Koronapassifirmat boikottiin

Anonyymi

Koronapassi on ehdotetussa muodossaan täysin järjetön ja lääketieteen vastainen. Sen ainoa tarkoitus on lobata kahden rokotevalmistajan tuotteita, jotka ovat uutisten perusteella aika floppeja.
Koronapassi on siis myynninedistämisväline joka on kansanterveydelle haitaksi. Lisäksi se on aimo harppaus kohti diktatuuria ja valvontayhteiskuntaa.

Jos lainsäätäjä pakottaa firmoja tuohon sekoiluun mukaan, niin sille ei voi mitään. Jos taas yritykset oma-aloitteisesti ottavat koronapassin käyttöön, eli palvelevat vain lääketeollisuuden koekaniineja, niin olisi hyvä mahdollisimman laajasti boikotoida noita yrityksiä. Nyt jos koskaan meidän pitää puolustaa kansalaisoikeuksiamme medikalisaation lonkeroita vastaan.

24

1059

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vartiainen laitettu kokoomuksen korona passipelleksi, huoh..

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei taida koronapassia tulla. On täysi fiasko tuo rokotuskampanja.
      Israelissa on rokotettu lähes kaikki aikuiset ja silti koronatilanne on yksi maailman pahimmista:

      " Yli puolet Israelissa tartunnan saaneista on kahteen kertaan rokotettuja ihmisiä. Vakavasti sairastuneista ja sairaalaan joutuneista noin 60 prosenttia on tuplarokotettuja, kirjoittaa Science."

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/ccde6034-307f-4cb9-94e3-3138d5aaa525

    • Anonyymi

      "Koronapassi on ehdotetussa muodossaan täysin järjetön ja lääketieteen vastainen. "

      Näin on. Koronapassin pitäisi rajoittaa rokotettujen pääsyä ihmisiä tarttumaan. Isoin ongelma ovat koronarokotteen saaneet ihmiset:

      "Tutkimus: COVID-rokotetut kantavat 251-kertaista virusmäärää verrattuna rokottamattomiin – ”Uhkaavat ympäristöään”!

      Oxfordin yliopiston tutkimustulos viittaa siihen, että koronarokotetuista on tulossa sairauksien superlevittäjiä. Tutkituilla täysin koronarokotetuilla terveydenhuollon työntekijöillä on 251 kertaa suurempi viruskuorma, joka on uhka heidän rokottamattomille potilaille ja työkavereille.

      Valtamedian esittämän narratiivin mukaan rokottamattomat uhkaavat rokotettuja, mutta uudet tieteelliset tutkimukset osoittavat, että päinvastoin – rokotetut ovat vaarallisia tautipesiä.
      Oxfordin yliopiston kliinisen tutkimusryhmän löydästen tuloksista julkaistiin 10. elokuuta tiedelehti The Lancetissa. Tutkimuksessa havaittiin, että rokotetuilla on 251-kertainen COVID-19-virusten kuormitus sieraimissaan rokottamattomiin verrattuna, joka aiheuttaa akuutin uhan.

      Samalla kun rokottaminen lievittää infektion oireita, rokotetut kantavat epätavallisen suuria koronaviruksen määriä ilman, että he sairastuvat, mikä puolestaan voi tehdä heistä ”oireettomia superlevittäjiä”.

      Havaittu ilmiö voi olla syynä järkyttävän suuriin rokotusten jälkeisiin tartuntamäärien nousuihin laajasti rokotetuissa populaatioissa, joka on todettu maailmanlaajuisesti.

      Tutkimuksessa tarkkailtiin terveydenhuollon työntekijöitä, jotka eivät voineet lähteä sairaalasta kahden viikon aikana. Tiedot osoittivat, että täysin rokotetut työntekijät, noin kaksi kuukautta Oxford/AstraZeneca COVID-19-rokotteen (AZD1222) injektion jälkeen kantoivat ja oletettavasti välittivät Delta-variantin rokotetuille kollegoilleen.

      He lähes varmasti myös tartuttivat Delta-infektion rokottamattomille ihmisille, myös heidän potilailleen. Kantojen sekvensointi vahvisti työntekijöiden levittäneen SARS-CoV-2:n toisilleen.

      Tutkimuksen tulos on johdonmukainen Yhdysvalloissa tehtyjen havaintojen kanssa, ja se on yhdenmukainen CDC:n johtajan kommenttien kanssa siitä, että COVID-19-rokotteet eivät ole pysäyttäneet SARS-CoV-2-tartuntoja.

      Tutkimuksen johtopäätökset tukevat johtavien lääketieteen asiantuntijoiden varoituksia siitä, että COVID-19-rokote mahdollistaa 251-kertaisen SARS-CoV-2-viruskuorman kuljettamisen verrattuna rokotuksia edeltävältä ajalta vuonna 2020.

      Meillä on siis löydetty palapelin avain, joka selittää, että miksi Delta-taudinpurkaus on niin valtava rokotettujen keskuudessa, toimien tehokkaina lavantauti-Maryn tyyppisen kulkutaudin levittäjinä.

      Rokotetut henkilöt kantavat yhteisöihinsä viruksia ja ruokkivat uusia COVID-aaltoja. Rokotetut terveydenhuollon työntekijät tartuttavat lähes varmasti työtoverinsa ja potilaansa aiheuttaen kauhistuttavia lisävahinkoja.

      Rokotusten jatkaminen pahentaa ongelmaa erityisesti rokotettujen lääkäreiden ja sairaanhoitajien toimesta, jotka huolehtivat haavoittuvassa tilassa olevista potilaista. Terveydenhuoltojärjestelmien pitäisi luopua rokotteista välittömästi, arvioida COVID-19-toipuneita työntekijöitä, jotka ovat vahvasti immuuneja Deltalle, ja pitää rokotettuja terveydenhuollon työntekijöitä mahdollisina uhkina suuren riskin potilaille ja työtovereille.

      Artikkelin on alleirjoittanut Peter A. McCullough, M.D., MPH, joka on on sertifioitu sisätautien, sydän- ja verisuonitautien sekä kliinisen lipidologian alan tohtori."

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Taas tätä tokentube huuhaata. Onneksi fiksut tietävät jo mikä on kusetusta ja dis-informaatiota.

        THL:n tietojen mukaan kukaan kaksi rokotetta saanut ei ole Suomessa sairastunut koronaviruksesta vakavasti. Koronavirukseen on kuollut Suomessa myös rokotuksen saaneita ihmisiä, mutta ovat iäkkäitä. HUSin lääkäri: "Tiedossa on hoivalaitoksissa menehtyneitä" ja infektiotautien apulaisylilääkärin mukaan heitä on alle kymmenen.


    • Anonyymi

      Tapahtumateollisuus itse haluaa koronapassit käyttöön. Elämä on valintoja täynnä. Se on voi voi, jos ei ole hankkinut rokotetta ja sen vuoksi ei pääse tapahtumaan.

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Tapahtumateollisuus itse haluaa koronapassit käyttöön."

        Eli tapahtumat boikottiin. Miljoona rokottamatonta jättää tapahtumat väliin, niin eiköhän tapahtumateollisuus luovu tuosta passisekoilusta.
        Nythän monet rokotetutkin vastustavat koronapassia:

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17118301/taistelu-rokotuspassia-vastaan-on-alkamassa

        Vaihtoehtoisesti tapahtumajärjestäjät boikotoivat tapahtumien järjestämistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Tapahtumateollisuus itse haluaa koronapassit käyttöön."

        Eli tapahtumat boikottiin. Miljoona rokottamatonta jättää tapahtumat väliin, niin eiköhän tapahtumateollisuus luovu tuosta passisekoilusta.
        Nythän monet rokotetutkin vastustavat koronapassia:

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17118301/taistelu-rokotuspassia-vastaan-on-alkamassa

        Jos neljämiljoonaa rokotettua jättää koronapassittomat tilaisuudet väliin, niin kohta kaikki vaativat passia.

        Ääliö.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Olen mukana boikotissa

    • Anonyymi

      Pitäisikö myös valtamedioita boikotoida. Niissä on vihapuhetta ja kiihoittamista kansanryhmää vastaan, siis rokottamattomia vastaan.
      Valtamedioiden koronauutisointi on totuusarvoltaan jossain koiranruokamainosten ja sarjakuvien tasolla, eli lääkelobbausta joka ei perustu totuuteen vaan silkkaan valheeseen.
      Koronarokote on haitallisempi kuin itse korona. Tätä lääketieteellistä faktaa eivät päättäjät enää uskalla myöntää. On menty jo liian pitkälle, rahaa on mennyt kymmeniä miljoonia kankkulan kaivoon ja miljoonien ihmisten terveys on vaarannettu tässä epäonnistuneessa rokotuskampanjassa.
      Tuo epäonnistuminen on kaikkien nähtävissä, kesä 2020 ei rokotuksia, ei variantteja, tartunnat alhaalla. Sitten tuli rokotteet ja alamäki jolle ei näy loppua.
      Ei siis koronapassia, vaan koronarokotteet käyttökieltoon siksi aikaa kunnes niiden turvallisuus on selvitetty puolueettomasti.

    • Anonyymi

      boikotoin jo valmiiksi valtamediaa, vaikka ei se taloudellisesti heitä hetkauta. Saavat näemmä tukirahoja valtiolta, joten valtion äänitorvet kuuluvat jatkossakin ja näkyvät. En pysty kuitenkaan tilata tuollaista.,kun huomaa ettei vaikkapa omat kommentit ole p.... N arvoisia vaikkapa lehtien kommentti osioissa.

    • Anonyymi

      Kukahan maksaa ne korona rajoituksista ja nyt sitten passien aiheuttamien asiakas määrien vähentymisen ravintoloissa ja teattereissa ym.? Me ollaan pieni kansa, niin se näkyy äkkiä asiakasmäärinä ihan eri asia suuremmissa maissa.

      • Anonyymi

        Päin vastoin, passit ovat mahdollistaneet ravintoloiden normaalin asiakasmäärän ja pidemmät aukiolot. Suurin osa ravintoloitsijoista kannattaa passia.


    • Anonyymi

      Koronapassin ainoa tarkoitus on auttaa elinkeinoelämää pitämällä keinotekoisesti pahimmat koronalinkopalvelut auki, vaikka epidemiatilanne pahenee, ja se pahenee tällöin nimenomaan näissä koronalingoissa HUS Asko Järvisen mukaan "koronarartuntojen sylttytehtaissa" leviävien tartuntojen takia. Ne paikat saavat olla auki, joista koronatartunnat leviävät eniten, sillä koronarokotteet eivät estä tartuntoja. Absurdia ja sairasta. Näin tapahtuu kun talous laitetaan kansan terveysturvallisuuden edelle.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tampere-talo ainakin boikottiin. Ottivat ton järjettömän syrjintäpassin käyttöön.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tampere-talo ainakin boikottiin. Ottivat ton järjettömän syrjintäpassin käyttöön.

        Ravintola Näsinneula myös boikottiin. Vaativat koronapassia, vaikka laki ei sitä tällä hetkellä vaadi.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jos on valittavissa firma, jossa vaaditaan koronapassia ja toinen jossa ei vaadita, valitsen ehdottomasti ensimmäisen. Ja niin taitaa tehdä valtaosa suomalaisista, koska jo neljä viidestä on saanut tuplarokotteen ja ovat oikeutettuja koronapassiin.

      Jos neljä ihmistä viidestä alkaakin vastaboikottiin ja boikotoi firmoja, jotka eivät vaadi koronapassia, niin boikotillesi käy nopeasti kylmät.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2710
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2001
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1518
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      274
      1059
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      969
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    Aihe