RAVINTOLA ULJAS POISTAA KORONARAJOITUKSET!

Anonyymi

45

1934

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Minä uskon että ravintola odottaa oikeuden päätöstä asiasta 3.9. ja sitten jättää rajoitukset pois 4.9. alkaen.

        Jos oikeudenkäynti on ollut aiemmin ja tuomio on luvassa 3.9. ja jos ravintola voittaa (kuten oletettavissa on muiden maidenkin perusteella) niin ravintolat saa pitää ovensa auki aivan vapaasti koko Suomessa eikä AVI:lla ole siihen mitään sanomista vaikka kuinka karjuisivat ja polkisivat jalkaa raivoissaan.


      • Anonyymi

        Texas, väkimäärältään 5 kertaa Suomen väkiluku ja koronaan kuolleita siellä 74.000 henkeä. Texasin suhteellinen kuolleisuus vastaisi Suomessa noin 14.000 koronakuolleen määrää ja Ruotsissa vastaavasti 26.000 koronakuollutta; siis suhteellisesti ottaen.
        -
        Jo keksit murheellisen esimerkin koronan niittämästä kuolemasta Amerikan mantereelta.
        -
        -Mikä ihme olikaan viestisi sanoma, varoa Tekemästä niin kuin Texasissa tehdään?
        Olen hyvin samaa mieltä!!


    • Anonyymi

      Jokaisen rättinaamaisen pitäisi nyt herätä ja tajuta että tässä ei ole kysymys mistään viruksesta, vaan olemme sodassa omaa hallitusta ja päättäjiä vastaan, joiden tavoite on WEF:n Agenda2030. Sen agenda on depopulaatio vuoteen 2030 mennessä.

      Tässä meidän WEF:läiset päättäjät, jotka ovat käyneet siellä psykopaatti Klaus Schwabin uudelleen ohjelmoitavina, hakemassa Great reset -oppeja NWO:ta varten.

      https://pbs.twimg.com/media/E0ISMQcWYAIjKGy?format=jpg&name=medium

    • Anonyymi

      Espanjalainen tutkijaryhmä löysi rokotteista grafeenioksidin jo kesäkuussa ja kertoi että ovat ilmoittaneet löydöksestä kaikkien valtioiden terveysviranomaisille.

      Mitä tekee THL?
      Jatkaa tappopiikityksiä.

      Nyt löydettiin samaa Japanissa, Japani veti piikit pois jakelusta:

      https://mvlehti.net/2021/08/27/modernan-mrna-rokotteita-kayttokieltoon-japanissa-syyksi-epailtavissa-myrkyllinen-grafeenioksidi/

    • Anonyymi

      Käynnissä on WW3, jota käydään hiljaisesti bioasein:

      Biosodankäynnin asiantuntija: mRNA-rokote on ”hiljaisen sodankäynnin” joukkotuhoase

      Lääketieteen tohtori Igor Shepherd opiskeli ja työskenteli vuosia Neuvostoliiton armeijassa strategisten joukkotuhoaseiden parissa. Nykyisin Yhdysvalloissa asuva biosodankäynnin KGB-asiantuntija tietää, että mRNA-geenimuokkaus luotiin jo vuosikymmeniä sitten Neuvostoliiton laboratorioissa "hiljaiseen sodankäyntiin". Tänään tohtori Shepherd kertoo koronarokotteista huolestuttavan todellisuuden ja biosodankäynnin vaarat.

      Alla suomennettuna ja kokonaisuudessaan tohtori Igor Shepperdin kirjoittama artikkeli joka on julkaistu tänään riippumattoman tutkivan journalismin LewRockwell -sivustolla.

      ”Seitsemän vuotta kestäneet lääketieteelliset opintoni Neuvostoliiton armeijassa strategisten rakettijoukkojen sektorilla sisälsivät suuria joukkotuhoaseiden sotilasharjoituksia. Opin maailmanlaajuisen sodankäynnin taktiikkaa, mukaan lukien joukkotuhoaseet ja niiden vaikutukset väestöön ja vihollisvoimiin.

      Neuvostoliiton armeijalla oli voimakas biologisten aseiden puolustusjärjestelmä ja menestyäkseen sotilaslääkärinä minun piti tietää enemmän kuin perinteisessä lääketieteessä – minun piti olla valmiudessa äkillisen ”hiljaisen aseen” torjunnassa, koska tämäntyyppinen salainen biosodankäynti oli ratkaisevan tärkeää vihollisten (länsimaisten kansojen) ja toisaalta globalisoituvan kommunismin tuhoamisessa.

      Neuvostoliiton vallan aikana biologinen sodankäynti asetettiin joko taktisten tai strategisten menetelmien avulla. Taktisessa tapahtumassa sotilaallinen hyökkääjä käyttäisi biologisia aineita maataistelukentällä vihollisjoukkoja vastaan. Strategisen sodankäynnin aikana siviiliväestö olisi tuhoamisen pääpainopiste.

      Bioaineita, kuten pommeja, pudotettaisiin suurille asutuille alueille risteilyohjuksilla tai aerosolia sumuttamalla lentokoneesta. Tämäntyyppinen hiljainen sodankäynti antoi viholliselle mahdollisuuden vallata nopeasti infrastruktuuri ja talous sekä tehdä vastustajan väestö toimintakyvyttömäksi ilman sotkuista sotilaallista hyökkäystä.

      https://swprs.org/a-swiss-doctor-on-covid-19/

      https://www.brandeis.edu/now/2021/july/bioweapons-samore.html

      https://treaties.unoda.org/t/bwc

      https://www.americansecurityproject.org/crispr-is-making-bioweapons-more...

      Koko artikkeli luettavissa tästä:
      https://mvlehti.net/2021/08/28/biosodankaynnin-asiantuntija-mrna-rokote-on-hiljaisen-sodankaynnin-joukkotuhoase/

    • Anonyymi

      Tutkimus: COVID-rokotetut kantavat 251-kertaista virusmäärää verrattuna rokottamattomiin – ”Uhkaavat ympäristöään”

      Oxfordin yliopiston tutkimustulos viittaa siihen, että koronarokotetuista on tulossa sairauksien superlevittäjiä. Tutkituilla täysin koronarokotetuilla terveydenhuollon työntekijöillä on 251 kertaa suurempi viruskuorma, joka on uhka heidän rokottamattomille potilaille ja työkavereille.

      Tutkimus julkaistiin The Lancet -lehdessä:

      https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3897733

      https://mvlehti.net/2021/08/24/tutkimus-covid-rokotetut-kantavat-251-kerta

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Brandnewtube = Ei suinkaan mikään tavallinen upo-uusi putki vaan Kaikkien P-Viemärien Kuningas. Jo pitää olla umpipölvästi ja todella helposti narrattavissa oleva, jos tuon avoviemärin juttuja todesta ottaa.


      • Anonyymi

        "Tässä eräs mies soitteli USA:ssa moneen labraan ja kysyi onnistuuko testata onko hänellä delta-variantti. "
        -
        Peruslabrassa tilanne voi olla tuo. Mm. HUS:sta löytyy testimenetelmä joka näyttää esimerkiksi omikron suoraan.
        -
        "Etelä-Afrikasta liikkeelle lähtenyt uusi koronavirusmuunnos omikron pystytään Suomessa tunnistamaan alustavasti jo ensimmäisestä koronatestistä, kertoi johtava asiantuntija Carita Savolainen-Kopra Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta (THL) STT:lle."

        –  "Tässä on se hyvä puoli, että tämä pystytään alustavasti tunnistamaan jo PCR-testillä. Meillä on käytössä nimenomaan rajalta tulleiden näytteiden seulonnassa Suomessa sellainen PCR-testi, jossa tieto saadaan heti suoraan analyysituloksesta."
        -
        - Taisit yrittää maalailla jotain foliohattusatua viestissäsi?


