Skinien hyökkäys

Anonyymi

Eräänä päivänä kun olin kaupungilla kävelyllä, pysähtyi bussi kohdalleni aivan kadun toiselle puolelle ja sitten alkoi tapahtua hurjia. Ulos bussista hyökkäsi mylvivä kaljupäinen skinilauma joka alkoi silmittömän raivon vallassa piestä pakolaisia pesäpallomailoin ja kettingein varustettuna. Osa skineistä karjui "sieg heil!", "Suomi suomalaisille" ja muita iskulauseita, osa vain huusi että nyt kaikki tuo saasta saa ansionsa mukaan. Tappelu oli hurjaa, eikä ketään säästetty. Vaikka pakolaisia oli monta kertaa enemmän näytti pilottitakkiset ja maastokuviohousuiset skinit tappelevan voitokkaasti. Koko korttelin täytti suunnaton mekkala eikä irtaimistokaan säästynyt taistelun melskeeltä. Terassien pöydät ja tuolit saivat kyytiä joskaan ketään se ei näyttänyt pahemmin harmittavan. Joku suurempikokoinen musta mies yritti löydä erästä skiniä takaapäin niskaan, mutta tämä aavisti ja salamannopea kääntöpotku upotti maihinnoususaappaan hyökkääjän rintaan. Skinien raivo oli kuin jumalan raivoa pahimman hirmumyrskyn sattuessa kohdalla. Ne pakolaiset jotka pystyivät, ottivat joukolla hatkat ja kuulin heidän kauhusta jäykkänä jupisivan toisilleen, että heidän on parempi lähteä koko maasta nyt saman tien ja sainkin lukea seuraavien päivän uutisista, että pakolaisten joukkomuutto pois Suomesta on ollut ennennäkemättömän laajamittaista.

Tämä oli tietysti unta, mutta joskus unet voivat toteutua. Ken tietää..

4

119

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tuollaista tapahtui ehkä vielä 30 vuotta sitten. Valitettavasti kaikki suomalaista Suomea puolustavat tahot on jo nujerrettu. Jopa PS!

   Oman maan, kansan, kulttuurin, kielen ja uskon arvostaminen ja puolustaminen ei ole mitään muiden vihaamista vaan omien rakastamista.

   Suomalaisvastaisuus on nykyään laajin ja oikeastaan ainoa rasismin ja vihapuheen muoto, mitä maassamme on.

  • Anonyymi

   Tämä demokratia ei ole mitään muuta kuin toisen kiusaamisen politiikkaa. Huudetaan lisää maahanmuuttajia, mutta kulut saa maksaa aina joku toinen tai ainakin yhteisestä kassasta. Kaiken maailman maahanmuuttajien kotouttajat, kouluttajat, kulttuuriluotsit, viranomaiset, sosiaalityöntekijät, psykologit, vastaanottokeskukset ja yhteiskunnan tukeman halpatyön teettäjät vain rikastuvat mitä enemmän saadaan maahanmuuttajia tänne. Mutta missä on tuottavuuden lisäys? Miten muka aikaisemmin ei olla pärjätty ilman työperäisiä maahanmuuttajia? Kyllä sitä työvoimaa voidaan luoda tänne tekemällä itse kantasuomalaisia lapsia enemmän ja kouluttamalla heitä. Mieluummin pitäisi maksaa kantasuomalaiselle parempaa palkkaa kuin palkata maahanmuuttaja pienellä palkalla isoine sivukuluineen. Myöskään ei pitäisi ostaa Aasian halpatuotantotavaraa vaan kotimaassa tuotettua, koska se luo työpaikkoja tänne.

   Eikö muka suomen kulttuuri muutu samalla? Ainakin suomalaista ruokaa saa yhä harvemmista paikoista. Eihän nuo mamut edes osaa pitää ympäristöstään huolta. Käykää vaikka Kontulassa tai Itäkeskuksessa. Paska haisee jo kauas.

   Jos jossain maassa syttyy sota, on pakolaiset ensi kädessä otettava naapurimaahan eikä mihinkään kaukaiseen maahan. Sehän on ilmastollekin haitallista jos lennätetään tai laivataan porukkaa tuhansien kilometrien päähän.

   Jokainen joka haluaa auttaa pakolaisia, tehköön se omasta lompakostaan siten, ettei muiden tarvitse osallistua siihen jos ei halua.

   • Anonyymi

    Ruotsi muuttuu mamuenemmistöiseksi 25 vuodessa ja muslimienemmistöiseksi 30 vuodessa pätevän laskelman mukaan!

    Ja meidän Ruotsia aina ihaileva ja matkiva mamutuseliittimme haluaa maamme seuraavan mallimaansa esimerkkiä mahdollismman nopeasti???


  • Anonyymi
   UUSI

   olet katsonut kellopeliappelsiinin

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hämeenlinnassa ammuttu poliisia!

   Alkaa olla Chigagon meininki! Kukas se on paukutellu?
   Hämeenlinna
   115
   5781
  2. TV-lääkäri Pippa Laukka ottaa kantaa kauneusleikkaushuhuihin: "Parikymppisenä olisi ehkä..."

   Pippa Laukka on 51-vuotias ja hyvässä kunnossa. Huhuja Laukan kauneusleikkauksista ja hiuslisäkkeistä on kiirinyt. Laukalla on hyvä vastaus epäilyksii
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   3334
  3. Sofiaa hemmoteltu

   Upea kukkakimppu. Kyllä Therman osaa hemmotella rakastaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   225
   2646
  4. Sofian uusi miesseuralainen

   Sofialla uusi miesseuralainen kun Stefan Isben kanssa Hangossa ja heppakisoissa, kukahan hän lienee?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   2609
  5. Minä tiedän

   Tiedän että kirjoitit tänne illalla ja että sinä tiedät minun vastanneen sinulle. Silti se ei muuta sitä että sinun on astuttava se askel minun suunt
   Ikävä
   82
   1582
  6. Gossip Mom, Maisa, tekisi mitä vaan

   …ettei ” mun elämä olis tällaista”. Niin varmasti. Ottaahan se päähän, kun kaasot miehineen, viettävät hulppeaa viikonloppua Tallinnassa. Mika Salohan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   91
   1413
  7. Sä oot ihan hullu

   😅..🤣🤣.. Silti niin.. Mun😶..
   Ikävä
   59
   1200
  8. Päätös epäasiallisesta käytöksestä

   otteita uusimmasta pöytäkirjasta: Judoliiton hallituksen tietoon saatetun ja useiden henkilöiden allekirjoittaman aineiston perusteella hallitus on to
   Judo
   40
   1157
  9. Uskallatko paljastaa

   mikä on saanut sinut etenkin viime aikoina pohtimaan että haluaisit tavata minut?
   Ikävä
   56
   1137
  Aihe