Menetin vanhemmuuteni

https://www.youtube.com/watch?v=NJhfVvdYrb4

Lastensuojelu otti pois 3-vuotiaan poikani kolme ja puoli viikkoa sitten. Rakkaiden eläinten hoitamisvideo saa minut tuntemaan ikävää. He keksivät huolenaiheita ja antoivat lastenhoitoa tilanteessa, jossa hän oli onnellinen ja terve. He kieltäytyivät uskomasta myönteiseen tilanteeseen ja esittivät muiden satunnaisia ​​teorioita, jotka saavat minut näyttämään pahalta. Kieltäydyin heistä pitkän ajan kuluttua ja sitten he keksivät, että lapsi on välittömässä vaarassa. Ensimmäinen sijoitus tehtiin joulukuussa siksi, että pyysin ohjausta äidille, eikä sitä annettu.

Menetin vanhemmuuteni. He katsovat kuulemma kuusi kuukautta, jos muutun paremmaksi. He ovat eri mieltä asioista, kuten päiväkotiin satunnaisesti menemisestä, koska lapseni on kotona, kun en työskentele elintarvikkeiden toimittajana, turvaistuimella leikkimisestä ajaessani ja joudun vaikeuksiin toimistojen kanssa ja minut ilmiannetaan. Selvisin erittäin hyvin poikani kanssa ja pidin hänet hyvinvoivana ja mikä vielä enemmän, omanarvontuntoisena 3-vuotiaana. Eronnut äiti asuu viereisessä rakennuksessa, koska vuokrasin tämän lapselleni. Sanon, että se tarkoittaa läheisyyttä molempiin. He sanovat, että se tarkoittaa "arvaamatonta". Äiti sanoi, ettei halua hänen lelujaan tai vaatteitaan, koska hänen lesbokumppaninsa muutti sisään elokuussa, mutta hän alkoi nyt ostaa lisää leluja. Lastensuojelulla on tarve muutoksille, mutta heidän syynsä eivät pidä paikkaansa ollenkaan. Yritettäessä analysoida syitä on saatava keskustella, mutta he lukevat pitkien epäilyjen luettelonsa tosiasioina. Yhteistyö heidän kanssaan tarkoittaa väärien lastenhoidon tukitoimien ja tarpeettomien tiukkojen asioiden tekemistä, ja he voivat aina tuntea, että jotain on edelleen pielessä. Lastensuojelu puhuu epämääräisesti eikä ymmärrä vanhempia. He voivat ottaa lapsen kiinni lapsen mistä tahansa syystä ja rikkoa perheen lapsen edun nimissä. Allekirjoitan huoltajuuden luovuttamisen äidin kanssa maanantaina kotiemme tarkistamisen nopeuttamiseksi.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Voisit kysyä lastensuojelun väeltä, kannattavatko kannabiksen laillistamista? Meillä on päättäjiä jotka haluavat lapsia huumeiden orjuuteen, mutta suuri poliittinen valta saa tehdä mitä tahnsa rikollista, eilä siihen puututa. Yksittäisten ihmisten kimppuun viranomaiset taas hyökkävät hanakasti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefu ja blörffi tuli helikopterilla hämeenlinnan Aulangolle

   Nyt äkkiä paparazzit paikalle kun show jatkuu.. ei helpota mitä pellejä 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   118
   5452
  2. Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen

   Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen (PS) kun ei pitänyt tämän poliittisesta suun soitosta. Tynkkynen nostaa syytteen asiasta kuten on mahdollista. Mutta aiem
   Maailman menoa
   308
   3139
  3. Lähden taas tänää kotoani pois, kiukkuinen Sofia lataa tekstiä Instassa.

   On vihainen kun on Seiskassa kannessa hänen ruhjeistaan ja haukkuu toimittajan ja lehden aivan lyttyyn.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   2126
  4. Onko Kankaanpää keissi lavastus?

   Siis vähän samaan tapaan kuin vihreiden puoluetoimiston ikkunaan ilmestyy hakaristejä aina sopivasti juuri vaalien alla?
   Maailman menoa
   330
   2125
  5. Mies mitä luulet

   miten paljon meillä olis seksiä,jos alettas olemaan?
   Ikävä
   82
   1649
  6. Onkos tietoa minkälaisista kodeista nämä pidätetyt tulevat?

   Vähän vaikuttaa siltä, että eivät kovin hyvistä kodeista.
   Kankaanpää
   48
   1553
  7. Saisinpa nainen olla sun kanssas vielä joskus

   Rakastan sua hiljaa toivoen et päädyttäis yhteen. Kaikkea hyvää ihanalle ja pidä huoli itsestäsi 🍀❤
   Ikävä
   61
   1473
  8. Eka rokottamaton linnaan 93 vuotiaan taposta

   Rokottamatoton kotihoitaja tappoi pirteän 93 vuotiaan vanhuksen tartuttamalla "tahallaan" oletetun korona viruksen :) https://www.iltalehti.fi/korona
   Maailman menoa
   251
   1460
  9. Ähtärin puukotus

   Ketä puukotettu ähtärissä viime yönä??
   Ähtäri
   31
   1356
  10. Miks mä vieläkin

   Mietin sua, miten sä voit tulla ajatuksiin kokoajan, ei tajua ei.. Eiks sen ois jo pitänyt mennä ohi.
   Ikävä
   59
   1242
  Aihe