Mitä vihervasemmisto tarkoittaa???

Olen ehkä tyhmä mutta mitä helv...ä vihervasemmisto tarkoittaa? Mitä orpo taroittaa sillä? Mitä purra tarkoittaa sillä? Mitä tänne alituisesti kirjoittavat tarkoittavat sillä? Voisiko joku antaa määritelmän asiasta? Onko se vihreäpuolue ja vasemmistoliitto vai mitä se on? Määritelkää.

persuilta kysyisin kuiten onko ne jo löytäny todisteita tuulimyllyjen lähelle erehtyneiden lepakoiden räjähdys kuolemista? Kaipa ne on. On ne ajattelevaa porukkaa. Ne löytää ylläolevaan kysymykseen varmasti hauskoja ja täysin perustelemattomia määritelmiä, joissa haukutaan muita ja luultavasti pakolaisiakin.

30

2674

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuhoa, kurjuutta, kärsimystä, kuolemaa.

      • Anonyymi

        Siinähän se on muutamalla sanalla persujen sanoma. Mikään ei ole hyvin, kaikki on synkkää ja kurjaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinähän se on muutamalla sanalla persujen sanoma. Mikään ei ole hyvin, kaikki on synkkää ja kurjaa.

        Juuri näin.


    • Anonyymi

      Aloittaja taisi jo vastata itselleen alussa. Ihan ensimmäinen lause ennen sanaa mutta.

    • Anonyymi

      Täällähän tulee"järkevää" kommentointia avaukseen. Itekään en tiä mitä vihervasemmisto tarkoittaa kuten eivät näköjään nuo kommentoijatkkaan. Ne pyydetyt perustelut on idiooteille vaikeita.

      • Anonyymi

        Tuo tarkoitushan löytyy jo sanasta. Eli vihreät ja vasemmistoliitto ja ehkä vasemmalle kallellaan olevat demarit. Ei tuo sen monimutkaisempaa ole.

        Ja minusta vihreät ja vasemmistoliitto ovat melkein sama puolue ja käsittelen niitä samana puolueena. Vihreiden ja vasemmistoliiton erot ovat minimaalisia, jos niitä edes on. Molemmat kannattavat myös fasismiin verrattavissa olevia toimia, siksi itse nimitän usein erityisesti vihreitä viherfasisteiksi.


    • Anonyymi

      Vihervasemmisto on ns. ei-paha haukkumasana vasemmistolaisille (vihreät ja vasemmistoliitto), jota yleensä persut käyttävät. Samalla tavalla käytetty kun esim. suvakki

      • Anonyymi

        Huikeasti törkeämpi sana on natsit joiksi persuja valheen voimalla haukutaan.


      • Anonyymi

        Vihervasemmistolainen ei ole haukkumasana, se on selvää suomenkieltä, joka kuvaa vasemmistolaista vihreää, tai vihreää vasemmistolaista. Ihmiset ymmärtävät sellaisten olevan hieman lapsenuskoisia ja naiiveja.

        Viherpunikki on taas vastine persu-sanalle. Soisi mieluusti viherpunikki sanan käytön yleistyvän, se on rikasta suomenkieltä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vihervasemmistolainen ei ole haukkumasana, se on selvää suomenkieltä, joka kuvaa vasemmistolaista vihreää, tai vihreää vasemmistolaista. Ihmiset ymmärtävät sellaisten olevan hieman lapsenuskoisia ja naiiveja.

        Viherpunikki on taas vastine persu-sanalle. Soisi mieluusti viherpunikki sanan käytön yleistyvän, se on rikasta suomenkieltä.

        Hyvin kiteytetty.


    • Anonyymi

      Vihervasemmisto on päihteidenkäyttöön ja yleiseen vastikkeettomuuteen tukeutuva loisiva elämäntapa/poliittinen suuntaus. Vihervasemmisto toimii kuin sosialistit/kommunistit, mutta yrittävät verhota haitallisen toimintansa - päihteet/huumeet, vastikkeettomuutensa ja loisimisensa siedettävämmäksi, mm ilmastonmuutosta ja ekokatastrofeja hyväksi käyttäen.

      Vihervasemmiston ydinryhmän muodostaa DDR-lähtöinen, alkujaan terrorismiin länsimaissa tähdännyt saksan vihreät, josta samanlainen sabotaasiajattelu ja tämän myötä poliittinen liike Vihreät syntyi suomeen. Elokapina on eräs Vihervasemmiston tuottamaan, radikaaliin sabotointitoimintaan keskittynyt solu, joka tähtää yleiseen kaaokseen ympäristöasioita muka puolustaen.

    • Anonyymi

      "Mitä vihervasemmisto tarkoittaa???"

      Tarkoittaa ihmiskunnan pahinta saastaa josta olisi päästävä eroon

    • Anonyymi

      Vihervasemmistohan on poliittisesti kuin yhtä ja samaa.
      Näitä yhdistää samainen tahto ottaa vähäväkiseltä suomalaiselta ja tarjota se muslimeille ja afrikkalaisille.

      Vihervasemmistolaisuus on siis ryöväävää kansanpetturuutta.

      Lisäksi näitä yhdistää jatkuva ilmastokriisistä jauhaminen, vaikka emmehän me näin pienenä kansana voi sille mitään vaikka olisimme täysin hiilineutraali jo nyt. Suomi tekee asioita aina vain paremmin ilman vihervas-öyhöttäjiäkin.

      Turha öyhötys siis vihervas-kommunisti-elokapinalta päällä. Käyttäkää tuo energia vaikkapa Puolassa ja Saksassa, jos ette uskalla Eurooppaa kauemmaksi mennä.

      Esim. Kiina ette edes alkuunkaan ymmärrä, minkä määrän Kiina saastuttaa. Suomen saasteet eivät ole edes kärpäsen paskan vertaa Kiinaan ym:n verrattaessa ja eihän meitä edes ole olemasskaan pian enää, kun syntyvyysluku on 1,4.

    • Anonyymi

      Muka luonnonsuojeluun tähtäävällä vihervasemmistolla on sairaalloisen kiero mieltymys haitallisiin vieraslajeihin suomessa. Kertoo varsin selvästi kyseisen liikkeen sabotointilähtöisestä agendasta.

    • Anonyymi

      Peräkammarin persupojat ovat vain keksineet uuden termin, joka ei tarkoita mitään.

      • Anonyymi

        Viherpunikki olisi terminä sopivampi...


    • Anonyymi

      Vihreät ja vasemmisto yhtenä ja samana joukkona.

      • Anonyymi

        Tuo joukko on yhtä ja samaa punaista massaa.


      • Anonyymi

        Vihreät on harhaanjohtava nimitys tuosta puolueesta sillä vasureita he ovat oikeasti.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Vihreät on harhaanjohtava nimitys tuosta puolueesta sillä vasureita he ovat oikeasti.

        No kysytäänpä niin että miksi poliitikot keksivät Suomeen uusia sanoja. Itseäni ei wituta juuri enempää muu kuin sana eakaloitua. Wittu suomenkielessä on sana sille. Pysyisivät edes suomen kielessä.


    • Anonyymi

      Mikä siinä on niin vaikea käsittää? Käytetäänhän joskus termiä keskusta-oikeisto, enimmäkseen muiden maiden puolueista.

      Vihervasemmisto tarkoittaa noin yleisesti ottaen puolueita vihreät ja vasemmisto sekä joitakin demareita. Myös kokoomuslainen voi joskus kannattaa vihervasemmistolaista ideologiaa. Myös puolueeseen kuulumattomat vihreitä ja vasemmistoa kannattavat ihmiset.

      Nämä kaksi puolueet jakavat hyvin pitkälle saman ideologian ja ne myös puolustavat yhtenä miehenä toisiaan.

      Vihreät ovat vasemmistolaisia, pohjautuvat jopa kommunismiin. Vaikka haluavat piilottaa tämän seikan. Ja molemmat puolueet jakavat intersektionaalisen feminismin, BLM-aatteen, islamin pussauksen, seksuaalivähemmistöjen asioiden ajamisen yms.

    • Anonyymi

      Aloittajalla turhaa epäröintiä mistä epätietoisuus asiasta johtuu.
      Eli se "ehkä" pois niin ongelma on jo tiedostettu.
      Ja kun epäilys tulee itseltä voi jonkinlaista toivoa jopa olla sen korjaantumisesta.

    • Ovatko todellakin suomalaiset näin tyhmiä ihmisiä kuin suurin osa näistä vastauksista antaa ymmärtää. Idiootteja lähes kaikki ei mitään annettavaa järjen puolesta. Helvetti kuin tyhmää sakkia muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

    • Anonyymi

      Se tarkoittaa vassaria jolta pursuaa vihreä kome korvista ja katse on tuijottava. Eli jokaista vassaria.

    • Anonyymi

      Vihervasemmisto tarkoittaa näitä kaikkia vasemmalla olevia, ja viherhumppaa harrastavia puolueita. Niihin kuuluu nykyisin myös keskusta. Mitä lepakoihin tulee, niin sehän oli sellainen huuli, jolla saatiin aiheesta keskustelua. Se kyllä silloin selvitettiin, mutta ehkä aloittajalta se on jäänyt huomioimatta.

    • Anonyymi

      Aloittajavajakin hämmennyksen toki ymmärtää, sillä vasemmisto terminä on joskus aikoinaan tarkoittanut työväenliikettä ja työtätekevien oikeuksia ajavia. Nykyäänhän tämä väki joka itseään vasemmistoksi kutsuu, on lähinnä työtävieroksuvia juoppoja ja huumeidenkäyttäjiä johtajistonsa esimerkin mukaisesti. Siinä mielessä perinteistä vasemmistoa ei ole enää olemassakaan. On kylläkin uusia "arvoja" ja teesejä, joita niitäkin käytetään samaan tapaan vain nostalgisista syistä itsetuntonsa pönkittämiseen.

      "Viher" -aatekin on muuttunut huomattavasti niistä päivistä kun Linkolan aikoihin luonnonsuojelua harjoitettiin. Silloin luonnon suojeleminen oli SE juttu. Nyt on uudet ajat ja uudet arvot, jotka ovat hyvin kaukana luonnonsuojelusta. Silti tämä "viher" kelpaa kuitenkin edes harhaiseksi perusteeksi rikollisen rähinöinnin perustelemiseen. Ja tämä yhdistääkin niin "viher"-väkeä kuin "vasemmisto"-väkeäkin.

      Kysymys onkin lähinnä siitä, että tietty joukko itse mieltää olevansa vihervasemmistoa, mutta suuttuu paskahalvauksen asteelle, kun tätä termiä niistä käyttää joku muu.

      • Tämä jatkajaVAJAKKI kai ymmärtää ehkä jotain. Väite oli että hävittäjät ja pommikoneet ammutaan alas maasta ilmaan ammuttavilla ohjuksilla ei missään ilmataisteluissa. Näin on tapahtunut korean sodasta lähtien. Sille en voi mitään jos tämä vajakki ei osaa edes ymmärtää luettua tekstiä.


    • Anonyymi

      eikö persut tai ex-pääministeri Juha sipilä tätä höpöttäneet.. itse näen jo punaista lievää naurettavuutta moisen suhteen.. Eikö Suomessa voisi olla maltilllinen oikeisto ja radikaali vasemmisto..... onhan esim ruotsissa moderaterna maltillinen kokoomus

    • Anonyymi

      Vihervasemmisto on oikeiston käyttämä leimaustermi niille, jotka kannattavat maahanmuuttoa.

      T: Oikeistolainen maahanmuuton kannattaja

    • Anonyymi

      Suomessa on paljon kaikenlaisia yhteiskunnan verovaroilla loisivia, heidän elämäntapaansa kannattavat ovat viherkommareita vihervassareita, myös suurin osa poliitikoista pitäisi laittaa rautoihin, he loisivat paikoilla jossa tekevät karhunpalveluksia isänmaalle.
      Maahanmuuttajat jotka ovat hyödyksi yhteiskunnalle on hyvä asia. Vihervasemmisto ei ole hyvä asia, vasemmistolla on hyviäkin ideoita, joskus.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8416
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe