Rokotevastaisten sekoilut 2020-2021 - Retrospektiivi

Anonyymi

* Ensin koronan piti olla vain pelkkä flunssa, kunnes kävi ilmi että se on noin 20x tappavampi ja tämä oli ennen deltavarianttia.

* Sitten maskien piti vaarantaa "luojan luoma hengityselimistö", tehdä tyhmemmäksi tai levittää tauteja, mutta rokotevastaiset unohtivat terveydenhoitoalan ja myöhemmin monen muunkin alan käyttäneen hengityssuojaimia vuosikymmeniä, ellei vuosisadan ilman ongelmia.

* Sitten "räkäriepujen" piti olla täysin tehottomia koronaa vastaan, kunnes tutkimukset toistivat sen mitä terveydenhoidossa oltiin tiedetty vuosikymmeniä - maskit toimivat

* Sitten ties minkä valkaisuaineiden, hevosten matolääkkeiden ja muiden ihmelitkujen piti parantaa korona, mutta ihmiset päätyivät soittelemaan myrkytyskeskuksiin ja joutuivat silti teholle koronan takia. Tutkimustulokset osoittivat melko pian alun jälkeen, että lupaavana pidetty hydroklorikiniini ei tehoakaan koronaan

* Uutislähetykset ja videot maailman sairaaloista täynnä korona-potilaita ovat kuulemma vain näyteltyjä. Hoitajat, lääkärit ja potilaat ovat kuulemma näyttelijöitä.

* Kokonaiskuolleisuus ei ole kuulemman noussut... Paitsi että kokonaiskuolleisuus on noussut useissa maissa ja esimerkiksi koko EU:n kuukausittaisen vaihtelun näyttävä kuvaaja osoittaa selvästi kuolleisuuden olleen korkeampaa 2020 ja 2021 kuin aiempina vuosina. Onneksi ei kuitenkaan massiivisesti.

* Sitten rokotteiden piti:
- muuttaa rokotettu magneettiseksi (kaatuu naurettavuuteensa)
- sisältää mielenhallintasiruja (niinhän hullut aina luulee)
- muuttaa rokotettu krokotiiliksi (tämäkin väite eli internetissä)
- muuttaa rokotetun perimää (väite perustui vääristelyyn tutkimuksesta, jonka mukaan itse koronavirus (ei rokote) voisi vaikuttaa perimään)
- tehdä rokotettu hedelmättömäksi (piti tuhota istukka, näin ei kuitenkaan ole käynyt kenellekään)
- aiheuttaa keskenmenoja (tilastojen mukaan keskenmenoja tapahtuu yhtä paljon rokotetuilla ja rokottamattomilla)
- tappaa rokotetut 42-365 päivää rokotuksesta (testipotilaiden rokotuksista on jo enemmän aikaa)
- heikentää vastustuskykyä (väite perustui tarkoituksella väärin ymmärrettyyn haastatteluun)
- rikastuttaa bill gatesia (joka ei omista yhtään lisenssiä tai patenttia)
- pfizerin toimitusjohtaja kuulemma kieltäytyi rokotteesta (kävi ilmi että rokotevastaiset olivat suomentaneet haastattelun väärin ja hän sanoi vain, ettei halua ohittaa jonossa asemansa turvin ja ottaa rokotteen vasta kun hänen vuoronsa tulee)
- sisältää "tappavia myrkkyjä", kuten grafeeni (=vaaraton ihmisille), kaliumkloridi (=käytetään lääkkeenä kaliumvajeisilla) ja mitä muita näitä oli :D

Entäpä sitten "asiantuntijat" rokotevastustajien taustalla?
- Venäjä jäi kiinni yritettyään lahjoa somevaikuttajia levittämään valheita länsirokotteista, erityisesti pfizerista
- S24:ssä venäläinen trolli jäi kiinni käytettyään suomennettua ilmaisua, joka ei suomeksi tarkoita mitään järkevää, mutta toimii ilmeisesti venäjän kielellä
- amerikkalainen pastori-lääkäri, joka väittää lääketehtaiden käyttävän avaruusolioiden DNA:ta ja että gynekologiset ongelmat voivat johtua unissa harrastetusta seksistä demonien ja noitien kanssa
- amerikkalainen osteopaattilääkäri, jonka aiempi vaihtoehtolääke tappoi syöpäsairaan tuhoamalla tämän maksan "parannuskoktailillaan"
- Suden-Pärentö joka pitää itseään analyytikkona, tutkijana ja tiedemiehenä, mutta ei tunnista edes DNA:n emäspareja, eikä selvästi tiedä mistä puhuu
- Lauma eri alojen tyyppejä, jotka myyvät kirjoja, pillereitä, hoitoja, vastustavat 5G-torneja, väittävät lentokoneiden kemikaalivanojen levittävän koronaa

319

1974

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos pitäisi ennustaa, niin mikä todennäköisyys on, että rokotevastaisten tämänhetkiset tai tulevat väitteet olisivat yhtään oikeammassa, kuin edelliset. Kaikki heidän tähän asti väittämänsä on kumoutunut tehokkaasti.

      • Anonyymi

        Valheellinen propaganda on helppo ampua alas tutkitulla tiedolla 👍


      • Anonyymi

        Tämä ketju on lääkeyhtiön maksetun trollin aloitus, yksi monista joita hän tehtailee työkseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä ketju on lääkeyhtiön maksetun trollin aloitus, yksi monista joita hän tehtailee työkseen.

        Voi ei. Nyt rokotevastainen pahoitti mielensä 😁


      • Anonyymi

        Kuinka monta kertaa teille rokotevastaisille pitää selittää tämäkin yksinkertainen asia

        Se että jokin haitta on listattu VAERSiin, FIMEAn sivuille tai EMAan ei tarkoita samaa kuin että rokote tai lääke olisi sen aiheuttanut, tai että sen vakavuusluokka olisi oikein. Välttämättä koko asiaa ei ole tapahtunut ollenkaan.

        Esimerkiksi VAERSiin joku irvileuka ilmoitti muuttuneensa vihreäksi HULK-sarjakuvahahmoksi

        FIMEAn 100 kuollutta ja tuhansia vaikeita sivuvaikutuksia osoittautuikin sellaiseksi, että oikeita kuolemia oli 1 kpl (AstraZenecan veritulppa) ja valtaosa "vakavavista sivuvaikutuksista" oli pistoskohdan arkuutta ja lieviä flunssaoireita.

        Sama pätee brittien systeemiin ja EMA:n tilastoihin

        Todellisuudessa haittavaikutuksia on erittäin vähän.

        Tosin täytyy muistaa että EU:ssa on noin 500 miljoonaa asukasta, joten jos viisi miljoonaa saisi jonkin vaikutuksen, se olisi yksi sadasta. Jos puoli miljoonaa saisi jonkin vaikutuksen, se olisi yksi tuhannesta.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Tutkimus: COVID-rokotetut kantavat 251-kertaista virusmäärää verrattuna rokottamattomiin – ”Uhkaavat ympäristöään” Aivan päinvastoin kuin oletettiin aiemmin!!

        Oxfordin yliopiston tutkimustulos viittaa siihen, että koronarokotetuista on tulossa sairauksien superlevittäjiä. Tutkituilla täysin koronarokotetuilla terveydenhuollon työntekijöillä on 251 kertaa suurempi viruskuorma, joka on uhka heidän rokottamattomille potilaille ja työkavereille.

        Valtamedian esittämän narratiivin mukaan rokottamattomat uhkaavat rokotettuja, mutta uudet tieteelliset tutkimukset osoittavat, että päinvastoin – rokotetut ovat vaarallisia tautipesiä.
        Oxfordin yliopiston kliinisen tutkimusryhmän löydästen tuloksista julkaistiin 10. elokuuta tiedelehti The Lancetissa. Tutkimuksessa havaittiin, että rokotetuilla on 251-kertainen COVID-19-virusten kuormitus sieraimissaan rokottamattomiin verrattuna, joka aiheuttaa akuutin uhan.

        Samalla kun rokottaminen lievittää infektion oireita, rokotetut kantavat epätavallisen suuria koronaviruksen määriä ilman, että he sairastuvat, mikä puolestaan voi tehdä heistä ”oireettomia superlevittäjiä”.

        Havaittu ilmiö voi olla syynä järkyttävän suuriin rokotusten jälkeisiin tartuntamäärien nousuihin laajasti rokotetuissa populaatioissa, joka on todettu maailmanlaajuisesti.

        Tutkimuksessa tarkkailtiin terveydenhuollon työntekijöitä, jotka eivät voineet lähteä sairaalasta kahden viikon aikana. Tiedot osoittivat, että täysin rokotetut työntekijät, noin kaksi kuukautta Oxford/AstraZeneca COVID-19-rokotteen (AZD1222) injektion jälkeen kantoivat ja oletettavasti välittivät Delta-variantin rokotetuille kollegoilleen.

        He lähes varmasti myös tartuttivat Delta-infektion rokottamattomille ihmisille, myös heidän potilailleen. Kantojen sekvensointi vahvisti työntekijöiden levittäneen SARS-CoV-2:n toisilleen.

        Tutkimuksen tulos on johdonmukainen Yhdysvalloissa tehtyjen havaintojen kanssa, ja se on yhdenmukainen CDC:n johtajan kommenttien kanssa siitä, että COVID-19-rokotteet eivät ole pysäyttäneet SARS-CoV-2-tartuntoja.

        Tutkimuksen johtopäätökset tukevat johtavien lääketieteen asiantuntijoiden varoituksia siitä, että COVID-19-rokote mahdollistaa 251-kertaisen SARS-CoV-2-viruskuorman kuljettamisen verrattuna rokotuksia edeltävältä ajalta vuonna 2020.

        Meillä on siis löydetty palapelin avain, joka selittää, että miksi Delta-taudinpurkaus on niin valtava rokotettujen keskuudessa, toimien tehokkaina lavantauti-Maryn tyyppisen kulkutaudin levittäjinä.

        Rokotetut henkilöt kantavat yhteisöihinsä viruksia ja ruokkivat uusia COVID-aaltoja. Rokotetut terveydenhuollon työntekijät tartuttavat lähes varmasti työtoverinsa ja potilaansa aiheuttaen kauhistuttavia lisävahinkoja.

        Rokotusten jatkaminen pahentaa ongelmaa erityisesti rokotettujen lääkäreiden ja sairaanhoitajien toimesta, jotka huolehtivat haavoittuvassa tilassa olevista potilaista. Terveydenhuoltojärjestelmien pitäisi luopua rokotteista välittömästi, arvioida COVID-19-toipuneita työntekijöitä, jotka ovat vahvasti immuuneja Deltalle, ja pitää rokotettuja terveydenhuollon työntekijöitä mahdollisina uhkina suuren riskin potilaille ja työtovereille.

        Artikkelin on alleirjoittanut Peter A. McCullough, M.D., MPH, joka on on sertifioitu sisätautien, sydän- ja verisuonitautien sekä kliinisen lipidologian alan tohtori.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä ketju on lääkeyhtiön maksetun trollin aloitus, yksi monista joita hän tehtailee työkseen.

        Kuka maksaa parhaiten, niinhän ne kaikki toimivat, lehdistö ja mediakin !!


      • Anonyymi

        Koronaan sairastuneista kuolee 0,5 - 0,7%. Tavalliseen infulenssaan 0,3%.
        Onhan tuossa kaksinkertainen ero, mutta ei 20 - kertaista. ☺️


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi ei. Nyt rokotevastainen pahoitti mielensä 😁

        😀Ei vaan tyhmien kassa keskustelu on ajanhukkaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tutkimus: COVID-rokotetut kantavat 251-kertaista virusmäärää verrattuna rokottamattomiin – ”Uhkaavat ympäristöään” Aivan päinvastoin kuin oletettiin aiemmin!!

        Oxfordin yliopiston tutkimustulos viittaa siihen, että koronarokotetuista on tulossa sairauksien superlevittäjiä. Tutkituilla täysin koronarokotetuilla terveydenhuollon työntekijöillä on 251 kertaa suurempi viruskuorma, joka on uhka heidän rokottamattomille potilaille ja työkavereille.

        Valtamedian esittämän narratiivin mukaan rokottamattomat uhkaavat rokotettuja, mutta uudet tieteelliset tutkimukset osoittavat, että päinvastoin – rokotetut ovat vaarallisia tautipesiä.
        Oxfordin yliopiston kliinisen tutkimusryhmän löydästen tuloksista julkaistiin 10. elokuuta tiedelehti The Lancetissa. Tutkimuksessa havaittiin, että rokotetuilla on 251-kertainen COVID-19-virusten kuormitus sieraimissaan rokottamattomiin verrattuna, joka aiheuttaa akuutin uhan.

        Samalla kun rokottaminen lievittää infektion oireita, rokotetut kantavat epätavallisen suuria koronaviruksen määriä ilman, että he sairastuvat, mikä puolestaan voi tehdä heistä ”oireettomia superlevittäjiä”.

        Havaittu ilmiö voi olla syynä järkyttävän suuriin rokotusten jälkeisiin tartuntamäärien nousuihin laajasti rokotetuissa populaatioissa, joka on todettu maailmanlaajuisesti.

        Tutkimuksessa tarkkailtiin terveydenhuollon työntekijöitä, jotka eivät voineet lähteä sairaalasta kahden viikon aikana. Tiedot osoittivat, että täysin rokotetut työntekijät, noin kaksi kuukautta Oxford/AstraZeneca COVID-19-rokotteen (AZD1222) injektion jälkeen kantoivat ja oletettavasti välittivät Delta-variantin rokotetuille kollegoilleen.

        He lähes varmasti myös tartuttivat Delta-infektion rokottamattomille ihmisille, myös heidän potilailleen. Kantojen sekvensointi vahvisti työntekijöiden levittäneen SARS-CoV-2:n toisilleen.

        Tutkimuksen tulos on johdonmukainen Yhdysvalloissa tehtyjen havaintojen kanssa, ja se on yhdenmukainen CDC:n johtajan kommenttien kanssa siitä, että COVID-19-rokotteet eivät ole pysäyttäneet SARS-CoV-2-tartuntoja.

        Tutkimuksen johtopäätökset tukevat johtavien lääketieteen asiantuntijoiden varoituksia siitä, että COVID-19-rokote mahdollistaa 251-kertaisen SARS-CoV-2-viruskuorman kuljettamisen verrattuna rokotuksia edeltävältä ajalta vuonna 2020.

        Meillä on siis löydetty palapelin avain, joka selittää, että miksi Delta-taudinpurkaus on niin valtava rokotettujen keskuudessa, toimien tehokkaina lavantauti-Maryn tyyppisen kulkutaudin levittäjinä.

        Rokotetut henkilöt kantavat yhteisöihinsä viruksia ja ruokkivat uusia COVID-aaltoja. Rokotetut terveydenhuollon työntekijät tartuttavat lähes varmasti työtoverinsa ja potilaansa aiheuttaen kauhistuttavia lisävahinkoja.

        Rokotusten jatkaminen pahentaa ongelmaa erityisesti rokotettujen lääkäreiden ja sairaanhoitajien toimesta, jotka huolehtivat haavoittuvassa tilassa olevista potilaista. Terveydenhuoltojärjestelmien pitäisi luopua rokotteista välittömästi, arvioida COVID-19-toipuneita työntekijöitä, jotka ovat vahvasti immuuneja Deltalle, ja pitää rokotettuja terveydenhuollon työntekijöitä mahdollisina uhkina suuren riskin potilaille ja työtovereille.

        Artikkelin on alleirjoittanut Peter A. McCullough, M.D., MPH, joka on on sertifioitu sisätautien, sydän- ja verisuonitautien sekä kliinisen lipidologian alan tohtori.

        Sulla taisi mielikuvituslaukalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka maksaa parhaiten, niinhän ne kaikki toimivat, lehdistö ja mediakin !!

        Kyllähän mediallekin jostain rahaa tulee. Kai se Rämet saa myös muhkean palkkion lasten kokeilustaan? Kai nämä toimihenkilötkin lääketehtaitten alaisina Suomessa saavat "pikku korvauksen" :-)


      • Anonyymi

        Olen vastannut tuohon monta kertaa sinulle eman datalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koronaan sairastuneista kuolee 0,5 - 0,7%. Tavalliseen infulenssaan 0,3%.
        Onhan tuossa kaksinkertainen ero, mutta ei 20 - kertaista. ☺️

        Ei tuo nyt perustu mihinkään faktoihin kun kaikki on nyt koronan piikissä ketkä sairastuvat.
        Aina meillä on ollut sairaita.
        Nyt olisi kiire aika saada lehtiin koronarokotetut vammaiset ja kuolleet.
        Niitä täytyy olla julmetun paljon kun näitä tupsahtaa joka viikko nyt meidän tietoon.
        No, meillä on tietysti laaja piiri ja laajempikin, mutta he ovat jotenkin vaisuina. :-()


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        😀Ei vaan tyhmien kassa keskustelu on ajanhukkaa.

        Nii onniiii, sen takia keskustelemmekin fiksujen ja valveutuneitten kanssa, jotka eivät syö ja ahmi kaikkea mitä tarjotaan. Rikollista ruokaa on paljon tyrkyllä jota myydään myrkyillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sulla taisi mielikuvituslaukalle.

        Meillä ei laukkaa, meillä on ohjastajat, jotka tuntevat hevoset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koronaan sairastuneista kuolee 0,5 - 0,7%. Tavalliseen infulenssaan 0,3%.
        Onhan tuossa kaksinkertainen ero, mutta ei 20 - kertaista. ☺️

        Influenssaan keskimäärin 0,1% ja koronaan 2%

        Tosin nyt oli tutkimus, jossa oli katsottu kuolemantapausten kasvua, vähennetty niistä muut muuttuja ja päädytty, että globaalisti kuolleisuus on suurempaa kuin viralliset luvut antaisivat ymmärtää. Ilmeisesti arvio päätyi siihen, että jopa 4% sairastuneista voi menehtyä. Alueelliset erot ovat suuria, riippuen terveydenhoitopalveluiden saatavuudesta, niiden tasosta ja riittävyydestä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllähän mediallekin jostain rahaa tulee. Kai se Rämet saa myös muhkean palkkion lasten kokeilustaan? Kai nämä toimihenkilötkin lääketehtaitten alaisina Suomessa saavat "pikku korvauksen" :-)

        Venäjä maksaa rahaa rokotevastaisille

        Kiina todennäköisesti maksaa rahaa rokotevastaisille

        Kirjoja, pillereitä, vaihtoehtohoitoja ja haastattelujaan myyvät, rahankeräyksiä järjestävät rokotevastustajat saavat rahaa

        Lauma tyhmiä suomalaisia lampaita suomalaisille nettisivuilla levittää näitä juttuja sitten ilmaiseksi

        Mutta onneksi on myös koulutettuja henkilöitä, jotka aseistautuvat tutkimuksellisella tiedolla ja torpedoivat idioottimaisten rokotevastaisten maanmiestensä surkeat pyrkimykset!

        Taistelu on jo käytännössä voitettu

        Kolminkertainen hurraahuutoa meille!

        Hurraa!

        Hurraa!

        Hurraa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi ei. Nyt rokotevastainen pahoitti mielensä 😁

        Taitaa asia olla päinvastoin, kyllä se meille riittää tuo fakta kuolleista piikkeihin.
        Vammaisiakin on tuttavapiirissä tullut.
        Viime vuosi oli kaikin puolin terve kaikilla.
        Tämä vuosi on tuhon vuosi ja mitä tuo syksy vielä - on noita julkkiksiakin kuollut kosolti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koronaan sairastuneista kuolee 0,5 - 0,7%. Tavalliseen infulenssaan 0,3%.
        Onhan tuossa kaksinkertainen ero, mutta ei 20 - kertaista. ☺️

        Normaalissa oltaisiin menty ilman ruiskutuskauden tuloa - nyt on hätä käsissä ja lapsetkin aiotaan uhrata kultin tapaan. Näinhän ne alkukantaiset uskonnot tekivät-uhrasivat lapsiakin. Historia toistaa itseään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen vastannut tuohon monta kertaa sinulle eman datalla.

        Joku toinen sitten ollut, meille tuo tuli vasta tietoon. Hyvä että on kunnolla esillä-🎡


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Venäjä maksaa rahaa rokotevastaisille

        Kiina todennäköisesti maksaa rahaa rokotevastaisille

        Kirjoja, pillereitä, vaihtoehtohoitoja ja haastattelujaan myyvät, rahankeräyksiä järjestävät rokotevastustajat saavat rahaa

        Lauma tyhmiä suomalaisia lampaita suomalaisille nettisivuilla levittää näitä juttuja sitten ilmaiseksi

        Mutta onneksi on myös koulutettuja henkilöitä, jotka aseistautuvat tutkimuksellisella tiedolla ja torpedoivat idioottimaisten rokotevastaisten maanmiestensä surkeat pyrkimykset!

        Taistelu on jo käytännössä voitettu

        Kolminkertainen hurraahuutoa meille!

        Hurraa!

        Hurraa!

        Hurraa!

        Hienoa tosiaan, että saamme kunnon faktaa kun media kusettaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Dr. Sean Brooks Antaa Uuden Hätävaroituksen: Olemme sodassa, Ihmisiä kuolee!!

        https://tokentube.net/v/3180646808/Dr--Sean-Brooks-Antaa-Uuden-Hätävaroituksen--Olemme-Sodassa--Ihmisiä-Kuolee!!

        Dr. Sean B. on kasvatustieteilijä.

        Hän on ehtinyt olemaan huolissaan jo siitäkin kuinka Amerikan kouluissa homotetaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuinka monta kertaa teille rokotevastaisille pitää selittää tämäkin yksinkertainen asia

        Se että jokin haitta on listattu VAERSiin, FIMEAn sivuille tai EMAan ei tarkoita samaa kuin että rokote tai lääke olisi sen aiheuttanut, tai että sen vakavuusluokka olisi oikein. Välttämättä koko asiaa ei ole tapahtunut ollenkaan.

        Esimerkiksi VAERSiin joku irvileuka ilmoitti muuttuneensa vihreäksi HULK-sarjakuvahahmoksi

        FIMEAn 100 kuollutta ja tuhansia vaikeita sivuvaikutuksia osoittautuikin sellaiseksi, että oikeita kuolemia oli 1 kpl (AstraZenecan veritulppa) ja valtaosa "vakavavista sivuvaikutuksista" oli pistoskohdan arkuutta ja lieviä flunssaoireita.

        Sama pätee brittien systeemiin ja EMA:n tilastoihin

        Todellisuudessa haittavaikutuksia on erittäin vähän.

        Tosin täytyy muistaa että EU:ssa on noin 500 miljoonaa asukasta, joten jos viisi miljoonaa saisi jonkin vaikutuksen, se olisi yksi sadasta. Jos puoli miljoonaa saisi jonkin vaikutuksen, se olisi yksi tuhannesta.

        Kuinka monta kertaa teille rokote intoilijoille pitää tämä sanoa. Se että lääkeyhtiöiden rahoittamat tutkijat sanovat että rokotteella ei ole yhteyttä kuolemaan tai sairastumiseen ei tarkoita että ei olisi. Tämä lääkkeiden haittavaikutukset on meidän yhteiskunan vaiettu asia.

        On totta, että suurimmalla osalla lääkkeitä hyöty on suurempi kuin mahdolliset haitat (tilastollisesti) tämä ei tietenkään koske yksittäistapauksia. Tämä ei myöskään välttämättä koske näitä korona terapia piikkejä. Tämä selviää vasta 2023 kun meillä on oikesti tietoa pitkäaikais vaikutuksista.

        Itse en ota tätä testivaiheessa olevaa piikiö ennen kuin pitkäaikaisvaikutusten tutkimus on tehty. Tähän ei vaikuta se, että viranomaiset antaa myyntilupia ohi normaali valvonnan.

        Minun puolesta muut saavat ottaa jos haluavat, kunhan mitään rokotepassia ei tule.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuinka monta kertaa teille rokote intoilijoille pitää tämä sanoa. Se että lääkeyhtiöiden rahoittamat tutkijat sanovat että rokotteella ei ole yhteyttä kuolemaan tai sairastumiseen ei tarkoita että ei olisi. Tämä lääkkeiden haittavaikutukset on meidän yhteiskunan vaiettu asia.

        On totta, että suurimmalla osalla lääkkeitä hyöty on suurempi kuin mahdolliset haitat (tilastollisesti) tämä ei tietenkään koske yksittäistapauksia. Tämä ei myöskään välttämättä koske näitä korona terapia piikkejä. Tämä selviää vasta 2023 kun meillä on oikesti tietoa pitkäaikais vaikutuksista.

        Itse en ota tätä testivaiheessa olevaa piikiö ennen kuin pitkäaikaisvaikutusten tutkimus on tehty. Tähän ei vaikuta se, että viranomaiset antaa myyntilupia ohi normaali valvonnan.

        Minun puolesta muut saavat ottaa jos haluavat, kunhan mitään rokotepassia ei tule.

        Koronapassi tulossa ja rokotuskattavuus etenee. 💉🙂👍
        https://www.thl.fi/episeuranta/rokotukset/koronarokotusten_edistyminen.html


      • Anonyymi
        kekek-kekek kirjoitti:

        Dr. Sean B. on kasvatustieteilijä.

        Hän on ehtinyt olemaan huolissaan jo siitäkin kuinka Amerikan kouluissa homotetaan.

        😂😂😂😂😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valheellinen propaganda on helppo ampua alas tutkitulla tiedolla 👍

        'Valheellinen propaganda on helppo ampua alas tutkitulla tiedolla 👍'

        No ammu.
        Jaa, et pysty.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuinka monta kertaa teille rokotevastaisille pitää selittää tämäkin yksinkertainen asia

        Se että jokin haitta on listattu VAERSiin, FIMEAn sivuille tai EMAan ei tarkoita samaa kuin että rokote tai lääke olisi sen aiheuttanut, tai että sen vakavuusluokka olisi oikein. Välttämättä koko asiaa ei ole tapahtunut ollenkaan.

        Esimerkiksi VAERSiin joku irvileuka ilmoitti muuttuneensa vihreäksi HULK-sarjakuvahahmoksi

        FIMEAn 100 kuollutta ja tuhansia vaikeita sivuvaikutuksia osoittautuikin sellaiseksi, että oikeita kuolemia oli 1 kpl (AstraZenecan veritulppa) ja valtaosa "vakavavista sivuvaikutuksista" oli pistoskohdan arkuutta ja lieviä flunssaoireita.

        Sama pätee brittien systeemiin ja EMA:n tilastoihin

        Todellisuudessa haittavaikutuksia on erittäin vähän.

        Tosin täytyy muistaa että EU:ssa on noin 500 miljoonaa asukasta, joten jos viisi miljoonaa saisi jonkin vaikutuksen, se olisi yksi sadasta. Jos puoli miljoonaa saisi jonkin vaikutuksen, se olisi yksi tuhannesta.

        Haittavaikutusilmoitukset koronatokotteista esim. Fimealle on formuloitu sellaisiksi että todellisuus hämärtyisi asiassa. Oikeasti koronarokotehaittoja ja kuolemia on ainakin kymmenkertainen määrä tilastoihin verrattuna.
        Mikäli koronarokotuksesta on kulunut tietty aika, ei tilastoissa sitä enää lasketa 'rokotekuolemaksi'. Kuitenkin esim. Veritulppa rokotteesta johtuen voi tulla kuukausien, jopa vuosien päästä.
        En tiedä Suomen käytäntöä, mutta USA:ssa tuo 'suoja-aika' on vain kaksi viikkoa!
        Globaalit lääkeyhtiöt ovat niin massiivinen vastustaja, että yksittäisten valtioiden on pakko totella. Olihan koronarokoteiden sopimuksessakin pykälä että valtiot sitoutuvat edistämään rokotuksia ja puolustamaan niitä julkisuudessa kritiikiltä.


      • Anonyymi

        Hyi Saatana! Sitten huudetaan että ROKOTTAMATTOMAT pitävät yhteiskuntaa 'vankina', eikä rajoituksia muka voi purkaa heidän vuokseen.
        Rokotetut ovat niitä viruslinkoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tuo nyt perustu mihinkään faktoihin kun kaikki on nyt koronan piikissä ketkä sairastuvat.
        Aina meillä on ollut sairaita.
        Nyt olisi kiire aika saada lehtiin koronarokotetut vammaiset ja kuolleet.
        Niitä täytyy olla julmetun paljon kun näitä tupsahtaa joka viikko nyt meidän tietoon.
        No, meillä on tietysti laaja piiri ja laajempikin, mutta he ovat jotenkin vaisuina. :-()

        Tuo juuri perustuu faktoihin.
        Osoittaa että korona Covid-19 ei ole kovin vaarallinen tappavuudeltaan. Koko hysteriassa on kyse ihan muusta kuin epidemiasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Influenssaan keskimäärin 0,1% ja koronaan 2%

        Tosin nyt oli tutkimus, jossa oli katsottu kuolemantapausten kasvua, vähennetty niistä muut muuttuja ja päädytty, että globaalisti kuolleisuus on suurempaa kuin viralliset luvut antaisivat ymmärtää. Ilmeisesti arvio päätyi siihen, että jopa 4% sairastuneista voi menehtyä. Alueelliset erot ovat suuria, riippuen terveydenhoitopalveluiden saatavuudesta, niiden tasosta ja riittävyydestä.

        Tuo koronan tappavuus on Suomessa tuota tasoa eli 0,5-0,7% sairastuneista. Muiden infulenssaa aiheuttavien virusten luvut vaihtelevat. A ja b - viruksen tappavuus on 0,3%.
        Räkäkautena syksystä kevääseen 2017 - 2018 kuoli 1200 ihmistä Suomessa infulenssaan. Nyt on Covid-19 kuollut 1,5 vuodessa reilut 1000 ihmistä. Tuo kolme vuotta sitten jyllännyt virus oli tappavampi kuin koronavirus Sars cov-2 joka aiheuttaa tätä Covid-19 tautia.

        Tämä on siis virallinen, tilastoihin perustuva 'totuus'.
        Pcr-testi jolla korona havainnoidaan ei pysty erottelemaan eri infulenssaa aiheuttavia viruksia toisistaan. Tästä johtuen tavallinen kausi-infulenssakin on pistetty koronan syyksi.
        Kausi-infulenssa ei ole voinut kadota mihinkään vaikka näin väitetään (eihän koronakaan ole muka hävinnyt). Kuolleita ei Suomessa vuositasolla ole sen enempää juuri kuin muina vuosinakaan tämän 'koronaepidemian' aikana. Eli n. 600 kuollutta maaliskuun 2020 alusta lukien/ vuosi.
        Sama huijaus ja tilastojen vääristely on joka maassa.
        Muistattehan että vielä muutama kuukausi sitten monissa maissa laskettiin 'koronakuolemiksi' kaikki jotka olivat kuolleet 2 viikon sisällä positiivisesta koronatestistä, vaikka henkilö olisi tehnyt itsemurhan hyppäämällä katolta.
        Eipä ihme että on päästy 4% kuolleisuuslukuihin....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Venäjä maksaa rahaa rokotevastaisille

        Kiina todennäköisesti maksaa rahaa rokotevastaisille

        Kirjoja, pillereitä, vaihtoehtohoitoja ja haastattelujaan myyvät, rahankeräyksiä järjestävät rokotevastustajat saavat rahaa

        Lauma tyhmiä suomalaisia lampaita suomalaisille nettisivuilla levittää näitä juttuja sitten ilmaiseksi

        Mutta onneksi on myös koulutettuja henkilöitä, jotka aseistautuvat tutkimuksellisella tiedolla ja torpedoivat idioottimaisten rokotevastaisten maanmiestensä surkeat pyrkimykset!

        Taistelu on jo käytännössä voitettu

        Kolminkertainen hurraahuutoa meille!

        Hurraa!

        Hurraa!

        Hurraa!

        Venäjällä ei tässä asiassa ole mitään tekemistä. Tai, kyllähän siitä olkiukon saa rakennettua.


      • Anonyymi
        kekek-kekek kirjoitti:

        Dr. Sean B. on kasvatustieteilijä.

        Hän on ehtinyt olemaan huolissaan jo siitäkin kuinka Amerikan kouluissa homotetaan.

        Kuulostaa aivan siltä rokotevastaisten siteeraamalta suomalaiselta keittiöfilosofilta, joka sekoittaa filosofiaa, uskonnollisia näkemyksiään ja hyökkäilee vähän kaikkea vastaan homoista rokotteisiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen vastannut tuohon monta kertaa sinulle eman datalla.

        Kenelleköhän herra vastailee, kun ei nimesi ole tuttu🤣😂😄😄


      • Anonyymi

        Täytyy ensin meidän nauraa mahan pohjasta. Sama aloittaja aloittaa kahdella palstalla kiihkonsa purkamisen ja sitten tulee puolen tunnin päästä exakt kehumaan omaa aloitustaan...eihän sitä typerää aloitusta kannata kehua - se omakehu haisee vaan niin pahalta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haittavaikutusilmoitukset koronatokotteista esim. Fimealle on formuloitu sellaisiksi että todellisuus hämärtyisi asiassa. Oikeasti koronarokotehaittoja ja kuolemia on ainakin kymmenkertainen määrä tilastoihin verrattuna.
        Mikäli koronarokotuksesta on kulunut tietty aika, ei tilastoissa sitä enää lasketa 'rokotekuolemaksi'. Kuitenkin esim. Veritulppa rokotteesta johtuen voi tulla kuukausien, jopa vuosien päästä.
        En tiedä Suomen käytäntöä, mutta USA:ssa tuo 'suoja-aika' on vain kaksi viikkoa!
        Globaalit lääkeyhtiöt ovat niin massiivinen vastustaja, että yksittäisten valtioiden on pakko totella. Olihan koronarokoteiden sopimuksessakin pykälä että valtiot sitoutuvat edistämään rokotuksia ja puolustamaan niitä julkisuudessa kritiikiltä.

        "Kuitenkin esim. Veritulppa rokotteesta johtuen voi tulla kuukausien, jopa vuosien päästä."

        Miten?

        mRNA-rokotteen mRNA hajoaa parissa päivässä. Rokotteen soluissa tuottamat piikkiproteiinit aktivoivat immuunijärjestelmän, joka tuhoaa piikkiproteiinit ja antaa rokotetulle immuniteetin. Rokotus annetaan lihakseen, ei verisuoneen. Sen vaikutusalue on rajallinen.

        Mikä tekijä (mielikuvituksen lisäksi) aiheuttaa veritulppia tms. haittoja kuukausien tai vuosien jälkeen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo koronan tappavuus on Suomessa tuota tasoa eli 0,5-0,7% sairastuneista. Muiden infulenssaa aiheuttavien virusten luvut vaihtelevat. A ja b - viruksen tappavuus on 0,3%.
        Räkäkautena syksystä kevääseen 2017 - 2018 kuoli 1200 ihmistä Suomessa infulenssaan. Nyt on Covid-19 kuollut 1,5 vuodessa reilut 1000 ihmistä. Tuo kolme vuotta sitten jyllännyt virus oli tappavampi kuin koronavirus Sars cov-2 joka aiheuttaa tätä Covid-19 tautia.

        Tämä on siis virallinen, tilastoihin perustuva 'totuus'.
        Pcr-testi jolla korona havainnoidaan ei pysty erottelemaan eri infulenssaa aiheuttavia viruksia toisistaan. Tästä johtuen tavallinen kausi-infulenssakin on pistetty koronan syyksi.
        Kausi-infulenssa ei ole voinut kadota mihinkään vaikka näin väitetään (eihän koronakaan ole muka hävinnyt). Kuolleita ei Suomessa vuositasolla ole sen enempää juuri kuin muina vuosinakaan tämän 'koronaepidemian' aikana. Eli n. 600 kuollutta maaliskuun 2020 alusta lukien/ vuosi.
        Sama huijaus ja tilastojen vääristely on joka maassa.
        Muistattehan että vielä muutama kuukausi sitten monissa maissa laskettiin 'koronakuolemiksi' kaikki jotka olivat kuolleet 2 viikon sisällä positiivisesta koronatestistä, vaikka henkilö olisi tehnyt itsemurhan hyppäämällä katolta.
        Eipä ihme että on päästy 4% kuolleisuuslukuihin....

        SARS-CoV-2 ei ole influenssavirus ja COVID-19 ei ole influenssa!!! Jos haluat uskottavuutta saduillesi, yritä saada perusasiat oikein!

        PCR-testi pystyy valheellisista väitteistä huolimatta erottamaan koronainfektion hyvin. Testin luotettavuus on 95-99 %.

        Kausi-influenssa, jonka tarttuvuusluku on 2-4 ei leviä läheskään yhtä tehokkaasti kuin koronavirus, jonka tarttuvuus oli jo alussa 3-5. Deltavariantin tarttuvuusluku on 8-9,5, joten tämä aerosoli-, pisara- ja kosketustartuntoina leviävä virus leviää monta kertaa tehokkaammin kuin influenssa. Siksi koronanvastaiset toimet (turvavälit, maskit, kokoontumisrajoitukset, käsidesit yms.) ovat estäneet kusi-influenssan käytännössä täysin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä ketju on lääkeyhtiön maksetun trollin aloitus, yksi monista joita hän tehtailee työkseen.

        Ja vastailee itselleen. Tarkkaan hän tietää, mitä rokotevastaiset ajattelee. Mistäköhän hän on sellaisia rokotevastaisia löytänyt?
        Ja mistä hän on löytänyt ihmisiä, jotka sanovat, että korona on kuin flunssa??
        Missä maailmassa hän oikein mahtaa elää??
        Onhan nyt kaikki huomanneet, että kyseessä on linfluenssaan verrattava ja siis monille jopa hengenvaarallinen tauti. Tästä syystä monet ovat halunneet rokottaakin itsensä. Harmi vain ettei oikein kellään ole vielä tietoa siitä, onko tähän virukseen kokeiltavasta rokotteesta ollut tähän mennessä enemmän hyötyä vai haittaa, mutta kyllä kait siitä jotain selviää ajan kuluessa. Toivottavasti ei aiheuta mitään pysyviä vaurioita ainakaan. Se olisi todella surullista, ja kieltämättä pistäisi vihaksi aika rajustikin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä ketju on lääkeyhtiön maksetun trollin aloitus, yksi monista joita hän tehtailee työkseen.

        Näin on, palkkatrollit asialla


    • Anonyymi

      Rokotteita 0, maskia 0 => tautia 0 että revippä siitä =D käkäkäkäkä! Viimeisin flunssa on vuodelta 2018

      • Anonyymi

        "Rokotteita 0, maskia 0 => tautia 0 että revippä siitä =D käkäkäkäkä! Viimeisin flunssa on vuodelta 2018"

        Niin? Siivellähän te edellisissäkin taudeissa olette eläneet.

        Mutta koronan sinä kyllä tulet saamaan. Ethän tule sitten veronmaksajien taakkana hinkumaan sairaalan oven taakse apua? Eikä yhteiskunnalla ole mitään velvollisuutta elättää sinua ja tuhoutuneita keuhkojasi.


      • Anonyymi

        Hienoa!

        Yksi on"terve"😂

        (toistaiseksi) nyt kaikki kadulle juhlimaan niin eiköhän sekin sairastu!

        Kiähkiähkiäh..


      • Anonyymi

        95% suomalaisista ei ole vielä olut kosketuksissa koronan kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        95% suomalaisista ei ole vielä olut kosketuksissa koronan kanssa.

        Niimpä tätä viranomaiset ei mainosta. Koko ajan luodaan uhkakuvia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Rokotteita 0, maskia 0 => tautia 0 että revippä siitä =D käkäkäkäkä! Viimeisin flunssa on vuodelta 2018"

        Niin? Siivellähän te edellisissäkin taudeissa olette eläneet.

        Mutta koronan sinä kyllä tulet saamaan. Ethän tule sitten veronmaksajien taakkana hinkumaan sairaalan oven taakse apua? Eikä yhteiskunnalla ole mitään velvollisuutta elättää sinua ja tuhoutuneita keuhkojasi.

        Ai kauhiaa mitä toiveita. Meillä ei myöskään maskeja eikä rokotteita ja ei löydy tautia muuta kuin rokotetuilta. Pidetty etäisyyttä jos ovat ottaneet piikkejä. Tarttuu ihan helposti näköjään jos luuhastelee lähellä näitä hilseveikkoja.


      • Anonyymi

        Hyvä saavutus eikä kannata riskeerata koeluonteisiin testeihin.
        Eläimet kuolivat näissä ja saivat paiseita, elimet pettivät ja syöpä yllätti.
        Kaikkea tuota voi nyt odottaa ja lukuisat lääkärit ovat luennoineet vaaroista.
        Joku vakava aivopesu vain haittaa todella tiedon menoa perille- ymmärrys on kadonnut ja kuuntelutaito- on saatu vastustuskykyä ottaa tieteelliset todisteet uskon tilalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hienoa!

        Yksi on"terve"😂

        (toistaiseksi) nyt kaikki kadulle juhlimaan niin eiköhän sekin sairastu!

        Kiähkiähkiäh..

        Onhan meitä lähituttuja toistakymmentä vastaavaa ja varomme myös kaikkea mikä voi vahingoittaa terveyttä.
        Sikapiikki oli jo varoitus, mutta menikö se perille kaikille - ei mennyt.
        Nyt voi tulla taas lapsia ilman jalkoja tai käsiä jatkossa kuten muistatte männeiltä vuosilta? Vai muistatteko? Kokeilua on ennenkin ollut, ei tämä ole ensimmäinen kerta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hienoa!

        Yksi on"terve"😂

        (toistaiseksi) nyt kaikki kadulle juhlimaan niin eiköhän sekin sairastu!

        Kiähkiähkiäh..

        Tässä niin kuin enemminkin olemme huolissamme näistä piikin ottaneitten terveydestä, kun tänäänkin yksi kuolema tuli tietoon ja toinen jolla oli muisti mennyt ja löytyi sitten toiselta alueelta ostoskeskuksen poliisiautosta, kun etsivät tutut. Nyt sitten sairaalassa.


      • Anonyymi

        Silti punttitutisee jos kumminkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan meitä lähituttuja toistakymmentä vastaavaa ja varomme myös kaikkea mikä voi vahingoittaa terveyttä.
        Sikapiikki oli jo varoitus, mutta menikö se perille kaikille - ei mennyt.
        Nyt voi tulla taas lapsia ilman jalkoja tai käsiä jatkossa kuten muistatte männeiltä vuosilta? Vai muistatteko? Kokeilua on ennenkin ollut, ei tämä ole ensimmäinen kerta.

        Miksi vanhat sairaudet ovat palanneet. Koska keskuudessamme on idiotteva kaikkea vastustetaan.


      • Anonyymi

        VIISAS EI NÄKÖJÄÄN VIPUUN MENE EIKÄ OLE SAATU YLIPUHUTTUA!
        Säilyy se terveys parhaiten, näillä piikeillä on selkeä suunta terveydellä -----siis alas!


      • Anonyymi

        Kaikkea se saa aikaiseksi tyhjälläpäällä asioittenmiettiminen. Käynti Kellokoskella voisi auttaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        95% suomalaisista ei ole vielä olut kosketuksissa koronan kanssa.

        Mitenköhän paljon niitä tosisairaita on - hehkutus on yksipuolista mediassa.
        Jos ennen oli nuhakuume, jäi kotiin. Eikös se toimi nytkin, vai meneekö väki sitten sairaana vetämään tikut nenään? Se on täysin turhaa median ruokintaa, jotta saavat lehtiin näitä lukujansa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Silti punttitutisee jos kumminkin.

        Kyllä on syytä todella tutista, kun ei koskaan tiedä milloin piikistä tulleet myrkyt alkavat teholla toimia ja tappaa.
        Tuohan se jännitystä elämään. Kuitenkin meitä se stressaisi todella.


      • Anonyymi

        Oregonin osavaltiossa 97 % koronatartunnan vuoksi sairaalahoitoa tarvitsevista potilaista on rokottamattomia. He vievät sairaala- ja tehohoitopaikat muita sairaalapalveluita tarvitsevilta. Sydänleikkauksia ja syöpähoitoja tarvitsevia kuolee jenkeissä sairaalajonoihin, kun sairaalat ovat tupaten täynnä itsekeskeisiä rokottamattomia mulkkuja, jotka täyttävät tehohoitopaikat.

        Sairaanhoitajat ja lääkärit ovat yhtä mieltä monissa Amerikan osavaltioisssa: tilanne vituttaa terveydenhuoltohenkilökuntaa!

        Kaikista eniten rokotevastaiset kuormittavat trumpublikaani-osavaltioiden sairaaloita. Trumpin kannattajien riski kuolla koronaan on kolminkertainen Bidenin kannattajien riskiin verrattuna. Tämä johtuu koronan leviämistä rajoittavien toimien ja rokotusten vastustuksesta. Jenkeissä on pian kuollut koronaan saman verran ihmisiä kuin sata vuotta sitten espanjantautiin. Tauti ja siihen sairastuneet tuhlaavat valtavasti yhteiskunnan rajallisia resursseja.


      • Anonyymi

        Miksi valehtelet? Tiedät hyvin, että tämä tutkimus koskee deltavarianttia ja sen suhdetta aiempiin variantteihin. Samassa tutkimuksessa kerrotaan, että rokottamattomat levittävät tautia rokotettuja enemmän ja että rokotetut sairastavat lievemmän infektion.

        Lyhyesti, jos et ymmärrä: deltavarianttia esiintyy myös rokotetuilla enemmän kuin aiempia variantteja. Sillä ei ole mitään tekemistä rokotteiden kanssa. Deltavariantti kehittyi Intiassa rokottamattomilla ja sen mutaatiot tekevät siitä immuunijärjestelmälle vaikeamman havaita. Tutkimus ei todellakaan väitä, että rokotetut olisivat rokottamattomia suurempia tartunnanlevittäjiä tai suuremmassa infektioriskissä kuin rokottamattomat.


    • Anonyymi

      Pitääkö rokotevastaiselle persulle antaa tehohoitopaikka? Vai voiko maskittoman persun laittaa vaan montuun?

      • Anonyymi

        Nyt se sitten vihdoin selvisi: sikainfluenssauhkaa ei todellisuudessa ollutkaan. Ainakaan siinä määrin kuin media, poliitikot ja lääketieteen ammattilaiset uhan vaarallisuudesta varoittelivat. Mutta kuka oikein hyötyi possujen kärsillä ja saparoilla lietsotun hysterian ylläpitämisestä?


      • Anonyymi

        Ei tarvii. Ottaa vaan mstolääkettä niin hyvä tuli


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tarvii. Ottaa vaan mstolääkettä niin hyvä tuli

        Matolääkettä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt se sitten vihdoin selvisi: sikainfluenssauhkaa ei todellisuudessa ollutkaan. Ainakaan siinä määrin kuin media, poliitikot ja lääketieteen ammattilaiset uhan vaarallisuudesta varoittelivat. Mutta kuka oikein hyötyi possujen kärsillä ja saparoilla lietsotun hysterian ylläpitämisestä?

        Salaliittoteoria mukaan MITÄÄN EI OLE OLEMASSA 😂


      • Anonyymi

        Ennen ei olekaan porsineet sikiöitä? Juuh, kaikkikeskenmenotalkoisenjälkeen😂😂


      • Anonyymi

        Tr young ei ole lääketiedettä nähnytkään. Sori 👌


      • Anonyymi

        Pakko kysyä, että ymmärrätkö edes sen, ettei tuollaisella "potilas virtanen sai rokotteen ja kuoli" ole minkäänlaista todistusarvoa?

        Olette levitelleet näitä "se ja se kuoli rokotuksen jälkeen" -tarinoita, mutta kun niitä alkaa selvittää, paljastuu ruma totuus - kuolleen omaiset ovat yrittäneet oikaista rokotevastaisten levittämää väitettä, että heidän omaisensa olisi kuollut rokotteen jälkeen tai rokotteen takia, vaikka näin ei olekaan. Sen jälkeen rokotevastaiset ovat uhkailleet kuolleen omaisia.

        Tässä on hyvä muistaa, että Suomessa on tiettävästi miljoonien rokotteiden jälkeen kuollut 1, siis yksi henkilö rokotteen takia. Rokote oli AZ ja sen käyttö Suomessa lopetettu.

        Voisi sitä toki listata rokotevastaisia kuuluisuuksia, jotka ovat katuneet levittämäänsä kuraa maatessaan sairaalassa teholla ja myöhemmin sitten menehtyneet, mutta en jaksa nähdä vaivaa. Niitä löytää helposti googlella, eikä kyse ole mistään salaliittosivustoista.


      • Anonyymi

        Näitä fabrikoituja tarinoita levitellään paljon

        Usein samaa tarinaa levitetään useissa maissa. Nimiä muutetaan hieman ja teksti käännetään kieleltä kielelle. Välillä käännös on niin kömpelö, että siitä huomaa englanninkielisen alkuperän.


      • Anonyymi

        Täysin debunkattua puppua tuo verenkuvaväite - ei liity rokotteisiin mitenkään


      • Anonyymi

        Katsoin haastattelun. Veritulpille altistaa tulehdukset, ylipaino, liikkumattomuus ja vastaavat.

        Sami oli huomattavan ylipainoinen
        Hänellä oli pitkäaikainen tulehdus jalassa
        Hänellä oli tuon tulehduksen perusteella todennäköisesti sokeritauti
        Hän oli istunut pitkään liikkumatta

        Sai veritulpan... En näe syytä pitää rokotetta aiheuttajana.


      • Anonyymi

        ”Keskeinen havainto on se, että rokotetun väestön immuniteetti heikkenee”,

        Tämä on väärin otettu lainaus. Haastattelussa EI sanota niin, kun lukee kokonaisuuden. Miksi valehtelette? Aivan sama juttu kuin sen Pfizerin toimitusjohtajan väitetty kommentti, joka paljastui rokotevastaisten mokaksi.


      • Anonyymi

        Täyttä roskaa ja valehtelua!

        Todellisuudessa:

        VÄITE-16:
        ” Tutkimus: COVID-rokotetut kantavat 251-kertaista virusmäärää verrattuna rokottamattomiin”

        TODELLISUUS:
        Vertaisarvioimattoman tutkimuksen mukaan rokotus ei vaikuta limakalvoilla olevien virusten määrään, ja deltavariantin myötä viruksia limakalvoilla on rokotetuilla (kuten siis myös rokottamattomilla…) 251 kertainen määrä verrattuna alkuperäiseen covid19 varianttiin vuoden 2020 alkupuolella.
        Tutkimuspaperin päätelmä on, että breaktrough-tapauksiin (milloin rokotettu voi sairastua) liittyy korkea virusmäärä (tartunnan yhteydessä), PCR tuloksen pysyminen pitkään positiivisena ja matala rokotteen tuottama vaste (eli tapaukset, joissa rokotettu ei ole saanut vahvaa vastetta rokotteesta)

        YHTEENVETO:
        - Vedottiin vertaisarvioimattomaan tutkimuspaperiin, joka tutki sitä mitkä seikat liittyvät breakthrough-tapauksiin (tavallaan, mitkä altistavat sille, että näin käy)
        - Yritettiin johtaa lukija harhaan jättämällä kertomatta, että vaikka teknisesti ottaen rokotetuillakin on 251 kertainen määrä deltaa limakalvoilla, niin sama pätee myös rokottamattomiin


      • Anonyymi

        VÄITE-2:
        Espanjalainen professori löysi mRNA-rokotteesta tappavan myrkyllistä grafeenioksidia

        TODELLISUUS:
        - Professori vastaanotti tuntemattomasta lähteestä tuntemattoman paketin, jonka lähettäjä väitti sisältävän rokotetta. Tätä ei tutkittu ja purkki olisi voinut sisältää vaikka sylkeä ja multaa

        - Muut haastatellut asiantuntijat olivat sitä mieltä, ettei näytteessä ollut materiaali ole grafeenioksidia

        - Grafeenioksidi ei ole myrkyllistä kuin suurina yliannoksina (ja yliannos mitä tahansa on myrkyllistä)

        - Mikään nykyisistä rokotteista eivät sisällä grafeenioksidia, mutta grafeenioksidia tutkitaan ja tulevaisuudessa sitä voidaan käyttää mm. lääkkeissä ja rokotteissa

        YHTEENVETO:
        Näyte ei todennäköisesti sisältänyt edes rokotetta, eikä ainakaan sitä ainetta mitä väitettiin löytyneen. Myrkyksi väitetty aine ei edes ole myrkyllistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ennen ei olekaan porsineet sikiöitä? Juuh, kaikkikeskenmenotalkoisenjälkeen😂😂

        No nyt salaliitto hörhöt iski puhelimen tekstin syöttöön! On ne ovelia 😎


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ”Keskeinen havainto on se, että rokotetun väestön immuniteetti heikkenee”,

        Tämä on väärin otettu lainaus. Haastattelussa EI sanota niin, kun lukee kokonaisuuden. Miksi valehtelette? Aivan sama juttu kuin sen Pfizerin toimitusjohtajan väitetty kommentti, joka paljastui rokotevastaisten mokaksi.

        Kaikkihan ne on todistettu vääriksi ja valheeksi


      • Anonyymi

        "Tutkimuksen johtopäätökset tukevat johtavien lääketieteen asiantuntijoiden varoituksia siitä, että COVID-19-rokote mahdollistaa 251-kertaisen SARS-CoV-2-viruskuorman kuljettamisen verrattuna rokotuksia edeltävältä ajalta vuonna 2020."

        Lukisit sen tutkimuksen, kuten minä tein, etkä levittäisi siitä valheita mitä salaliittosivustot väittävät. Todellisuudessa havaittiin, että deltavariantin myötä sekä rokotetut, että rokottamattomat kantavat 251 kertaista virusmäärää limakalvoillaan - rokotetut vaan ei juurikaan sairastu, kun taas työikäiset rokottamattomat joutuu saamaan lisähappea ja jopa teholle.


      • Anonyymi

        Juuri uutisoitiin Oxfordin yliopiston tutkimuksesta, joka osoittaa kahdesti koronarokotteen saaneiden kantavan 251-kertaista virusmäärää. Nyt uutisoidaan, että "täysin rokotettujen ei tarvitse mennä enää koronatestiin lievien tautioireiden takia Pirkanmaalla".
        Pirkanmaan sairaanhoitopiiri muuttaa näytteenottokriteerejään, joten oireilevia kahdesti rokotettuja ei enää suositella testattavaksi. Miksi?
        Kahdesti mRNA-rokotetut ovat aiheuttaneet hälyttävän terveyskriisin yhdessä maailman korkeimman rokoteasteen maassa Israelissa, jonka syyksi kerrotaan mRNA-piikityksillä rokotettujen heikentynyt immuniteetti. Samaan aikaan uutisoidaan Suomessa, että Pirkanmaa lopettaa kahdesti rokotettujen ja COVID-oireilevien testaukset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tarvii. Ottaa vaan mstolääkettä niin hyvä tuli

        Ainakin kahden lapsen kerrotaan kuolleen, kun Australiassa on järjestetty lasten massarokotustapahtuma, jonne vanhemmilla ei ollut asiaa. Samaan aikaan Australian kaduilla nähdään raivokkaita mielenosoituksia maassa julistettua koronatyranniaa vastaan.


      • Anonyymi

        Paljon tulee rokotekuolemia kun kaikki jotka kuolevat rokotteen jälkeen kirjataan rokotekuolemiksi. 😁


      • Anonyymi

        Georgia 15-vuotias sortuu ja kuolee jalkapallotreenin jälkeen
        15-vuotias lukion jalkapalloilija kuoli romahtamisen jälkeen ensimmäisenä harjoituspäivänä Georgian keskellä.

        Bibbin piirikunnan koulupiirin virkamiesten mukaan Joshua Ivory, Maconin Lounais -lukion opiskelija, joutui ahdistukseen maanantaina ja sai valmentajat soittamaan ambulanssin.


      • Anonyymi

        Pysyvää geenimanipulointia: Kanada tilannut jopa kahdeksan uutta mRNA-rokotuskertaa kanadalaisille!
        Globalistipääministeri Justin Trudeaun hallitsema Kanada pyrkii kärkisijalle siinä, että kuinka monta mRNA-geenipiikkien annosta kansalaisille aiotaan jakaa tulevina vuosina. Uusi 293 miljoonan annoksen tilauskanta mahdollistaa 7-8 rokotuskertaa vuosittain koko kansalle.

        Kanada on tehnyt tilaukset jatkuvasta 38 miljoonan kansalaisensa mRNA-piikityksistä vuosiksi eteenpäin. Tilattuna on yhteensä 293 miljoonaa kokeellista geenimanipuoloivaa rokotetta Pfizerilta ja Modernalta.
        Kanada allekirjoitti juuri Modernan kanssa sopimuksen 20 miljoonan kokeellisen mRNA-annoksen toimittamisesta vuosille 2022, 2023 ja 2024. Sopimuksessa on myös optio 15 miljoonalle lisäannokselle vuosittain.

        Aiemmin tänä vuonna Trudeau ilmoitti, että Kanada on myös solminut sopimuksen Pfizerin kanssa, varastoiden 35 miljoonaa tehostepiikkiä vuodelle 2022 ja 33 miljoonaa lisätehostetta vuodelle 2023. Sopimus jättää lisätilausoikeuden 60 miljoonalle lisäannokselle seuraavalle kahdelle vuodelle ja 60 miljoonan annoksen lisätehosteet vuodelle 2024.

        Rokotuksiin orjuuttamalla Kanadan viranomaiset voivat pitää kansalaisten vapaudet pannassa ja pelotella ihmisiä ottamaan niin monta annosta mRNA-piikkiproteiinia kuin he määräävät.!!


      • Anonyymi

        Brittiläinen näyttelijä Mike Mitchellin sydän ei enää kestänyt kolmannen koronarokotteen jälkeen - Kuoli sydänkohtaukseen
        Dr. Charles Hoffe: Koronarokotetuit voivat kuolla 3 vuoden sisällä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ”Keskeinen havainto on se, että rokotetun väestön immuniteetti heikkenee”,

        Tämä on väärin otettu lainaus. Haastattelussa EI sanota niin, kun lukee kokonaisuuden. Miksi valehtelette? Aivan sama juttu kuin sen Pfizerin toimitusjohtajan väitetty kommentti, joka paljastui rokotevastaisten mokaksi.

        Tämä on yksi vanha fakta ja monelle vieläkin täysi outo juttu.
        Sen vuoksi taudit leviävät helposti rokotetuista, joitten oma vastustuskyky on heikko ja he ovat sairastuneet ja siinä sitten jakavat satoa. Mitä lie, mutta tarttui lapsiin kyllä herkästi.


      • Anonyymi

        Diplomaatti Märt Piiskop 62v kuoli !
        Ulkoministeriö tiedottaa, että virolainen diplomaatti Märt Piiskop kuoli lauantaina.
        Bishop työskenteli vuosia ulkoministeriössä vuosina 1991 - 2011, johtavana aikana vuosina 1992 - 1999, oikeudellisessa osastossa, konsulaatissa ja pääkonsulaatissa Pietarissa ja vuonna 2000, - 2002, konsulissa.

        On unohtunut taas varoittaa ihmisiä tuosta rokotteen "mahdollisesta" osuudesta kuolemaan. 🤨


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katsoin haastattelun. Veritulpille altistaa tulehdukset, ylipaino, liikkumattomuus ja vastaavat.

        Sami oli huomattavan ylipainoinen
        Hänellä oli pitkäaikainen tulehdus jalassa
        Hänellä oli tuon tulehduksen perusteella todennäköisesti sokeritauti
        Hän oli istunut pitkään liikkumatta

        Sai veritulpan... En näe syytä pitää rokotetta aiheuttajana.

        Popedan taustavaikuttaja, Visulahden mainosrallinkin luonut muusikko Mika Sundqvist on kuollut


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pysyvää geenimanipulointia: Kanada tilannut jopa kahdeksan uutta mRNA-rokotuskertaa kanadalaisille!
        Globalistipääministeri Justin Trudeaun hallitsema Kanada pyrkii kärkisijalle siinä, että kuinka monta mRNA-geenipiikkien annosta kansalaisille aiotaan jakaa tulevina vuosina. Uusi 293 miljoonan annoksen tilauskanta mahdollistaa 7-8 rokotuskertaa vuosittain koko kansalle.

        Kanada on tehnyt tilaukset jatkuvasta 38 miljoonan kansalaisensa mRNA-piikityksistä vuosiksi eteenpäin. Tilattuna on yhteensä 293 miljoonaa kokeellista geenimanipuoloivaa rokotetta Pfizerilta ja Modernalta.
        Kanada allekirjoitti juuri Modernan kanssa sopimuksen 20 miljoonan kokeellisen mRNA-annoksen toimittamisesta vuosille 2022, 2023 ja 2024. Sopimuksessa on myös optio 15 miljoonalle lisäannokselle vuosittain.

        Aiemmin tänä vuonna Trudeau ilmoitti, että Kanada on myös solminut sopimuksen Pfizerin kanssa, varastoiden 35 miljoonaa tehostepiikkiä vuodelle 2022 ja 33 miljoonaa lisätehostetta vuodelle 2023. Sopimus jättää lisätilausoikeuden 60 miljoonalle lisäannokselle seuraavalle kahdelle vuodelle ja 60 miljoonan annoksen lisätehosteet vuodelle 2024.

        Rokotuksiin orjuuttamalla Kanadan viranomaiset voivat pitää kansalaisten vapaudet pannassa ja pelotella ihmisiä ottamaan niin monta annosta mRNA-piikkiproteiinia kuin he määräävät.!!

        18-vuotias italialaistyttö kuoli koronarokotteen saatuaan – Kirurgi: ”En ole koskaan nähnyt vastaavaa” !!

        18-vuotiaana pian COVID-rokotuksen jälkeen kuolleen Camilla Canepan leikannut kirurgi sanoi, ettei ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa. "Se ei ollut normaalia", hän lisäsi. Perheen mukaan tytöllä ei ollut sairauksia ennen rokotusta, josta he ovat esittäneet todisteet.

        Italialaisen Camilla Canepan leikkauksesta vastasi San Martinon sairaalan neurokirurgisen ja neurotraumatologisen klinikan johtaja Gianluigi Zona. Hän kertoi havainnoistaan julkisuuteen ja asiasta kirjoittaa FreeWestMedia.

        ”En ollut koskaan nähnyt aivoja, joihin oli vaikuttanut näin laaja ja vakava tromboosi.”

        San Martinossa päivystävässä työvuorossa ollut neurokirurgi Alessandro d’Andrea oli kutsunut ylilääkärin rinnalleen leikkauspöydän ääreen.

        ”Päätimme tehdä dekompressiokraniotomian, jossa kallo avataan sisäisen paineen poistamiseksi.”

        Zona kertoi lääkärien järkyttävistä havainnoista.

        ”Kaikki laskimonsisäiset sivuontelot olivat tukkeutuneet trombeista, mitä en ole koskaan nähnyt monien vuosien aikana tässä ammatissa. Ajattele laskimoa, kuin jokea keskellä laaksoa, jossa useat purot yhtyvät. Jos vesistön keskelle rakennetaan pato, joki paisuu, eivätkä sivujokien vedet voi enää valua tässä kohdassa, joten paine nousee ylävirtaan.”

        ”En ole virologi, epidemiologi enkä kuolinsyyntutkija, mutta kun otetaan huomioon näkymä, jonka näin tytön päässä, on selvää, että kyseessä on jotakin, mikä ei ole normaalia.”

        Kuolleen 18-vuotiaan tytön vanhemmat kommentoivat tiedotusvälineille tyttärens’ menetystään ja totesivat, että hänellä ei ollut ennen COVID-rokotuksen saamista sairauksia.

        Tutkimuksia koordinoiva Genovan syyttäjä määräsi Pavian oikeuslääkärin suorittamaan ruumiinavauksen Camilla Canepan ruumiille. Tytön väitetään kärsineen kroonisesta verihiutaleiden puutteesta: ”familiaalisesta autoimmuunitrombosytopeniasta”.

        Tytön perhe, jota avustaa asianajaja Angelo Paone, on vankkumaton asiassa ja hänen mukaansa Camillalla ei ollut mitään sairautta. Perheen kertomuksen tueksi on kaksi CT-kuvausta. Tytölle oli tehty kaksi kuvausta ja hänet kotiutettiin ensimmäisen kuvauksen jälkeen, joka ei ollut osoittanut tromboosia, mutta hänet siirrettiin välittömästi sairaalaan toisen kuvauksen jälkeen, joka osoitti, että hänen henkensä oli vaarassa..

        Tyttö saapui Lavagnan sairaalan päivystyspoliklinikalle 3. kesäkuuta, joka tapahtui vain viikko AstraZenecan COVID-rokotteen pistoksen jälkeen. Rokotuksen jälkeen hän oli valittanut kovaa päänsärkyä.

        Sestri Levanten kaupungista kotoisin oleva Canepa sai rokotuksensa yli 18-vuotiaille nuorille suunnatun ”avoimen rokotuspäivän” aikana. AstraZenecan rokote on hyväksytty kaikille yli 18-vuotiaille, mutta Italiassa sitä suositellaan vain yli 60-vuotiaille, koska se on yhdistetty useisiin veritulppatapauksiin nuoremmilla ihmisillä.

        Camillan tapaus on herättänyt huolta nuorten keskuudessa, jotka ovat aiemmin halunneet ottaa rokotuksen saadakseen ”vihreän passin” tai ”rokotepassin”, jonka avulla heidän mahdollisesti sallitaan matkustaa ja osallistua yleisötapahtumiin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        VÄITE-2:
        Espanjalainen professori löysi mRNA-rokotteesta tappavan myrkyllistä grafeenioksidia

        TODELLISUUS:
        - Professori vastaanotti tuntemattomasta lähteestä tuntemattoman paketin, jonka lähettäjä väitti sisältävän rokotetta. Tätä ei tutkittu ja purkki olisi voinut sisältää vaikka sylkeä ja multaa

        - Muut haastatellut asiantuntijat olivat sitä mieltä, ettei näytteessä ollut materiaali ole grafeenioksidia

        - Grafeenioksidi ei ole myrkyllistä kuin suurina yliannoksina (ja yliannos mitä tahansa on myrkyllistä)

        - Mikään nykyisistä rokotteista eivät sisällä grafeenioksidia, mutta grafeenioksidia tutkitaan ja tulevaisuudessa sitä voidaan käyttää mm. lääkkeissä ja rokotteissa

        YHTEENVETO:
        Näyte ei todennäköisesti sisältänyt edes rokotetta, eikä ainakaan sitä ainetta mitä väitettiin löytyneen. Myrkyksi väitetty aine ei edes ole myrkyllistä.

        Asiantuntijat ovat kuitenkin todenneet toisin ja Japanista ei haluttu tätä yllätys-sisältöä ottaa vastaan. Magneettisuushan on jo myönnetty juttu. Kuitenkaan sitä ei kaikissa putkissa ole ja saksalaisetkin saivat maan mainiota tervehdyttävää suolavettä ja sekin auttoi monia jo heidän hepuli-tilassaan. :-)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ”Keskeinen havainto on se, että rokotetun väestön immuniteetti heikkenee”,

        Tämä on väärin otettu lainaus. Haastattelussa EI sanota niin, kun lukee kokonaisuuden. Miksi valehtelette? Aivan sama juttu kuin sen Pfizerin toimitusjohtajan väitetty kommentti, joka paljastui rokotevastaisten mokaksi.

        Koska ne RAHASTAA noilla valheilla 😎


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ainakin kahden lapsen kerrotaan kuolleen, kun Australiassa on järjestetty lasten massarokotustapahtuma, jonne vanhemmilla ei ollut asiaa. Samaan aikaan Australian kaduilla nähdään raivokkaita mielenosoituksia maassa julistettua koronatyranniaa vastaan.

        Suomessakin kuoli eilen 4 miljoonaa! Ihan totta

        Ai kauheeta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ennen ei olekaan porsineet sikiöitä? Juuh, kaikkikeskenmenotalkoisenjälkeen😂😂

        80% keskenmenoja koetuloksissa naisille, kun piikkiä halusivat testata.
        Kannattiko? Jokuhan aina haluaa kokeisiin jos rahaa haluaa eikä lapsia.
        Miten Tampereella, jokohan rahalla tehdään kokeita lapsille. Moni maa ei halunnut lapsia näihin epämieluisiin testeihin joita terveille lapsille tehdään.
        Tehtiinhän näitä jo aatun aiakanakin, mutta pakolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Popedan taustavaikuttaja, Visulahden mainosrallinkin luonut muusikko Mika Sundqvist on kuollut

        Juu, syöpään. Sai muuten sen ennen rokotusta 🥱


      • Anonyymi

        Valitan, mutta koko kirjoituksesi on täyttä hölynpölyä. Ne kuvat joista puhut löytyi helposti netistä ja kun oli haastateltu jotain oikeasti asiansa tietävää tutkijaa, hän totesi että a) ne on väärässä järjestyksessä b) se mitä rokotevastainen sivusto väitti "terveeksi" soluksi, oli itseasiassa sairas ja toisinpäin...

        Katsos kun teidän "asiantuntijanne" ovat... milloin autoinsinöörejä, milloin koodareita, milloin potilaitaan myrkkykoktaileillaan tappaneita osteopaatteja...


      • Anonyymi

        tiistaina, elokuuta 31, 2021
        Kuolinsyyraportti vahvistaa - BBC:n juontaja Lisa Shaw kuoli koronarokotteeseen

        Viime keväänä kuollut BBC:n juontaja Lisa Shaw kuoli vain 44-vuotiaana. Jo tuolloin liikkui paljon huhuja, että hänen kuolemansa johtui koronarokotteesta.
        Nyt hänen kuolinsyytutkimus on valmis ja selvisi, että hänen kuolemansa johtui juurikin koronarokotteesta.


      • Anonyymi

        Näitä tarvitsijoita on näissä piikin saaneissa vaan ilmaantunut - mikähän se vetää heikkoon kuntoon?
        Jos ei ensimmäisen piikin otettuaan huonon olon tultua tajua vielä, että keho varoittaa vakavasta vaarasta, niin ollaan vaarallisilla vesillä.
        Niin se on jos varoitusvaloista ei autossakaan välitä - voi matka katketa!
        Toinen piikki tai kolmas on jo valtaisa kuormitus keholle ja todella vaara.
        Toivotaan kuitenkin, että plaseboja on paljon ja Atlantin suolavettä, kuten saksalaiset saivat pari kuormaa.
        Suomessa tuskin kukaan testaa mitä on ampulleissa ja viis veisaavat taas ottajat. Heistä tuskin monikaan on tutustunut sisältöön - ei kiinnosta mitä ottaa - miksi kiinnostaa sitten mitä syö?


      • Anonyymi

        Surullinen juttu ja varmasti olisi Sami hengissä jos ei olisi ympäri puhuttu.
        Näin se sokea luottamus voi kostautua ja se on peruuttamatonta.
        Meillä ei ole mukavaa kaveria enää täällä. Hän luotti ihmisien hyvyyteen, mutta meillä on paha maailma kuitenkin ja rikollisia joukossa johtamassa harhaan ja vain raha on heille tärkeää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tarvii. Ottaa vaan mstolääkettä niin hyvä tuli

        Vatsatautiin on helppo konsti - oksentaa ulos väärät aineet.
        Kun saat kehoon suoraan myrkkyä, tulee sama ilmiö kuoleville, he ovat yrittäneet oksentaa myrkyt ulos, mutta se on mahdotonta, koska se on koko kehon vallannut.
        Heillä on todella ollut tuskaisia viime hetkiä. Ovatko sen vuoksi laimentaneet rokotteitansa?
        Kysymys herää.
        Kyllä jos kaikki kuolisi heti, loppuisi myyntikin.
        Myyjä on viisas tässä ettei heti ota järeitä aseita, vaan antaa uskoa vaikka suolavedellä ja iskee myöhemmin. Siinä tulee luottamusta ihmisiltä vaikka tavoite on sitten aika paha.


      • Anonyymi

        Päästetään säälistä tehohoitoon mutta puoltavähämmän happea. Perustellaan sillä liikahappi joktaa keuhkosyöpään.


      • Anonyymi

        61 v voi hyvin painaa 53-56 tuntisia työviikkoja. Molemmat rokotteet jälkimmäinen 10.07.2021. Jaksaako rokotevastainen edes kunnolla kävellä kotinsa kantabaarin väliä töissä et kumminkaan ole.


      • Anonyymi

        Kuule olen itse Tyksissä töissä lapranpuolella laittoi sinulle jo kerran että levität täyttävaletta. Lopeta jo paskanlevitys.


      • Anonyymi

        Työkaveri kertoi että naapuriperhe vastusti rokotuksia lapsat sairastivat tuhkarokon. Vanhemmat kuolivat coronaan. Kauheata tämmöinen paskanlevittäminen rokotteista.


      • Anonyymi

        Kuinka paljon teitä idiootteja on.


      • Anonyymi

        Hönö🤕


      • Anonyymi

        Hönö🤕


      • Anonyymi

        Koko rokotevastaisten posukka kovia satusetä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri uutisoitiin Oxfordin yliopiston tutkimuksesta, joka osoittaa kahdesti koronarokotteen saaneiden kantavan 251-kertaista virusmäärää. Nyt uutisoidaan, että "täysin rokotettujen ei tarvitse mennä enää koronatestiin lievien tautioireiden takia Pirkanmaalla".
        Pirkanmaan sairaanhoitopiiri muuttaa näytteenottokriteerejään, joten oireilevia kahdesti rokotettuja ei enää suositella testattavaksi. Miksi?
        Kahdesti mRNA-rokotetut ovat aiheuttaneet hälyttävän terveyskriisin yhdessä maailman korkeimman rokoteasteen maassa Israelissa, jonka syyksi kerrotaan mRNA-piikityksillä rokotettujen heikentynyt immuniteetti. Samaan aikaan uutisoidaan Suomessa, että Pirkanmaa lopettaa kahdesti rokotettujen ja COVID-oireilevien testaukset.

        Lukisit sen tutkimuksen, kuten minä tein, etkä levittäisi siitä valheita mitä salaliittosivustot väittävät. Todellisuudessa havaittiin, että deltavariantin myötä sekä rokotetut, että rokottamattomat kantavat 251 kertaista virusmäärää limakalvoillaan - rokotetut vaan ei juurikaan sairastu, kun taas työikäiset rokottamattomat joutuu saamaan lisähappea ja jopa teholle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ainakin kahden lapsen kerrotaan kuolleen, kun Australiassa on järjestetty lasten massarokotustapahtuma, jonne vanhemmilla ei ollut asiaa. Samaan aikaan Australian kaduilla nähdään raivokkaita mielenosoituksia maassa julistettua koronatyranniaa vastaan.

        "Ainakin kahden lapsen kerrotaan kuolleen"

        Kerrotaan myös lukemattomista tapauksista, joissa ulkoavaruuden alienit ovat kaapanneet amerikkalaisinaisia ja tutkineet heitä anaalin kautta - jostain syystä aina anaalin.

        Mitä opimme tästä? No emme muuta, kuin että ei pidä uskoa kaikkea mitä kerrotaan tapahtuneen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Brittiläinen näyttelijä Mike Mitchellin sydän ei enää kestänyt kolmannen koronarokotteen jälkeen - Kuoli sydänkohtaukseen
        Dr. Charles Hoffe: Koronarokotetuit voivat kuolla 3 vuoden sisällä

        "Dr. Charles Hoffe: Koronarokotetuit voivat kuolla 3 vuoden sisällä"

        Eikä, kun sen piti olla teikäläisten mukaan 42-365 päivän kuluttua VIIMEISTÄÄN.

        Nyt kun se meni jo, niin joudutte työntämään aikaskaalaa pidemmälle. Tämä on ihan vakiojuttu. Samaa tapahtuu aina maailmanlopun kulteissa, kun maailmanloppu ei sitten tulekaan, niin sille annetaan vain uusi päivämäärä ja samat lampaat uskoo edelleen :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tunnettu propaganda-asiantuntija: Pahin on vielä edessä globaalissa psykologisessa operaatiossa:

        https://oikeamedia.com/o1-164608

        Oikomedia?

        Saako sieltä oikomishoitoa? :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        18-vuotias italialaistyttö kuoli koronarokotteen saatuaan – Kirurgi: ”En ole koskaan nähnyt vastaavaa” !!

        18-vuotiaana pian COVID-rokotuksen jälkeen kuolleen Camilla Canepan leikannut kirurgi sanoi, ettei ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa. "Se ei ollut normaalia", hän lisäsi. Perheen mukaan tytöllä ei ollut sairauksia ennen rokotusta, josta he ovat esittäneet todisteet.

        Italialaisen Camilla Canepan leikkauksesta vastasi San Martinon sairaalan neurokirurgisen ja neurotraumatologisen klinikan johtaja Gianluigi Zona. Hän kertoi havainnoistaan julkisuuteen ja asiasta kirjoittaa FreeWestMedia.

        ”En ollut koskaan nähnyt aivoja, joihin oli vaikuttanut näin laaja ja vakava tromboosi.”

        San Martinossa päivystävässä työvuorossa ollut neurokirurgi Alessandro d’Andrea oli kutsunut ylilääkärin rinnalleen leikkauspöydän ääreen.

        ”Päätimme tehdä dekompressiokraniotomian, jossa kallo avataan sisäisen paineen poistamiseksi.”

        Zona kertoi lääkärien järkyttävistä havainnoista.

        ”Kaikki laskimonsisäiset sivuontelot olivat tukkeutuneet trombeista, mitä en ole koskaan nähnyt monien vuosien aikana tässä ammatissa. Ajattele laskimoa, kuin jokea keskellä laaksoa, jossa useat purot yhtyvät. Jos vesistön keskelle rakennetaan pato, joki paisuu, eivätkä sivujokien vedet voi enää valua tässä kohdassa, joten paine nousee ylävirtaan.”

        ”En ole virologi, epidemiologi enkä kuolinsyyntutkija, mutta kun otetaan huomioon näkymä, jonka näin tytön päässä, on selvää, että kyseessä on jotakin, mikä ei ole normaalia.”

        Kuolleen 18-vuotiaan tytön vanhemmat kommentoivat tiedotusvälineille tyttärens’ menetystään ja totesivat, että hänellä ei ollut ennen COVID-rokotuksen saamista sairauksia.

        Tutkimuksia koordinoiva Genovan syyttäjä määräsi Pavian oikeuslääkärin suorittamaan ruumiinavauksen Camilla Canepan ruumiille. Tytön väitetään kärsineen kroonisesta verihiutaleiden puutteesta: ”familiaalisesta autoimmuunitrombosytopeniasta”.

        Tytön perhe, jota avustaa asianajaja Angelo Paone, on vankkumaton asiassa ja hänen mukaansa Camillalla ei ollut mitään sairautta. Perheen kertomuksen tueksi on kaksi CT-kuvausta. Tytölle oli tehty kaksi kuvausta ja hänet kotiutettiin ensimmäisen kuvauksen jälkeen, joka ei ollut osoittanut tromboosia, mutta hänet siirrettiin välittömästi sairaalaan toisen kuvauksen jälkeen, joka osoitti, että hänen henkensä oli vaarassa..

        Tyttö saapui Lavagnan sairaalan päivystyspoliklinikalle 3. kesäkuuta, joka tapahtui vain viikko AstraZenecan COVID-rokotteen pistoksen jälkeen. Rokotuksen jälkeen hän oli valittanut kovaa päänsärkyä.

        Sestri Levanten kaupungista kotoisin oleva Canepa sai rokotuksensa yli 18-vuotiaille nuorille suunnatun ”avoimen rokotuspäivän” aikana. AstraZenecan rokote on hyväksytty kaikille yli 18-vuotiaille, mutta Italiassa sitä suositellaan vain yli 60-vuotiaille, koska se on yhdistetty useisiin veritulppatapauksiin nuoremmilla ihmisillä.

        Camillan tapaus on herättänyt huolta nuorten keskuudessa, jotka ovat aiemmin halunneet ottaa rokotuksen saadakseen ”vihreän passin” tai ”rokotepassin”, jonka avulla heidän mahdollisesti sallitaan matkustaa ja osallistua yleisötapahtumiin!

        ”En ole virologi, epidemiologi enkä kuolinsyyntutkija, mutta...."

        On käytännössä sama kuin kysyisi lääketieteellistä näkemystä tältä: https://memeguy.com/photos/images/free-mammograms-16263.jpg


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        80% keskenmenoja koetuloksissa naisille, kun piikkiä halusivat testata.
        Kannattiko? Jokuhan aina haluaa kokeisiin jos rahaa haluaa eikä lapsia.
        Miten Tampereella, jokohan rahalla tehdään kokeita lapsille. Moni maa ei halunnut lapsia näihin epämieluisiin testeihin joita terveille lapsille tehdään.
        Tehtiinhän näitä jo aatun aiakanakin, mutta pakolla.

        "80% keskenmenoja koetuloksissa naisille"

        Tuokin oli yksi väite, mitä rokotevastaiset levitti tosissaan :D

        Unohtui tarkastaa faktat, kuten tavallista. Siis oikeastihan eroja rokotettujen ja rokottamattomien välillä ei ole tullut esiin raskauksissa, keskenmenoissa, kätkytkuolemissa tai muissa sellaisissa. Noita katsottiin aika suurennuslasilla aluksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Surullinen juttu ja varmasti olisi Sami hengissä jos ei olisi ympäri puhuttu.
        Näin se sokea luottamus voi kostautua ja se on peruuttamatonta.
        Meillä ei ole mukavaa kaveria enää täällä. Hän luotti ihmisien hyvyyteen, mutta meillä on paha maailma kuitenkin ja rikollisia joukossa johtamassa harhaan ja vain raha on heille tärkeää.

        "Surullinen juttu ja varmasti olisi Sami hengissä jos ei olisi...."

        1) Ollut graavisti obeesi
        2) Ollut tuledusta jalassa, joka kielii että oli vastustuskyvyssä ongelma, koska ruusu ei tule nuorelle tuosta vain
        3) Oli edellisen kohdan perusteella mahdollisesti diabeetikkot
        4) Oli haastattelun mukaan istunut pitkään paikoillaan

        Siis ylipainoinen, todennäköisesti diabeetikko, jolla pitkäaikainen tulehdus jalassa, istuu pitkään paikoillaan tietokoneen ääressä ja saa veritulpan.

        En nyt ihan heti kyllä rokotetta syyttäisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Dr. Charles Hoffe: Koronarokotetuit voivat kuolla 3 vuoden sisällä"

        Eikä, kun sen piti olla teikäläisten mukaan 42-365 päivän kuluttua VIIMEISTÄÄN.

        Nyt kun se meni jo, niin joudutte työntämään aikaskaalaa pidemmälle. Tämä on ihan vakiojuttu. Samaa tapahtuu aina maailmanlopun kulteissa, kun maailmanloppu ei sitten tulekaan, niin sille annetaan vain uusi päivämäärä ja samat lampaat uskoo edelleen :)

        Plaseboja ettei tule massahysteriaa, saksalaisillekin meni pari lastia suolavettä kun tarkastivat.
        Japanissa tarkastivat ja meni kaatopaikalle kontit.
        Suomessa ei tarkasteta, kuka se täällä tarkastaa, saa hyvän katteen nää myyjät ja ihmisillä usko vahvistuu ja toteavat monet nyt ettei henki mennytkään (vielä) 😁😂🤣😃😄😄😅😆


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "80% keskenmenoja koetuloksissa naisille"

        Tuokin oli yksi väite, mitä rokotevastaiset levitti tosissaan :D

        Unohtui tarkastaa faktat, kuten tavallista. Siis oikeastihan eroja rokotettujen ja rokottamattomien välillä ei ole tullut esiin raskauksissa, keskenmenoissa, kätkytkuolemissa tai muissa sellaisissa. Noita katsottiin aika suurennuslasilla aluksi.

        Se on tuolla kaikille luettavissa ja videoilla - sitä vaan katsomaan, muttei kiinnosta rokoteuskovaisille - ei muuta kuin kolmas ottamaan, kyllä se siitä auttaa varmaan jo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Surullinen juttu ja varmasti olisi Sami hengissä jos ei olisi...."

        1) Ollut graavisti obeesi
        2) Ollut tuledusta jalassa, joka kielii että oli vastustuskyvyssä ongelma, koska ruusu ei tule nuorelle tuosta vain
        3) Oli edellisen kohdan perusteella mahdollisesti diabeetikkot
        4) Oli haastattelun mukaan istunut pitkään paikoillaan

        Siis ylipainoinen, todennäköisesti diabeetikko, jolla pitkäaikainen tulehdus jalassa, istuu pitkään paikoillaan tietokoneen ääressä ja saa veritulpan.

        En nyt ihan heti kyllä rokotetta syyttäisi.

        Kovasti on selittelijöitä, mutta ei mene läpi näitten uskovaisten jutut, fakta on faktaa.
        Kannattaa kysyä kuolleen pojan äidiltä tätä asiaa jos epäilet.
        Kyllä meille nämä ovat selkeää näyttöä muitten miljoonien mukana.


      • Joo, ja sitten se toinenkin ylipainoinen, eli se Sami, kuoli sydäntautiin.

        Vuodessa sydän- ja verisuonitauteihin Suomessa kuolee jotain 18 000 ihmistä.


      • Dr. Robert Young on ns. kirjeopistotohtori, ei lääkäri ollenkaan, ja on istunut vankilassa puoskaroinnista; mukamas paranteli syöpäpotilaita leivinjauheella (potilaat kuolivat syöpiinsä).


      • Anonyymi

        * Ensin koronan piti olla vain pelkkä flunssa, kunnes kävi ilmi että se on noin 20x tappavampi ja tämä oli ennen deltavarianttia.

        * Sitten maskien piti vaarantaa "luojan luoma hengityselimistö", tehdä tyhmemmäksi tai levittää tauteja, mutta rokotevastaiset unohtivat terveydenhoitoalan ja myöhemmin monen muunkin alan käyttäneen hengityssuojaimia vuosikymmeniä, ellei vuosisadan ilman ongelmia.

        * Sitten "räkäriepujen" piti olla täysin tehottomia koronaa vastaan, kunnes tutkimukset toistivat sen mitä terveydenhoidossa oltiin tiedetty vuosikymmeniä - maskit toimivat

        * Sitten ties minkä valkaisuaineiden, hevosten matolääkkeiden ja muiden ihmelitkujen piti parantaa korona, mutta ihmiset päätyivät soittelemaan myrkytyskeskuksiin ja joutuivat silti teholle koronan takia. Tutkimustulokset osoittivat melko pian alun jälkeen, että lupaavana pidetty hydroklorikiniini ei tehoakaan koronaan

        * Uutislähetykset ja videot maailman sairaaloista täynnä korona-potilaita ovat kuulemma vain näyteltyjä. Hoitajat, lääkärit ja potilaat ovat kuulemma näyttelijöitä.

        * Kokonaiskuolleisuus ei ole kuulemman noussut... Paitsi että kokonaiskuolleisuus on noussut useissa maissa ja esimerkiksi koko EU:n kuukausittaisen vaihtelun näyttävä kuvaaja osoittaa selvästi kuolleisuuden olleen korkeampaa 2020 ja 2021 kuin aiempina vuosina. Onneksi ei kuitenkaan massiivisesti.

        * Sitten rokotteiden piti:
        - muuttaa rokotettu magneettiseksi (kaatuu naurettavuuteensa)
        - sisältää mielenhallintasiruja (niinhän hullut aina luulee)
        - muuttaa rokotettu krokotiiliksi (tämäkin väite eli internetissä)
        - muuttaa rokotetun perimää (väite perustui vääristelyyn tutkimuksesta, jonka mukaan itse koronavirus (ei rokote) voisi vaikuttaa perimään)
        - tehdä rokotettu hedelmättömäksi (piti tuhota istukka, näin ei kuitenkaan ole käynyt kenellekään)
        - aiheuttaa keskenmenoja (tilastojen mukaan keskenmenoja tapahtuu yhtä paljon rokotetuilla ja rokottamattomilla)
        - tappaa rokotetut 42-365 päivää rokotuksesta (testipotilaiden rokotuksista on jo enemmän aikaa)
        - heikentää vastustuskykyä (väite perustui tarkoituksella väärin ymmärrettyyn haastatteluun)
        - rikastuttaa bill gatesia (joka ei omista yhtään lisenssiä tai patenttia)
        - pfizerin toimitusjohtaja kuulemma kieltäytyi rokotteesta (kävi ilmi että rokotevastaiset olivat suomentaneet haastattelun väärin ja hän sanoi vain, ettei halua ohittaa jonossa asemansa turvin ja ottaa rokotteen vasta kun hänen vuoronsa tulee)
        - sisältää "tappavia myrkkyjä", kuten grafeeni (=vaaraton ihmisille), kaliumkloridi (=käytetään lääkkeenä kaliumvajeisilla) ja mitä muita näitä oli :D

        Entäpä sitten "asiantuntijat" rokotevastustajien taustalla?
        - Venäjä jäi kiinni yritettyään lahjoa somevaikuttajia levittämään valheita länsirokotteista, erityisesti pfizerista
        - S24:ssä venäläinen trolli jäi kiinni käytettyään suomennettua ilmaisua, joka ei suomeksi tarkoita mitään järkevää, mutta toimii ilmeisesti venäjän kielellä
        - amerikkalainen pastori-lääkäri, joka väittää lääketehtaiden käyttävän avaruusolioiden DNA:ta ja että gynekologiset ongelmat voivat johtua unissa harrastetusta seksistä demonien ja noitien kanssa
        - amerikkalainen osteopaattilääkäri, jonka aiempi vaihtoehtolääke tappoi syöpäsairaan tuhoamalla tämän maksan "parannuskoktailillaan"
        - Suden-Pärentö joka pitää itseään analyytikkona, tutkijana ja tiedemiehenä, mutta ei tunnista edes DNA:n emäspareja, eikä selvästi tiedä mistä puhuu
        - Lauma eri alojen tyyppejä, jotka myyvät kirjoja, pillereitä, hoitoja, vastustavat 5G-torneja, väittävät lentokoneiden kemikaalivanojen levittävän koronaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tr young ei ole lääketiedettä nähnytkään. Sori 👌

        Se rokotevastaisten Dr. Robert O. Young on vankilassa valelääkärinä toimimisesta istunut jolla on maksettavanaan miljoonakorvaukset laittomien ruiskeiden antamisesta sairaille potilaille.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ja sinä uskot kaiken, mitä joku kirjoittaa nettiin? :D


      • Anonyymi

        Näytä jokin tieteellinen tutkimus tai ammattilainen, joka olisi väittänyt rokotteen herättävän kuolleista tai parantavan. Sitä paitsi me koulutetut emme suosittele myrkkypiikkejä, vaan rokotteita. Te siellä Shellin takapihalla piikittelette niitä myrkkyjä toisiinne ja hallusinoitte bill gatesista, mielenhallintasiruista ja muusta. Huumeet voivat aiheuttaa vainoharhaisuutta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja sinä uskot kaiken, mitä joku kirjoittaa nettiin? :D

        Lehtiin kirjoitetut jutut sitten pitäisi uskoa vaikka on potaskaa. Ei ei ei, sielläkin on ihan kuolevaisia kirjoittamassa ja heitä on helppo kiristää ja sen on huomanneet fiksut.
        Kyllä netistä tulee hyvää asiaa, mitä lehdet eivät halua vaikka on tarjottu ja todisteet olisi.
        Se on vaan alistettuna kerrottava kansalle mitä lääketehtaat haluavat.


      • Juttusi on hölynpölyä.


    • Anonyymi

      20x tappavampi näkyisi selvästi tilastoissa.

      • Anonyymi

        "20x tappavampi näkyisi selvästi tilastoissa."

        Se näkyy EU:n tilastoissa...

        Toki meillä on täydet vastakeinot käytössä, rokotteita, lisäresursseja, maskeja ja muuta. Mieti mikä tilanne olisi jos elettäisiin, kuten tavallisina influenssavuosina...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "20x tappavampi näkyisi selvästi tilastoissa."

        Se näkyy EU:n tilastoissa...

        Toki meillä on täydet vastakeinot käytössä, rokotteita, lisäresursseja, maskeja ja muuta. Mieti mikä tilanne olisi jos elettäisiin, kuten tavallisina influenssavuosina...

        EU:n tilastot ovat varmasti alakantissa, kuten aina näissä pidetään tapana ettei liioiteltaisi.

        Sitten taas kun on puhe tartunnoista, niin niitähän on pakko liioitella ja niin tehdään selkeästi, jotta saadaan näitä piikin ottajia lisää agitoimalla .


    • Anonyymi

      Aloitus on mielisairaan mölinää.

      Vastaavia skitsofreenikkoja on ollut etenkin huijjattavina ZERO COVID Finland huuhaa tieteilijoiden pauloissa.

      Maskipäiset hullut sekoilivat silmät psykoosin sokeudesta valkisina tukahduttamassa koronaa maailmasta. Vastaavat sekboltsit kuin Jeesuksesta uhoavat huijari lahkolaiset julistivat Patologisesti valehdellen ihmerokotteesta, joka tuo pelastaen laumaimmuniteetin.

      Aloittaja on itseasiassa Todella Todella Todella sairas tieteen pilkkaaja.


      Ateisti.

      • Anonyymi

        Israelin koronajohtaja: Maan on valmistauduttava neljänteen mRNA-piikityskierrokseen!

        Kokeellisten koronarokotteiden testausten edelläkävijämaaksi asetetun Israelin kansallinen koronavirusasioita johtava viranomainen on kehottanut maata aloittamaan valmistelut mRNA-COVID-rokotusten neljännen annoksen antamiseen. Asiasta uutisoi The Times of Israel.


      • Anonyymi

        Sehän oli ihan kiivasta hyvää keskustelua herättävä aihe näköjään ja sinäkin innostuit !


      • Anonyymi

        Osuvasti Wilhelm Tell tapaan omenaan jysähti - hyvä on tuo maskein takana vaeltava kuin psykoosissa usein oleva alamaissa mieleltään oleva porukka.
        Heittäisi pois ne maskit ja olisi parempi olokin nyt ja tulevina vuosina.
        Kuinka paljon nämä syövät tulevatkaan lisääntymään?
        Kuinka paljon tulevat terveinä syntyvät lapset vähenemään?


      • Anonyymi

        AVOT, on tulossa jo viidest Ruotsin tehtaan suunnitelmien mukaan - ei hätä ole tämän näköinen - se on aivan toisen näköinen ja iso 😄😃🤣😂😁😅


    • Anonyymi

      Mielisairainpien rokotefriikkien ketju.

      Rokotetut popit julistavat huumepäissään hallusinaatioitaan.


      -Ateisti-

      • Anonyymi

        Voin, kolahtiko noin pahasti että (taas) nuo samat valheet on kiireellä ketjutettu tänne 😁


      • Anonyymi

        Mutta eikö ole hauska kuitenkin lukea, kun olet täällä viihtynyt kaikkien kirjoittajien parissa kuumana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voin, kolahtiko noin pahasti että (taas) nuo samat valheet on kiireellä ketjutettu tänne 😁

        Mahtavaa, upeetaaaa.... kun olet kiinnostunut sentään missä mennään ja luet samoja uudelleenkin 😎


    • Anonyymi

      Salaliitto hörhöt pelkää. Ota rokote niin ei tarvitse pelätä. Nyt puretaan kaikki rajoitukset niin tulee hätä teille että mitä sitten vouhotettais. Loppuu Putinin trollin hommat 😎

      • Anonyymi

        Sitä piikkiä pelätään just ja sen arvaamatonta sisältöä, mitä pakolla ja kiihottamalla jaetaan ilmaiseksi vielä kylkiäsiäkin on ollut maailmalla tarjolla - miljoonan dollarin palkinto lapsille, jos myrkyttävät itsensä vapaaehtoisesti. Joku onneton tyttö sen sai sitten ja esiintyi kansalle vieläpä elossa. Ehtii ehkä nauttia vielä rahoista. Me emme myy rahasta terveyttämme.


    • Anonyymi

      Ap, hyvä kooste 👍

      • Anonyymi

        Veit sanat suupielestäni 👍


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Sanoppa muuta! Mitenhän rokotevastaiset saisi katkaistua tuon kierteen?


      • Anonyymi

        Hyvä linkki, sillä näitä ei taida tuo media mielellään julkaista.
        Kyllähän kaikilla on tilastot, mutta myrkyn myyjät niitä lukevat kuin p i r u raamattua :-()


      • Anonyymi

        Näitä on runsaasti hyviä videoitten jakopaikkoja, juutuupi se on aika paljon poistanut lääketehtaita kurnuttavaa tietoa, mutta jotain sieltäkin voi saada...ovat ehkä huomanneet ihmisten närkästyksen ja tilien lopettamisen aiheuttavan myös närää.
        Kaikkeen voi silti suhtautua käyttäen järkeä.
        Emme oikein vielä näe mitään syytä esim. uskoa ranskalaisen miehen näyttämää videota, jolla hän lataa kädestään kännykkänsä kun on saanut piikin. :-()
        Onko hänen tarkoitus tehdä asioihin nauretavuutta ? Mene tiedä.
        Kuitenkin magneettisuutta on osalla tullut rokotekohtaan varsinkin.


      • Anonyymi

        Minä uskon, minä uskon... no ei sentään. me emme perusta elämää uskon varaan näissä myrkkypuuhissa. USKO EI OLE TIETOA - SE ON VAIN OLETTAMUKSIA.

        Me katsomme, että tietoa ja faktaa on todisteitten kanssa jo niin runsain mitoin, että pelkkä sanahelinä ei näitä kaada ja uskottelu johonkin.


      • Anonyymi

        Voi kun sais näitä hyviä linkkejä lisää ja muistakin lähteistä, koska media ja juu juu tuubi ei ole oikealla asialla oikeis.


      • Anonyymi

        Sää katot niitä ja tiedät, että ne on totta.
        Mitä sitä silloin tarvitsee enää uskoa jos tieto on faktaa mitä jakavat.
        Koronapiikkeihin uskovat ovat kuitenkin pettyneitä eivätkä päässeetkään paratiisin portille, tie vaikuttaa paremminkin heleevetin esikartanolta :-))


    • Anonyymi

      Muistakaa noudattaa korkeimpien viranomaisten ohjeita ja mielipiteitäkin, Heidän päätöksensä perustuvat allituksen asiantuntijanyrkin epidemian huipputietämyksestä. Nyrkki koostuu puoluejäsenkirjan omaavista nuorista valt.maistereista.
      Määräyksiä ja ohjeita ovat mm.

      -Pääministerin jo aikaisempi kantaa ,että rokotteet hyödyttävät vain kansainvälisen kapitalismin omistamia lääkeyhtiöitä.

      -Rajoituksia rajoille ei voida asettaa Suomen perustuslain mukaan eikä EU:n lakien mukaan.

      -Suojamaskit ovat hyödyttömiä, jopa hengenvaarallisua. Valheellista suojamaskin hyödyllisyyttä levittävä opetusfilmi siksi sensuroidaan.

      -Koronatestaukset pidetään omissa käsissä ja tekijät otetaan mm. syöpäpotilaiden hoidosta ja lastenneuvoloista.

      -Rokotuksia ei saa yksityinen työterveydenhoito suorittaa.

      -Nyt rajoituksia ei voida purkaa lasten kuntoilusta, koska niiden yhteydessä ei ole anniskeluoikeuksia.

      -Rajoituksia ei voida purkaa ennen kuin yli 80% on rokotettu. Tähän päästään vain poliisin avustamana ja poliisista juuri nyt leikataan voimavaroja, mikä saattaa hidastaa rokottamista

      Mutta ei se mitään, otetaan muutama miljardi lisää lainaa.

      • Anonyymi

        Rikolliset on kaapanneet vallan, kuten fiksut sen jo reilu vuosi sitten havaitsivat.
        Näitä sitten rikollisille alistuneita kuunnellaan muka asiantuntijoina.
        Kuitenkin asiantuntijoita pitäisi kuunnella - mutta heidät on pistetty jopa vankilaan kun ovat kertoneet totuuden.
        Siinä sitten tietoa saat korruptoituneista propagandaa jakavista lehdistäkin.


    • Anonyymi

      ROKOTEPASSIIN EMME ole vielä Suomessa lähteneet mukaan. Tosin passin toimivuus saattaa sittenkin olla kyseenalainen, koska jo nyt on alettu epäillä, että myös rokotetut voivat tartuttaa koronaa edelleen.

      Rokotepassikin pitäisi alinomaa uusia, koska nykytiedon mukaan saatetaan tarvita tehosterokotuksia puolen vuoden välein. Jos passi otetaan käyttöön, ei mikään estä uusien varianttien pelossa vaatimasta passia vaikkapa kaupassa tai töissä käymiseen.

      SUOMESSA OLI 602 koronaan liittyvää kuolemaa vuonna 2020. Lihavuuteen puolestaan kuolee painonhallinnan asiantuntija professori Pertti Mustajoen mukaan vuosittain 6 000 ihmistä. Alkoholi tappaa Suomessa noin 2000 ihmistä vuodessa.

      Tupakka tappaa noin 5 000 suomalaista vuosittain. Saammeko tulevaisuudessa myös lihavuus- alkoholi- ja tupakkapassin estämään tehohoidon kapasiteetin ylityksiä?

      • Anonyymi

        Influenssakuolleisuus on ollut keskimäärin 0,1% tartunnan saaneista. Covid-kuolleisuus globaalisti noin 2%, eli 20x kuolleisuus, kun sairaalapaikkoja, happea, lääkkeitä ja henkilökuntaa on riittänyt. Nyt deltan myötä kuolleisuus ilman rokotteita ja opittuja hoitokeinoja olisi vielä korkeampi.

        Torjuntakeinojen ansiosta tartunnan saaneiden määrä saatiin pidettyä pienenä ja sairastuneiden oireet vähäisempinä.

        Jos hoitopaikat, lääkkeet ja muut olisivat lopuneet kesken, kuolleisuus olisi korkeampi.

        Vanhastaan tiedetään, että oireiden rajuuteen vaikuttaa tartuntahetkellä saatu virusmäärä. Ilman maskeja ja muita, useampi olisi saanut paitsi tartunnan, myös rajumman tartunnan ja lukemat voisivat olla toisenlaiset.

        Siis maskit naamaan ja piikille jos ette halua oppia kantapään kautta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Influenssakuolleisuus on ollut keskimäärin 0,1% tartunnan saaneista. Covid-kuolleisuus globaalisti noin 2%, eli 20x kuolleisuus, kun sairaalapaikkoja, happea, lääkkeitä ja henkilökuntaa on riittänyt. Nyt deltan myötä kuolleisuus ilman rokotteita ja opittuja hoitokeinoja olisi vielä korkeampi.

        Torjuntakeinojen ansiosta tartunnan saaneiden määrä saatiin pidettyä pienenä ja sairastuneiden oireet vähäisempinä.

        Jos hoitopaikat, lääkkeet ja muut olisivat lopuneet kesken, kuolleisuus olisi korkeampi.

        Vanhastaan tiedetään, että oireiden rajuuteen vaikuttaa tartuntahetkellä saatu virusmäärä. Ilman maskeja ja muita, useampi olisi saanut paitsi tartunnan, myös rajumman tartunnan ja lukemat voisivat olla toisenlaiset.

        Siis maskit naamaan ja piikille jos ette halua oppia kantapään kautta

        Saatanan patologinen valehtelija. Jos minusta on kiinni, niin maksat jossain vaiheessa "elämälläsi" noista valeista. Ansaitset kuolemaa pahemman "elämän".

        Väite 2% kuolleisuudesta on patologista valehtelua. Worldometers luvuissa ei ole kerrottu kuolinsyytä.

        Kun ja jos tilaisuus jossain muodossa tulee, niin minulta et saa armoa.

        t. Ateisti


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Influenssakuolleisuus on ollut keskimäärin 0,1% tartunnan saaneista. Covid-kuolleisuus globaalisti noin 2%, eli 20x kuolleisuus, kun sairaalapaikkoja, happea, lääkkeitä ja henkilökuntaa on riittänyt. Nyt deltan myötä kuolleisuus ilman rokotteita ja opittuja hoitokeinoja olisi vielä korkeampi.

        Torjuntakeinojen ansiosta tartunnan saaneiden määrä saatiin pidettyä pienenä ja sairastuneiden oireet vähäisempinä.

        Jos hoitopaikat, lääkkeet ja muut olisivat lopuneet kesken, kuolleisuus olisi korkeampi.

        Vanhastaan tiedetään, että oireiden rajuuteen vaikuttaa tartuntahetkellä saatu virusmäärä. Ilman maskeja ja muita, useampi olisi saanut paitsi tartunnan, myös rajumman tartunnan ja lukemat voisivat olla toisenlaiset.

        Siis maskit naamaan ja piikille jos ette halua oppia kantapään kautta

        Vuoden 2017- 2018 talven Exess Deaths (Ylimääräiset kuolleet, ja ne johtuivat silloin influenssasta) ovat monessa euroopan maassa jopa suuremmat kuin viime tai edellistalvena, jolloin johtuivat pääasiassa koronasta, ja yhdessäkään Euroopan maassa viime ja edellistalven luvut eivät ole mainittuun 2017-2018 verraten 20x eivät kokonaisuutena Euroopassa likimainkaan edes kaksinkertaiset.



        Tästä on Euromomon tilasto

        https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps/

        Levität siis patplogisia valita, joita seurataan skitsoillen. En toivo sinulle hyvää elämää. Jos joskus olet Psykiatrin pakeilla (en tieda, vaikka olisit ollut), niin toivottavasti hän sitten pikkuisen sinua rajoittaa. Ehkä sitten opit sillä tavalla, tiedän, että se ei kaiketi ole aina hauska kohtalo, mutta terve menoa.

        Yhteinen ihmiskunnan etu ihan vaatii sitä.

        t. Ateisti


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saatanan patologinen valehtelija. Jos minusta on kiinni, niin maksat jossain vaiheessa "elämälläsi" noista valeista. Ansaitset kuolemaa pahemman "elämän".

        Väite 2% kuolleisuudesta on patologista valehtelua. Worldometers luvuissa ei ole kerrottu kuolinsyytä.

        Kun ja jos tilaisuus jossain muodossa tulee, niin minulta et saa armoa.

        t. Ateisti

        LÄHDE: http://www.healthdata.org/news-release/covid-19-has-caused-69-million-deaths-globally-more-double-what-official-reports-show

        "IHME estimated total COVID-19 deaths by comparing anticipated deaths from all causes based on pre-pandemic trends with the actual number of all-cause deaths during the pandemic. This “excess mortality” figure was then adjusted to remove deaths indirectly attributable to the pandemic (for example, due to people with non-COVID conditions avoiding health care facilities) as well as deaths averted by the pandemic (for example, declines in traffic deaths due to lower mobility). The resulting adjusted estimates include only deaths directly due to the SARS-CoV-2 virus, which causes COVID-19."

        Koronaan kuolleiden määrää arvioitiin sillä, paljonko ylimääräisiä kuolemia on ollut milläkin alueella. Numeroista on pyritty poistamaan kuolemat, jotka eivät suoranaisesti johdu koronasta, kuten joidenkin haluttomuus hakeutua hoitoon koronan pelosta ja toistaalta taas huomioitu muita muuttujia, kuten esimerkiksi auto-onnettomuuksissa kuolleiden vähentyminen korona-aikana.

        "Many deaths from COVID-19 go unreported because countries only report deaths that occur in hospitals or in patients with a confirmed infection. In many places, weak health reporting systems and low access to health care magnify this challenge."

        Monet koronakuolemat jäävät ilmoittamatta, koska moni maa raportoi vain sairaaloissa tapahtuvat kuolemat tai tapaukset, joissa potilailla on vahvistettu tartunta. Monissa maissa heikko hoitoonpääsy ja raportointi kasvattavat tätä ongelmaa.

        "COVID-19 has caused approximately 6.9 million deaths, more than double what official numbers show, according to a new analysis by the Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME) at the University of Washington School of Medicine."

        Korona on aiheuttanut arviolta 6,9 miljoonaa kuolemaa, yli puolet enemmän kuin viralliset numerot antaisivat ymmärtää. (pitää huomioida, että tämä on julkaistu 5/2021, joten tapauksia on sen jälkeen sekä raportoidusti, että oikeasti enemmän)

        Ourworlddatan mukaan kuolleisuus globaalisti on noin 2% tartunnansaaneista

        5/2021 raportoituja tautitapauksia oli 150 000 000. Jos kuolleita tuolloin oli väitetty 6,9 miljoonaa, tämän selvityksen mukaan kuolleisuus olisi ollut noin 4,5% tartunnan saaneista. Toki tässä pitää huomioida eri maiden erilainen terveydenhoitokapasiteetti, osaaminen ja kuinka hyvin hoitopaikkoja on riittänyt sairastuneille. Tästä voi silti miettiä, mitä olisi tapahtunut ilman rajoituksia, suojauksia ja muuta, jos potilaita olisi ollut paljon ja hoitokapasiteetti romahtanut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saatanan patologinen valehtelija. Jos minusta on kiinni, niin maksat jossain vaiheessa "elämälläsi" noista valeista. Ansaitset kuolemaa pahemman "elämän".

        Väite 2% kuolleisuudesta on patologista valehtelua. Worldometers luvuissa ei ole kerrottu kuolinsyytä.

        Kun ja jos tilaisuus jossain muodossa tulee, niin minulta et saa armoa.

        t. Ateisti

        "Kun ja jos tilaisuus jossain muodossa tulee, niin minulta et saa armoa."

        https://www.youtube.com/watch?v=-nmj-Hdo_Z8


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vuoden 2017- 2018 talven Exess Deaths (Ylimääräiset kuolleet, ja ne johtuivat silloin influenssasta) ovat monessa euroopan maassa jopa suuremmat kuin viime tai edellistalvena, jolloin johtuivat pääasiassa koronasta, ja yhdessäkään Euroopan maassa viime ja edellistalven luvut eivät ole mainittuun 2017-2018 verraten 20x eivät kokonaisuutena Euroopassa likimainkaan edes kaksinkertaiset.



        Tästä on Euromomon tilasto

        https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps/

        Levität siis patplogisia valita, joita seurataan skitsoillen. En toivo sinulle hyvää elämää. Jos joskus olet Psykiatrin pakeilla (en tieda, vaikka olisit ollut), niin toivottavasti hän sitten pikkuisen sinua rajoittaa. Ehkä sitten opit sillä tavalla, tiedän, että se ei kaiketi ole aina hauska kohtalo, mutta terve menoa.

        Yhteinen ihmiskunnan etu ihan vaatii sitä.

        t. Ateisti

        "Vuoden 2017- 2018 talven Exess Deaths (Ylimääräiset kuolleet, ja ne johtuivat silloin influenssasta) ovat monessa euroopan maassa jopa suuremmat kuin viime tai edellistalvena"

        Puppua. Kuten tästä nähdään, kuolleisuus EU:ssa on ollut 2020 selvästi korkeampaa kuin aiempina vuosina (mukaan lukien 2018). Taulukon aikajana on puolitoista vuotta ja numerointi viikkoina. Tässä näkyy jo siis myös 2021 tuloksia, mutta jana päättyy kesäkuuhun, jonka jälkeen lähti uusi kasvu. Jos jotain, tämä käyrä on "armollinen" verrattuna todelliseen tilanteeseen.

        https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/images/thumb/4/44/Weekly_deaths_in_EU_and_EFTA_countries,_2016-2021_F2_08-2021.png/800px-Weekly_deaths_in_EU_and_EFTA_countries,_2016-2021_F2_08-2021.png


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        LÄHDE: http://www.healthdata.org/news-release/covid-19-has-caused-69-million-deaths-globally-more-double-what-official-reports-show

        "IHME estimated total COVID-19 deaths by comparing anticipated deaths from all causes based on pre-pandemic trends with the actual number of all-cause deaths during the pandemic. This “excess mortality” figure was then adjusted to remove deaths indirectly attributable to the pandemic (for example, due to people with non-COVID conditions avoiding health care facilities) as well as deaths averted by the pandemic (for example, declines in traffic deaths due to lower mobility). The resulting adjusted estimates include only deaths directly due to the SARS-CoV-2 virus, which causes COVID-19."

        Koronaan kuolleiden määrää arvioitiin sillä, paljonko ylimääräisiä kuolemia on ollut milläkin alueella. Numeroista on pyritty poistamaan kuolemat, jotka eivät suoranaisesti johdu koronasta, kuten joidenkin haluttomuus hakeutua hoitoon koronan pelosta ja toistaalta taas huomioitu muita muuttujia, kuten esimerkiksi auto-onnettomuuksissa kuolleiden vähentyminen korona-aikana.

        "Many deaths from COVID-19 go unreported because countries only report deaths that occur in hospitals or in patients with a confirmed infection. In many places, weak health reporting systems and low access to health care magnify this challenge."

        Monet koronakuolemat jäävät ilmoittamatta, koska moni maa raportoi vain sairaaloissa tapahtuvat kuolemat tai tapaukset, joissa potilailla on vahvistettu tartunta. Monissa maissa heikko hoitoonpääsy ja raportointi kasvattavat tätä ongelmaa.

        "COVID-19 has caused approximately 6.9 million deaths, more than double what official numbers show, according to a new analysis by the Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME) at the University of Washington School of Medicine."

        Korona on aiheuttanut arviolta 6,9 miljoonaa kuolemaa, yli puolet enemmän kuin viralliset numerot antaisivat ymmärtää. (pitää huomioida, että tämä on julkaistu 5/2021, joten tapauksia on sen jälkeen sekä raportoidusti, että oikeasti enemmän)

        Ourworlddatan mukaan kuolleisuus globaalisti on noin 2% tartunnansaaneista

        5/2021 raportoituja tautitapauksia oli 150 000 000. Jos kuolleita tuolloin oli väitetty 6,9 miljoonaa, tämän selvityksen mukaan kuolleisuus olisi ollut noin 4,5% tartunnan saaneista. Toki tässä pitää huomioida eri maiden erilainen terveydenhoitokapasiteetti, osaaminen ja kuinka hyvin hoitopaikkoja on riittänyt sairastuneille. Tästä voi silti miettiä, mitä olisi tapahtunut ilman rajoituksia, suojauksia ja muuta, jos potilaita olisi ollut paljon ja hoitokapasiteetti romahtanut.

        Linkki on kaikkiaan niin täytta paskaa ja valetta kuin voi olla.

        Suoraa pain silmiä valehtelua.

        Koska esimerkiksi Ruotsissa ei ole ollut ylimääräisiä kuolleita. Yhtä ainutta yli puoleen vuoteen, ja Silti WHO ja linkkisi esittävät ja ehdottavat, että olisi. He levittävät harhautusta.

        Se että Ylimääräisiä kuolleita ei puolelta vuodelta ole on vääjäämäton totuus. Hae vaikka Ruotsi ohesta.

        https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps/

        En osaa sanoa levitätko valitasi tahallaan valehdellen, vai oletko silmät sokeudesta valkoisina kiiluva crazy psykoosissaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Linkki on kaikkiaan niin täytta paskaa ja valetta kuin voi olla.

        Suoraa pain silmiä valehtelua.

        Koska esimerkiksi Ruotsissa ei ole ollut ylimääräisiä kuolleita. Yhtä ainutta yli puoleen vuoteen, ja Silti WHO ja linkkisi esittävät ja ehdottavat, että olisi. He levittävät harhautusta.

        Se että Ylimääräisiä kuolleita ei puolelta vuodelta ole on vääjäämäton totuus. Hae vaikka Ruotsi ohesta.

        https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps/

        En osaa sanoa levitätko valitasi tahallaan valehdellen, vai oletko silmät sokeudesta valkoisina kiiluva crazy psykoosissaan.

        "Koska esimerkiksi Ruotsissa ei ole ollut ylimääräisiä kuolleita. Yhtä ainutta yli puoleen vuoteen."

        Tarkastamatta edes väitettäsi, oletetaan että niin olisi, mutta sitten se olennainen kysymys:

        So?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Vuoden 2017- 2018 talven Exess Deaths (Ylimääräiset kuolleet, ja ne johtuivat silloin influenssasta) ovat monessa euroopan maassa jopa suuremmat kuin viime tai edellistalvena"

        Puppua. Kuten tästä nähdään, kuolleisuus EU:ssa on ollut 2020 selvästi korkeampaa kuin aiempina vuosina (mukaan lukien 2018). Taulukon aikajana on puolitoista vuotta ja numerointi viikkoina. Tässä näkyy jo siis myös 2021 tuloksia, mutta jana päättyy kesäkuuhun, jonka jälkeen lähti uusi kasvu. Jos jotain, tämä käyrä on "armollinen" verrattuna todelliseen tilanteeseen.

        https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/images/thumb/4/44/Weekly_deaths_in_EU_and_EFTA_countries,_2016-2021_F2_08-2021.png/800px-Weekly_deaths_in_EU_and_EFTA_countries,_2016-2021_F2_08-2021.png

        Kun katsot kuvaajaa, niin v 2017 sekä keväälltä, että syksyltä erikseen on on kuolleisuudeltaan näkojään aivan samalla tasolla kuin v 2020 koronakevät.

        Syksy talvi 2020 oli sitten kuolleisuudeltaan korkeampi, mutta ylimääräisiä kuolleita ei suinkaan ole 20 kertaisesti. Hyvä jos kaksinkertaisesti ja huomaa, kyse siis ylimääräisistä, jotka pieni osa kaikista.

        Eurostatin tilasto on muutenkin huono. Samat tiedot saat, ja lisäksi maakohtaisesti erikseen Euromomosta, joka lisäksi osoittaa, että kuolleisuus ei ole lähtenyt mihinkään erikoisiin tai poikkeaviin nousuihin kesäkuusta (v 2018 ihan yhtä paljon).

        https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps/

        Toisaalta yleensäkin taas kuolleisuus nousee talvisin kymmeniä prosentteja.

        Eurostatiin liittyy lisäksi tilastovale, mutta sitä tilastovale-sivua et nyt sattunut tuomaan esille, niin en siihen puutu.

        Ja Vielä:

        Ja tuhansista WHO, ynnä Worldometers "kuolemista" huolimatta:

        RUOTSIN KUOLLEISUUS ON OLLUT JO PUOLI VUOTTA NORMAALISSA.

        Kaheleille ei tarvi antaa armoa.

        -Ateisti


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Vuoden 2017- 2018 talven Exess Deaths (Ylimääräiset kuolleet, ja ne johtuivat silloin influenssasta) ovat monessa euroopan maassa jopa suuremmat kuin viime tai edellistalvena"

        Puppua. Kuten tästä nähdään, kuolleisuus EU:ssa on ollut 2020 selvästi korkeampaa kuin aiempina vuosina (mukaan lukien 2018). Taulukon aikajana on puolitoista vuotta ja numerointi viikkoina. Tässä näkyy jo siis myös 2021 tuloksia, mutta jana päättyy kesäkuuhun, jonka jälkeen lähti uusi kasvu. Jos jotain, tämä käyrä on "armollinen" verrattuna todelliseen tilanteeseen.

        https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/images/thumb/4/44/Weekly_deaths_in_EU_and_EFTA_countries,_2016-2021_F2_08-2021.png/800px-Weekly_deaths_in_EU_and_EFTA_countries,_2016-2021_F2_08-2021.png

        Noi on niitä taikuri hattutemppuja jostain roskalinkeistä - viime vuosi oli vanhusten kodissakin Saksassa tervettä menoa kunnes tulivat armeijan myrkkyjoukot vanhuksia piikittämään.
        Heistä kuoli puolet lyhyessä ajassa, mitä lie enää hengissä nyt?
        Ainakin rokottamattomat selvisivät.

        Tämän on suuntaa antavaa selkeää faktaa eikä sitä tarvitse millään taikatempuilla kierosti syöttää uskottavaksi. Fakta on aina selkeä näyttö miten käy piikkileikeissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun katsot kuvaajaa, niin v 2017 sekä keväälltä, että syksyltä erikseen on on kuolleisuudeltaan näkojään aivan samalla tasolla kuin v 2020 koronakevät.

        Syksy talvi 2020 oli sitten kuolleisuudeltaan korkeampi, mutta ylimääräisiä kuolleita ei suinkaan ole 20 kertaisesti. Hyvä jos kaksinkertaisesti ja huomaa, kyse siis ylimääräisistä, jotka pieni osa kaikista.

        Eurostatin tilasto on muutenkin huono. Samat tiedot saat, ja lisäksi maakohtaisesti erikseen Euromomosta, joka lisäksi osoittaa, että kuolleisuus ei ole lähtenyt mihinkään erikoisiin tai poikkeaviin nousuihin kesäkuusta (v 2018 ihan yhtä paljon).

        https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps/

        Toisaalta yleensäkin taas kuolleisuus nousee talvisin kymmeniä prosentteja.

        Eurostatiin liittyy lisäksi tilastovale, mutta sitä tilastovale-sivua et nyt sattunut tuomaan esille, niin en siihen puutu.

        Ja Vielä:

        Ja tuhansista WHO, ynnä Worldometers "kuolemista" huolimatta:

        RUOTSIN KUOLLEISUUS ON OLLUT JO PUOLI VUOTTA NORMAALISSA.

        Kaheleille ei tarvi antaa armoa.

        -Ateisti

        "Kaheleille ei tarvi antaa armoa. "

        Älä ole niin armoton itsellesi... Ei se sinun vikasi ole, että on lusikalla annettu.


    • Anonyymi

      Ongelma olisi ratkennut kun olisi hoidettu ongelman todellista syytä.
      Käytetty se 20 miljardia hoitokapasiteetin nostattamiseen.
      Mutta käskyt kriisin ylläpitämiseksi tulevat maamme ulkopuolelta.

      • Anonyymi

        Mitä ihmettä sinäkin mahdat selittää? :D

        Mitä tällä 20 mrd:llä olisi kirjaimellisesti tehty? Kun tauti alkoi levitä, aikaa oli kuukausia. Luuletko että siinä ajassa koulutetaan lääkäreitä ja hoitajia? Entä mikä järki olisi ollut antaa väestön sairastua ja hoitaa niitä sitten teho-osastoilla ympäri maata?

        Vai mikä sinun kuningasideasi on? Klorokiniini on jo niin monessa tutkimuksessa kuopattu ja haudattu toimimattomana, että älä ainakaan siitä mussuta mitään.


      • Anonyymi

        Se olisi ollutkin hyvä. Ei olisi levitetty tuhansia litroja myrkkyä ihmisiin ja luontoonhan se jää.
        Mitä jää sitten lapsille, ehkä eivät saa enää lapsia tai tuleeko taas talidomidi kauhun jälkeen näitä kädettömiä ja jalattomia lapsiparkoja.
        Hoidettavaa tulee varmasti näistä piikkitouhuista, se on saletti.
        Saako kukaan muu enää hoitoa kun nämä ns. rokotetut hallitsee sairaaloita massoillaan.
        Maskeistakin jo sanottu tulleen keuhkosairaita hoitoon - ja miksei tuohon voi uskoakin.


    • Anonyymi

      Koronan piti tappaa meidät kaikki mutta täällä sitä edelleen ollaan t. ei kertaakaan maskia eikä rokotetta. Olen vain kuullut että toisen rokotteen jälkeen ihmisiä on saanut koronan ja jotkut saaneet aivoinfarktin

      • Anonyymi

        MYRKKYMAAKARIT ON VIISAITA - HUOMAA SE!!

        Kuka se lypsävän lehmän heti tappaisi.
        Ei ole syytä yrittää kertaheitolla tappamista - eihän se onnistuisi millään.
        Tappaminen täytyy suorittaa hallitusti hiljaa edeten.
        Annetaan paljon plaseboja ja suolavettäkin, jotta säilyy se luottamus.
        Kuka näitä ampulleja tarkastaisi Suomessakaan juuri. Onko kerrottu? Sisältö? Missä tieto,,eikö kiinnosta lainkaan? Tervesyshän se on kyseessä - luuisi kiinnostavan ottajaa.!!??
        Sitten vaan yksi piikki ---no toinenhan se ja olet täysrokotettu kunnon kansalainen.
        No kas ku ei asiantuntijat saaneetkaan terveyttä aikaan...tehdään kolmas...
        Ehkä se kolmannella menee ohi ---ainakin lisää kuolleita.
        Sitten edetään neljänteen jos emme väärin arvaa ja Ruotsalaiset tekevät jo viidettä kai tietojen mukaan, että kyllä sitä saa kohta Pfizeriltäkin kaksi pilleriä päivässä, on yksi suunniteltma heillä. Kaikkea ne viisaat keksii ja kansa taputtaa karvaisia käsiään :-))


    • Anonyymi

      "Influenssakuolleisuus on ollut keskimäärin 0,1% tartunnan saaneista. Covid-kuolleisuus globaalisti noin 2%, eli 20x kuolleisuus, kun sairaalapaikkoja, happea, lääkkeitä ja henkilökuntaa on riittänyt. Nyt deltan myötä kuolleisuus ilman rokotteita ja opittuja hoitokeinoja olisi vielä korkeampi.

      Torjuntakeinojen ansiosta tartunnan saaneiden määrä saatiin pidettyä pienenä ja sairastuneiden oireet vähäisempinä.

      Jos hoitopaikat, lääkkeet ja muut olisivat lopuneet kesken, kuolleisuus olisi korkeampi.

      Vanhastaan tiedetään, että oireiden rajuuteen vaikuttaa tartuntahetkellä saatu virusmäärä. Ilman maskeja ja muita, useampi olisi saanut paitsi tartunnan, myös rajumman tartunnan ja lukemat voisivat olla toisenlaiset.

      Siis maskit naamaan ja piikille jos ette halua oppia kantapään kautta"


      Vuoden 2017- 2018 talven Exess Deaths (Ylimääräiset kuolleet, ja ne johtuivat silloin influenssasta) ovat monessa Euroopan maassa jopa suuremmat kuin viime- tai edellistalvena, jolloin johtuivat pääasiassa koronasta, ja yhdessäkään Euroopan maassa viime ja edellistalven luvut eivät ole mainittuun 2017-2018 verraten 20x eivät kokonaisuutena Euroopassa likimainkaan edes kaksinkertaiset.

      Tästä on Euromomon tilasto:

      https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps/

      Levität siis patologisia valita, joita seurataan skitsoillen. En toivo sinulle hyvää elämää. Jos joskus olet Psykiatrin pakeilla (en tiedä, vaikka olisit ollut), niin toivottavasti hän sitten pikkuisen sinua rajoittaa. Ehkä sitten opit sillä tavalla, tiedän, että se ei kaiketi ole aina hauska kohtalo, mutta terve menoa.

      Yhteinen ihmiskunnan etu ihan vaatii sitä.

      t. Ateisti

      • Anonyymi

        Kuten tästä nähdään, kuolleisuus EU:ssa on ollut 2020 selvästi korkeampaa kuin aiempina vuosina (mukaan lukien 2018). Taulukon aikajana on puolitoista vuotta ja numerointi viikkoina. Tässä näkyy jo siis myös 2021 tuloksia, mutta jana päättyy kesäkuuhun, jonka jälkeen lähti uusi kasvu. Jos jotain, tämä käyrä on "armollinen" verrattuna todelliseen tilanteeseen.

        https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/images/thumb/4/44/Weekly_deaths_in_EU_and_EFTA_countries,_2016-2021_F2_08-2021.png/800px-Weekly_deaths_in_EU_and_EFTA_countries,_2016-2021_F2_08-2021.png


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuten tästä nähdään, kuolleisuus EU:ssa on ollut 2020 selvästi korkeampaa kuin aiempina vuosina (mukaan lukien 2018). Taulukon aikajana on puolitoista vuotta ja numerointi viikkoina. Tässä näkyy jo siis myös 2021 tuloksia, mutta jana päättyy kesäkuuhun, jonka jälkeen lähti uusi kasvu. Jos jotain, tämä käyrä on "armollinen" verrattuna todelliseen tilanteeseen.

        https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/images/thumb/4/44/Weekly_deaths_in_EU_and_EFTA_countries,_2016-2021_F2_08-2021.png/800px-Weekly_deaths_in_EU_and_EFTA_countries,_2016-2021_F2_08-2021.png

        Kun katsot kuvaajaa, niin v 2017 sekä keväältä, että syksyltä erikseen on on kuolleisuudeltaan näkojään aivan samalla tasolla kuin v 2020 koronakevät.

        Syksy talvi 2020 oli sitten kuolleisuudeltaan korkeampi, mutta ylimääräisiä kuolleita ei suinkaan ole 20 kertaisesti. Hyvä jos kaksinkertaisesti ja huomaa, kyse siis ylimääräisistä, jotka pieni osa kaikista.

        Tuo Eurostatin tilasto on muutenkin huono; oikoo ja piilottaa asioita. Samat ja paremmat tiedot saat, ja lisäksi maakohtaisesti erikseen Euromomosta, joka lisäksi osoittaa, että kuolleisuus ei ole lähtenyt mihinkään erikoisiin tai poikkeaviin nousuihin kesäkuusta (v 2018 ihan yhtä paljon).

        https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps/

        Toisaalta yleensäkin taas kuolleisuus nousee talvisin kymmeniä prosentteja.

        Eurostatiin liittyy lisäksi tilastovale, mutta sitä tilastovale-sivua et nyt sattunut tuomaan esille, niin en siihen puutu.

        Ja Vielä:

        Ja tuhansista WHO, ynnä Worldometers "kuolemista" huolimatta:

        RUOTSIN KUOLLEISUUS ON OLLUT JO PUOLI VUOTTA NORMAALISSA.

        Kaheleille ja skitsoileville joukkopsykootikoille ei tarvi antaa mitään armoa; ei herahda sinulle.


        -Ateisti


      • Anonyymi

        Influenssa rokotteisiin liittyviä kuolemiahan ei ole pahemmin kai julkaistu aiemmin.
        Emme tiedä kun ei ole kiinnostanut niitten ottaminen.
        Ottaa kuka haluaa, mutta tuttu sai niistä joku vuosi sitten flunssan heti. Seuraavana talvena kaksikin kertaa ja nyt otti Pfizeriä - on se uskomatonta, miten pässejä viedään narussa.


    • Anonyymi

      Rokotevastaiset on kyllä edelleen oikeassa. Se jos väärennät faktat ei tee rokotevastaisten argumenteista epätosia. Eikä siihen rokotteeseen heti kuole minkä varmaan olet lukenutkin.
      Tuo sinun vaahtoamisesi eikä ketään rokotevastaista käännytä. Fiksut ihmiset osaavat kyllä löytää totuuden. Harmi jos sinä et sitä ymmärrä.

      • Anonyymi

        "Tuo sinun vaahtoamisesi eikä ketään rokotevastaista käännytä. Fiksut ihmiset osaavat kyllä löytää totuuden. "

        Katsotaanpa, keihin te olette tähän mennessä "fiksuina" uskoneet:
        - Tutkija-analyytikko, joka osoittautui 70-luvun opistoinsinööriksi ja joka ei osannut nimetä DNA-säikeistä puhuessaan emäspareja, vaan höpötti "niistä, niistä, hapoista". Me lukion käyneet tiedämme paitsi sen, että ne ovat emäspareja, osaamme nimetä ne ja myös sen, että happo ja emäs eivät ole sama asia, vaikka meistä jokainen ei tutkija olekaan :D
        - Pastoritohtori, joka väittää lääketehtaiden käyttävän avaruusolioiden DNA:ta ja väittää gynekologisia vaivoja henkimaailmojen asiaksi
        - Siihen että grafeeni on myrkyllistä, että se on magneettista, että se on metalli, että se on elektroniikkaa
        - Ihan mihin tahansa kenen tahansa kirjoittamaan, väittämään tai videoimaan asiaan

        Taidatte olla oikeita nobelisteja ;D


    • Anonyymi

      Sairas skitsoileva maski pakotus kouluissa. Patologinen valehtelu Zero Covid Finland Huuhaa tiedeporukoisssa. Hallusinaatiot täydellisistä laumasuojan tuovista rokotteista kuin pilven päällä istuvaa ukkoa kuunnellen.

      Ja maailmalla pahempaa. Kyllä on sekopäisyys huipussaan.

      Samalla huijattu naapurimaidenkin tilannetta WHO ja Worldometers luvuista seuraten tuhansista ylimääräisistä kuolleista viimeiseltä puolelta vuodelta, vaikka ylimääräisiä kuolleita ei ole tosiasiassa ollut enää tuolta ajalta ollenkaan.

      Joko riittäisi, Vai EI?

      Ateisti.

      • Anonyymi

        Teiltä rokotevastaisilta ikään kuin puuttuu se pieni juttu, nimeltään tieteellinen näyttö.

        Meillä tyhmillä lampailla, jotka tutkimustuloksiin uskomme, sellainen näyttö taas on takanamme :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Teiltä rokotevastaisilta ikään kuin puuttuu se pieni juttu, nimeltään tieteellinen näyttö.

        Meillä tyhmillä lampailla, jotka tutkimustuloksiin uskomme, sellainen näyttö taas on takanamme :D

        Olet siis Zero Covid hullu, ja rokotteen tuomaan laumasuojaan hallusinoiva seko?

        Sen taas, että mitään 20x kuolleisuutta olisi koronasta tullut oioin jo tuossa ylempänä.

        Ei ole tulllut hyvä jos kaksinkertaista, ja sekin on ylimääräisistä kuolleista, jotka ovat pieni osa kaikista. Monessa maassa ei sitäkään Ja sekin on ollut pitkään ja jopa puoli vuotta ohi.

        -Ateisti


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet siis Zero Covid hullu, ja rokotteen tuomaan laumasuojaan hallusinoiva seko?

        Sen taas, että mitään 20x kuolleisuutta olisi koronasta tullut oioin jo tuossa ylempänä.

        Ei ole tulllut hyvä jos kaksinkertaista, ja sekin on ylimääräisistä kuolleista, jotka ovat pieni osa kaikista. Monessa maassa ei sitäkään Ja sekin on ollut pitkään ja jopa puoli vuotta ohi.

        -Ateisti

        Sinulla meni nyt maltti niin, että venäjä paistaa läpi. Otahan tsajua että rauhoitut :D


      • Anonyymi

        "Rokotteista ei ole mitään tieteellistä näyttöä"

        LOL... Okei :)

        "Monimiljonääri lupasi 2 miljoonaa euroa jos joku pystyisi todistamaan apua olevan."

        Joo ja litteän maan miljonääri lupasi rahaa jos joku todistaa jonkin hänen vaatimansa asian maan pallomaisesta muodosta. Kaksi youtube-kanavaa teki sen, mutta eipä ole rahoja kuulunut.

        "Haitat on todistettu ja kuolleetkin puhuvat tässä asiassa"

        Näytä nyt sitten ne todisteet?

        Entä missä ne kuolleet ovat?

        Muista että mikään Hulk-tilasto ei ole todiste.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet siis Zero Covid hullu, ja rokotteen tuomaan laumasuojaan hallusinoiva seko?

        Sen taas, että mitään 20x kuolleisuutta olisi koronasta tullut oioin jo tuossa ylempänä.

        Ei ole tulllut hyvä jos kaksinkertaista, ja sekin on ylimääräisistä kuolleista, jotka ovat pieni osa kaikista. Monessa maassa ei sitäkään Ja sekin on ollut pitkään ja jopa puoli vuotta ohi.

        -Ateisti

        Influessaan nähden.... Influenssaan...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Influessaan nähden.... Influenssaan...

        Nimenomaan influenssaan nahden, eli vuosiineen 2017-2018 talvella ei sitä lisääntymistä juuri ole....

        Ei vain mene faktat jakeluun, kun on koronauskonto sekoittanut aivot?

        -Ateisti


    • Anonyymi

      Olen pahoillani mutta faktasi on väärin. Mv lehdestäkö olet "faktasi" hakenut vai takapihan leikkipaikasta?

      Bill Gates rahoittaa rokotetta miljoonilla koska ajaa hänen agendaa eli maapallon väestöä vähennetään radikaalisti.
      Gates kuuluu eliittiin ja YK:n porukka on jos suunnitelmat tehnyt sinunkin päänmenoksi.
      Mainitsemasi ainesosat on väärin ja ja koko muukin tekstisi sekavaa sienihourailua.

      Jos et viitsi asioista ottaa selvää vaan jaat valheita sivustolla niin yritä edes keksiä paremmat argumentit. Rokotekriittiset ei jorinoitasi usko. Toivon sinulle Jumalan siunausta elämääsi koska sitä näytät tarvitsevan.

      • Anonyymi

        Kasva jo aikuiseksi. Agenda 30. Googleta jos osaat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kasva jo aikuiseksi. Agenda 30. Googleta jos osaat.

        "Kasva jo aikuiseksi. Agenda 30. Googleta jos osaat."

        Sanoisin, että kasvata aivot, mutta koulutettuna henkilönä tiedän, ettei se ole mahdollista.

        Valitettavasti en ole riittävän skitso tulkitsemaan tätä YK:n ohjelmaa salakavalasti, joten ehkä sinä haluat opastaa?


      • Anonyymi

        Bill Gates on todella vanha patu ja sairas samoin Fauci - hirsipuu odottaa Nürnbergissä.
        He ovat tehneet tuhoa mitä ei koskaan ennen ole tehty myrkyillä.
        Myrkyt kielletään sodissa, mutta nyt sitä sitten käytetään kuitenkin kun rikollisryhmä johtaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Bill Gates on todella vanha patu ja sairas samoin Fauci - hirsipuu odottaa Nürnbergissä.
        He ovat tehneet tuhoa mitä ei koskaan ennen ole tehty myrkyillä.
        Myrkyt kielletään sodissa, mutta nyt sitä sitten käytetään kuitenkin kun rikollisryhmä johtaa.

        Kirjoituksesi säkenöi älyä, karismaa, logiikkaa, rationaalisuutta, maalaisjärkeä ja tulvii hienoja lähteitä ja argumentteja. Taidat olla oikea nobel-voittaja?

        *facepalm*


    • Anonyymi

      > Ensin koronan piti olla vain pelkkä flunssa, kunnes kävi ilmi että se on noin 20x tappavampi ja tämä oli ennen deltavarianttia.

      Mihin tuo väite perustuu?

      > Sitten maskien piti vaarantaa "luojan luoma hengityselimistö", tehdä tyhmemmäksi

      Maski heikentää hapensaantia. Heikko happitaso heikentää ihmisen kaikkia kykyjä toimia. Sinunkin ehkä kannattaisi välillä hengittää, että vähän rajoittuisi älyttömät väitteet.

      > Sitten "räkäriepujen" piti olla täysin tehottomia koronaa vastaan, kunnes tutkimukset toistivat sen mitä terveydenhoidossa oltiin tiedetty vuosikymmeniä - maskit toimivat

      Viime vuonna tapauksia oli n. 9 kertaa vähemmän kuin tänän vuonna, ilman maskeja ja ilman rokotuksia. Kuinka paljon maskeja pitää pitää, että tosiasiat haithuvat mielestä?

      > Sitten ties minkä valkaisuaineiden, hevosten matolääkkeiden ja muiden ihmelitkujen piti parantaa korona, ...

      Hevoset käyttävät antibiootteja, pitäisikö ihmisten lopettaa antibiottien käyttäminen, koska antibiootit ovat hevoslääke?

      > Kokonaiskuolleisuus ei ole kuulemman noussut... Paitsi että kokonaiskuolleisuus on noussut useissa maissa ja esimerkiksi koko EU:n kuukausittaisen vaihtelun näyttävä kuvaaja osoittaa selvästi kuolleisuuden olleen korkeampaa 2020 ja 2021 kuin aiempina vuosina.

      Suomessa koronaan kuolleiden keski-ikä on 82, sama kuin eliniänodote.

      • Anonyymi

        "Mihin tuo väite perustuu?"

        Tilastoon

        "Maski heikentää hapensaantia. Heikko happitaso heikentää ihmisen kaikkia kykyjä toimia. Sinunkin ehkä kannattaisi välillä hengittää, että vähän rajoittuisi älyttömät väitteet."

        Yritit väistellä sitä mitä sanoin :D Jätit suurimman osa väliin, oi, oi! Eikö onnistu? Voi voi! Kirurgit toki leikkaavat ihmisiä maskit naamalla ja moni muu tekee niin tarkkuutta vaativaa, fyysisesti rasittavaa ja kaikkea siltä väliltä maskit päällä, mutta sitä te paitaressut ette voi myöntää.

        "Viime vuonna tapauksia oli n. 9 kertaa vähemmän kuin tänän vuonna, ilman maskeja ja ilman rokotuksia. Kuinka paljon maskeja pitää pitää, että tosiasiat haithuvat mielestä?"

        Viime vuonna käytettiin maskeja ja viime vuonna oli täydet rajoitukset päällä. Samoin silloin ei ollut deltavarianttia. Yrität olla näppärä, mutta et oikein onnistu sanailussasi. Tyhjä ämpäri on äänekäs, mutta onttouden kuulee heti :D

        "Hevoset käyttävät antibiootteja, pitäisikö ihmisten lopettaa antibiottien käyttäminen, koska antibiootit ovat hevoslääke?"

        En puhunut lääkeryhmistä, miksi yrität vaihtaa aihetta?

        "Suomessa koronaan kuolleiden keski-ikä on 82, sama kuin eliniänodote."

        Niin?


    • Anonyymi

      Eniten ihmetyttää rokotevastaisten kampanjointi. Miksi ottavat stressiä siitä, jos joku muu ottaa rokotteen. Jos eivät itse ota, niin sitten eivät ota. Turha on muiden tekemisistä ottaa paineita.

      • Anonyymi

        Rokotevastainen materiaali tulee idästä ja lännestä

        Venäjä lisää tulta liekkeihin poliittisista syistä. Jos länsimailla menee huonosti, Venäjän oma tilanne ei ehkä näytä aivan niin huonolta kuin on. Valitettavasti Venäläiset ovat onnistuneet tässä vain kerran Neuvostoliiton aikana, mutta sen vaikutukset näkyvät yhä tänä päivänä erityisesti USA:n sisäisenä hajanaisuutena ja polarisoitumisena.

        USA:ssa taas on henkilöitä, jotka saavat elantonsa tietynlaisista kirjoista, pillereistä, nettisivuista, rahankeräyksistä ja haastatteluista. Näiden pitää pitää "vastarinta" aktiivisena ja yrittää haalia mahdollisimman paljon uhreja tai asiakkaita, miten sen nyt näkee. Samaa ilmiötä on toki Euroopassakin, mutta pienemmässä mittakaavassa.

        Sitten on näitä yksittäisiä tyyppejä, jotka janoavat kenties huomiota tai kunnioitusta, kenties vain jotain tekemistä. Heillä ei välttämättä ole taloudellista lehmää ojassa, mutta eipä ole myöskään soveltuvaa koulutusta, osaamista tai muuta ottaa mihinkään kantaa, mutta ovat silti valmiita Dunning-Kruger -ilmiön tuomalla itsevarmuudella oikaisemaan oikeita ammattilaisia ja julistamaan, miten asiat "oikeasti ovat".

        Sitten on tietysti erinäisten poliittisten toimijoiden palkkaamat tai maksavat äänitorvet. Näistä sormi osoittaa taas itään, mutta voisi ajatella että Venäjä ei ole ainoa taho idässä, jolla on tällaisia pyrkimyksiä.


    • Anonyymi

      Valtion trollit rupeaa rähisemään kun ihmiset lyö faktoja pöytään. Ja ei, puntit ei tutise koska tiedän olevani oikeassa. En myöskää paljoa stressaa että itse olet ottanut rokotteen. Jokainen tekee valintansa ja varsinkin sinä joka jaat väärää tietoa ihmisille.
      Jatka sinä päiväuniasi siitä että olet turvassa koska kukaan valtaapitävä ei ota rokotetta, koska haluaa että niitä riittää muille. Valtioiden historiahan on täynnä faktaa siitä että päättäjät ja rikkaat antaa köyhien mennä ensin turvaan ja itse ottaa riskin ettei selviydy. Hyviä päiväunia❤

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Astut siis ennemmin apinan kuin insinööri. suunnittelemalle sillalle?

        Kaikki teidän levittämät linkit menevät sivustoille joita ei ole edes tarkoitettu tieteelliseen keskusteluun vaan ihan sinunlaisille mitkä eivät ymmärä miten tiede toimii.

        Voit testata ja antaa linkin.


    • Anonyymi

      Kumuloiminen ei vielä vaikuta. Tai olikos se kumuluomista.

    • Anonyymi

      tai kaikki halukkaat ovat saaneet mahdollisuuden kahteen rokoteannokseen

    • Anonyymi

      Nyton voittaja fiilis!!!

    • Anonyymi

      Uusi analyysi perustuu Maccabi Healthcare Services -tietokantaan, johon on rekisteröity noin 2,5 miljoonaa israelilaista. Tutkimus, jota johtivat Tal Patalon ja Sivan Gazit KSM: stä, järjestelmän tutkimus- ja innovaatiotoimikunta, havaitsi kahdessa analyysissä, että ihmiset, jotka oli rokotettu tammi- ja helmikuussa, olivat kesä-, heinä- ja elokuun ensimmäisellä puoliskolla 6-13 kertaa todennäköisemmin tartunnan saaneita kuin rokottamattomat ihmiset, jotka ovat aiemmin saaneet koronaviruksen. Yhdessä analyysissä, jossa verrattiin yli 32 000 terveydenhuoltohenkilöä, riski oireisen COVID-19: n kehittymiseen oli 27 kertaa suurempi rokotettujen keskuudessa ja sairaalahoidon riski kahdeksan kertaa suurempi.

      • Anonyymi

        Miksi tartunnat nousivat Israelissa?
        Israelissa tartunnat tippuivat tosiaan 99.5%. Jolloin rajoitukset poistettiin ja Israel aloitti jälleen loputtaman sotaansa Palestiinalaisia vastaan ja jätti lähes 3.000.000 rokottamatta. Israel oli mallimaa rokotuksissa, kunnes aloitti taas sotimaan.
        Siksi en ihmettele Israelin koronalukuja


    • Anonyymi

      Onhan se kiva kun on tuplarokotukset mutta kun vaikutus laskee jo viiden-kuuden kkn kuluttua.
      ??

      • Anonyymi

        Moni on vammautunut ja kuollut nopeastikin muutamassa minuutissa, moni saa jatkoaikaa ja ehtii vielä vaikka nauttia matkalle pääsystä. Kannattaakin, ei kun se on stressi ja jännitys koska piikki alkaa todella vaikuttaa.
        Lennoilla vaarana tulla se veriklotti kesken matkaa - jos vielä nopea hengenmeno mahdollista - vaikka miehistölle - sitten matka on ikimuistoinen äänen nopeuttakin nopeampaa huikeaa seikkailua.


    • Anonyymi

      Jos kerran rokote ja maskit suojaa, niin miksi te rokotetut vauhkoatte rokottamattomista? Lopetetaan riitely. Valtakunnassa kaikki hyvin.

    • Anonyymi

      Rokotteiden piti estää taudin leviäminen. Eipä estä. Pahimpia viruksen levittäjiä on välinpitämättömät rokotetut. On riskialtista käyttää rokotteita ja sen lisäksi levittää virusta. On turvallisempaa levittää virusta rokottamattomana.

    • Anonyymi

      Guinean ja talibanintappajilla on maskeja aivan kuin naamarit ryöstäjiä pelastaisi, raiskaajista yms mainitsemattakaan. Ennen oli pankkiryöstäjilläkin huivit, mutta pankit jatkavat edelleen veroparatiiseilua.

    • Anonyymi

      Korona on ollut jo ennen rokotuksia 97-98 prosentille maailman väestöstä tavanomainen infektiotauti. Ja sitä se on edelleenkin. Kuten yleensä, infektiotaudit ovat pääsääntöisesti niille uhka, joilla on syystä tai toisesta heikentynyt vastustuskyky. Moniin tauteihin liittyy kuitenkin joskus harvoin komplikaatioita, joihin jopa perusterve saattaa menehtyä.

      Tilastojen mukaan erilaisiin infektiotauteihin kuolee kymmeniä miljoonia ihmisiä vuosittain, myös lapsia. Miksi tällaiset tosielämän synkät asiat eivät ole nousseet samanlaiseksi spkektaakkeliksi kuin korona?

      Me opimme jo sikainfluenssasta, miten pelottelulla voidaan edistää bisnestä, eli ajetaan ihmisiä ottamaan rokotteita. Sikapiikistä oli myös kritiikkiä sen nopeasta valmistumisesta ja puutteellisesta testaamisesta. Ja miten sitten kävikään? Sanna Marin kritisoi tätä voimakkaasti ja totesi itsekin, ettei mitään sikainfluenssauhkaa koskaan ollutkaan. Oli vain messevä mediatykitys ja pelottelut. Koronapandemia on ihan samassa sarjassa: valtava uhka, pelottavat otsikot, ihmisiä ajetaan piikille, joka on keskeneräinen, kokeellinen geeniterapia, jossa on tähän mennessä jo ollut enemmän haittoja kuin sikapiikissä. Missä Sanna Marin nyt, kun tarvitaan taas voimakasta kritiikiä ja asioiden oikaisua? Siellä se Sanna on takki nurinpäin päällä ja puhuu rokotebisneksen puolesta ja pyyhkii alan ammattilaisten suosituksilla lattiaa (perusteeton lasten ja nuorten rokottaminen).

      Korona on 10% tautia ja 90% pelottelua ja hysteriaa.

      Oletteko muuten koskaan pysähtyneet ihmettelemään, miksi me kansalaiset olemme kääntyneet toisiamme vastaan sen mukaan mitkä ovat mielipiteemme ja näkemyksemme? Näin vasemmistopopulistinen radikaalipolitiikka nättiin viittaan kiedottuna kusettaa meitä.

      • Anonyymi

        Ko. faktat on yleistietoa. KVG. Vain sellaiset kieltää nämä fakta, jotka eivät kykene sietämään muutoksia todellisuuskuvaansa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ko. faktat on yleistietoa. KVG. Vain sellaiset kieltää nämä fakta, jotka eivät kykene sietämään muutoksia todellisuuskuvaansa.

        Tässä meillä on taas joku putkimies-sahuri, joka omistaa suurennuslasin ja valkoisen takin ja luulee niiden tekevän hänestä tutkija-analyytikon. Täällä hän sitten valistaa meitä tyhmiä kouluja käyneitä sanomalla mm. seuraavaa "Korona on ollut jo ennen rokotuksia 97-98 prosentille maailman väestöstä tavanomainen infektiotauti. "

        :D


    • Anonyymi

      Aika moni väitteistäsi on jo kumottu Uutisissa.

      Esim.
      Maskit, ne kirurgiset. Tottakai estää sylkipisarat. Mutta, ei uutisten mukaan delttan leviämistä,niin kävi sairaalaolosuhteissa, meillä Suomessa. Siitä on jo aikaa, etkö lue uutisia😂

      Piikit on nuorille vaarallisempia kuin itse korona. Koronan sairastavat uutistenkin mukaan lievänä.
      Fimean sivuilla kertovat että tullut vakavia haittoja nuorille piikeistä...

    • Anonyymi

      Miten jotkut voi olla niin idiootteja, että lähtökohtaisesti uskoo kaiken disinformaation?
      Rokotuksia vastustamalla voi ainoastaan pyrkiä jarruttamaan pääsyä eroon rajoituksista ja sillä selvä.

    • Anonyymi

      Ensimmäistäkään rokotusta en ole ottanut enkä tarvitsekkaan kun en ole missään tekemisissä muiden ihmisten kanssa?🤔🤨🙄

      • Anonyymi

        Tämän on varmasti hyvä kaikille, että pysyt perunakuopassasi.


    • Anonyymi

      disiformaatiotako ? kun vuosi takaperin kesä oli normaali ,oltiin ilman maskia syksyn alkaessa alettiin voimakkaasti pelottelun myötä jakamaan "rokotteita" ja mitä enemmän näitä piikkejä on saatu kaupattua aitä enemmän on tartuntoja riittänyt !! vai oletko eri mieltä
      NARRATIIVIA on eniten lääketehtailla ja virus -tehtailla !
      se on minun vahva mieli piteeni ....aika näyttää....

    • Helppo vastaus on se että koko Korona on ollut melkoista rahastushuijausta... mitä jos tehtäisiin kierros kaikkiin Suomen sairaaloihin ja ihmetellään että missä ne kovasti mainostetut koronapotilaat ovat kun ei näy... ;) mutta tämä on vain mielipide... ja sen lisäksi pitäisi olla puolueeton mahdollisuus kertoa mitä oireita rokotteista on tullut ilman vähättelyä, ilman sensuuria... esimerkiksi varta vasten perustettu sivusto tälle jopa globaalisti... ja huomiona vielä että median tilaston mukaanhan Korona levisi vasta 2021 vaikka se ilmestyi jo aikaisin 2020 mutta rokotukset alkoivat 2021 jolloin Koronakin sitten levisi ... kertoo aika paljon... mutta siis tosiaan vain mielipide muuten tulee sensuuri...

      • Anonyymi

        Korona on vain flunssa/ influenssa. Kuolleisuus ja vaikutukset samaa tasoa.

        TODELLISUUS:
        Influenssakuolleisuus maailmalla on ollut noin 0,1% tartunnan saaneista. Koronakuolleisuus globaalisti on noin 2%, eli kuolleisuus on ollut 20 kertainen ennen deltavariantin yleistymistä, jonka arvioidaan kaksinkertaistavan kuolleisuus rokottamattomien keskuudessa.

        Tosin katsomalla kuolleiden määrän kasvua, tutkimuksessa tultiin siihen tulokseen, että koronaan kuolleita on todennäköisesti yli 4% tartunnan saaneista, mutta monet tapaukset jäävät virallisten tilastojen ulkopuolelle.
        LÄHDE: http://www.healthdata.org/news-release/covid-19-has-caused-69-million-deaths-globally-more-double-what-official-reports-show

        Jos hoitopaikat, lääkkeet ja muut olisivat lopuneet kesken, kuolleisuus olisi korkeampi

        Samoin tiedetään vanhastaan, että oireiden rajuuteen vaikuttaa tartuntahetkellä saatu virusmäärä. Ilman maskeja ja muita, useampi olisi saanut paitsi tartunnan, myös rajumman tartunnan ja lukemat voisivat olla toisenlaiset

        Tässä ei ole edes mukana long-covidista aiheutuvat haitat

        YHTEENVETO:
        Korona on tarttuvampi ja kymmeniä kertoja tappavampi ja haitallisempi kuin influenssa.


    • Anonyymi

      Brittiläinen näyttelijä Mike Mitchellin sydän ei enää kestänyt kolmannen koronarokotteen jälkeen - Kuoli sydänkohtaukseen 😥😥😥

    • Anonyymi

      Suomessa ei ole pandemiaa

      THL tilastoja: https://experience.arcgis.com/experience/d40b2aaf08be4b9c8ec38de30b714f26

      Jos katsomme tilastoja niin meille avautuukin mielenkiintoinen kuva Suomen "pandemiasta". THL sivuilla näkyy 7.9.2021 mennessä (nämä tiedot ovat 7.9 päivältä) olevan koronapositiivisia 131 054 ja kuolleita 1036, jos laskemme kokonaisvaltaisen selvitymisprosentin niin se on puolessatoista vuodessa niinkin korkea kuin 99.2%,mutta jos katsomme riskiryhmiä niin suurin riskiryhmä tälle on yli 70-vuotiaat. Yli 70-vuotiaista on kuollut 877 mikä on noin 85% kokonaiskuolleista eli voimme sanoa,että lähes kaikki suomessa koronaan kuolleet ovat olleet yli 70-vuotiaita. Alle 30-vuotiasta kukaan ei ole vielä kuollut tähän virukseen.

      Tämä tekee tästä täysin mitättömän viruksen alle 70-vuotiaille ja olemme jo olleet tässä väitetyssä "pandemiassa" 1.5 vuotta suomessa. Jos laskemme alle 70-vuotiaden selvitymisprosentin tästä viruksesta niin se on niinkin hulppean iso luku kuin 99,88%..alle 70-vuotiaden kuolleisuus 1.5 vuodessa on siis täysin mitätön ja olematon, tässä ei ole mitään riskiä alle 70-vuotiaalle Suomessa.

      Suhteutetaan näitä viruskuolemia jotta ymmärretään tätä. Vuonna 2019 kuoli "työikäisistä" 15-64 vuotiaista 2200 ihmistä kasvaimeen, yhteensä kasvaimiin kuoli 13 267 henkilöä. Kuolintilastoja: https://stat.fi/til/ksyyt/2019/ksyyt_2019_2020-12-14_tau_001_fi.html.

      Jos vertaamme tätä alle 70-vuotiasiin tähän virukseen kuolleisiin eli "työikäisiin" joita on 159kpl, niin suhteutettuna tämä virus kasvaimiin, työikäisellä ihmisellä on siis hulppeat lähes 14 kertaa suurempi mahdollisuus kuolla kasvaimeen vuodessa kuin työikäisellä kuolla tähän virukseen 1.5 vuodessa.

      Aalto-yliopiston Professori Paul Lillrank kertoo miksi meillä ei ole pandemiaa: https://www.youtube.com/watch?v=m-SwfbBQD6o

      Asiat oikeisiin mittasuhteisiin – tehohoitoa vaativa COVID-19 ON AINA VAKAVA TAUTI:
      https://injektiopiikki.com/2021/06/29/asiat-oikeisiin-mittasuhteisiin-tehohoitoa-vaativa-covid-19-on-vakava-tauti/

      Meillä ei ole myöskään lääketieteellisiä todisteita siitä, että kukaan olisi edes kuollut tähän virukseen Suomessa ja Yhdysvalloissa koska kuolema merkitään Covid kuolemaksi vaikka henkilö olisi vuodepotilaana kuolemaisillaan johonkin muuhun kuten syöpään tai kasvaimeen. Veikkaamme,että käytäntö on maailmanlaajuinen.

      THL, terveyden ja hyvinvoinnin laitos luokittelee kaikki Covid kuolemiksi jos henkilö on testannut positiivisen tuloksen huolimatta siitä mihin henkilö olisi kuollut todellisuudessa.

      Vastavalkea sivu teki viime vuonna kysymyksen koronakuolemista THL:lle.

      linkki: https://vastavalkea.fi/2020/04/10/thl-kuolema-luokitellaan-covid-kuolemaksi-riippumatta-varsinaisesta-kuolinsyysta/

      Otanta linkistä:
      "Kimmo Hellström esitti 9.4.2020 THL:lle asiaan liittyvän kysymyksen:

      ”Olen yrittänyt selvittää lasketaanko Suomessa koronakuolemiin, joita tänään on THL:än mukaan 42 kpl, kaikki sellaiset joilla on ollut koronatartunta vai vain ne jotka ovat kuolleet koronan seurauksena.

      Eli onko tuossa luvussa mukana kaikki koronan kanssa kuolleet vai ainoastaan koronaan kuolleet?”

      THL:n tiedotuksesta (THL Info) vastattiin, että
      ”seurantatiedoissa (tartuntatautirekisteri) kuolema luokitellaan COVID-kuolemaksi jos henkilö on ennen kuolemaansa testattu COVID-positiiviseksi. Varsinaista kuolinsyytä seurantajärjestelmä ei rekisteröi, eikä huomioi esim. kuolintodistukseen kirjattavia diagnooseja.”

      Vastaus oli mennyt myös THL:n henkilöstöön kuuluville Miia Artamalle, Pekka Jousilahdelle, Mika Salmiselle ja Jussi Sanelle.

      Vastauksesta siis ilmenee, että olipa varsinainen kuolinsyy mikä tahansa, ”kuolema luokitellaan COVID-kuolemaksi jos henkilö on ennen kuolemaansa testattu COVID-positiiviseksi”. Seurantajärjestelmä ei rekisteröi varsinaista kuolinsyytä tai kuolintodistukseen kirjattavia diagnooseja.

      THL:n vastaus herättää kysymyksiä. Kuinka moni uutisten mukaan ”koronaan kuolleista” onkin tosiasiassa kuollut johonkin muuhun (varsinainen kuolinsyy)?. Kuinka paljon tällä luokittelumettelyllä liioitellaan todellisia koronaviruksen aiheuttamia kuolemia? Miten suuren tilastollisen vääristymän toimintatapa aiheuttaa? Käyttääkö media suoraan tätä luokittelua raportoidessaan koronakuolemista?

      SAMA KYSYMYS on pohdituttanut Yhdysvalloissa, jossa paljastui vastaava käytäntö. Valkoisen talon koronavirustyöryhmään kuuluvan Anthony Faucin avustaja, tohtori Deborah Birx kertoi tiedotustilaisuudessa 7.4. hallituksen laskevan koronakuolemiin [kuolinsyystä riippumatta] kaikki kuolleet, joilla oli todettu koronavirus. Birx huomauttaa, että joissain toisissa maissa kuolinsyyksi määriteltäisiin olemassaollut perussairaus (”pre-existing condition”).
      Ron Wenzel kirjoittaa Economic Policy Journalissa, että auton alle jääneen koronapositiivisen kuolinsyyksi määrittyisi tällä logiikalla koronavirus. Hän jatkaa, että koronatilanteeseen liittyvien kannustimien myötä sairaaloissa myös haluttaisiin määrittää kuolema koronaviruksesta aiheutuneeksi."

    • Anonyymi

      Joko lääketeollisuuden myyntitykin tekemä aloitus tai sitten asialla on joku piikin ottanut joka haluaa nyt samaa kohtaloa mahdollisimman monelle. Uutta dataa tulee onneksi koko ajan, joten taikauskoisimmatkin koronan palvojat joutunevat jossain vaiheessa avaamaan silmänsä.

    • Anonyymi

      Ensin tehdään tauti ja sitten onkin jo lääkkeet valmiina joita myydään kalliilla hinnalla.

      Retroskooppi, kuin Kaleidoskooppi, koppi kuin komero. kooppi.

    • Anonyymi

      Tutkimuksia siviilien maskien käytön hyödyistä. Tässä oli ensimmäiset vastaan tulleet:

      https://www.pnas.org/content/118/4/e2014564118
      "Our review of the literature offers evidence in favor of widespread mask use as source control to reduce community transmission"
      "The available evidence suggests that near-universal adoption of nonmedical masks when out in public, in combination with complementary public health measures, could successfully reduce Re to below 1"
      "As governments exit lockdowns, keeping transmissions low enough to preserve health care capacity will be critical until a vaccine can be developed."

      Eli tieteellinen näyttö tukee maskien käyttöä ja tartuntojen pitäminen vähäisinä on tärkeää, kun yhteiskunnat ovat nyt avautumassa.


      https://www.nature.com/articles/d41586-020-02801-8
      "Gandhi co-authored a paper8 published in late July suggesting that masking reduces the dose of virus a wearer might receive, resulting in infections that are milder or even asymptomatic. A larger viral dose results in a more aggressive inflammatory response, she suggests."

      Maskien käyttö vähentää käyttäjän saamaa virusmäärää, joka vähentää tartuntatapauksessakin taudin rajuutta tai voi tehdä siitä jopa oireettoman.


      https://www.webmd.com/lung/news/20210907/masks-limit-covid-spread-study
      "Sept. 7, 2021 -- A large, real-world test of face masks in Bangladesh shows that masks reduce community spread of COVID-19. It also shows that surgical masks are more effective than cloth face coverings."

      Laaja, todelliseen käyttöön perustuvat testi Bangladeshissa osoittaa maskien vähentävän covid19 tartuntoja, ja että kirurgiset maskit ovat kansalaismaskeja tehokkaampia.

      Edelleen Bangladeshin kokeesta: https://www.economist.com/graphic-detail/2021/09/03/real-world-evidence-shows-face-masks-reduce-covid-19s-spread
      "Although these results were from rural Bangladesh, they suggest that masks can be effective elsewhere too—even when fewer than half of people wear them correctly. Saving lives has never been so easy on the wallet."

      Maskit auttavat pelastamaan henkiä, vaikka vain puolet käytäjistä osasi käyttää niitä oikein


      https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7883189/
      "Based on these studies, all people, regardless of physical conditions and professions, should wear masks at all times in prevention of COVID‐19. In this regard, inhalation protection via masks is particularly important in order to reduce the transmission of viruses that are potentially carried by droplets and aerosols. The mask requirement has already been proved to be effective"

      Näihin tutkimuksiin perustuen, kaikkien ihmisten tulisi käyttä maskia kaiken aikaa. Maskipakko on jo osoittautunut tehokkaaksi.

      • Anonyymi

        Se joka väittää että maskeista ei olisi hyötyä, voi omalta osaltaan miettiä miltä tuntuisi mennä kirurgiseen operaatioon jos lääkärit ja hoitohenkilöstö eivät käyttäisi maskia. Tai vaikkapa hammaslääkärissä. Eivät he turhaa käytä maskia.


    • Anonyymi

      Rokotteen määritelmä on että rokotte saa aikaan immuniteetin. Koronapiikki, ei ole siis rokote.

      • Anonyymi

        Se tappaa ja vammauttaa - se on faktaa!
        Ei mitään muuta teekään.


    • Anonyymi

      Australian videot ovat valheita jolla haetaan lisää rahoittajia.

      Olennaista on huomioida, että suomenkielinen Rapsodia-sivusto julkaisee järjestelmällisesti virheellistä tietoa koronarokotusten vaarallisuudesta. Yle analysoi viime joulukuussa koronarokotteisiin liittyvää keskustelua Suomi24- ja vauva.fi-sivustoilla. Rokotteisiin negatiivisesti suhtautuvista kommenteista suurin osa edusti yleistä rokotekielteisyyttä, mutta salaliittoteorioihin liittyvät tulkinnat olivat toiseksi yleisin peruste. Selvityksessä nousi esiin yhtenä disinformaation lähteenä Rapsodia-sivusto.
      Sivuston taustalla on kansainvälisesti toimiva hengellinen Loveworld-verkosto, jota vetää nigerialainen tv-evankelista Chris Oyakhilome. Forbes arvioi pastorin omaisuuden arvoksi 30–50 miljoonaa dollaria jo vuonna 2011.
      Oyakhilomen organisaatio on levittänyt koronapandemian alusta saakka salaliittoteorioita, jotka kytkevät koronarajoitukset 5G-verkon rakentamiseen ja ”uuteen maailmanjärjestykseen”. Suomessa Oyakhilomen väitteet levisivät kristilliselle TV7-kanavalle. Britannian viestintää valvova viranomainen Ofcom vaati viime vuoden keväällä Oyakhilomen kanavaa korjaamaan väitteitään, jotta kuuntelijoiden terveys ei vaarantuisi.

      https://faktabaari.fi/koronarokotteista-levitetn-harhaanjohtavia-vitteit/

    • Ei mitään uutta netin auringon alla, siis.

    • Anonyymi

      "Suomessa tiedetään, että Suomen Tuhoamisvoimilla (entinen Suomen Puolustusvoimat) on suunnitelmissa järjestää mittavaa joukkotuhontaa ja kansanmurhaa keskitysleireillä ja välittää Mediapoolin kautta valemediassa, kuten Yleisradiossa, Sanoma Median ja Alma Median julkaisuissa, että keskitysleireillä ihmiset olisivat kuolleet koronaan, joka saattaisi joissain tapauksissa teknisesti pitää paikkansa, koska on tiedossa, että kyseessä on Tuhoamisvoimien biologinen sodankäynti omia kansoja vastaan!"

      Lainaus peräisin täältä:

      https://is.gd/TThjsN

      Australia: Tartuntajäljitys Uutta Maailmanjärjestystä – Rokottamattomat eristetään yhteiskunnasta

      Hallituksen viranomainen myönsi, että ns. tartuntajäljitys on NWO-agendaa, jonka Australia asetti voimaan noin kaksi kuukautta sitten. Pääministerin mukaan COVID-rokottamattomat tullaan sulkemaan Australian yhteiskunnan ulkopuolelle pysyvästi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      ”Rokotevastaisten kampanjoiden seurauksena kansalaiset saattaisivat tulevaisuudessa kiinnostua esittämään enemmän huomioita muuntogeenisiä organismeja sisältävillä rokotteilla ja lääkkeillä tehtävistä tutkimuksista. Kuulemisesta luopuminen on siten erityisen perusteltua tiettyihin lääketieteellisiin toimenpiteisiin, hoitoon tai tutkimuksiin osallistuvien henkilöiden terveyden tai yksityisyyden suojan turvaamiseksi, vaikka se rajoittaisi yleisön osallistumismahdollisuutta näissä tilanteissa,” esitti Sanna Marinin (sdp/WEF) hallitus.

      Kaiken kaikkiaan presidentti Sauli Niinistön (kok) vahvistamilla muutoksilla on tähdätty siihen, että laajamittaiset kenttäkokeet geeniteknologioilla voidaan hoitaa vailla huomiota, suojaten tekijöitä ja estää riippumaton arviointi. Jokainen on koehenkilö tässä kenttäkokeessa.

      Suomessa on siis hyväksytty lakimuutos tietäen kokeellisella mRNA-geeniteknologialla koronapiikitettyjen mahdollisesti väestölle muodostama BIORISKI, ja TIETÄEN, että koronapiikitykset eivät pysäytä väitettyä epidemiaa vaan että seuraus saattaa olla PÄINVASTAINEN.

      Miksi jotain näin järjen, moraalin ja oikeusperiaatteiden vastaista on tehty?

      https://avoin.media/2021/09/10/haluatko-tietaa-mita-hallitukset-ovat-sop...

    • Anonyymi

      https://mvlehti.net/2021/09/07/koko-suomi-protestoi-vapauden-puolesta-helsingissa-18-9-2021-ilmoittaudu-yhteiskuljetuksiin/https://mvlehti.net/2021/09/07/koko-suomi-protestoi-vapauden-puolesta-helsingissa-18-9-2021-ilmoittaudu-yhteiskuljetuksiin/

      Koko Suomi protestoi vapauden puolesta Helsingissä 18.9.2021 – Ilmoittaudu yhteiskuljetuksiin!

      Lauantaina 18.9.2021 kokoontuu Eduskuntatalolle Suomen vapauden puolustajien suuri mielenosoitus, joka on osa kansainvälistä World Wide Rally -tapahtumien sarjaa. Mielenosoitus huipentuu Suurkulkueeseen. Yhteiskuljetuksia järjestellään koko Suomesta.

    • Anonyymi

      Tuntuu vaan että aloittaja sekoaa omaan "nokkeluuteensa "😃😃😂😁😄😅😃

    • Anonyymi

      Epäisänmaallisen salaliittotohtorin faktattomiin kirjoituksiin pitää suhtautua kuin pikkulapseen, ystävällisellä hymyllä.

      ☺️😆🤗😃

    • Anonyymi

      Tarvo Alev: Viiden kuukauden aikana Virossa kuoli lähes 1000 rokotettua enemmän kuin odotettiin! 😥😥

      Olin äskettäin kirjeenvaihdossa terveysneuvoston analyytikon kanssa, joka kommunikoi erittäin mukavasti ja antoi minulle hyvin tarkkoja lukuja rokotettujen kuolleisuudesta vuoden alussa (tammi -toukokuu). Tänä aikana kuoli yhteensä 2 702 rokotettua

    • Anonyymi

      Se on koe ihmisille Mrna rokote.
      Jos ois oikein tehty ottaisin,kuten entiset rokotteet.
      Nopeasti tehty ja ei testattu.
      150.000 ihmistä pelkästään Jenkeissä kuollu rokotteeseen joista lapsia oli 578.
      Yksi 12v lapsi halvaantui jne..
      Kaikkea ei anneta julki.
      Israel 87% rokotettu kahdesti ja sairaalat täynnä,miksi?
      ja he ovat juuri rokotettuja.
      Indonesia,kahdesti rokotettu suurin osa ja sairaalat täynnä..miksi?
      Mutta,odotetaan jotkut tohtorit DCD on sanonu,että 1-3v,niin näette mitä tapahtuu piikkiproiteiini rokotetuille,eli pienet hius-suonet esim.aivoissa ja pienissä valtimoissa menee tukkoon.R.I.P

    Ketjusta on poistettu 197 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1408
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1271
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1215
    4. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      28
      1157
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1155
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1053
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1048
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1043
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    Aihe