Lakimuutos 30 % kotitalousvähennys

Anonyymi

Järkevä keino Suomessa olisi kasvattaa verotuloja pienentämällä yritysten kotitalousvähennystä 30 % ja näin ollen pitää hallinnassa talouden kasvun tekijät. Lakimuutos auttaisi terveellisen hintakilpailun syntymisen ja loisi pirteitä työvaikutuksia myös pienituloisille eikä yritykset maksattaisi töitään yhteiskunnalla. Lakimuutos on saatava vireille 30 % puolesta ja näin ollen saadaan terveitä työpaikkoja luotua ainakin 35000. t. Eläkeläinen

30

965

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kohta liipasen tommosta tärkeilijää.

    • Anonyymi

      Yrittäjien joukossa on myös keinottelua,jengirikollisuutta,lailliselle näyttävää touhua, että 60% on liikaa ja vääristää kilpailun erikoisaloilla. t. Asiantuntija työelämässä.

    • Anonyymi

      Mikä semmonen yritysten kotitalousvähennys on?

    • Anonyymi

      Yritysten saama valtion avustus on toimi, jota käytetään väärin.Todellisuudessa yritykset eivät investoi,eivätkä saa töitä yhtään enempää, kuin pienemmälläkään avustuksella. Kotitalousvähennyksen kansantaloudellinen merkitys on vähäinen ja säästöjä vasta syntyisi esimerkiksi 35, % maximi vähennyksellä. Yhteiskuntaa ei voi pelastaa maksattamalla työnkuluja valtiolla. Rikolliset tulevat hyötymään lakiuudististuksesta.Yhteiskunta maksaa työn palkkoja. Tämä on laman tie. Siperian karhu.

      • Anonyymi

        Eihän valtio maksa kenenkään palkkoja. Kyse on vain yksityisen henkilön saamasta verovähennyksestä.


    • Anonyymi

      Eläkeläiset eivätkä pientuloiset hyödy millään lailla kotitalousvähennys uudistuksesta hölmöön 60%.Päinvastoin suurituloiset voivat saman vuoden aikana vähentää 7000 verotuksessa kaksi henkilöä/per.talous. Eläkeläiset eivät hyödy tästä, jotka ovat myös suuri ryhmä oikeita työllistäjiä. t. Ammattiosaaja.

      • Anonyymi

        Eläkeläiset voivat käyttää valtion varoista maksettavaa korjausavustusta hyödykseen asuntonsa korjauksissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eläkeläiset voivat käyttää valtion varoista maksettavaa korjausavustusta hyödykseen asuntonsa korjauksissa.

        Korjattavaa täällä kyllä riittää, saisinkohan avustusta jotta sisäilman filtteröintiä voisi parantaa kun tuo yaran kipsi pölisee.


    • Anonyymi

      Ihan täysin perusteltua tosiasiaa, jotta saadaan taloudet pyörät pyörimään. Joutuu. venkoilijayrittäjät myös maksamaan työstä kohtuullista palkkaakin. Jottei asia mene lätinäksi ja jotta tarttis tehdä oikeasti jotakin siellä kokkariloihenki kerhossa eikä vatvoa tänne näitä halpatyömarkkinoita kele suomenmuohan. 25 % sopiva avustus näinä aikoina. Markkina avustus.

    • Anonyymi

      paras = huonoin = onko muita näkynyt, alan yrittäjiä ??? !

    • Anonyymi

      Rikollisia on myös yrittäjissä ja työturvallisuusasioihin ei osata aina varautua. Pienyrittäjissä ja suuryrityksissä on luonnevikaisia notta korkokengät ei riitä ja nii edelleen. Liian venyviä käsitteitä työskentelyssä työmaa-alueella, päällepäsmäreitä ja oletus ammattitaitoisesta johtamisesta yrityksen pitämisessä kokonaisuutena. Valkeisenlammella urakassa oli kestämistä ja kuuntelemista kaikenlaisten pikku ukkeleitten murheissa ja ongelmissa.
      Milloin oli kivilavojen vierellä norkoilijoita ja koneiden edessä ulkoiluttajaa. Pikkuasioista sitten nämä pikku urputtaja arskat haittaavat työn tekemistä ja vaarantavat muidenkin turvallisuuden. Männistössä meinasi työmaalla jäädä ukkeli kivilavojen alle, kun työmaa oli käynnissä. Seisomiseen eikä osaamattomuuteen viittaavaan työmaavitkutteluun ole varaa isoilla työmailla. Laki uusiksi turvallisuuden parantamiseksi.

    • Anonyymi

      Miksi yrittämistä pitäisi tukea millään suoralla tai epäsuoralla tulonsiirrolla yhteiskunnan kassasta. Monet yrittäjät nillittävät liian suurista sosiaalietuuksista ym., mutta ovat silti valmiina itse ottamaan vastaan kaiken mahd. tuen...

    • Anonyymi

      Yrityksiä emme voi tukea koko ajan yhteiskunnan taholta. Päättäjinä yliasiamiehiä sekä hasiskauppiaiden puolustajia. Vihreät on vaarallinen puolue Suomessa. Tyrä tai naparyrä.

    • Anonyymi

      Näivettyminen ja suomen tilanne. Kommunismin kulta-aika. Sijoittajien ja pankkien kulta-aika Suomessa. Kuplat ja niiden vaikutus eri kasvun vektoreissa. Diktatuuri ja sen ilmentyminen mediassa. Proosakirjallisuuden merkitys Suomessa. Loppupuheenvuorojen tyhjentävä vaikutus yksilöön. Oppiminen, ymmärtäminen ja kehittyminen yksilönä digitalisaatiossa. Valetodellisuus, valeuutiset, manipulaatio, hyötysuhteet eri sekvensseissä, oppimateriaalin suullinen esitys mediassa,sekä puhujan taustavaikutteet ja motiivit. Kustantaminen, julkaisemisen ajankohta, hyötyjät sekä saajat. Ammattimoniosaaja.

    • Anonyymi

      Kannattaa lukea yritystuet ja Suomen lama. Faktaa ja paljon tutkimustietoa yliopisto professoreilta. M. K. Kärnä

      • Anonyymi

        Ei noilla vinkeillä kyllä googlaus tuottanut mitään. Koeta vähän tarkemmin viitata,,


    • Anonyymi

      Kannatan 30 % siirtymistä takaisin, koska silloin valtion kassa kasvaa ja voimme suunnata verorahoja hyödyllisempään toimintaan. Emmehän voi koko ajan tukea ja avustaa yrityksiä perestroikan lailla. Suomi näivettyy näin ja yritykset keplottelevat näin yhteiskunnan järjestelmässä. Pienempi kotitalousvähennys luo terveempää yritystoimintaa, hinta/laatusuhdetta ja pienet huijarifirmat sekä rikollisyritykset eivät pääse hyötymään prosenteista. Laissa on tältä osin huono puoli,joka tulisi huomioida ja arvioida uudelleen. Professori Amk.

    • Anonyymi

      Uot sie pöljä.

      • Anonyymi

        Ja vähän enemmältäkin..


    • Anonyymi

      Kot Kot tal. väh. ei muutu, kuin siiv. siivhousalalla ja hoiva alalla. Kyll prof proffat puhuu järkeä. Vichy Vichylinja kossu on yleisestikin hyvä ja kaikenmaailman banderollit pois yrittäjäkenrestä, kenkää, sekä venk venkuilemaasta maaasta. Milloin on mitäkin tao tao takavaloyrittäjää,koijareita ja jengiä, jengeejää pyörii esimerkkinä nyt tämä rakennusala Helsingissä .Kannatan stalin stabilisointia yleisesti markkinoilla, jotta sekä notta vetää vientisektorikin. Vichylinja.

    • Anonyymi

      Huijausta koko vähennys.

    • Anonyymi

      Niin voi olla, mutta kohteliaimmin esitettynä on edelleen siivoojan varastama kallis kultaketju palauttamatta siilinjärven kunnassa. Tunnistaakohan lisätarkennuksesta, mutta minkälaista palautetta tarkentamalla tuntomerkkejä.Normaali sekä pitkäpinanen .

    • Anonyymi

      Nyt eläkeläisen olisi aika herätä realimaailmaan . Demariuni on vaivuttanut todellisuuden tajun . Hän ei huomioi ja laske kuinkapaljon raha mikä jää pienentyneen verotuksen vuoksi käytettäväksi viisaasti !!!!!! Veronmaksu ei ole järkevää varainkäyttöä sillä ne katoavat kuin kannettu vesi kaivosta .

    • Anonyymi

      Herätty on hallituksessakin ja kannatti oikeasti äänestää kokoomusta. Kannatan ajatusta prosenttien pienennyksen puolesta.Tv:ssä oli kolmisen viikkoa sitten römpiöajattelusta elikkä psykologian professorin kertomana negatiivisen ilmapiirin vaikutuksesta ympäristöön,sekä ympäristötekijät,ilmapiirin puhdistuma jakauma saasteista jne. Turhan hassauksen aika on ohi ja lakimuutos olisi tervetullut järjestäytyneen riköllisyyden kitkemiseksi terveiden yritysten seasta.New orders.

    • Anonyymi

      Eikö pitäisi puhua kotitaloustyön verovähennyksestä eikä yritysten verovähennyksestä?

    • Anonyymi

      Varakkaiden vähennys. Ei kuule duunari tilaa siivoojaa kun silläkin rahalla saa liiteristä monta tölkkiä. Olkoot mökki paskanen ei paljo purista näillä kulmilla ja haiskoot hiki.

    • Anonyymi

      Römppiöajattelu on jotain löylynlyömää hei hei tyyppistä jengien negatiivista joukkioajattelua, jossa yritetään alistaa tai nöyryyttää puolustuskyvyttömiä, mutta laki tulee vastaan. Seinä tulee vastaan. Järki käteen. Jengien aika on ohi ja puolustuskyvyttömät eläkeläiset ovat kovempia. Eläkeläisten kerhot ynnä muut saavat aikaan kehittymistä. Defence. t. Untamo
      Kuopiosta.

    • Anonyymi

      Porvarit ne noita etuja käyttää.

    • Anonyymi

      Porvarit myös pitää maata pystyssä ja veikkaisin, ettå Nallen kirja on yksi laadukkaimmista järki teoksista, josta voi oppia oikeasti. Kokoomus on paras puolue, joka ajattelee myös köyhiä. Antero

    • Anonyymi

      Kylla on aloitus täytä asiaa ja professoreihin voi vielä Suomesa luottaa.Näin menettelemällä saadaan yhteiskunnan rattaat pyörimään paljon halvemmalla.Tuki järjestelmä on liian löysä ja voi altistaa väärikäyttöön yritysmaailma, jossa on paljo korruptio .Ei kuulu tukea.Nyt olisi hukkuneet miljardit käytettävä järkevämmi näin vaalien alla.t.Kake.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1224
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1036
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      57
      753
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      720
    5. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      36
      628
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      624
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    Aihe