Epätasa-arvoinen YLE

Anonyymi

Onnea vaan vanhuudenhöperö YLE, 95 v.
Kun naisia valitaan kuntien johtopaikoille demokraattisilla päätöksillä, on se YLE:n mielestä "kahmimista". Taisi unohtua vanhukselta vielä ään pilkutkin pois. Piti varman kirjoittaa että kähmimistä.

6

226

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sateenkaarituputtamista ja cancel touhua ja Matujen ylistämistä. Sitä on nyky yle.

  • Anonyymi

   Kokoomuslaiset valloittaneet YLEn,

   Toimitusjohtaja Merja Yli-Anttila
   Hallituksen puheenjohtaja Matti Apunen
   Hallintoneuvoston puheenjohtaja Arto Satonen

   Kokoomus sanelee uutisten tason, joka lauseessa kaikki on hallitus tehnyt väärin, kokoomus kommentoi ja toimittajajoukko hymistelee. Vai väittääkö joku, että YLE olisi puolueeton, koko kansan tiedon lähde, joka ei vääristele ja maalita milloin mitäkin.

   "Ylen politiikan toimituksen entisen päällikön Pekka Ervastin mukaan Ylessä on erityisesti Sipilän hallituskaudella sensuroitu juttuja ja toimittajille on annettu varoituksia. Toimitukset ovat olleet pelon vallassa ja kyräily ja itsesensuuri on ollut yleistä.

   Uusi oikeistolainen komento on aikaansaanut sen, että reporadion aikaiset toimittajat on puhdistettu jo ajat sitten ja ”oikean ideologian” omaavat journalistit (=tuottajat) ovat päässet talossa valtaan. Jutuista eivät päätä toimittajat vaan tuottajat. Heiluri on heilahtanut toiseen laitaan ja taaskaan ei voi puhua journalistisesta tasapuolisuudesta.

   Tämä porvareiden hyvävelijärjestelmä on toiminut Lauri Kivisen johdolla ja Jääskeläisen toimiessa toimeenpanevana aisaparina myös Sasin aikakauden jälkeen. Mikael Jungner on kertonut tästä Ylen johtopaikkojen kähminnästä kirjassaan Outolintu. Kirjansa julkistustilaisuudessa kävi ilmi, että kaikki alemman johtotason päällikkö- ja tuottajapaikat valittiin aina puolueperustein.

   Jungner valittiin aikoinaan Ylen pääjohtajaksi demarien mandaatilta, mutta hänkin on sittemmin ”parantanut mielipidettään” perustamalla uuden puolueen ”puolueettoman” Hjallis Harkimon kanssa.

   Valtakunnan tunnetuin ”puolueeton” lobbari Ylen hallituksen johtoon.

   Tämä kokoomuslainen uusliberalistinen ideologia on sitten ohjannut Ylen toimintaa aivan viime päiviin asti. Nyt Ylen hallintoneuvoston johtoon on valittu ”täysin puolueeton” Evan entinen yksityistämisen lobbari ja nykyinen ”työelämän professori” Matti Apunen.

   Hän on ansiokkaasti päässyt julistamaan uusliberalistista maailmankuvaa ja kurittamaan köyhiä – ja vaikuttamaan varsinkin Ylen kautta. Hän on ollut ”jostakin syystä” ahkerasti haastateltavana siellä talouspoliittisissa kysymyksissä kuten myös tuolloinen Nordean päälobbari Aki Kangasharju, josta tuli ”puolueettoman” Etlan toimitusjohtaja.

   Apunen oli aikoinaan Aamulehden päätoimittaja jolloin Tampereen Yliopiston Journalistiikan laitoksella on julkaistu (v. 2004) Jukka Holmbergin väitöskirja suomalaisten sanomalehtien puoluesuuntautuneisuudesta (oikeisto/vasemmisto-akselilla).

   Siinä ylivoimaisesti oikeistolaisimmaksi sanomalehdeksi tuli Aamulehti! Silloin todentui Apusen ns. ”journalistinen tasapuolisuus”. Jo tuolloin kävin Apusen kanssa sähköpostidebattia journalistisesta moniarvoisuudesta.

   Kun hänet valittiin Aamulehden journalististen ”ansioiden” perusteella Evan toimitusjohtajaksi hän pääsi näyttämään työelämän osaamisen ammattitaitoaan. EVA tuotti EK:n tilaaman ja Matti Apusen tuottaman tilaustutkimuksen: ”Mainettaan parempi työ”.

   Hesarin toimittaja Teemu Luukka teki vuonna 2008 sisäisen äänestyksen Hesarin toimittajien keskuudessaan ketkä ovat Suomen merkittävimmät toisinajattelijat. Ranking-listalle pääsi 30 toisinajattelijaa. Heistä 29 (nimeni oli myös listoilla) olivat vasemmistolaisia, anarkisteja, luontoaktiiveja, filosofeja jne.) Vain yksi uusliberaaleista toisinajattelijoista oli nostettu tikunnokkaan – ja se oli ”puolueeton” Matti Apunen!"

   https://blogit.kansanuutiset.fi/maailmanparantajan-madonluvut/79-ylesta-on-tullut-kokoomuksen-kasikassara

  • Anonyymi

   Lopettakaa nyt jo viimein se vihervassarien "Jälkiviisaat".

  • Anonyymi

   Yle ei ole itsenäinen ja luotettava tiedon välittäjä, koska YLE on Eduskunnan kanava, jota Pääministeri kontrolloi. Viimeksi hyvä esimerkki oli Sipilän sähköpostiviestintä YLE:lle ja Ylen johtajan vaihtaminen. Joku vuosi sitten eräs toimittaja erehtyi puhumään "kökkötraktoreista" ja oli hetkesä erotettu. Kaupallisten kanavien uutiset ovat huomattavasti luotettavampia kuin YLEn. Puolueiden kannatustutkimuuksetkin ovat tekaistuja miellyttämään Eduskunnan poliitikkoja. Kaikki kansalaiset eivät tiedä Ylen asemaa Eduskunnan juoksu"poikana".

   • Anonyymi

    Jo johan pomppas, YLEssä on kaikki johtopaikat miehitetty kokoomuslaisilla ja siksi oppositio on vartin verran äänessä joka uutisissa. Petteri Orpon haukkumisia toistetaan joka lähetykseasä, vaikka Petteri kun avaa suunsa, vain valehtelee. Hallituspuolelta ei kukaan pääse kommentoimaan pikku Petterin paskapuheita.

    Ylen uutiset onkin surkeita. Jos teillä on android telkku, niin ladatkaa STV:;n Arenaa vastaava kanava. Sieltä rulee kunnon uutisia maailmalta.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Esko Eerikäinen sai karvaan muiston Martina Aitolehden kanssa tosi-tv:stä: "Pureskelen vieläkin..."

   Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti olivat kyllä aikamoinen pari, totta tosiaan. Räväkät persoonat ovat kumpikin monilahjakkuuksia. Eerikäinen on
   Kotimaiset julkkisjuorut
   35
   2234
  2. Uudet Eränkävijät yllättävät: Ex-ammattisotilas, YouTube-tähti, 11-vuotias eräjorma, nuoripari...

   Harmi, ettei Äijä-koira ja Aki Huhtanen ainakaan ohjelmatietojen mukaan ole enää mukana ohjelmassa. Mutta onhan tuossa toki ihan hyvä kattaus ja katso
   Tv-sarjat
   16
   1413
  3. Ökyä! Aki Manninen tykittää Putin-koiran ja mega-kärryn kanssa: "Känni ja kihlat, molemmista..."

   Kolme kovaa: Aki Manninen! Putin-koira! Öky-auto! Ja nyt Akilla on todellakin asiaa, sillä hän on kirjoittanut Instassa vaikeistakin asioista elämässä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   12
   1172
  4. No nyt! Vappu Pimiä hehkuttaa tätä "salaista asetta" - Peffa ei reagoi, kun sen sujauttaa alle

   No nyt on nokkela "salainen ase"! Pimiä on kyllä aikamoinen pakkaus, energiaa riittää. Hän varmasti herättää vahvoja tunteita suuntaan ja toiseen...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   7
   1040
  5. Riparilaisista vain 48 prosenttia uskoo jumalaan

   Seurakuntalaisessa on julkaistu tietoa riparilaisten uskosta jumalaan. Vain noin 48 prosenttia heistä uskoo jumalaan. Kun miettii ettei läheskään kaik
   Luterilaisuus
   190
   878
  6. Milloin sä olet viimeksi nähnyt kaipaamasi henkilön?

   Mä näin maanantaina pikaisesti naisen.
   Ikävä
   87
   876
  7. Vain idiootti ei tajua että USA räjäytti kaasuputken

   Tavoitehan oli tuhota Saksan ja EU:n talous.
   Maailman menoa
   336
   859
  8. 67
   845
  9. Taidat muija vieläkin elätellä toiveita

   Siitä, että ottaisin suhun yhteyttä. Mun aivopuolikkaat on laskeneet jo kaikki potentiaaliset syy-seuraus tulemat siitä.
   Ikävä
   50
   820
  10. T-miehelle

   Rakastan sinua!
   Ikävä
   76
   736
  Aihe