Romanovit suunnittelevat Putinin perinteiden jatkamista mutta on käärme kainalossa

Anonyymi

Aatelisesta hääjuhlasta Venäjällä löydettiin salattuja merkityksiä – mutta eikö Putin pelkää Romanovien pyrkivän takaisin valtaan?

KAIKILLE paikalla olleille juhlavieraille oli kuitenkin selvää, että ilman Kremlin lupaa ja myötävaikutusta koko hääjuhlan järjestäminen ei olisi ollut Venäjällä edes mahdollista.

Kaiken lisäksi juhlavieraiden turvallisuudesta vastasi Venäjän liittovaltion suojelupalvelu FSO – eli sama organisaatio, joka turvaa myös Putinin itsensä henkeä.

Häiden yksi kuumimmista kysymyksistä kuuluukin: mistä Venäjällä nyt tuulee ja onko Romanovien suvun hääjuhlalla sittenkin jokin suurempi merkitys?

Tämä on Venäjän historian ja nykyisen poliittisen historian kannalta äärimmäisen tärkeä askel. Paljon tärkeämpi tapahtuma kuin mitkään vaalit, Terehov vastasi empimättä.

Kaikki riippuu Jumalasta, kukaan ei voi tietää etukäteen, mitä tapahtuu. Venäjällä ei mitään voi ennustaa etukäteen, Terehov muotoili.
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008304228.html

18

120

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Laillinen hallitsija valtaan. Poliittiset vangit vapaaksi, Putinille yhteiskuntapalvelusta loppuiäksi HLBT järjestöissä.

   Ja naurettaville Venäjän trolleille hoitolaitos virikkeellisellä toiminnalla perinteisillä työvälineillä hoidettavalla hiili- ja uraanikaivoksella toispuolella napapiirin.

  • Anonyymi

   Maaorjatsaarin perillinenkö valtaan?

  • Anonyymi

   Talidominikin on parempi kuin vaihtoehto presidentiksi kuin KGB:n myrkkymurhaaja.

   • Anonyymi

    Eli USA:n myrkyttäjät on parempii?


  • Anonyymi

   Venäjä hajoaa 10 vuoden sisällä ja Suomi ottaa öljyputket ja kaasuputket haltuunsa, korjaa ne ja laittaa nykyaikaiset vehkeet asemille.
   Kaasun hinta tippuu 90% mutta siitä huolimatta tavallisten venäläisten tulot nousee 80% kun ketkuilijat on laitettu vapautettujen toisinajattelijoiden selleihin.

   Pro Venäjä puolueen puh. joht.

  • Anonyymi

   Venäjä vapaaksi ja Putin saa olla mustanmeren palatsissaan.
   Kytkettynä kaulapannalla ja ketjulla seinään...miksei kattoonkin?
   .

   • Anonyymi

    Puuuuuuuuuuuuuuuute Putte?


  • Anonyymi

   Nooo tuskin nyt sentään

   Eiköhän kyseeessä ole VAIN Luxemburgin satuhäät?

  • Anonyymi

   Venäjä on kapitalistimaa ja siellä ei pääse monarkiat pääse valtaan vaan oli show menneiden aikojen kunniaksi

  • Anonyymi

   No sielä Lontoossa ainakin tää tää tää seko ---- päisyys niinkuin --- ja niinhän se --- kai--- niinkuin ---vai --- mitäs tämä --- ???????

  • Anonyymi

   Putin aikoo julistaa itsensä kuninkaaksi.

   Hän teetti itselleen uuden syntymätodistuksen jonka mukaan hän olikin potra poika ja Romanovin jälkeläinen suoraan vajakissa polvessa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   No nyt on Puttella sellainen lepopaikka että Korean pullukkakin sopii sinne mukaan.

  • Anonyymi

   "Romanovit suunnittelevat Putinin perinteiden jatkamista mutta on käärme kainalossa"

   Oh Hoh!

   Jo se on myrkkykäärme niin kainalossaa on paljon imusolmukkeita ja homma on aikaa nopee selvä. Eli tuosta käärmekainaloisesta ei ole uhkaksi kenellekään.

  • Anonyymi

   Kyllä kelpaa viettää kuolinpäivät noin komeassa mauseleumissa.
   Lauleskella pitkät päivät.

  • Anonyymi

   Ludvig II oli Baijerin kuningas vuosina 1864–1886. Hänet muistetaan käytökseltään omalaatuisena kuninkaana, joka rakennutti useita satumaisen hienoja linnoja. Ludvig II rakennutti Neuschwansteinin linnan yksityiseksi residenssikseen. Linna ei sisältänyt tiloja hoville, vaan ainoastaan Ludvig II:lle ja palvelijakunnalle. Kuningas omisti linnan itsensä lisäksi säveltäjä Richard Wagnerille.
   Kuningas muutti asumaan keskeneräiseen linnaan 1886, kun rakennustyöt olivat jatkuneet jo liki 20 vuotta.
   Kesäkuun 9. päivä 1886 Ludvig syrjäytettiin julistamalla hänet mielisairaaksi. Wikipedia

   Tarina on melkolailla yhdenmukainen erään meidän aikamme mielisairaan ja satumaailmoissa elävän "omalaatuisuuden" toimien kanssa? Sillä erotuksella, että Richard Wagnerin sijasta tällä nykyisellä "skitsofreenikolla" fanaattinen ihailu kohdistuu Josef Staliniin, vähän erilaisista teoista tunnettuun "neroon".
   Ja myös sillä, että Ludvig saattoi vahingossa aiheuttaa joidenkin rakentajien kuoleman hoputtaessaan heitä aina vain nopeampaan työtahtiin vaarallisilla työmailla!
   Mutta meidän aikamme mielisairas rakastaa "listiä" ihmisiä harrastusmielessä! Hän rakastaa löytää uusia, ja entistä vaikeammin todistettavia tapoja lopettaa ihmisen elintoiminnot. Siinä ovat olleet jo Polonium 210 ja Novitshok testeissä. Tosin jälkimmäisen tuntemus on lapsenkengissä, kun eivät osanneet töhriä Skripalien ovenkahvaan ja Navalnyin sinisiin kalsareihin riittävästi talkkia ( Muistakaapa räjäytetyistä kerrostaloista löytyneet "sokerisäkit )! Mutta sydämen pysäyttämiseen lienee jo hyvä aine löytynyt? Navalnyitä heti alussa hoitanut Omskilaisen sairaalan ylilääkäri sen hengellään todisti! Kuin myös tutkija Matthew Puncher, joka määritti Litvinenkon saaman poloniumannoksen määrän. Hän löytyi myöhemmin kotinsa keittiöstä kuolleena puukotettuaan itseään kahdella eri veitsellä seitsemäntoista kertaa!!!
   Muilta osin elämäntarinat täsmäävät! Molempien tavoitteena on ollut tehdä itsensä "kuolemattomaksi" ulkoisella prameudella ja kullatuilla vessaharjoilla! Uransa alussa tämä "ansiottoman arvonnousun" kokenut pääministeri lupasi listiä kaikki "tsetseeniterroristit" vaikka sitten ulkohuussiin!! Aikookohan nyt sitten kullatulla vessaharjalla siivota mielestänsä kaikki Tsetseniassa suorittamansa ihmisoikeuksien loukkaukset?
   Luulen, ettei hän kykene edes katumukseen! Nytkin on kaavailemassa Venäjän omaa ihmisoikeustuomioistuinta.
   Ludvig oli vallassa 22 vuotta, kunnes kuoli hukkuen epäselvissä olosuhteissa. Naapurimme diktaattorilla on alkanut 21. vuosi vallassa. Voisikohan satumme päättyä niin onnellisesti, että noiden kahden "vajaamielisen" elämäntarinat noudattaisivat viimeiseen loppuun asti samaa kaavaa.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Nainen kuoli saatuaan Pfizer -koronarokotteen

   BBC: New Zealand woman dies after receiving Pfizer vaccine https://www.bbc.com/news/world-asia-58380867
   Seinäjoki
   266
   7442
  2. Bile-Sanna laittoi ylimielisen insta-viestin

   Nyt se keulii taas. Ylimielinen bile-Sanna kuittailee boomereille. Marinin mielestä muut on retuja paitsi hänen bilejenginsä. Viestin voi tulkita niin
   Maailman menoa
   647
   3956
  3. Pohjanoteeraus tuotannolta

   Juuri, kun kaikki luisti hyvin tuotannon suunnasta, niin sitten tuli tämä huti, että Minna, mitääntuottamaton, hihittelevä puutarhatonttu otettiin tak
   Big Brother
   35
   2421
  4. Onko sulla nainen tunteita vieläkin mua kohtaan

   Nään unia susta ja en voi olla ajattelematta sua 🙂 ja kun välillä ajattelen tuntuu kuin säkin ajattelisit mua kehossa kihelmöi lämpimät aallot ja jo
   Ikävä
   83
   2277
  5. Tänään kerrottiin 1 732 uudesta koronavirustartunnasta

   "Sairaalahoidossa olevien koronapotilaiden yhteismäärä on noussut perjantaista kymmenellä ihmisellä, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Suomessa
   Maailman menoa
   135
   1957
  6. Rokotevastaiset julistivat sodan Suomelle

   https://www.verkkouutiset.fi/hs-raju-viestitulva-kansanedustajille-se-on-sota-nyt/ "Se on sota nyt!" Rokotevastainen äärioikeisto on julistanut Suome
   Maailman menoa
   395
   1602
  7. Menetit elämäsi rakkauden

   Miltä se mahtaakaan tuntua?
   Ikävä
   86
   1475
  8. Abdulhakim Irfani tuomittiin törkeästä raiskauksesta

   "Yöhoitaja raiskasi asumispalveluyksikön asukkaan useita kertoja". https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/cba42110-4436-46bb-a0d5-9d7bc85f1bdb Helsingin
   Maailman menoa
   63
   1335
  9. Sanna Marinin boomer-päivitys sai somen kuumaksi.

   Sanna Marinin boomer-päivitys sai somen kuumaksi – näin poliitikot reagoivat: ”Pilkkaa sodan jälkeisiä sukupolvia” Pääministeri Sanna Marin julkaisi
   Pori
   212
   1284
  10. TTK-tippuja Sita Salminen sai poikkeuksellista palautetta Mikko Leppilammelta: "Tiedättehän te..."

   Mikko Leppilampi oli todellakin tilanteen tasalla suorassa TTK-lähetyksessä. Tsemppiä Sita Salminen, tanssit todella upeasti ja olisit ansainnut jatko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   4
   1239
  Aihe