Nykyajan pyhä henki..

Anonyymi

Ensimmäisenä mitä halausin river helsingin miettivän on se että ovatko he mielestään tekemässä oikeita päätöksiä kirkkonsa eteen? Opettavatko he muita kristittyjä uskomaan eri tavalla miten raamatussa on sanottu... esimerkiksi tämä pyhä henki jota he opettavat muille tuli voimaan maailmalle ja kirkkoihin vasta vuonna 1994... tämä pyhä henki jota ihmiset kutsuvat että se on Jumalalta joka ei todellakaan ole on peräisin Toronto airport vineyard church... Pistäkää mieleen että kaikki tämä tapahtui 20 vuotta sitten😅 nyt kun tässä mietimme miksi Jeesuksen aikana ja Jeesuksen jälkeen kun hänet ristiin naulittiin Ja nousi kuolleista kolmantena päivänä ei taphtunut mitään tämän tapaista mitä nykyajan uudempi kirkko meitä opettaa? Oletko koskaan miettinyt että miksi Apostolit eivät saaneet tälläisiä reaktioita kun heillä oli PYHÄHENKI kuten esimerkiksi: oman kehon hallinnan menettämistä, hysteerisiä nauruja, kaatuilua selälleen, "tajunnan" menettämistä, lennähtelyä jne.... Olen myös haastatellut muutamia River helsingistä ja kun kysyin miksi tämä oyhä henki ei ole paljastunut sinulle niin heidän vastaus oli etteivät he ehkä olleet LUOTTANEET Jumalaan täydellä sydämmellä... Tämä sai minut epäilemään että pitääkö meidän näyttää ihmisille ja todistaa heille että meillä on Pyhä henki? Mielestäni heti kun olet HYVÄKSYNYT Jeesuksen elämääsi ja avanut hänelle sydämmen niin Jumala antaa sinulle pyhän hengen eikä sitä tarvitse todistaa kunhan uskoa siihen😇❤️En ymmärrä miksi ihmiset eivät näe sitä että ovat tekemässä virheen ja satuttavat Jumalan pyhää henkeä, kutsumalla ja avaamalla oven ei tervettulleile hengille hotka eivät ole Jumalalta.... Ihmiset luulevat että sen on Jumalalta mutta huomaathan että elämme lopun aikoja ja paholainen yrittää kaikkensa saada ihmiset luulemaan eritavalla jopa kirkossa......toivon että River Church helsinki ja muut kirkot muuttavat opetuksiaan pyhästä hengestä ennenkuin on liian myöhäistä... Näistä Raamattu myös varoittaa eri uskoluksista... Jos haluat etsiä enemmän tietoa katso linkistä ☺️ ota selvää millainen oikea pyhä henki on ennen kuin uskoudut näihin valheisiin jotka ihmiset nykypäivänä meille näyttävät...

Toronto blessing:
https://www.gotquestions.org/Toronto-blessing.html

https://youtu.be/NQiK_hMVC2k

https://youtu.be/FOnA51FKbgg

https://www.linnunrata.org/antikristus/toronton-siunaus.php

https://concordia.fi/second/2012/06/05/toronton-siunaus/

http://www.kristitynfoorumi.fi/einaurunasiarhb.htm

https://youtu.be/Uv_n4AfCr3s

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Puhut asiaa Olen itse kerran ollut siellä river Helsingissä, jonkä jälkeen kirjoitin heille kyseisen viestin (johon kukaan ei koskaan vastannut):

      "Hei.

      Olen teidän seurakunnassanne huomannut ilmiön, josta minun olisi pakko puhua kanssanne.
      Tarkoitan asioita kuten: kontrolloimaton pyöriminen, kontrolloimaton nauru ja muut sätkimiset, sekä ääntelyt.
      Mielestäni oman pohdinnan varaan tehdyt tulkinnat voidaan jättää hetkeksi sivuun, jotta välttäisimme kinastelua, ja tutkia sitä, mitä Raamattu asiasta sanoo.
      Raamattu ei puhu tästä asiasta suoraan, vaikka kaikki Pyhän Hengen "ilmiöt", kuten kielillä puhuminen ja Pyhän Hengen lahjat ovat mainittu, ja niistä lukee Raamatussa paljon ja selkeästi.
      Mutta ne ”ilmiöt”, joita olen nähnyt seurakunnassanne ovat sitä mitä Raamatussa ei mainita, päinvastoin Raamattu puhuu selkeäsi Pyhän Hengen hedelmistä, jotka kertovat toista:
      ”Mutta Hengen hedelmä on rakkaus, ilo, rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, sävyisyys, itsensähillitseminen.” (Gal. 5:22–23)
      Nämä kaikki ovat saman aikaan toteutuvia hedelmiä, ilo, josta tässä mainitaan, tulee olla sopuisuudessa muiden hedelmien kanssa.
      Ilo voi olla erilaista, kun iloitsen, minun ei tarvitse sätkiä ja nauraa 125:N dB:n voimakkuudella.
      Itsensähillitseminen ja rauha ovat niitä asioita, mistä tässä puhutaan. Itsehillintä on Pyhän Hengen hedelmä, miten on kuitenkin mahdollista, että ihmiset eivät kontrolloi itseään, ja ovat kuin henkien ohjaamia.
      ”Sillä ei Jumala ole epäjärjestyksen, vaan rauhan Jumala.” (1 Kor. 14:33)
      ”Jos nyt koko seurakunta kokoontuisi yhteen ja kaikki siellä puhuisivat kielillä ja sinne tulisi opetuksesta tai uskosta osattomia, eivätkö he sanoisi teidän olevan järjiltänne?” (1 Kor. 14:23)
      Jos jopa kielillä puhumisesta on sanottu sen verran, että olkaa vaiti (ihmisten kuullen), jos ei ole selittäjää, niin voin sanoa, että kontrolloimaton nauru ja sätkimiset näyttävät muiden nähden enemmän siltä, että olisitte järjiltänne.
      Raamattu puhuu paljon Hengen hedelmästä ja kielillä puhumisesta… ja kaikesta mitä Pyhästä Hengestä täytyy tietää. Raamattu on perusta, jonka mukaan seurakunta rakentuu, kaikki mitä seurakunnissa tapahtuu, on oltava Raamatullisesti oikein.
      Jeesuksesta ei ole kirjoitettu sanaakaan kontrolloimattomasta naurusta, pyörimisestä tai sätkimisistä. Joku saattaa sanoa, että Jeesus ei puhunut kielilläkään, mutta Hänen ei tarvinnut, sillä Jeesus pystyi selittämään asian suoraan.
      Pyhän Hengen toiminta ja lahjat ovat kaikkien avuksi ja hyväksi. Ensimmäistä kertaa tuleva ihminen voi säikähtää ja kääntyä totaalisesti kristinuskoa vastaan.
      Olen kysellyt monilta ”pyöriviltä” ja ”nauravilta” ihmisiltä tästä, mutta mitään selkeää vastausta kukaan ei voi antaa, kaikki vastaukset ovat olleet luokkaa:
      ”Daavidkin tanssi” tai ”Paavali meni hurmokseen”… eli näki näyn., ”Apostolit olivat kuin päissään”… puhuivat kielillä ja olivat rohkeita. tai ”Jeesukselle sanottiin hänen olevan riivattu”…koska ajoi ulos henkiä.
      Kaikki ne vastaukset, joita olen saanut kuulla ovat olleet kaukaa haetuilta ja epämääräisiä.
      ”Jos kielillä puhutaan, niin puhukoon kullakin kertaa vain kaksi tai enintään kolme, ja yksi kerrallaan, ja yksi selittäköön; mutta jos ei ole selittäjää, niin olkoot vaiti seurakunnassa ja puhukoot itselleen ja Jumalalle.” (1 Kor. 14:27–28)
      ”Profeetoista saakoon kaksi tai kolme puhua, ja muut arvostelkoot; mutta jos joku toinen siinä istuva saa ilmestyksen, vaietkoon ensimmäinen. Sillä te saatatte kaikki profetoida, toinen toisenne jälkeen, että kaikki saisivat opetusta ja kaikki kehoitusta. Ja profeettain henget ovat profeetoille alamaiset.” (1 Kor. 14:29–32)
      Niin kuin näemme Pyhä Henki ei ole kontrolloimaton, vaan Hän on ihmiselle tottelevainen, kuten kielilläpuhumisessakin, puhut kielillä, kun avaat suun, ja lopetat, kun suljet.
      Mutta jos nyt puhumme siitä mitä mielestäni asia on, niin se on ihmisen omaa ylipelaamista (fyysistä) tai joissakin tapauksissa demonista.
      Jos ihminen pystyy kontrolloimaan sitä ilmiötä, niin miksi hän edes tekee sitä?
      Jos hän ei voi kontrolloida tätä, niin se ei ole Pyhä Henki, vaan demoni.
      Olisi hyvä, jos laitatte tämän viestin eteenpäin Tomille. Haluaisin jutella hänen kanssaan tästä.

      Kiitos. "

      ÄLKÄÄ ANTAKO PAHOLAISEN HUIJATA TEITÄ!

      Eipä tullut mitään vastausta, voin sanoa omien kokemusten perusteella että kyseisen sätkimiset ja kontrolloimattomat nauramiset ovat joko lihallisia tai demonisia.
      Jos ihminen lähtee keskittymään liian paljon yliluonnolliseen ja ihmeisiin, jos hänen katse lähtee Jeesuksesta ja suuntautuu ihmeisiin jne. niin paholainen antaa niitä ihmisten etsimiä ihmeitä, mutta loppu on huono!
      En sano etteikö Jumala tee ihmeitä, tekee, mutta "nämä merkin seuraavat uskovia", eikä "uskovat seuraavat näitä merkkejä"
      Täytyy aina muistaa että vain Jeesuksella on väliä

      "Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan. " Matt. 6:33
      Siunausta ja Jumalan johdatusta loppuun asti!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5015
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    10. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1235
    Aihe