Adolf Hitler Suomen rauhantunnusteluista 19.3.1945

Anonyymi

Adolf Hitler - haastattelu ruotsalaiselle sanomalehdelle

"Stockholm Tidningen"





19. maaliskuuta 1944



Kysymys : Ulkomaiset uutiset väittävät, että Fuhrer on yrittänyt lähestyä Ruotsin kuningas Kustaaa, koska Ruotsin kuningas tarjosi sovittelua Suomen kanssa. Onko tämä oikein?



Vastaus: Ei, tämä ei pidä paikkaansa. En tiedä miksi minun olisi pitänyt ottaa tällainen askel. En ole tietoinen siitä, onko kuningas Kustaa yrittänyt saada vaikutuksensa Suomeen tässä asiassa ja ennen kaikkea milloin tämä oletettavasti tapahtui. Jos tämän pitäisi kuitenkin olla totta, kyse on puhtaasti ruotsalaisesta asiasta.



Kysymys: Saanko tässä yhteydessä kysyä teiltä, ​​miten arvioitte tilanteen aselevon ehtojen perusteella?



Vastaus: Arvioin neuvostojen ilmoittamat aselepoehdot täsmälleen sellaisina kuin ne oli tarkoitettu. Tietenkin niiden tavoitteena on saada aikaan tilanne Suomessa, jossa vastarinta ei olisi mahdollista, jotta he voisivat toteuttaa suomalaisten kanssa sen, mitä Molotov vaati Berliinissä tuolloin. Sillä ei ole mitään väliä, mitä iskulauseita tai tekosyitä liittyy neuvostoliiton ehtojen julkistamiseen. Kyse on silmukan asettamisesta uhrin kaulan ympärille, jotta se voidaan kiristää oikeaan aikaan. Se, että Neuvostoliitto kokee pakottavansa tällaiseen askeleeseen, osoittaa, kuinka skeptisesti se arvioi omaa sotilaallista potentiaaliaan. Kukaan ei voi epäillä bolshevismin lopullista päämäärää: ei-venäläisten, ei-bolshevikkisten Euroopan kansojen tuhoamista. Tässä tapauksessa kyse on suomalaisten tuhoamisesta.



Kysymys: Toistuvasti on esitetty kysymys Englannin ja Yhdysvaltojen takauksista Suomelle. Mitä mieltä olette tällaisista takuista Suomelle?



Vastaus: Kysymys Suomen takauksista Englannista ja Amerikan Yhdysvalloista teki lopun siitä, että alistuminen suomalaisille oli miellyttävämpää. Käytännössä kaikki englantilaisten tai amerikkalaisten takaukset olisivat utopistisia. Kumpikaan Englanti tai Amerikan Yhdysvallat eivät pystyisi sanomaan voittajalle Neuvostoliitolle lopullisia tavoitteita, vaikka niiden halutaankin tekevän niin. Todellisuudessa Englanti tai Amerikka eivät kuitenkaan vähiten halua puuttua rehellisesti tällä tavalla. Molemmissa maissa samat vallat hallitsevat-vaikka porvarillisen naamion takaa-jotka väärinkäyttävät valtaa avoimesti väkivallalla. Yhdysvaltojen takauksista Saksalla oli jo omat kokemuksensa niistä maailmansodan päätyttyä. Wilsonin lupaamat juhlalliset neljätoista pistettä unohdettiin, kun Saksa laski aseensa. Todellisuudessa jokainen yksittäinen kohta johti päinvastoin kuin mitä saksalainen kansa oli juhlallisesti luvannut. Puolan tapaus on silmiinpistävä esimerkki Ison -Britannian takausten arvosta. Lisäksi Englanti ja Amerikka kohtaavat vakavia sisäisiä kriisejä. Kysymys ei ole siitä, pystyvätkö he välttämään bolshevismin, vaan kuinka kauan he voivat välttää bolshevikkivallankumouksen omissa maissaan. Kuten aina kansojen elämässä, maan oma vahvuus on ainoa tae jatkuvalle olemassaololle.

21

545

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Otsikossa on väärä päivämäärä, oikea on luonnollisesti 19.3.1944

      • Anonyymi

        Typerää satuilua.
        Hitler ei antanut lehtihaastatteluja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Typerää satuilua.
        Hitler ei antanut lehtihaastatteluja.

        Valehtelet


      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Hitler ajatteli yhdellä kiveksellä.

      • Anonyymi

        Adolf nussi aivoillaan 500 miljoonaa kannattajaa sotiinsa. Oliko suuret aivot, kun näin hyvin meni


    • Anonyymi

      Grofaz puhui usein kylänmiesten ja vastaantulijoiden kanssa hulluja.

      • Anonyymi

        Riippuu siitä ,miltä kannalta asioita ajattelee, Hitlerin ja Saksan kannalta Suomi oli elintärkeä Saksan sotatalouden kannalta, koska Suomi tuotti 75% Saksan tarvitsemasta nikkelistä, 50% Saksan tarvitsemasta mangaanista ja 10% Saksan tarvitsemasta kuparista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Riippuu siitä ,miltä kannalta asioita ajattelee, Hitlerin ja Saksan kannalta Suomi oli elintärkeä Saksan sotatalouden kannalta, koska Suomi tuotti 75% Saksan tarvitsemasta nikkelistä, 50% Saksan tarvitsemasta mangaanista ja 10% Saksan tarvitsemasta kuparista.

        Näinhän asiat olivat todellisuudessa, mutta pöhveleiden kaaliin meni paremmin, kun puhui idän barbaarilaumoista.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Hitler ei antanut haastatteluja sodan aikana.

        Tiedotusvälineiden pyyntöihin vastattiin avustajien laatimalla lausunnolla,jonka yleensä propagandaministeri Goebbels viimeistelija ja Hitler hyväksyi.

        Eritoten marraskuusta -44 lähtien Hitler eli eristettynä valtakunnan kansliassa ja lopuksi bunkkerissaan. Hän asioi käytännössä vain lähipiirinsä kanssa ja tapasi hyvin vähän sen ulkopuolisia.
        Hitlerin ulkonäkö alkoi herättää kauhistelua jo syksyllä -43 hänen sairasteltuaan.


    • Anonyymi

      Lopulta kuitenkin mahtava Puna-armeija teki lopun Hitlerin haastatteluista ja siinä sivutöinään pisti ruotuun myös suur-suomalaiset natsit, eiks je?

    • Anonyymi

      Hitlerin suoltamaa sontaa. Lopulta Suomen näivetti natsien peruskannattajat eli savupiippuduunarit ja maanomistajat, ei Venäjä. Onhan se aina mukavampaa pelotella venäläisten antamalla murhatuholla, kun itse haluaa hakata ja riistää toisia suomalaisia mielin määrin.

    • Anonyymi

      Adolf oli hyvä jätkä, olis vaa pikkasen uskonut alaisiinsa ! Nii olis meillä kesämökki Tolvajärvellä .-

      JR:2

    • Anonyymi

      Käviköhän GUGB Adin kassakaapilla.

    • Anonyymi

      Teksti on tosiaankin suoraan Göbbelsin kynästä. Juuri noin propagandaministeri ajatteli USA:sta ja briteistä. Erityisen selvästi tämä käy ilmi Puolan takauksista puhuttaessa, jotka britit pettivät. On teksti tietysti Hitlerillekin annettu tiedoksi.

    • Anonyymi

      Samanlaista tekstiä pöhveIi suoltaa tälle palstalle vielä 80 vuotta myöhemmin:-D

    • Anonyymi

      Tuskinpa Aatu olisi kysellyt neuvoja Ruotsin homokuninkaalta.

    • Anonyymi

      Keitel ja Jodl molemmat vahvistavat nämä Hitlerin sanat 18.7.1944 tilannehuoneen päivittäisessä katsauksessa:"En juurikaan epäile erehtyneeni kun lausun,että suomalainen täikansa selvisi bolsevikkien ensimmäisestä hyökkäyksestä vain tuon mitättömän valtion arjalaisen aineksen uhrautuvan taistelun ansiosta,kuten ruotsalaiset ystävämme,joihin en muuten hetkeäkään luota sikäli kuin bolsevikkien saappaiden nuolemisesta on kysymys,edustajillemme ovat todistaneet!
      Itseasiassa on pitemmän ajanjakson etumme,että bolsevikit edetessään tuhoavat tuon mongoliveren ja juutalaisen vaikutuksen turmeleman täikansan jonka arjalainen osa luonnollisesti siirtyy luonnolliseen piiriinsä Ruotsiin,vahvistaen sen puolustuskykyä!Kun sitten pian heitämme slaavit ja mischlingit Aasian puolelle omasta elintilastamme voimme uudisasuttaa Suomen arjalaisella aineksella.Se on kaikin puolin paras ratkaisu!"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      133
      1888
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe