Opastusta kymmenyksistä mormoneille!

Anonyymi

Kymmenesosa eli 10 prosenttia, joka annetaan tai maksetaan varsinkin uskonnollisiin tarkoituksiin
5Mo 26:12
Mal 3:10
Mt 23:23)
Mooseksen lain alaisuudessa leeviläisille annettiin vuosittain kymmenesosa sadosta sekä karja- ja lammaslaumoista heidän ylläpitoaan varten.
Leeviläiset antoivat kymmenykset näistä kymmenyksistä Aaronin suvun papeille näiden ylläpitoa varten.
Kymmenyksiä annettiin muihinkin tarkoituksiin.

HUOMIO: Kristittyjä ei vaadita maksamaan kymmenyksiä.

4

74

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • On luterilaisillakin kirkollisvero ja kaikki maksavat eri kirkoissa kaikenlaisia kymmenyksiä ja kolehteja.

   Meidän kirkossa on säännöt asiasta saatu suoraan Jumalalta ilmoituksena. Siksi tiedämme, että asia on meillä oikein, vielä varmistettuamme asian Kirjoituksista, opiskelulla ja omakohtaisella rukouksella.

   Eikä tarvitse maksaa, jos ei ymmärrä asiaa.. Sitten vasta kun ymmärtää. Eikä se silloinkaan pakko ole. Mutta edellytys joihinkin asioihin kuten kasteellekin on omat edellytyksensä, usko Jeesukseen jne.

   • Mitään ette ole saaneet Jumalta ilmoituksina! Jo sekoilu moninainti-ilmoituksen ja tummaihoisten pappesilmoituksen kanssa osoittaa, että kyseessä eivät ole Jumalan ilmoitukset vaan Smithin ja hänen hännystelijöidensä omat halut ja sekoilut.

    Uskonto on toki hyvä kusetuskeino rahojen saamiSEKSI kirkon johdolle. Mutta sekin paljastaa jutun hujaukSEKSI, että kymmenystuloja ei saa käyttää hädänalaisten auttamiseen!


  • Ateistit ja Saatana kokevat meidän kirkon vaarallisimmaksi. Niin se onkin heidän kannaltaan. Tämä on Jumalan itsensä perustama ja rakentama kirkko.

   Nyt on taas julkinen Jumalan Kirkko ja Jumalan valtakunta maan päällä. Kirkko nousi erämaasta julkisuuteen, evankeliumi on palautettu alkuperäiseen muotoonsa millainen se oli Jeesuksen apostoleilla 2000 v sitten.

   Tämä tapahtui, alkoi 1830 Yhdysvalloissa, koska siellä oli uskonnonvapaus, Jumalan innoittama vapauden perustuslaki. Nyt kirkko on maailmanlaajuinen, yli puolet jäsenistä on Yhdysvaltojen ulkopuolella. Menestynein maa on Tonga, jossa reilusti yli puolet kansasta on mormoneja.

   Silti mormoneja vainottiin aluksi aina kuolemaan asti. Ja perättömiä panettelua levitettiin, joita levitetään edelleen ja uusia keksitään.

   • Miten niin Jumalan perustama kirkko? Miksi Jumala sai nimen kohdalleen vasta kolmannella yrittämällä?

    Jokainen täysijärkinen ymmärtää, että kyseessä on Joseph Smithin perustama kirkko.

    Kirkko on hyvin marginaalinen, kuten monet muutkin 1800-luvun Yhdysvalloissa syntyneet kirkot.

    Paneskelua oli alusta asti, mm. pikkutyttöjen moni-sellaista. Se on ikuinen periaate, joka ei ole tällä hetkellä voimassa.

    En toki hyväksy vainoa. TV-sarjassa Sisarvaimot tulee ilmi se epäkohta, että täysin vapaaehtoinen moniavioisuus on laissa kielletty, joten perheet joutuvat tekemään erityisjärjestelyjä. Kody joutuu virallisesti eroamaan entisistä aina löytäessään uusia vaimoja. Vain yhden kanssa kerrallaan voi olla virallisesti naimisissa. Mitä ihmettä se ketään haittaa, vaikka olisi monenkin kanssa yhtä aikaa. Kyse on kuitenkin aivan eri asiasta kuin pikkutyttöjen pakkomoninainnista.

    Eiköhän Olli tehdä yhdessä kansalaisaloite, jolla mormonien kehittämä ja monien edelleen harjoittama moniavioisuus saataisiin täysin lailliSEKSI edes Suomessa? Mehän olemme sivistyneitä ihmisiä, emmekä hyväksy sortoa erilaisen prerhekäsityksen vuoksi, ei lukumäärän eikä sukupuolen suhteen.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. TTK-tippuja Elina Gustafsson tilittää tulosten jälkeen: "Mä olisin toivonut, että Suomen kansa..."

   Ou nou, ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson tippui parinsa Ansku Bergströmin kanssa Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta. Tuli kyllä täysin puskista ja yllätyk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   160
   8169
  2. Maria Veitola sai pakit tänäkin vuonna - Tämä yksi pariskunta kieltäytyy aina Yökylässä-sarjasta

   Maria Veitola on kyllä nähnyt monenlaisia julkkisten koteja vuosien varrella. On ollut Maisa Torppaa, Tiina Jylhää ja Anu Saagimia... Kenet sinä halua
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   7020
  3. Ei oo Pikkaraisella kaikki kotona

   Viimeisessä insta pätkässään tuijottaa kameraan nyrkki pystyssä, ja huutaa vamos. Voi hyvää päivää, kertoo mitä päässä liikkuu.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   126
   2788
  4. Kuumaa huumaa! Sofia Belorf keimailee pienen pienessä kesämekossaan: "Nyt jo ikävä..."

   No nyt ei ole kulunut paljoakaan kangasta tähän Sofian mekkoon. Mekko on nimittäin varustettu reilulla kaula-aukolla ja lyhyellä pituudella... https:/
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   2216
  5. IS: Tarvitsemme työperäistä maahanmuuttoa ja nopeasti

   Teknologiateollisuuden varatoimitusjohtaja Minna Helle ”tarvitsemme työperäistä maahanmuuttoa ja nopeasti ja heitä tarvitaan kaikkiaan 130 000 ”. Vo
   Maailman menoa
   221
   2082
  6. Martinan mersu herättää ansaittua kateutta

   Martina Aitolehti on menestynyt ikinuori nainen ja herättää ansaistsemaansa huomiota kaikkialla. Myös Mercedes Benzin pääkonttoriassa Saksassa kaunis,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   201
   856
  7. Tietäisitpä vaan kusipääukko

   mitä susta ajattelen. Naamas on aina, kuin norsun vitulla ja tuima ilme naamalla. Kuka semmoista jaksaa katsella. Koskaan et naura millekkään ja mikää
   Ikävä
   60
   830
  8. Sano EI korruptiolle, älä osta Marinin mainostamaa Pihka Collection reppua

   Valveutuneena kansalaisena ja kuluttajana voit vaikuttaa. Jätä Pihka Collectionin Marin-reppu kylmästi kaupan hyllylle ja osta sen sijaan joku toinen
   Tampere
   166
   728
  9. Viisi rokotevastaista radiojuontajaa kuollut Yhdysvalloissa lyhyessä ajassa koronavirukseen

   Rokotekriittiset radiojuontajat uskoivat mitä ihmeellisimpiin salaliittoteorioihin koronarokotteen suhteen. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/viisi-
   Maailman menoa
   322
   720
  Aihe