Erityisen poikkeuksellista on viranomaisvastaisuus ja maahanmuuttajataustaisuus.

Anonyymi

jäseniä epäillään huumausainerikoksista ja osa johtoportaasta istuukin tällä hetkellä tutkintavankeudessa.

– Poliisilla on hyvin tiedossa jengin johtoporukka, mutta varsinainen jäsenistö ja sen määrä poikkeaa paljon siitä, mihin Suomessa ollaan rikollisjengien osalta totuttu. Sitä on vaikea määritellä, koska jäsenmäärä elää amebamaisesti koko ajan, Ahlgren lisää.

Mantaqania pidetään erilaisena rikollisjenginä kuin muita, sillä he eivät käytä esimerkiksi liivejä tai muita tunnistettavia asusteita. Erityisen poikkeuksellista on viranomaisvastaisuus ja maahanmuuttajataustaisuus.

– Heidän käytöksensä on viranomaisvastaista. He käyttäytyvät uhkaavasti ylipäätään kaikkia ihmisiä vastaan, jotka he kokevat olevan heidän tiellä. Se on avoimen vihamielistä, Ahlgren summaa.
Lue myös: Uudentyyppinen jengi laajan huumetutkinnan kohteena – tätä tarkoittaa Mantaqa-jengin nimi

Jengin jäseniä epäillään huumausainerikoksista ja osa johtoportaasta istuukin tällä hetkellä tutkintavankeudessa. Tämä ei ole silti estänyt heitä osallistumasta Mantaqan toimintaan.

– Rikollisjengiä johdetaan vankilasta käsin. He jopa uhkaavat valtasuhteita vankilassa. Meidän tulee varmistaa, että viranomaisilla myös muurien sisäpuolella on mahdollisuus toimia tehokkaasti.

Rikosylikomisariolla on vahva viesti.

– Jos me nyt annamme periksi katujengistä ponnistaneelle Mantaqalle, se luo toimintaedellytyksiä muille jengeille, jotka ovat nousemassa heti Mantaqan perässä.

ote mtv uutiset

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. TV-lääkäri Pippa Laukka ottaa kantaa kauneusleikkaushuhuihin: "Parikymppisenä olisi ehkä..."

   Pippa Laukka on 51-vuotias ja hyvässä kunnossa. Huhuja Laukan kauneusleikkauksista ja hiuslisäkkeistä on kiirinyt. Laukalla on hyvä vastaus epäilyksii
   Kotimaiset julkkisjuorut
   25
   4390
  2. Sofian uusi miesseuralainen

   Sofialla uusi miesseuralainen kun Stefan Isben kanssa Hangossa ja heppakisoissa, kukahan hän lienee?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   3109
  3. Hei Ohisalo, poliisi aloittaa yt-neuvottelut

   https://yle.fi/uutiset/3-12117065 Ns. poliisiministeriksi kutsuttavan sisäministerin vihreiden Ohisalon valtakaudella se nyt sitten tapahtui mitä kan
   Maailman menoa
   136
   1567
  4. Päätös epäasiallisesta käytöksestä

   otteita uusimmasta pöytäkirjasta: Judoliiton hallituksen tietoon saatetun ja useiden henkilöiden allekirjoittaman aineiston perusteella hallitus on to
   Judo
   45
   1335
  5. Minä vuonna kohtasit hänet ensimmäisen kerran?

   Oliko kohtaaminen duunissa vai siviilissä? Siinähän ne kysymykset tulivatkin. Olkaa siis hyvät ja vastatkaa. Ps. Rohkeimmat voivat kertoa pituutensa
   Ikävä
   83
   1200
  6. En minä sinua unohda

   Hyvää huomenta naiselle kauneimmalle! 💛
   Ikävä
   61
   848
  7. Anteeksi kaikki

   Anteeksi etten ollut veroisesi. Anteeksi että rakastuin. Anteeksi että yritin nähdä. Anteeksi että kirjoitin palstalle. Anteeksi että ajattelin sinua.
   Ikävä
   65
   822
  8. Kävikö Martina Tukholmassa ottamassa botoxia otsaansa

   Viimeisessä story kuvassa näkyy aika selvästi pistoskohdat ja kuhmut, ja leuka on ihan ropollinen, täynnä näppyjä. Kyllä on huono iho, sitäkö se viher
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   806
  9. Onko teillä mitään ajatusta miten ajattelitte

   Edetä tai lähestyä ikävöimäänne ihmistä? Vai onko tämä kirjoittaminen se joka tyydyttää kaikki tarpeet? Ei aikomusta lähestyä mitenkään ?
   Ikävä
   66
   800
  10. Kaiken sponssaava saapui

   Ja pilheet jatkuu. Paljokohan maksoi sivukuluina isäviikko, kun piti aisoissaan ton lokin Kämpissä...ettei tunnu niin pahalta jäädä kaikesta paitsi.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   66
   762
  Aihe