Adolf Hitler Suomen rauhantunnusteluista 19.3.1945

Anonyymi

Adolf Hitler - haastattelu ruotsalaiselle sanomalehdelle

"Stockholm Tidningen"

19. maaliskuuta 1944

Kysymys : Ulkomaiset uutiset väittävät, että Fuhrer on yrittänyt lähestyä Ruotsin kuningas Kustaaa, koska Ruotsin kuningas tarjosi sovittelua Suomen kanssa. Onko tämä oikein?

Vastaus: Ei, tämä ei pidä paikkaansa. En tiedä miksi minun olisi pitänyt ottaa tällainen askel. En ole tietoinen siitä, onko kuningas Kustaa yrittänyt saada vaikutuksensa Suomeen tässä asiassa ja ennen kaikkea milloin tämä oletettavasti tapahtui. Jos tämän pitäisi kuitenkin olla totta, kyse on puhtaasti ruotsalaisesta asiasta.

Kysymys: Saanko tässä yhteydessä kysyä teiltä, ​​miten arvioitte tilanteen aselevon ehtojen perusteella?

Vastaus: Arvioin neuvostojen ilmoittamat aselepoehdot täsmälleen sellaisina kuin ne oli tarkoitettu. Tietenkin niiden tavoitteena on saada aikaan tilanne Suomessa, jossa vastarinta ei olisi mahdollista, jotta he voisivat toteuttaa suomalaisten kanssa sen, mitä Molotov vaati Berliinissä tuolloin. Sillä ei ole mitään väliä, mitä iskulauseita tai tekosyitä liittyy neuvostoliiton ehtojen julkistamiseen. Kyse on silmukan asettamisesta uhrin kaulan ympärille, jotta se voidaan kiristää oikeaan aikaan. Se, että Neuvostoliitto kokee pakottavansa tällaiseen askeleeseen, osoittaa, kuinka skeptisesti se arvioi omaa sotilaallista potentiaaliaan. Kukaan ei voi epäillä bolshevismin lopullista päämäärää: ei-venäläisten, ei-bolshevikkisten Euroopan kansojen tuhoamista. Tässä tapauksessa kyse on suomalaisten tuhoamisesta.

Kysymys: Toistuvasti on esitetty kysymys Englannin ja Yhdysvaltojen takauksista Suomelle. Mitä mieltä olette tällaisista takuista Suomelle?

Vastaus: Kysymys Suomen takauksista Englannista ja Amerikan Yhdysvalloista teki lopun siitä, että alistuminen suomalaisille oli miellyttävämpää. Käytännössä kaikki englantilaisten tai amerikkalaisten takaukset olisivat utopistisia. Kumpikaan Englanti tai Amerikan Yhdysvallat eivät pystyisi sanomaan voittajalle Neuvostoliitolle lopullisia tavoitteita, vaikka niiden halutaankin tekevän niin. Todellisuudessa Englanti tai Amerikka eivät kuitenkaan vähiten halua puuttua rehellisesti tällä tavalla. Molemmissa maissa samat vallat hallitsevat-vaikka porvarillisen naamion takaa-jotka väärinkäyttävät valtaa avoimesti väkivallalla. Yhdysvaltojen takauksista Saksalla oli jo omat kokemuksensa niistä maailmansodan päätyttyä. Wilsonin lupaamat juhlalliset neljätoista pistettä unohdettiin, kun Saksa laski aseensa. Todellisuudessa jokainen yksittäinen kohta johti päinvastoin kuin mitä saksalainen kansa oli juhlallisesti luvannut. Puolan tapaus on silmiinpistävä esimerkki Ison -Britannian takausten arvosta. Lisäksi Englanti ja Amerikka kohtaavat vakavia sisäisiä kriisejä. Kysymys ei ole siitä, pystyvätkö he välttämään bolshevismin, vaan kuinka kauan he voivat välttää bolshevikkivallankumouksen omissa maissaan. Kuten aina kansojen elämässä, maan oma vahvuus on ainoa tae jatkuvalle olemassaololle.

16

173

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Otsikossa on väärä päivämäärä, oikea on luonnollisesti 19.3.1944

   • Anonyymi

    Typerää satuilua.
    Hitler ei antanut lehtihaastatteluja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Typerää satuilua.
    Hitler ei antanut lehtihaastatteluja.

    Valehtelet


   • Anonyymi

   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Hitler ajatteli yhdellä kiveksellä.

  • Anonyymi

   Grofaz puhui usein kylänmiesten ja vastaantulijoiden kanssa hulluja.

   • Anonyymi

    Riippuu siitä ,miltä kannalta asioita ajattelee, Hitlerin ja Saksan kannalta Suomi oli elintärkeä Saksan sotatalouden kannalta, koska Suomi tuotti 75% Saksan tarvitsemasta nikkelistä, 50% Saksan tarvitsemasta mangaanista ja 10% Saksan tarvitsemasta kuparista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Riippuu siitä ,miltä kannalta asioita ajattelee, Hitlerin ja Saksan kannalta Suomi oli elintärkeä Saksan sotatalouden kannalta, koska Suomi tuotti 75% Saksan tarvitsemasta nikkelistä, 50% Saksan tarvitsemasta mangaanista ja 10% Saksan tarvitsemasta kuparista.

    Näinhän asiat olivat todellisuudessa, mutta pöhveleiden kaaliin meni paremmin, kun puhui idän barbaarilaumoista.


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Hitler ei antanut haastatteluja sodan aikana.

    Tiedotusvälineiden pyyntöihin vastattiin avustajien laatimalla lausunnolla,jonka yleensä propagandaministeri Goebbels viimeistelija ja Hitler hyväksyi.

    Eritoten marraskuusta -44 lähtien Hitler eli eristettynä valtakunnan kansliassa ja lopuksi bunkkerissaan. Hän asioi käytännössä vain lähipiirinsä kanssa ja tapasi hyvin vähän sen ulkopuolisia.
    Hitlerin ulkonäkö alkoi herättää kauhistelua jo syksyllä -43 hänen sairasteltuaan.


  • Anonyymi

   Lopulta kuitenkin mahtava Puna-armeija teki lopun Hitlerin haastatteluista ja siinä sivutöinään pisti ruotuun myös suur-suomalaiset natsit, eiks je?

  • Anonyymi

   Hitlerin suoltamaa sontaa. Lopulta Suomen näivetti natsien peruskannattajat eli savupiippuduunarit ja maanomistajat, ei Venäjä. Onhan se aina mukavampaa pelotella venäläisten antamalla murhatuholla, kun itse haluaa hakata ja riistää toisia suomalaisia mielin määrin.

  • Anonyymi

   Adolf oli hyvä jätkä, olis vaa pikkasen uskonut alaisiinsa ! Nii olis meillä kesämökki Tolvajärvellä .-

   JR:2

  • Anonyymi

   Käviköhän GUGB Adin kassakaapilla.

  • Anonyymi

   Teksti on tosiaankin suoraan Göbbelsin kynästä. Juuri noin propagandaministeri ajatteli USA:sta ja briteistä. Erityisen selvästi tämä käy ilmi Puolan takauksista puhuttaessa, jotka britit pettivät. On teksti tietysti Hitlerillekin annettu tiedoksi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Nyt Sanna Marin sitten esittää katuvaa, voi päivää sentään!

   Sannukka vaatii, että kulttuuriin kohdistetut leikkaukset perutaan....siis niin pelle pääministeri kuin olla voi. SDP:n tuoreet kannanotot ovat herät
   Maailman menoa
   608
   9579
  2. Some repesi! Linda Lampenius jakoi alusvaatekuvan: "Wow!", "Siis niin UPEA kuva!", "Fantastiskt!"

   Linda Lampenius on jakanut Instagramissa kuvan mallivuosiltaan, jossa on ysärityyli kohdillaan... Lampenius tunnettiin Suomessa lähinnä viihdetähtenä,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   18
   4683
  3. Satu Tuomisto näpäytti Sofia B, oli ollut kuntosalilla täydessä meikissä .

   Eikö voi edes kuntosslilla käydä ilman monen sentin kasvomeikkiä, siitä nähtiin et teatteria on se salilla käyminenkin sillä .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   195
   2995
  4. "Tyttöjen kanssa ulos"

   Keski-ikäinen vaimoni lähtee "tyttöjen kanssa ulos" ja pukeutuu kaikkein seksikkäimpiin pikkuhousuihin mitä kaapista löytyy. Ne eivät paljoa peitä eik
   Sinkut
   296
   2864
  5. Wow! Dannyyn, 79, liitetty Helmi Loukasmäki, 20, aistikkaana punaisissa kynsissään: "Kuuma kaunotar"

   Helmi, 20, on lähtenyt ulkokuvauksiin syksyn ihmeitä kummastelemaan. Danny, 79, puolestaan lähtee keikkarundille vanhojen kavereidensa kanssa: Kai Lin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   2752
  6. Espen Andersen Bråthen, siinä tekijä, asiaa tutkitaan terroritekona

   Varmuus on tullut, että tyyppi on kääntynyt islamiin. Eli on siis suvakkojen suosikkeja. Näin Norjassa. Joko somessa musset juhlii, kuten Lars Vilksi
   Maailman menoa
   90
   1245
  7. Piikitykset tulisi lopettaa!

   Koronarokotukset pitäisi keskeyttää - haittavaikutuksia on jo liikaa - pitkäaikaisvaikutuksia ei tunneta - teho on huono ja lyhyt - luonnollinen immun
   Maailman menoa
   346
   858
  8. Sensuuri kaatoi Tokentuben.

   Ja mikä ajoitus, tänään äänestetään rokotepassista ja on mielenosoitus siitä eduskuntatalon edessä.
   Maailman menoa
   274
   759
  9. Martina leijailee taas jossain pilvissä

   Revenge body tulee kuulemma olemaan tajunnan räjäyttävä😂. Joku pilipali ohjelma mikä tulee jostain maksulliselta kanavalta. Kyllä on suuret luulot yh
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   720
  Aihe