Luulis että tuo jääkaappi

🤔🧊⛄kuluttaa vähemmän sähköä kun pakastinlokero on kohta kokonasn jäässä.

Okei. Tiedän kyllä että uudemmat jääkaapit kuluttavat vähemmän sähköä. Samoin led lamput vievät vähemmän sähköä. Mutta onko tullut kelleen mieleen, että jos lämmittää tupaa sähköllä niin on ihan sama tuleeko se lämpö kattolampusta tai sähköpatterista. Onhan noissa pattereissa termostaatit, jotka huomioi jääkaapin ja lamppujen lämmöt.

Ja juu on lämmityskausi alkanut, kun peiton alla ei ole luonnollista lämpöä 😍

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sinä olet kiva ihminen, pidän jutuistasi.

      • Kiitos kivasta kommentista. Tänään täytyy jättää palstailu tähän, kun täysikuuta on kivempi katsoa ikkunasta tai pihalta.


      • Anonyymi
        lounas.ajatus kirjoitti:

        Kiitos kivasta kommentista. Tänään täytyy jättää palstailu tähän, kun täysikuuta on kivempi katsoa ikkunasta tai pihalta.

        Se on terveellistä. Täällä on aika paljon kipeitä juttuja ihmisillä, joten varmasti hyvä. Sinun juttusi eivät koskaan ole kipeitä, vaan mukavia. Nauti täysikuusta!


    • Anonyymi

      Olen toisaalta höpsö, kun menen syksylläkin peiton alle lämpöiseen ja silti tuuletin on viilentämässä jalkoja, jotka tulevat peiton alta esiin. En ole koskaan miettinyt mistä johtuu, mutta tavaksi on tullut.

      • Mulla ei ihan tuuletin ole viilentämässä varpaita, mutta ne on joskus keväällä olleet peiton ulkopuolella. Nyt on taas sellainen kausi, että on isot pehmoiset villasukat lämmittämässä varpaita peiton alla. Milloin mitenkin, kai se jotenkin yleisestä väsymystilasta riippuu.


    • Anonyymi

      Mä söin tänään kirjolohta, perunaa ja porkkanaa, ai että oli sitten hyvää.
      Terveisin se eilinen kirjolohirisoton ystävä :)

      • Kuulostaa herkulta tuo ruokasi. Mulla on nyt viikon kalakiintiö täynnä, joten huomiseksi on uunissa paistumassa jauhelihaperunalaatikko missä kukkakaalia ja porkkanaa seassa. Jauheliha oli pakko tänään paistaa. Samalla lämpenee keittiö, kun unohdin laittaa patterin takaisin päälle tuuletuksen jälkeen.


    • Anonyymi
      • "Niin kauan kuin päivä on, tulee meidän tehdä hänen tekojansa, joka on minut lähettänyt; tulee yö, jolloin ei kukaan voi työtä tehdä" Niinhän se on, että päivällä on tehtävä mitä aikoo. Raamaatun ajoista on työt muuttuneet niin, että jotkut joutuvat tekemään töitään öisinkin ja pitämään Suomen pyörät pyörimässä.


    • Anonyymi

      Kyllä se taitaa enempi kuluttaa toi huurteinen pakastin, pitäis talvi pakkasella sulatella se ainaki kerran vuodessa. Kai se siihen lokeroonki pätee.
      No oli ne helteetki kyllä raskaita, yöunet jäi vähiin. Makkariin suositellaan alle 20 astetta, viileässä nukkuu paremmin.

      • Vähältä piti, ettei helteillä joutunut SER kierrätykseen koko kaappi. Sehän pörräsi 24 tuntia vuorokaudessa. Taitaa vanhat tiivisteet jo falskata. Samalla huurtui pakastelokero huomaamattani, kun en sitä käytä. Kaiken lisäksi kaappi on sellaisessa paikassa, etten saa sulavesikaukaloa ulos ilman että siinä olevaa vesi loiskuu puulattialle ja lastulevyhyllylle missä se kaappi on. Näyttää säätilat olevan sellaiset, että yhden aamupäivän voin uhrata sulatukselle kauppapäivänä kun kaappi on tyhjä. Kunhan vuoraan jääkaappinurkan sanomalehdillä ja froteepyyhkeillä niin pääsen vähillä vaurioilla.

        Onneksi vähän jäähtyi nuo ilmat, niin voi tehdä puutarhahommiakin ilman läkähtymistä ja saa öisin kunnolla nukuttua. Helteet eivät ole olleet koskaan mun juttu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      132
      1503
    2. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1162
    3. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      101
      1150
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      76
      1022
    5. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      187
      839
    6. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      39
      789
    7. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      89
      742
    8. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      77
      714
    9. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      70
      657
    10. Palstalaisten

      Paino. Paljonko siis painat?
      Sinkut
      86
      626
    Aihe