Kenelle MTV3:n ohjelmatarjonta on oikeasti suunnattu?

Anonyymi

Pidempään jo miettinyt tätä vanhana Maikkarin seuraajana että ketä MTV3 enään ja että mitä heidän tarjonta oikeasti palvelee? Nykyään tuntuu että sisältö on tehty 7-vuotialle jotka asuvat aikuisten kehoissa? Sisältö on akselilla "masket singer" kopioituja sarjoja ja liirumlaarumia alá Pekka Pouta? Nyt kun vielä Max:lta F1:set menee Viasatille...jee! Voidaan todeta että "uusintojen uusinnat" ja "aikuinen" sisältö voidaan lopullisesti kuopata. Johtopäätös on se että kehäkolmosen sisällä ei asu kovinkaan monta ns. normaalijärjellä varustettua ihmistä:)

8

621

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Väärä johtopäätös, kyllä kehä kolmosen sisällä asuu paljonkin järkeviä ihmisiä! Ei tuo liity maikkarin ala-arvoiseen toimintaan ja ohjelmistoon mitenkään, kunhan sait TAAS tekosyyn morkata pk-seudulla asuvia!

    • Anonyymi

      Se on se kateus ja elämän tyhjyys noilla pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuvilla, mutta asiaan: Maikkari kosiskelee nuorta katsojakuntaa joiden älyllinen kapasiteetti on alle kymmen vuotiaan tasolla. Ainakin ohjelmatarjonnan suhteen. Pelkkää aivotonta realityä ja ulkomailta kopioitua aivottomia konsepteja. Maikkarilla ei edes uutiset ole enää uutisia vaan mainostajien markkinapaikka. Saisi koko maikkarin lakkauttaa. Ei ainuttakaan ohjelmaa jota heidän kanaviltaan voisi katsoa. Maikkari=pikku kakkonen isommassa muodossa.

      • Anonyymi

        Joo totta ja onko maikkarilla ihan oikeasti joku homokiintiö, taas alkoi Suomen kaunein koti, niin eiköhän eka jaksoon oltu saatu taas joku homopari, onneksi eivät päässeet jatkoon.


    • Anonyymi

      Eiköhän Maikkarin ohjelmat ole tarkoitettu niiden katseltaviksi, jotka niitä katselevat. Itsekin katson usein seitsemän uutiset ja parikymmentä vuotta sitten katselin usein suunnuntai-iltapäivisin lätkää.

    • Anonyymi

      Maikkarin ohjelmatarjonta tarkoitettu noin7 v vuotiaille ja sen ikäisen älykkyysosamäärän omaaville. Uutisetkin kuin jotain Iltalehden lööppejä. Ei voi tosiuutisiksi sanoa. Mainostajien ylläpitämä konserni, ei muuta. Eikä ainuttakaan järkevää tai katsomisen arvoista ohjelmaa.

    • Anonyymi

      Miksi Mtv3 ei raaski laittaa ääntä päälle nettisivujensa videoihin?
      Videot on mykistetty käsittämättömästä syystä.

      Jos erehtyy katsomaan palveluun jotain sarjaa, joutuu katsomaan kymmeniä pitkiä mainoksia ja alkaa viestihäiriköinti jopa sähköpostiin.

    • Anonyymi

      Olen lopettanut koko television/propagandatuutin tuijottamisen monta vuotta sitten. Netistä löytyy uutisia ympäri maailman, joskus jopa ihan faktaakin ilman mielipidemuokkausta. Suosittelen, avaa todella paljon eri asioiden taustoja. Hömppää löytyy myös netistä. Eiköhän ne kohta kiellä riippumattomien uutisten lukemiset suodattamalla vielä lisää niiden hakualgoritmejä.

    • Anonyymi

      No, ainakin Asian ytimessä on ilmeisesti tarkoitettu ohjelman juontajan ja pääministerin ikäisille, ei vanhemmille.
      Ohjelman loppukaneetti on jo muutaman kerran koskenut Sanna Marinin boomeri kohua, jota juontaja hehkuttaa kerrasta toiseen. Eikö löydy uusia aiheita?
      Sarkasmia, ikärasismia, tyhmyyttä vai mitä?
      Jos on ihastunut pääministeriin, joka on viehättävä daami, se lienee tullut jo selväksi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      2936
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      83
      2692
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2168
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1757
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1499
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1459
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe