Mauno Mattila

Älä ota "myrkkyruisketta".Kohta ei ole " tarvettakaan sille jos on prognoosiin luottaminen ( tuskin, rokotteiden vaikutus loppuu )

https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/aivelo-koronan-loppusuora-häämöttää-tänä-syksynä-–-virusta-ei-ole-kuitenkaan-varaa-päästää-vapaasti-temmeltämään/ar-AANSVBl?ocid=msedgntp

Minäkään en ole ottanut.

Commandohauis

42

781

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oikein teit. Ihmiskokeen pitää jatkua.
      On mielenkiintoista seurata moniko selviää elämään sairastettuaan vakavan koronan.
      Pitkittyneet oireet taudin jälkeen vaativat myös hoitoa. Mutta urhea kestää, taivaassa saatetaan palkita...

    • Anonyymi

      Lopeta tuo vastuuton propaganda.

      • Anonyymi

        Rokottamattomuus voi ilmetä tulevaisuudessa onnekkaaksi valinnaksi. Katsoin Mattilan videon ja kuulin että hän on päättänyt katsoa vuoteen 2022 jKr. olla ilman koronarokotetta. Minulla on tilanteen mukaan oma valinta. Toistaiseksi se on ollut etten ota koronarokotetta.

        Kommenttini oli tarkoitettu häntä varten. Ei propagandaksi. Pelkkä omanäkemyksiseen riskiarvioon perustuva suositus. Rukoilen Maunon puolesta Herraa Jumalaa ettei koronavirukseen kuukahda ja muutenkin jaksamista ylöstempaukseen asti.


        Commandohauis


    • Rauhan tervehdys.

      Jotkut, kuten Petri Paavola, väittää vastuuttomasti että koronarokotteet on tehty tappamaan ihmiskuntaa mahdollisimman paljon ja siitä syystä ne ovat pharmakeia-syntiä, joka käännetään meille velhoudeksi.

      "Ei kuulla sinussa enää kanteleensoittajain ja laulajain, huilun-ja torvensoittajain ääntä; ei löydetä sinusta enää minkään ammatin taituria; ei kuulla sinussa enää myllyn jyrinää; ei loista sinussa enää lampun valo; ei kuulla sinussa enää huutoa yljälle eikä huutoa morsiamelle; sillä sinun kauppiaasi olivat maan mahtavia, ja sinun velhoutesi villitsi kaikki kansat." - Ilmestyskirja 18:22-23

      Velhoutesi sana on pharmakeia, jonka harjoittaja joutuu tulijärveen eli tekee raskasta syntiä. Huomaa kuitenkin, että tämän pharmakeian vaikutus ei ole kuolema eikä se siistä syystä ole vaarallinen. Päinvastoin tässä sanotaan, että sen vaikutus on villitsevä tai eksyttävä eli vie pois Jeesuksesta Kristuksesta. Pedonmerkin vaikutus on sama, ettei se ole vaarallinen siksi että se tappaisi.

      Kuitenkin juuri sillä luulolla että rokotteet tappavat, perustellaan sitä että ne on eksytystä. Milloin viimeksi eksytys on ollut tappamista? Eikö päinvastoin juuri sitä, että "aletaan elämään" synnin nautinnoissa ja turmellaan sillä sielu?

      Salaliittoteoriat, joiden tuojista monet ovat hengellisesti epätasapainoisia tai eksyneet aivan täysin okkultismiin ja New Age oppeihin, ja juuri tämä saa aikaan tuota harhaanviemistä pois Jeesuksesta Kristuksesta. Muistetaan tämä kehotus Raamatusta.

      "Jos te siis olette herätetyt Kristuksen kanssa, niin etsikää sitä, mikä on ylhäällä, jossa Kristus on, istuen Jumalan oikealla puolella. Olkoon mielenne siihen, mikä ylhäällä on, älköön siihen, mikä on maan päällä.

      Sillä te olette kuolleet, ja teidän elämänne on kätkettynä Kristuksen kanssa Jumalassa; kun Kristus, meidän elämämme, ilmestyy, silloin tekin hänen kanssaan ilmestytte kirkkaudessa." - Kolossalaiskirje 3:1-4

      Peilaan menneitä vastaavia virtauksia kuin koronakriisi tähän päivään ja miksi uskovaiset ovat menneet pieleen, etsien jopa tietäjähengiltä tietoa tällä raamattutunnilla.
      https://www.youtube.com/watch?v=rLM34nC1tfA

      Siunauksin, MM.

      • Anonyymi

        Mun näkemys on että rokotteet ovat tehty ihmisten turvaksi, mutta lyhyt testiaika mietityttää ja paljon paljoista vakuutteluista huolimatta.Joo, tietäjähengiltä ei saa kysellä kun siellä ollaan saatanan tiukassa komennossa ja vastauksissa on valhetta ja totuutta sekaisin tavalla, jota kysyjän voi olla vaikea aukottomasti arvioida jos kun vastaus tulee.

        Eksytys on juuri sellaista Jumalan tahdonvastaisuuksiin yllyttämistä. Aloitukseni oli ajattelematon sutaisu, mutta tulipahan tehtyä. Hetken inspiraatiossa sattunutta.

        Shalom!

        Commandohauis


      • Anonyymi

        Olipa typerä kirjoitus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olipa typerä kirjoitus.

        Onneksi kirjoittaja on kuitenkin kaikkea muuta kuin typerä.

        Ja Maunon kirjoitus on 5/5 =)

        Commandohauis


    • Anonyymi

      Koronarokotteita ei ole riittävästi tutkittu ja niistä voi hyvinkin olla vakavia sairauksia. Aikahan sen näyttää. Sairastin juuri keuhkopussintulehduksen 5.8 - 21.8. 2021jKr. jonka aiheuttajaksi diagnoosikykyinen äitini arveli koronaviruksen. Jos niin on käynyt niin minulla on vasta-aineet olemassa. En kuitenkaan lähtenyt päivystykseen kun arvelin pärjääväni Jeesukselle rukoillen omissa oloissani häneltä turvaa, lohtua anoen.

      Olen sairastanut koronaviruksen tai sitten en. Pidin 2 viikon karanteenin olla tapaamatta läheisiäni varmuuden vuoksi.

      Olen sillä kannalla että lopun aikana ei voi olla liian varovainen sen suhteen, mitä maailmasta tulee ihmiskunnalle tarjolle. Parempi katsoa kuin katua on sanonta, jota en ole vuosiin kuullut.

      Jokainen tekee omat valintansa rokotteen ottamisesta. Minulla on suuri luottamus Jumalaan, että tapahtuupa minulle mitä tahansa niin se tapahtuu Jumalan johdatuksessa ja tahdossa. Ainakin näin olen toiveenani rukoillut Jumalalle.

      Commandohauis

      • Anonyymi

        Tutkimus osoittaa että koronan kokeneella on parempi immuunisuoja kuin kahteen kertaan terapiarokotetulla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tutkimus osoittaa että koronan kokeneella on parempi immuunisuoja kuin kahteen kertaan terapiarokotetulla.

        Näin olen ymmärtänyt olevan näiden virusperäisten sairauksien osalta. Pitää tietenkin Jumalan neuvossa tehdä oma riskiarvio ja valintansa. Itselläni oman ruumiini kuolema ei ole painava peruste ottaa tai olla ottamatta rokotetta.

        Mulla voi olla korona sairastettu nyt 0-2 krt, olin oireisiin sopivasti pipi kesä 2019jKr ja just elokuussa 2021jKr. mutta voineet olla sitä entistä influenssaa.

        Kyllä olen valmis lähtemään kuoleman tai ylöstempauksen kautta. Ja hanakkaasti.

        Commandohauis


    • Anonyymi

      Seinäjoella on uutisten mukaan huono koronatilanne koska vältellään rokotusta.

    • Anonyymi

      Äitini kuoli veritukoksiin 2021 koronavirus rokotteen jälkeen, en usko sattumaan.
      Tapauksesta ja monista muista tapauksista on tehty ilmoitus Fimeaa, joka peittelee tilastoja ja vääristää niitä.
      https://koronarealistit.com
      Jos uskovat eivät sitä näe mitä tässä maassa tapahtuu ja naivisti uskoo valtamediaan, niin silloin on uskovasta on tullut sokea sokeiden taluttaja. Epäilen heidän motiiveja ja tarkoitusperiä.

      Kehoitan uskovia lukemaan ja kuuntelemaan muitakin puheita aiheesta kun valtamedian ja Mauno Mattilan mielipidettä.

      Linkissä esim; uskovan professorin Tapio Puolimatkan uusimpia haastattelu. (Mies on muutama vuosi sitten kirjoittanut vuoden kristiilisen kirjan).

      haastattelu video 28.8.2021
      https://tokentube.net/v/3658276597/65---Tapio-Puolimatka---Lasten-Rokotukset--Hälytys-Merkki--Pelon-Voima

      https://tokentube.net/channel/2162044934/MikkoKemppe/videos


      ps. natsi saksassa evlut kristityt sokeasti uskoi esivaltaan ja tohtori Josef Mengeliin
      https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Josef_Mengele

      • Anonyymi

        Puolimatka ei ole asiantuntija. Pitäisi olla virologi.


    • Anonyymi

      Kuolemjutut potaskaa. Näin TV-uutisissa 1.9. vain viisi tapausta!
      Tilanne on Suomessa nyt tämä.IL 2.9. : Epidemia on tällä hetkellä voimakkain rokottamattomien työikäisten parissa, mutta heilläkin tapausmäärät ovat kääntyneet laskuun. Vaikka lapsilla on kesän epidemia-aallon myötä ollut enenevästi tapauksia, rokottamattomien työikäisten aikuisten henkilöiden koronavirustapausten ilmaantuvuus on silti korkeampi kuin alle 10-vuotiaiden lasten."

      Nyt ei kannata viisastella Harvaldin tms. viisaiden tiedoilla. Oman maan tilanne on rokottamattomien aiheuttamaa infektiota!
      Eli rokotukseen kipin kapin, muuten lasaretti kutsuu "Delta" -viruksen vuoksi!

      • Anonyymi

        Kuolema ja hautaus oli äidilleni, omaisille ja sukulaisille todellisuutta. Samoin kuolintodistuksen kuolinsyy, veritukokset. Kerro yhteystietosi niin voin kertoa sinulle tarkemmin lisää.

        MyösTokenTube Kempe ohjelma haastatteli professori Tapio Puolimatkaa joka kertoi tarkemmin asiasta. Myös se biokemian tutkija nainen kertoi tarkasti.

        Jos olet palkattu pro piikittäjä trolli niin ymmärrän että et halua antamaa nimeäsi ja yhteystietojasi.
        Vastauksesi paljasti että olet joku jumalaton globalisti trolli, älä huutele typeryyksiä täällä.


    • Anonyymi

      Olisihan se ikävää jos kuulisin uutisen: "Mauno kuollut deltavarianttiin. "

      Joten nyt on pakko paineen alla ottaa sanat takaisin ja sanoa niin Maunolle kuin teille kaikille:

      PAÄÄTTÄKÄÄ ITSE otatteko piikin vai ette. Itse en ota näillä oletusarvoilla. Tehkää te miten haluatte. Poistan täten suositukseni, aamen.

      Commandohauis

    • Anonyymi

      Itselleni tuli jo viime kesänä ajatus,"pysäytä ne, jotka teuraaksi viedään ja ne surmapaikalle hoippuvat".
      Jossakin kohtaa Raamatussa on tämä ajatus, taitaa olla Jesajan kirjassa.
      Ei Sadrak, Meesak ja Abednego kumartaneet kultaista kuvapatsasta, kun kaikenlaiset instrumentit toitottovat ja kaikken kansan piti kumartua maahan kuvapatsaan eteen.
      Sanoivat kuninkaalle, että Jumala voi pelastaa ja vaikka ei pelastaisikaan, niin emme silti kumarra sitä kuvapatsasta.
      Seuraukaena oli tulinen pätsi, mutta sieltä Herra heidät pelasti.
      Tänäkin päivänä on jos jonkinlaista seireenin ääntä.
      Piikki, piikki, se pelastaa!
      En ole ottanut enkä ota! Jokainen toimikoon kuten haluaa.
      On tulossa rokotepassia ja ties mitä, ja rokottamattomat ovat kuin yhteiskunnan pohjasakkaa, joita ei kohta huolita mihinkään, ei ehkä ruokakauppaankaan.
      Eikös Raamattu varoita pedon merkistä, että et voi ostaa etkä myydä ellei ole ottanut sitä merkkiä?
      Peto tiukentaa vaan otettaan!
      Valvokaamme ja rukoilkaamme ja olkaamme valmiit.
      Jumala on luvannut antaa viisautta, kuulevat korvat ja näkevät silmät.

      • Anonyymi

        Kyse on sieluista ja jokaisen iankaikkisesta kohtalosta. Siitä Herra käskee varoittamaan ja pysäyttämään niitä, jotka hoippuvat kohtia ikuista kadotusta. Nämä ajalliset asiat ovat toissijaisia hengellisiin asioihin verrattuna.

        Jumalalle ei ole mieleen Jumalattoman kuolema. Se tarkoittaa sitä, että hän tahtoo pelastaa jumalattoman sielun kuolemasta. Mitä se hyödyttää jotain jumalatonta, jos hän pysyy terveenä vaikka sata vuotta, mutta kuolee lopulta synneissään?


    • Anonyymi

      Rokotetta tarjotaan pelastuksena ja vapauttajana.
      Viisas ottaa selville mitä hyötyä 3-5 rokotteella on ja mitä haittavaikutuksia tällä kokeellisella rokotteella on.

      Maailman henki ja antikristillisyys ohjaa ajatuksiamme ja tekojamme.
      Onko se hyvä vai huono asia?

      • Anonyymi

        Varas edustaa pahuutta ja jumalattomuutta
        Tämä Maailma on paha (ihmiset ahdistuvat ja voivat huonosti).
        Maailma ei voi antaa rauhaa ihmiselle.

        - "Varas ei tule muuta kuin varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys."

        Luulisi että rokotetuilla olisi rauha sisimmässään.
        ∆ Onko se?


      • Anonyymi

        Ja se että tämä tapahtuu lopun ajassa pitäisi tehdä kristityistä erityisen varovaisia. Ikään kuin ihmisiä ehdollistettaisiin pedon merkkiä varten ottamaan se vastaan. Ihmisiä on helppo ohjailla ottamaan täysin tuntemattomia tutkimattomia aineita kehoonsa, joiden pitkäaikaisvaikutukset ovat arvoitus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja se että tämä tapahtuu lopun ajassa pitäisi tehdä kristityistä erityisen varovaisia. Ikään kuin ihmisiä ehdollistettaisiin pedon merkkiä varten ottamaan se vastaan. Ihmisiä on helppo ohjailla ottamaan täysin tuntemattomia tutkimattomia aineita kehoonsa, joiden pitkäaikaisvaikutukset ovat arvoitus.

        Kukaan ei tiedä mikä on pedonmerkki mutta tiedämme ketkä sen ottavat ja mitä se aiheuttaa.

        1.Melkein kaikki, se lupaa hyvää

        2. Se aiheuttaa paiseita

        Johanneksen ilmestys 16:2 Ja ensimmäinen lähti ja vuodatti maljansa maan päälle; ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kukaan ei tiedä mikä on pedonmerkki mutta tiedämme ketkä sen ottavat ja mitä se aiheuttaa.

        1.Melkein kaikki, se lupaa hyvää

        2. Se aiheuttaa paiseita

        Johanneksen ilmestys 16:2 Ja ensimmäinen lähti ja vuodatti maljansa maan päälle; ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa.

        Eikä ostaa ja myydä voi kuin merkinottaneet keskenään. Pelkurit.....niitä riittää murhaavissa epäjumalanpalvojissa.

        Vain rohkeimmat sotaurhot kieltäytyvät ja kuolevat kunnialla. Ämmät vikisevät pelokkaina pedonmerkit käsissään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikä ostaa ja myydä voi kuin merkinottaneet keskenään. Pelkurit.....niitä riittää murhaavissa epäjumalanpalvojissa.

        Vain rohkeimmat sotaurhot kieltäytyvät ja kuolevat kunnialla. Ämmät vikisevät pelokkaina pedonmerkit käsissään.

        Peto tulee hallitsemaan rahaliikennettä joka sekin on vallankäyttöä.
        Nyt jo ennakoivia merkkejä.
        Kts . Wuhanin kaupunki ihmisten valvonta ja hallinta teknologialla. Kiinan ja koko maailman teknisen valvonnan tehokkain hanke. Profilointi ja ihmisten luokittelu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kukaan ei tiedä mikä on pedonmerkki mutta tiedämme ketkä sen ottavat ja mitä se aiheuttaa.

        1.Melkein kaikki, se lupaa hyvää

        2. Se aiheuttaa paiseita

        Johanneksen ilmestys 16:2 Ja ensimmäinen lähti ja vuodatti maljansa maan päälle; ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa.

        Älkää jauhako paskaa pedonmerkeistä. Missä maailmassa ja hopeavesissä te oikein kahlaatte.
        Minä en ole nähnyt ko. merkkiä ja olen selvä päästäni! Olette höhliä.


    • Anonyymi

      Äänekkäästi rokotuksia epäilleet radioäänet kuolevat nyt koronaan – kolme tapausta kuukaudessa

      Ainakin kaksi kuolleista radioäänistä muutti sairaalassa mielensä rokotusten suhteen.

      Pohjois-Carolinan terveysministeriön viime viikolla julkaisemien tilastojen perusteella rokottamattomat kuolevat koronavirukseen yli 15 kertaa rokotettuja todennäköisemmin.

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008235017.html

      • Täytyy muistaa, että noin 98% koronavirukseen sairastuneista paranee, näistä vaan kirjoiteta mitään. Yksittäiset kuolemantapaukset myyvät paremmin, kuin seksi - klikkauksista nykymedia elää.


      • Anonyymi
        Henki kirjoitti:

        Täytyy muistaa, että noin 98% koronavirukseen sairastuneista paranee, näistä vaan kirjoiteta mitään. Yksittäiset kuolemantapaukset myyvät paremmin, kuin seksi - klikkauksista nykymedia elää.

        Parantuneista 10% saa long-covidin kuten mm. kehkojen vajaatoiminnan, makuaistin menetyksen yms.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Parantuneista 10% saa long-covidin kuten mm. kehkojen vajaatoiminnan, makuaistin menetyksen yms.

        Sivuoireet eivät ole tappavia ja esim. aistien toiminta palautuu nopeasti normaaliksi. ns. Long Covidista ei ole tarpeeksi tutkittua tietoa. Perusterveelle ihmiselle korona ei ole tavallista flunssaa ihmeellisempi tauti. Riskiryhmään kuuluvat ihmiset ovat tietysti asia erikseen, mutta niissäkään tapauksissa kaikkia jälkioireita ei voi laittaa koronan piikkiin.


    • Anonyymi

      https://www.pngwing.com/fi/free-png-veihd

      Hyviä ja uskottavia lupauksia se käärme antoi paratiisissa.
      Samoin nyt antavat lääketehtaat ja lääkärit.
      Käärme ja käärmeen sikiöt edustavat Raamatussa antikristillisyyttä, pahuutta js saatanan henkeä.

      • Kuvassa on Asklepioksen sauva eli tunnus joka edustaa sairauksien parantamista lääkkeiden avulla. Tunnuksen syntyjuuret ulottuvat Antiikin Kreikkaan asti. Miksi käärme? Ehkäpä siksi, että lääkkeet tavallaan huijaavat elimistöä ja saavat sen toimimaan toivotulla tavalla. Tunnuksella ei ole mitään tekemistä Raamatun kanssa, ehkä vain kieroutuneiden mielien keskuudessa.


    • Anonyymi

      Joku kertoi Maunon kommenteissa ett näkö meni rokotuksesta. Minulla kasvoi toinen jalka. Tosin väärä. Nyt eroa 5 cm.

    • Anonyymi

      Tilanne nyt tämä tässä pe 3.9.2021 luotettavaa tietoa !! Vain hellareille ja totuudessa pysyville uudestisyntyneille uskoville kristityille.

      Ateisti globalisti jumalattomille on valtamediassa paljon fake news uutisia, potaska uutisia, omia agenda uutisia, joita voivat seurata. He kun seuraavat vaikka natsi saksan Joosef Mengeliä ja hirmuhallitsijoita.

      Linkin aloitus sivulla päivittyvä taulukko. Linkit siellä lisää...
      https://koronarealistit.com/linkit/

    • Anonyymi

      Keskijalka kasvoi ja kaiken lisäksi iso vielä!

    • Anonyymi

      Luulisi koodarin tietävän että toimivaa koodia ei saa antaa eteenpäin, ennenkuin sen mahdolliset virheet on tutkittu ja virheettömiksi havittu.

      Asia on eri jos koodari tietentahtoen €$ silm haluaa jostain syystä päästää ihmisten käyttöön koodia joka on sutta ja sekundaa.
      Koodia joka tekee aivan muuta kuin on annettu tilaajille ja käyttäjille ymmärtää.

    • Anonyymi

      Olin täysin terve kunnes otin korona rokotteen. Oon teholla 2 viikkoa ja minut elvytettiin 3 kertaa. Voipi olla että 2. Annosta en ota

    • Anonyymi

      Ilmestyskirjan merkkiä, mitä lie, ei tämä mukamas, lääke, sitä ei ole.
      eikä tämä ole edes oikea lääke vaan keeniterapiaa, samaa millä tehdään esim kiinassa, parannettuja ihmisiä!

      Nyt tätä vitsausta, mainostetaan että jos otat piikin et kuole sairauteen.

      Merkkiä tullaan, mahdollisesti mainostamaan.
      ota merkki niin et kuole nälkään!

      eli ei eroa, asian ytimen kohdalla!

      Lue, psalmi 91!

      • Anonyymi

        Ihmistä myös puolipakotetaan liikkumista ja palveluja karsimalla saamaan entiset vapaudet takaisin lääkkeillä, jotka näyttävät menettävän tehonsa kokonaan 5 - 8 kuukaudessa riippuen mönjästä.

        Onko pahoja paiseita tullut piikin ottaneisiin? Ei vielä, koska se vaatii juuri paiseiden alkamiset pedonmerkityissä kun jokin sinetti tule Karitsan avaamaksi.

        Itselläni on pahat aavistukset. Tässä ajassa on paljon samaa kuin natsisaksaksasa ennen toista suurta sotaa. Paljon saatanan yllyttämää vihaa syyttä juutalaisia kohtaan.


    • Anonyymi

      Taikausko elää ja voi hyvin.
      Toivottavasti ei kuitenkaan ole surullisia henkilökohtaisia seurauksia.

      Muuten olen seurannut helluntailaisia ja todennut, että he ovat uskovaisista hauskimpia.
      Kielillä puhutaan ja hurmostellaan. Kaatuillaan kaudellaan. Henkiä ja riivaajia pelätään hysteerisiä.
      Mahdoton meno kerrassaan.
      On Tuksu ja muut humut.

      • Anonyymi

        Perheenjäsenet ja sukulaiset vierastaneet uskoontultuani. Suosikkisukulaiselleni , jonka kanssa tulin toimeen kuin Jeesuksen kanssa syntymästäni asti ei ole tavannut minua sen jälkeen kun uudestisynnyin. Hän on fiksu mies ja oli kertonut minulle hyvin suoraan ajatuksiaan kristityistä, ei niinkään kristinuskosta. Ja ymmärtääkseni hänellä on edelleen se ongelma että hän pitää kristittyinä JT, liberaaliteologit, jne eli suhtautuminen ja suhde Jeesukseen ei määritä hänelle sitä kuka on kristitty.

        Tässä tullaan taas siihen kuinka uskonto määritelläään ihmisen toimesta määrin. Raamattuhan ei määritä uskontoa mitenkään ainakaan itse en sieltä löydä määritystä. Raamattu ei määritä epäjumalanpalvontoja ja kristinuskontoa uskontoon kuuluviksi.

        Uskonto tarvitsee Raamattuun perustuvan määrityksen ja vastahyökkäyksen , joka erottaa määrityksessään kristinuskon epäjumalanpalvonnoista. Tiedämme vain sen että joku keksi joskus käyttönimen"uskonto" vuonnaaaa.....? Ja oliko sana " uskonto" eksytykseksi? Siltähän tuo vaikuttaa väärän määrityksensä takia?

        Commandohauis



        Commandohauis


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Perheenjäsenet ja sukulaiset vierastaneet uskoontultuani. Suosikkisukulaiselleni , jonka kanssa tulin toimeen kuin Jeesuksen kanssa syntymästäni asti ei ole tavannut minua sen jälkeen kun uudestisynnyin. Hän on fiksu mies ja oli kertonut minulle hyvin suoraan ajatuksiaan kristityistä, ei niinkään kristinuskosta. Ja ymmärtääkseni hänellä on edelleen se ongelma että hän pitää kristittyinä JT, liberaaliteologit, jne eli suhtautuminen ja suhde Jeesukseen ei määritä hänelle sitä kuka on kristitty.

        Tässä tullaan taas siihen kuinka uskonto määritelläään ihmisen toimesta määrin. Raamattuhan ei määritä uskontoa mitenkään ainakaan itse en sieltä löydä määritystä. Raamattu ei määritä epäjumalanpalvontoja ja kristinuskontoa uskontoon kuuluviksi.

        Uskonto tarvitsee Raamattuun perustuvan määrityksen ja vastahyökkäyksen , joka erottaa määrityksessään kristinuskon epäjumalanpalvonnoista. Tiedämme vain sen että joku keksi joskus käyttönimen"uskonto" vuonnaaaa.....? Ja oliko sana " uskonto" eksytykseksi? Siltähän tuo vaikuttaa väärän määrityksensä takia?

        Commandohauis



        Commandohauis

        Toisaalta minulla on maallisen isäni puolelta yllättävän paljon kristittyjä_! Olisiko peräti 40pros.

        Suhteettoman paljon suhteessa maan keskiarvoon. Arvioni mukaan n.10pros.

        Äitini puolella on vähemmän kristittyjä suvussa, mutta joitakin on.

        Commandohauis


    • Anonyymi

      " uskonto määritelläään ihmisen toimesta määrin "

      Määrin: väärin.

      Commandohauis

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      284
      2978
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1890
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1562
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1350
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1218
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      262
      1162
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1052
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1021
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      961
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      143
      821
    Aihe