Skinien hyökkäys

Anonyymi

Eräänä päivänä kun olin kaupungilla kävelyllä, pysähtyi bussi kohdalleni aivan kadun toiselle puolelle ja sitten alkoi tapahtua hurjia. Ulos bussista hyökkäsi mylvivä kaljupäinen skinilauma joka alkoi silmittömän raivon vallassa piestä pakolaisia pesäpallomailoin ja kettingein varustettuna. Osa skineistä karjui "sieg heil!", "Suomi suomalaisille" ja muita iskulauseita, osa vain huusi että nyt kaikki tuo saasta saa ansionsa mukaan. Tappelu oli hurjaa, eikä ketään säästetty. Vaikka pakolaisia oli monta kertaa enemmän näytti pilottitakkiset ja maastokuviohousuiset skinit tappelevan voitokkaasti. Koko korttelin täytti suunnaton mekkala eikä irtaimistokaan säästynyt taistelun melskeeltä. Terassien pöydät ja tuolit saivat kyytiä joskaan ketään se ei näyttänyt pahemmin harmittavan. Joku suurempikokoinen musta mies yritti löydä erästä skiniä takaapäin niskaan, mutta tämä aavisti ja salamannopea kääntöpotku upotti maihinnoususaappaan hyökkääjän rintaan. Skinien raivo oli kuin jumalan raivoa pahimman hirmumyrskyn sattuessa kohdalla. Ne pakolaiset jotka pystyivät, ottivat joukolla hatkat ja kuulin heidän kauhusta jäykkänä jupisivan toisilleen, että heidän on parempi lähteä koko maasta nyt saman tien ja sainkin lukea seuraavien päivän uutisista, että pakolaisten joukkomuutto pois Suomesta on ollut ennennäkemättömän laajamittaista.

Tämä oli tietysti unta, mutta joskus unet voivat toteutua. Ken tietää..

5

76

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuollaista tapahtui ehkä vielä 30 vuotta sitten. Valitettavasti kaikki suomalaista Suomea puolustavat tahot on jo nujerrettu. Jopa PS!

      Oman maan, kansan, kulttuurin, kielen ja uskon arvostaminen ja puolustaminen ei ole mitään muiden vihaamista vaan omien rakastamista.

      Suomalaisvastaisuus on nykyään laajin ja oikeastaan ainoa rasismin ja vihapuheen muoto, mitä maassamme on.

    • Anonyymi

      Tämä demokratia ei ole mitään muuta kuin toisen kiusaamisen politiikkaa. Huudetaan lisää maahanmuuttajia, mutta kulut saa maksaa aina joku toinen tai ainakin yhteisestä kassasta. Kaiken maailman maahanmuuttajien kotouttajat, kouluttajat, kulttuuriluotsit, viranomaiset, sosiaalityöntekijät, psykologit, vastaanottokeskukset ja yhteiskunnan tukeman halpatyön teettäjät vain rikastuvat mitä enemmän saadaan maahanmuuttajia tänne. Mutta missä on tuottavuuden lisäys? Miten muka aikaisemmin ei olla pärjätty ilman työperäisiä maahanmuuttajia? Kyllä sitä työvoimaa voidaan luoda tänne tekemällä itse kantasuomalaisia lapsia enemmän ja kouluttamalla heitä. Mieluummin pitäisi maksaa kantasuomalaiselle parempaa palkkaa kuin palkata maahanmuuttaja pienellä palkalla isoine sivukuluineen. Myöskään ei pitäisi ostaa Aasian halpatuotantotavaraa vaan kotimaassa tuotettua, koska se luo työpaikkoja tänne.

      Eikö muka suomen kulttuuri muutu samalla? Ainakin suomalaista ruokaa saa yhä harvemmista paikoista. Eihän nuo mamut edes osaa pitää ympäristöstään huolta. Käykää vaikka Kontulassa tai Itäkeskuksessa. Paska haisee jo kauas.

      Jos jossain maassa syttyy sota, on pakolaiset ensi kädessä otettava naapurimaahan eikä mihinkään kaukaiseen maahan. Sehän on ilmastollekin haitallista jos lennätetään tai laivataan porukkaa tuhansien kilometrien päähän.

      Jokainen joka haluaa auttaa pakolaisia, tehköön se omasta lompakostaan siten, ettei muiden tarvitse osallistua siihen jos ei halua.

      • Anonyymi

        Ruotsi muuttuu mamuenemmistöiseksi 25 vuodessa ja muslimienemmistöiseksi 30 vuodessa pätevän laskelman mukaan!

        Ja meidän Ruotsia aina ihaileva ja matkiva mamutuseliittimme haluaa maamme seuraavan mallimaansa esimerkkiä mahdollismman nopeasti???


    • Anonyymi

      olet katsonut kellopeliappelsiinin

    • Anonyymi

      Jos tähän maahan päästetään liikaa ulkomaalaisia esim. muslimeita, he alkavat äänestää eduskuntaan muslimeita jotka enemmistönä päättävät, että kaikkien (myös kantasuomalaisten) on opeteltava koraania ja käännyttävä muslimiksi. Miksei näin voisi käydä? Onhan kehitys menossa siihen suuntaan, vaikken sitä toivo missään nimessä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1851
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1779
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      116
      1745
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1557
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1425
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1232
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    8. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1108
    10. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1102
    Aihe