Miksi Jumalaan uskova pääsee taivaaseen mutta Jeesuksen uskova ei pääse?

Anonyymi

Kerro syy tuohon?

21

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Riipuu "taivaasta" mihin uskoo :)

    • Anonyymi

      Kristinuskon puolustaminen

      Mitä Raamattu sanoo kristinuskon puolustamisesta. Pitääkö kristinuskoa puolustaa. Kuka hyökkää kristinuskoa vastaan. Hyökkäävätkö amerikkalaiset lahkot kristinuskoa vastaan. Kenen pitää puolustaa kristinuskoa. Onko kristittyjä olemassakaan.Millä välineillä kristinuskoa puolustetaan, miekallako.Tämä on erittäin outo aihepiiri, kun sitä vähänkin miettii.

      Raamatusta seviää jotain.

      Efesolaiskirje:
      6:12 Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.

      Matteuksen evankeliumi:
      15:19 Sillä sydämestä lähtevät pahat ajatukset, murhat, aviorikokset, haureudet, varkaudet, väärät todistukset, jumalanpilkkaamiset.

      Sananlaskut:
      4:23 Yli kaiken varottavan varjele sydämesi, sillä sieltä elämä lähtee.

      Matteuksen evankeliumi:
      24:11 Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta.

      2.Timoteuksen kirje:
      2:2 Ja minkä olet kuullut minulta ja minkä monet ovat todistaneet, usko se luotettaville miehille, jotka sitten ovat soveliaita muitakin opettamaan.

      2.Timoteuksen kirje:
      4:3 Sillä aika tulee, jolloin he eivät kärsi tervettä oppia, vaan omien himojensa mukaan korvasyyhyynsä haalivat itselleen opettajia.

      Taistelu ei ole lihaa ja verta vastaan vaan henkivaltoja vastaan, oman sydämen pahuutta vastaan, vääriä profeettoja (omassa seurakunnassa) vastaan ja vääriä oppeja vastaan. Vihollinen hyökkääkin sisältäpäin, omasta sydämestä ja omasta seurakunnasta eikä ulkopuolelta.

      Oikeiden kristittyjen kuuluisi siis pitää oma sydämensä puhtaana ja oma seurakuntansa puhtaana ja sillä tavalla taistella rukouksen, Pyhän Hengen ja Sanan kuulemisen kautta.

    • Anonyymi

      Koska Jeesus on ihmisen poika kuin Hitlerkin, mutta Jumala on sentään Isä Jumala.

      • Anonyymi

        Sillä yksi on Jumala, yksi myös välimies Jumalan ja ihmisen välillä, ihminen Kristus Jeesus, joka antoi itsensä lunnaiksi kaikkien edestä, josta todistus oli annettava aikanansa.” — 1 Tim. 2:5,6


    • Anonyymi

      Sentähden, pyhät veljet, jotka olette taivaallisesta kutsumuksesta osalliset, kiinnittäkää mielenne meidän tunnustuksemme apostoliin ja ylimmäiseen pappiin, Jeesukseen, joka on uskollinen asettajalleen, niinkuin Mooseskin oli "uskollinen koko hänen huoneessansa". Sillä hänen on Moosekseen verraten katsottu ansaitsevan niin paljoa suuremman kirkkauden, kuin huoneen rakentajan kunnia on suurempi kuin huoneen. Sillä jokainen huone on jonkun rakentama, mutta kaiken rakentaja on Jumala. (Heb 3:1-4)

      Ja Mooses tosin oli "palvelijana uskollinen koko hänen huoneessansa", todistukseksi siitä, mikä vastedes piti sanottaman, mutta Kristus on uskollinen Poikana, hänen huoneensa haltijana; ja hänen huoneensa olemme me, jos loppuun asti pidämme vahvana toivon rohkeuden ja kerskauksen.
      Sentähden, niinkuin Pyhä Henki sanoo: "Tänä päivänä, jos te kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydämiänne, niinkuin teitte katkeroituksessa, kiusauksen päivänä erämaassa, jossa teidän isänne minua kiusasivat ja koettelivat, vaikka olivat nähneet minun tekojani neljäkymmentä vuotta; sentähden minä vihastuin tähän sukupolveen ja sanoin:
      'Aina he eksyvät sydämessään'; mutta he eivät oppineet tuntemaan minun teitäni; ja niin minä vihassani vannoin: 'He eivät pääse minun lepooni'." (Heb 3:5-11)

      Katsokaa, veljet, ettei vain kenelläkään teistä ole paha, epäuskoinen sydän, niin että hän luopuu elävästä Jumalasta, vaan kehoittakaa toisianne joka päivä, niin kauan kuin sanotaan: "tänä päivänä", ettei teistä kukaan synnin pettämänä paatuisi; sillä me olemme tulleet osallisiksi Kristuksesta, kunhan vain pysymme luottamuksessa, joka meillä alussa oli, vahvoina loppuun asti. (Heb 3:12-14)

      • Anonyymi

        Kun sanotaan: "Tänä päivänä, jos te kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydämiänne, niinkuin teitte katkeroituksessa", ketkä sitten, vaikka kuulivat, katkeroittivat hänet?
        Eivätkö kaikki, jotka olivat Mooseksen johdolla lähteneet Egyptistä?

        Mutta keihin hän oli vihastunut neljäkymmentä vuotta? Eikö niihin, jotka olivat syntiä tehneet, joiden ruumiit kaatuivat erämaahan?

        Ja keille hän vannoi, etteivät he pääse hänen lepoonsa? Eikö tottelemattomille? Ja niin me näemme, että he epäuskon tähden eivät voineet siihen päästä. (Heb 3:15-19)

        Varokaamme siis, koska lupaus päästä hänen lepoonsa vielä pysyy varmana, ettei vain havaittaisi kenenkään teistä jääneen taipaleelle. Sillä hyvä sanoma on julistettu meille niinkuin heillekin; mutta heidän kuulemansa sana ei heitä hyödyttänyt, koska se ei uskossa sulautunut niihin, jotka sen kuulivat. Sillä me pääsemme lepoon, me, jotka tulimme uskoon, niinkuin hän on sanonut:
        "Ja niin minä vihassani vannoin: 'He eivät pääse minun lepooni'", vaikka hänen tekonsa olivat valmiina maailman perustamisesta asti. (Heb 4:1-3)

        ja valvokaamme toinen toistamme rohkaisuksi toisillemme rakkauteen ja hyviin tekoihin; älkäämme jättäkö omaa seurakunnankokoustamme, niinkuin muutamien on tapana, vaan kehoittakaamme toisiamme, sitä enemmän, kuta enemmän näette tuon päivän lähestyvän.

        Sillä jos me tahallamme teemme syntiä, päästyämme totuuden tuntoon, niin ei ole enää uhria meidän syntiemme edestä, vaan hirmuinen tuomion odotus ja tulen kiivaus, joka on kuluttava vastustajat.

        Joka hylkää Mooseksen lain, sen pitää armotta kahden tai kolmen todistajan todistuksen nojalla kuoleman: kuinka paljoa ankaramman rangaistuksen luulettekaan sen ansaitsevan, joka tallaa jalkoihinsa Jumalan Pojan ja pitää epäpyhänä liiton veren, jossa hänet on pyhitetty, ja pilkkaa armon Henkeä! Sillä me tunnemme hänet, joka on sanonut: "Minun on kosto, minä olen maksava"; ja vielä: "Herra on tuomitseva kansansa". Hirmuista on langeta elävän Jumalan käsiin. (Heb 10:24-31)


    • Anonyymi

      Teidän uskon keskiössä tulee olla Herra, Teidän Jumalanne eikä Kristus niinkuin "Elämän rakentaminen Kristuksen varaan”-oppi on oma oppi, koska Jeesus on välimies, pelkän välimiehen varaan rakentaminen on ihmisoppi ja siten harhaoppi!!! 1 Tim. 2 : 3-7

      Todisteet:
      Mark. 12:30
      ja rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi ja kaikesta voimastasi'.
      Mark. 12:31
      Toinen on tämä: 'Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi'. Ei ole mitään käskyä, suurempaa kuin nämä."
      Luuk. 10:27
      Hän vastasi ja sanoi: "Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta voimastasi ja kaikesta mielestäsi, ja lähimmäistäsi niinkuin itseäsi"..

      Muut opit ovat harhaoppeja.

      Myöskin tuo "Yksin armosta"-oppi ei ole Herrasta vaan on ihmisoppi ja on siten harhaoppi.

    • Anonyymi

      2 Korinttolaiskirje. 5:19
      “Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan, ja hän uskoi meille sovituksen sanan.”

      Jeesus ja Jumala ovat sama asia. Ristillä Jumala ilmoitti mitä Hän tekee kaikille ketkä eivät Jeesukseen usko. Heidät tuomitaan iankaikkiseen piinaan. Kärsimykseen joka on verrannollinen Hänen omaansa ristillä.

      • Anonyymi

        Uskotko todellakin tuollaiseen hölynpölyyn?

        Missä on järkesi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskotko todellakin tuollaiseen hölynpölyyn?

        Missä on järkesi?

        Luukkaan evankeliumi 23:31
        “Sillä jos tämä tehdään tuoreelle puulle, mitä sitten kuivalle tapahtuu?”

        Tuore puu tuomittiin ristille, koska kyseessä on ajaton Jumala, Hän ei koskaan poistu ristiltä. Kuivat puut tuomitaan kadotukseen joka ei pääty koskaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luukkaan evankeliumi 23:31
        “Sillä jos tämä tehdään tuoreelle puulle, mitä sitten kuivalle tapahtuu?”

        Tuore puu tuomittiin ristille, koska kyseessä on ajaton Jumala, Hän ei koskaan poistu ristiltä. Kuivat puut tuomitaan kadotukseen joka ei pääty koskaan.

        ...

        Saarnaaja 3:14
        “Minä tulin tietämään, että kaikki, mitä Jumala tekee, pysyy iäti.”

        Kaikki mitä Jeesus tekee pysyy iäti. Myös Hänen kärsimyksensä ristillä.


        Jesaja 48:12
        “Kuule minua, Jaakob, ja sinä, Israel, jonka minä olen kutsunut: Minä olen aina sama, minä olen ensimmäinen, minä olen myös viimeinen.”


      • Anonyymi

        >> Jeesus ja Jumala ovat sama asia. >>
        tuossa on oikeen Saatanan evankeliumia tarjolla järjettömille, uskosta osattomille!!!

        Yhteenveto:
        -pysykää erossa saviseutulaisesta ja usko toivosesta oman etunne tähden!!!
        Harhaoppisia ja uusia oppeja vältä kaikin voimin ettei nuo perkeleen kakarat saa Teitä valtaansa!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        >> Jeesus ja Jumala ovat sama asia. >>
        tuossa on oikeen Saatanan evankeliumia tarjolla järjettömille, uskosta osattomille!!!

        Yhteenveto:
        -pysykää erossa saviseutulaisesta ja usko toivosesta oman etunne tähden!!!
        Harhaoppisia ja uusia oppeja vältä kaikin voimin ettei nuo perkeleen kakarat saa Teitä valtaansa!!

        Miksi allekirjoittaneen ja Usko Toivosen tähän vedit. En havaitse kummankaan meistä kirjoittaneen tähän ketjuun sanaakaan -
        ennen tätä viestiäni.

        s-seutulainen


      • Anonyymi

        Eli tämä sinun Jumalasi on tehnyt kidutuspaikan jonne kaikki joutuivat automaattisesti ennen Jeesusta? Minkälainen pikkumainen Jumala sinulla muutenkin on, kun kiduttaa ikuisesti jos siihen ei usko?

        "Heidät tuomitaan iankaikkiseen piinaan. Kärsimykseen joka on verrannollinen Hänen omaansa ristillä."

        Oletko ihan rehellisesti sitä mieltä, että nuo ovat tasapuolisia tuomioita?

        -C


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi allekirjoittaneen ja Usko Toivosen tähän vedit. En havaitse kummankaan meistä kirjoittaneen tähän ketjuun sanaakaan -
        ennen tätä viestiäni.

        s-seutulainen

        nuo ovat levittäneet täällä harhaoppeja!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi allekirjoittaneen ja Usko Toivosen tähän vedit. En havaitse kummankaan meistä kirjoittaneen tähän ketjuun sanaakaan -
        ennen tätä viestiäni.

        s-seutulainen

        sinä olet lutterin retku,,,lähde pois täältä meidän palstalta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli tämä sinun Jumalasi on tehnyt kidutuspaikan jonne kaikki joutuivat automaattisesti ennen Jeesusta? Minkälainen pikkumainen Jumala sinulla muutenkin on, kun kiduttaa ikuisesti jos siihen ei usko?

        "Heidät tuomitaan iankaikkiseen piinaan. Kärsimykseen joka on verrannollinen Hänen omaansa ristillä."

        Oletko ihan rehellisesti sitä mieltä, että nuo ovat tasapuolisia tuomioita?

        -C

        Eivät kaikki sinne joudu. Jumala armahti monia ennen Jeesustakin. Jeesus on uhrina ajaton. Jeesus oli se odotettu messias kuka otti pois maailman synnin. Hänessä oli Jumalan armo ennenkuin Jeesus ihmisenä oli syntynytkään.

        Johanneksen evankeliumi 1.15
        “Johannes todisti hänestä ja huusi sanoen:’Tämä on se, josta minä sanoin: se, joka minun jälkeeni tulee, on ollut minun edelläni, sillä hän on ollut ennen kuin minä.’”

        Jeesus Kristus on iankaikkinen Jumala. Hänen kärsimyksellensä ei ole alkua eikä loppua. Ei mittaa eikä määrää. Ja jokainen kuka ei Häntä rakasta ansaitsee tulla tuomituksi ikuisuudeksi helvettiin koska Jeesus on uhrannut itsensä meidän syntiemme vuoksi kärsimään ristillä. Ihminen kuka ei usko Jeesukseen ei ota vastaan tätä iankaikkista rakkautta.

        Jeremia 31:3
        “Iankaikkisella rakkaudella minä olen sinua rakastanut, sentähden minä olen vetänyt sinua puoleeni armosta.”

        Heprealaiskirje 13:8
        “Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti.”


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        sinä olet lutterin retku,,,lähde pois täältä meidän palstalta

        Sinäkö täällä määräät ja nimittelet ihmisiä?!


    • Anonyymi

      Outo väite. Kristityillä on kolmiyhteinen Jumala, Taivaan Isä, Hänen poikansa Jeesus, joka sovitti ihmisten synnin rangaistuksen ihmisen hahmossa ja Pyhä Henki, jonka Jumala lähetti, pitämään väälitöntä yhteyttä ja opastamaan suhteeseen itsensä ksnssa. Evankeliumin sanoma on, että se joka ottaa Jeesuksen Herrakseen ja tunnustaa Hänen sovitustyönsä ja noudattaa Hänen tahtoaan, Uudentestamentin mukaisesti ja pysyy siinä, on sovelias Jumalan lopulliseen valtakuntaan, Uuteen Jerusalemiin. Tämä uusi paratiisi, laskeutuu Jumalan asuinsijaksi, viimeisen tuomion jälkeen. Jumala haluaa olla niiden miljardien persoonallisten ihmisten hyvä Isä Jumala, jotka omasta tahdostaan halusivat pelastua.

    • Anonyymi

      Rukoileteko yleensä näin että errä ihmisen poika Jeesus... anna minulle hyvä yöunet=

      Vai rukoiletteko vaikka Arvokar Jumalan Kaltainen Arkkienkeli, sekä isä Jumalakin, auttakaa jossain asiassani tässä elämässäni?

    • Anonyymi

      Kun uskot Lentävään spagettihirviöön ja hänen nuudelimaisten ulokkeidensa pelastavaan kosketukseen on sitten kuoltuasikin paratiississa olut tulivuori ja kaikkea kivaa.

      Ramen

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      2021
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1932
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1515
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1163
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1127
    Aihe