Res. majuri Raimo Hynysen pohdintoja profetioiden pohjalta

Res. majuri Raimo Hynysen pohdintoja profetioiden pohjalta

Vuoden 2008 unen näkemisen jälkeen ihmettelin, miksi Pekingin ja Washingtonin välit olivat kireät. Varsinkin suomalaisena olisi luullut, että unessa Moskovan ja Washingtonin välit olisivat olleet kireät. Ehkä moni suomalainen ajattelee vielä tänäkin päivänä, että USA:n ja Venäjän välit ovat maailman politiikassa tärkeimmät. Näin ei enää totisesti ole vaan Washington ja Peking ovat maailman napoja. USA on siirtänyt suuren osan asevoimiaan pois Euroopasta ja jopa Lähi-idästä ja siirtää pois edelleen vahvistaen Kaakkois-Aasian suunnassa joukkojaan Kiinaa vastaan.

Kun suuri sota tulee, niin Venäjä liittoutunee löyhästi Kiinan kanssa. Iran on tietenkin samalla puolella Kiina-Venäjän kanssa. Todennäköisesti myös Turkki on samassa liitossa.

Alla lyhyesti miten tilanne Suomen osalta voisi kehittyä.

1. Suomen seuraava hallitus alkaisi syksyllä 2026 nopeasti hakea Naton jäsenyyttä Kokoomuksen johdolla

Venäjän tärkeimmät sukellusvene- ja laivastotukikohdat ovat Kuolassa. Mikäli maailman tilanne olisi kireä, niin Venäjä ei odottaisi Suomen liittymistä Natoon, vaan ottaisi yllätyshyökkäyksellä lopputalvesta 2026-2027 pohjoisimman Suomen länsirajalle asti. Se ottaisi samalla Sieppijärven alueen, jonne se myöhemmin rakentaisi Tukholman profetiassa mainitun suuren tukikohdan. Jos talvi olisi kova pakkastalvi, niin tällöin toteutui vanhan porilaisen miehen profetia 1980-luvun alusta, jonka mukaan Venäjä hyökkää kovana pakkastalvena.

Venäjä tulisi myöhemmin vaatimaan junien kauttakulkuoikeutta pohjoiseen. Käytettävät radat olisivat kaikki ratalinjan Vainikkala - Kouvola - Kuopio - Iisalmi - Ylivieska - Oulu - Kemi - Kolari linjan koillispuoliset radat. Tässä toteutuisi Tukholman profetia. Aika voisi olla kesä 2027.

2. Herran pyhän kansan muutto idästä Suomen kautta Israeliin

Tukholman profetian mukaan Venäjän sotilas näkee Suomessa Herran ihmetekoja. Idän exodus olisi varmasti sellainen. Exoduksen jälkeen Herra siunaisi Suomea sen mukaan kuinka suomalaiset ovat mukana auttamassa Herran valittua kansaa. Idästä todennäköisesti tultaisiin kun vainot Venäjällä alkavat. Yhtenä syynä vainoihin voisi olla Putinin siirtyminen pois johdosta, ja toisaalta jos maailmalla tulee talousromahdus, joka tietenkin vaikuttaisi myös Venäjällä.

Aikataulusta on vaikea sanoa, sillä ainut profetia venäläisten Suomessa olosta on kolmen vuoden olo. Tämän olen kuullut tutulta uskonveljeltä.

Idän exodukseen on varauduttu varsin paljon itärajalla ja Suomen läpikulkureiteillä. Olen henkilökohtaisesti kiinnostunut kahdesta Suomen pohjoisimmasta paikasta, jonne idästä voitaisiin tulla. Voi tulla tilanne, että Venäjältä ei päästäisi helposti Suomeen muuta kuin Murmanskin kautta. Sinne on hyvät junayhteydet ja sieltä edelleen Nikkeliin linja-autoyhteydet. Nikkelistä Norjan rajalle on alle 10 km. Mikäli juutalaisten annettaisiin vapaasti ylittää raja Norjaan, niin Norjan puolella pitäisi olla yhteys Suomen puolelle. Autolla pääsee Norjasta Paatsjoen rannalta Suomeen Näätämöön. Mikäli autolla ei pääsisi suoraan Näätämöön, niin maastoa pitkin noin 20 km kävelyllä voisi päästä. Toinen vaihtoehto on kulkea kolmen maan rajapisteen (Norja, Venäjä, Suomi) kautta Norjan puolelta Suomeen. Suomen puolella rajapistettä on lähimpänä noin 5 kilometrin päässä metsäautotie, joka johtaa Nellimiin, Inarinjärven kaakkoiskulmaan. Ohessa on linkki kuinka Näätämössä olevassa leirikylässä valmistaudutaan juutalaisten tuloon: http://goldenvalley.fi/ .

Herran siunaus juutalaisten auttamisesta olisi Hänen Henkensä vaikuttama herätys. Sen suuruus voisi olla jopa sellainen, että miljoona uskosta osatonta kääntyisi Messiaan Pelastajan Jeesuksen puoleen ja tulisi uskoon.

3. Venäläisten poislähtö Suomesta

Sen jälkeen kun kolmas maailmansota syttyisi, niin venäläiset alkaisivat valmistella poislähtöä Pohjois-Suomesta. Viljami Rauduskosken profetian mukaan länsi tekisi maihinnousun Poriin sodan loppuvaiheessa. Venäläiset tekisivät vielä ennen poislähtöään hyökkäyksen Porin satamaan ja muualle Porin lähistölle.

4. Viimeistään Venäjän häviön jälkeen Suomi saisi ainakin luovutetun Karjalan

Kuinka paljon Suomi saisi hoitaakseen Venäjän oloja lähialueelta riippuu eniten Venäjän tappiosta sodassa. Myös Suomen uskovien rukoukset maamme ja Herran tahdon toteutumisen puolesta vaikuttavat.

5. Kolmannen maailmansodan jälkeen tulee Ilmestyskirjan 13. luvun petojen aika

Sodan jälkeen voi mennä muutama vuosi ennen kuin pedot, maallinen ja hengellinen johtaja (todennäköisesti antikristus) saavat absoluuttisen vallan. Tällöin oltaisiin joka tapauksessa jo 2030-luvun puolella. Petojen valtaa kestää 3,5 vuotta.

Edellä lyhyesti miten usea profetia yhdistettynä tilanne voisi kehittyä ensi vuosikymmenen alkupuolelle asti.
Golden Valley
goldenvalley.fi

2

765

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "2. Herran pyhän kansan muutto idästä Suomen kautta Israeliin

      " Idän exodus olisi varmasti sellainen. "

      Missä HERRA, puhuu KIRJOITUKSISTA tästä asiasta?

      eli siis Pohjoisesta, tulee Efraim ja se mitä Jeremia on esille tuonnut, niin kuin oli Egyptistä lähtö.

      Nyt MISSÄ ovat Herran tietämät, jadonneet heimot!
      Geenit puhuvat kieltä mitä ei voi ohittaa.

      Nyt onko Intia ja Kiina, siis vänäjän osia ja sitten Pohjoista!

      nyt mitä sanoo Jumalan Sana?

      Est. 1:
      1 Ahasveroksen aikana-sen Ahasveroksen, joka hallitsi Intiasta Etiopiaan saakka, sataa kahtakymmentä seitsemää maakuntaa-siihen aikaan,

      Est. 8:
      9 Niin kutsuttiin kuninkaan kirjurit silloin, kolmannessa kuussa, se on siivan-kuussa, sen kahdentenakymmenentenä kolmantena päivänä, ja kirjoitettiin, aivan niinkuin Mordokai käski, määräys juutalaisille sekä satraapeille, käskynhaltijoille ja maaherroille sataan kahteenkymmeneen seitsemään maakuntaan, Intiasta Etiopiaan saakka, kuhunkin maakuntaan sen omalla kirjoituksella ja kullekin kansalle sen omalla kielellä; myös juutalaisille heidän kirjoituksellaan ja kielellään.

      Siis,
      Intiasta Etiopiaan saakka,

      nyt Esra totesi että monet eivät tienneet syntyperäänsä ja muutenkin on "omituista" että, vain Juuda ja Benjamin, heimoina ja sukuina mainitaa!

      Mutta, geeni kartta selitää, miksi!
      Jo Joosua eli Mooseksen jälkeen, osa, Israelin kansasta, esim Iskar ja Efraim, lähtivät pois, Herra luvatusta maasta, ja monet jo Egyptissä olessa, eli sieltä lähtien on sitten geeni karttaa tutkittava.

      Nyt siis.
      vaikka venäjä, mahdollisesti, Goog, ja tämäkään ei ole varmaa, niin on osana, Kiinan 200 miljoonaa sotilasta, siellä Isrealin vuorilla.

      NYT kuitenkin Jumala sanoo ,että he KAIKKI tuhotuvat!

      Mutta
      Ilmestyskirja sanoo:

      Ilm. 20:
      8 ja hän lähtee villitsemään maan neljällä kulmalla olevia kansoja, Googia ja Maagogia, kootakseen heidät sotaan, ja niiden luku on kuin meren hiekka.

      eli Goog, Maagog ja mitä lie muita ,ei ole tuhoutunut vaan voi hyvin ja VIELÄ KERRAN saa paha ja liittolaiset, yrittää, sitten tulee viimeinen ja lopullinen tuomio ja ratkaisu.

      Joten, Piho, lopeta nämä 'älyttömät' aivoituksesti!

      Pyri löytämään Herrassa RAUHA ja LEPO!

    • Anonyymi

      "5. Kolmannen maailmansodan jälkeen tulee Ilmestyskirjan 13. luvun petojen aika

      Sodan jälkeen voi mennä muutama vuosi ennen kuin pedot, maallinen ja hengellinen johtaja (todennäköisesti antikristus) saavat absoluuttisen vallan. Tällöin oltaisiin joka tapauksessa jo 2030-luvun puolella. Petojen valtaa kestää 3,5 vuotta."

      Joopa joo
      ja niinpä niin
      ja vai niin.

      Nyt, MIHIN SIJOITAT ,Efraimin tässä yhtälössä?
      Sillä, "Mooses" on se joka "pakottaa" eläin uhrit, Tempelissä, mutta Efraim "poistaa ne"!

      eli:

      Jer. 16:
      15 vaan: 'Niin totta kuin Herra elää, joka johdatti israelilaiset pohjoisesta maasta ja kaikista muista maista, joihin hän oli heidät karkoittanut'. Sillä minä palautan heidät heidän omaan maahansa, jonka minä annoin heidän isillensä.

      Jer. 23:
      8 vaan: 'Niin totta kuin Herra elää, joka johdatti ja toi Israelin heimon jälkeläiset pohjoisesta maasta ja kaikista muista maista, joihin minä olin heidät karkoittanut'. Ja niin he saavat asua omassa maassansa."

      Jer. 31:
      8 Katso, minä tuon heidät pohjoisesta maasta, kokoan heidät maan perimmäisiltä ääriltä. Heissä on sokeita ja rampoja ynnä raskaita ja synnyttäväisiä: suurena joukkona he palajavat tänne.

      14 Sentähden, katso, päivät tulevat, sanoo Herra, jolloin ei enää sanota: 'Niin totta kuin Herra elää, joka johdatti israelilaiset Egyptin maasta',

      SENTÄHDEN!
      6 Hänen päivinänsä pelastetaan Juuda ja Israel asuu turvassa. Ja tämä on hänen nimensä, jolla häntä kutsutaan: 'Herra on meidän vanhurskautemme'.
      7 Sentähden, katso, päivät tulevat, sanoo Herra, jolloin ei enää sanota: 'Niin totta kuin Herra elää, joka johdatti israelilaiset Egyptin maasta',

      SENTÄHDEN ja
      Asuu turvassa!
      ketkä, vihamiehet. eli Juuda ja Efraim!
      Jes. 11:
      13 Silloin katoaa Efraimin kateus, ja Juudan vihat häviävät. Efraim ei kadehdi Juudaa, eikä Juuda vihaa Efraimia.

      11 Ja sinä päivänä Herra vielä toisen kerran ojentaa kätensä hankkiakseen itselleen kansansa jäännöksen, joka on jäljellä Assurissa, Egyptissä, Patroksessa, Etiopiassa, Eelamissa, Sinearissa, Hamatissa ja merensaarilla.
      12 Hän nostaa viirin pakanakansoille ja kokoaa Israelin karkoitetut miehet; ja Juudan hajoitetut naiset hän kerää maan neljästä äärestä.
      13 Silloin katoaa Efraimin kateus, ja Juudan vihat häviävät. Efraim ei kadehdi Juudaa, eikä Juuda vihaa Efraimia.

      ja
      Jer. 31:
      6 Sillä päivä on tuleva, jolloin vartijat huutavat Efraimin vuorella: 'Nouskaa, lähtekäämme Siioniin Herran, meidän Jumalamme, tykö'.
      7 Sillä näin sanoo Herra: Riemuitkaa iloiten Jaakobista, kohottakaa riemuhuuto hänelle, joka on kansojen pää; kuuluttakaa, kiittäkää ja sanokaa: 'Auta, Herra, kansaasi, Israelin jäännöstä'.
      8 Katso, minä tuon heidät pohjoisesta maasta, kokoan heidät maan perimmäisiltä ääriltä. Heissä on sokeita ja rampoja ynnä raskaita ja synnyttäväisiä: suurena joukkona he palajavat tänne.
      9 Itkien he tulevat, ja minä johdatan heitä, kun he kulkevat rukoillen. Minä vien heidät vesipuroille, tasaista tietä, jolla he eivät kompastu. Sillä minä olen Israelin isä, ja Efraim on minun esikoiseni.

      ja LUE, huolella:
      " Sillä minä olen Israelin isä, ja Efraim on minun esikoiseni."!

      nyt, siis, onko kiinan rajalla oleva ,venäjä ( goog)
      sitten: "pohjoisesta maasta, kokoan heidät maan perimmäisiltä ääriltä. "

      Toki osaat, lukea, pyydä Jumalalta armoa että mysö ymmärtät mitä eri sanat tarkoittavat!

      Nyt Jos et muista, niin olen monesti tuonnut esille, mitä on tässä:

      Ap. t. 1:
      6 Niin he ollessansa koolla kysyivät häneltä sanoen: "Herra, tälläkö ajalla sinä jälleen rakennat Israelille valtakunnan?"
      7 Hän sanoi heille: "Ei ole teidän asianne tietää aikoja eikä hetkiä, jotka Isä oman valtansa voimalla on asettanut,
      8 vaan, kun Pyhä Henki tulee teihin, niin te saatte voiman, ja te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka".

      eli, TOKI HERRA vastasi JUURI SIIHEN MITÄ KYSYTÄÄN!

      joten lue ja opi!

      Herran TOINEN lammaslauma on jossain pohjoisessa. Missä HERRA HENKI LEPÄÄ!

      Joh. 10:
      16 Minulla on myös muita lampaita, jotka eivät ole tästä lammastarhasta; myös niitä tulee minun johdattaa, ja ne saavat kuulla minun ääneni, ja on oleva yksi lauma ja yksi paimen.

      Eli Juuda ja Efrai tulee YHDESKI!
      ja
      Sak. 6:
      8 Sitten hän huusi minut ja sanoi minulle näin: "Katso, ne, jotka lähtivät pohjoiseen maahan, saattavat minun Henkeni lepäämään pohjoisessa maassa".

      Opettaja opeta itseäsi!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2484
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      288
      2145
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      89
      2067
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1781
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1691
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1649
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1554
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1377
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1341
    10. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      110
      1271
    Aihe