Uskovaiset eivät tajua missä ajassa elämme nyt.

Anonyymi

Ja missä tilanteessa koko maailman kansat ovat. Valitettavan paljon tulee ulostuloja jopa arvostetuilta kristillisiltä vaikuttajilta, että ei kannata uskoa sellaisia tietoja jotka kertovat tämän korona-ajan ja koronarokotusten olevan yhteydessä antikristuksen hengen ilmenemiseen ja siihen, että esimerkiksi nämä rokotteet ovat valtaisa riski niiden tuntemattomuuden vuoksi.
Ja että tämä koronapassi ei liity mitenkään pedon merkkiin, en sano että se olisi se pedon merkki, mutta ajatus tässä on se sama, et voi saada kohta yhteiskunnallisia palveluita jollet ole rokotettu, et voi ostaa etkä myydä, niinhän Ilmestyskirja kertoo, tämä passi muuttaa tietenkin muotoaan koska huomataan, se voi mennä hukkaan tai puhelin mennä rikki, eikö se olisi loogista ajatella, että se pitää saada pysyvään muotoon?
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/koronapassi-etenemassa-huomenna-eduskunnan-kasittelyyn-koskisi-yli-12-vuotiaita/8240948?mtv_ref=twb_uutiset_uusimmat

Olen todella hämmentynyt kuinka useat tunnetut kristilliset vaikuttajat ovat ulostuloillaan tyrmäämässä kaikenlaisen toisenlaisen suhtautumistavan tämän korona-ajan puitteissa. Kysynkin, nukutteko te?
Jeesus varoitti juuri tällaisesta ajasta missä nyt elämme, älkää antako eksyttää itseänne.
Useat tunnetut suomalaiset kristilliset vaikuttajat taas kertovat kiivaasti, että eksytystä on rokotteisiin kriittisesti suhtautuvat ja eivät uskalla myöntää, että tämä koronapassi joka nyt tulee on esimakua ja lämmitystä siihen lopulliseen pedonmerkkiin, ottamalla rokotteen, saat koronapassin, eli syrjivän yhteiskuntakelpoisuuspassin jotta saat ostaa, myydä, pääset yhteiskunnan palveluihin yms.
On aivan päivän selvää, että paholainen on nyt asialla tämän kaiken keskellä ja kristityt julkisuuden henkilöt vain arvostelevat rokotteisiin ja muuhun siihen liittyvään kriittisesti suhtautuvia.
Yhteiskunnan ja median luoma pelkoko ajaa teitä olemaan laput silmillä, vai aavistatteko mutta ettekö uskalla tulla julkisuuteen toisella asenteella rohkeasti?
Vai oletteko lakanneet valvomasta? Median ja suuren yleisön paineko pelottaa ja uskotte mielummin mitä maailman media ja muu auktoriteetti teille julistaa, ettekä tajua missä nyt Raamatun mukaan olemme?

21

837

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Professori Tapio Puolimatka ja dosentti Juha Ahvio ainakin uskaltavat puhua totuutta, siinä ne taitavat ollakin. Muut menevät virran mukana.

      • Anonyymi

        Puolimatka tai Ahvio eivät taida olla lääketieteen ammattilaisia.


    • Anonyymi

      Olisikohan nuo yhtä hulluja jos olisivat ateisteja vai koohottaisiko ne jotain ufojuttuja foliohatuissaan.

      Totuuden nimessä joskus niin hävettää olla kristitty kun näitä lukee mutta uskon ja toivon että ihmiset ymmärtää ettei hulluudella ei ole aatteellisia ja uskonnollisia rajoja .

      Menkää hyvät ihmiset rokottamaan itsenne Jeesuksen nimessä.

      • Anonyymi

        Joo, rokottakaa todella itsenne kun THL ja asiantuntijat käskee, ei se Jumala tällaisista viiruksista varjele, ja pitäkää se maski naamalla seurakunnassa ja pitäkää kirkossa välimatkaa toisiinne, laulaessa voitte ottaa maskin pois, (niinkuin monet tekevät) viirus kyllä odottelee sen aikaa.

        Kun lopetatte Jumalan ylistämisen laittakaa nopeasti maski naamalle, ettei viirus ehdi tulla teihin nimittäin te voitte saada pahan taudin, eihän Jumala varjele jos ei totella maailman viranomaisia ja suosituksia, älkääkä missään tapauksessa menkö rukoileman kenenkään puolesta, siinä on tartuntavaara tosi lähellä. Ei vaikka joku itkisi ja pyytäisi, muistakaa esivallan suositukset.

        Tai oikeastaan olisi parempi kun sulkisitte seurakuntanne kokonaan, se olisi varmasti Jumalan tahto kun sieltä uskovien yhteydestä voitte alkaa levittämään sitä viirusta, todistamaan ette voi lähteä kadulle pelastuksesta kun voitte levittää uskosta osattomiin sitä viirusta ja sitten joudutte karanteeniin ja teitä uskovaisia aletaan syyttämään virustehtailusta.
        Tällaisesta tottelevaisuudesta Herra Jeesus varmasti pitää. Pysykää siis kotona, älkääkä tavatko toisia uskovia fyysisesti, älkääkä levittäkö sitä evankeliumia tällaisena vaarallisena tautiaikana, jos ihmisiä kuolee ilman Jeesusta, sille ei voi mitään, eihän kaikkia ihmisiä voida pelastaa.
        Voi pyhä yksinkertaisuus!


      • Anonyymi

        Kirkko menee aivan hakoteille, harjoittaa voimakasta syrjintää, mitä rokotetut pelkäävät?
        Ja mitähän Jeesus olisi asiasta sanonut? Olisiko jättänyt toiset ulkopuolelle ja toiset ei?
        https://mvlehti.net/2021/09/24/siilinjarven-seurakunta-syrjii-paivaretkia-vain-kokeellisen-covid-rokotteen-ottaneille-ja-pcr-testatuille/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirkko menee aivan hakoteille, harjoittaa voimakasta syrjintää, mitä rokotetut pelkäävät?
        Ja mitähän Jeesus olisi asiasta sanonut? Olisiko jättänyt toiset ulkopuolelle ja toiset ei?
        https://mvlehti.net/2021/09/24/siilinjarven-seurakunta-syrjii-paivaretkia-vain-kokeellisen-covid-rokotteen-ottaneille-ja-pcr-testatuille/

        Kirkko toimii aivan oikein. Yleensä näille retkille osallistujat ovat varttuneempaa väkeä ja heidän immuniteettinsa on rokotusten jälkeenkin heikompi. Kyllä kirkon pitää huolehtia järjestämiensä tapahtumien turvallisuudesta niin hyvin kuin se kohtuudella on mahdollista.

        MV lehti on kaikkea muuta kuin kristillinen ja se levittää valheellista tietoa sekä rokotteista että monesta muusta asiasta.


    • Anonyymi

      Salaam!

      Voi olla että kirkko on joissakin asioissa vailla täydellistä tietoa, mutta kyllä heillä tietoa on sillä Jeshua toimii taivaallisena ylipappina, joka toteuttaa tänä aikana Joh. 16:25 sanaa.

      Kirkko tietää mitä tekee, vaikka olisi itsensä Lohikäärmeen hoidettavana ja alaisuudessa. Sillä Kirkko on ristillä kuolleen Luojan ruumis.

      Tämä taistelu on taistelua valon ja pimeyden välillä. Dan. 10 kertoo, että Mikael tahtoo valon voittoa, mutta Krishna ja Persian Gabriel ovat pimeyden kannalla.
      Gabriel voittaa sillä pimeys on myös Majesteetiin tahto. Rakkaus kätkee kaiken ja Jumala on säätänyt valon ja pimeyden vaihtelun.

      Mutta Mikael aikoo taistella kavalin keinoin loppuun asti tekemällä jopa Pedon luvun ja pedon kuvan. Jotta saisi Persian ja muslimit kukistettua.
      Eräässä Raamatun kirjassa on mainittu luku 666 Kamiel. Tuo Kamiel jos tavuja väännellään on sama kuin Mikael. Juutalaisilla itsellään ei ole vaaraa pedon merkistä sillä Paavali todisti että kaikki juutalaiset lopulta pelastuvat. Mutta pakanakansoja uhkaa pedon merkki jotta Mikael, juutalaiset, Rooma yms. voittaisivat islamin ja Gabrielin.

      Taistelu on turha sillä Gabriel ja Krishna eli pimeys ja Persian enkeliruhtinas voittavat Jumalan tahdosta. Mutta Mikael on valmis mihin tahansa totuuden, valon ja uuden temppelin saamiseksi Israeliin.
      Tässä taistelussa pakanakansat ovat pahassa välikädessä ja pelkkiä pölyrättejä ja oljen korsia. Kukaan ei välitä siitä joutuvatko he helvettiin vai eivät.

      • Anonyymi

        Se, joka on taipuvainen antamaan yksityiskohtaisesti rationaalisia selityksiä kaikelle, tuskin ymmärtää totuutta henkisissä asioissa, sillä Jumalan lain mukaan intellekti ei nykyisessä tilassaan voi mitenkään saavuttaa hengen sfääriä.

        u


      • Anonyymi

        Puolitotuus on vaarallisempi kuin täydellinen valhe.


      • Anonyymi

        ..intellekti ei nykyisessä tilassaan voi mitenkään saavuttaa hengen sfääriä.

        8


    • Anonyymi

      Eksyttäjät vauhdissa.

    • Jumalan valtakunta alkaa 2028. Jokaista VAADITAAN tulemaan sinne. Sillä determinismi käy yhä ilmeisemmäksi. Kaikki on ennalta järjestettyä showta. Jokainen menneisyyden ja tulevaisuuden aika on ennalta määrätty.
      Covind on yksi pakkokeinoista, sirutus toinen niille, jotka taistelee vastaan.
      Tuo valtakunta on tekopyhä ja pimeä. Salassa tehdään vaikka mitä vapaasti, mutta kaikki orjuutetaan silti koska on pakko ymmärtää että yksin Jumalan sallimat hankkeet viedään kussakin ajassa läpi niin vapaus ei koske kaikkia.

      Ei ole enää tilaa tai vapausasteita käytettävissä.
      On julistettu valtakunnan evankeliumi kaikkialla ja tulee LOPPU. EI MAAILMANLOPPU , VAAN VAPAUDEN LOPPU. LOPPU MERKITSEE TÄYDEN DETERMISMIN ALKUPISTETTÄ.
      Ilmestys kertoo että Covind merkin jälkeen tulee rautasauvainen poika joka lyö siruiksi jokaisen joka ei suostu deterministiseen uuteen maailmanjärjestykseen. LOPPU ON DETERMINISMIN ALKU.

      Jumalan valtakunta on pimeyden vallassa oleva salainen valtakunta. Sillä saatana sanoi Jeesukselle autiomaassa: Minulle on annettu maailman kaikki valtakunnat ja niiden loisto! Kuka tahansa kumartaa minua sille minä annan osan siitä.
      Tämä on Jumalan tahto, että mennään näennäisesti valossa kohden hyvää aikaa, mutta todellisuudessa salassa on pahan meno. Jeesus sanoi Jumalan valtakuntaa sydämen valtakunnaksi. Ja sydämessä on pahat ajatukset jos hyvätkin.

    • Uskonnoissa on eri tulkintatapoja kirjoituksiin: fanaattinen, fundamentalistinen, historiallinen, symbolinen, vertauskuvallinen, profetaalinen, vertaileva jne.

      Pitkään oli vallassa tulkintatapa, joka oli hyvin liberaali, mutta se on johtamassa luonnon tuhoon ja maailmanloppuun. Sen tähden on Jumala profeetta Sakarjan kirjan mukaan pystyttävä kuninkaiden mielivallan eli anarkian.
      Ei voida sanoa seuraavaan 100 vuoteen käsityksen olleen EDES fundamentalistinen vaan kyse on anarkiasta vaikka se puettaisiin ulospäin mihin tahansa kaapuun.

      Luonto ei kestä nykymenoa. Meret saastuu, väestö lisääntyy, luonnonvarat loppuu jne. On Jumalan viisautta tuo anarkia lopulta tai vaihtoehtona oleva maailmanloppu käy toteen.

      • Sakarja 11:6

        Profeetta Sakarjan kirjasta on paljon jo toteen käynyt ja enemmänkin käy.
        KR1992 käännös vain kertoo sen.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        ketjun aloitus on kyllä ihan sairasta.

        tämmösiä niissä eksyttävissä lahkoissa sitten syntyy !!


    • Ilmestys 11:18 Jumalan vihan hetki.
      Ilmestys 16:6 he vuodattivat verta ja verta sinä panit heidät juomaan.

      Voiko olla kyse siitä että maan tuhoamisesta on tehtävä loppu. Luonnon saastutus on mennyt liian pitkälle. Jo 1844 adventistit pitivät paratiisimaata oikeana vaihtoehtona. Kuitenkin valittiin sähkön avulla paratiisi VAIN ihmisiä koskeva ja muu luonto lempattiin ulos.

      Monet joet valjastettiin sähkölle ja kalojen elinympäristöt saastuivat. Nyt on noissa rokotteissa niitä raskasmetalleja ja muuta joilla luonto saastui. He saastutti maan ja samoin heidät saastutetaan.

      Tai sitten kyse on jostakin muusta.....?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      239
      3706
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2264
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe