Iltalehden propagandakoneisto uutisoi maahanmuuttajien tekemistä seksirikoksista

Anonyymi

Iltalehti luukutti tänään ensin Ruotsin jengitappeluista väittäen, että joukossa on "suhteettoman suuri määrä maahanmuuttajataustaisia".

Ilmeisesti toimittaja ei ole ikinä käynyt ja asunut lähiöissä missään päin maailmaa sillä ne halvempien vuokrien ja kauppojen halvempien hintojen vuoksi vetävät puoleensa ns. tavallisia työläisiä ja niihin lukeutuvat myös usein pienipalkkaisessa työssä olevan maahanmuuttajat. Ruotsin jengiongelma ei ole maahanmuuttajat vaan se, että lähiöissä muodostuu jengejä ja tottakai siellä asuvat nuoret ajautuvat niihin mukaan. Eiran jengissä tuskin olisi niin montaa maahanmuuttajataustaista kuin Kontulan jengissä, eikä perus duunarin palkalla elä Ullanlinnassa tai Tukholman hienostoalueella kukaan - olipa maahanmuuttaja tai ei.

Nyt sitten Iltalehti kirjoittaa, että seksuaalirikoksista 38% on ulkomaalaisten tekemiä ja huomauttaa, että Suomessa asuu vain vähän yli 400 000 ulkomaalaista.

Suomen 5.6 miljoonaan asukkaaseen suhteutettuna 400 000 ulkomaalaisen saavuttama 38% onkin todella paljon ja antaa vaikutelman, että pieni joukko aiheuttaa paljon ongelmia.

Iltalehti jättää kuitenkin omassa maahanmuuttovastaisessa propagandassaan mainitsematta, että jos Suomen väkiluvusta jätetään pois naiset, lapset ja eläkeläiset jäljelle jääkin enää murto-osa tuosta 5.6 miljoonasta.

Naisia oli Suomessa vuonna 2020 noin 2.7 miljoonaa pitäen sisällään myös maahanmuuttajanaiset.
Lapsia oli Suomessa noin 1 miljoona pitäen myös sisällään maahanmuuttajat.
Työeläkkeellä olevia oli Suomessa 2020 noin 1.3 miljoonaa ja jos oletaan, että heistä puolet on naisia niin se tekee 650 000 miestä

Tässä on oletettu siis, että nainen ei muka ikinä syyllisty seksirikoksiin ja laskettu mukaan 18-65 vuotiaat miehet jotka olettavasti syyllistyvät noihin rikoksiin.

5.6 miljoonasta siis kun vähennetään naisten, lasten ja eläkkeellä olevien miesten määrä jälkelle jää 1 250 000 työikäistä miestä, eli 18-65 vuotiasta miestä, joista noin 200 000 on maahanmuuttajataustaisia.

Tuohon määrään suhteutettuna ulkomaalaisten tekijöiden määrä ei olekaan enää niin merkittävän suuri määrä maahanmuuttajien kokonaismäärään verraten vaan suomalaisten tekijöiden määrä korostuu entisestään.

Iltalehti ei myöskään tietenkään mainitse, että 68% rikoksista on ihan supi-suomalaisten tekemiä, joten maahanmuuttajataustaiset ovat tässä selkeässä vähemmistössä.

Eli oikeiden faktojen valossa maahanmuuttajien tekemät seksuaaliset rikokset ovat väestön määrän suhteen melko hyvin suhteessa tuon 38% kanssa eikä mitään erikoista piikkiä ole.

Yksikään rikos ei ole oikeutettu mutta suurimmilla medioilla ei pitäisi olla valta myöskään lietsoa kansaa ja luoda mielikuvia jotka eivät pidä paikkaansa.

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Tärkeä kysymys!

        Haluatko sinä, mies, minut?
        Ikävä
        91
        1525
      2. Asiallinen lähestyminen

        Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
        Sinkut
        171
        1220
      3. En tiedä..

        Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
        Ikävä
        104
        1070
      4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

        Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
        Suomalaiset julkkikset
        15
        957
      5. Mitäs nainen

        Meinaat tehdä viikonloppuna.
        Ikävä
        83
        885
      6. Suhde asiaa

        Miksi et halua suhdetta kanssani?
        Ikävä
        66
        803
      7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

        Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
        Ikävä
        40
        777
      8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

        tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
        Ikävä
        60
        744
      9. Vedalainen metafysiikka

        Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
        Hindulaisuus
        289
        743
      10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

        Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
        Ikävä
        107
        738
      Aihe