Kristityt, miksi?

Ette koskaan vietä kirkkopyhää Jumalalle?

Jeesuksen esimerkin mukaisti:

Kirkkoherra tulisi kirkkoon viimeisenä, ison ruoskan kanssa pitämään Ruoskamessun, ajamaan ruoskalla kaikki ulos ja ruoskisi lopulta myös itsensä, ja sulkis kirkon ovet, kuten on ilmoitettu::

"Jumala, joka on luonut maailman ja kaiken, mitä siinä on, hän, joka on taivaan ja maan Herra, ei asu ihmiskäsin tehdyissä temppeleissä.

Häntä ei myöskään palvella ihmiskäsin, ikään kuin hän tarvitsisi jotakin -- itse hän antaa kaikille elämän, hengen ja kaiken muun."

30

659

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Se on tietysti liikaa vaadittu, että ovet suljettaisiin ikuisiksi ajoiksi:

      Rosvojen luolat
      "Jumala, joka on luonut maailman ja kaiken, mitä siinä on, hän, joka on taivaan ja maan Herra, ei asu ihmiskäsin tehdyissä temppeleissä.

      Häntä ei myöskään palvella ihmiskäsin, ikään kuin hän tarvitsisi jotakin - itse hän antaa kaikille elämän, hengen ja kaiken muun.

      Yhdestä ihmisestä hän on luonut koko ihmissuvun, kaikki kansat asumaan eri puolilla maan päällä, hän on säätänyt niille määräajat ja asuma-alueiden rajat, jotta ihmiset etsisivät Jumalaa ja kenties hapuillen löytäisivät hänet.

      "Jumala ei kylläkään ole kaukana yhdestäkään meistä: hänessä me elämme, liikumme ja olemme. Ovathan muutamat teidän runoilijannekin sanoneet: 'Me olemme myös hänen sukuaan.'
      Koska me siis olemme Jumalan sukua, meidän ei pidä luulla, että jumaluus olisi samankaltainen kuin kulta, hopea tai kivi, kuin ihmisen mielikuvituksen ja taidon luomus.
      Tällaista tietämättömyyttä Jumala on pitkään sietänyt, mutta nyt sen aika on ohi, hän vaatii kaikkia ihmisiä kaikkialla maailmassa tekemään parannuksen."

      "Hän, Vastustaja, korottaa itsensä kaiken jumalana pidetyn yläpuolelle, asettuu itse istumaan Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala."

      Hän sanoi heille: "On kirjoitettu: 'Minun huoneeni on oleva rukouksen huone.' Mutta te olette tehneet siitä rosvojen luolan."


      Jumalan tuomio, kun se ihmiskunnan kerran kohtaa, se alkaa juuri näistä Saatanan palvelijoillaan rakennuttamista jumalanhuoneista, joissa vuosisadasta ja -tuhannesta toiseen ihmisiä pidetään Saatanan orjina juuri noilla ihmiskäsin tehtävillä jumalanpalveluksilla.
      Siksi Raamatun viimeisimpiä Jeesuksen Kristuksen käskyjä on kutsua kaikki omansa pois noista Saatanan rituaalipalveluksista, ennen kuin hän saapuu ne tuhoamaan:

      "Sen porton ( näiden lopun ajan seurakuntien ) viiniä, vihan viiniä, ovat kaikki kansat juoneet, kaikki maailman kuninkaat ( siis esivallat) ovat irstailleet hänen kanssaan, ja kaikki maailman kauppamiehet ovat rikastuneet hänen vauraudestaan ja ylellisestä elämästään

      Minä kuulin taivaasta toisenkin äänen, joka sanoi: "Lähtekää pois, jättäkää hänet, te, jotka olette minun kansaani, ettette joutuisi ottamaan osaa hänen synteihinsä, ettekä jäisi alttiiksi niille vitsauksille, joilla häntä lyödään. Hänen syntiensä öykkiö ulottuu jo taivaaseen asti, eikä Jumala unohda hänen pahoja tekojaan."

      Tätä käskyä ei yksikään Jumalan jo paaduttama kykene noudattamaan, koska Jumalan lähettämän rajun eksytyksen vaikutuksesta tätä kehotusta rakkaan seurakuntansa jättämisestä pidetään Saatananasta lähteneenä. Vaikka tämä on yhtäpitävä Jeesuksen ja profeettojen ilmoitusten kanssa:

      "Kun Jeesus oli tullut ulos temppelistä ja oli lähdössä pois, opetuslapset tulivat hänen luokseen näyttääkseen hänelle temppelialueen rakennuksia. Mutta Jeesus sanoi heille: "Näettekö kaiken tämän? Totisesti: kaikki revitään maahan, tänne ei jää kiveä kiven päälle."

      "Kuulkaa siis: teidän temppelinne on jäävä asujaansa vaille."

      Näin oli Jumala ihmiskäsin tehdyt jumalanhuoneet lopullisesti hylännyt, ja näin käynyt toteen hänen profeetoilleen antamansa ennustukset:

      "Oman majansa hän tuhosi, hävitti puutarhansa, löi maan tasalle pyhäkkönsä. Juhlapäivän ja sapatin hän antoi unohtua Siionissa. Kauhistuttavassa vihassaan hän hylkäsi kuninkaan (siis esivallan) ja papit.
      Myös oman alttarinsa hän jätti, hylkäsi temppelinsä. Hän antoi vihollisen käsiin palatsit ja muurit.
      Herra oli päättänyt hävittää Siionin muurit. Tarkoin hän tiesi, mitä teki. Ei hän vetänyt kättään tuhoamasta: valli ja muuri itkivät kohtaloaan, yhdessä ne sortuivat."

      Miksi Jumala tällaisen teon teki. Sekin on selvästi ilmoitettu:

      "Herra päästi kiivautensa purkautumaan, vuodatti koko hehkuvan vihansa. Hän sytytti Siionin tuleen, poltti sen perustuksia myöten.
      Eivät uskoneet maan piirin kuninkaat, ei tullut kenenkään mieleen, että jonakin päivänä vainooja ja vihollinen tulisi sisään Jerusalemin porteista.
      Tämä tapahtui profeettojen syntien tähden, pappien rikkomusten tähden, he vuodattivat kaupungissa viattomien verta. Silmät sokeina he nyt harhailevat kaduilla veren tahrimissa vaatteissa. Vaatteita, joihin eivät saisi edes koskea, he kantavat yllään."

      Siksi Jeesus ei suostunut tähän Saatanan mahtavaan tarjoukseen, jolla hän suostutteli häntä näiden rakennustensa johtajaksi:
      "Kaiken tämän, koko maailman ja sen loiston minä annan sinun valtaasi, sillä se on annettu minun haltuuni ja minä voin antaa sen kenelle tahdo. Jos kumarrat minua, tämä kaikki on sinun."

      Jeesus ei kumartanut, mutta sitten tulivatkin kumartajat, paavit, kardinaalit, patriarkat, metropoliitat, arkkipiispat, piispat, papit, evankelistat, julistustyöntekijät, vanhemmistoveljet, saarnaajat, kaatajat, kastajat, kalamosset, johtomiehet, hoitomiehet, lähetysteologit, lähetyssaarnaajat, lähetysmiehet , lähetyssihteerit jne.

    • Anonyymi

      Ilmestys 12.

      Ja hän synnytti poikalapsen, joka on kaitseva kaikkia pakanakansoja rautaisella valtikalla; ja hänen lapsensa temmattiin Jumalan tykö ja hänen valtaistuimensa tykö.
      Ja vaimo pakeni erämaahan, jossa hänellä oli Jumalan valmistama paikka, että häntä elätettäisiin siellä tuhat kaksisataa kuusikymmentä päivää.

      Mulla on visio, että tuo vaimo tai nainen on KIRKKO. Kirkko joutuu elämään eräänlaista erämaavaihetta Jumalan valtakunnan alaisuudessa 1260 vuotta kunnes tulee joskus 3333 jKr Tuhatvuotisen valtakunnan alku ja ruumiin ylösnousemus. Se ei kuitenkaan ole julkinen kirkko, vaan kirkko jakautuu kahteen tai kolmeen osaan. Julkinen kirkko hankkiutuu Lohikäärmeen avulla eroon jäsenistään ja ottaa tilalle rikkaan eliitin, miljonäärit yms. jäsenikseen ja perustaa Teokraattisen hallinnon. Mutta varsinainen kirkko joutuu elämään autiomaassa köyhänä ja hylättynä. Vain niukan elannon se saa.

      Rautasauvalla pakanakansoja paimentava poika on yhä arvoitus sen osalta kenet luetaan pakanoihin ja kenet ei. Israel ei tietenkään ole pakana eikä kukaan Aabrahamiin sitoutunut kansa. Mutta on myös Raamatun mukaan SAARAI saanut lupauksen tulla monien kansojen äidiksi. Jasherin kirjan perusteella voidaan päätellä, että ehkä Venäjä ja Itä-Eurooppa ovat noita Saarain hyväksyneitä kansoja. Eli Slaavilaiset kansat.
      Mutta Suomen asema on heikko. Kristus kävi ylösnousun jälkeen 40 päivän aikana Amerikassa, Intiassa ja Suomessa. Hän varusti nuo alueet omaan hallintaansa ja määräsi juutalaiset ja Aabrahamilaiset pysymään poissa näiltä alueilta. Ne luetaan Aabrahamin ja Saarain hylänneinä ja Jeesuksen valinneina mitä ilmeisemmin noihin pakanakansoihin: Yhdysvallat, Suomi ja ehkä jopa Intia (monijumalainen).

    • Anonyymi

      Tämä vuosituhat on tärkeä vuosituhat Israelille ja sen kantaisän Aabrahamin ja Saarain valinneille kansoille. Jumalan valtakunta on Korkeimman Pyhien (Aabraham ja Sarai) kansan (Israel) valtakunta (???). Ja tuo Aabrahamin kansan valtakunta tulee olemaan se, joka ottaa saatanan voimalla haltuunsa hallinnon yli maailman kaikkien muiden valtakuntien. Niin on siis JUMALAN VALTAKUNTA AINOA TODELLINEN VOIMA, JOKA HALLITSEE MAAILMAA TÄNÄ VUOSITUHANTENA.
      Sen sijaan kirkosta tulee pakolainen autiomaahan 1260 vuodeksi kunnes Ruumiin ylösnousemus, Herran päivä ja 1000 vuotinen valtakunta on VALMIS esitettäväksi.

      Mutta Kristuksen valinneille kansoille, ympärileikkaamattomille ja pakanakansoille TÄSTÄ PÄIVÄSTÄ TULEE ANKEA PÄIVÄ. Koko tämä vuosituhat tulee olemaan heille itkua ja hammasten kiristystä pimeää ja synkeää päivää. He eivät menneet Salomoa suuremman viisauden puolelle, vaan heidän osansa on Sodomaa, Gomorraan ja Etelän Kuningatarta huonompi. Sodoman Homot ja Gomorran joukkomurhaajat sekä Etelän auringonpalvojat kelpaavat Jumalalle, mutta ne jotka hylkäsi Salomoa suuremman viisauden eivät kelpaa.

      • Kirkosta tuli Peto heti, kun Kristus oli tapettu:

        Miksi et sitä tiedä ja tunne, vaikka se on näin selvästi ilmoitettu.

        "Henki valtasi minut, ja enkeli vei minut autiomaahan.
        Minä näin naisen, joka istui helakanpunaisen pedon selässä.
        Peto oli yltympäri täynnä siihen kirjoitettuja herjaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.

        Naisen puku hohti purppuraisena ja helakanpunaisena, hänen yllään kimalsivat kulta, jalokivet ja helmet, ja kädessään hän piti kultaista maljaa, joka oli täynnä hänen haureutensa iljetystä ja saastaa."

        Etkö ole koskaan maistanut tuon naisen palvelijoiden tarjoamaa vihan viiniä, Jeesuksen verta?

        Autan sinua sen verran, että kerron tuon Pedon nimen, se on Antikristus.


      • Anonyymi
        TeuvoMarttiSuni kirjoitti:

        Kirkosta tuli Peto heti, kun Kristus oli tapettu:

        Miksi et sitä tiedä ja tunne, vaikka se on näin selvästi ilmoitettu.

        "Henki valtasi minut, ja enkeli vei minut autiomaahan.
        Minä näin naisen, joka istui helakanpunaisen pedon selässä.
        Peto oli yltympäri täynnä siihen kirjoitettuja herjaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.

        Naisen puku hohti purppuraisena ja helakanpunaisena, hänen yllään kimalsivat kulta, jalokivet ja helmet, ja kädessään hän piti kultaista maljaa, joka oli täynnä hänen haureutensa iljetystä ja saastaa."

        Etkö ole koskaan maistanut tuon naisen palvelijoiden tarjoamaa vihan viiniä, Jeesuksen verta?

        Autan sinua sen verran, että kerron tuon Pedon nimen, se on Antikristus.

        päättyy Putte Possun sanoen nauraen tunnuslauseensa ”Th-th-th-that's all folks!” eli ”Siinä kaikki”.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tekee niin tai näin niin aina on vastassa saatanan valta; sillä hän on Jumalan valtakunnan Kuningas. Ja tuo valtakunta on yli kaikkien muiden valtakuntien. Kirkonkin. Ei kirkko olisi saanut saatanalta suosiota osakseen ellei olisi murhannut ja ryöstänyt vähemmistöjä.
      Tarkoitan että saatana on voittanut kurusektran sotansa ja ottanut kaiken vallan 400000 vuodeksi. Emme pääse pakoon. Jeesus hakee omiaan kuin varas yössä ja vain 8 pelastuu niin kuin Nooan päivinä.

      • Anonyymi

        Saatte kaikin mokomin totuutta valaista ehkä se tuo toivoa tai iloa toivottomille. Mutta emme voi päästä pakoon loukkaantumalla kirkkoon.
        Koko maailma on pahan vallassa ja pimeys on käännetty valoksi ja päinvastoin.
        Minne oikein menisimme? Emme voi erota edes tämän maailman lapsista mitenkään.
        Saan lohtua yllin kyllin esim. Tuomasmessussa, valon messussa yms. Mutta joku Katukirkko tai Pelastusarmeija voi olla lohduton paikka.
        Kirkko muuttuu ja uusia lahkoja syntyy.
        Se on silti symbolinen Luojan ruumis maailmassa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Saatte kaikin mokomin totuutta valaista ehkä se tuo toivoa tai iloa toivottomille. Mutta emme voi päästä pakoon loukkaantumalla kirkkoon.
        Koko maailma on pahan vallassa ja pimeys on käännetty valoksi ja päinvastoin.
        Minne oikein menisimme? Emme voi erota edes tämän maailman lapsista mitenkään.
        Saan lohtua yllin kyllin esim. Tuomasmessussa, valon messussa yms. Mutta joku Katukirkko tai Pelastusarmeija voi olla lohduton paikka.
        Kirkko muuttuu ja uusia lahkoja syntyy.
        Se on silti symbolinen Luojan ruumis maailmassa.

        Etkö todellapysty eroamaan kirkosta, kun pelkää liukkaavasi pappeja, joiden perässä olet matkalla kadotukseen, vaikka Jumalan käskyt ovat näin selvät:

          "Sen porton viiniä, vihan viiniä, ovat kaikki kansat juoneet, kaikki maailman kuninkaat  (esivallat) ovat irstailleet hänen kanssaan, ja kaikki maailman kauppamiehet ovat rikastuneet hänen vauraudestaan ja ylellisestä elämästään.

        Minä kuulin taivaasta toisenkin äänen, joka sanoi:"Lähtekää pois, jättäkää hänet, te, jotka olette minun kansaani, ettette joutuisi ottamaan osaa hänen synteihinsä ettekä jäisi alttiiksi niille vitsauksille, joilla häntä lyödään.

        Hänen syntiensä röykkiö ulottuu jo taivaaseen asti, eikä  Jumala unohda hänen pahoja tekojaan.

        Jos joku tulee minun luokseni mutta ei ole valmis luopumaan isästään ja äidistään, vaimostaan ja lapsistaan, veljistään ja sisaristaan, vieläpä omasta elämästään, hän ei voi olla minun opetuslapseni.


      • TeuvoMarttiSuni kirjoitti:

        Etkö todellapysty eroamaan kirkosta, kun pelkää liukkaavasi pappeja, joiden perässä olet matkalla kadotukseen, vaikka Jumalan käskyt ovat näin selvät:

          "Sen porton viiniä, vihan viiniä, ovat kaikki kansat juoneet, kaikki maailman kuninkaat  (esivallat) ovat irstailleet hänen kanssaan, ja kaikki maailman kauppamiehet ovat rikastuneet hänen vauraudestaan ja ylellisestä elämästään.

        Minä kuulin taivaasta toisenkin äänen, joka sanoi:"Lähtekää pois, jättäkää hänet, te, jotka olette minun kansaani, ettette joutuisi ottamaan osaa hänen synteihinsä ettekä jäisi alttiiksi niille vitsauksille, joilla häntä lyödään.

        Hänen syntiensä röykkiö ulottuu jo taivaaseen asti, eikä  Jumala unohda hänen pahoja tekojaan.

        Jos joku tulee minun luokseni mutta ei ole valmis luopumaan isästään ja äidistään, vaimostaan ja lapsistaan, veljistään ja sisaristaan, vieläpä omasta elämästään, hän ei voi olla minun opetuslapseni.

        Jatkan vielä:

        Saatana teki Paavalinsa kautta k,irkosta ja kaikista uskonlahkoista Kristuksen ruumiin:

        HÄN puhui teille tämän vertauksen


        KAKSI METSÄSTÄJÄÄ

        Kun Metsämies saa saaliikseen komean uroshirven, hän irroittaa sen pään sarvineen, ja ripustaa kotinsa seinälle, kaikkien ihailtavaksi.

        Tappovälineen hän laittaa  lukittuun kaappiin.

        Ja järjestää ystävilleen peijaiset, tarjoten hirven lihaa ja verta.

        Kirkonmies ottaa saaliikseen ihmisiä ja heidän omaisuuttaan, myös naiset ja lapset, kaiken mitä taloissa on.

        Kun hän tappoi Jumalan Pojan, nosti tämän ruumiin tappovälineensä kanssa huoneensa seinälle, kaikkien ihailtavaksi.

        Ja yhä edelleen järjestää ystävilleen  - vaikka Jumalan Pojan tappaminen tapahtui jo 1888 vuotta sitten -  Pojan peijaisia - tarjoten heille lihaa ja verta:

        "Herramme Jeesuksen Kristuksen ruumis ja veri, kätkeköön teidän ruumiinne ja sielunne iankaikkiseen elämään.

        Menkää Herran rauhaan?"

        Eivätkä ihmisparat tiedä, minkä herran rauhaan he ovat matkalla.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Saatte kaikin mokomin totuutta valaista ehkä se tuo toivoa tai iloa toivottomille. Mutta emme voi päästä pakoon loukkaantumalla kirkkoon.
        Koko maailma on pahan vallassa ja pimeys on käännetty valoksi ja päinvastoin.
        Minne oikein menisimme? Emme voi erota edes tämän maailman lapsista mitenkään.
        Saan lohtua yllin kyllin esim. Tuomasmessussa, valon messussa yms. Mutta joku Katukirkko tai Pelastusarmeija voi olla lohduton paikka.
        Kirkko muuttuu ja uusia lahkoja syntyy.
        Se on silti symbolinen Luojan ruumis maailmassa.

        Ruumis on kuollut, vailla henkeä,

        Kaikki ihmiskäsin tehdyt jumalanhuoneetovat todellisis ruumihuoneita.

        Anna kuolleiden haudata kuolleensa, seuraa sinä minua.

        Sitä olen tehnyt jo 33 vuotta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Saatte kaikin mokomin totuutta valaista ehkä se tuo toivoa tai iloa toivottomille. Mutta emme voi päästä pakoon loukkaantumalla kirkkoon.
        Koko maailma on pahan vallassa ja pimeys on käännetty valoksi ja päinvastoin.
        Minne oikein menisimme? Emme voi erota edes tämän maailman lapsista mitenkään.
        Saan lohtua yllin kyllin esim. Tuomasmessussa, valon messussa yms. Mutta joku Katukirkko tai Pelastusarmeija voi olla lohduton paikka.
        Kirkko muuttuu ja uusia lahkoja syntyy.
        Se on silti symbolinen Luojan ruumis maailmassa.

        Jo 700 vuotta ennen Poikansa syntymää Jumala kielsi temppelissä virrenveisuun:

        Vie pois minun luotani virsiesi pauhu! En halua kuulla sinun harppujesi helinää.
        Mutta oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus kuin ehtymätön puro.

        Mutta kun Saatanan valta Golgatalta alkoi, Antikristus antoi Paavalille oman ohjeensa., Jumalan käskyä herjatakseen:

        Veisatkaa yhdessä psalmeja, ylistysvirsiä ja hengellisiä lauluja, soittakaa ja laulakaa täydestä sydämestä Herralle


    • Anonyymi

      On itsestään selvää että koko maailma on saatanan hallinnassa ja myös kirkon veriteot ja murhatyöt porttoudesta puhumattakaan, mutta niillä ei ole mitään merkitystä.

      Sillä on merkitystä, että Paavali, Pietari, Johannes, Jacob ja jopa Kristus itse OLIVAT KAIKKI SUURIA HARHAOPPISIA.
      He loivat valejumalia vaikka tiesivät Luojan kertakaikkisesti kuolleen kirottuna ristillä eikä enää ole mitään Jumalaa, vaan ainoastaan langenneita luopioenkeleitä.

      He Jumalan Hengen vallassa isottelivat ja valehtelivat ja hylkäsivät totuuden.
      Tämä tieto että ei ole Jumalaa koska hän kuoli on tärkeä. Tärkeää on tietää että jokainen on paha koska ainoa hyvä kuoli. Jne.

      • Anonyymi

        Eihän hyvänen aika teissäkään ole mitään hyvää sen enempää kuin kirkossa. Miksi parjata kirkkoa pahaksi?

        Ainoa hyvä , Luojamme kuoli ristillä. Kaikki mitä enää on jäljellä on enkeleitä. Hekin kaikki pahoja. Ja teeskentelijöitä.

        Ihminen toki vielä on Luojan kuva ja kaltaisuus. Mutta elää pahisten keskellä jotka menee pahuudessa yhä pitemmälle. Ihminen luotiin Ainostaan elämään suojatussa paratiisissa eikä pahisten keskellä. Hän ei osaa elää oikein maailmassa. Täällä voi vain uhrata itsensä vapaaehtoisesti ristille menemällä tai alistua saatanan suojelukseen.

        Risti on hyvä tie kyllä pahisten keskellä. Susien joukossa avuttomana lampaana. Ja jättää Perkeleen tai saatanan suojeluksessa oleminen.
        Mutta ei ristille meneminen tee kenestäkään hyvää tai parempaa kuin kirkko. VAAN SE TEKEE AINOASTAAN TYHMEMMÄN KUIN KIRKKO.

        Mä meen ristille kun en pärjää susien keskellä tekemättä väkivaltaa. Oonko parempi kuin muut tai edes heikompi ja lempeempi. En ole. Raamattu kertoo Jehova enkeli hylkää kannattajansa ja valitsee aidosti avuttomat. Sokeat, rammat ja mykät. Kaikki palvelijat hylätään.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Eihän hyvänen aika teissäkään ole mitään hyvää sen enempää kuin kirkossa. Miksi parjata kirkkoa pahaksi?

        Ainoa hyvä , Luojamme kuoli ristillä. Kaikki mitä enää on jäljellä on enkeleitä. Hekin kaikki pahoja. Ja teeskentelijöitä.

        Ihminen toki vielä on Luojan kuva ja kaltaisuus. Mutta elää pahisten keskellä jotka menee pahuudessa yhä pitemmälle. Ihminen luotiin Ainostaan elämään suojatussa paratiisissa eikä pahisten keskellä. Hän ei osaa elää oikein maailmassa. Täällä voi vain uhrata itsensä vapaaehtoisesti ristille menemällä tai alistua saatanan suojelukseen.

        Risti on hyvä tie kyllä pahisten keskellä. Susien joukossa avuttomana lampaana. Ja jättää Perkeleen tai saatanan suojeluksessa oleminen.
        Mutta ei ristille meneminen tee kenestäkään hyvää tai parempaa kuin kirkko. VAAN SE TEKEE AINOASTAAN TYHMEMMÄN KUIN KIRKKO.

        Mä meen ristille kun en pärjää susien keskellä tekemättä väkivaltaa. Oonko parempi kuin muut tai edes heikompi ja lempeempi. En ole. Raamattu kertoo Jehova enkeli hylkää kannattajansa ja valitsee aidosti avuttomat. Sokeat, rammat ja mykät. Kaikki palvelijat hylätään.

        Kaikki ihmiskäsin tehdyt jumalanhoneet ovat rosvojen luolia.

        "Jumala, joka on luonut maailman ja kaiken, mitä siinä on, hän, joka on taivaan ja maan Herra, ei asu ihmiskäsin tehdyissä temppeleissä.
        Häntä ei myöskään palvella ihmiskäsin, ikään kuin hän tarvitsisi jotakin - itse hän antaa kaikille elämän, hengen ja kaiken muun.

        Yhdestä ihmisestä hän on luonut koko ihmissuvun, kaikki kansat asumaan eri puolilla maan päällä, hän on säätänyt niille määräajat ja asuma-alueiden rajat, jotta ihmiset etsisivät Jumalaa ja kenties hapuillen löytäisivät hänet.

        "Jumala ei kylläkään ole kaukana yhdestäkään meistä: hänessä me elämme, liikumme ja olemme. Ovathan muutamat teidän runoilijannekin sanoneet: 'Me olemme myös hänen sukuaan.'

        Koska me siis olemme Jumalan sukua, meidän ei pidä luulla, että jumaluus olisi samankaltainen kuin kulta, hopea tai kivi, kuin ihmisen mielikuvituksen ja taidon luomus.

        Tällaista tietämättömyyttä Jumala on pitkään sietänyt, mutta nyt sen aika on ohi, hän vaatii kaikkia ihmisiä kaikkialla maailmassa tekemään parannuksen."

        "Hän, Vastustaja, korottaa itsensä kaiken jumalana pidetyn yläpuolelle, asettuu itse istumaan Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala."

        Hän sanoi heille: "On kirjoitettu: 'Minun huoneeni on oleva rukouksen huone.' Mutta te olette tehneet siitä rosvojen luolan."

        Jumalan tuomio, kun se ihmiskunnan kerran kohtaa, se alkaa juuri näistä Saatanan palvelijoillaan rakennuttamista jumalanhuoneista, joissa vuosisadasta ja -tuhannesta toiseen ihmisiä pidetään Saatanan orjina juuri noilla ihmiskäsin tehtävillä jumalanpalveluksilla.

        Siksi Raamatun viimeisimpiä Jeesuksen Kristuksen käskyjä on kutsua kaikki omansa pois noista Saatanan rituaalipalveluksista, ennen kuin hän saapuu ne tuhoamaan:

        "Sen porton ( näiden lopun ajan seurakuntien ) viiniä, vihan viiniä, ovat kaikki kansat juoneet, kaikki maailman kuninkaat ( siis esivallat) ovat irstailleet hänen kanssaan, ja kaikki maailman kauppamiehet ovat rikastuneet hänen vauraudestaan ja ylellisestä elämästään

        Minä kuulin taivaasta toisenkin äänen, joka sanoi: "Lähtekää pois, jättäkää hänet, te, jotka olette minun kansaani, ettette joutuisi ottamaan osaa hänen synteihinsä, ettekä jäisi alttiiksi niille vitsauksille, joilla häntä lyödään. Hänen syntiensä röykkiö ulottuu jo taivaaseen asti, eikä Jumala unohda hänen pahoja tekojaan."

        Tätä käskyä ei yksikään Jumalan jo paaduttama kykene noudattamaan, koska Jumalanlähettämän rajun eksytyksen vaikutuksesta tätä kehotusta rakkaan seurakuntansa jättämisestä pidetään Saatananasta lähteneenä. Vaikka tämä on yhtäpitävä Jeesuksen ja profeettojen ilmoitusten kanssa:

        "Kun Jeesus oli tullut ulos temppelistä ja oli lähdössä pois, opetuslapset tulivat hänen luokseen näyttääkseen hänelle temppelialueen rakennuksia. Mutta Jeesus sanoi heille: "Näettekö kaiken tämän? Totisesti: kaikki revitään maahan, tänne ei jää kiveä kiven päälle."

        "Kuulkaa siis: teidän temppelinne on jäävä asujaansa vaille."

        Näin oli Jumala ihmiskäsin tehdyt jumalanhuoneet lopullisesti hylännyt, ja näin käynyt toteen hänen profeetoilleen antamansa ennustukset:

        "Oman majansa hän tuhosi, hävitti puutarhansa, löi maan tasalle pyhäkkönsä. Juhlapäivän ja sapatin hän antoi unohtua Siionissa. Kauhistuttavassa vihassaan hän hylkäsi kuninkaan (siis esivallan) ja papit.

        Myös oman alttarinsa hän jätti, hylkäsi temppelinsä. Hän antoi vihollisen käsiin palatsit ja muurit.

        Herra oli päättänyt hävittää Siionin muurit. Tarkoin hän tiesi, mitä teki. Ei hän vetänyt kättään tuhoamasta: valli ja muuri itkivät kohtaloaan, yhdessä ne sortuivat."

        Miksi Jumala tällaisen teon teki. Sekin on selvästi ilmoitettu:

        "Herra päästi kiivautensa purkautumaan, vuodatti koko hehkuvan vihansa. Hän sytytti Siionin tuleen, poltti sen perustuksia myöten.

        Eivät uskoneet maan piirin kuninkaat, ei tullut kenenkään mieleen, että jonakin päivänä vainooja ja vihollinen tulisi sisään Jerusalemin porteista.

        Tämä tapahtui profeettojen syntien tähden, pappien rikkomusten tähden, he vuodattivat kaupungissa viattomien verta. Silmät sokeina he nyt harhailevat kaduilla veren tahrimissa vaatteissa. Vaatteita, joihin eivät saisi edes koskea, he kantavat yllään."

        Siksi Jeesus ei suostunut tähän Saatanan mahtavaan tarjoukseen, jolla hän suostutteli häntä näiden rakennustensa johtajaksi:

        "Kaiken tämän, koko maailman ja sen loiston minä annan sinun valtaasi, sillä se on annettu minun haltuuni ja minä voin antaa sen kenelle tahdo. Jos kumarrat minua, tämä kaikki on sinun."

        Jeesus ei kumartanut, mutta sitten tulivatkin paavit, kardinaalit, patriarkat, metropoliitat, arkkipiispat, piispat, papit, evankelistat, julistustyöntekijät, lähetystyöntekijät, vanhemmistoveljet, saarnaajat, kaatajat, kastajat, johtomiehet, hoitomiehet jne. - jotka edelleen kumartavat.


      • Mistäpä sinä voisit sen tietää, minkä hengen oma olet
        kun sitä,eivät tiedä piispat ja papit, eivätkä sitä tienneet Jeesuksen opetuslapsetkaan:
        "Te ette tiedä, minkä hengen omat te olette."

        Heistä ainoastaan Johannes sai sen tietää. Hänkin vast yli 90 vuotiaana, lähes 60 vuotta Golgatan jälkeen. Patmoksen vankeudessa. Jonne Paavalin opeilla seurakunnan johtajaksi nostettu yhden vaimon mies, Diotrefes oli hänen passittanut:

        "Minä, veljenne Johannes, jolla on sama ahdinko, valtakunta ja Jeesukselta tuleva kestävyys kuin teillä, olin joutunut Patmos-nimiselle saarelle, koska olin julistanut Jumalan sanaa ja todistanut Jeesuksesta.

        "Koko maailma on Pahan vallassa.
        Kaikki maan asukkaat kumartavat sitä -- kaikki ne, joiden nimi ei maailman luomisesta alkaen ole ollut kirjoitettuna teurastetun Karitsan elämänkirjaan.
        Sen porton viiniä, vihan viiniä, ovat kaikki kansat juoneet, kaikki maailman kuninkaat ovat irstailleet hänen kanssaan, ja kaikki maailman kauppamiehet ovat rikastuneet hänen vauraudestaan ja ylellisestä elämästään.

        Minä kuulin taivaasta toisenkin äänen, joka sanoi:
        "Lähtekää pois, jättäkää hänet, te, jotka olette minun kansaani, ettette joutuisi ottamaan osaa hänen synteihinsä ettekä jäisi alttiiksi niille vitsauksille, joilla häntä lyödään.
        Hänen syntiensä röykkiö ulottuu jo taivaaseen asti, eikä Jumala unohda hänen pahoja tekojaan."

        Minut Pyhä Henki johdatti pois 1.4.1996:


    • Anonyymi

      Profeetat ja papit tuhosivat kansoja ja kaupunkeja sekä viattomia. Eivätkä kuulleet ketään jonka viisaus ylitti Salomonkin viisauden. Mutta Jumala on jo nostanut Sodoman homot ja Gomorran murhaajat ja Etelän Kuningataren auringon palvojia yli kirkkojen pappien. Oikeaan suuntaan asia on menossa.
      Tämä nyky sukupolvi tulee vastuuseen kaikesta viattomasta verestä. Jota koskaan on vuodatettu. 1000 vuoden kuluttua nostetaan Juudan kuninkaiden ja profeettojen luut aurinkoon, jota he palvoivat. Sen tähden Nykyisin kuljetaan auringon palvonnan suuntaan. Mitä oikein voi sanoa? Paha perii maan sanoi Jeesus mitä vaan!
      Eihän sille voi mitään , että AINOA HYVÄ LUOJA KUOLI RISTILLÄ. Ei ole enää ketään hyvää, vaan koko maailma on pahan vallassa. Paha jatkuu vielä uudessa maassakin jne.
      Voi tietenkin palvoa hyvyyden muistoa ja jumalatarta ja toivoa osakseen kilttinä koirana makupaloja pöydästä heitettävän. Kyllä hyvyyttä ihailemallakin jonkin hyödyn saa.

      • Etkä itse huomaa, että olet se koira, joka jatkuvasti palaa oksennuksilleen.


      • Anonyymi
        TeuvoMarttiSuni kirjoitti:

        Etkä itse huomaa, että olet se koira, joka jatkuvasti palaa oksennuksilleen.

        Kirkko on kuolleen Luojamme symbolinen ruumis tässä maailmassa. Se on aina välillä muutoksen edessä ja sen valtaistuimella niin Mooseksen istuimella istuvat usein fariseukset. Eihän tuo kirkko muuten pysyisi edes pystyssä. Ja Lohikäärme kiltisti hoitaa ja sukii kirkkoa siihen suuntaan kuin oikein on. Ilmestys 12 ja 13 kertoo englanninkielisessä raamatussa, että Suomenkin kirkko tyhjennetään väestä Lohikäärmeen avulla. Se on sen tähden, että Suomen kirkon perustaneet Britit saisivat ostettua kirkon kokonaan haltuunsa. He ehkä tekevät siitä eliitin pesän ja rikkaiden turvakallion. Niin aateliston kodin sitten kun kansa on ajettu kadulle. Sinäkin T.S. olet tekemässä työtä yhdessä Lohikäärmeen kanssa samaan suuntaan kun autat sitä tyhjentämään kirkkoa väestä.
        MÄ PALAAN AINA KIRKON PUOLEEN, KOSKA MITÄÄN MUUTA PAIKKAA EI OLE MISTÄ SAISI PYHÄÄ HENKEÄ, HERRAN HENKEÄ JA VIISAUTTA. TOKI ESIM. ISRAELISSA SITÄ SAA JA MUILTA USKONNOILTA MYÖS, MUTTA PAHA ON LAPSENA TAI NUORENA MENNÄ MATKALLE ISRAELIIN OMIN AVUIN.
        Ei kirkko ole mikään oksennus, vaan se on Kuolleen Luojamme RUUMIS eli keho tässä maailmassa. Onko se elävä, pyhä, yksi, apostolinen, yhteinen vai yhä henkitoreissaan ja kuollut on melko yhdentekevää.
        Katselin eilen youtubessa Pohjois-Korealaista musiikkivideota, jossa yleisön ja esiintyjien kasvot olivat kuin kiveen veistetyt ja täysin hengettömät. Pelkkää materiaa ja lihaa.
        Profeetta Jeremian on tämä päivä ja hänelle on annettu valtuutus kitkeä, kasvattaa, istuttaa ja repiä pois. Suomen kirkkoväki REVITÄÄN POIS JA KITKETÄÄN POIS, koska se on Jeremian touhua. Hän lähti sotaan Suomea vastaan 2015 ja julisti aikovansa juureen asti kitkeä pois Suomen kansan maailmankartalta. Sä T.S. teet kyllä Jumalan kyydissä yhdessä Lohikäärmeen ja Jeremian kanssa sen mitä teetkin, mutta ........


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kirkko on kuolleen Luojamme symbolinen ruumis tässä maailmassa. Se on aina välillä muutoksen edessä ja sen valtaistuimella niin Mooseksen istuimella istuvat usein fariseukset. Eihän tuo kirkko muuten pysyisi edes pystyssä. Ja Lohikäärme kiltisti hoitaa ja sukii kirkkoa siihen suuntaan kuin oikein on. Ilmestys 12 ja 13 kertoo englanninkielisessä raamatussa, että Suomenkin kirkko tyhjennetään väestä Lohikäärmeen avulla. Se on sen tähden, että Suomen kirkon perustaneet Britit saisivat ostettua kirkon kokonaan haltuunsa. He ehkä tekevät siitä eliitin pesän ja rikkaiden turvakallion. Niin aateliston kodin sitten kun kansa on ajettu kadulle. Sinäkin T.S. olet tekemässä työtä yhdessä Lohikäärmeen kanssa samaan suuntaan kun autat sitä tyhjentämään kirkkoa väestä.
        MÄ PALAAN AINA KIRKON PUOLEEN, KOSKA MITÄÄN MUUTA PAIKKAA EI OLE MISTÄ SAISI PYHÄÄ HENKEÄ, HERRAN HENKEÄ JA VIISAUTTA. TOKI ESIM. ISRAELISSA SITÄ SAA JA MUILTA USKONNOILTA MYÖS, MUTTA PAHA ON LAPSENA TAI NUORENA MENNÄ MATKALLE ISRAELIIN OMIN AVUIN.
        Ei kirkko ole mikään oksennus, vaan se on Kuolleen Luojamme RUUMIS eli keho tässä maailmassa. Onko se elävä, pyhä, yksi, apostolinen, yhteinen vai yhä henkitoreissaan ja kuollut on melko yhdentekevää.
        Katselin eilen youtubessa Pohjois-Korealaista musiikkivideota, jossa yleisön ja esiintyjien kasvot olivat kuin kiveen veistetyt ja täysin hengettömät. Pelkkää materiaa ja lihaa.
        Profeetta Jeremian on tämä päivä ja hänelle on annettu valtuutus kitkeä, kasvattaa, istuttaa ja repiä pois. Suomen kirkkoväki REVITÄÄN POIS JA KITKETÄÄN POIS, koska se on Jeremian touhua. Hän lähti sotaan Suomea vastaan 2015 ja julisti aikovansa juureen asti kitkeä pois Suomen kansan maailmankartalta. Sä T.S. teet kyllä Jumalan kyydissä yhdessä Lohikäärmeen ja Jeremian kanssa sen mitä teetkin, mutta ........

        Väännä mitä väännät, Rosvojen luola, Saatanan suuri synagoga se on,

        Ei yksin se, vaan kaikki maailman eriuskontojen jumalahuoneet.

        Tämä viimesin Kristuksen kutsu koskee kaikkia maailman ihmisiä, ei yksinpomaan niitä, jotka kutsuvat itseään itseään kristityiksi.
        Vaikka ovat samaa joukkoa kuin juutalaiset:

        Niinpä minä annan sinulle väkeä Saatanan synagogasta, niitä valehtelijoita, jotka sanovat itseään juutalaisiksi vaikka eivät ole.
        Minä panen heidät tulemaan luoksesi ja kumartumaan maahan jalkojesi edessä, ja he ymmärtävät silloin, että sinä olet minun valittuni.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kirkko on kuolleen Luojamme symbolinen ruumis tässä maailmassa. Se on aina välillä muutoksen edessä ja sen valtaistuimella niin Mooseksen istuimella istuvat usein fariseukset. Eihän tuo kirkko muuten pysyisi edes pystyssä. Ja Lohikäärme kiltisti hoitaa ja sukii kirkkoa siihen suuntaan kuin oikein on. Ilmestys 12 ja 13 kertoo englanninkielisessä raamatussa, että Suomenkin kirkko tyhjennetään väestä Lohikäärmeen avulla. Se on sen tähden, että Suomen kirkon perustaneet Britit saisivat ostettua kirkon kokonaan haltuunsa. He ehkä tekevät siitä eliitin pesän ja rikkaiden turvakallion. Niin aateliston kodin sitten kun kansa on ajettu kadulle. Sinäkin T.S. olet tekemässä työtä yhdessä Lohikäärmeen kanssa samaan suuntaan kun autat sitä tyhjentämään kirkkoa väestä.
        MÄ PALAAN AINA KIRKON PUOLEEN, KOSKA MITÄÄN MUUTA PAIKKAA EI OLE MISTÄ SAISI PYHÄÄ HENKEÄ, HERRAN HENKEÄ JA VIISAUTTA. TOKI ESIM. ISRAELISSA SITÄ SAA JA MUILTA USKONNOILTA MYÖS, MUTTA PAHA ON LAPSENA TAI NUORENA MENNÄ MATKALLE ISRAELIIN OMIN AVUIN.
        Ei kirkko ole mikään oksennus, vaan se on Kuolleen Luojamme RUUMIS eli keho tässä maailmassa. Onko se elävä, pyhä, yksi, apostolinen, yhteinen vai yhä henkitoreissaan ja kuollut on melko yhdentekevää.
        Katselin eilen youtubessa Pohjois-Korealaista musiikkivideota, jossa yleisön ja esiintyjien kasvot olivat kuin kiveen veistetyt ja täysin hengettömät. Pelkkää materiaa ja lihaa.
        Profeetta Jeremian on tämä päivä ja hänelle on annettu valtuutus kitkeä, kasvattaa, istuttaa ja repiä pois. Suomen kirkkoväki REVITÄÄN POIS JA KITKETÄÄN POIS, koska se on Jeremian touhua. Hän lähti sotaan Suomea vastaan 2015 ja julisti aikovansa juureen asti kitkeä pois Suomen kansan maailmankartalta. Sä T.S. teet kyllä Jumalan kyydissä yhdessä Lohikäärmeen ja Jeremian kanssa sen mitä teetkin, mutta ........

        Sä T.S. teet kyllä Jumalan kyydissä yhdessä Lohikäärmeen ja Jeremian kanssa sen mitä teetkin, mutta ........

        Jos minua tarkoitat, niin kiitos Pyhän Hengen herjauksestasi.

        Tulet muistelemaan sanojasi sielusi lopullisessa sijoituspaikassa.


      • Anonyymi
        TeuvoMarttiSuni kirjoitti:

        Sä T.S. teet kyllä Jumalan kyydissä yhdessä Lohikäärmeen ja Jeremian kanssa sen mitä teetkin, mutta ........

        Jos minua tarkoitat, niin kiitos Pyhän Hengen herjauksestasi.

        Tulet muistelemaan sanojasi sielusi lopullisessa sijoituspaikassa.

        HYVÄ OLO

        HYVÄ OLOKEHO
        Imevät seksilelut mullistivat tarjonnan – tätä kaikkea on pian tulossa


      • Anonyymi kirjoitti:

        HYVÄ OLO

        HYVÄ OLOKEHO
        Imevät seksilelut mullistivat tarjonnan – tätä kaikkea on pian tulossa

        Nauti onnestasi, sillä Saatana on sinulle vääntänyt kieroon, tämän Jeesuksen ilmoituksen:


        "Kaikki, minkä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te heille."


      • Anonyymi
        TeuvoMarttiSuni kirjoitti:

        Sä T.S. teet kyllä Jumalan kyydissä yhdessä Lohikäärmeen ja Jeremian kanssa sen mitä teetkin, mutta ........

        Jos minua tarkoitat, niin kiitos Pyhän Hengen herjauksestasi.

        Tulet muistelemaan sanojasi sielusi lopullisessa sijoituspaikassa.

        Sanoinko epäselvästi? Sanon uudestaan. Jumala on Suomea vastaan ja tahtoo sille ahdingoa. Jumala on laittanut Lohikäärmeen tyhjentämään kirkkoa väestä. Jumalan on laittanut Jeremian avulla muslimiarmeijan Suomeen juurimaan väkeä pois juuriltaan ja katkomaan elämän langat.
        Jumala on laittanut T.S. :n puhumaan eroa kirkosta jotta Jumalan tahto Suomen suhteen täysin toteutuisi. En minä pilkata aikonut, vaan osoittaa että Jumala on suuri ja Suomea vastaan juuri; niin myös hänen palvojansa.
        Jumalan tahto toteutuu aina. Oli sen toteen laittaja sitten hyvä tai paha.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sanoinko epäselvästi? Sanon uudestaan. Jumala on Suomea vastaan ja tahtoo sille ahdingoa. Jumala on laittanut Lohikäärmeen tyhjentämään kirkkoa väestä. Jumalan on laittanut Jeremian avulla muslimiarmeijan Suomeen juurimaan väkeä pois juuriltaan ja katkomaan elämän langat.
        Jumala on laittanut T.S. :n puhumaan eroa kirkosta jotta Jumalan tahto Suomen suhteen täysin toteutuisi. En minä pilkata aikonut, vaan osoittaa että Jumala on suuri ja Suomea vastaan juuri; niin myös hänen palvojansa.
        Jumalan tahto toteutuu aina. Oli sen toteen laittaja sitten hyvä tai paha.

        Jos Jumala olisi Suomea vastaan, ei hän olisi tätäkään ennalta ilmoitettua tapahtumaa
        1903 vuotta , ensimmäisen poikansa tappamisen jälkeen käynnistänyt:


        Pohjoisesta minä herätin miehen, ja hän tuli, auringon nousun suunnalta minä hänet nimeltä kutsuin:

        Jo ollessasi äidin kohdussa minä valitsin sinut tähän tehtävään.
        Se eläketulo, mikä sinulla on, saa sinulle riittää ja loppuelämäsi olet minun palveluksessani.

        Menet, minne minä sinut lähetän ja puhut kaikki, mitä minä käsken sinun puhua.

        Älä ihmisiä pelkää, sillä minä olen kanssasi ja pelastan sinut.

        Äläkä heitä kauhistu, etten minä kauhistuttaisi sinua heidän edessään.

        Jos ilman minun tahtoani johonkin ryhdyt, minä panen sen eteen mustan seinän.

        Vaikka kaikki tulevat vihaamaan sinua sinua minun Henkeni tähden.

        Älä heitä pelkää, vaikka olet heidän keskellään kuin piikkipensaikossa. Sillä minä olen kanssasi ja pelastan sinut.

        Uskon, että tästä johtuen murhaaja ja hänen siskonsa poika ei ole vielä tullut, vaikka 14 vuotta sitten tämän varoituksen lähetti.

        Devoit
        7.2.2007 21:30
        Niin kauan jatkan, kun tämä tapahtuu:
        Hirvittävä on tämänkin ihmisen päivä:
        Noutaja se tulee Teuvollekin.
        Porstuassasi kohta kolisee lähdön äänet.
        On aika tehdä valmisteluja.
        Katkera huutosi ei hyvää lupaa sinulle, vanhus.
        Siskonpoika tulee.

        Valmistelut olen tehnyt.
        Olen tehnyt ruumiinluovutustestamentin, jolla ruumis luovutetaan lääketieteen opiskelijoiden käyttöön.
        Olen myös testamentilla varmistanut sen, ettei yksikään pappi tule arkulleni hiekasta kuoleman ristiä muotoilemaan, eikä uurnaani Saatanan siunaamaan multaan hautaamaan.


      • Anonyymi
        TeuvoMarttiSuni kirjoitti:

        Jos Jumala olisi Suomea vastaan, ei hän olisi tätäkään ennalta ilmoitettua tapahtumaa
        1903 vuotta , ensimmäisen poikansa tappamisen jälkeen käynnistänyt:


        Pohjoisesta minä herätin miehen, ja hän tuli, auringon nousun suunnalta minä hänet nimeltä kutsuin:

        Jo ollessasi äidin kohdussa minä valitsin sinut tähän tehtävään.
        Se eläketulo, mikä sinulla on, saa sinulle riittää ja loppuelämäsi olet minun palveluksessani.

        Menet, minne minä sinut lähetän ja puhut kaikki, mitä minä käsken sinun puhua.

        Älä ihmisiä pelkää, sillä minä olen kanssasi ja pelastan sinut.

        Äläkä heitä kauhistu, etten minä kauhistuttaisi sinua heidän edessään.

        Jos ilman minun tahtoani johonkin ryhdyt, minä panen sen eteen mustan seinän.

        Vaikka kaikki tulevat vihaamaan sinua sinua minun Henkeni tähden.

        Älä heitä pelkää, vaikka olet heidän keskellään kuin piikkipensaikossa. Sillä minä olen kanssasi ja pelastan sinut.

        Uskon, että tästä johtuen murhaaja ja hänen siskonsa poika ei ole vielä tullut, vaikka 14 vuotta sitten tämän varoituksen lähetti.

        Devoit
        7.2.2007 21:30
        Niin kauan jatkan, kun tämä tapahtuu:
        Hirvittävä on tämänkin ihmisen päivä:
        Noutaja se tulee Teuvollekin.
        Porstuassasi kohta kolisee lähdön äänet.
        On aika tehdä valmisteluja.
        Katkera huutosi ei hyvää lupaa sinulle, vanhus.
        Siskonpoika tulee.

        Valmistelut olen tehnyt.
        Olen tehnyt ruumiinluovutustestamentin, jolla ruumis luovutetaan lääketieteen opiskelijoiden käyttöön.
        Olen myös testamentilla varmistanut sen, ettei yksikään pappi tule arkulleni hiekasta kuoleman ristiä muotoilemaan, eikä uurnaani Saatanan siunaamaan multaan hautaamaan.

        Poistonhetki paasaajalle.


    • Anonyymi

      Hetki totuudelle.

      • Anonyymi

        Siis että: Löysä Pakosiitin pelasti merimiehet
        -LPS kiiinostaa avaajaakin: Hunks on LPS


    • Anonyymi

      testiviesti

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe