Temppeliä rakennettu 46 vuotta jo - eli vuodesta 1975?

Anonyymi

Profeetta Danielin mukaan Israeliin olisi pitänyt palauttaa temppeli ja Pyhä Jumalan palvelus jo vuonna 1975 sillä silloin loppui lännen 2300 vuotta jotka oli osoitettu Jumalattomille. Mutta temppelin tulo on viivästynyt ja syyt siihen ovat selvät. 46 vuotta on ollut suunnitteilla taivaassa tuon temppelin rakentaminen, mutta jopa Kristityt ja Intialaiset sitä vastustavat koska pitävät ihmisuhria parempana kuin eläinuhria. Monet vastustavat eläinten uhraamista Jumalalle, koska rakastavat eläimiä enemmän kuin Jumalaa. Jumala ei merkitse heille mitään.
Mutta Pyhä Valvojaenkeli on vannonut asian suhteen valan. Temppelin ja oikean Jumalan palveluksen pitää palautua voimaan monien Jumalattomien keksimien epäjumalten vastustuksesta huolimatta. 46 vuotta on ollut pitkä aika odottaa. Mikäli olosuhteet muuttuvat suotuisiksi niin 3 vuodessa voisi saada aikaan jo ainakin temppelin ESIPIHAN ja sitten vuoden 2043 jälkeen voisi liittää tuohon esipihaan Pyhän ja joskus 500 vuoden kuluttua Kaikkein Pyhimmän.
Saa nähdä kuinka kauan joudumme vielä odottamaan? LÄNNEN PUHDISTAMINEN SIITÄ JUMALATTOMUUDEN MÄÄRÄSTÄ JOKA 2300 VUODEN AIKANA ON SIIHEN TARTTUNUT KESTÄÄ VIELÄ MAHDOLLISESTI PITKÄN TOVIN?

17

987

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      juhuu,
      etninen puhdistus...

      • Anonyymi

        Lännen puhdistus ei tarkoita muuta kuin ihmiskunnan eroamista eläinkunnasta omaan valtakuntaansa. Ja sitä että ihmiskunta säätää itse omat lakinsa eikä enää elukoita kuuntele.
        Jalostunut ihmiskunta jossa on laki ja tavat omat on totuuden ja Jumalan palvonnan perusta, mutta elukat saavat viettää grillijuhliaan ihan omassa rauhassaan.


    • Anonyymi

      > Profeetta Danielin mukaan Israeliin olisi pitänyt palauttaa temppeli ja Pyhä Jumalan palvelus jo vuonna 1975

      Näytätkö vielä Raamatun kohdan jossa Jesaja sanoo noin?

    • Anonyymi

      Olen suunnitellut että koska Ilmestys sanoo pakanoiden tallaavan esipihaa 42 kk tai vuoden ajan niin käännän tuon tallaamisen hyväksi.
      Pakanat tuovat lahjoja temppeliä varten ja saavat osallistua esipihan rakentamiseen symbolisesti omin jaloin tallaamalla pihan pohjaa.
      He ovat pääsääntöinen rakentaja ja koneita ei käytetä.
      Kun esipiha on valmis se pyhitetään siten että sillä rukoillaan useiden vuosien ajan islamin rukouselämän rukoukset eli se on islamin käytössä vuosien säädettyjen ajan.
      Itse pyhän rakentaminen voi alkaa niinkin myöhään kuin 2122 jKr.

      En tunne Jesajan kirjaa kovin hyvin, mutta koska olen itse Iankaikkinen Isä, Rauhan Ruhtinas ja Jeesus on Väkevä Jumala, Ihmeellinen Neuvonantaja niin kädenvääntöä ei tarvita.
      Jo ensimmäinen temppeli voideltiin kahdesti. Kuningas Daavid oli varsinainen temppeli mutta Salomon temppeli oli varatemppeli.
      Tietenkin Kristus on varsinainen temppeli mutta varatemppeli on luvattu ja saadaan.

      • Anonyymi

        Vuonna 2003 oli Kristuksen , Kolmannen taivaan, Aabrahamin ja Neisyt Marian Ilmestys, jossa minulle myönnettiin useat virat. Mm. Iankaikkinen Isä. Siksi perustan useita asioita.
        Alkuperäinen ensimmäinen temppeli oli voideltu Kuningas Daavid. Toinen temppeli oli voideltu Kuningas Jeshua. Kolmas temppeli on ehkä voideltu Kuningas Mahdi, mutta hän asettuu istumaan Kuningas Salomon valtaistuimelle ja rakennuttaa temppelin antamieni ohjeiden mukaan tai Jumalan ohjeiden mukaan. Varatemppeli siitä tulee. Jeesus ohjaa kaikkea taivaasta käsin Joh. 16:25 sanan mukaan ja on ensimmäinen ylipappi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vuonna 2003 oli Kristuksen , Kolmannen taivaan, Aabrahamin ja Neisyt Marian Ilmestys, jossa minulle myönnettiin useat virat. Mm. Iankaikkinen Isä. Siksi perustan useita asioita.
        Alkuperäinen ensimmäinen temppeli oli voideltu Kuningas Daavid. Toinen temppeli oli voideltu Kuningas Jeshua. Kolmas temppeli on ehkä voideltu Kuningas Mahdi, mutta hän asettuu istumaan Kuningas Salomon valtaistuimelle ja rakennuttaa temppelin antamieni ohjeiden mukaan tai Jumalan ohjeiden mukaan. Varatemppeli siitä tulee. Jeesus ohjaa kaikkea taivaasta käsin Joh. 16:25 sanan mukaan ja on ensimmäinen ylipappi.

        Minkälainen virkaehtosopimus kuuluu virkoihisi? Joko kävit työhöntulotarkastuksessa lääkärillä?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Minkälainen virkaehtosopimus kuuluu virkoihisi? Joko kävit työhöntulotarkastuksessa lääkärillä?

        Jeshua, Messias Voideltu ei se Messias Johtaja, joka oli Aleksanteri Suuri on tietenkin paras lääkäri. Hän kävi luonani joskus 1998-2003 ja kertoi, että JOKAISELLA MAAPALLON ASUKKAALLA ON ROOLI RAAMATUSSA. KAIKKI SAAVAT OLLA JOKIN HAHMO RAAMATUSTA. MINUN OSAKSENI LANKESI SEURAAVA ROOLI JESHUAN SEN ANTAESSA:

        Daniel 8:23-25

        23And in the latter time of their kingdom, when the transgressors are come to the full, a king of fierce countenance, and understanding dark sentences, shall stand up.
        24And his power shall be mighty, but not by his own power: and he shall destroy wonderfully, and shall prosper, and practise, and shall destroy the mighty and the holy people.
        25And through his policy also he shall cause craft to prosper in his hand; and he shall magnify himself in his heart, and by peace shall destroy many: he shall also stand up against the Prince of princes; but he shall be broken without hand.

        Tuo edellä mainittu Profeetta Danielin kohta on siis se TYÖEHTOSOPIMUKSENI.
        Mutta menin myös vihkiytymään Jehovan todistajiin ja Jehova antoi tehtäväkseni, joka liittyy vihkiytymiseen: ALENNA HIEMAN JEHOVAN TODISTAJIA. TEE HEISTÄ VÄHEMMÄN TÄRKEITÄ JA SAATA HEIDÄT ALEMMAS.


      • Anonyymi

        "olen itse Iankaikkinen Isä,"

        Väität siis olevasi Jumala?


    • Tietenkin ensisijaisesti olen vain työkalu Jumalan kädessä, jota hän käyttää joidenkin asioiden viemiseen eteenpäin. Huomasin lukiessani myöhemmin Qumranin Damaskoksen kirjaa, että suunnittelemani asiat täyttäisivät juuri tuon kirjan esittämän hankkeen pyhäköstä vailla muureja. Sillä muureja ei kelpaa rakentamaan kuin kerran nainut mies, mutta sellaista ei löydy maan päältä. Siksi muureja ei voida rakentaa.

      Tuo pyhäkkö olisi pienimmillään vain luostari, mutta suurimmillaan aito temppeli. Se voisi jäädä kokonaan rakentamatta pelkäksi esipihaksi ja varahankkeeksi. Niin tai näin huomaan nyt olleeni asiassa johdatuksessa enkä voi enää sanoa toimineeni oman järkeni puitteissa.

      QUMRANIN DAMASKOKSEN KIRJAA JOKU AJAA KAUTTANI TOTEUTUMAAN.
      Tietenkin hanke herättää epäluuloja esim. Arabeissa ja onkin se aivan liikaa kirjoituksiin perustuva eikä huomioi reaaliteetteja.
      Parempaan en kuitenkaan nyt kykene tässä johdatuksessa. Kuitenkin olen tässä esittänyt vain yhden promillen koko suunnitelmasta, jota arkkienkeli Gabrielin ja taivaan edustajat 2013 kesällä alkoivat ajamaan kauttani. Kaikkea en voi julkaista heti kerralla ja toisaalta pelkään että tämä suunnitelma kariutuu ja että jokin estää sen toteen laittamista liikaa. Mahdi yksin voi sitä eteenpäin viedä jotta sillä olisi varma perusta ja Jumalan siunaus. Ei kukaan ihminen.

    • Suuri asia, jota 2013 arkkienkeli Gabriel ryhtyi ajamaan ja neuvottelemaan kauttani oli kolmeen kategoriaan jakautuva MAAILMANLAAJUINEN KANSALAISPALKKA ELI UBI.
      Hän sanoi jo tuolloin että YK ja Yhdysvallat eivät siihen tule suostumaan. Mutta asiaa on viety kuitenkin toiveikkaana eteenpäin.
      Mikäli UBI tulisi olisi siihen liittyen mullistettava aivan kaikki maailmassa.
      Siihen liittyen TEMPPELI TAI PYHÄKKÖ olisi aivan välttämätön. Koska yksin taivas ja Jumala sekä mahdollisesti Imaami Mahdi voisivat ottaa vastuun koko maailman mullistuksesta. Kukaan ihminen ei siihen kykene.
      Pyhäkkö on vaikea asia demokratioille ja kuninkaille, koska se viittaa siihen , että tulisi Teokratinen hallitusmuoto vain kyseeseen maailman hallinnon perustaksi.
      Laitan kohta linkin, jossa asiasta on enemmän pohdiskelua. On hyvä olla varovainen sillä Ilmestys 13 kertoo petojen yrittävän jotain muuta kuin tässä esitettyä. Ja peto tulee menestymään hetken aikaa.

    • Tässä tuo linkki:

      https://www.tiede.fi/keskustelu/89958/billions-ohjelma-ja-maailmanhallitus

      Tuossa linkissä käy ilmi jo muutama prosentti siitä mistä on neuvoteltu vuodesta 2013 lähtien, mutta mikä ei ole edistynyt kovinkaan paljoa.
      Pahimmassa tapauksessa Ilmestys 13 yritetään toteuttaa tunareitten toimesta , mutta jos Jumalan tahto käy toteen niin Imaami Mahdi on hän joka kaiken toteen laittaa. Kunnia Jumalalle joka tapauksessa.

      • Anonyymi

        Pidä salaisuutena kaikki, älä kirjoita tänne.


    • Anonyymi

      Ja mitä me tehdään sillä tiedolla, että Mahdi antaa luvan rakentaa temppeli, eikö se ole vain toistoa, kun Kyyros teki sen jo aikoinaan.

      • Anonyymi

        joten jos tempeli rakennetaa se ei ole Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan temppeli, vaan se on pakanallinen jumalattomien rakennus, jossa antikristus ilmoittaa olevansa jumala.


    • Vanhat hullut onneksi kuolee pois mutta uusia näköjään sikiää.

    • Anonyymi

      Jokainen kansa tuhoutuu joka kääntyy vastustamaan Jumalan Sanaa ja sen sarvea eli Karitsaa. Niin onkin esim. Kristityt tukalassa asemassa kuuluisina temppelin vastustajina ja samoin Arabit.
      Karitsa on ilmeisesti Venäjä jota vastaan maailman kaikki sotilaat ovat, mutta häviävät.

      Ilmestys 17-20 kertoo näistä asioista. Temppelin tuloa on mahdollista toki vielä toiset 2300 vuotta estää, mutta Jumalan sana sanoo että lopulta se tulee. Nyt on kulunut 2300 iltaa ja on mahdollista jo ajatella temppelin jälleen rakentamista mutta vasta kun on lisäksi kulunut 2300 aamua se toteutuu?

      Niin tai näin temppeliä ja Jerusalemia vastaan käyvät kansat tuhoutuu. Jopa uudessa maassa käy niin. Itse yritän jouduttaa temppelin tuloa, mutta voi olla että se on merkki ja kiistakapula vielä 2300 vuotta. Eikä toteudu vielä?

    • Anonyymi

      "Israeliin olisi pitänyt palauttaa temppeli ja Pyhä Jumalan palvelus jo vuonna 1975 sillä silloin loppui lännen 2300 vuotta jotka oli osoitettu Jumalattomille."

      Millä laskuopilla?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      75
      3434
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      563
      3229
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      41
      2892
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2082
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      315
      1876
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1865
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      12
      1855
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      141
      1477
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1281
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      65
      1270
    Aihe