Lotan ja Eliaksen uskovainen seksi

Lotta oli pienestä pitäen kasvanut herätysliikkeessä ja omaksunut sen jyrkän seksikielteisen asenteenkin.

Saarnaaja oli pitkin matkaa "selittänyt parhain päin" eli valehdellut, että "kyllä se Jumala nämäkin asiat hoitaa", vaikka vallitsevan normin mukaan uskovaisen naisen oli ehdottomasti kiellettyä avioitua "uskosta osattoman miehen" kanssa. Miehiä seurakunnassa oli vain alle 30 %.

Lotta oli nätti ja miellyttävä, joten miehiä olisi ollut muuten jonoksi asti, muttei "uskovia". Lotta kärsi suunnattomia tunnontuskia, kun ei pystynyt lopettamaan haaveilua ja sormetusta, haaveili ihanasta miehestä mielessään.

Lotta oli vielä parikymmentävuotias tyttö, kun tapahtui jotakin odottamatonta. Koko yhteiskunnassa seksiasiat arvioitiin uudestaan. Ilmestyi valtava määrä seksikirjoja, seksiä käsitteleviä artikkeleita ja yksityiskohtaisia kuvia ihmisistä sukupuolielimet paljaina tai seksiaktissa. Syntyi tiedon tulva.

Tämä aiheutti todellista levottomuutta uskovissa piireissä. Vaikka kireät aloittivat valtavan hyökkäyksen vastaan, ei sille voinut mitään, että useimpia asioita pystyttiin puolustamaan vain sillä, että niin oli muka Jumalan tahto.

Ensimmäisenä romahti uskovainen käsitys, että oikeasti muka pystyttiin toteuttamaan kireää ja kielteistä moraalia. Uskoville alkoi käydä ilmi, että seksiä harrastettiin, myös ns. luvattomia muotoja, mutta niistä vaiettiin, jos halusi pysyä piireissä. Ja monet halusivat.

Vähitellen koko seksin tarkoitekin muuttui uskovien mielessä. Ennen se oli ollut sallittu vain suvun jatkamiseksi avioliiton suojissa. Nyt seksin korkein taso olikin herttailu.

Lotta alkoi tehdä varovaisia tiedusteluja. Alkoi näyttää yhä selvemmältä, että salailevan kuoren alla oli ihan tavallinen seksielämä, jossa uskovat eivät olekaan sillä tavalla erilaisia, kuin piireissä ehkä mainostetaan. Oli aivan tavallista, että kuka mistäkin syystä ei halunnut tai voinut mennä naimisiin, mutta KAIKKIA seksin muotoja harrastettiin salaa.

Lotalla ei ollut pienintäkään tarvetta luopua kalliista uskostaan, mutta seksiasenteet olivat osoittaneet olevansa ihmisten tekemässä muodossa huijausta ja feikkiä, sutta ja sekundaa.

Ensimmäisenä Lotta luopui kuvitelmasta, että "siveän naisen" kuuluu olla pidättyväinen. Hän oli salaa katsellut miestä, Eliasta, josta hän oli ollut aivan varma, ettei tätä saa. Hän kutsui miehen luokseen.

Jo ovella oli ottanut hänet vastaan kauniissa puserossa, mutta vittu paljaana. Elias oli heti ymmärtänyt antaa kevyen suukon hänen vitulleen, gentlemanni kun oli. Toisen sitten suulle. Oli jo selvä tilanteenkin takia, mihin Lotta antoi luvan, mutta hän vielä osoitti herttaista vittuaan ja sanoi: "Sinulle, mutta vain jos tahdot, pakko sinun ei ole."

Nauttivat suunnattomasti toisistaan. Joivat välillä kahvia. Ja nauttivat taas. Sopivat uudesta tapaamisesta. Kiittivät kovaan ääneen Jumalaa ihanasta illasta.

17

9052

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Lotan ja Eliaksen uskovainen seksi 2

   Seuraavana päivänä Elias tuli taas Lotan luo. Hän tunsi aivan erityistä kutsumusta antaa Lotan vitulle niin herttainen suukko, kuin vain osasi. Ojensi vielä nätin kukan ja antoi herttaisen suukon myös suulle.

   Elias: "On selitetty, kuin Jumalan valtakunnassa naisen tulisi olla enemmän kuin pidättyväinen. Mutta jos niin olisi ollut, mitä se meidän kohdallamme olisi merkinnyt. Totta kai minä huomasin, että olit seurakunnan nuorten miesten suosikki. En olisi voinut edes unissani kuvitella, että minulla olisi ollut näissä kisoissa mitään mahdollisuuksia."

   - "Ellet SINÄ olisi ollut aktiivinen, ellet olisi kutsunut minua luoksesi, tullut kauniisti asustautuneena ja sievääkin kauniimmat sukupuolielimesi paljaina avaamaan minulle ovea, en olisi ikinä tullut edes tietämään, että haluat tutustua minuun. Jumalan valtakunnassa ei todellakaan ole itsestään selvää sukupuolta, jonka kuuluu olla pidättyväinen. Ei kummankaan kuulu."

   - "Sinun ansiostasi saatoimme jo ensitapaamisella havaita, että kuulumme yhteen. Olet todella suloinen."

   Lotasta ja Eliaksesta tuntui, kuin he olisivat hyviä ystäviä jo vuosien takaa, vaikka seurustelu oli vasta päivän vanha. Kun Jumala yhdistää hän tekee hyvää ja nopeaa työtä. He kävivät taas syleilemään toisiaan.

   Lotta hyväili Eliaksen kyrpää ja Elias Lotan vittua, kunnes he olivat pakahtua kiihotuksesta. Elias suorastaan joi Lotan vittua. Tunsivat, kuinka sulivat yhteen. Elias työnsi kyrpänsä Lotan sisään ja laukesi sinne. Niin laukesi Lottakin.

   x x x x

   Taustaa

   Oman vaimoni löysin seurakunnan opintokerhosta, mutta en heti, sillä silloin, kun sinne ensi kerran saavuin, yritin vielä pitää hengissä epäonnistunutta romanssia. Eräänä päivänä tuleva vaimoni soitti minulle ja kutsui kahvilaan kertoen, että hänellä on asia, toimeksianto.

   Kun hän oli kertonut asiansa, eikä minullakaan enää ollut epäonnistunutta romanssia estämässä, kysyin häneltä: "Mitä arvelet, sovimmekohan yhteen?" Hän vastasi: "Ei sitä voi muuten tietää, kuin kokeilemalla." Siis kokeilimme ja kahden viikon päästä totesimme molemmat: sovimme yhteen.

   Siihen aikaan oli tapana mennä piankin naimisiin, mutta jos meni "liian" pian, pidettiin ilman muuta selvänä, että oli tapahtunut ns. vahinko ja tullut kiire. Vaikka venytimme naimisiinmenoa puolen vuotta, silti liki kaikki tunsivat tarvetta arvailla, että kiirehän niillä. Jotkut olivat jopa vihaisia, kun "varmaa" lasta ei tullutkaan.

   Sen kuitenkin opin, että me miehet saatamme olla paljonkin muodollisempia kuin naiset. Naisten mukaan rakkaus antaa luvan KAIKKEEN, kun miehet vielä miettivät, mikä on sopivaa.

   Näihin oli törmännyt myös hämmästelevä kämppäkaverini. Oli kysellyt tyttöystävältään ja tulevalta vaimoltaan, eikö tällä omatunto ole karrella, kun hyväilevät toisensa sukupuolielimiä? Tyttö oli vastannut: "Ei tietenkään. Minähän rakastan sinua."

  • Lotan ja Eliaksen uskovainen seksi 3

   Nuoresta parista tuntui, että ei ollut mitään syytä piilotella ja salailla, että olivat yhdessä, ei myöskään koilottaa yhdessäoloaan. Yhteinen olo näytti luontevalta ja muuttui myös tottuneeksi. Vuoden päästä oltiin jo naimisissa ja asuttiin virallisestikin saman katon alla, vaikka tosiasiassa oli asuttu yhdessä jo alusta lähtien.

   Evankelioimistyöhön jouduttiin ihan huomaamatta. Kummallakin oli sen verran laulunlahjaa, että tuli kuin itsestään myös esiintymispyyntöjä. Vähitellen siitä tuli aivan merkittävä suunta. Samalla tieto ja ymmärrys Jeesuksen pohjattomasta rakkaudesta kasvoi suureen, suorastaan pakahduttavaan mittaan asti.

   Myös tieto lisääntyi, kun koluttiin kristillisiä kirjakauppoja ja ja perehdyttiin sanan merkillisiin reitteihin sekä nykyään, että menneinä vuosisatoina. Alkoi hahmottua käsitys Jumalan hyvästä suunnitelmasta.

   Aivan uudelle kuviolle totuttauduttiin, kun tutustuttiin herätyskokouksessa toiseen samaan herätysliikkeeseen kuluvaan nuoreenpariin, joka myös teki evankelioimistyötä musiikin avulla. Oltiin heti samalla aallonpituudella. Olivat Pirjo ja Ismo. Lyöttäydyttiin yhteen. Opiskeltiin yhtä aikaa myös evankelioimiskurssilla. Kävi jo aivan selväksi, että tulevaisuus oli kaikilla neljällä herätysliikkeen palveluksessa.

   Jo alkujaan olisi tuntunut perin omituiselta, jos saunassakin olisi pitänyt käydä kahtena porukkana, mutta oudolta alkoi tuntua myös, ettei olisi voinut yhtyä toisen pariskunnan puolison kanssa. Ei tietenkään samaa sukupuolta olevan kanssa. Heteroitahan tässä oltiin, mutta tietenkin yhdyttiin vastakkaista sukupuolta olevan kanssa.

   Melko pian - niin kuin oli odotettuakin - herttailusta toisen kanssa oli uutuudenviehätys tyystin pois. Se oli aivan avioseksin kaltaista, mutta se toi edelleen suurta lämpöä ja yhteenkuuluvuutta. Se hitsasi parit yhteen. Se ei ollut vain ajan kestävä muotiajatus, vaan koko elämän kestävä osoitus hellästä ystävyydestä.

   Yhdessä luettiin myös Raamattua ja etsittiin sen hengessä vastauksia niihin kysymyksiin, joita ei silloin ollut edes mahdollista kuvitella. Koko ajattelutapa sai kristillisen värin, mutta se ei ollut pelkoa kompastumisesta, vaan eloa voittovoimassa, joka vie perille.

   Eivät he niinkään olleet kärsineet, kiitos Herran, mutta silti he usein esiintyessään lauloivat: "Kautta kärsimysten voittoon käynyt tie on Jeesuksen, eikä toista tietä suotu kellekään kuin hänellen. Katso Israel kun pyrki maahan Herran lupaamaan. Vaarojen ja vaivain kautta, matka sinne kulki vaan."

   On merkillistä, miten kuiva teksti saa ilmaa siipiensä alle, kun se esitetään laulaen.

   Jo aikoja sitten kaikki neljä ovat joutuneet karsimaan pois työn. Vielä nyt on nuoren polven vuoro. Kaikki vanhat ovat jo vanhoja, mutta ystävyys on pysynyt. Odottavat yhä kuumeisemmin päivää, jolloin saavat katsoa Kristuksen kirkkaita kasvoja uudessa taivaassa ja uudessa maassa.

  • Taustaa 2

   Herätysliikkeen saarnaajalla oli erityisen kielteinen asenne seksiin, mutta myös kielteinen kuva naisista. Hän opetti seurakunnan nuoria miehiä, että koko vastuu lankesi heidän harteilleen, koska naiset ovat kuitenkin moraalisesti niin heikkoja.

   Hänen mukaansa tahdottomat naiset suostuivat mihin vain. Seurustelussa seksi oli kuulemma aivan kiellettyä, mutta vain poika saattoi huolehtia, että sitä ei todellakaan ollut. Mies saattoi sanoa sille ei, tyttö ei pystynyt.

   Minusta kuvio näytti toiselta. Tytöt ajattelivat RAKKAUDEN kautta, mutta vakiintumattomien poikien ajatusmaailmaan kuului teoreettinen systeemi, joka jo edeltä käsin määräsi, mikä on sallittua, mikä ei.

   Saarnaajan maailma oli kova, kalsea ja mekaaninen, kristilliseltä kannalta selvä erehdys. Tyttöjen oli selvästi helpompi ojentua näkemään, mitä on rakkaus, mutta myös mikä on kristillisyyden todellinen sisältö kieltojen ja käskyjen sijaan.

