Terroristit tappavat

Anonyymi

koska haluavat. Yksinkertaista.

9

68

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Terroristien kanssa EI neuvotella ja Trump teki niiden kans diilin. Hyi.

      • Anonyymi

        Ihmettelin, kun väänsi jotai Aabraham-sopumuksiaan ja talebanejakin tapasi..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihmettelin, kun väänsi jotai Aabraham-sopumuksiaan ja talebanejakin tapasi..

        Loukkasko se muuten ite Israelia ja juutalaisia ko. sopimuksellaan? Eikös Jumala tehnyt liiton Aabrahamin kanssa, jotta jokainen syntynyt olisi Jumalan valittu kansa, eli juutalainen? Ja solmi jonkun sopimuksen, jossa Israel ei saanut terroristien miehittämiä alueita? Kun lentäminen oli tärkeämpää vai? Ilmankos tapahtui toi covid/koronansa. Ei sitten enää lennelleetkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihmettelin, kun väänsi jotai Aabraham-sopumuksiaan ja talebanejakin tapasi..

        Ja niiden leirien jahtaaminen on turhaa , pommitetaan atomeiksi näiden tappajien kotiseudut ja kylät ? Nämä murhaajat pitää etsiä ja niiden auttajat tuhota ilman armoa . Tällaiset elukat jotka menee konserttiin tai vastaavaan paikkaan ampumaan silmittömästi ovat menettäneet ihmisoikeutensa ! Mikään rangaistus ei ole liikaa, ja myös heidän yhteisöä pitää rangaista niin että tuntuu. Rangaistus sama kuin tuhopoltosta feodaaliajan Japanissa ?


    • Anonyymi

      Biden ei vetänyt joukkojaan pois Afganistanista, vaikka sai ajoissa varoituksen, että joukkojaan vastaan hyökättäisiin ja ainakin 13 sotilasta kuoli. Muistakoon aina jokaisen nimen, jotka viivyttelynsä vuoksi kuolivat.

    • Anonyymi

      Kymmenet, sadat ihmiset ovat 15 vuotta huvitelleet kiimaisesti sillä että porukan turvin sabotoivat yhden perheen elämää kaikin mahdollisin tavoin

      Esim perheiden naiset ja teinit mielellään makaavat lepotuoleissa eri puolella tai eri aikaa kuin oma mies mesoaa koneiden kanssa.

      Kohteen joka puolella ollaan koko ajan oltu meluamassa ja jölkeköisiään aivan taaöerosta saakka opettaneet että he tieyävät syyn miksi saa vain pihassa olla.

      Jopa niin että porukassa on aina tieto missä huoneessa kohde on ja sille puolelle järjestetään meteli.

      Keskisuomessa siis myyjämies ja kassavaimonsa aloittabeet värväämisen 2007.

      Moni osalliatujista ei pidä metelistä yhtään sen enempää kuin maslitettukaan, siis muiden kun itse sisållä.

      Kohdennetaa kohteen läheisiin jotka ei toivo tai tee tahallista pahaa eikä kohde tiennyt tällausta sadismia olevan mahdollista.

      • Anonyymi

        On kyllä koettu joka pv se sadismi, jokseenkin sairas ämmä se on, joka tekojaan tekee, ja ne on tyhmiä, jotka sitä paapovat eikä kukaan välitä.


    • Anonyymi

      Miten tuo nyt oikein meneekään? Katsokaa tämä yksi sadoista yhteenvedoista maailmalta ja ottakaa ne ruusunpunaiset, aivopesussa pestyt linssit silmiltänne ja ajatelkaa omilla aivoillanne. Jos vielä pystyttte.
      https://www.bitchute.com/video/BHrwmOrEnvsH/

    • Anonyymi

      Yli sata ihmistä, jotka värvätty viharikokseen, melukampanjaan, ja sadismiin, tutkintapyyntöjen tekoon, on aktiivisesti teoin pyrkinyt vahingoittamaam vuodesta 2007,osa koko tuon ajan värväten uusia, teeskennellen kaikille mahdollisille itse uhria marttyyria, muita puolustavaa sankaria. Osa liittynyt matkan varrella.

      Todemnnäköisesti mukana moninkertaisesti ihmisiä aktiivisestikin mutta eivät ole läjhinaapureita, ja siten koko ajan esim ole karjuneetkirkuneet paukutelleet vahtineet pyrkineet kaikin mahdollisik tavoin aiheuttamaan sosiaalista taloudellists ja varsinkin terveyteen kohdistuvaa vahinkoa.

      Sitten ehkä tuhansia ellei kymmeniö tuhansia joille levitetty vihaa, mutta eivät aktiivisesti sabotoi ainakaanyhtä tekoa enempää.

      Kaikki on tehty myös läheisillemi. Lavastukset teeskentely kieroilu eli koko ajan vahtiminen haitanteko ilkeys marttyyrin esittäminem meluksmpanja ymym

      Ei tunnu että olisin elossa.

      Alulle joukkoviharikoksen laittoi myyjä.
      Syynä se että itse en lähtisi ketään muuta vainoamaan. Jotai halusivat sormella osoitella. Yhteisöllisyyttä kiimaa energiaa taliudellista hyötyä näin tavoitella.

      Outo asiaankuulumatonko sivuhuomio Jossain puolivälissä tietokoneellani alkoi pyöriä anonymous hacker video jossa hahmo sanoi your house will be mine. No suuri osa vihaajista on it-alalla, ict, raksa-alalla,insinöörejä, yksityisen puolen myyjiä yms

      Eli kymmenet miehet on olleet tarpeeksi rohkeita tuhoamaanyhden naisen elämää addiktoituneesti, iloa saaden, kiimaa, hurmosta, ja uhrin läheisten elämää.

      Viha minua kohtaaan ja minulle tahallisen haitan teko ja samalla uhrina ediintyen tai esim löhinaapurim oikeutta meluta puolustaen meluamalla itse tauottajne tai esim jos 3rajanaapuriaon pessyt tsi peseeparin metrin päässä pari päiväö viikossa autoja, jos ihmettelee alkaatukeminen ettö eikö täällä saa mitöön jne tuo sadalle vähintään elämän merkityksen. Käytännössä siis v 2007 koko ajan kadulla pihassa liikkuen urheillen harrastaen eli koko ajan joka puomella melu joks kuuluu sisälle. Yleensä jos joku päättää että nyt aktiviteettia se tarkoittaa päättämistä minne menee liikkumaan.

      Teeskentely kieroilu lavastukset melukampanja mobbing joukkovaino tutkintapyyntöjampanja sadismi yhteisövaino vihariko

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5678
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3485
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1875
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1566
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1473
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1366
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      17
      1360
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe