Suomi nousuun - tässä ainoa tie

Anonyymi

Useiden kansanedustajien tavoin voidaan varmasti todeta, että nyt pitäisi keskittyä Suomen tukemiseen ja suomalaisen yhteiskunnan tukemiseen.

Peltokangas ja Halla-aho ovat tätä jo sanoneetkin kun taas PS:n Purra ja Keskustan Pylväs puhuvat ihan päinvastaista.

Voidaan varmasti olla samaa mieltä siitä, että Suomella on kolme ongelmaa:

Korkeat verot ja liian pienet palkat
- Ihmisillä ei tarpeeksi varaa elämiseen

Iso työttömyys
- Paljon olisi töitä mutta ei tekijöitä

BKT ja ostovoima liian alhainen ja tätä kautta myös korkeat hinnat
- Eli enemmän ihmisiä tarvitaan töihin ja ostamaan suomalaisia tuotteita

Peruspalvelut kärsivät
- Julkinen talous keskittyy liiaksi tukien varaan

Ratkaisut:

1. Korkeat verot ja liian pienet palkat

Peltokangas ja Halla-aho ovat tätä toitottaneet jo pitkään, että Suomen pitäisi lopettaa ulkomaille syydetty apu. Nyt olisikin syytä ohjata tuet Suomeen ja avata Halla-ahon ehdotuksen mukaan työmarkkinoita niin, että matalampipalkkaisiin töihin saataisiin tekijöitä.

Turvapaikkaprosessi pitäisi uudistaa niin, että turvapaikanhakijalle tulisi myöntää oleskelulupa eli käytännössä lupa työskennellä 2-3 kk kuluttua Suomeen saapumisesta. Näin saataisiin ihmiset tukien piiristä töihin ja maksamaan palkastaan veroa valtiolle.

Tuet sinänsä eivät ole ongelma koska maksettu tuki palaa aina Suomen hyväksi: Se käy tuen saajan tilillä ja sitten tuensaaja ostaa sillä suomalaisten yritysten palveluita, suomalaisia vihanneksia jne.

Korkeita veroja ei saada alas ilman että on paljon enemmän ihmisiä maksamassa veroja Suomeen. Eli kipeästi tarvitaan lisää ihmisiä Suomeen jotka saadaan myös töihin. Suomen oma syntyvyys ei tähän apua tuo ja uusi lapsi on 17 vuotta lapsilisän (eli tukien) saajana kun taas maahanmuuttaja voisi olla vain muutaman kuukauden ja sinäkin aikana jo hyödyttää suomalaista yhteiskuntaa kuluttajana ollessaan.

2. Iso työttömyys

Maassa on yli 100 000 avointa työpaikkaa mutta ne eivät suomalaisille kelpaa kun peräkammarinpoika ei halua muuttaa toiselle paikkakunnalle mamman nurkista ja koska ABC:llä näkee edelleen ala-astekavereita jotka eivät hekään ole mihinkään lähteneet.

100 000 työpaikkaa ja uutta työntekijää toisi valtiolle mielettömän määrän verotuloja vuodessa.

Mitä enemmän Suomi ottaa vastaan ihmisiä ulkomailta sitä enemmän syntyy myös työpaikkoja. Kun on enemmän kuluttajia ja asukkaita tarvitaan enemmän väkeä töihin kauppoihin, tarvitaan lisää sairaanhoitajia ja tarjoilijoita, tarvitaan lisää autoasentajia ja putkimiehiä, tarvitaan lisää kaikkea kasvavaa tarvetta vastaamaan.

3. Peruspalvelut kuntoon

Peruspalveluihin ei pystytä panostamaan niin kauan kun rahat menevät tukien maksamiseen eikä valtiolle tule veroja.

Halla-aho sanoi toukokuussa 2021, että työperäinen maahanmuutto tulisi lopettaa ja korkeakoulutusta vaativat työpaikat tulisi varata suomalaisille. Jälkimmäinen siksi, että korkeakoulutus on Suomessa ilmaista ja veronmaksajien kustannuksella tehtyä joten myös ne työpaikat pitäisi tietysti ohjata niille jotka niitä nyt Suomen veronmaksajien kustannuksella opiskelevat jotta saataisiin hyötyä siitä panostuksesta.

Peltokangas on sanonut samaa, että nyt pitäisi ulkomaanapua vähentää ja kohdistaa se apu Suomeen. Sillä apusummalla mitä käytetään ulkomaille voitaisiin ottaa Suomeen tuhansia maahanmuuttajia joita Suomi nyt tarvitsee, maksaa heille pari kolme kuukautta tukea (joka palautuu 100% suomalaisen yhteiskunnan hyväksi) ja sitten ohjata töihin josta valtio saa veroja palkkaverojen muodossa ja Suomen ostovoima lisääntyy.

Nyt ei ole enää kyse siitä tarvitaanko Suomeen lisää väkeä vaan miten heitä saataisiin tänne mahdollisimman nopeasti ja miten heidät saataisiin mahdollisimman nopeasti myös työelämään.

Prosessin ongelma on se, että työelämään ei pääse oleskeluluvan puutteen vuoksi tarpeeksi nopeasti. Valtio itse junnaa nyt paikoillaan ja estää suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan kehitystä ja kasvua.

Jos joku haaveilee siitä, että Suomi voisi jonain päivänä erota EU:sta niin katsokaa mitä Iso-Britannia on tehnyt: Maa on juuri leikkaamassa ulkomaantukeaan 7:llä prosentilla ja tuo raha ohjataan oman maan sosiaalitukijärjestelmän vahvistamiseen
ja sosiaalitukien lisäämiseen samalla kun turvapaikanhakijoiden määrää lisätään entisestään. Näin saadaan omaan maahan ihmisiä jotka käyttävät oman maan palveluita , käyvät kaupassa ja ostavat oman maan lottokuponkeja joista tuetaan paikallista urheilua ja kulttuuria.

Vain niin, että maassa on merkittävä määrä asukkaita jotka käyttävät maan omia palveluita voidaan päästäs tilanteeseen jossa EU:sta eroaminen olisi mahdollista. Ja siihen käyvät samat teesit kuin ylhäällä on mainittu.

1

69

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos ei nuo 100 000 työpaikkaa kelpaa suomalaisille peräkammarin pojille, niin ei ne tunnu kelpaavan ulkomailta haalituille huippuosaajillekaan.
   Suomessa on vielä yli 30 000 vuonna 2015 Sipilän houkuttelemaa korkean ammattitaidon omaavaa vuohi ja kamelipaimenta, jotka eivät ole hyödyttäneet mitenkään työntekijäpulaa.
   Turha edes kuvitella, tänne haluavien laatu muuttuisi korkeatasoisemmaksi ja auttaisi valtion verotulokehitystä. Päinvastoin suomen kansalaisten verotaakka tulee nousemaan, mitä enemmän tämä hallitus haalii halpatyöntekijöitä maahamme, jotka joutuvat hakemaan kelasta puolet toimeentulostaan.
   Jos ylipäänsä edes töihin hakeutuvatkaan kun huomaavat kelan tukien ja harkinnanvaraisten maksujen riittävän samaan elintasoon

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. TTK-tippuja Elina Gustafsson tilittää tulosten jälkeen: "Mä olisin toivonut, että Suomen kansa..."

   Ou nou, ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson tippui parinsa Ansku Bergströmin kanssa Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta. Tuli kyllä täysin puskista ja yllätyk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   160
   8201
  2. Maria Veitola sai pakit tänäkin vuonna - Tämä yksi pariskunta kieltäytyy aina Yökylässä-sarjasta

   Maria Veitola on kyllä nähnyt monenlaisia julkkisten koteja vuosien varrella. On ollut Maisa Torppaa, Tiina Jylhää ja Anu Saagimia... Kenet sinä halua
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   7043
  3. Ei oo Pikkaraisella kaikki kotona

   Viimeisessä insta pätkässään tuijottaa kameraan nyrkki pystyssä, ja huutaa vamos. Voi hyvää päivää, kertoo mitä päässä liikkuu.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   126
   2822
  4. Kuumaa huumaa! Sofia Belorf keimailee pienen pienessä kesämekossaan: "Nyt jo ikävä..."

   No nyt ei ole kulunut paljoakaan kangasta tähän Sofian mekkoon. Mekko on nimittäin varustettu reilulla kaula-aukolla ja lyhyellä pituudella... https:/
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   2270
  5. IS: Tarvitsemme työperäistä maahanmuuttoa ja nopeasti

   Teknologiateollisuuden varatoimitusjohtaja Minna Helle ”tarvitsemme työperäistä maahanmuuttoa ja nopeasti ja heitä tarvitaan kaikkiaan 130 000 ”. Vo
   Maailman menoa
   222
   2124
  6. Martinan mersu herättää ansaittua kateutta

   Martina Aitolehti on menestynyt ikinuori nainen ja herättää ansaistsemaansa huomiota kaikkialla. Myös Mercedes Benzin pääkonttoriassa Saksassa kaunis,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   202
   875
  7. Tietäisitpä vaan kusipääukko

   mitä susta ajattelen. Naamas on aina, kuin norsun vitulla ja tuima ilme naamalla. Kuka semmoista jaksaa katsella. Koskaan et naura millekkään ja mikää
   Ikävä
   60
   853
  8. Sano EI korruptiolle, älä osta Marinin mainostamaa Pihka Collection reppua

   Valveutuneena kansalaisena ja kuluttajana voit vaikuttaa. Jätä Pihka Collectionin Marin-reppu kylmästi kaupan hyllylle ja osta sen sijaan joku toinen
   Tampere
   166
   741
  9. Viisi rokotevastaista radiojuontajaa kuollut Yhdysvalloissa lyhyessä ajassa koronavirukseen

   Rokotekriittiset radiojuontajat uskoivat mitä ihmeellisimpiin salaliittoteorioihin koronarokotteen suhteen. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/viisi-
   Maailman menoa
   322
   737
  Aihe