Sananvapaus vs. lehdistönvapaus

Anonyymi

Niinpä niin, Suomessa sananvapauden tason ja määrän määrittelee lehdistö. Kriittisesti sanottuna Suomessa ei nykyään ole sananvapautta vaikka onkin lehdistönvapaus. Ne ovat kaksi eri asiaa.

6

1009

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suomi24 verrattuna, lehdistössä on se hyvää, että siellä vaaditaan kirjoittaminen omalla nimellä.

      Minulta vietiin sekin vapaus joulukuussa 1992.

      Kun silloinen Oulun piispa, kirkkolakia rikkoen jätti pitämättä Paavolan seurakunnassa Tuomiokapitulin määräämän yleisen tarkastuksen, koska ei valheen henki sydämessä uskaltanut seurakunnan edessä asettua Pyhän Hengen saaneen Teuvo Sunin kysymysten eteen.

      Tästä nousi Oulun ympäristössä melkoinen kohu. Mutta sen käsittelemisen lehdistössä katkaisi silloinen vanhoillislestadiolainen kansanedustaja Reino Kankaan toimintaohje maan lehdistölle:

      "Mikäli lehdessänne annetaan tilaa Teuvo Sunin kirjoituksille, tulevat jäsenemme irtisanomaan lehtenne tilauksen ja jäsentemme yritykset lopettavat ilmoittelun lehtenne palstoilla."

      Tämä toimii jokaisen lehden kohdalla Lapin kansasta Hesariin, vielä tänäkin päivänä.

      • Anonyymi

        Sama meno kaikkialla maailmassa. Tässä pieni kertaus, kun median omistus keskittyy liian harvoihin käsiin, niin totuus häviää julkisuudesta. https://www.bitchute.com/video/6cG4jh7o5R3f/
        Harvempi noista eduskunnassa istuvista on siellä kansan asialla. Ammattipolitikot ajavat omaa talouttaan ja tuollaiset yhden eturyhmän edustajat, jotka pilaavat koko liikkeen maineen rikollisilla kiristyksillään, ovat onneksi vähemmistössä. Mutta joskus heidän toimensa osuvat kipeästi oikeuden puolustajiin. Edestään he tekonsa löytävät, kuten monet rajan takana käymään päässeet ovat todistaneet. Alakerrasta löytyy yllättävän paljon noita henkistä väkivaltaa aseenaan käyttäviä saarnaajia ja kirkon ihmisiä. Ei käy kateeksi heidän tulevaisuutensa. Ikuisuus on pitkä aika.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sama meno kaikkialla maailmassa. Tässä pieni kertaus, kun median omistus keskittyy liian harvoihin käsiin, niin totuus häviää julkisuudesta. https://www.bitchute.com/video/6cG4jh7o5R3f/
        Harvempi noista eduskunnassa istuvista on siellä kansan asialla. Ammattipolitikot ajavat omaa talouttaan ja tuollaiset yhden eturyhmän edustajat, jotka pilaavat koko liikkeen maineen rikollisilla kiristyksillään, ovat onneksi vähemmistössä. Mutta joskus heidän toimensa osuvat kipeästi oikeuden puolustajiin. Edestään he tekonsa löytävät, kuten monet rajan takana käymään päässeet ovat todistaneet. Alakerrasta löytyy yllättävän paljon noita henkistä väkivaltaa aseenaan käyttäviä saarnaajia ja kirkon ihmisiä. Ei käy kateeksi heidän tulevaisuutensa. Ikuisuus on pitkä aika.

        Miksi et kirjoittan ut totuutta omalla nimelläsi?

        Johannes sanoi tuon saman 90 vuotiaana, viidellä sanalla:

        "Koko maailma on Pahan vallassa."

        KRISTINUSKO ALKOI, KUN TEMPPELIN VÄLIVEROHO REPESI

        Ja Jumala heitti hänen rakkaan Poikanasa tappamisen junailleet esivallat ja papit, tämän maailman jumalan, Saatanan ja Antikristuksen hallintaan.

        Kun Saatana Golgatalla näki Jeesuksen kuolleen,
        se hyppäsi kiireesti Golgatalta Jerusalemin temppelin harjalle ja sieltä alas temppeliin, repi väliverhon, koska hän oli nyt sen uusi omistaja, kirjoitusten mukaan:

        "Hän, Vastustaja, korottaa itsensä kaiken jumalana pidetyn yläpuolelle, asettuu itse istumaan Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala."

        Enää ei hänen pappien tarvitse kuunnella Jumalan ÄLKÄÄ-puheita:
        Älkää tehkö,
        Älkää luulko,
        Älkää hokeko,
        Älkää ruvetko,
        Älkää olko,
        Älkää tuomitko,
        Älkää pelätkö,
        Älkää menkö,
        Älkää varatko jne.

        Nyt he saavat toimia omien halujensa mukaan, saadakseen ympärilleen mahdollisimman paljon niitä, joilla on sama halu, koska palkkapaimenen pitää palkallaan elää.

        Siksi tässäkin maassa on yli 130 erihenkistä uskonlahkoa, joille yhteistä on vain porton vihan viinin nauttiminen.

        Ja ekumenia, eli yhdessä eksyttäminen.


    • Tämän lain Saatana saneli palvelijoilleen Pyhän Hengen herjaukseksi:

      Uskonrauhan rikkominen

      "Joka julkisesti pilkkaa Jumalaa tai loukkaamistarkoituksessa julkisesti herjaa ja häpäisee sitä, mitä uskonnonvapauslaissa tarkoitettu kirkko tai uskonnollinen yhdyskunta muutoin pitää pyhänä, voi oikeus tuomita teosta sakkoa tai vankeutta enintään kuusi kuukautta."

      Kun tässä mainitaan Jumalan nimi, on heti syytä tutkia hänen antamansa ilmoitukset tästä samasta asiasta. Onko hän todella sanonut, että kaikki se, mikä ihmisten mielestä on pyhää, on hänestä lähtöisin? Jeesus sanoo:

      "Te tekopyhät! Oikein Jesaja teistä ennusti, kun hän sanoi: - Tämä kansa kunnioittaa minua huulillaan, mutta sen sydän on kaukana minusta. Turhaan he minua palvelevat, kun opettavat oppejaan, ihmisten tekemiä käskyjä."

      Jeesus sanoi heille: "Ihmisten edessä te olette olevinanne hurskaita, mutta Jumala tuntee teidän sydämenne. Se, mikä on ihmisten silmissä arvokasta, on Jumalalle iljetys." Voiko tätä selvemmin sanoa:

      "Se, mikä on ihmisten silmissä arvokasta, on Jumalalle iljetys."

      Näin on itsestään selvää, ettei tätä lakia ole laadittu Jumalan, vaan hänen vastustajansa, tämän maailman jumalan, Saatanan ja hänen Antikristus-poikansa tahdon mukaan, varmistamaan sen, ettei hänen hallitsemassa maailmassa kukaan voisi julistaa totuutta ilman rangaistusta.

      Tällä lailla se on tehnyt perustuksen myöskin sille, että kuka tahansa, joka sen antaman unen, näyn tai ilmestyksen perusteella oman kirkkokunnan tai lahkon perustaa - kuten niitä tämäkin maa on jotäyteen perustettu - saa heti lainvoiman totuutta vastaan.

      Kun taas ne, jotka puhuvat totta, ovat tässä maailmassa jääneet tällaista lainsuojaa vaille, kuten ilmoitettu on:

      "Voi teitä, jotka teette lainkäytöstä katkeraa koiruohoa ja jätätte heitteille oikeuden. Te vihaatte sitä, joka kaupunginportin kokouksessa vaatii oikeaa tuomiota, ja inhoatte sitä, joka kertoo totuuden."

      Nykyisin kaupunginportin kokoukset käydään täällä sosialisessa
      mediassa, samanlaisessa vihan ilmapiirissä:

      "Minä olen ilmoittanut heille sanasi, ja he ovat saaneet osakseen maailman vihan, koska eivät kuulu maailmaan, niin kuin en minäkään kuulu."

      Ainoan tähän liittyvän lain on Jumala säätänyt Pyhän Hengen pilkkaamisesta: "Joka ei ole minun puolellani, on minua vastaan, ja joka ei yhdessä minun kanssani kokoa, se hajottaa.

      Sen tähden sanon teille: jokainen synti ja herjaus tullaan antamaan ihmisille anteeksi, mutta joka puhuu Pyhää Henkeä vastaan, hänelle ei anteeksi anneta, ei tässä, eikä tulevassa maailmanajassa."

      Pyhä Henki on Totuuden Henki, ja totuuden pilkkaamisesta on Jumala tämän lain antanut. Eikä hän ole sen täytäntöönpanoa luovuttanut yhdellekään maalliselle oikeusistuimelle, vaan toteuttaa sen itse  viimeisellä tuomiolla.

      Mikäli Totuuden Hengen saanut ihminen saa haasteen oikeuteen totuuden julistamisesta, käynnistyy varsin ihmeellinen oikeusprosessi, jossa syyttäjä itse syyllistyy Pyhän Hengen pilkkaan.

      Kristuksen valittu ei oikeuteen joutuessaan tarvitse lakimiestä häntä puolustamaan, sillä senkin asian on Jumala jo ennalta näin valmistanut:

      "Mutta kun teidät luovutetaan viranomaisten käsiin, älkää olko huolissanne siitä, miten tai mitä puhuisitte, sillä teille annetaan tuona hetkenä sanat, jotka teidän tulee puhua. Te ette puhu itse, teissä puhuu Isänne Henki."

      • Anonyymi

        Vähän maanläheisemmin: Sanomalehti Keskisuomalainen ei anna lukea maksettua lehteä netissä ellei tilaaja hyväksy evästeitä - keskisuomettumista.


    • Anonyymi

      Miten tässä on näin käynyt, kun maailman "vapaimman" maan lehdistöön kohdistetaan tälläisiä vakoilutoimia: https://t.me/QAnonMap/15191
      Onko niin, että netti on mahdollistanut kansalaisten sellaisen toiminnan, joka uhkaa paljastaa valtaapitävien hämärät toimet ja politikot ovat valjastaneet viramomaiset omia kansalaisiaan vastaan?
      Faktantarkistajat ovat suurin bluffi kaikkialla. Seuratkaa pelkästään sitä, mistä raha tulee näille yrittäjille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      133
      1888
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe