Tuija Suistomaan harhauttava uninäky; taikuuden tason ennustelua ( = 153)

Anonyymi

Tuija Suistomaan harhauttava uninäky; taikuuden tason ennustelua

Palstan aihe: profetiat, ym
Julkinen koettelu: Henkilö esiintyy omalla nimellään, yhdenvartainen julkisuus

Tuija Suistomaan ”uninäky” kuuluu siihen epäraittiiden ja harhauttavien ”profetioiden kaatopaikkaan”, jossa Jumala ja Pyhä Henki ei ole mukana.

Tuttuun tapaan väärien ja sairaiden profetioiden ”etumies ja keräilijä” Jouko Piho on välittämässä tällaisia ”korvien välistä” viliseviä sekatuotteita!

• ”Te eksytte, koska te ette tunne kirjoituksia ja Jumalan voimaa” ( Matt 22:29)
-------------------------------------------------------------------------------------------

Lopunajan eksytysten eräs syy on, ettei tunneta Raamattua! Suistomaa on hyvä mallitapaus! Hän itse tunnustaa näin:

• ”Minulle ei ole sellaista Raamatun tietämystä, että olisin mitenkään voinut itse tietää tai päätellä näkemääni. Olen siis täysin sen tiedon varassa, joka minulle on annettu.”

On jopa vaarallista - Jumalan edessä – ryhtyä sairaiden uninäkyjen pohjalta sepittämään joitakin lukumäääriä - KUN ei ole ”Raamatusta tietämystä”! Suistomaa on juuri sellainen maaperä, jollaisen paholaisen eksytyshenget voivat kaapata tarkoituksiinsa. Kuin infantiili tapaus, joka uskoo ”joulupukkiin” , sokeasti, koettelematta, nän:
• ”Olen siis täysin sen tiedon varassa, joka minulle on annettu.”

(Ei edes tietoa KUKA tiedon antoi!)

Raamatun sanalla koetteleminen ?
--------------------------------------------

Kun siis Suistomaalla ei Raamatun tuntemusta, hän ei tiennyt eikä totellut tätä käskyä:
• ”Koetelkaa kaikki, pitäkää se mikä hyvä on!” ( 1 Tess 5:21)
• Koetteleminen on käskymuodossa ( ei suositus) ja koettelun väline on Raamatun Sana, kokonaisuudessaan!

Taikuuden syntiä: merkeistä ja numeroista ennusteleminen!
---------------------------------------------------------------

Tuija Suistomaa liikkuu luvattomilla vesillä, miten?

Koska Raamatun tuntemus puuttuu, niin hän oli valhehengille helppo kohde EKSYTTÄÄ pois raittiista Jumalan Hengen piiristä! Hän eksyi taikuuden ja noituuden sivuraiteille. Hän rupesi sepittämään harhaoppia UNESSA poimimiensa kivien mukaan! (153) Naurettavaa ja lapsellista. Mutta myös vakavaa harhapolkua ( jos kerran on Jeesuksen oma?).

Uneen hän yhdisti taikuustason selitystä ( = numerolologia).

Eksytyksen valhehenget saivat Suistomaan koukkuun, tekemään sellaisia laskelmia, joita Raamatussa ei ole! Näin:
• ”Luku 153 kuvastaa niiden uloskutsuttujen ihmisten määrää, jotka kuuluvat viisaisiin neitsyihin: Jeesuksen morsiusseurakuntaan.” (Suistomaa)

Koettelua
--------------------
Ei ole yhdenkään ihmisen asia ruveta laskemaan ”viisaiden neitseiden määrää”! Se on VAIN ja ainoastaan Jumalalle kuuluva suvereeni oikeus! Vain Jumala – Kaikkitietävä – on reaaliajassa siinä, ketkä ovat kirjoitetut” Karitsan elämänkirjaan” taivaassa. ( Ilm 21:27, 20:15, 3:5)

Tuija Suistomaa eksyi siis vakavalla tavalla sellaiseen, jossa Jumalan suvereniteettia loukattiin.

Vain Jumala tietää, niiden ihmisen määrän, jotka seisovat valkeissa vaatteissa kerran. Tämä on niin suuri luku, ettei kukaan sitä voinut laskea! ( Ilmestyskirja 7:9-10)
• Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli suuri joukko, jota ei KUKAAN VOINUT voinut LUKEA, kaikista kansanheimoista ja sukukunnista ja kansoista ja kielistä, ja ne seisoivat valtaistuimen edessä ja Karitsan edessä puettuina pitkiin valkeihin vaatteisiin, ja heillä oli palmut käsissään, ja he huusivat suurella äänellä sanoen:
• - "Pelastus tulee meidän Jumalaltamme, joka valtaistuimella istuu,

(aloitus jatkuu)

7

147

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   ( jatkoa aloitukseen: Tuija Suistomaan..)

   Taikuuden ja noituuden syntiä?
   ------------------------------------------

   Koska Suistomaalla ei Raamattu ole ollut auktoriteettinaan - hän siten sortui valhehenkien koukkuun. Raamattu näet kieltää ”merkeistä ennustelun” ( = koskee myös unessa poimittuja kiviä = merkit) Näin: 5 Moos 18:10-12.

   • ”Keskuudessanne ei saa olla ketään, joka panee poikansa tai tyttärensä kulkemaan tulen läpi, ei myöskään ketään taikojen tekijää, ENTEIDEN tai ENNUSMERKKIEN selittäjää, noitaa,
   • loitsujen lukijaa, henkienmanaajaa, tietäjää eikä ketään, joka kysyy neuvoa kuolleilta. Jokainen, joka sellaista harjoittaa, on iljetys Herralle.”

   • ”Älköön keskuudessasi olko ketään, joka panee poikansa tai tyttärensä kulkemaan tulen läpi, tahi joka tekee taikoja, ENNUSTELEE MERKEISTÄ, harjoittaa noituutta tai velhoutta, joka lukee loitsuja, kysyy vainaja- tai tietäjähengiltä tahi kääntyy vainajien puoleen. Sillä jokainen, joka senkaltaista tekee, on kauhistus Herralle.”

   Tällaiseen ennusmerkeistä ( = unessa (!) vedestä pomituista kivistä!) ennusteluun Suistomaa harhautui! Kyseessä on taikuuden ja noituuden synti. Joka on ehdottomasti kielletty Taivaan Jumalan kansalaisilta. Eikä Mooseksen Lain sanoja ole kumottu. (Luukas 16:17) Eikö edes mies ollut hengellissessä raittiudessa?

   Varoitus Suistomaalle
   ----------------------------

   Se ei ollut Jumala, eikä Jumalan Pyhä Henki – joka Suistomaan esityksessä vaikutti.

   Jeesuksen omat, Jumalan valtakunnan kansalaiset, EIVÄT etsi selityksiä Raamatun ulkopuolisista lähteistä, kuten Suistomaa suosittaa:
   • ”SELITYS: Lue netistä, mitä Raamatun luvuista tiedetään. Luku 153 Luku 153 kuvastaa niiden uloskutsuttujen ihmisten määrää, jotka kuuluvat viisaisiin neitsyihin: Jeesuksen morsiusseurakuntaan.”
   • ” Minulle siis ilmoitettiin, että pakanoiden täysi luku on saavutettu ja Jeesuksen morsiusseurakunta on valmis noudettavaksi.”

   Jumala ei ollut Hän, joka ilmoittin sinulle ”pakanain täyttä lukua”. Se oli sekoitus:
   • vailla Jumalan valtuuttamaa ”profetointia”
   • valhehenkien saastutusta
   • noituuden tasoista (numerologian) syntiä.

   Jumalan Pyhä Henki muistuttaa Suistomaata: Jaakob 3:1
   • ”Veljeni, älkööt aivan monet teistä pyrkikö opettajiksi, sillä te tiedätte, että me saamme sitä kovemman tuomion.”

   ”LÄHTÖKOHTA: Olen Jeesuksen oma. Olen myös raamatullisia vertauksia käyttäen aasi, joka puhuu tai kivi, joka huutaa.” (= Suistomaan oma teksti)

   Et ole ”jumalan aasi” - etkä ”Jumalan kivi”. Harhauduit valhehenkien asialle. Tee parannus, ryhdy lukemaan Raamattua, paljon, kattavasti. Ja jätä netin ”noituudet” pois. Jumala antaa synnit anteeksi, kun ihminen katuu, tunnustaa ja tekee parannuksen. Ota etäisyyttä myös Pihosta; joka eksynyt- eksyttäjä.

   Varoitus Jouko Piholle
   -----------------------------------

   Jumala varoittaa Jouko Pihoa jatkamasta epäpyhien ja valhehenkien saastuttamien unien, näkyjen, sanojen ja (profetioiden) julkista tuotantoa. Jumalan Käsi on raskaana päälläsi, ja kuljet kohden finaaliasi.

   Varoitus kaikille:
   -----------------------

   Te, jotka tahdotte olla totisia ja uskollisia Herramme Jeesuksen seuraajia? On aika puhdistua kaikesta lopunajan saasteesta. On tehtävä ero pyhän ja epäpyhän välillä. On aika puhdistaa vaatteet ja valkaista ne Karitsan veressä.( Ilm 22:14)

   Varoitus käyttämästä Raamatun Sanan vastaisia metodeja:
   -------------------------------------------------------------------

   ”Numerologia on okkulttinen näennäistiede, jonka mukaan henkilön syntymähetken ja nimen sisältämien kirjaimien lukuarvoista voidaan laskea erilaisia henkilön luonteeseen, tulevaisuuteen ja kohtaloon liittyviä asioita. Nimi tulee latinan sanasta numerus. Numerologiassa on piirteitä astrologiasta ja horoskoopeista. Kreikkalaista Pythagorasta (582–496 eaa.) pidetään numerologian perustajana.”

   Teille toisille, Herran uskollisille!

   SANAN evästä:
   Joh 10:27-30, Room 8:35-38, Ilm 3:7-13

  • Anonyymi

   Apostolien aikana Jumalan Pyhä Henki toimi raittiilla tavalla.
   Pyhyys ja pahuus - raitis usko ja noituus, ym. erottuivat, erotettiin.
   Pimeys ja Valkeus - Jumala ja paholainen kun eivät voi hallita samaan aikaan!

   Taikausko kärsii tappion ( Apt 19:11-20)

   "Jumala teki ennennäkemättömiä voimatekoja Paavalin kätten kautta.
   Jopa pääliinoja ja muita Paavalin käyttämiä vaatekappaleita vietiin sairaiden päälle, ja taudit kaikkosivat ja pahat henget lähtivät pois."

   "Myös jotkut kiertelevät juutalaiset henkienmanaajat alkoivat loitsiessaan lausua Herran Jeesuksen nimeä. Karkottaessaan sairaista pahoja henkiä he sanoivat: »Minä vannotan teitä sen Jeesuksen nimessä, jota Paavali julistaa.» Näin tekivät myös juutalaisen ylipapin Skeuaksen seitsemän poikaa."

   "Mutta paha henki vastasi heille: »Jeesuksen minä tunnen ja Paavalinkin tiedän, mutta keitä te olette?» Ja mies, jossa paha henki oli, ryntäsi heidän kimppuunsa, nujersi heidät kaikki ja runteli heitä niin, että heidän oli alasti ja verissä päin paettava talosta."

   "Tämä tuli Efesoksessa sekä juutalaisten että kreikkalaisten tietoon, ja pelko valtasi kaikki ja Herran Jeesuksen nimeä ylistettiin suuresti."

   "Monet uskoon tulleet kävivät avoimesti tunnustamassa, mitä kaikkea olivat tehneet, ja useat, jotka olivat harjoittaneet TAIKUUTTA, kokosivat kirjansa yhteen ja polttivat ne kaikkien nähden. Kun kirjojen arvo laskettiin, päädyttiin viiteenkymmeneentuhanteen hopearahaan."

   "Näin Herran sana osoitti voimansa ja levisi yhä laajemmalle."

  • Anonyymi

   Tuon Suistomaan sadut kuuluvat siihen sumppuun, jossa Piho kerää roinaa ja sitten kehuu olevansa Suomen Profeetta. Vuorenvarmasti.... jopa?

  • Anonyymi

   Niin on. On helpohkoa todeta ne harvat raittiit sanomat, joita Pihon profetia-kaatopaikan keskellä on! Kaatopaikallekin joskus ohjautuu joku arvokas, kello, sormus, kristallilasi, ,,,,

  • Anonyymi

   Piho on pitänyt kauan sellaista profetioiden kioskia, taikka pikemminkin kuin kirpputoria, jonne kerää tavaraa. Kun hän julkaisee täällä niitä tuotteita, niissä on aina yleensä Pihon "takuulappu" .
   - jossa Piho ikäänkuin Vuorenvarma Profeettojen Kuningas - antaa lukijoille vahvistuksen: Kierrätetty Pihon Toimiston kautta. "luotettavaa laatua"...

   Mutta?

   Kaikki eivät sano aamenta.

  • Anonyymi

   Pihon toiminta on äärimmäisesti Raamatun vastainen.
   MISSÄÄn Raamattu (UT) ei opeta, ette jonkun pitäisi "kerätä" profetioita!

   Mutta Piho on kuin tukkukauppias, joka kasaa varastoon toisten tuotteita, ja sitten jakelee niitä yksitellen..
   Miksei tämä Suistomaa ja muut --- ihan ITSE niitä profetioita tuo julki?

   Ei siihen tarvita Pihon puumerkkiä - vakuudeksi! Ei eksyttäjän takuu ole mitään.

  • Anonyymi

   Paljon se Piho on saanu listoilleen hörhöjä uniaan kertomaan!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hämeenlinnassa ammuttu poliisia!

   Alkaa olla Chigagon meininki! Kukas se on paukutellu?
   Hämeenlinna
   116
   5930
  2. TV-lääkäri Pippa Laukka ottaa kantaa kauneusleikkaushuhuihin: "Parikymppisenä olisi ehkä..."

   Pippa Laukka on 51-vuotias ja hyvässä kunnossa. Huhuja Laukan kauneusleikkauksista ja hiuslisäkkeistä on kiirinyt. Laukalla on hyvä vastaus epäilyksii
   Kotimaiset julkkisjuorut
   23
   3672
  3. Sofian uusi miesseuralainen

   Sofialla uusi miesseuralainen kun Stefan Isben kanssa Hangossa ja heppakisoissa, kukahan hän lienee?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   2732
  4. Sofiaa hemmoteltu

   Upea kukkakimppu. Kyllä Therman osaa hemmotella rakastaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   226
   2670
  5. Minä tiedän

   Tiedän että kirjoitit tänne illalla ja että sinä tiedät minun vastanneen sinulle. Silti se ei muuta sitä että sinun on astuttava se askel minun suunt
   Ikävä
   82
   1602
  6. Gossip Mom, Maisa, tekisi mitä vaan

   …ettei ” mun elämä olis tällaista”. Niin varmasti. Ottaahan se päähän, kun kaasot miehineen, viettävät hulppeaa viikonloppua Tallinnassa. Mika Salohan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   1501
  7. Sä oot ihan hullu

   😅..🤣🤣.. Silti niin.. Mun😶..
   Ikävä
   59
   1256
  8. Uskallatko paljastaa

   mikä on saanut sinut etenkin viime aikoina pohtimaan että haluaisit tavata minut?
   Ikävä
   57
   1201
  9. Päätös epäasiallisesta käytöksestä

   otteita uusimmasta pöytäkirjasta: Judoliiton hallituksen tietoon saatetun ja useiden henkilöiden allekirjoittaman aineiston perusteella hallitus on to
   Judo
   41
   1200
  10. Hei Ohisalo, poliisi aloittaa yt-neuvottelut

   https://yle.fi/uutiset/3-12117065 Ns. poliisiministeriksi kutsuttavan sisäministerin vihreiden Ohisalon valtakaudella se nyt sitten tapahtui mitä kan
   Maailman menoa
   100
   1064
  Aihe