    • Anonyymi

      Juuri äskettäin tuli Israelista uusi tutkimus:

      Tutkimalla 32000 tapausta (terveys?)viranomaisjärjestelmistä saatiin selville: Luontaiseen immuniteettiin nähden rokotetuilla on 13 kertaa todennäköisempää saada CoVid, 27 kertaa todennäköisempää saada oireita ja 8 kertaa todennäköisempää joutua sairaalahoitoon. Eli nyt on "hätätila" ja lapset pitää viedä piikille kiireesti…

      https://www.zerohedge.com/covid-19/ends-debate-israeli-study-shows-natural-immunity-13x-more-effective-vaccines-stopping

      Tässä toinen uutinen aiheesta:

      https://www.sciencemag.org/news/2021/08/having-sars-cov-2-once-confers-much-greater-immunity-vaccine-no-infection-parties

      • Anonyymi

        Jännäs juttu miten ihan eritavalla Suomessa asiat menee. Täällä on rokottamattomilla räikeä yliedustus osasto- ja tehohoidossa ja rokottamattomat on valloittaneet lähes jokaikisen koronaosaston ruumishuonepaikan.


      • Anonyymi

        Mainitsemasi "luontainen immuniteetti = sairastettu koronavirusinfektio.
        -Kuolleisuus maailmanlaajuisesti noin 2-3% ja Israeliissa 0,6% ~sama kuin Suomessa
        -Long Covid oireet 40...60% potilailla
        -Ensimmäiset suomalaiset työeläkkeet myönnetty Suomessa koronan takia
        -Suomessa 1300 koronakuollutta
        -Suomessa 1 rokotekuollut.
        -
        Sorry follarit....


    • Anonyymi

      Pfizerin entinen tutkija Michael Yeadon on jälleen kerran ilmaissut kantansa, jonka mukaan nyt on liian myöhäistä pelastaa ne, joille on injektoitu aine, jota kutsutaan julkisesti nimellä "Covid-19-rokote".
      Hän kannustaa niitä, jotka eivät ole vielä saaneet tappavaa injektiota, taistelemaan henkensä, ympärillään olevien ja lastensa elämästä.

      Kansainvälisesti tunnettu immunologi kuvaa prosessia, jonka hän sanoo tappavan valtaosan ihmisistä:
      "Heti ensimmäisen rokotuksen jälkeen noin 0,8% ihmisistä kuolee kahden viikon kuluessa.
      Eloonjääneiden keskimääräinen elinajanodote on n. 2 vuotta, mutta se vähenee myös jokaisen uuden "injektion" yhteydessä."

      Lisärokotuksia kehitetään edelleen, jotta ne voivat heikentää tiettyjä elimiä, mukaan lukien sydän, keuhkot ja aivot.

      Kahden vuosikymmenen jälkeen Pfizerissa professori Yeadon tunsi farmaseuttisen jättiläisen Pfizerin tehtävät, tutkimus- ja kehitystavoitteet ja toteaa: "Miljardit ihmiset on jo tuomittu tiettyyn, väistämättömään ja tuskalliseen kuolemaan. Jokainen, joka saa injektion, kuolee ennenaikaisesti, ja kolme vuotta on runsas arvio siitä, kuinka kauan he voivat selviytyä."

      • Anonyymi

        Yeadon ei ole ollut koronarokotekehityksessä mukana ja ei tiedä siitä. Hän kun sai surkeat potkut Pfizeriltä vuosia ennen kuin kukaan tiesi koronasta mitään.


    • Anonyymi

      Koronaviruksen patenttitiedot paljastavat biologisen aseen

      Patenttiasiantuntija tohtori David Martin vierali 9.7.2021 saksalaisen lakimies Reiner Fuellmichin kuultavana Koronakomitean 60. istunnossa

      Täältä löytyy tohtori Martinin dokumentti ”The Fauci/COVID-19 Dossier”, joka pitää sisällää myös lähes 200 sivuisen patenttilistauksen.

      ”On todella surullista, että me istumme nyt maailmassa, jossa satoja miljoonia ihmisiä piikitetään taudinaiheuttajia stimuloivalla tietokonesekvenssillä, jota myydään heille sellaisilla perusteilla, mitkä eivät edes täytä patenttiviraston, lääketieteen ammattilaisten ja FDA:n omia kliinisiä standardeja rokotteen määritelmästä. Mutta tätä termiä käyttämällä, me altistamme nyt sadat miljoonat ihmiset sille, minkä tiesimme jo vuonna 2005 biologiseksi aseeksi.”

      https://rapsodia.fi/koronaviruksen-patenttitiedot-paljastavat-biologisen-aseen-2/

      • Anonyymi

        Ei kukaan tavallinen ihminen tiedä eikä tunne ketään, joka olisi kuollut koronaan. Toki Media joskus kirjoittelee jostain koronan "uhrista" mutta harvoin, ja uhrilla todennäköisesti vain ärhäkämpi flunssa. Näitä yksittäisiä yksiköitä on ollut aina ja tulee olemaan mediassa, tavallinen kansa vain kärsii flunssansa kuin aina ennekin, eikä ihmettele sitä enempää. Hallitus puolestaan tekee ihmeteltäviä rajoituksia ihmisten elämään ja nostaa bensan ja sähkön hintaa urakalla, lisäksi lahjoittanut kesällä -21. 7,5 miljardia pois suomelta. Hallituksen toiminta on kaikin puolin rikollista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kukaan tavallinen ihminen tiedä eikä tunne ketään, joka olisi kuollut koronaan. Toki Media joskus kirjoittelee jostain koronan "uhrista" mutta harvoin, ja uhrilla todennäköisesti vain ärhäkämpi flunssa. Näitä yksittäisiä yksiköitä on ollut aina ja tulee olemaan mediassa, tavallinen kansa vain kärsii flunssansa kuin aina ennekin, eikä ihmettele sitä enempää. Hallitus puolestaan tekee ihmeteltäviä rajoituksia ihmisten elämään ja nostaa bensan ja sähkön hintaa urakalla, lisäksi lahjoittanut kesällä -21. 7,5 miljardia pois suomelta. Hallituksen toiminta on kaikin puolin rikollista.

        Meinaatko ettei venäjälläkään kukaan tavallinen ihminen tuntenut niitä miljoonaa kuollutta, tai Ruotsissa 80 000?


    • Anonyymi

      Loppuu kanta-asiakkuus kyseisessä puljussa. Täysin vastuutonta. Ajattelin, että yrittäjä pitää huolta turvallisuudestani ja noudattaa suosituksia ja kunnioittaa rajoituksia. Nyt en halua enää olla missään tekemisissä vastuuttoman juottolan toiminnassa. Kiitos ja näkemiin 👎

      • Anonyymi

        Myrkkypiikin ottaneilla muutenkin n. 3 vuotta elinaikaa, joten ei se paljoa vaikuta.

        https://rapsodia.fi/suurin-osa-rokotetuista-kuolee-3-vuodessa-3/

        Kanadalainen lääkäri Charles Hoffe kertoo tällä tekstittämällämme videolla 6.7.2021 todella hälyttävistä havainnoista potilaidensa osalta siitä, miten mRNA-rokotteet tukkivat heidän verisuonia niin, että siitä aiheutuu heille keuhkovaltimoiden hypertensio. Lääkäri Hoffe arvioi tästä syystä suurimman osan rokotetuista kuolevan 3 vuoden sisällä. Hän tutki omia potilaitaan D-dimeeritestillä ja havaitsi 62%:lla rokotetuista löytyvän todisteita mikroskooppisista verihyytymistä.

        Samat löydökset tehty myös Ranskassa nyt kun tutkineet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myrkkypiikin ottaneilla muutenkin n. 3 vuotta elinaikaa, joten ei se paljoa vaikuta.

        https://rapsodia.fi/suurin-osa-rokotetuista-kuolee-3-vuodessa-3/

        Kanadalainen lääkäri Charles Hoffe kertoo tällä tekstittämällämme videolla 6.7.2021 todella hälyttävistä havainnoista potilaidensa osalta siitä, miten mRNA-rokotteet tukkivat heidän verisuonia niin, että siitä aiheutuu heille keuhkovaltimoiden hypertensio. Lääkäri Hoffe arvioi tästä syystä suurimman osan rokotetuista kuolevan 3 vuoden sisällä. Hän tutki omia potilaitaan D-dimeeritestillä ja havaitsi 62%:lla rokotetuista löytyvän todisteita mikroskooppisista verihyytymistä.

        Samat löydökset tehty myös Ranskassa nyt kun tutkineet.

        Milloin se rokotettujen eliaika on noussut kolmeen vuoteen...???
        Se kun on follarien toimesta aikaisemmin ilmoitettu olevan 2 viikkoa... kuukausi ... kolme kuukautta ... vuosi. Milloin hitossa se on jo kolmeen vuoteen noussut?
        -
        Tällä nousuvauhdilla vanhimmillekin rokotetuille luvataan järjestään yli 100-vuotta elinikää ja nuoremmille ainakin 150 vuotta!! Loistava rokote!!!


    • Anonyymi

      https://rapsodia.fi/pfizerin-ex-tyontekija-paljastaa-myrkyllisen-grafeenioksidin/

      Tällä suomeksi tekstitetyllä videolla Pfizerin entinen työntekijä Karen Kingston käy läpi tieteelliset löydöksensä Stew Petersin ohjelmassa koskien rokotteissa käytettävää salaista ainesosaa, joka ei näy edes patenteissa. Kyseisen ainesosan nimi on grafeenioksidi ja se on myrkyllinen.

      Karen Kingston analysoi työkseen tekijänoikeuksia ja oikeudellista puolta sekä lääketeollisuuden että myös kuluttajan edun kannalta. Karen on tieteellinen kirjailija, joka tekee myös kliinisiä analyysejä. Videolla käydään tarkasti läpi neljää erilaista lipidinanopartikkelia, grafeenioksidia, tieteellisiä faktoja, patentteja ja tietenkin myös tätä koko maailman katastrofaalista tilannetta nyt, kun nämä biologiset aseet (rokotteet) ovat suunnattu kaikissa maailman maissa jo rakkaita lapsiamme päin.

      • Anonyymi

        Jos grafeeni saa positiivisen varauksen, se tuhoaa kaiken sen kanssa kosketuksiin tulevan. Tällä hetkellä näissä ei ole varausta, ne ovat neutraaleja. Jos ihmettelet, miten positiivinen varaus sitten pääsee soluun?

        Jos sähkömagneettinen kenttä aktivoi positiivisen varauksen, siitä seuraa mahdollisesti vahinkoja tai kuolema, riippuen siitä, mihin nämä nanopartikkelit ovat menneet ja kuinka paljon niitä on ihmisen kehossa.”


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos grafeeni saa positiivisen varauksen, se tuhoaa kaiken sen kanssa kosketuksiin tulevan. Tällä hetkellä näissä ei ole varausta, ne ovat neutraaleja. Jos ihmettelet, miten positiivinen varaus sitten pääsee soluun?

        Jos sähkömagneettinen kenttä aktivoi positiivisen varauksen, siitä seuraa mahdollisesti vahinkoja tai kuolema, riippuen siitä, mihin nämä nanopartikkelit ovat menneet ja kuinka paljon niitä on ihmisen kehossa.”

        Bill Gatesin oikeudenkäynti menossa Gitmossa 23.8.21 alkaen, tässä tietoja ennen sitä ja ekasta oikeudenkäyntipäivästä.

        NAVY SEALs STORM Gates’ Wyoming Ranch
        https://realrawnews.com/2021/05/navy-seals-storm-gates-wyoming-ranch/

        Military Arrests Bill Gates
        https://realrawnews.com/2021/08/military-arrests-bill-gates/

        Bill Gates Military Tribunal: Day 1
        https://realrawnews.com/2021/08/bill-gates-military-tribunal-day-1/


      • Anonyymi

      • Anonyymi

        roska-Rapsodia = Yksi maailman tunnetuimpia valhesivustoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos grafeeni saa positiivisen varauksen, se tuhoaa kaiken sen kanssa kosketuksiin tulevan. Tällä hetkellä näissä ei ole varausta, ne ovat neutraaleja. Jos ihmettelet, miten positiivinen varaus sitten pääsee soluun?

        Jos sähkömagneettinen kenttä aktivoi positiivisen varauksen, siitä seuraa mahdollisesti vahinkoja tai kuolema, riippuen siitä, mihin nämä nanopartikkelit ovat menneet ja kuinka paljon niitä on ihmisen kehossa.”

        Mikähän motiivi " Anonyymi 30.08.2021 21:32:lla" on kopsailla ja levittää tarinoita, joista itse ei selvästi ymmärrä virkettäkään?

        Jos vielä luet tämän, kerrohan mistä saat nostettasi levittää täydellistä hevonhumppaa tavis-ihmisten foorumeilla? Vai olikos tuo jokin huumoripläjäys kenties?


    • Anonyymi

      Espanjan korkein oikeus on ensimmäinen hallitseva oikeusviranomainen Euroopassa, joka on kieltänyt EU-komission esittelemän rokotukset osoittavien passien käyttämisen julkisissa tiloissa, erityisesti ravintola-alan palvelujen rajoittamiseksi rokottamattomilta kansalaisilta.

      Maan korkein oikeus ei ole ensimmäinen espanjalainen tuomioistuin, joka vastustaa rokotepassien käyttöönottoa, mutta se on vaikutusvaltaisin. Toistaiseksi vain viisi Espanjan 17 alueesta – Kanariansaaret, Ceuta ja Melilla, Andalusia, Cantabria ja Galicia – ovat esittäneet rokotuspassien käyttöä julkisten tilojen käytön rajoittamiseksi. Paikalliset tuomarit ovat hylänneet kaikki nämä esitykset.

      EU:n keväällä 2021 esittelemä ”Vihreä passi” on yksiosainen QR-koodinen asiakirja, joka voidaan myöntää paperi- ja digitaalimuodossa. Tarkoituksena on osoittaa, että haltija on saanut yhden Euroopan lääkeviraston hyväksymistä neljästä rokotteesta (BioNTech-Pfizer’s, Moderna, AztraZeneca’s ja Johnson & Johnson’s).

      Esityksen mukaan koronapassi myönnetään myös negatiivisen testin Covid-19:stä viimeisten 48 tunnin aikana tai mikäli henkilö on sairastanut Covid-kuluneen kuuden kuukauden aikana, ja siksi hänellä on luonnollinen immuniteetti. Jotkut maat, kuten Ranska, ovat kuitenkin päättäneet sallia rokotepassien myöntämisen vain ”täysin rokotetuille”.

      Monet hallitukset käyttävät jo nyt rokotepasseja rajoittaakseen rokottamattomien kansalaisten pääsyä julkisiin tiloihin ja palveluihin. Espanjalaiset tuomarit ovat estäneet rokote-erottelun sillä perusteella, että se loukkaa tiettyjä perustuslaillisesti tunnustettuja yksilön oikeuksia, kuten oikeutta fyysiseen koskemattomuuteen ja yksityisyyteen.

      Andalusian ja Ceutan ja Melillan korkeimmat tuomioistuimet sanoivat, että toimenpiteet ovat kansalaisia syrjiviä. Kun Andalusian korkein oikeus oli paikallisten ravintola-alan yritysten kanssa valittamassa alueen ehdotetuista rokotepassitoimenpiteistä, alueviranomainen vei asian Espanjan kansalliseen korkeimpaan oikeuteen. Ja hävisi.

      • Anonyymi

        Harmiksesi Espanja on kuitenkin päätänyt ottaa koronapassin käyttöön.
        -
        Barcelona - Nov 25, 2021
        "The Catalan High Court ruled on Thursday to approve the use of the European Union’s Digital COVID Certificate in bars, restaurants, gyms and nursing homes in Catalonia. This so-called Covid passport can be accessed in Spain via each region’s healthcare system, and certifies whether the bearer has been vaccinated against Covid-19, has recently recovered from an infection, or has been tested for the virus. The new measure is set to come into effect on Friday and be up and running on the weekend."
        -
        Eikös sinunkin kannattaisi käydä ottamassa koronarokote suosiolla ja hankkia aikaa myöten myös koronapassi?


    • Anonyymi

      Heh. Foliohatut ahkerina tässä topicissa.

    • Anonyymi

      Ravintola Uljas on joutunut protestilistoille ja koko paska on nyt myynnissä! :DDDDDDDD

      Se kuuluisa scheisse iski sinne kuuluisaan tuulettimeen. :D

      • Anonyymi

        Uljaasti sulkee ovensa :D
        Mihin matut nyt pääsee ilman koronapassia?


    • Anonyymi

      "Taas kerran täytyy jakaa faktaa.
      Koronarokote estää saamasta tautia tehokkaasti. Aina se ei auta vaan sairastuu kuitenkin. Silloin sairaus on yleensä lievempi. Rokotettu ei sairastuttuaan levitä virusta yhtä paljon kuin rokottamaton. Nyt käytössä olevat rokotteet eivät ole kokeellisia tai tutkimusvaiheessa. Myyntilupaa ei saa koevaiheessa olevalle rokotteelle. Vaikka vakavasti sairastuminen koskisi pientä ryhmää, tämäkin joukko kuormittaa sairaaloita. On ihmisiä, joita ei jostain syystä voi rokottaa. Heitä täytyy muiden suojella ottamalla rokotteet."

    • Anonyymi

      Itse uskon taidemaalaria , räkivä 2 rivin suunsoittaja vaikuttaa henkilöltä joka suorittaa pakollista työvelvoitetta joko työvoimatoimiston tai psykiatrisen kuntoutustoiminnan avustuksella , paluu yhteiskuntaan teemana.

      Joka tarinaan sama määrä räkää , vissiin huikan mittanen rivi.

    • Anonyymi

      Surullista, kun ihmisen aivoissa jokin niksahtaa ja alkaa uskoa kaiken maailman roskajuttuihin.
      Siihen ei valitettavasti ole rokotusta, mutta eipä nämä tyypit sitä ottaisikaan. Mieluummin sitten makaavat teholla ja keksivät muita syitä sairastumiseensa.

      • Anonyymi

        Useat miljoonat sairastaneet koronan huomaamatta mitään poikkeavaa terveydessään .On vaarallinen tauti tämä "korona"! 😅😅😅. 😆😆😆😆. 😂😂😂😂. 🤣🤣🤣🤣😁


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Useat miljoonat sairastaneet koronan huomaamatta mitään poikkeavaa terveydessään .On vaarallinen tauti tämä "korona"! 😅😅😅. 😆😆😆😆. 😂😂😂😂. 🤣🤣🤣🤣😁

        Useat miljoonat hiiupmasi liian myöhään että olisi kannattanut ottaa rokote, kohta varmaan sinäkin 😅😅😅. 😆😆😆😆. 😂😂😂😂


    • Anonyymi

      Onkohan tuo oikeasti rokotusten ja/tai rajoitusten vastustaja? Vähän käy sääliksi jos perusti juuri uuden ravintolan ja olisi pitänyt saada laskut maksettua, nyt sitten menetti työpaikankin. Yrittäjillä on riskinsä, ei ihmisten terveyttä voi vaarantaa, olisi pitänyt keksiä joku muu keino päästä korona-ajan ohi.

    • Anonyymi

      Saako lahjakortteja vielä ostaa, kun en löydä...Facebookissa lukee avataan Torstaina...Hyvä Tämä on Turun paras ravintola👍

      • Anonyymi

        Kysy konkurssipesältä lahjakorteista :D


    • Anonyymi

      ???

    • Anonyymi

      Kyllä se koronahysteeria oli vitsi ja vielä kalliskin sellainen. Hallitus osti veronmaksajien rahoilla miljoonilla maskeja jotka nyt happanee julkisten tilojen varastoissa. Ravintoloiden aukioloaikoja pakkorajoitettiin hallituksen toimesta koska "pandemia" sekä myös Uusimaa suljettiin väliaikaisesti. Tuhannet menetti siinä turhassa rytäkässä työnsä ja firmoja meni konkurssiin. Uljas teki siis oikein kun aloitti kapinoinnin koska lopulta mistään rajoituksista ei ollut mitään hyötyä vaan korona senkun levisi ja jopa paheni..

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Korona ei ole kadonnut mihinkään ja niittää edelleen lapsia ja vanhuksia
      Missä maskit?? Pitääkö lammaskansaa erikseen käskeä, vai eikö TERVETTÄ järkeä osata käyttää?

    • Anonyymi

      Korona voi enää levitä koska kaikki rokottamattomat kuolivat koronaan.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      207
      8351
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4718
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      30
      2275
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2168
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1955
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1845
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1756
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1663
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1468
    Aihe