  • Taustaa 3

   Kun jo yli 50 vuotta olen sekä julistanut Jumalan armosanaa, sekä tuntenut aivan eritysesti tehtäväkseni vapauttaa ihmisiä omatekoisista painoista, myös seksuaalisista, olen entistäkin selkeämmin joutunut pohtimaan kysymyksen koko absurdiutta.

   Miten on ylipäänsä mahdollista, että kolmannet henkilöt lausuvat näkemyksiään henkilöiden yksityisistä asioista, jotka eivät heille lainkaan kuulu? Puhuvat, kuin olisivat saaneet joltakin valtuutuksen. On selvä, että jos esitetään kahleita, täytyy olla aina tiukka ja luovuttamaton oikeus osoittaa ne huijaukseksi, mutta entäpä toisinpäin. Mikä oikeus kenelläkään on kaivella toisen ihmisen asioita ja lausua niistä mielipiteitä?

   Täällä netissä kristitty pari kertoi etsivänsä toisen uskovan parin seuraa. Voisivat hyväillä toistensa puolisoitten sukupuolielimiä ja iloita yhteisestä kristillisestä ajattelumaailmastaan, ehkä yhtyäkin. Mikä voisi ollakaan herttaisempaa ja LUONNOLLISEMPAA. Kuitenkin ketju tuli jo pian täyteen mitä törkeimpiä herjoja.

   Jotkut vain ovat kykenemättömiä näkemään mitään hyvää ja kaunista, pyhää ja puhdasta. Heidän täytyy saada saastuttaa kaikki herttainen.

  • Taustaa 4

   Kun tehdään propagandaa, ei näytä olevan määrää ei laitaa, kuinka pitkälle asian voi vääristää. Kun olin vielä nuori 50-luvulla, kirkkokin syötti sellaista uskomusta, että oli täysin mahdollista toteuttaa sellaista seksimoraalia, että ei olisi ollut ollut sukupuoliyhteydessä edes puolisonsa kanssa ennen avioliiton solmimista. Oli myös muka mahdollista olla harrastamatta itsetyydytystä.

   Lopulta tutkittiin 60-luvulla. Kyselytutkimuksessa haastateltiin ns. vanhan seksimoraalin aikana avion solmineiden lipeämistä esiaviollisen seksin kiellosta. Naisista 1 % ja miehistä 2 % kertoi, että EI OLLUT OLLUT esiaviollisessa suhteessa. Tämä oli todellisuus, mutta kirkko oli opettanut, että se on ihan mahdollista.

   Mainitsemani herätysliikkeen viisas johto tutkitutti aikoinaan oman nuorisonsa. Oli aina propagandassa esitetty, miten herätysliikkeen nuoriso oli aivan omaa luokkaansa. Tutkimuksessa kävi ilmi, että puolet herätysliikkeen nuorisosta harrasti myös suuseksiä, saati muita seksin muotoja.

   Likkeen johto julkaisi tutkimuksen, ei suinkaan moittiakseen nuorisoa, vaan saattaakseen luulot enemmän vastaamaan totuutta.

   Oli perinteisesti uskoteltu, että kun nuori tulee tietoisesti uskovaksi, hän hylkää kaiken tavallisen ja ryhtyy elämään enkelielämää. Jos nuorista joku vihjaisi muun suuntaista, hänet leimattiin uskottomaksi, parannuksen tekemättömäksi. Ammuttiin viestin tuoja, mutta kiiltokuvaa pidettiin yllä. Jos liikkeen johto ei olisi tutkituttanut asiaa ja julkaissut vielä tuloksiakin liikkeen lehdessä, ei tiedä, kuinka kauan olisi mennyt, ennen kuin totuus olisi valjennut.

   Tiedon lisääntyminen koitui lopulta helpotuksen tuojaksi. Tajuttiin jo laajoissa piireissä, että vika ei ollut seksuaalimoraalin romahtamisessa, vaan siinä, että oli pyritty asettamaan tavoitteeksi aivan idioottimainen ihanne.

   Maailmaa ei paranneta kireällä, maholla moraalilla, vaan Jeesuksen ylimaallisen korkealla teolla. Hän otti orjan muodon, antoi naulata itsensä ristiin, katkoi kuoleman kahleen, rikkoi helvetin salvat, nousi kuolleista ja VAPAUTTI kaikki ihmiset. Sellainen Herra meillä on. Ei kompuroi lillukanvarsissa.

   Ei kenenkään ole pakko myöskään harrastaa seksiä ystävien kanssa, jos ei tunne siihen halua. Jokainen on täysin vapaa. Mutta jos tuntee halua ja halu on molemminpuolista, mikään ei ole niin suloista kuin uskovien välinen herttailu. Jo pelkkä ajatus ystävän suloisten sukupuolielimien katselemisesta nuolemisesta ja hyväilemisestä on jo taivasta maan päällä.

   Hyvää jatkoa Kristuksen seurassa! Ylenpalttista iloa ja siunausta sinulle ja koko elämällesi!

  • Taustaa 5

   Kristinuskon alkuaikoina ei olisi ikinä voinut kuvitella, että kehitys vie tähän suuntaan, missä nyt ollaan. Kaikkein vahvin vaikuttaja oli vielä edessä päin, askeesi ja munkkius, jotka kehittyivät vielä ihan eri kulttuuripiirissä, buddhalaisuudessa. Sieltä ne kauppayhteyksien mukana tormalsivat Eurooppaan ja Lähi-Itään.

   Varhaisimmassa kristinuskossa ei ollut askeettisia piirteitä. Tavallista elämää se oli. Soppaan tuli vielä mukaan määrätön neitsyyden palvelus egyptiläisen ja Lähi-idän kulttuurin mukana. Syntyi vähitellen elämälle vieras ja kaiken kieltävä oppi, jota ei olisi millään voinut hahmottaa samaksi, joka oli tuonut pelastuksen Kristuksen ristiinnaulitsemisen ja ylösnousemisen kautta.

   Ei todellakaan kristinusko kehittynyt suunnitelman mukaan, eikä kukaan sen kehitystä hallinnut. Se oli järjetöntä poukkoilua ja pelastuksen irvikuva. Koko moraali muuttui tolkuttomaksi seksikielteisyydeksi. Kukapa oli aavistanut?

   Tätä irvokasta muodostelmaa nimitettiin entisen nimellä, kristinusko.

   Terve hengellinen harjoitus muuttui lohduttomaksi napaansa tuijotteluksi ja mahoksi itsensä tarkkailuksi. Ainoa, minkä ihmiset enää näkivät syntinä oli seksi. Ns. uskonpuhdistus vain pahensi tilannetta, kolkkoa ja synkkää kaikkialla.

   Eräs munkki, jota iljettiin nimittää uskonpuhdistajaksi, kertoi, että vaikka kuinka olisi hengellisellä harjoituksella pystynyt työntämään SYNNIN syrjään, ainakin yöllä se yllättää. Tämäkö oli tulos? Tätäkö SYNTI olikin?

   Sukupuolielimet eivät enää olleet hyvän Jumalan hyviä lahjoja, joita saattoi käyttää myös herttailuun ja iloitsemiseen, vaan ne tulivat olemaan perkeleen valtapiiriä, välineitä, joilla viekoitellaan ihminen taivaan tieltä. Kaikkein kaunein, mitä maa päällään kantoi, naisen suloinen vittu, muuttui ihmisten mielessä saastaiseksi ja rumaksi, pöyristyttäväksi ja hävettäväksi.

   On jo syytä ajatella uudestaan ja palata entiseen pitkän harharetken jälkeen.

  • Anteeksi että kysyn, mutta onko tämä Lotta sama kuin novelleissa Lotta 1-3? Kertoo tytöstä jota vanhemmat kurittavat ja lopulta joutuu isänsä uhriksi?

   • Ei ole. Kertomuksen Lotta on fiktiivinen henkilö, miellyttävä uskova sisar, joka on vapautunut ajan tuomasta ei-kristillisestä aineksesta, joka on tukehduttanut oikeaa kristillistä vapautta.


   • ånyo kirjoitti:

    Ei ole. Kertomuksen Lotta on fiktiivinen henkilö, miellyttävä uskova sisar, joka on vapautunut ajan tuomasta ei-kristillisestä aineksesta, joka on tukehduttanut oikeaa kristillistä vapautta.

    Novellini Lotta ei suinkaan ole kovia kokemassa eikä tuhoutumassa, vaan pääsemässä yhä selvemmille vesille ja ymmärtämässä yhä paremmin alkukristillisen vapauden. Hän levittä kauneuden ja ilon sanomaa muillekin.🌹👀


   • ånyo kirjoitti:

    Novellini Lotta ei suinkaan ole kovia kokemassa eikä tuhoutumassa, vaan pääsemässä yhä selvemmille vesille ja ymmärtämässä yhä paremmin alkukristillisen vapauden. Hän levittä kauneuden ja ilon sanomaa muillekin.🌹👀

    Okei Tuli vaan se pornonovellit sivun Lotta 1-3 novellien Lotta mieleen tuosta tarinasta.

    Kirjoitan siitä arvostelua


   • palvelualtis88 kirjoitti:

    Okei Tuli vaan se pornonovellit sivun Lotta 1-3 novellien Lotta mieleen tuosta tarinasta.

    Kirjoitan siitä arvostelua

    Vaikka kulttuurivirtausten läpi pyyhkiessä ja ihmisen biologian eri aaltojen ohi kulkiessa, ei olekaan varmuudella enää pääteltävissä, mikä on geneettistä ja mikä kulttuurista, arvelen kuitenkin, että LUONNOLLISUUS on edelleen merkittävä lähtökohta.

    Linee selvä, että muinaisihmiselle ei voinut nousta kysymystä, onko sopivaa olla alasti.

    Vaatteita on käytetty vain muutamia tuhansia vuosia. Sitä ennen, lukuun ottamatta kylmiä seutuja, oli oltu alasti aina vuosimiljoonia. Nykyihmisistä, afrikkalaisista, vielä sata vuotta sitten suuri osa kulki alasti.

    Runsas sata vuotta sitten, jolloin nudismi eli naturismi syntyi, se sotkeutui pahoin propagandan, valehtelun ja vedätyksen verkkoon, koska samanaikaisesti elettiin erityisen seksuaalikielteistä viktoriaanista aikaa. Nudismilla ei olisi ollut sivistyneistön keskuudessa pienintäkään mahdollisuutta, jos ei olisi ei olisi "selitetty".

    Siltikin haaveilen, että joskus taas pääsisimme takaisin LUONNOLLISUUTEEN. Ei vähääkään selitettäisi, että motiivina olisi kauneuden jokin muu, varsinkaan naiskauden, kuin todellinen biologinen koevoluutio. Naisen, ja osin naisten mielestä miehenkin sukupuolielimet, ovat esteettiset.

    Minusta pitää taas olla LUPA pitää naisen vittua niin kauniina, kuin se oikeasti on. Sitä ei tarvitse peitellä eikä hävetä. Ei myöskään saa olla pilailun aihe, jos sanoo aivan totuuden mukaisesti: vittu on kauneinta, mitä maa on koskaan päällään kantanut.

    Samalla kristinuskoon periytynyt iljettävä ja vieras, seksuaalikielteinen asenne voi edes hiukan keventyä.🌹👀


   • Anonyymi
    ånyo kirjoitti:

    Vaikka kulttuurivirtausten läpi pyyhkiessä ja ihmisen biologian eri aaltojen ohi kulkiessa, ei olekaan varmuudella enää pääteltävissä, mikä on geneettistä ja mikä kulttuurista, arvelen kuitenkin, että LUONNOLLISUUS on edelleen merkittävä lähtökohta.

    Linee selvä, että muinaisihmiselle ei voinut nousta kysymystä, onko sopivaa olla alasti.

    Vaatteita on käytetty vain muutamia tuhansia vuosia. Sitä ennen, lukuun ottamatta kylmiä seutuja, oli oltu alasti aina vuosimiljoonia. Nykyihmisistä, afrikkalaisista, vielä sata vuotta sitten suuri osa kulki alasti.

    Runsas sata vuotta sitten, jolloin nudismi eli naturismi syntyi, se sotkeutui pahoin propagandan, valehtelun ja vedätyksen verkkoon, koska samanaikaisesti elettiin erityisen seksuaalikielteistä viktoriaanista aikaa. Nudismilla ei olisi ollut sivistyneistön keskuudessa pienintäkään mahdollisuutta, jos ei olisi ei olisi "selitetty".

    Siltikin haaveilen, että joskus taas pääsisimme takaisin LUONNOLLISUUTEEN. Ei vähääkään selitettäisi, että motiivina olisi kauneuden jokin muu, varsinkaan naiskauden, kuin todellinen biologinen koevoluutio. Naisen, ja osin naisten mielestä miehenkin sukupuolielimet, ovat esteettiset.

    Minusta pitää taas olla LUPA pitää naisen vittua niin kauniina, kuin se oikeasti on. Sitä ei tarvitse peitellä eikä hävetä. Ei myöskään saa olla pilailun aihe, jos sanoo aivan totuuden mukaisesti: vittu on kauneinta, mitä maa on koskaan päällään kantanut.

    Samalla kristinuskoon periytynyt iljettävä ja vieras, seksuaalikielteinen asenne voi edes hiukan keventyä.🌹👀

    Eikä ole. Kamala ruttu.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eikä ole. Kamala ruttu.

    Ei ole kamala ruttu, vaan naisen kaikkein kaunein. 🌹👀


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eikä ole. Kamala ruttu.

    Niilläkin siskoilla, jotka luulevat, että heidän kauneimpansa on kamala ruttu, vittu on todellisuudessa häikäisevän kaunis.


  • Anonyymi

   pidetään 2 asiaa erillään, valitse toinen.

  • Anonyymi

   Kukaan neitsyt (kristitty) nainen ei toimi tuolla tavalla. Hohhoijjaa. "Ja sitten tiivitaavi ja hattivatit hyppäsivät mukaan" Missä ovat aivosolut?

  Ketjusta on poistettu 34 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Orpon hallitus tulee leikkaamaan eläkkeitä!

   Orpo suunnittelee eläkeuudistuksen tammikuulle 2025. Siihen mennessä työmarkkinajärjestöjen pitää tehdä suunnitelma siit
   Maailman menoa
   347
   3844
  2. Niko Ranta -Aho kertoo ettei Sofia ollut hänelle sopiva nainen.

   Ei ollut kannustanut häntä raittuiteen ,vaan teki juuri päinvastaisin ja olisi halunut siksi erilaisen naisystävän .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   222
   2654
  3. Miksi miehet jäävät lapsettomiksi Suomessa?

   Suomessa jo puolet 35-vuotiaista miehistä oli lapsettomia. Osuus on kasvanut 10 prosenttia vuodesta 2015, eli todella no
   Maailman menoa
   404
   2586
  4. Vakava onnettomuus

   Kevätniemen sahalla tapahtunut illalla vakava onnettomuus, kuormaaja ja pakettiauto törmänneet yhteen. Kolme loukkaantun
   Lieksa
   37
   1767
  5. Miten ihmistä voidaan rangaista työttömyydestä, kun avoimia työpaikkoja ei edes ole kaikille ?

   Vaikka kuinka työtön kuinka haluaisi työpaikan, hän ei sitä saa. Työttömiä työnhakijoita oli elokuun lopussa 249000 ja
   Perussuomalaiset
   237
   1645
  6. Minun on aika

   Siirtyä sivuun ja piiloon. En kuulu elämääsi enkä voi siihen tämän tapahtumasarjan jälkeen kuulua. Tiedät sen ja minä ti
   Ikävä
   65
   1527
  7. Onko Olivian kiusaaja jo linnassa

   Paikka johon kiusaaja kuuluu.
   Suomussalmi
   28
   1378
  8. "MIHAIL DELJYAGIN,VENÄJÄN TULEVA PRESIDENTTI"!!!

   "VEITSENTERÄVÄ TALOUSMIES"!!!
   Maailman menoa
   19
   1257
  9. Olisitko nainen halunnut oikeasti

   olla jollainlailla tekemisissä vai miks kyselit ? Olisitko halunnut vain sotkea päätäni enemmän kun se on jo muutenkin s
   Ikävä
   57
   1062
  10. Niko Ranta-ahon kirja

   Tosi kiinnostava. Että on huumeidenkäyttäjä ja diileri. No parempi sentään kuin pedo Sillanpää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   1041
  Aihe