Mitä eroa Suomen ja Venäjän vaaleissa ?

Anonyymi

Ei mitään, sillä lopputulos - joka ratkaisee - on lopulta sama. Suomessa (myös muualla eu:ssa) naamat voi vaihtua mutta yksi on ja pysyy, eliitti ja sen pelurit, politikot ja sama politiikka. Näin myös Venäjällä.

Viime kädessä kyse on siitä, että valtaeliitti ei halua luopua vallasta. Ei venäjällä eikä suomessa. Petos-Soini puki asian näin: "kaksi aina hallituksessa, yksi vuorollaan porstuassa".

Saksassa A. Merkkel on ollut vallassa 16 vuotta. Tämä oikeistopolitiikka perinteissä kaksipuoluejärjestelmässä (CDU-"demarit") on ollut mahdollista vain "demarin" tuella. Mutta hei, jos mafia on saksassakin noin liittoutunut, missä oppositio? No se on pidetty väkisin piilossa entisten "vastakkaislinjan" puolueiden avulla.

Kautta euroopan, "persut" on ollut massiivinen liike, jonka EU-valtamafia on torjunut vain äänestäjänsä kavaltamalla ja oikeiston kelkaan ryhtymällä (ent. "vasemmisto"). Näin ikävästi kävi "demokratialle" myös britanniassa.

Ei, ei ole enää "demokratiaa". On vain vanhojen puolueiden valta-mafia, ja se onnistuu niin, että ne ovat myyneet entiset arvonsa ja lyöttäytyneet yhteen haastajiaan vastaan. Ja kas, lopputulos on sama kuin VEnäjä'n vaaleissa !!

Kaikki siinä lopputulosten välissä on teatteria, "työvoimapulineen" sun muineen, joilla vain sinua kusettavat. Täälä ja muualla.

t. haans.

29

229

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Lainausmerkkeihin hukuttautuva ei itsekään tiedä, mitä se tarkoittaa 🤪🤣🤪

   • Anonyymi

    Heh heh, ei ole ollut vaikea tunnistaa yhtäläisyyksiä missään vaiheessa. Mutta jos porrrvarimusulla sellaisia tunnistamisvaikeuksia on, laitetaan tähän SELKO-suomalainen esimerkki:

    PETOS-SOINI ja "siniset". Voiko enää selvemmin asian sanoa. Lue mussukka tuosta lisää:
    https://keskustelu.suomi24.fi/t/14002076/timo-soinin--historialliset---vaalipetokset-

    PS. petos-soini yritti vielä pienen tauon jälkeen päästä "hillotolpalle" raumalle mutta tappouhkausten seurauksena ilmeisesti, veti hankkeen veke.


  • Anonyymi

   Mikä yhdistää Saksalaista demokratiaa, Suomalaista demokratiaa ja Putinin demokratiaa?

   Luonnollisesti se, että vallankäyttäjät ovat ennakolta päättäneet olevansa ainoita oikeita vallankäyttäjiä. Jos kansan keskuudessa esiintyy liikettä toiseen suuntaan, niin vain tilanteen vakavuus sanelee sen, kuinka voimallisiin toimenpiteisiin ryhdytään.

   Putinin myrkkypiikit ja mystiset aula-ampujat tunnetaan. Samoin se, kuinka saksassa voi poliitikon tie nousta pystyyn tekaistuilla rikoslavastuksilla jos väärä mies saa liikaa suosiota. Mutta olemme toki havainneet kuinka suomessakin vallankäyttäjät kipuilevat jos kokevat edes menettämisen uhkaa valtansa suhteen. Pienessäkin määrin. Silloin saattaa pääministeri lähteä raivokkaasti lentelemään hallituksen erokirjeen kanssa, kunnes tehdään laiton kupru valtalinnakkeen pönkittämiseksi. Tai määrätään joku tekemään laskentaharjoitus joka enteilee massiivista katastrofia ellei vaaleja siirretä niin että vaalitulosta saadaan muutettua. Suomessa ei hallitus tiettävästi ole sentään vielä ammututtanut ketään. Tai mistä minä sen tietäisin.

   • Anonyymi

    Roskaa. Venäjällä ei ole eikä ikinä ole olut demokratiaa. Saksassa ja Suomessa on.

    Lue vain lisää MV-lehteä, niin hyvä tulee.

    Truth Really Hurts


  • Anonyymi

   Se ero että Venäjän vaaleat ovat pitkiä ja hoikkia, Suomen vaaleat lyhyitä ja tanakoita.

  • Anonyymi

   Työvoimapulineen? Nuorena verstailla oli työvoimapuli tuttu näky, ei silloin mitään alkoholistien hoitoonohjausta tunnettu.

  • Anonyymi

   Kun Pietarin trollit tietävät että Venäjän autoritääristä kleptokratiaa ei voi mitenkään selitellä rehelliseksi ja oikeudenmukaiseksi, niin he ovat siirtyneet "kaikki ne on samanlaisia" -väitteiden levittämiseen. Tämä sopii Suomenkin oikeistopopulisteille, jotka väittävät itseään "isänmaallisiksi" mutta ovat valmiita hyväksymään törkeimmänkin Suomen mustamaalaamisen ja panettelun.

   Suomi on demokratian mallimaa. Venäjä on diktaattorin johtama varkaiden paratiisi ja persreikä.

   • Anonyymi

    Juuri näin.

    Truth Really Hurts


  • Anonyymi

   Vaalit lähestyy ollaan huolissaan vaalit ohi kusetus alkaa

   • Anonyymi

    Juurikin niin. Vaalien jälkeen kaikki on toisin.


  • Anonyymi

   Ylen jälkiviisaissa oli jollain miehellä EU-lippupaita. Ällöä. Puhuttiin Venäjän vaaleista.

   Nyt Navalnyi on käskenyt älykkäästi äänestämään kommunisteja.

   Venäjän toisinajattelijat eli länsimedian ihkutukset lemmikit eivät oikein vakuuta tai vetoa minuun.

   Navalnyikin on joku äärioikeistolainen natsi, mutta kuka tahansa joka ei ole Putin on lännen sankari. En ihan ymmärrä tätä ajatusta.

   Äänestäisitkö vaikka Hitleriä sen takia, ettei hän ole Putin? Ihan yhtä hyvin voi sekolla äänestyksellä nousta valtaan joku vielä Putinia pahempikin tyyppi.

   Ainoa mitä nämä toisinajattelijat tekevät on vastustavat Putinia henkilökohtaisesti. Mitään muuta agendaa heillä ei ole. Ei mitään ehdotusta siitä, miten he parantaisivat Venäjää.

   Ja nämä Venäjän toisinajattelijat ovat tosi julkkiksia. Navalnyikin päätti palata myrkytyksensä jälkeen Venäjälle. Järjetön tyyppi.

   Jos Venäjä olisi oikeasti diktatuuri eivät tämä toisinajattelijat toimisi julkisesti. Ei kukaan jossain Pohjois-Koreassakaan pysty toimimaan julkisesti.

   Olen kyllä hyvin paljon Venäjämyönteinen ja itseasiassa olen aina pitänyt Putinista ja asioista joita hän sanoo kannattavansa. Hän on kuitenkin aika maltillinen ja keskilinjaa.

   Mielestäni kyseessä on vain ideologinen sota lännen liberalismin ja Venäjän nationalismin välillä. Sama kuin vihassa Kiinaa kohtaan. Eri arvot.

  • Anonyymi

   Venäjä päättää itse suomea johdetaan ulkoa

   • Anonyymi

    No sehän sopii ELIITILLE, vai mitä päättelet Paula Lehtomäen (kepu) 16 000 euron kk-palkasta !
    Matti ja maijja maksaa, Ursula von Liar siihen velvoittaa !


  • Anonyymi

   Toivottavasti eliitti (=alansa parhaimmisto) hoitaa asioita jatkossakin. :D:D

   • Anonyymi

    Älä ole huolissasi, vaalituloksista riippumatta, sama meno saa jatkua:

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/14908768/30-000-rikkainta-kayttaa-todellista-valtaa-suomess
    Oikeastaan, ympäristötuho suomessa, lajikato suomessa sekä niiden jatkuva kiihtyminen ovat vain osoitus siitä, että "vihreistäkään" huolimatta mikään ei muutu ekosysteemi tekee - nyt jo nopeaa - kuolemaa.
    Muistakaa, että tahti kiihtyy, lopussa ja kehitystrendi näkyy jo selvästi, niillekin joilla on mustat laput silmillä.
    t.haans


  • Anonyymi

   Löysin yhden merkittävän eron. Venäläisen ei näet vaaleissa tarvitse kamppailla tämän kaltaisten erikoisuuksien kanssa;

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15381993/porvarihallitus-sossuturva-maahantulijoille-heti!

   Olisipa hauska kuulla, mitä mieltä rivi-"demari" on tuosta menosta, kun "omat pojat" istuvat hallituksessa.
   Vai onko jo hyväksytty tosiasia, että Eero Heinäluoma kavalsi suomi-duunarin ja ahmii nyt brysselin lounaita, bobrikovina, petos-soinin luovutettua.

  • Anonyymi

   Juuri noin. Eipä juuri mitään eroa, mikään ei muutu.

  • Anonyymi

   Minua kiinnostaa millä tavalla Putin teloitetaan?

  • Anonyymi

   Nyt rinnalle kannattaa ottaa vertailtavaksi myös SAKSAn vaalit.

   Jo Etukäteen (IIIIII ) on Saksankin vaaleissa selvää, ettei mikään muutu !

   Siitä pitää entiset "sosialistit" SPD ja nykyiset oikeistolaiset (merkkelin ja helmut kohlin joukot) huolen. Ne näet ovat liittoutuneet likis sulautumispisteeseen mutta äänestäjille esitetään vielä laimeaa teatteria.

   Ennenhän oli sosialistit ja oikeisto, siis KAKSI-PUOLUE -järjestelmä. Nyt on siis toisin koska saksaankin on syntynyt PERSUT ja vihreät. Ne pidetään kuitenkin pimennossa vanhojen valtapuolueiden turvin, jossa siis entiset vastakkaisporukat on nyt samaa mamuttaja - sakkia.

   Rivi-fritsillä on siis mahdollisuus äänestää muitakin kuten venäläisilläkin mutta systeemi pitää huolen, että "muista" ei ole haittaa. Näin myös suomessa.

   t. haans.sea

  • Anonyymi

   "Työvoimapula" on järjestelmän tuottamaa propagandaa, jolla yritetään pönkittää sopulin luottamusta systeemiin ja hälventää sitä faktaa, että tosiasiassa pieni valtaklikki pyörittää tätä kasinopeliä ja vie rahat mennessään. Siksi maa velkaantuu ankarasti.

  • Anonyymi

   Venäjän trollien jutut käy aina vain idioottimaisemmiksi. Venäjä on diktatuuri ja korruptoitunut persreikä.

   Ne jotka eivät tajua Venäjän ja Suomen laadullista eroa eivätkä arvosta Suomen demokratiaa voisivat lähteä täältä hevon v**tuun!

   • Anonyymi

    Suomi ja EU ovat yhtä korruptoituneita kuin Venäjä. USA korruptoitunein. Japani taas harvinainuus, missä korruptio ja hyvävelirikollisten kerhot eivät ole itsestäänselvyys kaikkialla valtarakenteissa.

    Suomessa esim. oikeuslaitos ja poliisi kuuluvat veronkierto- ja talousrikollisten Kokoomus-EK mafiaan. Mafia saa tehtailla rikoksisan ilman huolta, että valtamediat niistä kiroittaisivat, tai että kukaan koskaan alkaisi niitä tutkimaan ja niistä syyttämään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suomi ja EU ovat yhtä korruptoituneita kuin Venäjä. USA korruptoitunein. Japani taas harvinainuus, missä korruptio ja hyvävelirikollisten kerhot eivät ole itsestäänselvyys kaikkialla valtarakenteissa.

    Suomessa esim. oikeuslaitos ja poliisi kuuluvat veronkierto- ja talousrikollisten Kokoomus-EK mafiaan. Mafia saa tehtailla rikoksisan ilman huolta, että valtamediat niistä kiroittaisivat, tai että kukaan koskaan alkaisi niitä tutkimaan ja niistä syyttämään.

    Roskaa. Paljonko Moskova maksoi tuosta?

    Truth Really Hurts


  • Anonyymi

   No Suomessa ei laiteta omituisilla syytöksillä vankilaan sitä jolla olisi pienikin mahdollisuus horjuttaa yksipuolue valtaa.
   Eikö mallina ole se kun oppositiojohtaja pitää myrkyttää kun pöyhäsee sitä paskakasaa joka venäjää johtaa, demokratia on suurin kärsijä tässä ihmisten lisäksi.

   • Anonyymi

    Kun Kokoomus-EK mafian lukuun Patrian aseita pimeästi maailmalle myynyt kauppamies ryhtyi vaatimaan liian suuria välityspalkkioita ja ryhtyi kiristämään mafiaa tiedoillaan, kuskattiin tämä mafiajohdon toimesta Ugandaan myrkytettäväksi. Mafian alainen poliisi kieltäytyi tutkimasta tapausta ja mafian mediat eivät ole halunneet kirjoittaa mafian vuosikmmeniä jatkuneesta pimeiden aseiden mynnistä maailmalle, kun se on valtion aseiden myynnillä omaan lukuunsa käärinyt sievoista lisätuloa.


  • Anonyymi

   Ja tuolla perusteella siis ilmeisesti kaikkien ihmisten pitäisi ehdottomasti äänestää Persuja tai ehkäpä peräti Ano Turtiaisen uutta puoluetta? Niinkö? Sitten asiat yhtäkkiä korjautuisivat ja mitään ongelmia ei olisi enää ikinä?

   Tyypillistä trollien ja asioista mitään ymmärtämättömien itseoppineiden ajattelijoiden filosofiointia. Sinulta unohtuu se pieni asia, että demokratiaa toimivampaa tapaa hallita valtiota ei kuitenkaan ole vielä löytynyt. Kun joku on valtaa käyttänyt pääteltyään, että vain hän ymmärtää asioita oikein, seuraukset ovat tupanneet olemaan ikäviä.

   Truth Really Hurts

   • Anonyymi

    Persuvallalla päästäisiin siihen, että Venäjän ja Suomen vaaleilla ei ennen pitkää olisi oikeasti mitään eroa. Mitä tekee Persujen sisarpuolueet valtaan päästyään: Puolassa halutaan oikeusistuimet poliittiseen kontrolliin, etteivät ne tee valtapuolueelle epämieluisia päätöksiä, Unkarissa on käytännössä tukahdutettu vapaa tiedonvälitys jne.


  • Anonyymi

   oikeuskäytännöissäkään ei ole eroja poliittiset tuomiot saa kummassakin maassa

  • Anonyymi

   Kepuli tytteli ehdotti (rikkaiden) tuloveron kevennystä. Miksi, no siksi että vain rikkaat siitä hyötyvät, ei köyhät. Miksi köyhät eivät hyödy rikkaiden tuloveron kevennyksestä `?

   Otsikkoon sen verran, että Itse kierrän veroja niin paljon kuin mahdollista. Tuloveroja en voi kiertää enkä yritäkään mutta...

   --- KULUTUSVEROJA kierrän niin paljon kun voin !

   --- Mitä enemmän ostat UUTTA, sitä enemmän maksat Kulutusveroja !

   --- Suomen ALVin kaltaista Jättiveroa ei ole muissa maissa. Vain hölmölässä

   --- Ja huomaatte tulokset, rikkaiden kymmenet miljardit veroparatiiseissa !

   t. haans.sea

   Ai niin, elämmehän "demokratiassa" näin olemme valinneet osamme, Vaaleissa
   Tätähän olemme halunneet vai halusimmeko sittenkään...
   sittenkään...
   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17119190/mita-eroa-suomen-ja-venajan-vaaleissa-

   Meillähän on nyt "vasemmistohallitus". Miksi juuri se käy köyhän kimppuun !!!!
   Siksi, että meillähän samanlainen vaalisysteemi kuin venäjällä. Äänestitpä sitten "vasuria" tai porrvari, vain rikkaat hyötyvät ja köyhät köyhtyvät. Niinhän porrvari väittää tapahtuvan vain venäjällä.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefu ja blörffi tuli helikopterilla hämeenlinnan Aulangolle

   Nyt äkkiä paparazzit paikalle kun show jatkuu.. ei helpota mitä pellejä 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   5620
  2. Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen

   Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen (PS) kun ei pitänyt tämän poliittisesta suun soitosta. Tynkkynen nostaa syytteen asiasta kuten on mahdollista. Mutta aiem
   Maailman menoa
   311
   3308
  3. Lähden taas tänää kotoani pois, kiukkuinen Sofia lataa tekstiä Instassa.

   On vihainen kun on Seiskassa kannessa hänen ruhjeistaan ja haukkuu toimittajan ja lehden aivan lyttyyn.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   2202
  4. Onko Kankaanpää keissi lavastus?

   Siis vähän samaan tapaan kuin vihreiden puoluetoimiston ikkunaan ilmestyy hakaristejä aina sopivasti juuri vaalien alla?
   Maailman menoa
   330
   2160
  5. Mies mitä luulet

   miten paljon meillä olis seksiä,jos alettas olemaan?
   Ikävä
   82
   1699
  6. Onkos tietoa minkälaisista kodeista nämä pidätetyt tulevat?

   Vähän vaikuttaa siltä, että eivät kovin hyvistä kodeista.
   Kankaanpää
   48
   1583
  7. Saisinpa nainen olla sun kanssas vielä joskus

   Rakastan sua hiljaa toivoen et päädyttäis yhteen. Kaikkea hyvää ihanalle ja pidä huoli itsestäsi 🍀❤
   Ikävä
   68
   1566
  8. Eka rokottamaton linnaan 93 vuotiaan taposta

   Rokottamatoton kotihoitaja tappoi pirteän 93 vuotiaan vanhuksen tartuttamalla "tahallaan" oletetun korona viruksen :) https://www.iltalehti.fi/korona
   Maailman menoa
   251
   1493
  9. Ähtärin puukotus

   Ketä puukotettu ähtärissä viime yönä??
   Ähtäri
   31
   1399
  10. Miks mä vieläkin

   Mietin sua, miten sä voit tulla ajatuksiin kokoajan, ei tajua ei.. Eiks sen ois jo pitänyt mennä ohi.
   Ikävä
   62
   1289
  Aihe