Mitä eroa Suomen ja Venäjän vaaleissa ?

Anonyymi

Ei mitään, sillä lopputulos - joka ratkaisee - on lopulta sama. Suomessa (myös muualla eu:ssa) naamat voi vaihtua mutta yksi on ja pysyy, eliitti ja sen pelurit, politikot ja sama politiikka. Näin myös Venäjällä.

Viime kädessä kyse on siitä, että valtaeliitti ei halua luopua vallasta. Ei venäjällä eikä suomessa. Petos-Soini puki asian näin: "kaksi aina hallituksessa, yksi vuorollaan porstuassa".

Saksassa A. Merkkel on ollut vallassa 16 vuotta. Tämä oikeistopolitiikka perinteissä kaksipuoluejärjestelmässä (CDU-"demarit") on ollut mahdollista vain "demarin" tuella. Mutta hei, jos mafia on saksassakin noin liittoutunut, missä oppositio? No se on pidetty väkisin piilossa entisten "vastakkaislinjan" puolueiden avulla.

Kautta euroopan, "persut" on ollut massiivinen liike, jonka EU-valtamafia on torjunut vain äänestäjänsä kavaltamalla ja oikeiston kelkaan ryhtymällä (ent. "vasemmisto"). Näin ikävästi kävi "demokratialle" myös britanniassa.

Ei, ei ole enää "demokratiaa". On vain vanhojen puolueiden valta-mafia, ja se onnistuu niin, että ne ovat myyneet entiset arvonsa ja lyöttäytyneet yhteen haastajiaan vastaan. Ja kas, lopputulos on sama kuin VEnäjä'n vaaleissa !!

Kaikki siinä lopputulosten välissä on teatteria, "työvoimapulineen" sun muineen, joilla vain sinua kusettavat. Täälä ja muualla.

t. haans.

29

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lainausmerkkeihin hukuttautuva ei itsekään tiedä, mitä se tarkoittaa 🤪🤣🤪

      • Anonyymi

        Heh heh, ei ole ollut vaikea tunnistaa yhtäläisyyksiä missään vaiheessa. Mutta jos porrrvarimusulla sellaisia tunnistamisvaikeuksia on, laitetaan tähän SELKO-suomalainen esimerkki:

        PETOS-SOINI ja "siniset". Voiko enää selvemmin asian sanoa. Lue mussukka tuosta lisää:
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/14002076/timo-soinin--historialliset---vaalipetokset-

        PS. petos-soini yritti vielä pienen tauon jälkeen päästä "hillotolpalle" raumalle mutta tappouhkausten seurauksena ilmeisesti, veti hankkeen veke.


    • Anonyymi

      Mikä yhdistää Saksalaista demokratiaa, Suomalaista demokratiaa ja Putinin demokratiaa?

      Luonnollisesti se, että vallankäyttäjät ovat ennakolta päättäneet olevansa ainoita oikeita vallankäyttäjiä. Jos kansan keskuudessa esiintyy liikettä toiseen suuntaan, niin vain tilanteen vakavuus sanelee sen, kuinka voimallisiin toimenpiteisiin ryhdytään.

      Putinin myrkkypiikit ja mystiset aula-ampujat tunnetaan. Samoin se, kuinka saksassa voi poliitikon tie nousta pystyyn tekaistuilla rikoslavastuksilla jos väärä mies saa liikaa suosiota. Mutta olemme toki havainneet kuinka suomessakin vallankäyttäjät kipuilevat jos kokevat edes menettämisen uhkaa valtansa suhteen. Pienessäkin määrin. Silloin saattaa pääministeri lähteä raivokkaasti lentelemään hallituksen erokirjeen kanssa, kunnes tehdään laiton kupru valtalinnakkeen pönkittämiseksi. Tai määrätään joku tekemään laskentaharjoitus joka enteilee massiivista katastrofia ellei vaaleja siirretä niin että vaalitulosta saadaan muutettua. Suomessa ei hallitus tiettävästi ole sentään vielä ammututtanut ketään. Tai mistä minä sen tietäisin.

      • Anonyymi

        Roskaa. Venäjällä ei ole eikä ikinä ole olut demokratiaa. Saksassa ja Suomessa on.

        Lue vain lisää MV-lehteä, niin hyvä tulee.

        Truth Really Hurts


    • Anonyymi

      Se ero että Venäjän vaaleat ovat pitkiä ja hoikkia, Suomen vaaleat lyhyitä ja tanakoita.

    • Anonyymi

      Työvoimapulineen? Nuorena verstailla oli työvoimapuli tuttu näky, ei silloin mitään alkoholistien hoitoonohjausta tunnettu.

    • Anonyymi

      Kun Pietarin trollit tietävät että Venäjän autoritääristä kleptokratiaa ei voi mitenkään selitellä rehelliseksi ja oikeudenmukaiseksi, niin he ovat siirtyneet "kaikki ne on samanlaisia" -väitteiden levittämiseen. Tämä sopii Suomenkin oikeistopopulisteille, jotka väittävät itseään "isänmaallisiksi" mutta ovat valmiita hyväksymään törkeimmänkin Suomen mustamaalaamisen ja panettelun.

      Suomi on demokratian mallimaa. Venäjä on diktaattorin johtama varkaiden paratiisi ja persreikä.

      • Anonyymi

        Juuri näin.

        Truth Really Hurts


    • Anonyymi

      Vaalit lähestyy ollaan huolissaan vaalit ohi kusetus alkaa

      • Anonyymi

        Juurikin niin. Vaalien jälkeen kaikki on toisin.


    • Anonyymi

      Ylen jälkiviisaissa oli jollain miehellä EU-lippupaita. Ällöä. Puhuttiin Venäjän vaaleista.

      Nyt Navalnyi on käskenyt älykkäästi äänestämään kommunisteja.

      Venäjän toisinajattelijat eli länsimedian ihkutukset lemmikit eivät oikein vakuuta tai vetoa minuun.

      Navalnyikin on joku äärioikeistolainen natsi, mutta kuka tahansa joka ei ole Putin on lännen sankari. En ihan ymmärrä tätä ajatusta.

      Äänestäisitkö vaikka Hitleriä sen takia, ettei hän ole Putin? Ihan yhtä hyvin voi sekolla äänestyksellä nousta valtaan joku vielä Putinia pahempikin tyyppi.

      Ainoa mitä nämä toisinajattelijat tekevät on vastustavat Putinia henkilökohtaisesti. Mitään muuta agendaa heillä ei ole. Ei mitään ehdotusta siitä, miten he parantaisivat Venäjää.

      Ja nämä Venäjän toisinajattelijat ovat tosi julkkiksia. Navalnyikin päätti palata myrkytyksensä jälkeen Venäjälle. Järjetön tyyppi.

      Jos Venäjä olisi oikeasti diktatuuri eivät tämä toisinajattelijat toimisi julkisesti. Ei kukaan jossain Pohjois-Koreassakaan pysty toimimaan julkisesti.

      Olen kyllä hyvin paljon Venäjämyönteinen ja itseasiassa olen aina pitänyt Putinista ja asioista joita hän sanoo kannattavansa. Hän on kuitenkin aika maltillinen ja keskilinjaa.

      Mielestäni kyseessä on vain ideologinen sota lännen liberalismin ja Venäjän nationalismin välillä. Sama kuin vihassa Kiinaa kohtaan. Eri arvot.

    • Anonyymi

      Venäjä päättää itse suomea johdetaan ulkoa

      • Anonyymi

        No sehän sopii ELIITILLE, vai mitä päättelet Paula Lehtomäen (kepu) 16 000 euron kk-palkasta !
        Matti ja maijja maksaa, Ursula von Liar siihen velvoittaa !


    • Anonyymi

      Toivottavasti eliitti (=alansa parhaimmisto) hoitaa asioita jatkossakin. :D:D

      • Anonyymi

        Älä ole huolissasi, vaalituloksista riippumatta, sama meno saa jatkua:

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/14908768/30-000-rikkainta-kayttaa-todellista-valtaa-suomess
        Oikeastaan, ympäristötuho suomessa, lajikato suomessa sekä niiden jatkuva kiihtyminen ovat vain osoitus siitä, että "vihreistäkään" huolimatta mikään ei muutu ekosysteemi tekee - nyt jo nopeaa - kuolemaa.
        Muistakaa, että tahti kiihtyy, lopussa ja kehitystrendi näkyy jo selvästi, niillekin joilla on mustat laput silmillä.
        t.haans


    • Anonyymi

      Löysin yhden merkittävän eron. Venäläisen ei näet vaaleissa tarvitse kamppailla tämän kaltaisten erikoisuuksien kanssa;

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15381993/porvarihallitus-sossuturva-maahantulijoille-heti!

      Olisipa hauska kuulla, mitä mieltä rivi-"demari" on tuosta menosta, kun "omat pojat" istuvat hallituksessa.
      Vai onko jo hyväksytty tosiasia, että Eero Heinäluoma kavalsi suomi-duunarin ja ahmii nyt brysselin lounaita, bobrikovina, petos-soinin luovutettua.

    • Anonyymi

      Juuri noin. Eipä juuri mitään eroa, mikään ei muutu.

    • Anonyymi

      Minua kiinnostaa millä tavalla Putin teloitetaan?

    • Anonyymi

      Nyt rinnalle kannattaa ottaa vertailtavaksi myös SAKSAn vaalit.

      Jo Etukäteen (IIIIII ) on Saksankin vaaleissa selvää, ettei mikään muutu !

      Siitä pitää entiset "sosialistit" SPD ja nykyiset oikeistolaiset (merkkelin ja helmut kohlin joukot) huolen. Ne näet ovat liittoutuneet likis sulautumispisteeseen mutta äänestäjille esitetään vielä laimeaa teatteria.

      Ennenhän oli sosialistit ja oikeisto, siis KAKSI-PUOLUE -järjestelmä. Nyt on siis toisin koska saksaankin on syntynyt PERSUT ja vihreät. Ne pidetään kuitenkin pimennossa vanhojen valtapuolueiden turvin, jossa siis entiset vastakkaisporukat on nyt samaa mamuttaja - sakkia.

      Rivi-fritsillä on siis mahdollisuus äänestää muitakin kuten venäläisilläkin mutta systeemi pitää huolen, että "muista" ei ole haittaa. Näin myös suomessa.

      t. haans.sea

    • Anonyymi

      "Työvoimapula" on järjestelmän tuottamaa propagandaa, jolla yritetään pönkittää sopulin luottamusta systeemiin ja hälventää sitä faktaa, että tosiasiassa pieni valtaklikki pyörittää tätä kasinopeliä ja vie rahat mennessään. Siksi maa velkaantuu ankarasti.

    • Anonyymi

      Venäjän trollien jutut käy aina vain idioottimaisemmiksi. Venäjä on diktatuuri ja korruptoitunut persreikä.

      Ne jotka eivät tajua Venäjän ja Suomen laadullista eroa eivätkä arvosta Suomen demokratiaa voisivat lähteä täältä hevon v**tuun!

      • Anonyymi

        Suomi ja EU ovat yhtä korruptoituneita kuin Venäjä. USA korruptoitunein. Japani taas harvinainuus, missä korruptio ja hyvävelirikollisten kerhot eivät ole itsestäänselvyys kaikkialla valtarakenteissa.

        Suomessa esim. oikeuslaitos ja poliisi kuuluvat veronkierto- ja talousrikollisten Kokoomus-EK mafiaan. Mafia saa tehtailla rikoksisan ilman huolta, että valtamediat niistä kiroittaisivat, tai että kukaan koskaan alkaisi niitä tutkimaan ja niistä syyttämään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomi ja EU ovat yhtä korruptoituneita kuin Venäjä. USA korruptoitunein. Japani taas harvinainuus, missä korruptio ja hyvävelirikollisten kerhot eivät ole itsestäänselvyys kaikkialla valtarakenteissa.

        Suomessa esim. oikeuslaitos ja poliisi kuuluvat veronkierto- ja talousrikollisten Kokoomus-EK mafiaan. Mafia saa tehtailla rikoksisan ilman huolta, että valtamediat niistä kiroittaisivat, tai että kukaan koskaan alkaisi niitä tutkimaan ja niistä syyttämään.

        Roskaa. Paljonko Moskova maksoi tuosta?

        Truth Really Hurts


    • Anonyymi

      No Suomessa ei laiteta omituisilla syytöksillä vankilaan sitä jolla olisi pienikin mahdollisuus horjuttaa yksipuolue valtaa.
      Eikö mallina ole se kun oppositiojohtaja pitää myrkyttää kun pöyhäsee sitä paskakasaa joka venäjää johtaa, demokratia on suurin kärsijä tässä ihmisten lisäksi.

      • Anonyymi

        Kun Kokoomus-EK mafian lukuun Patrian aseita pimeästi maailmalle myynyt kauppamies ryhtyi vaatimaan liian suuria välityspalkkioita ja ryhtyi kiristämään mafiaa tiedoillaan, kuskattiin tämä mafiajohdon toimesta Ugandaan myrkytettäväksi. Mafian alainen poliisi kieltäytyi tutkimasta tapausta ja mafian mediat eivät ole halunneet kirjoittaa mafian vuosikmmeniä jatkuneesta pimeiden aseiden mynnistä maailmalle, kun se on valtion aseiden myynnillä omaan lukuunsa käärinyt sievoista lisätuloa.


    • Anonyymi

      Ja tuolla perusteella siis ilmeisesti kaikkien ihmisten pitäisi ehdottomasti äänestää Persuja tai ehkäpä peräti Ano Turtiaisen uutta puoluetta? Niinkö? Sitten asiat yhtäkkiä korjautuisivat ja mitään ongelmia ei olisi enää ikinä?

      Tyypillistä trollien ja asioista mitään ymmärtämättömien itseoppineiden ajattelijoiden filosofiointia. Sinulta unohtuu se pieni asia, että demokratiaa toimivampaa tapaa hallita valtiota ei kuitenkaan ole vielä löytynyt. Kun joku on valtaa käyttänyt pääteltyään, että vain hän ymmärtää asioita oikein, seuraukset ovat tupanneet olemaan ikäviä.

      Truth Really Hurts

      • Anonyymi

        Persuvallalla päästäisiin siihen, että Venäjän ja Suomen vaaleilla ei ennen pitkää olisi oikeasti mitään eroa. Mitä tekee Persujen sisarpuolueet valtaan päästyään: Puolassa halutaan oikeusistuimet poliittiseen kontrolliin, etteivät ne tee valtapuolueelle epämieluisia päätöksiä, Unkarissa on käytännössä tukahdutettu vapaa tiedonvälitys jne.


    • Anonyymi

      oikeuskäytännöissäkään ei ole eroja poliittiset tuomiot saa kummassakin maassa

    • Anonyymi

      Kepuli tytteli ehdotti (rikkaiden) tuloveron kevennystä. Miksi, no siksi että vain rikkaat siitä hyötyvät, ei köyhät. Miksi köyhät eivät hyödy rikkaiden tuloveron kevennyksestä `?

      Otsikkoon sen verran, että Itse kierrän veroja niin paljon kuin mahdollista. Tuloveroja en voi kiertää enkä yritäkään mutta...

      --- KULUTUSVEROJA kierrän niin paljon kun voin !

      --- Mitä enemmän ostat UUTTA, sitä enemmän maksat Kulutusveroja !

      --- Suomen ALVin kaltaista Jättiveroa ei ole muissa maissa. Vain hölmölässä

      --- Ja huomaatte tulokset, rikkaiden kymmenet miljardit veroparatiiseissa !

      t. haans.sea

      Ai niin, elämmehän "demokratiassa" näin olemme valinneet osamme, Vaaleissa
      Tätähän olemme halunneet vai halusimmeko sittenkään...
      sittenkään...
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17119190/mita-eroa-suomen-ja-venajan-vaaleissa-

      Meillähän on nyt "vasemmistohallitus". Miksi juuri se käy köyhän kimppuun !!!!
      Siksi, että meillähän samanlainen vaalisysteemi kuin venäjällä. Äänestitpä sitten "vasuria" tai porrvari, vain rikkaat hyötyvät ja köyhät köyhtyvät. Niinhän porrvari väittää tapahtuvan vain venäjällä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      239
      3706
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2264
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe