Mistä voisi lukea EK:n käyttämiä tutkimuksia

Anonyymi

EK:n kurjuuttajat vetoavat aina tehtyihin tutkimuksiin, kuten että suomessa olisi valtava työvoimapula. Heikentämällä työttömyyskorvausta saataisiin vanhusten hoitoasiat ja lasten asiat kuntoon jne jne.

Heittoja ilmaan. Kukaan ei edes pyri tarkistamaan, että tämmöisiä tutkimuksia on tehty ja että ne on tehnyt kaukana EK:sta olevat puolueettomat tahot.

24

96

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kehitysapu nolliin, maahanmuutto nolliin. Palautus jos maa turvallinen. Ei kansalaisuuksia, vain väliaikaisia oleskelulupia. Ja nekin poistetaan, jos rikoksen tekee.
   Säästöillä vanhuksille hoitajia, sairaanhoitajia, opettajia jne. Hyvinvointivaltio, omalle kansalle.
   Tietysti, jokaisen osallistuttava. Pitkäaikaistyöttömille kuntoutus/ terseysselvitys, ja työpaikka jossa ,ja jolla pärjää.

   • Anonyymi

    Oikeisto ja kokoomus ja ei han mamuja Suomeen haluaa kauppoihinsa kela rahalla ostamaan kun kanslia ei varaa ostaa van maksaa kela raah mamuille jotka ostavat


  • Anonyymi

   Yle ja HS samassa juonessa EK:n kanssa. Heikennyksiä työntekijä puolelle tehtaillaan. Yksikään toimittaja ei kyseenalaista sitä, mitä joku EK:sta kertoo. Halpatyövoiman saanti on monen kokoomuslaisenkin ja yrittäjän märkä uni.

   • Anonyymi

    Ylen johtaja EK/Palta-nainen ja hallituksen puheenjohtaja Matti "Bilderberg & Omistajan ääni" Apunen. HS, IS, IL, TS jne. mainosvaltamedia onkin sitten oikeisto-omisteista ja nämä suurpääoman mediaparonit ovat kaikki järjestäin kokkareita/uusliberalisteja, maaseutulehtien omistus kepulaista. Siksi sadut ovat samat kaikilla.


  • Anonyymi

   Rahan kippaaminen kehitysmaa muslimeille lopetettava kaikissa muodoissaan. Jos näin ei tapahdu hyvinvointivaltiota ei meillä kohta ole.

   • Anonyymi

    Muurarit loosheissa hameet päällä Tekasee kaikkia galluppeja. Nyt ovat Olli Rehnin keksineet .Ym. suomi vähiten korruptoitunut ????


   • Anonyymi

    Rahnkipaamke yritystukiloisille joka vuosi ketä hyödyttää ja ulkomaan velkaa kasvaa

    Kasvamistaan kun yritysliset lihoo


  • Anonyymi

   Tänäänkin Ylen aamu tv:ssä toimittaja kysyi suuresta työvoimapulasta kahdelta vieraaltaan. Toistiko toimittaja EK:n kertomaa kysymyksessään, vai oliko toimittaja tutustunut näihin kaukana EK:sta tehtyihin puolueettomiin tutkimuksiin ennen toteamustaan.

  • Anonyymi

   Tarkoitus on toitottaa noita valheita jokaisesta mediasta. Kyse on aivopesusta, jolla kansa saataisiin EK:n ajatusten taakse.

  • Anonyymi

   Kaikkea johtaa mätä-ääninen Häkämies

  • Anonyymi

   ek haluaa työttömistä orja työläisiä kunhan demarit ensin heikentää työttömyys turvaa,

   • Anonyymi

    Eläkeputken SDP Marinin johdolla jo poistikin ajaen useat ikäihmiset ahdinkoon.

    Kokoomus myhäili


  • Anonyymi

   EK voi tilata tutkimuksen tarkoitushakuisesti. Tulos asetetaan tutkimuksen tavoitteeksi. EK ei ole edes tutkimusten tilaajana pätevä.

   • Anonyymi

    Eikös taloustutkimuskin ole kokoomuksen äänenkannattaja?


  • Anonyymi

   Tilastokeskuksen omistaa kokoomus

  • Anonyymi

   EK:n paskamahat ovat aina jostain parkumassa. Heidän tilastonsa ja ennusteensa menevät aina päin peetä. Viime vuonna sanoivat, että Suomen talouskasvu vuonna 2021 on ihan nollan tuntumassa. Nyt mennään jo yli 4 prosentin tahdissa.

  • Anonyymi

   Ei ole mitään tilastoja ja tutkimuksia.

  • Anonyymi

   Mahdoton lukea ja tutkia sellaista mitä ei ole.

  • Anonyymi

   Valtamedia päästää EK:n koko ajan ääneen

   • Anonyymi

    ek johtoon otetaan aina suojatyö paikka, entinen kokokare ministeri joka myy apulanta tehtaan puoli ilmaiseksi norjaa ja nyt hesarin potkut saanut pää johtaja,


  • Anonyymi

   Osaatteko te tehdä muuta kuin valittaa? Kuukkelia käyttämällä löytää näitä tutkimuksia. Tietysti jos niitä ei halua lukea ja varsinkin jos tulokset ovat vastenmielisiä niin eihän niitä sitten kannata.

   • Anonyymi

    Laitapa esimerkkinä pari puolueettoman tahon tutkimusta. Aivan, niitä ei ole


  • Anonyymi

   EK = Eliitti Kokoomus

  • Anonyymi

   Asiantuntijat eroavat eksytyksestä. Kun heidät kiedotaan omaan viekkauteensa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. TV-lääkäri Pippa Laukka ottaa kantaa kauneusleikkaushuhuihin: "Parikymppisenä olisi ehkä..."

   Pippa Laukka on 51-vuotias ja hyvässä kunnossa. Huhuja Laukan kauneusleikkauksista ja hiuslisäkkeistä on kiirinyt. Laukalla on hyvä vastaus epäilyksii
   Kotimaiset julkkisjuorut
   25
   4346
  2. Sofian uusi miesseuralainen

   Sofialla uusi miesseuralainen kun Stefan Isben kanssa Hangossa ja heppakisoissa, kukahan hän lienee?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   3085
  3. Hei Ohisalo, poliisi aloittaa yt-neuvottelut

   https://yle.fi/uutiset/3-12117065 Ns. poliisiministeriksi kutsuttavan sisäministerin vihreiden Ohisalon valtakaudella se nyt sitten tapahtui mitä kan
   Maailman menoa
   135
   1528
  4. Päätös epäasiallisesta käytöksestä

   otteita uusimmasta pöytäkirjasta: Judoliiton hallituksen tietoon saatetun ja useiden henkilöiden allekirjoittaman aineiston perusteella hallitus on to
   Judo
   45
   1328
  5. Minä vuonna kohtasit hänet ensimmäisen kerran?

   Oliko kohtaaminen duunissa vai siviilissä? Siinähän ne kysymykset tulivatkin. Olkaa siis hyvät ja vastatkaa. Ps. Rohkeimmat voivat kertoa pituutensa
   Ikävä
   83
   1189
  6. En minä sinua unohda

   Hyvää huomenta naiselle kauneimmalle! 💛
   Ikävä
   61
   838
  7. Anteeksi kaikki

   Anteeksi etten ollut veroisesi. Anteeksi että rakastuin. Anteeksi että yritin nähdä. Anteeksi että kirjoitin palstalle. Anteeksi että ajattelin sinua.
   Ikävä
   65
   814
  8. Onko teillä mitään ajatusta miten ajattelitte

   Edetä tai lähestyä ikävöimäänne ihmistä? Vai onko tämä kirjoittaminen se joka tyydyttää kaikki tarpeet? Ei aikomusta lähestyä mitenkään ?
   Ikävä
   66
   793
  9. Kävikö Martina Tukholmassa ottamassa botoxia otsaansa

   Viimeisessä story kuvassa näkyy aika selvästi pistoskohdat ja kuhmut, ja leuka on ihan ropollinen, täynnä näppyjä. Kyllä on huono iho, sitäkö se viher
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   786
  10. Kaiken sponssaava saapui

   Ja pilheet jatkuu. Paljokohan maksoi sivukuluina isäviikko, kun piti aisoissaan ton lokin Kämpissä...ettei tunnu niin pahalta jäädä kaikesta paitsi.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   66
   757
  Aihe