ja saavat tartunnan sekä levittävät sitä.

    • Anonyymi

      Jopas on ollut huonot rokotteet. Tai tartunnat ovat syntyneet välittömästi rokotteen annon jälkeen.

      • Anonyymi

        "Tai tartunnat ovat syntyneet välittömästi rokotteen annon jälkeen."

        Seli-seli.


    • Anonyymi

      Miksi nämä faktat unohtuvat aina uudelleen ja uudelleen?

      • Anonyymi

        Ette tunnistaisi faktaa, vaikka kompastuisitte siihen.


    • Anonyymi

      Jenkkien tutkimus rokovastaiset kuormittavat terveydenhoitoa rajusti.

    • Anonyymi

      Ettei faktat unohtuisi.

    • Anonyymi

      Youtube estää kaiken rokotevastaisen, kriittisen tai tehoa epäilevän sisällön julkaisemisen

      Washington Post: Youtube estää kaiken rokote­vastaisen sisällön julkaisemisen
      https://www.hs.fi/talous/art-2000008298729.html

      Upeaa, että nämä suuryritykset pitävät meistä näin hyvää huolta. Päättävät oikein meidän puolestamme mikä on totta ja mikä ei. Mihin me joutuisimmekaan ilman heidän isällistä, viisasta ja lempeää hoivaansa.

    • Anonyymi

      Moniko EM-Pietariin matkannut rokotettu urpo-petteri toi deltavarianttiaallon Suomeen HUS Lasse Lehtonen joukossa mukana.

      Britanniassa järjestetyssä konsertissa, jossa pääsyn ehtona oli koronapassi, korona levisi 5000 henkilöön. Mihin rajaaminen tiloihin ja palveluihin pääsy vain rokotetuille vaikuttaa?
      https://www.theguardian.com/uk-news/2021/aug/23/almost-5000-covid-cases-linked-to-cornish-music-and-surf-festival-boardmasters

      Eli sellaisia viruslinkoja ja näille viruslingoille pitäisi saada vielä passi jonka kanssa levittää tartuntoaja 👎


      Uusi Suomi - Päivikki Karhula: Koronapassi - tulevaisuusongelma
      https://web.archive.org/web/20211003172742/https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/paivikki-karhula/koronapassi-tulevaisuusongelma/

    • Anonyymi

      Nämä maat ovat onnistuneet tiputtamaan sairaanhoitoa tarvitsevien lukumäärän huomattavasti rokotusten aloittamisen jälkeen. Tehohoitoa tarvitsee enään ainoastaan murto-osa rokotetuista. Suurimmassa osassa maita ovat myös päivittäiset tartunnat tippuneet vain pieneen osaan siitä mitä oli ennen rokotteita. Rokotteiden teho on kiistaton. 😇😉😇🤓🤓😊😉☺️

      USA, Intia, Chile, Ruotsi, Italia, Ranska, Espanja, Estonia, Puola, Unkari, China, Kanada, Uruguai, Qatar, Singapore, Brasilia, Saksa, Tanska, Portugal, Bahrain, Kanada, Espanja, Belgia, Irlanti, Englanti, Mongolia, Hollanti, Ranska, Norja, Thailand, Peru, Romania, Albania, Bolivia, Tunisia, Bulgaria, Moldova, Liettua, Latvia, Viro, Kreikka, Turkki, Tsekki, Saudi Arabia, Japan, Ecuador, Indonesia, Argentina, Brazil, Marocco, Slovakia, Costa Rica, Kolumbia, Mexico, Saksa, Suomi, Slovenia, Kroatia...jne... 😎😁😊😎😎🤗🤗🤓

      Tuossa faktat, voit itse tarkistaa pitääkö paikkaansa maista ja niiden rokotusten onnistumisista.🤓😊😇😇
      https://www.worldometers.info/coronavirus/
      😁🤗😇🤓🤓😎

      Mutta missä ovat ne maat joissa epäisänmaallisen rokotevastaisen salaliittoteorikon mukaan rokote tappaa? Missä? Miksi salaliittoteorikko ei voi vastata yksinkertaiseen kysymykseen, MISSÄ?
      😎😄😊😎😎🤗🤗😎

    • Anonyymi

      Nosto.

    • Anonyymi

      Tartunnan saanut ei ole sama kuin tartunnasta sairaalaan joutunut.

    • Anonyymi

      Eräs formulakuskikin sai rokotukset saaneena tartunnan, mutta ei saanut oireita.

    • Anonyymi

      Kelpaako teille rokottamattomille maskitkaan, kun ei rokote eikä mikään muukaan kelpaa? Mitä te sitten levittelette juttua, joka kehottaa käyttämään maskia, kun se maskikin on teille liikaa?

    • Anonyymi

      Ajattelin perehtyä kotieläinten Korona tilanteeseen, jos voi tarttua kauriiseen, punkit voi sen varmaan mutatoittaa? Kotieläinten mukana ihmiseen🤔 voisin keksiä pissa testerin puuhun jotta nähtäisiin myös kotieläinten tilanne....eipä oo massii joten juon kaljaa...ja kuolen

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3993
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2338
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1411
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      9
      1320
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe