Ainoa ongelma on ihmisten lukumäärä maapallolla, tuhoaa luonnon ja muut eläimet

Anonyymi

Ainoa ongelma josta tulee kaikki muut ongelmat tulee ja maapallo muutetaan lopullisesti.

Ison kädellisen apinan ihmisen lukumäärä yli 7 miljardia. Kun katsotaan miten valtava määrä on maapallosta ihmisen toiminnan alla niin se on kestämätön.

Muut lajit vähenee kokoajan. Se on iso ongelma kun jossakin vaiheessa on ihmiset keskenään tällä planeetalla, silloin on myöhäistä.

Kun on miljardeja ihmisiä niin ruokaa ei saa luonnollisesti eli keräämällä tai metsästämällä. Luonto ja muut eläimet, kalat, marjat tuo 100% turvan ja kasvatavat itsestään, nämä on katoamassa kokoanaan.

Kestävä määrä olisi korkeintaan 500 miljoonan tai miljardin välissä.

18

113

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sitä vaan ei tunnu yksikään ilmaston lämpenemisestä huolissaan oleva ilmasto aktivisti, tutkija ja ympäristön tilasta huolissaan olevat tunnustavan, eikä toteavan, että ihmisiä on liikaa.
   Ihmisiä on 6 miljardia liikaa,
   Ilmaston lämpenemisen ja luonnonvarojen hupenemisen estämiseksi ainut keino on ihmismäärän vähentäminen ja väestönkasvun pysäyttäminen.
   Joka sekunti syntyy kymmeniä uusia vauvoja, jotka elämänsä aikana aiheuttavat miljoonia tonneja hiilidioksidia ilmakehään.

  • Anonyymi

   Globalistit ovat puhuneet, että maailman väestöä pitäisi vähentää 70%. Erikoista on, että WEF ilmoitti äskettäin, että masilman väestöstä täytyy saada 70%, rokotettua kokeellisella geenirokotteella. Tuon porukan rokotuspakotteissa haisee pahasti pahuus.

  • Anonyymi

   No ilmankos on niin kova pakkomielle rokottaa porukkaa. Sille 70 % :lle myrkkypiikki ja 30 %: lle plaseboa.

  • Anonyymi

   jOskus 70-luvulla oli oppeja että ihmisiä on liian paljon, ja siittä tuli vihreet vissiin. Mutta ei ne jutut ole enään suosittuja. Silloinen tieteis-fictio-kirjallisuus oli kanssa sellaista missä se ylipopulaatio oli iso uhka ja soilentgreeni oli tehty ihmisistä. Mutta nyky tieteisfantasia on warhammer40000 jossa ihmiset on miljoonilla planeetoilla ja palvovat fanaattisesti kuolutta Keisariaan,

  • Anonyymi

   "Ainoa ongelma on siionistit ja vihervassarit,ilman teitä olisi rauha"!!!

  • Anonyymi

   Väestömäärä on se ongelma, joka on pakko antaa korjaantua tai kaikki muu on aivan turhaa. Ihan turha luulla pelastavansa maailmaa alentamalla asunnon lämpötilaa asteella tai käyttämällä julkisia. Ne ovat hyttysen paska kokonaisuudessa.

   Ihmiset tarvitsevat ruokaa, ruoan valmistusta, vettä, vaatteita ja asumuksen ja vaikka ne olisivat kuinka yksinkertaisia tahansa, näiden tarpeiden täyttäminen liian suurelle määrälle otuksia on kertakaikkiaan mahdottomuus.

   Maapallolle olisi ollut erittäin hyvä asia, jos korona olisi loiventanut rivejä oikein kunnolla. Yksilötasolla toki se olisi ollut monille kauhea kokemus, kuten sota tai nälänhätä tai luonnonmullistus.

   • Anonyymi

    Älä huoli. Taitaa se rokote harventaa rivejä koronaa enemmän, mutta vaan hitaammalla tahdilla.


   • Anonyymi

    Ihmisiä ei ole lainkaan liikaa. Ihmisten määrä jää alle yhdeksän miljardin ja alkaa laskemaan.
    Ihmiset eivät halua monetkaan enää huolehtia muista vaan ovat mukavuudenhaluisua ja lapsenhankinta sitoisi ja rajoittaisi heitä liiaksi.
    Rokotehaittojen kieltäminen ja niistä vaikeneminen osoittaa myös, etteivät ihmiset välitä muista, vaan vain itsestään. Kun yhdeksän kymmenestä ei saa rokotteesta vielä vakavaa haittaa, tuntuu heille olevan samantekevää tämän yhden kärsimykset. Monen kuulee sanovan. " Ei minulle ainakaan mitään tullut, vähän vain käsi kipeä ja pientä lämpöä. Nuo ovat foliohattujen juttuja, että muka rokote tappaa "
    Kyllä se monia on tappanut ja vammauttanut, mutta se tuntuu olevan ihmisille ihan ok, kun kerran ei omalle kohdalle satu. Maailma on mennyt julmaksi. Päättäjiin ja mediaan ei ole tänä päivänä uskomista. Näiden tehtävänä on vaikuttaa asenteisiin ja toimintaan, ei kertoa totuuksia. Totuuksien kertomisesta voidaan ja rankaistaankin nykyään, jos ne ovat haitaksi hallituksen tavoitteille.
    Onneksi aivoillaan ajattelevia hyviäkin ihmisiä vielä on, jotka välittävät myös muista.
    Jonain päivänä he ottavat päätösvallan takaisin.
    Hyvyys voittaa ja puheet ihmisten vähentämisestä loppuvat.


  • Anonyymi

   Maapallolla ei pitäisi olla yli 500 miljoonaa ihmistä.

  • Anonyymi

   Minun, 60-luvulla syntyneen elinaikana ihmisten määrä maapallolla on kaksinkertaistunut! Se on törkeä määrä ja pelkkää liikakansoitusta. Ihminen on sen verran tyhmä ihmisapina, että ei kykene säätelemään populaationsa määrää vaikka haitat ovat tiedossa. On esim. todettu, että hiilidioksidin tuotto kasvaa aika lailla samaan tahtiin kuin ihmisten määrä. Ja tämä vain yhtenä asiana. Ihmiset myös toimillaan kaluavat maapallon aavikoksi tuhoamalla oikeat metsät ja luonnon biotoopit. Jäljelle jää yhä pienempi määrä luontoa jota ihminen ei ole tuhonnut tai muuttanut. meriin ja muualle luontoon on laskettu valtavat määrät erilaista maatumatonta jätettä muovista lähtien. ja määrä vain kasvaa ihmisten määrän kanssa.

   Ihmiset kulkevat kohti omaa ja monien muiden lajien tuhoa. Ei sitä vo iestää.

   • Anonyymi

    No ilmankos näitä tappopiikkejä jaetaan. 😁


  • Anonyymi

   Liikakansoitus on askarruttanut sivilisaatiota jo vuosikymmeniä.
   Aihetta on kuitenkin pidetty liian kuumana perunana, jotta siitä voisi lainkaan keskustella vakavasti.
   Viimeiset pari vuotta kuitenkin projekti on edennyt hyvällä menestyksellä, ja jokainen hieman yksinkertaisempi kansalainen saa juosta useasti piikillä kunnes koittaa se viimeinen.
   Mielenkiinnolla olen seurannut tätä ihmiskoetta. Tiesin että valtaväestö on tyhmää, mutta että noin tyhmää?

  • Anonyymi

   Mutta suomessa ollaan huolissaan vähäisestä lasten syntyvyydestä.

  • Anonyymi

   Aloittaja osuit just asian ytimeen hyvä ! ! !

  • Anonyymi

   Miksi et sitten lopeta itseäsi?

  • Anonyymi

   Rooman Klubin propagandalle nauramme röhönaurut sillä jo puolet maapallon ihmisistä asuu maissa jossa väestönkasvu on paraikaa taittumassa ja kääntymässä laskuun. Jopa muslimimaissa syntyvyys romahtanut keskimäärin yli 50%.

  • Anonyymi

   Kaikki nämä haitat ovat kiinni ihmisten elintasosta. Eivät nämä kehitysmaiden ihmiset saastuta lähellekään samassa mitassa kuin korkean elintason maiden ihmiset.
   Maapallo kestää vielä paljon enemmän ihmisiä, jos elintason ei sallita nousta aivan taivaisiin.
   Miksi meillä olisi oikeus tuomita kehitysmaiden ihmisten lisääntyminen?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Uuh! Mediapersoona Janni Hussi yllättää kuumana narubikineissä ilkamoiden: "Yritin sihdata tota..."

   Janni Hussi viettää Kreetalla kuumaa lomaa kihlattunsa Joel Harkimon kanssa. Tämä kuva on saanut eniten tykkäyksiä Instassa, eikä ihme! https://www.su
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   6779
  2. Nainen kuoli saatuaan Pfizer -koronarokotteen

   BBC: New Zealand woman dies after receiving Pfizer vaccine https://www.bbc.com/news/world-asia-58380867
   Seinäjoki
   82
   2874
  3. Bile-Sanna laittoi ylimielisen insta-viestin

   Nyt se keulii taas. Ylimielinen bile-Sanna kuittailee boomereille. Marinin mielestä muut on retuja paitsi hänen bilejenginsä. Viestin voi tulkita niin
   Maailman menoa
   489
   2245
  4. Miettinyt tässä sun älynlahjojasi

   Kun on tässä tullut seurattua sun tekemisiäsi jonkin aikaa, niin kiinnittänyt huomiota pään käyttöön yleisemmin. Naisesta kyse. Yksinkertaisuus ei ole
   Tunteet
   213
   1841
  5. Rokottamaton hoitaja levitti tautia?

   Tämä on linja nyt. Koronanatsit ovat tosissaan. Rokottamattomia kohtaan on järjestelmällistä vainoa, syyllistämistä, lokaamista, häpäisyä, uhkailua ja
   Maailman menoa
   334
   1444
  6. Onko sulla nainen tunteita vieläkin mua kohtaan

   Nään unia susta ja en voi olla ajattelematta sua 🙂 ja kun välillä ajattelen tuntuu kuin säkin ajattelisit mua kehossa kihelmöi lämpimät aallot ja jo
   Ikävä
   62
   1290
  7. Puukotus Prismassa

   Joensuun prismassa tapahtuu. Kuka puukotti ja ketä? https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/28709f6c-f1b2-44c1-937d-1dd050f60b33 Oliko asialla kentien n
   Joensuu
   28
   1284
  8. Mitäs puuhaat mies mukava ja miellyttävä

   Että sulla on ihana ääni🤩
   Ikävä
   63
   1233
  9. Et halua mitään väärinkäsityksiä

   ja että siksi käännät selkäsi mulle. Älä tee omia johtopäätöksiä. Joohan ihana?
   Ikävä
   105
   1209
  10. Olen surullinen

   ja pahoillani. Ehkä lopulta ymmärsin. Pysyn kaukana.
   Ikävä
   19
   918
  Aihe