Nelosen/Sanoma OYn oksettavat mainokset

Anonyymi

Minkä hiton takia Sanoma Oyn pitää mainostaa Hesaria homoilumainoksin? Eikö se tee hallaa Hesarille? Tollaisia oksettavia mainoksia sitten esitetään ja vielä lasten hereilläoloaikaan, saavat väärää mallia! Nyt loppu Nelosen ja sen sisarkanavien katsominen, samaten taitaa loppua Hesarin tilauskin!

5

370

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hesarilla ja koko Sanoma Oyllä taitaa mennä huonosti. Mutta tuollainen mainonta vaan kiihdyttää sitä että menee vielä huonommin!
   Kaikki mihin Sanoma oy koskee tai mitä se tekee, on skeidaa.

  • Anonyymi

   Kieltämättä Hesaria vuosikymmeniä tilanneena ja edelleen joka päivä lukevana, sekä Nelonen Media ohjelmia katselevana ja koronan takia kotona enimmäkseen aikaansa viettävänä vanhuksena on alkanut ärsyttää kyseinen mainos. Se kun on alkanut vaikuttaa jo Hesarin ainoalta oikealta ja ihailemalta linjalta seksuaalisella alueelta, johon sitten saattavat erilaisuutta ihailevat ja vielä "linjaansa" hakevat nuoret tarttua. Sekö on tarkoitus? Seksuaalisuudesta on muutenkin tullut ohjelmissa liian keskeinen aihe. Ei ihme, että nykyään on niin paljon mielenterveysongelmia. Annettaisiin nuorten rauhassa kypsyä ja löytää itsensä, ja huomata, että on muitakin tärkeitä asioita. Asiaohjelmia lisää, kiitos.
   Nelonen Media ohjelmassa suorastaan suututtaa, kun melkein joka mainoskatkolla tulee tuo kyseinen mainos joka päivä. Käännän aina kanavaa mainoskatkolla sen takia. Tuntuu, että Hesarille ja Nelonen Medialle on hirveän tärkeää mainostaa homoutta.
   Eipä ole ihme, että syntyvyys koko ajan Suomessa laskee.

  • Anonyymi

   Sanoman ja Nelonen-median täytyy kosiskella vähemmistöjä. On sen verran ala-arvoista touhua molempien talojen toiminta. Iltalehti täyttä viihdeuutista ja Seiskan tasolla olevaa roskaa. Eikä Nelosen ohjelmatkaan katselun arvoisia ole. En katso yhtään Nelosen ohjelmaa enkä lue ainuttakaan Sanoman julkaisemia lehtiä. Tämä Sanoman kampanjointi oli alusta alkaen täysi floppi aina niistä ensimmäisistä TV mainoksista lähtien jossa profiilin näköiset ukot pelaavat käyntikorteillaan. Järkyttävä mainos. Kukahan somettaja (sormettaja) onkaan markkinoinnista vastaamassa. Ainakin Sanoman markkinointi on luotaan työntävä, niin kuin Nelosen ohjelmatarjonta ylipäätään. Mainostaa vain omia ohjelmaan minkä kerkiää aina radiokanavista lähtien. Sielläkin osastolla täysin ala-arvoista ohjelmistoa jossa urakalla soitetaan samoja kappaleita samoilta suomalaisilta höpö-höpö-artisteilta.
   Voisivat myydä molemmat talot vaikka inuiiteille. Sanoma on pelkkää viihdeuutista ja julkkisten loputonta nuolemista. Alas ovat hajonneet ja alemmas hajoavat.

   • Anonyymi

    Täyttä asiaa!!!!


  • Anonyymi

   Sanoma Median ensimmäinen tavoite numero 1 oli: Valloittaa radiot,lehdet tv.kanavat: Ne lehdet mitkä menivät Sanoman oston yhteydessä nousivat törkeän paljon. Esimerkiksi Aamulehti oli ennen Sanomalle siirtymistä: 3 kk lasku 47€ nyt sama 3kk 80€

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Haluaisin kyllä

   pyytää anteeksi. Sinä et varmaan enää juuri ajattele asiaa. Kuljet ylpeänä eteenpäin. Olit mulle se.
   Ikävä
   47
   1489
  2. Sä oot nainen ihan hullu.

   Anna mun rakastaa sua. Anna mun himoita sua! Anna mun tulla sun päällesi ja sano mulle että sä rakastat mua. Mun päivä on muuten ihan pilalla
   Ikävä
   72
   1274
  3. Minkä biisin antaisit kaivatullesi?

   Jos voisit antaa kaivatullesi yhden biisin niin mikä se olisi? 🎶
   Ikävä
   102
   1173
  4. Kappas! Jaajo Linnonmaa viestitteli näin nuorelle Janni Hussille: "Sulla oli siellä ihan..."

   Jaajo Linnonmaa on tehnyt pitkän uran Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmassa. Mies jättää aamushown joulukuun lopulla ja samalla katkeaa hedelmällinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   15
   1169
  5. Tykkäisitpä minusta

   Edes ihmisenä. Kun minä tykkään niin paljon sinusta.
   Ikävä
   48
   979
  6. Mitähän mietit mies

   Jäitkö minua kaipaamaan siitä ajasta kun vielä nähtiin? Nähdäänkö me enää koskaan?
   Ikävä
   67
   943
  7. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   66
   848
  8. Etkai sää vaan puhu minusta

   sun tuttujen ja kaverien kans?
   Ikävä
   85
   824
  9. Tee se tänään

   Päätä että teet sen tänään. Laita mulle oikeasti viestiä... Saatat yllättyä positiivisesti.
   Ikävä
   57
   767
  10. Veikkaus: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? Julia, Tommi vai Sami?

   Selviytyjät-finaali on sunnuntaina. Nyt voi veikata voittajaa: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? -Julia -Tommi -Sami Lue lisää finalisteista: https:
   Tv-sarjat
   35
   705
  Aihe