K-18 väkivalta, seksi, kauhu, Päivi Räsänen

Anonyymi

”Pitäisikö TV-ohjelmien varoituksiin lisätä Päivi Räsänen”.

https://www.verkkouutiset.fi/pitaisiko-tv-ohjelmien-varoituksiin-lisata-paivi-rasanen/

Päivi Räsänen kertoo Twitterissä televisioesiintymisestään nousseen kohun kirvoittaneen vitsailua kansanedustajakollegojen kesken eduskunnassa.

– Kollegat istunnossa vitsailivat, pitäisikö TV-ohjelmien varoituksia laajentaa (väkivalta, seksi, kauhu, PäiviRäsänen)?, hän sanoo.

Räsänen jatkaa huomauttamalla ironisesti, että saattavathan lapset katsoa eduskunnan kyselytuntiakin. Hän on ryydittänyt tviittiään muun muassa hashtagilla ”#turvallinentila”.

11

106

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   "Päivi Räsänen" -varoitus vain niille, jotka vielä kuuluvat kirkkoon.

   Omalla kohdallani ei ole varoituksella enää merkitystä.

  • Anonyymi

   Ja kaikki Mikat.

  • Anonyymi

   ”Pitäisikö TV-ohjelmien varoituksiin lisätä Päivi Räsänen”.

   Ei, mutta pitäiskö niihin monensorttisiin viihdeohjelmiin joissa esiintyy Janne Kataja ja monia muita joka vilun ohjelmassa näkyviä naamoja laittaa alkuun teksti että ohjelmaan osallistuvat vierailijat ovat Suomen Homot Ryn hyväksymiä.

   (ei, en tuolla väitä tai edes vihjaa että Janne Kataja olisi homo.) Vaan tuo tuossa yllä oli vain reaktio sille Päivi Räsäsen osallistumisesta Masket singer tai mikä sen pasta-ohjelman nimi nyt olikaan tuomarina olleen ja Räsäskän mukana olosta itkupotku raivarin saaneen anuksen jääkärin täysin naurettavalle älämölölle.

  • Anonyymi

   No ehkä ei Päivi Räsästä, mutta joku varoituslogo voisi olla aina kun ohjelma sisältää uskonnollista propagandaa.

   • Anonyymi

    Masked singer ohjelman sisältämä uskonnollinen paatos menossa yli äyräiden?


  • Anonyymi

   Jos Päivi Räsänen on viihdeohjelmassa niin on oikeasti hauska. Itse kierrän uskon asiat kaukaa.

   Mutta pitäisikö ohjelmien alussa ilmoittaa varoitus että ohjelmassa esiintyy homo.

  • Anonyymi

   PR ikäraja 30-vuoteen

  • Anonyymi

   Strandberg perustelee tarvetta eristää Räsänen TV:n viihdeohjelmista sillä, että jossakin muualla on joku ehkä ilmeästi nimitellyt homoa.

   Ehkäpä Strandberg pitää eliminoida kaikista TV-ohjelmista siitä syystä, että homoseksuaalista lapsiinsekaantumista tapahtuu.

  • Anonyymi

   Päivikin Kurtturuusu-hahmoa ei tunnistanut kukaan, vaikka hän oli siellä omana itsenään.

  • Anonyymi

   En nähnyt tuota esiintymistä, mutta muuten olen kuunnellut Päivi Räsäsen puhetta. Hänellä on joku uskonnollinen kanta, mutta sitä ei pidä yliarvioida, ja kuvitella, että se on kuin perustuslain määräys. Hänen näkemyksensä ei ole sama kuin laki.

   Jonkun yhden uskonnon näkemys asiasta ei ole sama kuin sen saman valtion laki. Ne ovat kaksi eri asiaa. Onko Päivi lukenut tarkasti vertauksen laupiaasta samarialaisesta? Ketä siitä kulkikaan ohi, eikä auttanut. Mihin ryhmään näistä ohi kävelleistä Päivi uskoo kuuluvansa? Minä epäilen, että ei kuulu siihen samaan ryhmään kuin "laupias samarialainen" vaan johonkin muuhun ryhmään noista ohi kävelleistä.

   Tietysti Päivi Räsäsellä voi olla ja saa olla oma näkemyksensä. Mutta se ei ole välttämättä edes sen uskonnon mukainen, jota hän edustaa. Ovatko esim. maahanmuuttajat Päivi Räsäsen lähimmäisiä, vaikka heidän uskontonsa olisi islam. Epäilen, että ei. Niin kuitenkin kuuluisi olla Suomen pääuskonnon mukaan.

   Olen varma, että moni todella uskovainen myös näkee Päivi Räsäsessä näitä yksioikoisen jyrkkiä kannanottoja, jotka eivät ole kovin inhimillisiä tai edes Raamatun mukaisia. Muistelkaapa ristiretkiä? Ovatko ne kunniaksi Kristinuskolle? Siis myös myös Kristinusko on sortunut hyvin julmaan käytökseen toisin uskovia kohtaan, tosin se aika on pääosin historiassa, mutta ei kokonaan.

   Pitääkö maksaa veroa". Jeesus sanoi: "Antakaa keisarille, mikä keisarin on, mutta Jumalalle, mikä Jumalan on!". Monet rikkaat etsivät ja löytävät porsaanreikiä verotuksen säännöistä, ja välttävät laillisesti oikean verotuksen, ja osa vielä vie salaa ulkomaille rahansa piiloon kiertääkseen laillisen verotuksen. Muutamat jopa muuttavat Ruotsin asumaan päästäkseen lievemmällä verotuksella. Voi kysyä, onko se isänmaallista menettelyä. Moni näistä uskoo olevansa "hyvin isänmaallinen". Tietysti se ei ole niin. Se ei ole isänmaallinen teko! Nämä esimerkit sen vuoksi, että monia tekoja voidaan perustella oikeiksi, vaikka ne eivät ole suuria ja kunniallisia tekoja. Vaikka niin selitettäisiin.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hämeenlinnassa ammuttu poliisia!

   Alkaa olla Chigagon meininki! Kukas se on paukutellu?
   Hämeenlinna
   116
   6064
  2. TV-lääkäri Pippa Laukka ottaa kantaa kauneusleikkaushuhuihin: "Parikymppisenä olisi ehkä..."

   Pippa Laukka on 51-vuotias ja hyvässä kunnossa. Huhuja Laukan kauneusleikkauksista ja hiuslisäkkeistä on kiirinyt. Laukalla on hyvä vastaus epäilyksii
   Kotimaiset julkkisjuorut
   24
   3969
  3. Sofian uusi miesseuralainen

   Sofialla uusi miesseuralainen kun Stefan Isben kanssa Hangossa ja heppakisoissa, kukahan hän lienee?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   110
   2849
  4. Sofiaa hemmoteltu

   Upea kukkakimppu. Kyllä Therman osaa hemmotella rakastaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   226
   2693
  5. Minä tiedän

   Tiedän että kirjoitit tänne illalla ja että sinä tiedät minun vastanneen sinulle. Silti se ei muuta sitä että sinun on astuttava se askel minun suunt
   Ikävä
   82
   1633
  6. Gossip Mom, Maisa, tekisi mitä vaan

   …ettei ” mun elämä olis tällaista”. Niin varmasti. Ottaahan se päähän, kun kaasot miehineen, viettävät hulppeaa viikonloppua Tallinnassa. Mika Salohan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   1561
  7. Sä oot ihan hullu

   😅..🤣🤣.. Silti niin.. Mun😶..
   Ikävä
   59
   1278
  8. Päätös epäasiallisesta käytöksestä

   otteita uusimmasta pöytäkirjasta: Judoliiton hallituksen tietoon saatetun ja useiden henkilöiden allekirjoittaman aineiston perusteella hallitus on to
   Judo
   42
   1257
  9. Uskallatko paljastaa

   mikä on saanut sinut etenkin viime aikoina pohtimaan että haluaisit tavata minut?
   Ikävä
   57
   1240
  10. Hei Ohisalo, poliisi aloittaa yt-neuvottelut

   https://yle.fi/uutiset/3-12117065 Ns. poliisiministeriksi kutsuttavan sisäministerin vihreiden Ohisalon valtakaudella se nyt sitten tapahtui mitä kan
   Maailman menoa
   107
   1224
  Aihe