Temppeliä rakennettu 46 vuotta jo - eli vuodesta 1975?

Anonyymi

Profeetta Danielin mukaan Israeliin olisi pitänyt palauttaa temppeli ja Pyhä Jumalan palvelus jo vuonna 1975 sillä silloin loppui lännen 2300 vuotta jotka oli osoitettu Jumalattomille. Mutta temppelin tulo on viivästynyt ja syyt siihen ovat selvät. 46 vuotta on ollut suunnitteilla taivaassa tuon temppelin rakentaminen, mutta jopa Kristityt ja Intialaiset sitä vastustavat koska pitävät ihmisuhria parempana kuin eläinuhria. Monet vastustavat eläinten uhraamista Jumalalle, koska rakastavat eläimiä enemmän kuin Jumalaa. Jumala ei merkitse heille mitään.
Mutta Pyhä Valvojaenkeli on vannonut asian suhteen valan. Temppelin ja oikean Jumalan palveluksen pitää palautua voimaan monien Jumalattomien keksimien epäjumalten vastustuksesta huolimatta. 46 vuotta on ollut pitkä aika odottaa. Mikäli olosuhteet muuttuvat suotuisiksi niin 3 vuodessa voisi saada aikaan jo ainakin temppelin ESIPIHAN ja sitten vuoden 2043 jälkeen voisi liittää tuohon esipihaan Pyhän ja joskus 500 vuoden kuluttua Kaikkein Pyhimmän.
Saa nähdä kuinka kauan joudumme vielä odottamaan? LÄNNEN PUHDISTAMINEN SIITÄ JUMALATTOMUUDEN MÄÄRÄSTÄ JOKA 2300 VUODEN AIKANA ON SIIHEN TARTTUNUT KESTÄÄ VIELÄ MAHDOLLISESTI PITKÄN TOVIN?

15

522

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   juhuu,
   etninen puhdistus...

   • Anonyymi

    Lännen puhdistus ei tarkoita muuta kuin ihmiskunnan eroamista eläinkunnasta omaan valtakuntaansa. Ja sitä että ihmiskunta säätää itse omat lakinsa eikä enää elukoita kuuntele.
    Jalostunut ihmiskunta jossa on laki ja tavat omat on totuuden ja Jumalan palvonnan perusta, mutta elukat saavat viettää grillijuhliaan ihan omassa rauhassaan.


  • Anonyymi

   > Profeetta Danielin mukaan Israeliin olisi pitänyt palauttaa temppeli ja Pyhä Jumalan palvelus jo vuonna 1975

   Näytätkö vielä Raamatun kohdan jossa Jesaja sanoo noin?

  • Anonyymi

   Olen suunnitellut että koska Ilmestys sanoo pakanoiden tallaavan esipihaa 42 kk tai vuoden ajan niin käännän tuon tallaamisen hyväksi.
   Pakanat tuovat lahjoja temppeliä varten ja saavat osallistua esipihan rakentamiseen symbolisesti omin jaloin tallaamalla pihan pohjaa.
   He ovat pääsääntöinen rakentaja ja koneita ei käytetä.
   Kun esipiha on valmis se pyhitetään siten että sillä rukoillaan useiden vuosien ajan islamin rukouselämän rukoukset eli se on islamin käytössä vuosien säädettyjen ajan.
   Itse pyhän rakentaminen voi alkaa niinkin myöhään kuin 2122 jKr.

   En tunne Jesajan kirjaa kovin hyvin, mutta koska olen itse Iankaikkinen Isä, Rauhan Ruhtinas ja Jeesus on Väkevä Jumala, Ihmeellinen Neuvonantaja niin kädenvääntöä ei tarvita.
   Jo ensimmäinen temppeli voideltiin kahdesti. Kuningas Daavid oli varsinainen temppeli mutta Salomon temppeli oli varatemppeli.
   Tietenkin Kristus on varsinainen temppeli mutta varatemppeli on luvattu ja saadaan.

   • Anonyymi

    Vuonna 2003 oli Kristuksen , Kolmannen taivaan, Aabrahamin ja Neisyt Marian Ilmestys, jossa minulle myönnettiin useat virat. Mm. Iankaikkinen Isä. Siksi perustan useita asioita.
    Alkuperäinen ensimmäinen temppeli oli voideltu Kuningas Daavid. Toinen temppeli oli voideltu Kuningas Jeshua. Kolmas temppeli on ehkä voideltu Kuningas Mahdi, mutta hän asettuu istumaan Kuningas Salomon valtaistuimelle ja rakennuttaa temppelin antamieni ohjeiden mukaan tai Jumalan ohjeiden mukaan. Varatemppeli siitä tulee. Jeesus ohjaa kaikkea taivaasta käsin Joh. 16:25 sanan mukaan ja on ensimmäinen ylipappi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vuonna 2003 oli Kristuksen , Kolmannen taivaan, Aabrahamin ja Neisyt Marian Ilmestys, jossa minulle myönnettiin useat virat. Mm. Iankaikkinen Isä. Siksi perustan useita asioita.
    Alkuperäinen ensimmäinen temppeli oli voideltu Kuningas Daavid. Toinen temppeli oli voideltu Kuningas Jeshua. Kolmas temppeli on ehkä voideltu Kuningas Mahdi, mutta hän asettuu istumaan Kuningas Salomon valtaistuimelle ja rakennuttaa temppelin antamieni ohjeiden mukaan tai Jumalan ohjeiden mukaan. Varatemppeli siitä tulee. Jeesus ohjaa kaikkea taivaasta käsin Joh. 16:25 sanan mukaan ja on ensimmäinen ylipappi.

    Minkälainen virkaehtosopimus kuuluu virkoihisi? Joko kävit työhöntulotarkastuksessa lääkärillä?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minkälainen virkaehtosopimus kuuluu virkoihisi? Joko kävit työhöntulotarkastuksessa lääkärillä?

    Jeshua, Messias Voideltu ei se Messias Johtaja, joka oli Aleksanteri Suuri on tietenkin paras lääkäri. Hän kävi luonani joskus 1998-2003 ja kertoi, että JOKAISELLA MAAPALLON ASUKKAALLA ON ROOLI RAAMATUSSA. KAIKKI SAAVAT OLLA JOKIN HAHMO RAAMATUSTA. MINUN OSAKSENI LANKESI SEURAAVA ROOLI JESHUAN SEN ANTAESSA:

    Daniel 8:23-25

    23And in the latter time of their kingdom, when the transgressors are come to the full, a king of fierce countenance, and understanding dark sentences, shall stand up.
    24And his power shall be mighty, but not by his own power: and he shall destroy wonderfully, and shall prosper, and practise, and shall destroy the mighty and the holy people.
    25And through his policy also he shall cause craft to prosper in his hand; and he shall magnify himself in his heart, and by peace shall destroy many: he shall also stand up against the Prince of princes; but he shall be broken without hand.

    Tuo edellä mainittu Profeetta Danielin kohta on siis se TYÖEHTOSOPIMUKSENI.
    Mutta menin myös vihkiytymään Jehovan todistajiin ja Jehova antoi tehtäväkseni, joka liittyy vihkiytymiseen: ALENNA HIEMAN JEHOVAN TODISTAJIA. TEE HEISTÄ VÄHEMMÄN TÄRKEITÄ JA SAATA HEIDÄT ALEMMAS.


   • Anonyymi

    "olen itse Iankaikkinen Isä,"

    Väität siis olevasi Jumala?


  • Tietenkin ensisijaisesti olen vain työkalu Jumalan kädessä, jota hän käyttää joidenkin asioiden viemiseen eteenpäin. Huomasin lukiessani myöhemmin Qumranin Damaskoksen kirjaa, että suunnittelemani asiat täyttäisivät juuri tuon kirjan esittämän hankkeen pyhäköstä vailla muureja. Sillä muureja ei kelpaa rakentamaan kuin kerran nainut mies, mutta sellaista ei löydy maan päältä. Siksi muureja ei voida rakentaa.

   Tuo pyhäkkö olisi pienimmillään vain luostari, mutta suurimmillaan aito temppeli. Se voisi jäädä kokonaan rakentamatta pelkäksi esipihaksi ja varahankkeeksi. Niin tai näin huomaan nyt olleeni asiassa johdatuksessa enkä voi enää sanoa toimineeni oman järkeni puitteissa.

   QUMRANIN DAMASKOKSEN KIRJAA JOKU AJAA KAUTTANI TOTEUTUMAAN.
   Tietenkin hanke herättää epäluuloja esim. Arabeissa ja onkin se aivan liikaa kirjoituksiin perustuva eikä huomioi reaaliteetteja.
   Parempaan en kuitenkaan nyt kykene tässä johdatuksessa. Kuitenkin olen tässä esittänyt vain yhden promillen koko suunnitelmasta, jota arkkienkeli Gabrielin ja taivaan edustajat 2013 kesällä alkoivat ajamaan kauttani. Kaikkea en voi julkaista heti kerralla ja toisaalta pelkään että tämä suunnitelma kariutuu ja että jokin estää sen toteen laittamista liikaa. Mahdi yksin voi sitä eteenpäin viedä jotta sillä olisi varma perusta ja Jumalan siunaus. Ei kukaan ihminen.

  • Suuri asia, jota 2013 arkkienkeli Gabriel ryhtyi ajamaan ja neuvottelemaan kauttani oli kolmeen kategoriaan jakautuva MAAILMANLAAJUINEN KANSALAISPALKKA ELI UBI.
   Hän sanoi jo tuolloin että YK ja Yhdysvallat eivät siihen tule suostumaan. Mutta asiaa on viety kuitenkin toiveikkaana eteenpäin.
   Mikäli UBI tulisi olisi siihen liittyen mullistettava aivan kaikki maailmassa.
   Siihen liittyen TEMPPELI TAI PYHÄKKÖ olisi aivan välttämätön. Koska yksin taivas ja Jumala sekä mahdollisesti Imaami Mahdi voisivat ottaa vastuun koko maailman mullistuksesta. Kukaan ihminen ei siihen kykene.
   Pyhäkkö on vaikea asia demokratioille ja kuninkaille, koska se viittaa siihen , että tulisi Teokratinen hallitusmuoto vain kyseeseen maailman hallinnon perustaksi.
   Laitan kohta linkin, jossa asiasta on enemmän pohdiskelua. On hyvä olla varovainen sillä Ilmestys 13 kertoo petojen yrittävän jotain muuta kuin tässä esitettyä. Ja peto tulee menestymään hetken aikaa.

  • Tässä tuo linkki:

   https://www.tiede.fi/keskustelu/89958/billions-ohjelma-ja-maailmanhallitus

   Tuossa linkissä käy ilmi jo muutama prosentti siitä mistä on neuvoteltu vuodesta 2013 lähtien, mutta mikä ei ole edistynyt kovinkaan paljoa.
   Pahimmassa tapauksessa Ilmestys 13 yritetään toteuttaa tunareitten toimesta , mutta jos Jumalan tahto käy toteen niin Imaami Mahdi on hän joka kaiken toteen laittaa. Kunnia Jumalalle joka tapauksessa.

   • Anonyymi

    Pidä salaisuutena kaikki, älä kirjoita tänne.


  • Anonyymi

   Ja mitä me tehdään sillä tiedolla, että Mahdi antaa luvan rakentaa temppeli, eikö se ole vain toistoa, kun Kyyros teki sen jo aikoinaan.

   • Anonyymi

    joten jos tempeli rakennetaa se ei ole Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan temppeli, vaan se on pakanallinen jumalattomien rakennus, jossa antikristus ilmoittaa olevansa jumala.


  • Vanhat hullut onneksi kuolee pois mutta uusia näköjään sikiää.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Akava kieltää sairaanhoitajien palkkojen korotukset

   Suomessa on koronapandemian vuoksi huutava puute koulutetuista sairaanhoitajista. Osa on mennyt Norjaan töihin, noin 2.000€/kk paremman palkkauksen
   Maailman menoa
   260
   6667
  2. Ex-huippumalli Anne Kukkohovi hekottaa kuuman kosteasta muistosta: "Ei tarvittu pitkiä kalsareita"

   “Juontaja makasi välillä selällään lattialla happea haukkaamassa…” Kyllä viime kesä oli todellakin KUUMA.... https://www.suomi24.fi/viihde/ex-huippuma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   27
   4007
  3. Vanhuksille kielitaidoton hoitaja. Purra: "Irvokasta"

   Kielitaidoton kotiavustaja on vanhuksen painajainen, "Pyysin päästä vessaan, hoitaja toi lasin vettä" Ruotsissa kielitaidottomat hoitajat ovat jo suu
   Maailman menoa
   202
   3788
  4. Seiska: Onko Marja Hintikka seuraava TTK-juontaja? Näin suosikkijuontaja vastaa huhuihin

   Olisiko Hintikka mielestäsi hyvä valinta uudeksi TTK-juontajaksi? Jos ei, niin kuka olisi? Perustele vastauksesi. https://www.suomi24.fi/viihde/seiska
   Kotimaiset julkkisjuorut
   45
   1045
  5. Mistä se jäi kiinni

   Miksi et halunnut edetä pidemmälle kanssani? Johtuiko se mun ulkonäöstä, luonteesta vai onko sinulla joku elämässäsi? Olisiko se ollut väärin viettää
   Ikävä
   38
   947
  6. Joskus olen ollut

   susta huolissaan. Pärjäilethän. En voi sanoa sen muuta kuin tänne.
   Ikävä
   32
   879
  7. Rakastan sua mies

   Onhan kaikki hyvin?
   Ikävä
   82
   816
  8. Niin se on

   Et ollut se jota etsin. Annoin vielä mahdollisuudenkin ja menit tyrimään senkin. Osoitit olevasi taakka ja ongelma, jota ei kukaan haluaisi. Onnekseni
   Ikävä
   68
   779
  9. Pikkarainen pääsi taas Seiskaan

   Heitettiin pihalle Helsinki liikkuu kampanjasta raiskaussyytteen takia. Voi voi.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   155
   778
  Aihe