Rokotepassia ei tule koskaan hyväksyä- politikot kyykyttävät kansaa

Anonyymi

On selvää ettei rajoituksista olla luopumassa vaan mm Krista Kiuru on innokas kun on päässyt valtansa huipulle kyykyttämään kansaa. Nyt osa politikoista puhuu jo varovaisesti säädösten löysäämisestä ja yhteiskunnan avaamisesta. Nyt on kuitenkin annettu ehto - rokotuskattavuuden on oltava suurempi. Todellisuudessa tuota maalia jälleen siirretään kerta toisensa jälkeen. Syntynyt on vaikutelma että valtaapitävät oikein nauttivat kun saavat ihmiset kyykytettyä ja peloteltua erilaisin rajoituksin. Oma perusluottamus päätöksentekijöihin on valitettavasti kärsinyt inflaation. Myös tutkijan suusta tulleet epäilyt että rokotekriittiset ovat Venäjältä ohjailtuja tuntuivat erityisen loukkaavilta. En voi unohtaa tuollaisia syytöksiä.

Lisäksi suurta huomiota on herättänyt se että rokotepassia ollaan vimmatusti kehittämässä. Tuo rokotepassi on tosiasiassa kuin paluu 1930-luvun saksaan. Moni kuuliainen kansalainen ei näytä ymmärtävän mihin tälläisillä hankkeilla kansaa ollan sitomassa. On typerää naiiviutta kuvitella että passi haudataan kun pandemia on ohi. Tuonkaltaisille passeille kyllä löytyy käyttöä myöhemminkin kun tälle tielle on lähdetty. Tuo tie on äärimmäisen vaarallinen tie kaikinpuolin. Pian on myöhäistä palata takaisin.

Kansalaisena en tule tuota hanketta koskaan hyväksymään, riippumatta siitä mikä on rokotus statukseni. Tuollaiseen kyttäys yhteiskuntaan ei ole minkäänlaista mandaattia- eikä tule. Hanke tuo jälleen yhden naulan arkkuun kansalaisten vapauksista luopumiseen. Eipä näytä hyvältä normaali vapaa tulevaisuus yhä enemmän rajoitteita olevassa kotimaassa. Olen osaltani aloittamassa suunitelmia kuinka luovia eteenpäin tässä kiristyvässä ilmapiirissä, jossa kansalaisoikeuksia rajoitetaan asteittain. Ääritapauksessa odottaa elämä täydellisesti yhteiskunnan ulkopuolella. Jos siihen kykenee suurkaupungeissa kymmenet tuhannet ihmiset ("laittomat" leirit , kykenen minäkin ja mahdollisesti sinä joka et lähde tähän kujanjuoksuun) Ennemmin elän vapaata elämää köyhänä yhteiskunnasta irrallaan kuin "rikasta" tai työntäyteistä elämää yhteiskunnan yhä enemmän kiristyvässä sääntö/pykälä ja kyttäys viidakossa.

10

668

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Rokotepassi olisi oikeudenmukainen, sillä rokottamattomilla ei voi olla samoja oikeuksia kuin rokotetuilla. Johan sen sanoo järkikin. Jos ei halua rokotetta niin sitten pysyy kotona pois tautia levittämästä. Se on se vapaa valinta.

      • Anonyymi

        Niinkö on?Pian sitten tulee merkki käteen ettei ilman sitä voi käyttää yhteiskunnan palveluja,eikä voi ostaa edes ruokaa,sitäkö haluat?Nimittäin siihen se tulee johtamaan tuollaisten passien jälkeen.Olenkin sitämieltä,että juuri rokotemyönteiset laumana tulevat hyväksymään myöskin sen(pedon merkki) ja näin ostavat lipun suoraan he.....in!Tuollaisen asian hyväksyminen on samaa kun myy kaiken yksityisyytensä jonkun suuremman käsiin ja sitä ne juuri haluavatkin.On pelottava,mutta valitettavasti piankin toteutuva uhkakuva,tuostakin asiasta kertoo ilmestyskirja!


      • Anonyymi

        "rokottamattomilla ei voi olla samoja oikeuksia kuin rokotetuilla. Johan sen sanoo järkikin. "

        Järki tosiaan sanoo että rokotetut ovat vaarallisia ympäristölleen. Rokottamattomat ovat turvassa, kun heidän vastustuskykyään eivät ole rokotteet romahduttaneet ja he eivät levitä tautia. Rokotetut ovat käveleviä viruspommeja.

        "Tutkimus: COVID-rokotetut kantavat 251-kertaista virusmäärää verrattuna rokottamattomiin – ”Uhkaavat ympäristöään”!

        Oxfordin yliopiston tutkimustulos viittaa siihen, että koronarokotetuista on tulossa sairauksien superlevittäjiä. Tutkituilla täysin koronarokotetuilla terveydenhuollon työntekijöillä on 251 kertaa suurempi viruskuorma, joka on uhka heidän rokottamattomille potilaille ja työkavereille.

        Valtamedian esittämän narratiivin mukaan rokottamattomat uhkaavat rokotettuja, mutta uudet tieteelliset tutkimukset osoittavat, että päinvastoin – rokotetut ovat vaarallisia tautipesiä.
        Oxfordin yliopiston kliinisen tutkimusryhmän löydästen tuloksista julkaistiin 10. elokuuta tiedelehti The Lancetissa. Tutkimuksessa havaittiin, että rokotetuilla on 251-kertainen COVID-19-virusten kuormitus sieraimissaan rokottamattomiin verrattuna, joka aiheuttaa akuutin uhan.

        Samalla kun rokottaminen lievittää infektion oireita, rokotetut kantavat epätavallisen suuria koronaviruksen määriä ilman, että he sairastuvat, mikä puolestaan voi tehdä heistä ”oireettomia superlevittäjiä”.

        Havaittu ilmiö voi olla syynä järkyttävän suuriin rokotusten jälkeisiin tartuntamäärien nousuihin laajasti rokotetuissa populaatioissa, joka on todettu maailmanlaajuisesti.

        Tutkimuksessa tarkkailtiin terveydenhuollon työntekijöitä, jotka eivät voineet lähteä sairaalasta kahden viikon aikana. Tiedot osoittivat, että täysin rokotetut työntekijät, noin kaksi kuukautta Oxford/AstraZeneca COVID-19-rokotteen (AZD1222) injektion jälkeen kantoivat ja oletettavasti välittivät Delta-variantin rokotetuille kollegoilleen.

        He lähes varmasti myös tartuttivat Delta-infektion rokottamattomille ihmisille, myös heidän potilailleen. Kantojen sekvensointi vahvisti työntekijöiden levittäneen SARS-CoV-2:n toisilleen.

        Tutkimuksen tulos on johdonmukainen Yhdysvalloissa tehtyjen havaintojen kanssa, ja se on yhdenmukainen CDC:n johtajan kommenttien kanssa siitä, että COVID-19-rokotteet eivät ole pysäyttäneet SARS-CoV-2-tartuntoja.

        Tutkimuksen johtopäätökset tukevat johtavien lääketieteen asiantuntijoiden varoituksia siitä, että COVID-19-rokote mahdollistaa 251-kertaisen SARS-CoV-2-viruskuorman kuljettamisen verrattuna rokotuksia edeltävältä ajalta vuonna 2020.

        Meillä on siis löydetty palapelin avain, joka selittää, että miksi Delta-taudinpurkaus on niin valtava rokotettujen keskuudessa, toimien tehokkaina lavantauti-Maryn tyyppisen kulkutaudin levittäjinä.

        Rokotetut henkilöt kantavat yhteisöihinsä viruksia ja ruokkivat uusia COVID-aaltoja. Rokotetut terveydenhuollon työntekijät tartuttavat lähes varmasti työtoverinsa ja potilaansa aiheuttaen kauhistuttavia lisävahinkoja.

        Rokotusten jatkaminen pahentaa ongelmaa erityisesti rokotettujen lääkäreiden ja sairaanhoitajien toimesta, jotka huolehtivat haavoittuvassa tilassa olevista potilaista. Terveydenhuoltojärjestelmien pitäisi luopua rokotteista välittömästi, arvioida COVID-19-toipuneita työntekijöitä, jotka ovat vahvasti immuuneja Deltalle, ja pitää rokotettuja terveydenhuollon työntekijöitä mahdollisina uhkina suuren riskin potilaille ja työtovereille.

        Artikkelin on alleirjoittanut Peter A. McCullough, M.D., MPH, joka on on sertifioitu sisätautien, sydän- ja verisuonitautien sekä kliinisen lipidologian alan tohtori."


    • Anonyymi

      Perussuomalaiset osoittaa tukea rokote-erottelun ”natsipassille” – Kenttä pimennossa puolueen kannasta
      Marinin globalistihallinto on tuomassa tänään tiistaina eduskuntaan esityksen EU-rokotepassin käyttöönotosta, jolla kansa jaetaan kokeellisen mRNA-piikityksen ottaneisiin ja vaarallisesta ihmiskokeesta kieltäytyneisiin. Mikä on PS:n linja kriittiseen koronapassiin, ja onko sitä edes kerrottu?

      Rokotepassi, koronapassi, vihreä passi, rokotetodistus… – globalistien agendalle on monta nimeä, mutta kaikkialla sama tyrannian tavoite: Kansan jakaminen kahteen leiriin.
      Epäilemättä Suomen perustuslain ja ihmisoikeuksien vastainen rokotepassi on korkealla ylikansallisessa globalistien agendassa, jolla kansalaiset jaetaan kahteen leiriin sekä saatetaan ylikansallisen ID-järjestelmän piiriin: rokotettuihin ja rokottamattomiin. Vastassa on koronatyrannian aikakausi.

      Sitoutuminen EU:n vuodesta 2018 aktiivisesti ajaman rokotepassin käyttöönottoon tehtiin EU-komission esityksestä keväällä 2021, joka tapahtui Suomen osalta pääministeri Sanna Marinin toimesta. Parhaillaan käynnissä on ylikansallisen agendan saattaminen voimaan EU-maissa.

      Sanna Marinin (sdp) hallitus on tuomassa ylikansallisesti sanellun esityksen koronapassien käyttöönotosta eduskuntaan tänään tiistaina ja kansallisen torjunnan kannalta näyttää pahasti siltä, että vain kansanedustaja Ano Turtiaisen johtama Valta kuuluu kansalle -puolue vastustaa selkeästi rokote-erottelua ja mRNA-geenimanipulaation ihmiskokeisiin painostamista sekä pakottamista.

    • Järvestä löytyy kalaa , metsästä lihaa/marjoja/sieniä/hyötykasveja , vettä kunhan jaksaa kaivaa ja tokihan voi ottaa koronapassilaisen kyykytettäväksi joka hoitaa asioita yhteiskunnassa joten eiköhän tästä selvitä .
      Harrastaa sitten terrorismia ja anarkiaa niin juu sopii kyllä minulle hyvin .

    • Anonyymi

      Koronapassi veisi noin miljoonan suomalaisen ihmisoikeudet. Jos nämä miljoona kansalaista sanovat ettei käy ja alkavat boikotoimaan koronapassia käyttäviä yrityksiä, niin passisekoilu loppuisi alkuunsa.
      Ei muuta kuin kaikki vaikuttamaan, pidetään puolemme:

      https://stopkoronapassi.fi/

    • Anonyymi

      Mikä siinä passissa on niin ihmeellistä?
      Hyvä kun löytyi keino avata yhteiskuntaa.
      Ihan hyvinhän tuo lähti toimimaan.

    • Anonyymi

      Hallituksen paras uudistus pitkään aikaan tuo koronapassi.
      Osoittivat jotakin johtajuutta sentään kun määräsivät tämän.
      Nyt ravintolat saavat olla pidempään auki

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      242
      2184
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      156
      1419
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1290
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1045
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1019
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      950
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      845
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      669
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      660
    Aihe