Viisitoista yleisintä rokotevastaista väitettä kumottu peruuttamattomasti

Anonyymi

VÄITE-1:
Arvostetun MIT:n tutkijat julkaisseet tutkimuksen, joka osoittaa mRNA-rokotteiden voivan muuttaa ihmisen perimää

TODELLISUUS:
Kaksi MIT:n biologia julkaisi tutkimuspaperin, jonka mukaan koronavirus
-- siis KORONAVIRUS, ei mRNA-rokote! --
voi muuttaa sairastuneen perimää

Kyseistä tutkimusta on kritisoitu aika laajalti ja tuloksia pidetty epäluotettavina. Myöhemmin samasta aiheesta on julkaistu toinen tutkimus, joka oli tuloksiltaan erilainen (tutkimuksia tehtiin samanaikaisesti, jälkimmäinen julkaistiin melko pian tuon MIT:n tutkimuksen jälkeen)

YHTEENVETO:
- Rokotevastaiset ottivat epäluotettavana pidetyn tutkimuksen, joka tutki koronaviruksen kykyä muuntaa ihmisten DNA:ta ja käänsivät tarinan sellaiseksi, että kyseessä olikin tutkimus rokotteen kyvystä muuntaa perimää, vaikka siitä ei ollut ollenkaan kyse.
LÄHDE: https://www.clinicalomics.com/topics/patient-care/coronavirus/mit-scientists-jaenisch-and-young-reiterate-sars-cov-2-genome-integration-results/

******

VÄITE-2:
Espanjalainen professori löysi mRNA-rokotteesta tappavan myrkyllistä grafeenioksidia

TODELLISUUS:
- Professori vastaanotti tuntemattomasta lähteestä tuntemattoman paketin, jonka lähettäjä väitti sisältävän rokotetta. Tätä ei tutkittu ja purkki olisi voinut sisältää vaikka sylkeä ja multaa
- Muut haastatellut asiantuntijat olivat sitä mieltä, ettei näytteessä ollut materiaali ole grafeenioksidia
- Grafeenioksidi ei ole myrkyllistä kuin suurina yliannoksina (ja yliannos mitä tahansa on myrkyllistä)
- Mikään nykyisistä rokotteista eivät sisällä grafeenioksidia, mutta grafeenioksidia tutkitaan ja tulevaisuudessa sitä voidaan käyttää mm. lääkkeissä ja rokotteissa

YHTEENVETO:
Näyte ei todennäköisesti sisältänyt edes rokotetta, eikä ainakaan sitä ainetta mitä väitettiin löytyneen. Myrkyksi väitetty aine ei edes ole myrkyllistä.

******

VÄITE-3:
PCR-testit eivät sovellu testin kehittäjän (K. Mullins) mielestä covid-testaukseen. Liian suuret syklimäärät antavat vääriä positiivisia tuloksia ja oikeasti juuri kukaan ei ole oikeasti sairas jos koronaa on edes olemassa.

TODELLISUUS:
- Syklimäärällä ei ole luotettavuuden kanssa mitään tekemistä
- Testin kehittäjä puhui HIV:stä eikä Covidista (hups!), mutta tarkoitti muutenkin vain sitä, että testillä ei tutkita onko viruksia, vaan onko viruksen perimää, joten testi ei mittaa suoraan sitä, onko potilas sairas
- Väärien positiivisten riski on olemassa, jos laumatestataan oireettomiakin, mutta jos testataan vain oireisia, väärien positiivisten määrä romahtaa. Diagnostiikassa covidin PCR-testi on vain yksi testi kliinisen arvion ja muiden tulosten ohella. (esim. poissuljetaan muut syyt testaamalla nekin ja jos ainoa positiivinen on Covid-näyte ja oireet sopivat, on diagnoosi varsin varma)

YHTEENVETO:
Testin kehittäneen henkilön sanoja vääristeltiin ja irroitettiin kontekstista. Syklimääristä ja niiden vaikutuksesta annettiin väärä käsitys. Kokonaisuus jäi kertomatta.

******

VÄITE-4:
FIMEAN listalla on ainakin sata rokotteisiin kuollutta suomalaista ja tuhansia rokotteista vakavia haittoja saaneita

TODELLISUUS:
FIMEAn haastateltu edustaja kertoo, että heillä on tiedossa 1 kpl henkilö, jonka katsotaan oikeasti kuolleen yhden rokotteen (AstraZeneca) aiheuttamaan veritulppaan.

Vakavaksi luokitelluista haitoista tämä kertoi haastattelussa, että ilmoittajat, määrittelevät vakavuusluokan itse, eikä FIMEA saa muuttaa vakavuusluokitusta, vaikka olisi eri mieltä. Yleisimpiä vakaviksi raportoituja haittavaikutuksia olivat: kipu pistoskohdassa, päänsärky, kuume, väsymys. FIMEAN mukaan todellisia vakavia haittavaikutusia on haastatellun mukaan ollut erittäin vähän

YHTEENVETO:
Kuolleita sadasosa väitetystä. Vakavat haittavaikutukset lähes aina vähäpätöisiä juttuja, joita tulee vastaan joka influenssarokotuksessakin.

******

VÄITE-5:
Korona on vain flunssa/ influenssa. Kuolleisuus ja vaikutukset samaa tasoa.

TODELLISUUS:
Influenssakuolleisuus maailmalla on ollut noin 0,1% tartunnan saaneista. Koronakuolleisuus globaalisti on noin 2%, eli kuolleisuus on ollut 20 kertainen ennen deltavariantin yleistymistä, jonka arvioidaan kaksinkertaistavan kuolleisuus rokottamattomien keskuudessa

Jos hoitopaikat, lääkkeet ja muut olisivat lopuneet kesken, kuolleisuus olisi korkeampi

Samoin tiedetään vanhastaan, että oireiden rajuuteen vaikuttaa tartuntahetkellä saatu virusmäärä. Ilman maskeja ja muita, useampi olisi saanut paitsi tartunnan, myös rajumman tartunnan ja lukemat voisivat olla toisenlaiset

Tässä ei ole edes mukana long-covidista aiheutuvat haitat

YHTEENVETO:
Korona on tarttuvampi ja kymmeniä kertoja tappavampi ja haitallisempi kuin influenssa.

41

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      VÄITE-6:
      Koronavirusta ei ole eristetty milloinkaan

      TODELLISUUS:
      - Koronavirus on eristetty useassa maassa
      - Koronatestejä tai rokotteita ei voisi olla olemassa, ellei olisi eristetty/tunnistettu
      - Väite perustuu siihen, ettei covid-virusta ole eristetty Robert Kochin luoman määritelmän mukaisesti - Koch eli 1800-luvulla

      YHTEENVETO:
      Virus on eristetty monta kertaa. Rokotevastaiset eivät tiedä puhuvansa 1800-luvun määritelmästä julistaessaan, että "virusta ei ole tutkija Kochin mukaan eritetty"

      ******
      VÄITE-7:
      "Tutkimus: Sydänkohtausten määrä räjähtänyt Israelissa vuonna 2021 mRNA-koronarokotusten alettua!

      Professori Retsef Levin johtamasta tutkimuksesta selviää, että sydänpysähdysten ja sydänkohtausten määrä on jyrkässä nousussa Israelissa ja tutkimuksen mukaan akuutit sydänongelmat liittyvät massarokottamisen ohjelmaan mRNA-rokotteilla."

      TODELLISUUS:
      Professori Levin tutkimus: "Evidence of Worse Outcomes Related to Cardiac Arrest during the COVID-19 Pandemic due to Patient Reluctance to Seek Care."

      Eli selvitettiin, miten koronapelosta johtuva epäröinti hakeutua hoitoon on vaikuttanut sydänkohtauksensaaneiden lopputulemaan ja tuloksen voi arvata.

      Alkuperäisestä väitteestä poiketen tässä ei käsitellä rokotteita, joten yhteys on jälleen täysin keinotekoinen ja perustuu johonkin someblogiin, joka väitti professorin tutkimuksen sellaista osoittavan.

      YHTEENVETO:
      Viitattiin olemassaolevaan tutkimukseen, jonka sisällön joku bloggaaja oli vääristänyt omia tarkoitusperiään varten. Hyödyllisiksi hölmöiksi kutsutut salaliittolaiset sitten levittävät tätä misinformaatiota tutkittuna tietona.

      ******
      VÄITE-8:
      "Tosin pitkän lääkäri- ja liittopäiväedustajauran tehnyt Wolfgang Wodarg ja Pfizer-yhtiön entinen tutkimusjohtaja Michael Yeadon ovat laatineet Euroopan lääkevirastolle vetoomuksen, jossa he vaativat keskeyttämään Pfizerin mRNA-rokotteen lupaprosessin. He väittävät, että se sisältää polyetyleeniglykolia, josta 8 % ihmisistä voi saada voimakkaita, jopa hengenvaarallisia allergisia reaktioita."

      TODELLISUUS:

      Kaikkien lääkkeiden ja rokotteiden valmistusaineet ovat julkista tietoa, joten väite että joku "väittää jonkin sisältävän jotain" on automaattisesti tarkoituksellisen harhaanjohtava.

      Polyetyleeniglykolia käytetään yleisesti lääketieteessä moniin tarkoituksiin, muun muassa lasten ummetuslääkkeissä

      Allergiset reaktiot ovat varsin harvinaisia ja hoidettavia. Juuri allergisten reaktioiden varalta (ei koske pelkästään koronarokotteita), rokotettuja pyydetään odottelemaan vartti sen varalta, että oireita ilmenisi. USA:n tilaston mukaan voimakas allerginen reaktio mRNA-rokotteista on tullut alle 1/40 000 henkilöstä.

      YHTEENVETO:
      - Rokotteiden sisällössä ei väitteestä huolimatta ole mitään salamyhkäistä, vaan se on julkista tietoa
      - Aine jonka väitettiin aiheuttavan "hengenvaarallisia allergisia reaktioita 8%:lle väestöstä" aiheuttaa noin 0,015%:lle voimakkaan, mutta täysin hoidettavissa olevan allergisen reaktion
      - Tämä on huomioitu rokotusten yhteydessä sillä, että jäädään vartiksi odottamaan mahdollisen oireen ilmaantumista, jotta voidaan lääkitä allergisia oireita saavat saman tien
      - Samaa ainetta sisältävät perinteiset lasten ummetuslääkkeetkin...

      • Anonyymi

        Ainakin kahden lapsen kerrotaan kuolleen, kun Australiassa on järjestetty lasten massarokotustapahtuma, jonne vanhemmilla ei ollut asiaa. Samaan aikaan Australian kaduilla nähdään raivokkaita mielenosoituksia maassa julistettua koronatyranniaa vastaan.


      • Anonyymi

        Popedan taustavaikuttaja, Visulahden mainosrallinkin luonut muusikko Mika Sundqvist on kuollut!!


      • Anonyymi

        Diplomaatti Märt Piiskop 62v kuoli lauantaina
        Ulkoministeriö tiedottaa, että virolainen diplomaatti Märt Piiskop kuoli lauantaina.
        Bishop työskenteli vuosia ulkoministeriössä vuosina 1991 - 2011, johtavana aikana vuosina 1992 - 1999, oikeudellisessa osastossa, konsulaatissa ja pääkonsulaatissa Pietarissa ja vuonna 2000, - 2002, konsulissa.

        On unohtunut taas varoittaa ihmisiä tuosta rokotteen "mahdollisesta" osuudesta kuolemaan. 🤨


      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Se kanadalainen yleislääkäri Hoffe on entinen 200 asukkaan kylän lääkäri. Hän perustaa väitteensä vain veren d-dimeeriarvoon joka voi nousta monesta eri syystä, ja se nousee iäkkäillä jo muutenkin. Hän ei myöskään kerro "tutkimuksensa" henkilöiden ikää, lukumäärrää eikä muutakaan. Tämäkin on kerrottu sinulle täällä palstalla jo satoja kertoja :D


      • Anonyymi

        Tätäkin valhetta toistat papukaijana toivoen ettei kukaan jaksa enää oikaista. Virusmäärä deltavariantissa tänä vuonna oli 251 -kertauinen verrattuna viimevuotiseen alkuperäiseen viruskantaan sekä rokotetuilla että rokottamattomilla.


    • Anonyymi

      VÄITE-9:
      Versio1: ”mRNA-rokote tekee naisista hedelmättömiä, koska naisen elimistö voi alkaa hyökätä syncytin-1 piikkiproteiinia vastaan, koska se on niin samankaltainen rokotteen kanssa ja estää istukan muodostumisen”
      Versio2: ”The head of research at Pfizer says the COVID-19 vaccine causes female sterilization because it contains a spike protein known as syncytin-1.”
      Versio3: ”Rokote aiheuttaa keskenmenoja”
      TODELLISUUS:
      Versio1: Kolmen tutkijan mukaan rokotteen ja istukan proteiineilla ei ole juuri mitään samankaltaisuutta ja lukemattomat naiset ovat tulleet raskaaksi ja synnyttäneet ongelmitta rokotuksen jälkeen.
      Versio2: Pfizerin tutkimuspäällikkö ei ole koskaan väittänyt sellaista ja rokotteet eivät todellakaan sisällä syncytin-1:stä ollenkaan
      Versio3: Raskaana olevia suositellaan ottamaan rokotus, eikä rokottamisella ole havaittu olevan mitään vaikutusta keskenmenoihin. 130 000 naista tullut raskaaksi ongelmitta USA:ssa ja 2500 naista oli tutkimusseurannassa. Rokote ei aiheuttanut mitään ongelmia. LÄHTEET: CDC, fullfact, BBC.
      YHTEENVETO:
      Versio1: Teknisesti maallikon korvaan pätevältä kuulostava uhkakuva ei ammattilaisten mielestä ole edes lähellä ollakseen riski. Käytäntö on myös osoittanut väitteen perättömäksi.
      Versio2: Taas kerran rokotevastaiset valehtelivat, että joku on sanonut jotain ja samoin väittäneet rokotteen sisältävän jotain, mitä se ei sisällä.
      Versio3: Rokotevastaiset ovat levittäneet valheita, joiden mukaan keskenmenojen määrät olisivat ”räjähtäneet” rokotusten myötä. Todellinen data ei viittaa tähän ollenkaan, eikä myöskään tutkimusryhmissä ole havaittu mitään viitteitä siitä, että mRNA-rokotteista olisi haittaa raskaudelle. Päinvastoin covidiin sairastuneita naisia on jouduttu tyhjentämään, koska muuten tauti olisi tappanut heidät.

      ******
      VÄITE-10:
      "PCR-testi on epäluotettava ja nyt se myönnetään, kun testi aiotaan korvata toisella. Miksi muka vaihdettaisiin, jos olisi luotettava"

      TODELLISUUS:
      On kehitetty uusi koronatesti, joka on aiempaa testiä selvästi nopeampi ja huomattavasti edullisempi. Luotettavuuden pitäisi yhden lehtiartikkelin perusteella olla samaa tasoa.

      YHTEENVETO:
      Otettu pala todellisuutta, mutta annettu sille täysin väärä merkitys - tyypillistä toimintaa salaliittoteoreetikoilla, vaihtoehtopillerikauppiailla ja rokotevastaisilla.
      ******
      VÄITE-11:
      "ADE huolettaa. Koronarokotteet voivat aiheuttaa ADE:a”

      TODELLISUUS:
      Maailmassa on jaettu yli neljä tuhatta miljoonaa annosta koronarokotteita ja monet rokotteen saaneet ovat saaneet sen sairastettuaan koronan, useimmat taas ennen koronalle altistumista ja osa on rokotuksen jälkeenkin sairastunut. Mitään viitteitä ADE:sta ei ole missään päin maailmaa esiintynyt. Yhtä hyvin voisi sanoa olevansa huolissaan kolmepäisten virtahepojen hyökkäyksestä - niitäkään kun ei ole vastaan tullut.
      ******
      VÄITE-12:
      ”Rokote sisältää myrkyllistä kaliumkloridia, jota käytetään kuolemaantuomittujen lopettamiseen ja joka on erittäin myrkyllistä pieninäkin määrinä”
      TODELLISUUS:
      Kaliumkloridia käytetään lääketieteessä hypokalemian, eli kaliumin puutoksen hoidossa. Ruuassa sen E-koodi on E508. Toki yliannos mitä tahansa saattaa olla vaarallista, mutta rokotteessa sitä on erittäin vähän. Tähän mennessä tämä on ainakin kolmas täysin turvallinen ja arkinen kemikaali, jota rokotevastaiset ovat väittäneet tappavaksi myrkyksi.

    • Anonyymi

      Eihän sulla ole linkkejä väitteisiin kuin yksi, eikä sekään kyllä oikein hyvin vastaa väitettävästi. Vaikuttaa siltä, että yritän ylisanoilla vängätä väitteesi faktaksi.
      Aika vahvaa on väittää "peruuttamattomaksi faktaksi" anonyyminä ilman mitään lähteitä. Haiskahtaa vahvasti propagandalle, todella köykäiselle vieläpä. Hohhoijaa.

      • Anonyymi

        Kaikki tapaukset on yleisesti luettavissa internetistä ja löytyy asiallisista lähteistä. Ei ole minun tehtäväni tehdä teidän kotitehtäviänne.


      • Anonyymi

        Voit ottaa minkä tahansa noista väitteistä ja mitä siihen on vastaukseksi laitettu ja etsiä avainsanoilla netistä. Löytyy kaikki olennainen.

        Rokotevastaisia mahtaa harmittaa todella, todella paljon, kun kaikki mitä te väitätte on täysin kumottu.

        Jokainen voi nähdä saman vaivan kuin minä ja selvittää asian, tai sitten joutuu vaan uskomaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki tapaukset on yleisesti luettavissa internetistä ja löytyy asiallisista lähteistä. Ei ole minun tehtäväni tehdä teidän kotitehtäviänne.

        Vai että ihan luettavissa. On siellä luettavissa paljon muutakin :D
        No kuka antoi sinulle oikeuden saarnata sormella osoittaen "uskokaa kun minä sanon!" Ei kukaan. Taas yksi omahyväinen ja harhainen rokotefanaatikko.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai että ihan luettavissa. On siellä luettavissa paljon muutakin :D
        No kuka antoi sinulle oikeuden saarnata sormella osoittaen "uskokaa kun minä sanon!" Ei kukaan. Taas yksi omahyväinen ja harhainen rokotefanaatikko.

        "Vai että ihan luettavissa. On siellä luettavissa paljon muutakin :D"

        Niin onkin ja sopii lukeakin niitä juttuja, kunhan ovat järkevistä lähteistä, eikä rokotevastaisten mielikuvitussivuilta

        "No kuka antoi sinulle oikeuden saarnata sormella osoittaen "uskokaa kun minä sanon!"

        Kaikki mitä kirjoitan tulee tutkimuksista, tilastoista ja ammattilaisilta. Minua ei tarvitse uskoa ja kaiken saa tarkastaa vapaasti - samaa ei voi sanoa teidän jutuistanne. Viimeksi kun katsoin laittamaanne linkkiä, löin käden otsaan niin lujaa että vieläkin kihelmöi, oli se niin idioottimaista sisältö :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai että ihan luettavissa. On siellä luettavissa paljon muutakin :D
        No kuka antoi sinulle oikeuden saarnata sormella osoittaen "uskokaa kun minä sanon!" Ei kukaan. Taas yksi omahyväinen ja harhainen rokotefanaatikko.

        Ja yksi idiootti rokotevastainen jolle ei edes fakta kelpaa. Mieluumin uskotaan Putinin masinoimaan disinformaatioon. Kukahan tässä tyhmä on?

        Tai no, sehän on selvää kumpi se on.

        jaksuhalit!


    • Anonyymi

      EU:n tietokanta: Kokeellisiin koronarokotteisiin kuollut EU-alueella lähes 25 000 ihmistä – 2,2 miljoonaa vammautunut.

      EMA:n tietokanta lääkkeiden reaktioraporteista on EudraVigilance, johon on raportoitu elokuun loppuun mennessä 23 252 kuolemantapausta ja 2 189 597 vammautumista COVID-19-piikitysten jälkeen EU-alueella. Yli miljoona EU:n kansalaista on vammautunut vakavasti

      • Anonyymi

        Onko faktoja? Blogisi ei oikein herätä luottamusta.


    • Anonyymi

      Aivopesua, Illuminaatin tekoja. Maailmanlaajuinen siionistimafia hallitsee koronarokotteella ihmiskuntaa. Suunnitelmana on luultavasti surmata maapallolta liikaväestö tuhoamasta raaka-ainevaroja jotta ne riittävät rikkaimpien kulutukseen. Rokotteista on arvostettujen tiedemiesten toimesta UMV:n (Uusi MV-Lehti) löydetty parasiitti eli loiseläin! Onko sen tehtävä saada isäntänsä orjaksi? Ja hiukkaset rokotteessa tekevät veritulppia. Ilmankos meilläkin on nyt kuollut äkillisesti keski-ikäisiä naisia ja miehiä!

      • Anonyymi

        Missä salaliittoteorikon faktat? Blogistasi?


    • Anonyymi

      Niin,silti Israelissa jotka on rokotettu 85-90%,koko kansa alkaen 12v lähtien.
      On maailman pahin tilanne nyt,rokotetut on sairaalassa,miksi?
      Kts.eu tilaistoista miten paljon on ihmisiä kuollut rokotteeseen 22.000 th ja 2,2 milj vammautunut..
      Kaikkea ei kerrota,mitä se sisältää kun salaisiksi on luokitelu osa aineosista,
      1-3 vuoden sisällä nähdään,mitä piikkiproteiini tekee ihmiseen.
      Nyt on jo nähty,että tukkii valtimoita ja aivonjen verisuonia.
      Mutta summasummarum..
      Tehkää,kuten parhaaksi katsotte,itse katson maita jotka ovat edellä kommunismi Suomea.

      • Anonyymi

        Miksi tartunnat nousivat Israelissa?
        Israelissa tartunnat tippuivat tosiaan 99.5%. Jolloin rajoitukset poistettiin ja Israel aloitti jälleen loputtaman sotaansa Palestiinalaisia vastaan ja jätti lähes 3.000.000 rokottamatta. Israel oli mallimaa rokotuksissa, kunnes aloitti taas sotimaan.
        Siksi en ihmettele Israelin koronalukuja


    • Anonyymi

      Sydänlihas- ja sydänpussitulehduksia voi tulla nuorille erityisesti miehille 2. rokotteen jälkeen sanoivat rokotuspisteessä ja lukee THL:n paperissakin.

      • Anonyymi

        Koronavirustartunnassa niitä sydänpussitulehduksia tulee paljon todennäköisemmin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koronavirustartunnassa niitä sydänpussitulehduksia tulee paljon todennäköisemmin.

        Kautta aikojen on sydänlihastulehdusta ollut erityisesti nuorilla, urheilevilla miehillä. Joten?


      • Anonyymi

        Halvaantui yksi kolmekymppinen - täytyykin kohta kysellä onko vielä sairaalassa makaamassa vai rullatuolissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Halvaantui yksi kolmekymppinen - täytyykin kohta kysellä onko vielä sairaalassa makaamassa vai rullatuolissa.

        Jo oli vakuuttava veto.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        No tämähän se viisas on!

        Oikein persujen lahja Lohjalle. Käyty riittävä määrä terveydenhuolto/lääketieteen alaa ... oikein muutama kurssi kauppakoulua :D

        Kyllä sillä pätevyyden saa

        jaksuhalit


    • Anonyymi

      Todellisuus,ei sitä kukaa tiedä. Rokotetut on ennustettu että kuolevat 1-3v sisään?
      Toivottavasti ei?
      Immuni heikentyy?

    • Anonyymi

      Uppiniskoille on muuta, kuten elämästä katkerille ihmisille.

    • Anonyymi

      Koronavirus on niin vaarallinen, että Vantaan kaupungin tartuntatautilääkärin mukaan lentoaseman pitkät jonot on vaarallisempaa kuin se, että maahan pääsee pujahtamaan koronatesteittä ja ilman rokotuksia.

      "Hän pitää suurempana riskinä tarkastuksista syntyviä ruuhkia kuin tarkastamatta jättämistä."
      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008290824.html

      Lentokentän ruuhkat on koronaviiruksen maahanpääsyä vaarallisempaa.

    • Anonyymi

      Miten tämä nyt oikein meneekään, kun FDA myötään melkein kaiken valheeksi viruksen osalta. Se on pelkästään tietokoneella luotu virtuaalimalli?
      https://t.me/JFK_TV/7522
      Huijaus on alkanut aueta ja se todellinen vaarallinen aine on niissä piikeissä, joita lampaat janoavat.

    • Anonyymi

      Eiköhön aika ole jo todistanut nuo kaikki "kumotut" väitteet vallitsevaksi totuudeksi. Eivät vakuutusyhtiötkään maksele korvauksia henkivakutuksista piikkeihin kuolleiden omaisille. Missä on se eristetty näyte koronaviruksesta? Ei ole kukaa hakenut korvausta sen löytämisestä vieläkään.
      Suurin osa tutkijoista toistaa sitä agendaa, mitä rahoittajat haluavat. Vain miten menikään tupakan kanssa? Niin terveellistä ja rentouttavaa, eikä yhteyttä syöpiin voi osoittaa.

    • Anonyymi

      Yhteenveto:

      Aloittaja voi kirjautua Fimean sivuille tekemään ilmoitusta ja määrittää vakavuuusasteen.

      Sitä ei kysytä.

      Ainoastaan oireita kysytään.

    • Anonyymi

      Aloittajan mielestä rokotteet ovat tehonneet hyvin.

      Korona on nyt selätetty?

    • Anonyymi

      Miksi käyrät rokotekattavuudesta ja tartuntamääristä näyttävät samanlaisilta?

      Miksi sairaalahoidossa olevien määrä on noussut valtavasti, mutta tehohoidossa olevien ei?
      Miettikääpä sitä.

    • Anonyymi

      Tottakai on todennäköisempää, että nuhakuume muuttaa ihmisen perimää, kuin se että geeniteknologiaan perustuva kokeellinen injektio sen tekisi.

    • Anonyymi

      Nuhakuume on uusi keksintö.
      Sen sijaan Mrna teknologia on tuhansia vuosia käytetty turvallinen menetelmä.

    Ketjusta on poistettu 46 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe