Boris Johnson: Maamme ei palaa vanhaan matalien palkkojen malliin

Anonyymi

37

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tämä tulisi tiedottaa EK:n työehtosopimuksista neuvotteleville.

      • Anonyymi

        No niin kun ei tarvi maksaa EU:lle miljardeja voi käyttää rahat oman maan tukemiseen.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihmeen vähän puhutaan siitä, että työmarkkinat ovat nimenomaan markkinat. Jos tekijöitä on helppo saada -> palkat putoavat, jos heitä joutuu houkuttelemaan -> palkat nousevat. Tämä hyvä ymmärtää, jos haluaa nostaa palkkoja.

        https://twitter.com/marjasannikka/status/1394579392446275584

        Kokoomus ja muut porvaripuolueet eivät halua, että palkat nousee. Etenkään matalapalkka-aloilla.

        Vastikkeeton veroton perustulo noin 1 000 euroa Suomessa asuvalle/kirjoilla olevalle Suomen täysi-ikäisille kansalaisille ja noin 50% tasavero (sisältää: valtionvero kunnallisvero sairas- ja eläkemaksut) ratkaisisi ongelman.


      • Anonyymi

        Saksassa SDP:n eli paikallisen SPD:n tavoite on nostaa minimituntipalkka 12:ta euroon. Ostovoima n. 30% korkeampi ja 19% sairasvakuutusmaksuun kuuluu ilmainen terveydenhoito lääkkeineen. -- Suomessa ei ole minimipalkkaa. Lienee marjanpoimijoilla, maataloudessa, rakennuksilla ulkolaisten palkka n 4- 8.50 e. Veroa ei tarvitse maksaa jos palkka ei ylitä 15 000 e. Eläkemaksu vain.
        Onko vähän li 1000 e kk riittävä palkka?


      • Anonyymi

        Kyllä, Suomessakin on liian alhainen duunarien palkkataso! Vain poliitikoilla ja johtajatasolla palkat on kohdallaan! Tämän huomaa parhaiten siitä, että Norjassa rekisteröidään uusia sähköautoja 95% kokonaismäärästä ja Ruotsissakin yli puolet rekisteröidään sähköautoina! Tämä puolestaan kertoo selvimmin, että maiden välillä on ammottavan suuri ostovoimakorjattu palkkaero, missä suomipoika häviää mennen tullen muille pohjoismaiden duunareille, palkan ostovoimassa!


      • Anonyymi

        '' Britannian pääministeri Boris Johnson vannoi haastattelussa sunnuntaina, ettei maa palaa takaisin vanhaan matalien palkkojen ja matalan osaamisen malliin, kertoo uutistoimisto Reuters. ''

        Järisyttävän yllättävää nähdä tällainen lausunto Brexit Borikselta - koska se on niin täysijärkinen ja oikean suuntainen että oikein heikottaa. Voisiko todella olla totta että maanosamme karmein esimerkki oman kansan laajamittaisesta kurjistamisesta räikeällä eriarvoistamisella ja valtavilla sekä tulo- että varsoinkin omaisuuseroilla (Thatcherin oikeistouusliberalismi) kääntäisi kelkkansa ja suuntaisi kohti sivistysvaltiota.

        Enää ei ole kuin toteutusta vaille. Toivon todella sen onnistuvan ja vielä pian sittenkin.

        Suomea ajetaan edelleen katastrofaaliseen matalalien palkkojen ja matalan osaamisen sekä paljon entistäkin suurempien tulo- ja omaisuuserojen luokkayhteiskuntaan, jollaisesta kaikki sivistysvaltiot päinvastoin ponnisteleva kaikin keinoin pois.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No niin kun ei tarvi maksaa EU:lle miljardeja voi käyttää rahat oman maan tukemiseen.

        Suomessa ei toimittaisi noin, vaan rahat lahjoitettaisiin islamisteille.


    • Anonyymi

      No niin nyt etenkin Suomen demarit ajamaan fixitiä, kun sen takia duunari alkaa saada parempaa palkkaa.

    • Anonyymi

      Kuka muuten tuota 100.000 kuskin pulaa on toitottanut, työntekijä- vai työnantajajärjestö? Taitaa olla pulaa vain palkan maksajista 👎😎

    • Anonyymi

      Valtamedialla koko ajan vaikeampaa ylläpitää illuusiota Brexitistä huonona päätöksenä. Ei uskalleta tunnustaa että Brexitissä voittivat kaikki. Kunhan työnantajat maksavat ne työn mukaiset palkat.

    • Anonyymi

      Rahalla löytyy tekijät jokaiseen hommaan.

      • Anonyymi

        Suurpääoman uusliberalisti-globalistisen oikeistovaltamedian mukaan briteissä maksettaisiin kuulemma jopa 35€/tuntipalkkaa parsakaalin kerääjille mutta työläisiä ei löydy. On kapitalisteista varmaan taas työttömyys/sosiaaliturva liian korkeaa briteissäkin ja kolmansien maiden halpatyövoimaa pitäisi maahan lastata ahkeroimaan 😂


    • Anonyymi

      Eli siis on ihanaa ja fantsua tuoda jostain joku muu tekemään se minipalkalla ja puoliorjana?

      Palkka kohdilleen ja tekijät löytyy omasta maasta.

      Eikä tule edes sen kalliimmaksi, koska valtion ei tarvitse maksaa liutaa erilaisia tukia sen muualta tulleen minipalkan päälle.

    • Anonyymi

      Ei tästä kapitalisti voita mitään. Ja Boris on nyt tehnyt välttämättömyydestä hyveen. Kun palkkojen on pakko nousta, Boris esiintyy jonain työväen pääministerinä kuten meidän Sauli aikanaan työväen presidenttinä.

      Olisi tietenkin mahtavaa jos palkkojen halpuutus UK:ssa loppuisi. Hintojen nousu taas vähentäisi kysyntää, mikä sekin olisi ilmaston kannalta pelkästään positiivinen asia. Hiili- ja muissa ilmastotavoitteissahan UK on nyt jo suoriutunut paremmin kuin EU.

    • Anonyymi

      Työvoiman vapaassa liikkumisessa on monta puolta. Yksi niistä on tämä orjapalkoilla töitä tekevä köyhempien maiden liikkuva työvoima. Toisaalta asiantuntijatkin liikkuvat ehkä helpommin kun liikkuvuutta ei rajoiteta. Vaikka kyllähän Englantiinkin pääsee nykyäänkin töihin, jos on joku siellä hyödynnettävä tutkinto.

      • Anonyymi

        Nyt kun Boris nostaa brittien palkkoja alkaa aivotuonti takaisin 😎👍


    • Anonyymi

      Eli kaikki mahdollinen työ, minkä vaan voi ulkoistaa ulkomaille, ulkoistetaan.
      Ei tarvita brittiläisiä tai puolalaisia parsakaalinpoimijoita Britanniaan, kun voidaan ostaa se parsakaali halvemmalla suoraan Puolasta.

      NHS:ään alkaa tulla enemmän henkilöstöä EU:n ulkopuolelta, kun EU:sta ei tulla.

      • Anonyymi

        Sitä vartenhan meillekin on aikanaan luotu työlainsäädäntö, ettei ihmisten tarvitisi tehdä nälkäpalkalla töitä. Jos sinusta on ok syödä orjien tuottamaa ravintoa, syö ihan rauhassa. Monilla on kuitenkin varaa maksaa ruuastaan enemmänkin (varsinkin UK:ssa, jossa se on Suomeen verrattuna todella edullista), eikä se varmasti tunnu edes pahalta jos ajattelee rahan menevän oman maan kansalaisille, jotka pystyvät sillä palkalla myös elämään.


      • Anonyymi

        Nyt kun Boris nostaa brittien palkkoja alkaa aivotuonti takaisin 👍😎


    • Anonyymi

      Jos vanhemmat olisivat viisaita suomessa niin lähettäisivät lapsensa ulkomaille töihin ja elämään elämäänsä, suomessa ei ole enää tulevaisuutta näin huonoilla palkoilla mitä nyt maksetaan.

    • Anonyymi

      Ruotsissa tämä on aina tiedetty.

      Kaikkien etu on se, että ihmisillä on hyvät tulot. Tosin, ne tulot pitää jokaisen työllään ansaita.

      Pitää kouluttautua, pitää olla valmis muuttamaan, pitää olla valmis vaihtamaan työnantajaa, pitää laittaa lapset päivähoitoon, ei lakkoilla, ei eletä velaksi, pysytään hyvässä kunnossa, ei alkoholisoiduta, sovitaan asioista järkevästi .... ihan normaalia ruotsalaista tavis-ajattelua.

    • Anonyymi

      Halpa vierastyövoima on nykyajan KOLONIALISMIA!

      • Anonyymi

        Puolassa on jo yli miljoona ukrainalaista halpatyöläistä.


    • Anonyymi

      Ensialkuun kaunis ajatus, miten käy kilpailukyvyn. Vastaus voisi olla papakalitsa, venäläinen Boris tarjoaa kansalle sirkushuveja, kaalia ja giniä.

    • Anonyymi

      Mitä helvettiä mä luen?! Joku utopia? Suomessa kun esität väitteen että palkalla pitää tulla toimeen ilman tulonsiirtoja niin sinut kivitetään saunan taakse.

    • Anonyymi

      Johnson toimii oikein. Kaikkien pitää tulla toimeen omalla työllään, eli palkkojen pitää olla niin suuret että niillä elää - elää kunnolla. Matalapalkkaisuuden aika on ohi. Jos jollakin yrityksellä ei ole varaa maksaa palkkaa, tällä yrityksellä ei ole toimintamahdollisuuksia ja se joutaa lopettaa.

      Milloinkahan Suomessakin ryhdytään toimimaan samoin? Saksan demaritkin eli SPD ajaa maahan 12 euron minimituntipalkkaa 👍

      • Anonyymi

        Suomessa lisätään veroja, tukiaisia ja velkaa.


      • Anonyymi

        Boris yllättyy kun huomaa ettei eläkään sosialismissa, jossa pääministeri voi säätää palkkatason 🤣🤪🤣


    • Anonyymi

      Palkalla tulee elää, hyvä Boris.

      • Miten on onko Yleltä jäänyt jotain huomaamatta. Onko lyöty eu-populisteille luu kurkkuun, Seurataan "UUTISOINTIA", huutonaurua ylen ja hs:mien suuntaan.


      • Anonyymi

        Suomessa on eri politiikka. Maailman ääristä tuodaan halpatyövoimaa oikein charter-lennoilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomessa on eri politiikka. Maailman ääristä tuodaan halpatyövoimaa oikein charter-lennoilla.

        Suomi halusi siirtomaaisäntien edut, ilman siirtomaamenneisyyttä. Vihreät haluavat olla natsiherroja, vaikka puhuvat muka globaalista tasa-arvosta.


    • Anonyymi

      Boris Johnsonin puhe, jonka vapaan maailman perinteinen ääni BBC välitti maailmalle, kertoi, ettei maailman sorretuilla ja orjuutetuilla ole syytä epätoivoon. Aivan kuten Churchill totesi rautaesiripun laskeuduttua, että sen taakse jåäneiden kansojen ei tule vaipua epätoivoon, sillä vapaus vielä koittaa. Historia osoitti hänen olleen oikeassa, ja me tiedämme, että myös Boris Johnson on oikeassa.

      Hänen sanoissaan kaikuu toivo kaikille kansoille: Britons shall never be slaves, britit eivät koskaan tule olemaan orjia, ja siinä voi kuulla, aivan kuten toisen maailman sodan jylyn keskelläkin viestin kaikkille muillekin: teidänkään, kenenkään, ei tule olla orja eikä hyväksikäytetty.

      Me kaikki vapauden, oikeudenmukaisuuden ja ihmisyyden ystävät seisomme samassa rintamassa brittien kanssa. Me tiedämme, että olemme oikeassa ja tulemme voittamaan!

      https://www.youtube.com/watch?v=v2c5QHtgFxY

    • Anonyymi

      Boris puhuu asiaa.

    • Anonyymi

      Älystähän koko ero sai alkunsakin. Meillä tyhmät kauhistelevat Brittien järkiliikettä.

    • Anonyymi

      Minusta Boriksen politiikka on ailahtelevaa, mutta hän on todella seksikäs miehenä. Nyt ihan ilman ironiaa, tuo kaveri varmasti nai Brittien parhaammannäköisiä naisia. Eikä mitään Viktorioita tai Suomen Soffeja, vaan ihan niitä venezualaisia supermalleja, jotka ovat tyrmääviä ainoastaan silloin kun eivät sanaakaan tyhmästä mielestään päästä. Koska jos noitten, italialaismisujen, ranskalaistypyjen, ja muiden suu aukeaa, on se teksti niin kauheaa, että mieluummin itse kariestakin suutelen kun niitä puheita jakselisin.

      Ei palkannousua tapahdu. Mutta hintojennousu kyllä. Juusto oli vuoden alussa 4e kg, nyt 6e sama juusto, sama kg määrä. Ihastuttavaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2201
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1948
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1908
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1700
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe