Viisitoista yleisintä rokotevastaista väitettä kumottu peruuttamattomasti

Anonyymi

VÄITE-1:
Arvostetun MIT:n tutkijat julkaisseet tutkimuksen, joka osoittaa mRNA-rokotteiden voivan muuttaa ihmisen perimää

TODELLISUUS:
Kaksi MIT:n biologia julkaisi tutkimuspaperin, jonka mukaan koronavirus
-- siis KORONAVIRUS, ei mRNA-rokote! --
voi muuttaa sairastuneen perimää

Kyseistä tutkimusta on kritisoitu aika laajalti ja tuloksia pidetty epäluotettavina. Myöhemmin samasta aiheesta on julkaistu toinen tutkimus, joka oli tuloksiltaan erilainen (tutkimuksia tehtiin samanaikaisesti, jälkimmäinen julkaistiin melko pian tuon MIT:n tutkimuksen jälkeen)

YHTEENVETO:
- Rokotevastaiset ottivat epäluotettavana pidetyn tutkimuksen, joka tutki koronaviruksen kykyä muuntaa ihmisten DNA:ta ja käänsivät tarinan sellaiseksi, että kyseessä olikin tutkimus rokotteen kyvystä muuntaa perimää, vaikka siitä ei ollut ollenkaan kyse.
LÄHDE: https://www.clinicalomics.com/topics/patient-care/coronavirus/mit-scientists-jaenisch-and-young-reiterate-sars-cov-2-genome-integration-results/

******

VÄITE-2:
Espanjalainen professori löysi mRNA-rokotteesta tappavan myrkyllistä grafeenioksidia

TODELLISUUS:
- Professori vastaanotti tuntemattomasta lähteestä tuntemattoman paketin, jonka lähettäjä väitti sisältävän rokotetta. Tätä ei tutkittu ja purkki olisi voinut sisältää vaikka sylkeä ja multaa
- Muut haastatellut asiantuntijat olivat sitä mieltä, ettei näytteessä ollut materiaali ole grafeenioksidia
- Grafeenioksidi ei ole myrkyllistä kuin suurina yliannoksina (ja yliannos mitä tahansa on myrkyllistä)
- Mikään nykyisistä rokotteista eivät sisällä grafeenioksidia, mutta grafeenioksidia tutkitaan ja tulevaisuudessa sitä voidaan käyttää mm. lääkkeissä ja rokotteissa

YHTEENVETO:
Näyte ei todennäköisesti sisältänyt edes rokotetta, eikä ainakaan sitä ainetta mitä väitettiin löytyneen. Myrkyksi väitetty aine ei edes ole myrkyllistä.

******

VÄITE-3:
PCR-testit eivät sovellu testin kehittäjän (K. Mullins) mielestä covid-testaukseen. Liian suuret syklimäärät antavat vääriä positiivisia tuloksia ja oikeasti juuri kukaan ei ole oikeasti sairas jos koronaa on edes olemassa.

TODELLISUUS:
- Syklimäärällä ei ole luotettavuuden kanssa mitään tekemistä
- Testin kehittäjä puhui HIV:stä eikä Covidista (hups!), mutta tarkoitti muutenkin vain sitä, että testillä ei tutkita onko viruksia, vaan onko viruksen perimää, joten testi ei mittaa suoraan sitä, onko potilas sairas
- Väärien positiivisten riski on olemassa, jos laumatestataan oireettomiakin, mutta jos testataan vain oireisia, väärien positiivisten määrä romahtaa. Diagnostiikassa covidin PCR-testi on vain yksi testi kliinisen arvion ja muiden tulosten ohella. (esim. poissuljetaan muut syyt testaamalla nekin ja jos ainoa positiivinen on Covid-näyte ja oireet sopivat, on diagnoosi varsin varma)

YHTEENVETO:
Testin kehittäneen henkilön sanoja vääristeltiin ja irroitettiin kontekstista. Syklimääristä ja niiden vaikutuksesta annettiin väärä käsitys. Kokonaisuus jäi kertomatta.

******

VÄITE-4:
FIMEAN listalla on ainakin sata rokotteisiin kuollutta suomalaista ja tuhansia rokotteista vakavia haittoja saaneita

TODELLISUUS:
FIMEAn haastateltu edustaja kertoo, että heillä on tiedossa 1 kpl henkilö, jonka katsotaan oikeasti kuolleen yhden rokotteen (AstraZeneca) aiheuttamaan veritulppaan.

Vakavaksi luokitelluista haitoista tämä kertoi haastattelussa, että ilmoittajat, määrittelevät vakavuusluokan itse, eikä FIMEA saa muuttaa vakavuusluokitusta, vaikka olisi eri mieltä. Yleisimpiä vakaviksi raportoituja haittavaikutuksia olivat: kipu pistoskohdassa, päänsärky, kuume, väsymys. FIMEAN mukaan todellisia vakavia haittavaikutusia on haastatellun mukaan ollut erittäin vähän

YHTEENVETO:
Kuolleita sadasosa väitetystä. Vakavat haittavaikutukset lähes aina vähäpätöisiä juttuja, joita tulee vastaan joka influenssarokotuksessakin.

******

VÄITE-5:
Korona on vain flunssa/ influenssa. Kuolleisuus ja vaikutukset samaa tasoa.

TODELLISUUS:
Influenssakuolleisuus maailmalla on ollut noin 0,1% tartunnan saaneista. Koronakuolleisuus globaalisti on noin 2%, eli kuolleisuus on ollut 20 kertainen ennen deltavariantin yleistymistä, jonka arvioidaan kaksinkertaistavan kuolleisuus rokottamattomien keskuudessa

Jos hoitopaikat, lääkkeet ja muut olisivat lopuneet kesken, kuolleisuus olisi korkeampi

Samoin tiedetään vanhastaan, että oireiden rajuuteen vaikuttaa tartuntahetkellä saatu virusmäärä. Ilman maskeja ja muita, useampi olisi saanut paitsi tartunnan, myös rajumman tartunnan ja lukemat voisivat olla toisenlaiset

Tässä ei ole edes mukana long-covidista aiheutuvat haitat

YHTEENVETO:
Korona on tarttuvampi ja kymmeniä kertoja tappavampi ja haitallisempi kuin influenssa.

65

240

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   VÄITE-6:
   Koronavirusta ei ole eristetty milloinkaan

   TODELLISUUS:
   - Koronavirus on eristetty useassa maassa
   - Koronatestejä tai rokotteita ei voisi olla olemassa, ellei olisi eristetty/tunnistettu
   - Väite perustuu siihen, ettei covid-virusta ole eristetty Robert Kochin luoman määritelmän mukaisesti - Koch eli 1800-luvulla

   YHTEENVETO:
   Virus on eristetty monta kertaa. Rokotevastaiset eivät tiedä puhuvansa 1800-luvun määritelmästä julistaessaan, että "virusta ei ole tutkija Kochin mukaan eritetty"

   ******
   VÄITE-7:
   "Tutkimus: Sydänkohtausten määrä räjähtänyt Israelissa vuonna 2021 mRNA-koronarokotusten alettua!

   Professori Retsef Levin johtamasta tutkimuksesta selviää, että sydänpysähdysten ja sydänkohtausten määrä on jyrkässä nousussa Israelissa ja tutkimuksen mukaan akuutit sydänongelmat liittyvät massarokottamisen ohjelmaan mRNA-rokotteilla."

   TODELLISUUS:
   Professori Levin tutkimus: "Evidence of Worse Outcomes Related to Cardiac Arrest during the COVID-19 Pandemic due to Patient Reluctance to Seek Care."

   Eli selvitettiin, miten koronapelosta johtuva epäröinti hakeutua hoitoon on vaikuttanut sydänkohtauksensaaneiden lopputulemaan ja tuloksen voi arvata.

   Alkuperäisestä väitteestä poiketen tässä ei käsitellä rokotteita, joten yhteys on jälleen täysin keinotekoinen ja perustuu johonkin someblogiin, joka väitti professorin tutkimuksen sellaista osoittavan.

   YHTEENVETO:
   Viitattiin olemassaolevaan tutkimukseen, jonka sisällön joku bloggaaja oli vääristänyt omia tarkoitusperiään varten. Hyödyllisiksi hölmöiksi kutsutut salaliittolaiset sitten levittävät tätä misinformaatiota tutkittuna tietona.

   ******
   VÄITE-8:
   "Tosin pitkän lääkäri- ja liittopäiväedustajauran tehnyt Wolfgang Wodarg ja Pfizer-yhtiön entinen tutkimusjohtaja Michael Yeadon ovat laatineet Euroopan lääkevirastolle vetoomuksen, jossa he vaativat keskeyttämään Pfizerin mRNA-rokotteen lupaprosessin. He väittävät, että se sisältää polyetyleeniglykolia, josta 8 % ihmisistä voi saada voimakkaita, jopa hengenvaarallisia allergisia reaktioita."

   TODELLISUUS:

   Kaikkien lääkkeiden ja rokotteiden valmistusaineet ovat julkista tietoa, joten väite että joku "väittää jonkin sisältävän jotain" on automaattisesti tarkoituksellisen harhaanjohtava.

   Polyetyleeniglykolia käytetään yleisesti lääketieteessä moniin tarkoituksiin, muun muassa lasten ummetuslääkkeissä

   Allergiset reaktiot ovat varsin harvinaisia ja hoidettavia. Juuri allergisten reaktioiden varalta (ei koske pelkästään koronarokotteita), rokotettuja pyydetään odottelemaan vartti sen varalta, että oireita ilmenisi. USA:n tilaston mukaan voimakas allerginen reaktio mRNA-rokotteista on tullut alle 1/40 000 henkilöstä.

   YHTEENVETO:
   - Rokotteiden sisällössä ei väitteestä huolimatta ole mitään salamyhkäistä, vaan se on julkista tietoa
   - Aine jonka väitettiin aiheuttavan "hengenvaarallisia allergisia reaktioita 8%:lle väestöstä" aiheuttaa noin 0,015%:lle voimakkaan, mutta täysin hoidettavissa olevan allergisen reaktion
   - Tämä on huomioitu rokotusten yhteydessä sillä, että jäädään vartiksi odottamaan mahdollisen oireen ilmaantumista, jotta voidaan lääkitä allergisia oireita saavat saman tien
   - Samaa ainetta sisältävät perinteiset lasten ummetuslääkkeetkin...

   • Anonyymi

    Tästä oli juttu Epoch Timesissa, ihan muutama päivä sitten. Jos sanotaan, että antivaxareiden (rokotevastustajien) havaintokyky on sumentunut siitä syystä, että luottamusta tieteeseen ei heillä ollut alkujaankaan, on käännettävä tämä toisin päin ja vastattava, että sokea usko tieteeseen on pakottanut ”asiantuntijat” nähtävästi katsomaan muualle, sillä nämä tilastot puhuvat karua kieltään jokaiselle – tasapuolisesti.

    4. heinäkuuta - 31. heinäkuuta sairastui Israelissa:
    15.634 rokotettua ja
    3.038 rokottamatonta.

    Tuo sanoo paljon tehokkuudesta, eli piikit pahentavat ratkaisevasti tilannetta-ei mitään apua! Vain haittoja.


   • Anonyymi

    Aake Kalliala otti myrkkypiikkejä ja sairastui coronaan.
    Lehdet unohtivat taas tuon minkä aina ihan "vahingossa", että oli saanut ruiskeen tai kaksikin mitä lupasi ottaa julkisesti iltapäivälehdissä!
    Pää sekaisin myrkyistä ja putosi laiturilta pää edellä kuin sukeltaja ja nyt yrittää tervehtyä. Myrkyillä on moninaista vaikutusta, kuten huomataan.


   • Anonyymi

    Tieteellinen tutkimus: Haitalliset nanohiukkaset ja myrkyllinen grafeenioksidi länsivalmistajien ”koronarokotteissa”

    Tohtori Robert O. Young on julkaissut mikrobiologisen todisteaineiston lännessä valmistettujen ns. "koronarokotteiden" salatuista ainesosista, nanopartikkeleista, jotka sisältävät myrkyllistä grafeenioksidia. Pfizerin "rokotteesta" on löydetty myös parasiitteja eli loisia.

    Mikä on ”tuntematon ainesosa”, miksi Japani asetti juuri miljoonat Modernan mRNA-annokset käyttökieltoon. Miltä näyttää mm. magnetisoitumista aiheuttavat nanopartikkelit ja myrkyllinen grafeenioksidi? Katso äskettäin julkaistu tieteellinen näyttö.
    Tällä hetkellä lännessä on neljä suurta lääkeyhtiötä, jotka valmistavat SARS-CoV-2-rokotetta (koronarokote). Nämä valmistajat ja niiden rokotteet ovat Pfizer-BioNTech mRNA-rokote, Moderna-Lonza mRNA-1273-rokote, Oxford AstraZeneca -rokote ja Janssen COVID-rokote.

    Näiden rokotteiden tarkoitukseksi kerrotaan immuniteetin tarjoaminen nk. tarttuvalta uudelta koronavirukselta tai SARS-CoV-2-virukselta, jota nykyään kutsutaan SARS-CoV-19:ksi. Kyseiset neljä lääkeyhtiötä eivät ole toimittaneet täydellistä FDA:n ilmoitusta rokotteensa sisällöistä. tietosivua tai etikettiä monille näihin nk. ”rokotteisiin” sisältyvistä tärkeimmistä ja/tai vähäisemmistä ainesosista.

    Tohtori Robert o. Youngin julkaiseman tutkimusartikkelin tarkoituksena on tunnistaa, todistaa ja osoittaa suuret ja pienet ainesosat, jotka sisältyvät salatusti Pfizerin, Modernan, AstraZenecan ja Johnssonin rokotteisiin käyttämällä erilaisia ​​tieteellisiä anatomisia, fysiologisia ja toiminnallisia testejä kullekin rokotteelle.
    Rokotekohtaisten ainesosien tiedot ovat perustavanlaatuinen ihmisoikeus, jota Nürnbergin koodi 1947 säätelee maailmassa, joten kyseessä ovat kriittiset, vaadittavat ja välttämättömät tideot, jotta jokainen ihminen mistä tahansa maailman maasta voi tehdä tietoisen päätöksen siitä, suostuuko hän SAR-CoV-2 rokotukseen vai ei.


   • Anonyymi

    Isän kertomus yli 2 viikkoa kestäneestä 17-vuotiaan tyttären kamppailusta vakavia koronarokotteen haittavaikutuksia vastaan
    "Tämä päivitys tuo yhden näkökulman koronarokotteeseen ja se on henkilökohtainen koska se koskettaa perhettämme", kirjoittaa 17-vuotiaan Sylvian isä, Raimo Paaso, FB-sivullaan traagisesta perheen kokemuksesta.

    ”Olen lukenut monien lääkkeiden tuoteselosteista, että lääke saattaa aiheuttaa esimerkiksi yhdelle sadastatuhannesta vakaviakin sivuoireita. Uhkan olen ohittanut olan kohautuksella. Olen tiennyt, että myös koronarokote aiheuttaa joillekin vakavia oireita, mutta sekään ei ole hetkauttanut, kunnes se sitten iskee omaan perheeseen.

    Meidän Sylvia (17-vuotta) on ollut 1,5 viikkoa sairaalassa ja tällä hetkellä tytär opettelee kävelemään, yrittää sietää valoa, odottaa kuulon palautumista jne. Oireet ovat vasemmalla puolella.

    On ollut erittäin raskasta seurata sivusta, kun oireet aluksi pahenevat päivä päivältä, ja lopuksi Sylvia sitten makaa neurologisella osastolla täysin toisten autettavana. Epätietoisuus ja toivottomuus iskivät useista suunnista ja tuntui, että voiko tämä edes olla totta, ja onko tämä pahaa unta.

    Erilaisia tutkimuksia tehtiin sairaalassa usean päivän aikana ja niiden jälkeen osaston lääkärit ja muu henkilökunta tekivät rokotuksen haittailmoituksen.

    Tänään on perjantai-ilta ja oireiden alkamisesta on kaksi viikkoa. Edelleenkään Sylvia ei pysty kävelemään normaalisti ja perustoiminnot vaativat erityistä ponnistusta. Onneksi kuitenkin toipuminen on lähtenyt liikkeelle ja se tuo toivoa.

    Se miksi haluan tästä avoimesti kirjoittaa on pelko ja huoli. Tämä tragedian aikana olemme kokeneet, että emme ole tämän ongelma kanssa yksin. Olen kuullut useita kertomuksia vaikeistakin oireista ja se on tietenkin hyvin pieni otanta kokonaisuudessa.

    On kuitenkin hurjaa nähdä ja kuulla kuinka rokote todellakin aiheuttaa tuskaa. Kuinka laajasti, en tiedä, mutta kokemukseni mukaan myös tähän negatiiviseen puoleen tulisi kiinnittää julkisuudessa enemmän huomiota.

    Toivon ja rukoilen, että Sylvia toipuu pian ja jos mahdollista muistakaa rukoilla! 😥


   • Anonyymi

    Ainakin kahden lapsen kerrotaan kuolleen, kun Australiassa on järjestetty lasten massarokotustapahtuma, jonne vanhemmilla ei ollut asiaa. Samaan aikaan Australian kaduilla nähdään raivokkaita mielenosoituksia maassa julistettua koronatyranniaa vastaan.


   • Anonyymi

    Pysyvää geenimanipulointia: Kanada tilannut jopa kahdeksan uutta mRNA-rokotuskertaa kanadalaisille!
    Globalistipääministeri Justin Trudeaun hallitsema Kanada pyrkii kärkisijalle siinä, että kuinka monta mRNA-geenipiikkien annosta kansalaisille aiotaan jakaa tulevina vuosina. Uusi 293 miljoonan annoksen tilauskanta mahdollistaa 7-8 rokotuskertaa vuosittain koko kansalle.

    Kanada on tehnyt tilaukset jatkuvasta 38 miljoonan kansalaisensa mRNA-piikityksistä vuosiksi eteenpäin. Tilattuna on yhteensä 293 miljoonaa kokeellista geenimanipuoloivaa rokotetta Pfizerilta ja Modernalta.
    Kanada allekirjoitti juuri Modernan kanssa sopimuksen 20 miljoonan kokeellisen mRNA-annoksen toimittamisesta vuosille 2022, 2023 ja 2024. Sopimuksessa on myös optio 15 miljoonalle lisäannokselle vuosittain.

    Aiemmin tänä vuonna Trudeau ilmoitti, että Kanada on myös solminut sopimuksen Pfizerin kanssa, varastoiden 35 miljoonaa tehostepiikkiä vuodelle 2022 ja 33 miljoonaa lisätehostetta vuodelle 2023. Sopimus jättää lisätilausoikeuden 60 miljoonalle lisäannokselle seuraavalle kahdelle vuodelle ja 60 miljoonan annoksen lisätehosteet vuodelle 2024.

    Rokotuksiin orjuuttamalla Kanadan viranomaiset voivat pitää kansalaisten vapaudet pannassa ja pelotella ihmisiä ottamaan niin monta annosta mRNA-piikkiproteiinia kuin he määräävät.


   • Anonyymi

   • Anonyymi

    Popedan taustavaikuttaja, Visulahden mainosrallinkin luonut muusikko Mika Sundqvist on kuollut!!


   • Anonyymi

    Näyttelijä Riku Nieminen kärsii sydänongelmista saatuaan COVID-rokotteen – ”Mikään ei liity mihinkään…” Näin ne munaa ihmiset itsensä kun haukkuu vielä siskonsa, joka ei ottanut eikä sairastunut . Toisia Jumala rankaisee nopiasti !
    "Näitä yhteensattumia tapahtuu nyt aivan liian paljon", kommentoi kansanedustaja Ano Turtiainen näyttelijä Riku Niemisen twiittausta joutumisestaan sairaalaan, joka tapahtuu hänen saatua kokeellisen COVID-rokotuksen. Sosiaalisessa mediassa kuohuu jälleen!


   • Anonyymi

    Kokeelliset mRNA-piikitykset heikentää immuniteetin – Israelin terveyskriisi pakottaa myöntämään faktan myös Suomen valtamediassa1

    Israelissa on rokotettu lähes kaikki, mutta koronatilanne on yksi maailman pahimmista, toteaa Iltalehti tänään ja lisää, että kokeellisen mRNA-geenipiikitykset tekivät maasta "laboratorion". Onkin käynyt kuten ennakkoon varoitettiin: Rokotetun väestön immuniteetti heikkenee.

    Israelissa 78 prosenttia 12 vuotta täyttäneistä on saanut kaksi rokotusta, suurin osa Pfizerin mRNA-geenimanipulaation piikityksellä
    COVID leviää Israelissa nyt nopeammin kuin lähes missään muualla maailmassa
    Yli puolet Israelissa tartunnan saaneista on kahteen kertaan rokotettuja ihmisiä
    Vakavasti sairastuneista ja sairaalaan joutuneista noin 60 prosenttia on tuplarokotettuja
    ”Keskeinen havainto on se, että rokotetun väestön immuniteetti heikkenee”, sanoi Edinburghin yliopiston epidemiologian professori Rowland Kao.
    Muistettakoon, että EU-Suomesta tehtiin Israelin tavoin mRNA-piikitysten ”tosielämän laboratorio”, vaikka geenimuokkauksen vaaroista varoitettiin jopa suomalaisten terveysviranomaisten toimesta (Mika Rämet ja Hanna Nohynek), joista tuli kuitenkin myöhemmin kuuluisia geenimuokkauksen propagandisteja valtamedian lähteisiin!!


   • Anonyymi

    Norjan koronatartunnat uusiin ennätyksiin rokotekattavuuden noustessa!

    Mitä enemmän mRNA-piikitetään, sitä pahemmin COVID-tartunnat leviää. Tämä valtamedian ja hallintojen vakuuttelujen vastainen kontroversaali käsitys vahvistuu tällä kertaa Norjasta, jossa koronatartuntoja mitataan ennätysmääriä samalla kun rokokekattavuus on lisääntynyt.

    Koronatartuntojen määrä leviää rokottamisesta huolimatta tai juuri sen takia. Lännen viranomaiset tarjoavat lääkkeeksi sitä samaa: Lisää mRNA-piikityksiä.
    Kolme kertaa korkeammat COVID-tartuntamäärät ovat jo keskeyttäneet Norjan suunnitelmat yhteiskunnan uudelleen avaamiseksi, vaikka Norja on rokottanut 56,4 prosenttia 5,3 miljoonan väestöstään. Norjassa rekisteröitiin 1 796 uutta COVID-19-tartuntaa päivässä, mikä on korkein määrä pandemian alkamisen jälkeen, ilmoitti Norjan tartuntatautien seurantajärjestelmä (MSIS) 1. syyskuuta. Edellinen ennätys oli 1 552 uutta tapausta päivässä, ja se rekisteröitiin viime perjantaina 27. elokuuta.

    Samaan aikaan myös sairaalahoitojen määrä kasvaa. Tiistaina 89 COVID -potilasta otettiin sairaaloihin ympäri Norjaa, mukaan lukien hengitys- ja tehohoitoyksiköt, mikä on kymmenen potilasta enemmän kuin edellisenä päivänä. Sairaalapotilaiden määrä on korkein 26. toukokuuta jälkeen.

    Norjan tilastollinen tartuntaprosentti on noussut 11 tartunnasta 23,1 tartuntaan jokaista 100 000 asukasta kohden, mikä asettaa maan Suomea, Tanskaa ja Islantia korkeammalle.

    ”Olemme saavuttaneet yhden Pohjois-Euroopan korkeimmista tasoista. Tämä on uutta ja johtuu siitä, että viime viikkoina on tapahtunut jyrkkä nousu, etenkin viime viikolla”, kommentoi terveysjohtaja Espen Nakstad ja varoitti, että epäsuotuisa tilanne voi pahentua.

    Sanomalehti Verdens Gang toteaa, että COVID-tartuntojen määrä on kolme kertaa korkeampi kuin kansallinen kansanterveyslaitos (FHI) oli laskenut malleissaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Norjan koronatartunnat uusiin ennätyksiin rokotekattavuuden noustessa!

    Mitä enemmän mRNA-piikitetään, sitä pahemmin COVID-tartunnat leviää. Tämä valtamedian ja hallintojen vakuuttelujen vastainen kontroversaali käsitys vahvistuu tällä kertaa Norjasta, jossa koronatartuntoja mitataan ennätysmääriä samalla kun rokokekattavuus on lisääntynyt.

    Koronatartuntojen määrä leviää rokottamisesta huolimatta tai juuri sen takia. Lännen viranomaiset tarjoavat lääkkeeksi sitä samaa: Lisää mRNA-piikityksiä.
    Kolme kertaa korkeammat COVID-tartuntamäärät ovat jo keskeyttäneet Norjan suunnitelmat yhteiskunnan uudelleen avaamiseksi, vaikka Norja on rokottanut 56,4 prosenttia 5,3 miljoonan väestöstään. Norjassa rekisteröitiin 1 796 uutta COVID-19-tartuntaa päivässä, mikä on korkein määrä pandemian alkamisen jälkeen, ilmoitti Norjan tartuntatautien seurantajärjestelmä (MSIS) 1. syyskuuta. Edellinen ennätys oli 1 552 uutta tapausta päivässä, ja se rekisteröitiin viime perjantaina 27. elokuuta.

    Samaan aikaan myös sairaalahoitojen määrä kasvaa. Tiistaina 89 COVID -potilasta otettiin sairaaloihin ympäri Norjaa, mukaan lukien hengitys- ja tehohoitoyksiköt, mikä on kymmenen potilasta enemmän kuin edellisenä päivänä. Sairaalapotilaiden määrä on korkein 26. toukokuuta jälkeen.

    Norjan tilastollinen tartuntaprosentti on noussut 11 tartunnasta 23,1 tartuntaan jokaista 100 000 asukasta kohden, mikä asettaa maan Suomea, Tanskaa ja Islantia korkeammalle.

    ”Olemme saavuttaneet yhden Pohjois-Euroopan korkeimmista tasoista. Tämä on uutta ja johtuu siitä, että viime viikkoina on tapahtunut jyrkkä nousu, etenkin viime viikolla”, kommentoi terveysjohtaja Espen Nakstad ja varoitti, että epäsuotuisa tilanne voi pahentua.

    Sanomalehti Verdens Gang toteaa, että COVID-tartuntojen määrä on kolme kertaa korkeampi kuin kansallinen kansanterveyslaitos (FHI) oli laskenut malleissaan.

    Lähes 70% rokottamattomista mieluummin irtisanoutuu kuin alistuu yhtiöiden vaatimiin pakkorokotuksiin Yhdysvalloissa11

    Lähes 70% rokottamattomista amerikkalaisista mieluummin lopettaa työnsä kuin alistuu pakkorokotuksiin, osoittaa mielipdetutkimus. Samaan aikaan yli 50% amerikkalaisyrityksistä suunnittelee työntekijöilleen rokotepakkoa vuoden loppuun mennessä.

    Kaikilla pitäisi olla oma ajattelukyky ja vapaus ja hyvä itsetunto eikä alistua rikollisille.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Norjan koronatartunnat uusiin ennätyksiin rokotekattavuuden noustessa!

    Mitä enemmän mRNA-piikitetään, sitä pahemmin COVID-tartunnat leviää. Tämä valtamedian ja hallintojen vakuuttelujen vastainen kontroversaali käsitys vahvistuu tällä kertaa Norjasta, jossa koronatartuntoja mitataan ennätysmääriä samalla kun rokokekattavuus on lisääntynyt.

    Koronatartuntojen määrä leviää rokottamisesta huolimatta tai juuri sen takia. Lännen viranomaiset tarjoavat lääkkeeksi sitä samaa: Lisää mRNA-piikityksiä.
    Kolme kertaa korkeammat COVID-tartuntamäärät ovat jo keskeyttäneet Norjan suunnitelmat yhteiskunnan uudelleen avaamiseksi, vaikka Norja on rokottanut 56,4 prosenttia 5,3 miljoonan väestöstään. Norjassa rekisteröitiin 1 796 uutta COVID-19-tartuntaa päivässä, mikä on korkein määrä pandemian alkamisen jälkeen, ilmoitti Norjan tartuntatautien seurantajärjestelmä (MSIS) 1. syyskuuta. Edellinen ennätys oli 1 552 uutta tapausta päivässä, ja se rekisteröitiin viime perjantaina 27. elokuuta.

    Samaan aikaan myös sairaalahoitojen määrä kasvaa. Tiistaina 89 COVID -potilasta otettiin sairaaloihin ympäri Norjaa, mukaan lukien hengitys- ja tehohoitoyksiköt, mikä on kymmenen potilasta enemmän kuin edellisenä päivänä. Sairaalapotilaiden määrä on korkein 26. toukokuuta jälkeen.

    Norjan tilastollinen tartuntaprosentti on noussut 11 tartunnasta 23,1 tartuntaan jokaista 100 000 asukasta kohden, mikä asettaa maan Suomea, Tanskaa ja Islantia korkeammalle.

    ”Olemme saavuttaneet yhden Pohjois-Euroopan korkeimmista tasoista. Tämä on uutta ja johtuu siitä, että viime viikkoina on tapahtunut jyrkkä nousu, etenkin viime viikolla”, kommentoi terveysjohtaja Espen Nakstad ja varoitti, että epäsuotuisa tilanne voi pahentua.

    Sanomalehti Verdens Gang toteaa, että COVID-tartuntojen määrä on kolme kertaa korkeampi kuin kansallinen kansanterveyslaitos (FHI) oli laskenut malleissaan.

    Härski Suomen valtamedian koronarokote-vedätys jatkuu...

    "Miten ne kehtaa, ja kehtaahan ne", on tutuksi tullut sanonta, joka sopii erityisesti keinoja kaihtamattomaan "laatumediaan" ja "asiantuntijoihin", kun EU-Suomi pyrkii kiilaamaan mRNA-piikityskattavuudessa kärkisijoille ylikansallisten isäntien iloksi.

    ”Pääministeri Sanna Marin (sd) kertoo MTV Uutisten haastattelussa, että koronarajoitukset halutaan poistaa, kun rokotekattavuus on yli 80 prosenttia.”

    Koskaan ei voi luottaa enää lehtiin, meillä meni puoltoista vuotta sitten jo luotto, kun näki selkeää kusetusta aloitetun mediassa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Norjan koronatartunnat uusiin ennätyksiin rokotekattavuuden noustessa!

    Mitä enemmän mRNA-piikitetään, sitä pahemmin COVID-tartunnat leviää. Tämä valtamedian ja hallintojen vakuuttelujen vastainen kontroversaali käsitys vahvistuu tällä kertaa Norjasta, jossa koronatartuntoja mitataan ennätysmääriä samalla kun rokokekattavuus on lisääntynyt.

    Koronatartuntojen määrä leviää rokottamisesta huolimatta tai juuri sen takia. Lännen viranomaiset tarjoavat lääkkeeksi sitä samaa: Lisää mRNA-piikityksiä.
    Kolme kertaa korkeammat COVID-tartuntamäärät ovat jo keskeyttäneet Norjan suunnitelmat yhteiskunnan uudelleen avaamiseksi, vaikka Norja on rokottanut 56,4 prosenttia 5,3 miljoonan väestöstään. Norjassa rekisteröitiin 1 796 uutta COVID-19-tartuntaa päivässä, mikä on korkein määrä pandemian alkamisen jälkeen, ilmoitti Norjan tartuntatautien seurantajärjestelmä (MSIS) 1. syyskuuta. Edellinen ennätys oli 1 552 uutta tapausta päivässä, ja se rekisteröitiin viime perjantaina 27. elokuuta.

    Samaan aikaan myös sairaalahoitojen määrä kasvaa. Tiistaina 89 COVID -potilasta otettiin sairaaloihin ympäri Norjaa, mukaan lukien hengitys- ja tehohoitoyksiköt, mikä on kymmenen potilasta enemmän kuin edellisenä päivänä. Sairaalapotilaiden määrä on korkein 26. toukokuuta jälkeen.

    Norjan tilastollinen tartuntaprosentti on noussut 11 tartunnasta 23,1 tartuntaan jokaista 100 000 asukasta kohden, mikä asettaa maan Suomea, Tanskaa ja Islantia korkeammalle.

    ”Olemme saavuttaneet yhden Pohjois-Euroopan korkeimmista tasoista. Tämä on uutta ja johtuu siitä, että viime viikkoina on tapahtunut jyrkkä nousu, etenkin viime viikolla”, kommentoi terveysjohtaja Espen Nakstad ja varoitti, että epäsuotuisa tilanne voi pahentua.

    Sanomalehti Verdens Gang toteaa, että COVID-tartuntojen määrä on kolme kertaa korkeampi kuin kansallinen kansanterveyslaitos (FHI) oli laskenut malleissaan.

    Yksittäistapaukset rikkovat laatumedian narratiivit – Mitta täyttyy toimituksissa?

    Nyt alkaa laatumediakin kertoa, että koronarokotteissa on jotakin mätää. Totuus on siis pääsemässä voitolle. Pystytäänkö nämä kaikki äskettäiset paljastukset muka pyyhkimään kokonaan pois tulevasta historiankirjoituksesta?

    Daily Beast murjaisi tämmöisen jutun eilen ”tietystä yksittäistapauksesta”, 35-vuotiaasta Heather Greeleystä, joka oli täysin rokotettu mutta kuoli koronaan silti. Tämä ei tosin tarkoita sitä, että Alex Berensonilla ei olisi töitä senkin jälkeen, kun hänet potkaistiin Twitteristä ”mesoamasta” (kuten Talouselämä asian ilmaisisi) ja joutuu nyt turvautumaan omaan substackiinsa.

    Eilen hän kertoi parista laatumediassakin olleesta tapauksesta, jotka tosin mainittiin laatumediassa mutta joiden vakavaa koronatilannettaan, joka iski rokotteidenkin jälkeen, ei Berensonin mielestä tarpeeksi painotettu. Yksi näistä tapauksista on amerikkalainen veteraanipoliitikko ja kulttuuri-ikoni Jesse Jackson, jonka laatumedia mainitsi olevan nyt ”kuntoutuksessa” rokotusten ja sairaalaan joutumisen jälkeen. Totuus on se, että tämä täysin rokotettu koronapotilas on nyt intensiivisessä työ- ja fysioterapiassa.

    Nämä tapaukset puhuttelevat skeptikkojakin. Ei pelkästä vahingonilosta, ei. Vaan siksi, että puolentoista vuoden takaiset koronatapaukset (esim. Boris Johnson) tuntuivat istuvan liiankin hyvin viralliseen narratiiviin.

    HugoTalks on löytänyt jälkeenpäin aika ison määrän näyttelijöitä niiden ”koronapotilaiden” joukossa, jotka olivat näkyvästi esillä Ison-Britannian mediassa, joko sosiaalisessa tai laatu-sellaisessa. Nämä nykyiset rokotettujen sairastumiset eivät sen sijaan istu narratiiviin ollenkaan, mikä antaa niille – aivan perinteisten lähdekritiikin periaatteiden mukaan – sitäkin enemmän uskottavuutta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Yksittäistapaukset rikkovat laatumedian narratiivit – Mitta täyttyy toimituksissa?

    Nyt alkaa laatumediakin kertoa, että koronarokotteissa on jotakin mätää. Totuus on siis pääsemässä voitolle. Pystytäänkö nämä kaikki äskettäiset paljastukset muka pyyhkimään kokonaan pois tulevasta historiankirjoituksesta?

    Daily Beast murjaisi tämmöisen jutun eilen ”tietystä yksittäistapauksesta”, 35-vuotiaasta Heather Greeleystä, joka oli täysin rokotettu mutta kuoli koronaan silti. Tämä ei tosin tarkoita sitä, että Alex Berensonilla ei olisi töitä senkin jälkeen, kun hänet potkaistiin Twitteristä ”mesoamasta” (kuten Talouselämä asian ilmaisisi) ja joutuu nyt turvautumaan omaan substackiinsa.

    Eilen hän kertoi parista laatumediassakin olleesta tapauksesta, jotka tosin mainittiin laatumediassa mutta joiden vakavaa koronatilannettaan, joka iski rokotteidenkin jälkeen, ei Berensonin mielestä tarpeeksi painotettu. Yksi näistä tapauksista on amerikkalainen veteraanipoliitikko ja kulttuuri-ikoni Jesse Jackson, jonka laatumedia mainitsi olevan nyt ”kuntoutuksessa” rokotusten ja sairaalaan joutumisen jälkeen. Totuus on se, että tämä täysin rokotettu koronapotilas on nyt intensiivisessä työ- ja fysioterapiassa.

    Nämä tapaukset puhuttelevat skeptikkojakin. Ei pelkästä vahingonilosta, ei. Vaan siksi, että puolentoista vuoden takaiset koronatapaukset (esim. Boris Johnson) tuntuivat istuvan liiankin hyvin viralliseen narratiiviin.

    HugoTalks on löytänyt jälkeenpäin aika ison määrän näyttelijöitä niiden ”koronapotilaiden” joukossa, jotka olivat näkyvästi esillä Ison-Britannian mediassa, joko sosiaalisessa tai laatu-sellaisessa. Nämä nykyiset rokotettujen sairastumiset eivät sen sijaan istu narratiiviin ollenkaan, mikä antaa niille – aivan perinteisten lähdekritiikin periaatteiden mukaan – sitäkin enemmän uskottavuutta.

    Diplomaatti Märt Piiskop 62v kuoli lauantaina
    Ulkoministeriö tiedottaa, että virolainen diplomaatti Märt Piiskop kuoli lauantaina.
    Bishop työskenteli vuosia ulkoministeriössä vuosina 1991 - 2011, johtavana aikana vuosina 1992 - 1999, oikeudellisessa osastossa, konsulaatissa ja pääkonsulaatissa Pietarissa ja vuonna 2000, - 2002, konsulissa.

    On unohtunut taas varoittaa ihmisiä tuosta rokotteen "mahdollisesta" osuudesta kuolemaan. 🤨


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Yksittäistapaukset rikkovat laatumedian narratiivit – Mitta täyttyy toimituksissa?

    Nyt alkaa laatumediakin kertoa, että koronarokotteissa on jotakin mätää. Totuus on siis pääsemässä voitolle. Pystytäänkö nämä kaikki äskettäiset paljastukset muka pyyhkimään kokonaan pois tulevasta historiankirjoituksesta?

    Daily Beast murjaisi tämmöisen jutun eilen ”tietystä yksittäistapauksesta”, 35-vuotiaasta Heather Greeleystä, joka oli täysin rokotettu mutta kuoli koronaan silti. Tämä ei tosin tarkoita sitä, että Alex Berensonilla ei olisi töitä senkin jälkeen, kun hänet potkaistiin Twitteristä ”mesoamasta” (kuten Talouselämä asian ilmaisisi) ja joutuu nyt turvautumaan omaan substackiinsa.

    Eilen hän kertoi parista laatumediassakin olleesta tapauksesta, jotka tosin mainittiin laatumediassa mutta joiden vakavaa koronatilannettaan, joka iski rokotteidenkin jälkeen, ei Berensonin mielestä tarpeeksi painotettu. Yksi näistä tapauksista on amerikkalainen veteraanipoliitikko ja kulttuuri-ikoni Jesse Jackson, jonka laatumedia mainitsi olevan nyt ”kuntoutuksessa” rokotusten ja sairaalaan joutumisen jälkeen. Totuus on se, että tämä täysin rokotettu koronapotilas on nyt intensiivisessä työ- ja fysioterapiassa.

    Nämä tapaukset puhuttelevat skeptikkojakin. Ei pelkästä vahingonilosta, ei. Vaan siksi, että puolentoista vuoden takaiset koronatapaukset (esim. Boris Johnson) tuntuivat istuvan liiankin hyvin viralliseen narratiiviin.

    HugoTalks on löytänyt jälkeenpäin aika ison määrän näyttelijöitä niiden ”koronapotilaiden” joukossa, jotka olivat näkyvästi esillä Ison-Britannian mediassa, joko sosiaalisessa tai laatu-sellaisessa. Nämä nykyiset rokotettujen sairastumiset eivät sen sijaan istu narratiiviin ollenkaan, mikä antaa niille – aivan perinteisten lähdekritiikin periaatteiden mukaan – sitäkin enemmän uskottavuutta.

    Äidit - Isät !! TÄTÄKÖ KIDUTUSTA LAPSILLE HALUATTE - LAPSET KOSTAVAT AIKUISINA PAHAT TEOT - KATSOKAA VÄKIVALLAN LISÄÄNTYMISTÄ MITÄ NÄMÄ SAAVAT AIKAAN - PUUKOT MUKANA KULKEVAT JO UUTISTEN MUKAAN !

    https://static.mvlehti.net/uploads/2021/08/Mehiläinen-PCR-testaus-lapsi.mp4

    Lasten PCR-kidutus tallentui videolle – Mehiläinen pahoittelee ”hyvin epämukavaa” testaustilannetta [Video]

    Miten on mahdollista, että lasten hyvinvoinnista ja terveydestä vastuussa olevat henkilöt ja instituutio voi aiheuttaa lapselle tällaista pelkoa ja tuskaa? Puistattava taltiointi on kuvattu Mehiläinen Oy:n PCR-testauspaikalla ja salaa kuvattu video leviää sosiaalisessa mediassa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Yksittäistapaukset rikkovat laatumedian narratiivit – Mitta täyttyy toimituksissa?

    Nyt alkaa laatumediakin kertoa, että koronarokotteissa on jotakin mätää. Totuus on siis pääsemässä voitolle. Pystytäänkö nämä kaikki äskettäiset paljastukset muka pyyhkimään kokonaan pois tulevasta historiankirjoituksesta?

    Daily Beast murjaisi tämmöisen jutun eilen ”tietystä yksittäistapauksesta”, 35-vuotiaasta Heather Greeleystä, joka oli täysin rokotettu mutta kuoli koronaan silti. Tämä ei tosin tarkoita sitä, että Alex Berensonilla ei olisi töitä senkin jälkeen, kun hänet potkaistiin Twitteristä ”mesoamasta” (kuten Talouselämä asian ilmaisisi) ja joutuu nyt turvautumaan omaan substackiinsa.

    Eilen hän kertoi parista laatumediassakin olleesta tapauksesta, jotka tosin mainittiin laatumediassa mutta joiden vakavaa koronatilannettaan, joka iski rokotteidenkin jälkeen, ei Berensonin mielestä tarpeeksi painotettu. Yksi näistä tapauksista on amerikkalainen veteraanipoliitikko ja kulttuuri-ikoni Jesse Jackson, jonka laatumedia mainitsi olevan nyt ”kuntoutuksessa” rokotusten ja sairaalaan joutumisen jälkeen. Totuus on se, että tämä täysin rokotettu koronapotilas on nyt intensiivisessä työ- ja fysioterapiassa.

    Nämä tapaukset puhuttelevat skeptikkojakin. Ei pelkästä vahingonilosta, ei. Vaan siksi, että puolentoista vuoden takaiset koronatapaukset (esim. Boris Johnson) tuntuivat istuvan liiankin hyvin viralliseen narratiiviin.

    HugoTalks on löytänyt jälkeenpäin aika ison määrän näyttelijöitä niiden ”koronapotilaiden” joukossa, jotka olivat näkyvästi esillä Ison-Britannian mediassa, joko sosiaalisessa tai laatu-sellaisessa. Nämä nykyiset rokotettujen sairastumiset eivät sen sijaan istu narratiiviin ollenkaan, mikä antaa niille – aivan perinteisten lähdekritiikin periaatteiden mukaan – sitäkin enemmän uskottavuutta.

    Pysyvää geenimanipulointia: Kanada tilannut jopa kahdeksan uutta mRNA-rokotuskertaa kanadalaisille!
    Globalistipääministeri Justin Trudeaun hallitsema Kanada pyrkii kärkisijalle siinä, että kuinka monta mRNA-geenipiikkien annosta kansalaisille aiotaan jakaa tulevina vuosina. Uusi 293 miljoonan annoksen tilauskanta mahdollistaa 7-8 rokotuskertaa vuosittain koko kansalle.

    Kanada on tehnyt tilaukset jatkuvasta 38 miljoonan kansalaisensa mRNA-piikityksistä vuosiksi eteenpäin. Tilattuna on yhteensä 293 miljoonaa kokeellista geenimanipuoloivaa rokotetta Pfizerilta ja Modernalta.
    Kanada allekirjoitti juuri Modernan kanssa sopimuksen 20 miljoonan kokeellisen mRNA-annoksen toimittamisesta vuosille 2022, 2023 ja 2024. Sopimuksessa on myös optio 15 miljoonalle lisäannokselle vuosittain.

    Aiemmin tänä vuonna Trudeau ilmoitti, että Kanada on myös solminut sopimuksen Pfizerin kanssa, varastoiden 35 miljoonaa tehostepiikkiä vuodelle 2022 ja 33 miljoonaa lisätehostetta vuodelle 2023. Sopimus jättää lisätilausoikeuden 60 miljoonalle lisäannokselle seuraavalle kahdelle vuodelle ja 60 miljoonan annoksen lisätehosteet vuodelle 2024!!

    Rokotuksiin orjuuttamalla Kanadan viranomaiset voivat pitää kansalaisten vapaudet pannassa ja pelotella ihmisiä ottamaan niin monta annosta mRNA-piikkiproteiinia kuin he määräävät!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Yksittäistapaukset rikkovat laatumedian narratiivit – Mitta täyttyy toimituksissa?

    Nyt alkaa laatumediakin kertoa, että koronarokotteissa on jotakin mätää. Totuus on siis pääsemässä voitolle. Pystytäänkö nämä kaikki äskettäiset paljastukset muka pyyhkimään kokonaan pois tulevasta historiankirjoituksesta?

    Daily Beast murjaisi tämmöisen jutun eilen ”tietystä yksittäistapauksesta”, 35-vuotiaasta Heather Greeleystä, joka oli täysin rokotettu mutta kuoli koronaan silti. Tämä ei tosin tarkoita sitä, että Alex Berensonilla ei olisi töitä senkin jälkeen, kun hänet potkaistiin Twitteristä ”mesoamasta” (kuten Talouselämä asian ilmaisisi) ja joutuu nyt turvautumaan omaan substackiinsa.

    Eilen hän kertoi parista laatumediassakin olleesta tapauksesta, jotka tosin mainittiin laatumediassa mutta joiden vakavaa koronatilannettaan, joka iski rokotteidenkin jälkeen, ei Berensonin mielestä tarpeeksi painotettu. Yksi näistä tapauksista on amerikkalainen veteraanipoliitikko ja kulttuuri-ikoni Jesse Jackson, jonka laatumedia mainitsi olevan nyt ”kuntoutuksessa” rokotusten ja sairaalaan joutumisen jälkeen. Totuus on se, että tämä täysin rokotettu koronapotilas on nyt intensiivisessä työ- ja fysioterapiassa.

    Nämä tapaukset puhuttelevat skeptikkojakin. Ei pelkästä vahingonilosta, ei. Vaan siksi, että puolentoista vuoden takaiset koronatapaukset (esim. Boris Johnson) tuntuivat istuvan liiankin hyvin viralliseen narratiiviin.

    HugoTalks on löytänyt jälkeenpäin aika ison määrän näyttelijöitä niiden ”koronapotilaiden” joukossa, jotka olivat näkyvästi esillä Ison-Britannian mediassa, joko sosiaalisessa tai laatu-sellaisessa. Nämä nykyiset rokotettujen sairastumiset eivät sen sijaan istu narratiiviin ollenkaan, mikä antaa niille – aivan perinteisten lähdekritiikin periaatteiden mukaan – sitäkin enemmän uskottavuutta.

    Sairastelevien mRNA-rokotettujen koronatestauksista luovutaan Suomessa – Jotta karu totuus ei paljastuisi?

    Juuri uutisoitiin Oxfordin yliopiston tutkimuksesta, joka osoittaa kahdesti koronarokotteen saaneiden kantavan 251-kertaista virusmäärää. Nyt uutisoidaan, että "täysin rokotettujen ei tarvitse mennä enää koronatestiin lievien tautioireiden takia Pirkanmaalla"!!!
    Pirkanmaan sairaanhoitopiiri muuttaa näytteenottokriteerejään, joten oireilevia kahdesti rokotettuja ei enää suositella testattavaksi. Miksi?
    Kahdesti mRNA-rokotetut ovat aiheuttaneet hälyttävän terveyskriisin yhdessä maailman korkeimman rokoteasteen maassa Israelissa, jonka syyksi kerrotaan mRNA-piikityksillä rokotettujen heikentynyt immuniteetti. Samaan aikaan uutisoidaan Suomessa, että Pirkanmaa lopettaa kahdesti rokotettujen ja COVID-oireilevien testaukset.!!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pysyvää geenimanipulointia: Kanada tilannut jopa kahdeksan uutta mRNA-rokotuskertaa kanadalaisille!
    Globalistipääministeri Justin Trudeaun hallitsema Kanada pyrkii kärkisijalle siinä, että kuinka monta mRNA-geenipiikkien annosta kansalaisille aiotaan jakaa tulevina vuosina. Uusi 293 miljoonan annoksen tilauskanta mahdollistaa 7-8 rokotuskertaa vuosittain koko kansalle.

    Kanada on tehnyt tilaukset jatkuvasta 38 miljoonan kansalaisensa mRNA-piikityksistä vuosiksi eteenpäin. Tilattuna on yhteensä 293 miljoonaa kokeellista geenimanipuoloivaa rokotetta Pfizerilta ja Modernalta.
    Kanada allekirjoitti juuri Modernan kanssa sopimuksen 20 miljoonan kokeellisen mRNA-annoksen toimittamisesta vuosille 2022, 2023 ja 2024. Sopimuksessa on myös optio 15 miljoonalle lisäannokselle vuosittain.

    Aiemmin tänä vuonna Trudeau ilmoitti, että Kanada on myös solminut sopimuksen Pfizerin kanssa, varastoiden 35 miljoonaa tehostepiikkiä vuodelle 2022 ja 33 miljoonaa lisätehostetta vuodelle 2023. Sopimus jättää lisätilausoikeuden 60 miljoonalle lisäannokselle seuraavalle kahdelle vuodelle ja 60 miljoonan annoksen lisätehosteet vuodelle 2024!!

    Rokotuksiin orjuuttamalla Kanadan viranomaiset voivat pitää kansalaisten vapaudet pannassa ja pelotella ihmisiä ottamaan niin monta annosta mRNA-piikkiproteiinia kuin he määräävät!!

    19 vuotias nuori tyttö kuolee myrkkyruiskeeseen 6 viikkoa toisen piikin ottamisen jälkeen.

    Saa uuden sydämen, mutta se ei pelastanut häntä - vieläkö tykkäät myrkyistä??

    Vai haluatko mieluummin elellä coronauskovaisena - tuohan se jännitystä toki 😮

    https://www.brighteon.com/e7a35c1d-ac69-4c4c-be6c-ddfdc191ebe7


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Tuntuu, että tulee myös mielisairaita näistä myrkyistä...

    Annetaan upota kansaan:

    Ensimmäistä kertaa ihmiskunnan historiassa me voimme siirtää sairautta, jota meillä ei ole,

    niihin, joilla on immuniteetti sitä vastaan! 🤣😁😅😆


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sairastelevien mRNA-rokotettujen koronatestauksista luovutaan Suomessa – Jotta karu totuus ei paljastuisi?

    Juuri uutisoitiin Oxfordin yliopiston tutkimuksesta, joka osoittaa kahdesti koronarokotteen saaneiden kantavan 251-kertaista virusmäärää. Nyt uutisoidaan, että "täysin rokotettujen ei tarvitse mennä enää koronatestiin lievien tautioireiden takia Pirkanmaalla"!!!
    Pirkanmaan sairaanhoitopiiri muuttaa näytteenottokriteerejään, joten oireilevia kahdesti rokotettuja ei enää suositella testattavaksi. Miksi?
    Kahdesti mRNA-rokotetut ovat aiheuttaneet hälyttävän terveyskriisin yhdessä maailman korkeimman rokoteasteen maassa Israelissa, jonka syyksi kerrotaan mRNA-piikityksillä rokotettujen heikentynyt immuniteetti. Samaan aikaan uutisoidaan Suomessa, että Pirkanmaa lopettaa kahdesti rokotettujen ja COVID-oireilevien testaukset.!!!

    Israelin pääministeri painostaa kolmanteen mRNA-piikitykseen – ”Kahdesti rokotetut suurimmassa vaarassa”

    "Tärkeä asia, joka kansalaisten on ymmärrettävä, ja mielestäni suurin osa ihmisistä ei siitä ole vielä tietoisia: Kaikkein haavoittuvimmassa asemassa ovat, paradoksaalisesti, ne jotka ovat saaneet kaksi rokoteannosta, mutta eivät kolmatta annosta", sanoi Israelin pääministeri.

    Kaksi mRNA-piikitystä ovat suurimmassa vaarassa Israelin pääministeri Naftali Bennettin mukaan.

    ”Miksi? Koska he kulkevat ympäriinsä tuntien, että he ovat suojattuja, koska he ovat saaneet molemmat annokset. He eivät ymmärrä, että toinen rokote on heikentynyt ”deltaa” vastaan – ja heidän pitää mahdollisimman nopeasti saada rokotus kolmannella annoksella”, Bennett sanoi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tieteellinen tutkimus: Haitalliset nanohiukkaset ja myrkyllinen grafeenioksidi länsivalmistajien ”koronarokotteissa”

    Tohtori Robert O. Young on julkaissut mikrobiologisen todisteaineiston lännessä valmistettujen ns. "koronarokotteiden" salatuista ainesosista, nanopartikkeleista, jotka sisältävät myrkyllistä grafeenioksidia. Pfizerin "rokotteesta" on löydetty myös parasiitteja eli loisia.

    Mikä on ”tuntematon ainesosa”, miksi Japani asetti juuri miljoonat Modernan mRNA-annokset käyttökieltoon. Miltä näyttää mm. magnetisoitumista aiheuttavat nanopartikkelit ja myrkyllinen grafeenioksidi? Katso äskettäin julkaistu tieteellinen näyttö.
    Tällä hetkellä lännessä on neljä suurta lääkeyhtiötä, jotka valmistavat SARS-CoV-2-rokotetta (koronarokote). Nämä valmistajat ja niiden rokotteet ovat Pfizer-BioNTech mRNA-rokote, Moderna-Lonza mRNA-1273-rokote, Oxford AstraZeneca -rokote ja Janssen COVID-rokote.

    Näiden rokotteiden tarkoitukseksi kerrotaan immuniteetin tarjoaminen nk. tarttuvalta uudelta koronavirukselta tai SARS-CoV-2-virukselta, jota nykyään kutsutaan SARS-CoV-19:ksi. Kyseiset neljä lääkeyhtiötä eivät ole toimittaneet täydellistä FDA:n ilmoitusta rokotteensa sisällöistä. tietosivua tai etikettiä monille näihin nk. ”rokotteisiin” sisältyvistä tärkeimmistä ja/tai vähäisemmistä ainesosista.

    Tohtori Robert o. Youngin julkaiseman tutkimusartikkelin tarkoituksena on tunnistaa, todistaa ja osoittaa suuret ja pienet ainesosat, jotka sisältyvät salatusti Pfizerin, Modernan, AstraZenecan ja Johnssonin rokotteisiin käyttämällä erilaisia ​​tieteellisiä anatomisia, fysiologisia ja toiminnallisia testejä kullekin rokotteelle.
    Rokotekohtaisten ainesosien tiedot ovat perustavanlaatuinen ihmisoikeus, jota Nürnbergin koodi 1947 säätelee maailmassa, joten kyseessä ovat kriittiset, vaadittavat ja välttämättömät tideot, jotta jokainen ihminen mistä tahansa maailman maasta voi tehdä tietoisen päätöksen siitä, suostuuko hän SAR-CoV-2 rokotukseen vai ei.

    Tohtori Robert O. Young ei ole tohtori eikä ole mitään ammatillista koulutusta, vaan hän on itse itsensä luonnonparantajaksi nimittänyt valelääkärinä toimimisesta tuomittu vankilassa istunut. Montakohan kertaa tämä on jo täällä sinulle kerrottu.
    https://www.nbcsandiego.com/news/local/ph-miracle-author-robert-o-young-sentenced/19346/


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kanadalainen lääkäri kertoo vakavista verenkuvan muutoksista, joita tulee myrkkypiikin ottaneille useimmille! Nyt vaan ruiskeen ottaneet pika pikaa lääkärille tutkimuksiin, ettei henki mene ennen aikojaan!

    https://brandnewtube.com/watch/canadian-doctor-62-of-patients-vaccinated-for-covid-have-heart-problems_laSfoTYYXUgzmSP.html

    Se kanadalainen yleislääkäri Hoffe on entinen 200 asukkaan kylän lääkäri. Hän perustaa väitteensä vain veren d-dimeeriarvoon joka voi nousta monesta eri syystä, ja se nousee iäkkäillä jo muutenkin. Hän ei myöskään kerro "tutkimuksensa" henkilöiden ikää, lukumäärrää eikä muutakaan. Tämäkin on kerrottu sinulle täällä palstalla jo satoja kertoja :D


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sairastelevien mRNA-rokotettujen koronatestauksista luovutaan Suomessa – Jotta karu totuus ei paljastuisi?

    Juuri uutisoitiin Oxfordin yliopiston tutkimuksesta, joka osoittaa kahdesti koronarokotteen saaneiden kantavan 251-kertaista virusmäärää. Nyt uutisoidaan, että "täysin rokotettujen ei tarvitse mennä enää koronatestiin lievien tautioireiden takia Pirkanmaalla"!!!
    Pirkanmaan sairaanhoitopiiri muuttaa näytteenottokriteerejään, joten oireilevia kahdesti rokotettuja ei enää suositella testattavaksi. Miksi?
    Kahdesti mRNA-rokotetut ovat aiheuttaneet hälyttävän terveyskriisin yhdessä maailman korkeimman rokoteasteen maassa Israelissa, jonka syyksi kerrotaan mRNA-piikityksillä rokotettujen heikentynyt immuniteetti. Samaan aikaan uutisoidaan Suomessa, että Pirkanmaa lopettaa kahdesti rokotettujen ja COVID-oireilevien testaukset.!!!

    Tätäkin valhetta toistat papukaijana toivoen ettei kukaan jaksa enää oikaista. Virusmäärä deltavariantissa tänä vuonna oli 251 -kertauinen verrattuna viimevuotiseen alkuperäiseen viruskantaan sekä rokotetuilla että rokottamattomilla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Se kanadalainen yleislääkäri Hoffe on entinen 200 asukkaan kylän lääkäri. Hän perustaa väitteensä vain veren d-dimeeriarvoon joka voi nousta monesta eri syystä, ja se nousee iäkkäillä jo muutenkin. Hän ei myöskään kerro "tutkimuksensa" henkilöiden ikää, lukumäärrää eikä muutakaan. Tämäkin on kerrottu sinulle täällä palstalla jo satoja kertoja :D

    Tutkimus: COVID-rokotetut kantavat 251-kertaista virusmäärää verrattuna rokottamattomiin – ”Uhkaavat ympäristöään”!!!!

    Oxfordin yliopiston tutkimustulos viittaa siihen, että koronarokotetuista on tulossa sairauksien superlevittäjiä. Tutkituilla täysin koronarokotetuilla terveydenhuollon työntekijöillä on 251 kertaa suurempi viruskuorma, joka on uhka heidän rokottamattomille potilaille ja työkavereille.

    Valtamedian esittämän narratiivin mukaan rokottamattomat uhkaavat rokotettuja, mutta uudet tieteelliset tutkimukset osoittavat, että päinvastoin – rokotetut ovat vaarallisia tautipesiä.
    Oxfordin yliopiston kliinisen tutkimusryhmän löydästen tuloksista julkaistiin 10. elokuuta tiedelehti The Lancetissa. Tutkimuksessa havaittiin, että rokotetuilla on 251-kertainen COVID-19-virusten kuormitus sieraimissaan rokottamattomiin verrattuna, joka aiheuttaa akuutin uhan.

    Samalla kun rokottaminen lievittää infektion oireita, rokotetut kantavat epätavallisen suuria koronaviruksen määriä ilman, että he sairastuvat, mikä puolestaan voi tehdä heistä ”oireettomia superlevittäjiä”.

    Havaittu ilmiö voi olla syynä järkyttävän suuriin rokotusten jälkeisiin tartuntamäärien nousuihin laajasti rokotetuissa populaatioissa, joka on todettu maailmanlaajuisesti.

    Tutkimuksessa tarkkailtiin terveydenhuollon työntekijöitä, jotka eivät voineet lähteä sairaalasta kahden viikon aikana. Tiedot osoittivat, että täysin rokotetut työntekijät, noin kaksi kuukautta Oxford/AstraZeneca COVID-19-rokotteen (AZD1222) injektion jälkeen kantoivat ja oletettavasti välittivät Delta-variantin rokotetuille kollegoilleen.

    He lähes varmasti myös tartuttivat Delta-infektion rokottamattomille ihmisille, myös heidän potilailleen. Kantojen sekvensointi vahvisti työntekijöiden levittäneen SARS-CoV-2:n toisilleen.

    Tutkimuksen tulos on johdonmukainen Yhdysvalloissa tehtyjen havaintojen kanssa, ja se on yhdenmukainen CDC:n johtajan kommenttien kanssa siitä, että COVID-19-rokotteet eivät ole pysäyttäneet SARS-CoV-2-tartuntoja.

    Tutkimuksen johtopäätökset tukevat johtavien lääketieteen asiantuntijoiden varoituksia siitä, että COVID-19-rokote mahdollistaa 251-kertaisen SARS-CoV-2-viruskuorman kuljettamisen verrattuna rokotuksia edeltävältä ajalta vuonna 2020.

    Meillä on siis löydetty palapelin avain, joka selittää, että miksi Delta-taudinpurkaus on niin valtava rokotettujen keskuudessa, toimien tehokkaina lavantauti-Maryn tyyppisen kulkutaudin levittäjinä.

    Rokotetut henkilöt kantavat yhteisöihinsä viruksia ja ruokkivat uusia COVID-aaltoja. Rokotetut terveydenhuollon työntekijät tartuttavat lähes varmasti työtoverinsa ja potilaansa aiheuttaen kauhistuttavia lisävahinkoja.

    Rokotusten jatkaminen pahentaa ongelmaa erityisesti rokotettujen lääkäreiden ja sairaanhoitajien toimesta, jotka huolehtivat haavoittuvassa tilassa olevista potilaista. Terveydenhuoltojärjestelmien pitäisi luopua rokotteista välittömästi, arvioida COVID-19-toipuneita työntekijöitä, jotka ovat vahvasti immuuneja Deltalle, ja pitää rokotettuja terveydenhuollon työntekijöitä mahdollisina uhkina suuren riskin potilaille ja työtovereille!!!

    Artikkelin on alleirjoittanut Peter A. McCullough, M.D., MPH, joka on on sertifioitu sisätautien, sydän- ja verisuonitautien sekä kliinisen lipidologian alan tohtori.


  • Anonyymi

   VÄITE-9:
   Versio1: ”mRNA-rokote tekee naisista hedelmättömiä, koska naisen elimistö voi alkaa hyökätä syncytin-1 piikkiproteiinia vastaan, koska se on niin samankaltainen rokotteen kanssa ja estää istukan muodostumisen”
   Versio2: ”The head of research at Pfizer says the COVID-19 vaccine causes female sterilization because it contains a spike protein known as syncytin-1.”
   Versio3: ”Rokote aiheuttaa keskenmenoja”
   TODELLISUUS:
   Versio1: Kolmen tutkijan mukaan rokotteen ja istukan proteiineilla ei ole juuri mitään samankaltaisuutta ja lukemattomat naiset ovat tulleet raskaaksi ja synnyttäneet ongelmitta rokotuksen jälkeen.
   Versio2: Pfizerin tutkimuspäällikkö ei ole koskaan väittänyt sellaista ja rokotteet eivät todellakaan sisällä syncytin-1:stä ollenkaan
   Versio3: Raskaana olevia suositellaan ottamaan rokotus, eikä rokottamisella ole havaittu olevan mitään vaikutusta keskenmenoihin. 130 000 naista tullut raskaaksi ongelmitta USA:ssa ja 2500 naista oli tutkimusseurannassa. Rokote ei aiheuttanut mitään ongelmia. LÄHTEET: CDC, fullfact, BBC.
   YHTEENVETO:
   Versio1: Teknisesti maallikon korvaan pätevältä kuulostava uhkakuva ei ammattilaisten mielestä ole edes lähellä ollakseen riski. Käytäntö on myös osoittanut väitteen perättömäksi.
   Versio2: Taas kerran rokotevastaiset valehtelivat, että joku on sanonut jotain ja samoin väittäneet rokotteen sisältävän jotain, mitä se ei sisällä.
   Versio3: Rokotevastaiset ovat levittäneet valheita, joiden mukaan keskenmenojen määrät olisivat ”räjähtäneet” rokotusten myötä. Todellinen data ei viittaa tähän ollenkaan, eikä myöskään tutkimusryhmissä ole havaittu mitään viitteitä siitä, että mRNA-rokotteista olisi haittaa raskaudelle. Päinvastoin covidiin sairastuneita naisia on jouduttu tyhjentämään, koska muuten tauti olisi tappanut heidät.

   ******
   VÄITE-10:
   "PCR-testi on epäluotettava ja nyt se myönnetään, kun testi aiotaan korvata toisella. Miksi muka vaihdettaisiin, jos olisi luotettava"

   TODELLISUUS:
   On kehitetty uusi koronatesti, joka on aiempaa testiä selvästi nopeampi ja huomattavasti edullisempi. Luotettavuuden pitäisi yhden lehtiartikkelin perusteella olla samaa tasoa.

   YHTEENVETO:
   Otettu pala todellisuutta, mutta annettu sille täysin väärä merkitys - tyypillistä toimintaa salaliittoteoreetikoilla, vaihtoehtopillerikauppiailla ja rokotevastaisilla.
   ******
   VÄITE-11:
   "ADE huolettaa. Koronarokotteet voivat aiheuttaa ADE:a”

   TODELLISUUS:
   Maailmassa on jaettu yli neljä tuhatta miljoonaa annosta koronarokotteita ja monet rokotteen saaneet ovat saaneet sen sairastettuaan koronan, useimmat taas ennen koronalle altistumista ja osa on rokotuksen jälkeenkin sairastunut. Mitään viitteitä ADE:sta ei ole missään päin maailmaa esiintynyt. Yhtä hyvin voisi sanoa olevansa huolissaan kolmepäisten virtahepojen hyökkäyksestä - niitäkään kun ei ole vastaan tullut.
   ******
   VÄITE-12:
   ”Rokote sisältää myrkyllistä kaliumkloridia, jota käytetään kuolemaantuomittujen lopettamiseen ja joka on erittäin myrkyllistä pieninäkin määrinä”
   TODELLISUUS:
   Kaliumkloridia käytetään lääketieteessä hypokalemian, eli kaliumin puutoksen hoidossa. Ruuassa sen E-koodi on E508. Toki yliannos mitä tahansa saattaa olla vaarallista, mutta rokotteessa sitä on erittäin vähän. Tähän mennessä tämä on ainakin kolmas täysin turvallinen ja arkinen kemikaali, jota rokotevastaiset ovat väittäneet tappavaksi myrkyksi.

   • Anonyymi

    18-vuotias italialaistyttö kuoli koronarokotteen saatuaan – Kirurgi: ”En ole koskaan nähnyt vastaavaa” !!

    18-vuotiaana pian COVID-rokotuksen jälkeen kuolleen Camilla Canepan leikannut kirurgi sanoi, ettei ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa. "Se ei ollut normaalia", hän lisäsi. Perheen mukaan tytöllä ei ollut sairauksia ennen rokotusta, josta he ovat esittäneet todisteet.

    Italialaisen Camilla Canepan leikkauksesta vastasi San Martinon sairaalan neurokirurgisen ja neurotraumatologisen klinikan johtaja Gianluigi Zona. Hän kertoi havainnoistaan julkisuuteen ja asiasta kirjoittaa FreeWestMedia.

    ”En ollut koskaan nähnyt aivoja, joihin oli vaikuttanut näin laaja ja vakava tromboosi.”

    San Martinossa päivystävässä työvuorossa ollut neurokirurgi Alessandro d’Andrea oli kutsunut ylilääkärin rinnalleen leikkauspöydän ääreen.

    ”Päätimme tehdä dekompressiokraniotomian, jossa kallo avataan sisäisen paineen poistamiseksi.”

    Zona kertoi lääkärien järkyttävistä havainnoista.

    ”Kaikki laskimonsisäiset sivuontelot olivat tukkeutuneet trombeista, mitä en ole koskaan nähnyt monien vuosien aikana tässä ammatissa. Ajattele laskimoa, kuin jokea keskellä laaksoa, jossa useat purot yhtyvät. Jos vesistön keskelle rakennetaan pato, joki paisuu, eivätkä sivujokien vedet voi enää valua tässä kohdassa, joten paine nousee ylävirtaan.”

    ”En ole virologi, epidemiologi enkä kuolinsyyntutkija, mutta kun otetaan huomioon näkymä, jonka näin tytön päässä, on selvää, että kyseessä on jotakin, mikä ei ole normaalia.”

    Kuolleen 18-vuotiaan tytön vanhemmat kommentoivat tiedotusvälineille tyttärens’ menetystään ja totesivat, että hänellä ei ollut ennen COVID-rokotuksen saamista sairauksia.

    Tutkimuksia koordinoiva Genovan syyttäjä määräsi Pavian oikeuslääkärin suorittamaan ruumiinavauksen Camilla Canepan ruumiille. Tytön väitetään kärsineen kroonisesta verihiutaleiden puutteesta: ”familiaalisesta autoimmuunitrombosytopeniasta”.

    Tytön perhe, jota avustaa asianajaja Angelo Paone, on vankkumaton asiassa ja hänen mukaansa Camillalla ei ollut mitään sairautta. Perheen kertomuksen tueksi on kaksi CT-kuvausta. Tytölle oli tehty kaksi kuvausta ja hänet kotiutettiin ensimmäisen kuvauksen jälkeen, joka ei ollut osoittanut tromboosia, mutta hänet siirrettiin välittömästi sairaalaan toisen kuvauksen jälkeen, joka osoitti, että hänen henkensä oli vaarassa..

    Tyttö saapui Lavagnan sairaalan päivystyspoliklinikalle 3. kesäkuuta, joka tapahtui vain viikko AstraZenecan COVID-rokotteen pistoksen jälkeen. Rokotuksen jälkeen hän oli valittanut kovaa päänsärkyä.

    Sestri Levanten kaupungista kotoisin oleva Canepa sai rokotuksensa yli 18-vuotiaille nuorille suunnatun ”avoimen rokotuspäivän” aikana. AstraZenecan rokote on hyväksytty kaikille yli 18-vuotiaille, mutta Italiassa sitä suositellaan vain yli 60-vuotiaille, koska se on yhdistetty useisiin veritulppatapauksiin nuoremmilla ihmisillä.

    Camillan tapaus on herättänyt huolta nuorten keskuudessa, jotka ovat aiemmin halunneet ottaa rokotuksen saadakseen ”vihreän passin” tai ”rokotepassin”, jonka avulla heidän mahdollisesti sallitaan matkustaa ja osallistua yleisötapahtumiin!


  • Anonyymi

   Israelin datasta voi päätellä, että sairaalaan päätyy kahdenlaisia henkilöitä:

   - Työikäisiä rokottamattomia
   - Rokotettuja heikkokuntoisia vanhuksia, joilla heikentynyt vastutuskyky ja siksi rokotteen vaste jäänyt alunperinkin heikommaksi

   Rokote siis toimii tehokkaasti

  • Anonyymi

   Eihän sulla ole linkkejä väitteisiin kuin yksi, eikä sekään kyllä oikein hyvin vastaa väitettävästi. Vaikuttaa siltä, että yritän ylisanoilla vängätä väitteesi faktaksi.
   Aika vahvaa on väittää "peruuttamattomaksi faktaksi" anonyyminä ilman mitään lähteitä. Haiskahtaa vahvasti propagandalle, todella köykäiselle vieläpä. Hohhoijaa.

   • Anonyymi

    Kaikki tapaukset on yleisesti luettavissa internetistä ja löytyy asiallisista lähteistä. Ei ole minun tehtäväni tehdä teidän kotitehtäviänne.


   • Anonyymi

    Voit ottaa minkä tahansa noista väitteistä ja mitä siihen on vastaukseksi laitettu ja etsiä avainsanoilla netistä. Löytyy kaikki olennainen.

    Rokotevastaisia mahtaa harmittaa todella, todella paljon, kun kaikki mitä te väitätte on täysin kumottu.

    Jokainen voi nähdä saman vaivan kuin minä ja selvittää asian, tai sitten joutuu vaan uskomaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaikki tapaukset on yleisesti luettavissa internetistä ja löytyy asiallisista lähteistä. Ei ole minun tehtäväni tehdä teidän kotitehtäviänne.

    Vai että ihan luettavissa. On siellä luettavissa paljon muutakin :D
    No kuka antoi sinulle oikeuden saarnata sormella osoittaen "uskokaa kun minä sanon!" Ei kukaan. Taas yksi omahyväinen ja harhainen rokotefanaatikko.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vai että ihan luettavissa. On siellä luettavissa paljon muutakin :D
    No kuka antoi sinulle oikeuden saarnata sormella osoittaen "uskokaa kun minä sanon!" Ei kukaan. Taas yksi omahyväinen ja harhainen rokotefanaatikko.

    "Vai että ihan luettavissa. On siellä luettavissa paljon muutakin :D"

    Niin onkin ja sopii lukeakin niitä juttuja, kunhan ovat järkevistä lähteistä, eikä rokotevastaisten mielikuvitussivuilta

    "No kuka antoi sinulle oikeuden saarnata sormella osoittaen "uskokaa kun minä sanon!"

    Kaikki mitä kirjoitan tulee tutkimuksista, tilastoista ja ammattilaisilta. Minua ei tarvitse uskoa ja kaiken saa tarkastaa vapaasti - samaa ei voi sanoa teidän jutuistanne. Viimeksi kun katsoin laittamaanne linkkiä, löin käden otsaan niin lujaa että vieläkin kihelmöi, oli se niin idioottimaista sisältö :D


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaikki tapaukset on yleisesti luettavissa internetistä ja löytyy asiallisista lähteistä. Ei ole minun tehtäväni tehdä teidän kotitehtäviänne.

    Kyllä se hymy hyytyi Ronal Babbiltakin. 57 vuotias jäbä joka haukkui ja syyllisti kanssaihmisiä.
    Nyt hän on kuollut otettuaan myrkkyinjektion :-))

    48 vuotias ohjelmoija haukkui antivaxxereita ja makaa halvaantuneena muttei hauku enää kuin rakkikoira :-))

    Nyrkkeilijä Marvin Hagler kuoli kokeelliseen injektioon

    45 vuotias baarimikko haukkui injektoita vieroksuvia, mutta kuoli itse otettuaan piikin :-))


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vai että ihan luettavissa. On siellä luettavissa paljon muutakin :D
    No kuka antoi sinulle oikeuden saarnata sormella osoittaen "uskokaa kun minä sanon!" Ei kukaan. Taas yksi omahyväinen ja harhainen rokotefanaatikko.

    Ja yksi idiootti rokotevastainen jolle ei edes fakta kelpaa. Mieluumin uskotaan Putinin masinoimaan disinformaatioon. Kukahan tässä tyhmä on?

    Tai no, sehän on selvää kumpi se on.

    jaksuhalit!


  • Anonyymi

   EU:n tietokanta: Kokeellisiin koronarokotteisiin kuollut EU-alueella lähes 25 000 ihmistä – 2,2 miljoonaa vammautunut.

   EMA:n tietokanta lääkkeiden reaktioraporteista on EudraVigilance, johon on raportoitu elokuun loppuun mennessä 23 252 kuolemantapausta ja 2 189 597 vammautumista COVID-19-piikitysten jälkeen EU-alueella. Yli miljoona EU:n kansalaista on vammautunut vakavasti

   • Anonyymi

    Onko faktoja? Blogisi ei oikein herätä luottamusta.


   • Anonyymi

    20-vuotias rokoteaktivisti kuoli muutamassa viikossa toisen mRNA-piikityksen jälkeen
    Lääketieteen opiskelija Hadley Ann Huffman, joka oli aktiivinen koronarokotteiden kannattaja Detroitista, Michiganista, kuoli vain muutamassa viikossa saatuaan toisen annoksen koronarokotetta.

    Terveystietojen mukaan Hadley Ann Huffman kuoli yllättäen 15. kesäkuuta 20-vuotiaana Detroitissa, Michiganissa. Waynen osavaltion yliopiston lääketieteen opiskelija perusti koronarokotuksia edistävän Student Against Medical Racism Non-profit (SAMR).
    Lääkäriksi opiskellut Huffman perusti SAMR: n kiinnittääkseen huomiota epäoikeudenmukaisuuteen rokotesaatavuuteen värillisten keskuudessa. Huffman, joka julkaisi Facebookissa SAMR-varainhankintaa mainostavan mainoslehden ja toimi saadakseen vähemmistöt COVID-rokotetuksi.

    Hadley esimerkiksi julkaisi tammikuussa myös Maailman terveysjärjestö WHO:n mainosvideon COVID-19-rokotteista. Hän oli demokraatti, joka äänesti Joe Bidenin ja Kamala Harrisin puolesta vuoden 2020 vaaleissa sosiaalisen median tilinsä mukaan.

    Luottaen demokraattipoliitikkoihin, valtamediaan ja lääkejätteihin, Hadley ilmoitti 15. huhtikuuta, että hän oli juuri saanut toisen annoksensa COVID-19-rokotuksesta: ”2/2! Palataan takaisin normaaliin tilaan.”


  • Anonyymi

   Aivopesua, Illuminaatin tekoja. Maailmanlaajuinen siionistimafia hallitsee koronarokotteella ihmiskuntaa. Suunnitelmana on luultavasti surmata maapallolta liikaväestö tuhoamasta raaka-ainevaroja jotta ne riittävät rikkaimpien kulutukseen. Rokotteista on arvostettujen tiedemiesten toimesta UMV:n (Uusi MV-Lehti) löydetty parasiitti eli loiseläin! Onko sen tehtävä saada isäntänsä orjaksi? Ja hiukkaset rokotteessa tekevät veritulppia. Ilmankos meilläkin on nyt kuollut äkillisesti keski-ikäisiä naisia ja miehiä!

   • Anonyymi

    Missä salaliittoteorikon faktat? Blogistasi?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Missä salaliittoteorikon faktat? Blogistasi?

    EU:n tietokanta: Kokeellisiin koronarokotteisiin kuollut EU-alueella lähes 25 000 ihmistä – 2,2 miljoonaa vammautunut!

    EMA:n tietokanta lääkkeiden reaktioraporteista on EudraVigilance, johon on raportoitu elokuun loppuun mennessä 23 252 kuolemantapausta ja 2 189 597 vammautumista COVID-19-piikitysten jälkeen EU-alueella. Yli miljoona EU:n kansalaista on vammautunut vakavasti.


  • Anonyymi

   Niin,silti Israelissa jotka on rokotettu 85-90%,koko kansa alkaen 12v lähtien.
   On maailman pahin tilanne nyt,rokotetut on sairaalassa,miksi?
   Kts.eu tilaistoista miten paljon on ihmisiä kuollut rokotteeseen 22.000 th ja 2,2 milj vammautunut..
   Kaikkea ei kerrota,mitä se sisältää kun salaisiksi on luokitelu osa aineosista,
   1-3 vuoden sisällä nähdään,mitä piikkiproteiini tekee ihmiseen.
   Nyt on jo nähty,että tukkii valtimoita ja aivonjen verisuonia.
   Mutta summasummarum..
   Tehkää,kuten parhaaksi katsotte,itse katson maita jotka ovat edellä kommunismi Suomea.

   • Anonyymi

    Miksi tartunnat nousivat Israelissa?
    Israelissa tartunnat tippuivat tosiaan 99.5%. Jolloin rajoitukset poistettiin ja Israel aloitti jälleen loputtaman sotaansa Palestiinalaisia vastaan ja jätti lähes 3.000.000 rokottamatta. Israel oli mallimaa rokotuksissa, kunnes aloitti taas sotimaan.
    Siksi en ihmettele Israelin koronalukuja


  • Anonyymi

   Tutkimus: COVID-rokotetut kantavat 251-kertaista virusmäärää verrattuna rokottamattomiin – ”Uhkaavat ympäristöään”!!!!

   Oxfordin yliopiston tutkimustulos viittaa siihen, että koronarokotetuista on tulossa sairauksien superlevittäjiä. Tutkituilla täysin koronarokotetuilla terveydenhuollon työntekijöillä on 251 kertaa suurempi viruskuorma, joka on uhka heidän rokottamattomille potilaille ja työkavereille.

   Valtamedian esittämän narratiivin mukaan rokottamattomat uhkaavat rokotettuja, mutta uudet tieteelliset tutkimukset osoittavat, että päinvastoin – rokotetut ovat vaarallisia tautipesiä.
   Oxfordin yliopiston kliinisen tutkimusryhmän löydästen tuloksista julkaistiin 10. elokuuta tiedelehti The Lancetissa. Tutkimuksessa havaittiin, että rokotetuilla on 251-kertainen COVID-19-virusten kuormitus sieraimissaan rokottamattomiin verrattuna, joka aiheuttaa akuutin uhan.

   Samalla kun rokottaminen lievittää infektion oireita, rokotetut kantavat epätavallisen suuria koronaviruksen määriä ilman, että he sairastuvat, mikä puolestaan voi tehdä heistä ”oireettomia superlevittäjiä”.

   Havaittu ilmiö voi olla syynä järkyttävän suuriin rokotusten jälkeisiin tartuntamäärien nousuihin laajasti rokotetuissa populaatioissa, joka on todettu maailmanlaajuisesti.

   Tutkimuksessa tarkkailtiin terveydenhuollon työntekijöitä, jotka eivät voineet lähteä sairaalasta kahden viikon aikana. Tiedot osoittivat, että täysin rokotetut työntekijät, noin kaksi kuukautta Oxford/AstraZeneca COVID-19-rokotteen (AZD1222) injektion jälkeen kantoivat ja oletettavasti välittivät Delta-variantin rokotetuille kollegoilleen.

   He lähes varmasti myös tartuttivat Delta-infektion rokottamattomille ihmisille, myös heidän potilailleen. Kantojen sekvensointi vahvisti työntekijöiden levittäneen SARS-CoV-2:n toisilleen.

   Tutkimuksen tulos on johdonmukainen Yhdysvalloissa tehtyjen havaintojen kanssa, ja se on yhdenmukainen CDC:n johtajan kommenttien kanssa siitä, että COVID-19-rokotteet eivät ole pysäyttäneet SARS-CoV-2-tartuntoja.

   Tutkimuksen johtopäätökset tukevat johtavien lääketieteen asiantuntijoiden varoituksia siitä, että COVID-19-rokote mahdollistaa 251-kertaisen SARS-CoV-2-viruskuorman kuljettamisen verrattuna rokotuksia edeltävältä ajalta vuonna 2020.

   Meillä on siis löydetty palapelin avain, joka selittää, että miksi Delta-taudinpurkaus on niin valtava rokotettujen keskuudessa, toimien tehokkaina lavantauti-Maryn tyyppisen kulkutaudin levittäjinä.

   Rokotetut henkilöt kantavat yhteisöihinsä viruksia ja ruokkivat uusia COVID-aaltoja. Rokotetut terveydenhuollon työntekijät tartuttavat lähes varmasti työtoverinsa ja potilaansa aiheuttaen kauhistuttavia lisävahinkoja.

   Rokotusten jatkaminen pahentaa ongelmaa erityisesti rokotettujen lääkäreiden ja sairaanhoitajien toimesta, jotka huolehtivat haavoittuvassa tilassa olevista potilaista. Terveydenhuoltojärjestelmien pitäisi luopua rokotteista välittömästi, arvioida COVID-19-toipuneita työntekijöitä, jotka ovat vahvasti immuuneja Deltalle, ja pitää rokotettuja terveydenhuollon työntekijöitä mahdollisina uhkina suuren riskin potilaille ja työtovereille.

   Artikkelin on alleirjoittanut Peter A. McCullough, M.D., MPH, joka on on sertifioitu sisätautien, sydän- ja verisuonitautien sekä kliinisen lipidologian alan tohtori.

   • Anonyymi

    Jankutat jo samassa viestiketjussakin yhä uudestaan samaa valhettasi Oxfordin yliopiston tutkimuksesta. Virusmäärä deltavariantissa tänä vuonna oli 251 -kertauinen verrattuna viimevuotiseen alkuperäiseen viruskantaan sekä rokotetuilla että rokottamattomilla.


  • Anonyymi

   Terve 36-vuotias suomalainen sairaanhoitaja-äiti kuoli pian toisen Pfizer-annoksen jälkeen"36-vuotias Tyks:n sairaanhoitaja-äiti kuoli täysin terveenä viisi viikkoa toisen Pfizer-rokotteen jälkeen", kirjoittaa Sanna Tilanto FB-sivullaan. Kuolleen naisen sisko vieraili Levelissä kertomassa traagisen tarinan kokeellisen koronarokotuksen seurauksista.
   ”Useamman päivän ollut hengitysvaikeuksia, rytmihäiriötä ja kasvojen halvaantumista. Oli valitellut huonoa oloaan pakatessaan mökkireissua varten. Yöllä oli kuollut kotiinsa ja hänen poikansa oli löytänyt hänet.

   Ruumiinavauksessa löydetty useita veritulppia. Aivoissa ja keuhkoissa useita alkavia veritulppia. Sydän oli laajentunut 75% suuremmaksi.

   Hänen siskonsa pyytää jakamaan tätä tietoa, ettei rokotteet ole missään tapauksessa turvallisia. Hän ei halua, että hänen siskonsa kuoli turhaan. Hän pyytää, että ihmiset jakaa tätä, jotta saadaan edes yksi rokotekuolema vältettyä. Terve ihminen ei voi kuolla yhtäkkiä ilman syytä!”, kirjoittaa Sanna Tilanto FB-sivullaan.

   • Anonyymi

    Totta kaikki nuo on tapahtunut Pietarissa!!!


   • Anonyymi

    Sanna Tilanto on mm. pidätetty natsikulkueessa toiminnastaan.


   • Anonyymi

    Juu, "usean päivän ajan ollut hengitysvaikeuksia, rytmihäiriöitä ja kasvojen halvaantumista" ja hän vaan pakkaili tavaroita tyynen viileästi?

    Ja tämän uskoo, kuka? ROKOTEVASTAINEN tietenkin! Joku muu olisi soittanut ambulanssin tai mennyt päivystykseen.

    Sanna Tilanto on hullu jumalan armosta. Näköjään tuo lapsettomuus ja muut psyykkiset ongelmat saa huonoa jälkeä aikaan. Psykoosit kolkuttelee ovelle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Juu, "usean päivän ajan ollut hengitysvaikeuksia, rytmihäiriöitä ja kasvojen halvaantumista" ja hän vaan pakkaili tavaroita tyynen viileästi?

    Ja tämän uskoo, kuka? ROKOTEVASTAINEN tietenkin! Joku muu olisi soittanut ambulanssin tai mennyt päivystykseen.

    Sanna Tilanto on hullu jumalan armosta. Näköjään tuo lapsettomuus ja muut psyykkiset ongelmat saa huonoa jälkeä aikaan. Psykoosit kolkuttelee ovelle.

    Just oli tuossa nuori kaveri 2 myrkkyruisketta saanut ja rytmihäiriöt alkoivat.
    Katotaan selviääkö hengissä vai vammautuuko?


  • Anonyymi

   Sydänlihas- ja sydänpussitulehduksia voi tulla nuorille erityisesti miehille 2. rokotteen jälkeen sanoivat rokotuspisteessä ja lukee THL:n paperissakin.

   • Anonyymi

    Koronavirustartunnassa niitä sydänpussitulehduksia tulee paljon todennäköisemmin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Koronavirustartunnassa niitä sydänpussitulehduksia tulee paljon todennäköisemmin.

    Kautta aikojen on sydänlihastulehdusta ollut erityisesti nuorilla, urheilevilla miehillä. Joten?


   • Anonyymi

    Halvaantui yksi kolmekymppinen - täytyykin kohta kysellä onko vielä sairaalassa makaamassa vai rullatuolissa.


   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Koronavirustartunnassa niitä sydänpussitulehduksia tulee paljon todennäköisemmin.

    ÄLÄ MUUTA PUHEENAIHETTA - Paskaa vielä puhut.
    Nyt on kyse juuri myrkkyruiskeitten aiheuttamista ja tutuistakin löytyy !
    Mene sinä vaan odottamaan sitä kolmatta piikkiäsi - se voi auttaa jo!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kautta aikojen on sydänlihastulehdusta ollut erityisesti nuorilla, urheilevilla miehillä. Joten?

    Saman jankuttaja - nyt on puhe myrkkyruiskeitten aiheuttamista yleisistä vakavista vaaroista!
    Mee nyt vaan ottamaan se kolmas ja saat helpotusta !
    Se tuo myös jännitystä elämään - tuleeko lääkäri vai patologi tutuksi.


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    No tämähän se viisas on!

    Oikein persujen lahja Lohjalle. Käyty riittävä määrä terveydenhuolto/lääketieteen alaa ... oikein muutama kurssi kauppakoulua :D

    Kyllä sillä pätevyyden saa

    jaksuhalit


   • Anonyymi

    Tiihonen on hyvin perillä kusetuksesta ja ihmisten tyhmyydestä mennä suin päin hoputtamalla ja aivopesemällä ottamaan myrkkypiikkejä. Eivät tiedä monikaan ainuttakaan ainetta mitä myrkkymiehet sinne ovat sinulle laittaneet näitä sekoitellessaan.
    Herkkäuskoisia ja sinisilmäisiä uskovaisia on paljolti saatu vielä painostuksella lisää ja kun aikuiset olivat haluttomia, käytiin vielä lastenkin kimppuun, koska heitä on kaikkein helpoin saada ylipuhuttua ja painostettua.


  • Anonyymi

   Todellisuus,ei sitä kukaa tiedä. Rokotetut on ennustettu että kuolevat 1-3v sisään?
   Toivottavasti ei?
   Immuni heikentyy?

   • Anonyymi

    No tuossa yksi lääkäri mainitsi 0-5 vuotta. Osa on kuollut ihan rokotustilanteeseenkin heti.
    Sen vuoksi pyytävät varmaan tuolla myrkytyskeskuksissa, että ovat 15 minuuttia ettei kuole vaan kadulle, kuten monelle on jopa käynyt ja on huonoa mainosta.
    Jos tuossa pukilla kuolee, on helppo kantaa raato takaovesta ulos.


  • Anonyymi

   Uppiniskoille on muuta, kuten elämästä katkerille ihmisille.

  Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hämeenlinnassa ammuttu poliisia!

   Alkaa olla Chigagon meininki! Kukas se on paukutellu?
   Hämeenlinna
   89
   4503
  2. Sofiaa hemmoteltu

   Upea kukkakimppu. Kyllä Therman osaa hemmotella rakastaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   205
   2241
  3. Sofian uusi miesseuralainen

   Sofialla uusi miesseuralainen kun Stefan Isben kanssa Hangossa ja heppakisoissa, kukahan hän lienee?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   1507
  4. Minä tiedän

   Tiedän että kirjoitit tänne illalla ja että sinä tiedät minun vastanneen sinulle. Silti se ei muuta sitä että sinun on astuttava se askel minun suunt
   Ikävä
   82
   1399
  5. Uskallatko paljastaa

   mikä on saanut sinut etenkin viime aikoina pohtimaan että haluaisit tavata minut?
   Ikävä
   54
   984
  6. Sä oot ihan hullu

   😅..🤣🤣.. Silti niin.. Mun😶..
   Ikävä
   55
   965
  7. Gossip Mom, Maisa, tekisi mitä vaan

   …ettei ” mun elämä olis tällaista”. Niin varmasti. Ottaahan se päähän, kun kaasot miehineen, viettävät hulppeaa viikonloppua Tallinnassa. Mika Salohan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   884
  8. Haluatko sä vielä?

   Meidät? Se hurja tunne sun lähellä johtui siitä, että molemmat tunsi sen. Tähän olen nyt päätynyt kun sain pienen annoksen järkeä päähäni. Olisi pitän
   Ikävä
   18
   806
  9. Ooksä täällä mies?

   Sano jotain kivaa. Piristä rakastunutta.
   Ikävä
   67
   687
  Aihe