Suomi nousuun - tässä ainoa tie

Anonyymi

Useiden kansanedustajien tavoin voidaan varmasti todeta, että nyt pitäisi keskittyä Suomen tukemiseen ja suomalaisen yhteiskunnan tukemiseen.

Peltokangas ja Halla-aho ovat tätä jo sanoneetkin kun taas PS:n Purra ja Keskustan Pylväs puhuvat ihan päinvastaista.

Voidaan varmasti olla samaa mieltä siitä, että Suomella on kolme ongelmaa:

Korkeat verot ja liian pienet palkat
- Ihmisillä ei tarpeeksi varaa elämiseen

Iso työttömyys
- Paljon olisi töitä mutta ei tekijöitä

BKT ja ostovoima liian alhainen ja tätä kautta myös korkeat hinnat
- Eli enemmän ihmisiä tarvitaan töihin ja ostamaan suomalaisia tuotteita

Peruspalvelut kärsivät
- Julkinen talous keskittyy liiaksi tukien varaan

Ratkaisut:

1. Korkeat verot ja liian pienet palkat

Peltokangas ja Halla-aho ovat tätä toitottaneet jo pitkään, että Suomen pitäisi lopettaa ulkomaille syydetty apu. Nyt olisikin syytä ohjata tuet Suomeen ja avata Halla-ahon ehdotuksen mukaan työmarkkinoita niin, että matalampipalkkaisiin töihin saataisiin tekijöitä.

Turvapaikkaprosessi pitäisi uudistaa niin, että turvapaikanhakijalle tulisi myöntää oleskelulupa eli käytännössä lupa työskennellä 2-3 kk kuluttua Suomeen saapumisesta. Näin saataisiin ihmiset tukien piiristä töihin ja maksamaan palkastaan veroa valtiolle.

Tuet sinänsä eivät ole ongelma koska maksettu tuki palaa aina Suomen hyväksi: Se käy tuen saajan tilillä ja sitten tuensaaja ostaa sillä suomalaisten yritysten palveluita, suomalaisia vihanneksia jne.

Korkeita veroja ei saada alas ilman että on paljon enemmän ihmisiä maksamassa veroja Suomeen. Eli kipeästi tarvitaan lisää ihmisiä Suomeen jotka saadaan myös töihin. Suomen oma syntyvyys ei tähän apua tuo ja uusi lapsi on 17 vuotta lapsilisän (eli tukien) saajana kun taas maahanmuuttaja voisi olla vain muutaman kuukauden ja sinäkin aikana jo hyödyttää suomalaista yhteiskuntaa kuluttajana ollessaan.

2. Iso työttömyys

Maassa on yli 100 000 avointa työpaikkaa mutta ne eivät suomalaisille kelpaa kun peräkammarinpoika ei halua muuttaa toiselle paikkakunnalle mamman nurkista ja koska ABC:llä näkee edelleen ala-astekavereita jotka eivät hekään ole mihinkään lähteneet.

100 000 työpaikkaa ja uutta työntekijää toisi valtiolle mielettömän määrän verotuloja vuodessa.

Mitä enemmän Suomi ottaa vastaan ihmisiä ulkomailta sitä enemmän syntyy myös työpaikkoja. Kun on enemmän kuluttajia ja asukkaita tarvitaan enemmän väkeä töihin kauppoihin, tarvitaan lisää sairaanhoitajia ja tarjoilijoita, tarvitaan lisää autoasentajia ja putkimiehiä, tarvitaan lisää kaikkea kasvavaa tarvetta vastaamaan.

3. Peruspalvelut kuntoon

Peruspalveluihin ei pystytä panostamaan niin kauan kun rahat menevät tukien maksamiseen eikä valtiolle tule veroja.

Halla-aho sanoi toukokuussa 2021, että työperäinen maahanmuutto tulisi lopettaa ja korkeakoulutusta vaativat työpaikat tulisi varata suomalaisille. Jälkimmäinen siksi, että korkeakoulutus on Suomessa ilmaista ja veronmaksajien kustannuksella tehtyä joten myös ne työpaikat pitäisi tietysti ohjata niille jotka niitä nyt Suomen veronmaksajien kustannuksella opiskelevat jotta saataisiin hyötyä siitä panostuksesta.

Peltokangas on sanonut samaa, että nyt pitäisi ulkomaanapua vähentää ja kohdistaa se apu Suomeen. Sillä apusummalla mitä käytetään ulkomaille voitaisiin ottaa Suomeen tuhansia maahanmuuttajia joita Suomi nyt tarvitsee, maksaa heille pari kolme kuukautta tukea (joka palautuu 100% suomalaisen yhteiskunnan hyväksi) ja sitten ohjata töihin josta valtio saa veroja palkkaverojen muodossa ja Suomen ostovoima lisääntyy.

Nyt ei ole enää kyse siitä tarvitaanko Suomeen lisää väkeä vaan miten heitä saataisiin tänne mahdollisimman nopeasti ja miten heidät saataisiin mahdollisimman nopeasti myös työelämään.

Prosessin ongelma on se, että työelämään ei pääse oleskeluluvan puutteen vuoksi tarpeeksi nopeasti. Valtio itse junnaa nyt paikoillaan ja estää suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan kehitystä ja kasvua.

Jos joku haaveilee siitä, että Suomi voisi jonain päivänä erota EU:sta niin katsokaa mitä Iso-Britannia on tehnyt: Maa on juuri leikkaamassa ulkomaantukeaan 7:llä prosentilla ja tuo raha ohjataan oman maan sosiaalitukijärjestelmän vahvistamiseen
ja sosiaalitukien lisäämiseen samalla kun turvapaikanhakijoiden määrää lisätään entisestään. Näin saadaan omaan maahan ihmisiä jotka käyttävät oman maan palveluita , käyvät kaupassa ja ostavat oman maan lottokuponkeja joista tuetaan paikallista urheilua ja kulttuuria.

Vain niin, että maassa on merkittävä määrä asukkaita jotka käyttävät maan omia palveluita voidaan päästäs tilanteeseen jossa EU:sta eroaminen olisi mahdollista. Ja siihen käyvät samat teesit kuin ylhäällä on mainittu.

3

904

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos ei nuo 100 000 työpaikkaa kelpaa suomalaisille peräkammarin pojille, niin ei ne tunnu kelpaavan ulkomailta haalituille huippuosaajillekaan.
      Suomessa on vielä yli 30 000 vuonna 2015 Sipilän houkuttelemaa korkean ammattitaidon omaavaa vuohi ja kamelipaimenta, jotka eivät ole hyödyttäneet mitenkään työntekijäpulaa.
      Turha edes kuvitella, tänne haluavien laatu muuttuisi korkeatasoisemmaksi ja auttaisi valtion verotulokehitystä. Päinvastoin suomen kansalaisten verotaakka tulee nousemaan, mitä enemmän tämä hallitus haalii halpatyöntekijöitä maahamme, jotka joutuvat hakemaan kelasta puolet toimeentulostaan.
      Jos ylipäänsä edes töihin hakeutuvatkaan kun huomaavat kelan tukien ja harkinnanvaraisten maksujen riittävän samaan elintasoon

      • Anonyymi

        Ja suurin osa niistä oli idempää kuin väittivät, eli eivät olleet "pakolaisia". Olivat kuulleet sosiaalihuollosta ja sitten lähtivät toiselle puolelle maanosaa sosiaalihuollon tiskille


    • Anonyymi

      Rahan hössäys ulkomaille kiellettävä. Poliitikoille henkilökohtainen vastuu, ettei tulisi näitä"loistokauppoja" joissa saadaan vajaa 2 miljardia ja maksetaan korkojen kanssa melkein 9 miljardia, eikä näitä sähköverkoston myynnin kaltaisia kauppoja. Nämä turhat siirtomaksut pienentävät jokaisen suomalaisen ostovoimaa joka ikinen kuukausi. Suomalaisten täytyy myös herätä ja lopettaa esimerkkinä olo eli ollaan aina ensimmäisenä hyväksymässä kaikki kalliit ratkaisut ja päätökset, kuten "ilmastonmuutokseen" liittyvät asiat. Ideologisesti työttömät töihin! Ensin kotimaiset työntekijät ja sitten jos lisää tarvitaan, niin jokusia ulkolaisia oikeasti työtä tekeviä tänne. Kaivoslait kuntoon. Tänne ei pitäisi muiden antaa hyötyä meidän mineraaleista. Meillä on tuhansia järviä. Kalatalous paljon isommaksi.Jos miettii, kuinka Suomi nousi sodanjälkeisistä ajoista, niin rehti työnteko oli avainsana. Talkoo henki päälle. Suomalaisten täytyy löytää kova sisukas asenne jokaiseen hommaan. Kännykät pois. Mistään ei tule mitään, jos kaiken aikaa ollaan puhelimilla. Nuorten ja aikuisten pitää nähdä oma ympäristö ja asiat, jotka siellä tapahtuvat.Tarttua epäkohtiin. Eusta tulisi erota. Pärjäisimme paljon paremmin ilman tätä korruptoitunutta pesäkettä. Korruptio yleensäkin pitäisi saada pois.Liian paljon meillä on hyvä veli sopimuksia.
      Nyt on kuitenkin kyse niinkin suuresta asiasta kuin meidän omasta maasta.Tärkeätä olisi, että näitä asioita ja kaikkia muitakin alettaisiin viemään yhdessätuumin eteenpäin riippumatta mihin puolueeseen kukin kuuluu. Nyt ei ole enää varaa etsiä omaa kunniaa, vaan kaikki on tehtävä, jotta kaikki suomalaiset tästä selviävät ja tuleville sukupolville jää maa, jonka vuoksi kannattaa tehdä työtä. Lähtökohta tähän kaikkeen on kuitenkin se, että omat virheet on huomattava ja avoimesti tunnustettava. Vasta sen jälkeen voi kasvua parempaan tapahtua.Ja tämä prosessi alkaa sinusta ja minusta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1475
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1092
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1023
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe