Boris Johnson: Maamme ei palaa vanhaan matalien palkkojen malliin

Anonyymi

37

161

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tämä tulisi tiedottaa EK:n työehtosopimuksista neuvotteleville.

   • Anonyymi

    No niin kun ei tarvi maksaa EU:lle miljardeja voi käyttää rahat oman maan tukemiseen.


   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ihmeen vähän puhutaan siitä, että työmarkkinat ovat nimenomaan markkinat. Jos tekijöitä on helppo saada -> palkat putoavat, jos heitä joutuu houkuttelemaan -> palkat nousevat. Tämä hyvä ymmärtää, jos haluaa nostaa palkkoja.

    https://twitter.com/marjasannikka/status/1394579392446275584

    Kokoomus ja muut porvaripuolueet eivät halua, että palkat nousee. Etenkään matalapalkka-aloilla.

    Vastikkeeton veroton perustulo noin 1 000 euroa Suomessa asuvalle/kirjoilla olevalle Suomen täysi-ikäisille kansalaisille ja noin 50% tasavero (sisältää: valtionvero + kunnallisvero + sairas- ja eläkemaksut) ratkaisisi ongelman.


   • Anonyymi

    Saksassa SDP:n eli paikallisen SPD:n tavoite on nostaa minimituntipalkka 12:ta euroon. Ostovoima n. 30% korkeampi ja 19% sairasvakuutusmaksuun kuuluu ilmainen terveydenhoito lääkkeineen. -- Suomessa ei ole minimipalkkaa. Lienee marjanpoimijoilla, maataloudessa, rakennuksilla ulkolaisten palkka n 4- 8.50 e. Veroa ei tarvitse maksaa jos palkka ei ylitä 15 000 e. Eläkemaksu vain.
    Onko vähän li 1000 e kk riittävä palkka?


   • Anonyymi

    Kyllä, Suomessakin on liian alhainen duunarien palkkataso! Vain poliitikoilla ja johtajatasolla palkat on kohdallaan! Tämän huomaa parhaiten siitä, että Norjassa rekisteröidään uusia sähköautoja 95% kokonaismäärästä ja Ruotsissakin yli puolet rekisteröidään sähköautoina! Tämä puolestaan kertoo selvimmin, että maiden välillä on ammottavan suuri ostovoimakorjattu palkkaero, missä suomipoika häviää mennen tullen muille pohjoismaiden duunareille, palkan ostovoimassa!


   • Anonyymi

    '' Britannian pääministeri Boris Johnson vannoi haastattelussa sunnuntaina, ettei maa palaa takaisin vanhaan matalien palkkojen ja matalan osaamisen malliin, kertoo uutistoimisto Reuters. ''

    Järisyttävän yllättävää nähdä tällainen lausunto Brexit Borikselta - koska se on niin täysijärkinen ja oikean suuntainen että oikein heikottaa. Voisiko todella olla totta että maanosamme karmein esimerkki oman kansan laajamittaisesta kurjistamisesta räikeällä eriarvoistamisella ja valtavilla sekä tulo- että varsoinkin omaisuuseroilla (Thatcherin oikeistouusliberalismi) kääntäisi kelkkansa ja suuntaisi kohti sivistysvaltiota.

    Enää ei ole kuin toteutusta vaille. Toivon todella sen onnistuvan ja vielä pian sittenkin.

    Suomea ajetaan edelleen katastrofaaliseen matalalien palkkojen ja matalan osaamisen sekä paljon entistäkin suurempien tulo- ja omaisuuserojen luokkayhteiskuntaan, jollaisesta kaikki sivistysvaltiot päinvastoin ponnisteleva kaikin keinoin pois.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No niin kun ei tarvi maksaa EU:lle miljardeja voi käyttää rahat oman maan tukemiseen.

    Suomessa ei toimittaisi noin, vaan rahat lahjoitettaisiin islamisteille.


  • Anonyymi

   No niin nyt etenkin Suomen demarit ajamaan fixitiä, kun sen takia duunari alkaa saada parempaa palkkaa.

  • Anonyymi

   Kuka muuten tuota 100.000 kuskin pulaa on toitottanut, työntekijä- vai työnantajajärjestö? Taitaa olla pulaa vain palkan maksajista 👎😎

  • Anonyymi

   Valtamedialla koko ajan vaikeampaa ylläpitää illuusiota Brexitistä huonona päätöksenä. Ei uskalleta tunnustaa että Brexitissä voittivat kaikki. Kunhan työnantajat maksavat ne työn mukaiset palkat.

  • Anonyymi

   Rahalla löytyy tekijät jokaiseen hommaan.

   • Anonyymi

    Suurpääoman uusliberalisti-globalistisen oikeistovaltamedian mukaan briteissä maksettaisiin kuulemma jopa 35€/tuntipalkkaa parsakaalin kerääjille mutta työläisiä ei löydy. On kapitalisteista varmaan taas työttömyys/sosiaaliturva liian korkeaa briteissäkin ja kolmansien maiden halpatyövoimaa pitäisi maahan lastata ahkeroimaan 😂


  • Anonyymi

   Eli siis on ihanaa ja fantsua tuoda jostain joku muu tekemään se minipalkalla ja puoliorjana?

   Palkka kohdilleen ja tekijät löytyy omasta maasta.

   Eikä tule edes sen kalliimmaksi, koska valtion ei tarvitse maksaa liutaa erilaisia tukia sen muualta tulleen minipalkan päälle.

  • Anonyymi

   Ei tästä kapitalisti voita mitään. Ja Boris on nyt tehnyt välttämättömyydestä hyveen. Kun palkkojen on pakko nousta, Boris esiintyy jonain työväen pääministerinä kuten meidän Sauli aikanaan työväen presidenttinä.

   Olisi tietenkin mahtavaa jos palkkojen halpuutus UK:ssa loppuisi. Hintojen nousu taas vähentäisi kysyntää, mikä sekin olisi ilmaston kannalta pelkästään positiivinen asia. Hiili- ja muissa ilmastotavoitteissahan UK on nyt jo suoriutunut paremmin kuin EU.

  • Anonyymi

   Työvoiman vapaassa liikkumisessa on monta puolta. Yksi niistä on tämä orjapalkoilla töitä tekevä köyhempien maiden liikkuva työvoima. Toisaalta asiantuntijatkin liikkuvat ehkä helpommin kun liikkuvuutta ei rajoiteta. Vaikka kyllähän Englantiinkin pääsee nykyäänkin töihin, jos on joku siellä hyödynnettävä tutkinto.

   • Anonyymi

    Nyt kun Boris nostaa brittien palkkoja alkaa aivotuonti takaisin 😎👍


  • Anonyymi

   Eli kaikki mahdollinen työ, minkä vaan voi ulkoistaa ulkomaille, ulkoistetaan.
   Ei tarvita brittiläisiä tai puolalaisia parsakaalinpoimijoita Britanniaan, kun voidaan ostaa se parsakaali halvemmalla suoraan Puolasta.

   NHS:ään alkaa tulla enemmän henkilöstöä EU:n ulkopuolelta, kun EU:sta ei tulla.

   • Anonyymi

    Sitä vartenhan meillekin on aikanaan luotu työlainsäädäntö, ettei ihmisten tarvitisi tehdä nälkäpalkalla töitä. Jos sinusta on ok syödä orjien tuottamaa ravintoa, syö ihan rauhassa. Monilla on kuitenkin varaa maksaa ruuastaan enemmänkin (varsinkin UK:ssa, jossa se on Suomeen verrattuna todella edullista), eikä se varmasti tunnu edes pahalta jos ajattelee rahan menevän oman maan kansalaisille, jotka pystyvät sillä palkalla myös elämään.


   • Anonyymi

    Nyt kun Boris nostaa brittien palkkoja alkaa aivotuonti takaisin 👍😎


  • Anonyymi

   Jos vanhemmat olisivat viisaita suomessa niin lähettäisivät lapsensa ulkomaille töihin ja elämään elämäänsä, suomessa ei ole enää tulevaisuutta näin huonoilla palkoilla mitä nyt maksetaan.

  • Anonyymi

   Ruotsissa tämä on aina tiedetty.

   Kaikkien etu on se, että ihmisillä on hyvät tulot. Tosin, ne tulot pitää jokaisen työllään ansaita.

   Pitää kouluttautua, pitää olla valmis muuttamaan, pitää olla valmis vaihtamaan työnantajaa, pitää laittaa lapset päivähoitoon, ei lakkoilla, ei eletä velaksi, pysytään hyvässä kunnossa, ei alkoholisoiduta, sovitaan asioista järkevästi .... ihan normaalia ruotsalaista tavis-ajattelua.

  • Anonyymi

   Halpa vierastyövoima on nykyajan KOLONIALISMIA!

   • Anonyymi

    Puolassa on jo yli miljoona ukrainalaista halpatyöläistä.


  • Anonyymi

   Ensialkuun kaunis ajatus, miten käy kilpailukyvyn. Vastaus voisi olla papakalitsa, venäläinen Boris tarjoaa kansalle sirkushuveja, kaalia ja giniä.

  • Anonyymi

   Mitä helvettiä mä luen?! Joku utopia? Suomessa kun esität väitteen että palkalla pitää tulla toimeen ilman tulonsiirtoja niin sinut kivitetään saunan taakse.

  • Anonyymi

   Johnson toimii oikein. Kaikkien pitää tulla toimeen omalla työllään, eli palkkojen pitää olla niin suuret että niillä elää - elää kunnolla. Matalapalkkaisuuden aika on ohi. Jos jollakin yrityksellä ei ole varaa maksaa palkkaa, tällä yrityksellä ei ole toimintamahdollisuuksia ja se joutaa lopettaa.

   Milloinkahan Suomessakin ryhdytään toimimaan samoin? Saksan demaritkin eli SPD ajaa maahan 12 euron minimituntipalkkaa 👍

   • Anonyymi

    Suomessa lisätään veroja, tukiaisia ja velkaa.


   • Anonyymi

    Boris yllättyy kun huomaa ettei eläkään sosialismissa, jossa pääministeri voi säätää palkkatason 🤣🤪🤣


  • Anonyymi

   Palkalla tulee elää, hyvä Boris.

   • Miten on onko Yleltä jäänyt jotain huomaamatta. Onko lyöty eu-populisteille luu kurkkuun, Seurataan "UUTISOINTIA", huutonaurua ylen ja hs:mien suuntaan.


   • Anonyymi

    Suomessa on eri politiikka. Maailman ääristä tuodaan halpatyövoimaa oikein charter-lennoilla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suomessa on eri politiikka. Maailman ääristä tuodaan halpatyövoimaa oikein charter-lennoilla.

    Suomi halusi siirtomaaisäntien edut, ilman siirtomaamenneisyyttä. Vihreät haluavat olla natsiherroja, vaikka puhuvat muka globaalista tasa-arvosta.


  • Anonyymi

   Boris Johnsonin puhe, jonka vapaan maailman perinteinen ääni BBC välitti maailmalle, kertoi, ettei maailman sorretuilla ja orjuutetuilla ole syytä epätoivoon. Aivan kuten Churchill totesi rautaesiripun laskeuduttua, että sen taakse jåäneiden kansojen ei tule vaipua epätoivoon, sillä vapaus vielä koittaa. Historia osoitti hänen olleen oikeassa, ja me tiedämme, että myös Boris Johnson on oikeassa.

   Hänen sanoissaan kaikuu toivo kaikille kansoille: Britons shall never be slaves, britit eivät koskaan tule olemaan orjia, ja siinä voi kuulla, aivan kuten toisen maailman sodan jylyn keskelläkin viestin kaikkille muillekin: teidänkään, kenenkään, ei tule olla orja eikä hyväksikäytetty.

   Me kaikki vapauden, oikeudenmukaisuuden ja ihmisyyden ystävät seisomme samassa rintamassa brittien kanssa. Me tiedämme, että olemme oikeassa ja tulemme voittamaan!

   https://www.youtube.com/watch?v=v2c5QHtgFxY

  • Anonyymi

   Boris puhuu asiaa.

  • Anonyymi

   Älystähän koko ero sai alkunsakin. Meillä tyhmät kauhistelevat Brittien järkiliikettä.

  • Anonyymi

   Minusta Boriksen politiikka on ailahtelevaa, mutta hän on todella seksikäs miehenä. Nyt ihan ilman ironiaa, tuo kaveri varmasti nai Brittien parhaammannäköisiä naisia. Eikä mitään Viktorioita tai Suomen Soffeja, vaan ihan niitä venezualaisia supermalleja, jotka ovat tyrmääviä ainoastaan silloin kun eivät sanaakaan tyhmästä mielestään päästä. Koska jos noitten, italialaismisujen, ranskalaistypyjen, ja muiden suu aukeaa, on se teksti niin kauheaa, että mieluummin itse kariestakin suutelen kun niitä puheita jakselisin.

   Ei palkannousua tapahdu. Mutta hintojennousu kyllä. Juusto oli vuoden alussa 4e kg, nyt 6e sama juusto, sama kg määrä. Ihastuttavaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wow! Dannyyn, 79, liitetty Helmi Loukasmäki, 20, aistikkaana punaisissa kynsissään: "Kuuma kaunotar"

   Helmi, 20, on lähtenyt ulkokuvauksiin syksyn ihmeitä kummastelemaan. Danny, 79, puolestaan lähtee keikkarundille vanhojen kavereidensa kanssa: Kai Lin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   65
   8113
  2. Sensuuri kaatoi Tokentuben.

   Ja mikä ajoitus, tänään äänestetään rokotepassista ja on mielenosoitus siitä eduskuntatalon edessä.
   Maailman menoa
   315
   1235
  3. Joukkoliikenteessä suuri päästöjen vähennyspotentiaali

   Esimerkkinä HSL:n täyttöasteet vuonna 2020. 90% matkustajapaikoista on ollut tyhjinä. Vuoroja ja reittejä voisi todella reilusti karsia. Täyttöaste
   Maailman menoa
   17
   1112
  4. Tänää hetken mietin

   Mikä on tehnyt susta niin epävarman ihmisen, toki ikäkin siihen jo vaikuttaa, mutta toivon, että joskus pääset siitä yli. Löydät kyllä joskus hyvän
   Ikävä
   102
   1017
  5. Yli 40 rokotettua teholla

   Rokotettuja on yli 40 kappaletta joutunut Suomessa tehohoitoon! Meidän on pitänyt maksaa niille ilmaiset rokotteet ja silti ovat sairastuneet vakavast
   Iisalmi
   125
   912
  6. Vie minulta järjen tämä yhteys sinuun

   Ei ole normaalia tuntea voimakasta yhteyttä, kun ei olla lähekkäin edes. Varattukin vielä. Joskus kun olen yksin se iskee, sanaton tunne, että tunnen
   Tunteet
   58
   773
  7. Mikä mättää teknisellä?

   Puolet työntekijöistä sairauslomalla? Onko työilmapiirissä ongelmia? Tekninen johtajakin hakee muita töitä? Kunnossapitomestari lähti, samoin ympärist
   Kauhava
   38
   753
  8. Ranskaa puhuvalle huippuälykkäälle naiselle

   Olet ihaninta ja kauneinta maailmassa. Rakastan Sua kultainen. 😚🥰
   Ikävä
   88
   705
  9. Upeaa koronapassi on totta!

   Yle: Koronapassittomat asiakkaat komennetaan ulos jo ensi yönä – uusi laki saamassa lopullisen sinetin tänään
   Maailman menoa
   359
   701
  10. Saatoin satuttaa sua

   Aika paljon. Ei sitä kukaan tahallaan ja tarkotuksellaan tee. Tiiän miltä tuntuu kun toinen ei vastaa tunteisiin ja ehkä se olisi voinut olla myös mei
   Ikävä
   38
   678
  Aihe