Koiran pito tuhoaa ilmastoa.

Anonyymi

Mieleni tekisi, mutta olen vastuullinen, siksi en hommaa koiraa. Entä koiraihmiset, kuinka on omatunto ilmastoa kohtaan, tuskin puhdas.

14

74

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Se on sitten luovuttava avustajakoirastani, ettei keskustelun aloittajan henki salpaudu. Miten ajattelit lopettaa muiden eläinten luonnon saastuttamisen ? Mihin siun omat kakit ja pierut menee ?

   • Anonyymi

    Voi, voih, entäs 500 000 poliisikoiraa, opaskoiraa, myös puolimiljoonaa. Typppeeererys.


  • Anonyymi

   Yhden koiran pito vastaa vanhan auton päästöjä.

   • Anonyymi

    Ero siinä, koira syö ja paskantaa. Vanha auto ei aina lähde edeskäyntiin.


   • Anonyymi

    Koiran ruoka on teurasjätteitä, jotka jää yli persuille pakatuista paremmista lihoista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Koiran ruoka on teurasjätteitä, jotka jää yli persuille pakatuista paremmista lihoista.

    Sinä se jaksat joka paikkaan persut tupata. Hanki ihminen oma ja oikea elämä, niin näköäalasi laajenee ja kirjoitukset monipuolistuu ja kirkastuu.


  • Anonyymi

   Ihmiset vain lisääntyvät ja vievät muilta eläimiltä lisää elintilaa. Koko ajan häviää luontoa ja metsiä ja rakennetaan ihmisten asutuksia tilalle.

  • Anonyymi

   Koiran pito, lentomatkustus, tiisseli maastureilla kaahailu ym on pirun väärin ja saastuttavaa paitsi jos on vihreä tai hallituspuolueisiin kuuluvalla noita. Sitten yksilön tekemisillä ei olekaan niin merkitystä. Pitää ajatella isoa kuvaa ja siinä kuvassa vihreät mm on näkymättömiä...

  • Anonyymi

   Kyllähän se vit-ttaa, kun ollaan niin islmastoa, että seisoo ilm#masto. Koira käyskentelee ja jätökset unohdetaan. Paskaa porukkaa koiraihmiset.

  • Anonyymi

   En itsekään ottaisi koiraa, tosin en ole mikään koiraihminen. Ymmärrän, että monelle koira on tärkeä lemmikki ja antaa omistajalleen terapiaa ja hyvää oloa. Minua häiritsee lenkkeillessä vastaan tulevat koirien ulkoilluttajat ja se että he odottavat, että vastaan tulijat rupeavat juttelemaan heidän lemmikeilleen. Minulla ei ole tunnesidettä muiden koiriin enkä osaa heille leperrellä, en ole muutenkaan mikään leperetelijä. Koiran omistajilla on sellainen käsitys, että kun heidän lemmikkinsä on niin ihana ja söpö, muutkin kokevat niin. Mutta niin ei ole.

   Teiden varsilla oksettavan näköiset koirien jätökset myös häiritsevät. Jos minulla olisi koira, en voisi jättää hänen ulosteita muiden harmiksi ja kauniin luonnon rumentajaksi ja pilaajaksi, vaan siivoaisin lemmikkini ulostet pois, en jättäisi niitä luontoon. Puhtaanvalkoisella lumella loistavat keltaiset koirien liriviirut ovat myös yököttäviä. En pissattaisi omaa koiraani tien vierellä lumeen vaan veisin hänet metsään lirille.

   Jotenkin tuntuu, että ihmiset elävät silmät ummessa elämäänsä, eivät osaa tai halua ottaa huomioon muita ihmisiä.

   • Anonyymi

    Hän on pitkässä hihnassa ja yli pyörätien. VAARA, VAARA. Aiemmin pysäyttelin, lopetin, ajan narun yli, voi voi. Hän onkin pyörä alla ja turvasaapasta otsaan.


  • Anonyymi

   Onneksi pakolaisten pito ei saastuta suomessa yhtään mitään....

   • Anonyymi

    Kaikki kuluttavat ja saastuttavat, täällä pohjolassa ja ns. hyvinvointivaltiossa vielä enemmän kuin kaukana lämpimissä ja köyhissä maissa.

    Ihmetyttää, miten kasvavalle ihmismäärälle riittää sähköenergiaa, kun kaikki vihreiden mielestä pitää toimia sähköenergialla. Tuulivoima tuskin riittää pelastajaksi. Vihreät kyllä toimivat innolla ja aatteen voimalla, mutta aatteen voima ei ratkaise vastaan tulevia ongelmia, vaan tarvitaan myös järkeä kaikessa toiminnassa.


   • Anonyymi

    Pakolainen talutushihnassa sopisi ehkä U-ministerille, vihreelle, mutta julkeaa kansalaiselle.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hävetkää rokotetut!

   Olen tässä lueskellut näitä palstalla olleita koronakeskusteluja ja saanut hävetä silmät päästäni siksi, että suurin osa rokotettujen kirjoituksista o
   Iisalmi
   349
   3756
  2. Joku pahoitti mielensä Afrikantähti pelistä

   Rasismikohu Helsingin yliopistossa – riistoleikkejä ja Afrikan tähti -vitsailua: ”Olen sanaton” Musta vaihto-opiskelija tyrmistyi, kun opiskelijat esi
   Maailman menoa
   187
   3503
  3. Kertokaa yksikin hyvä syy ottaa koronarokote

   Tähän saakka on kerrottu vain uskomuksia. Koronarokote ikään kuin olisi ratkaisu ongelmaan. No miksi sitten rokotettuja on sairaalahoidossa siinä miss
   Maailman menoa
   629
   2882
  4. Oot sä oikeasti

   rakastunu muhun nainen? Oon kyllä huomannu katseet mutta että kyse ois vakavammasta niin se on tullu yllätyksenä minulle.
   Ikävä
   83
   1586
  5. Iltalehti: Päijät Hämeen teho-osastolla uuvutaan koronan takia. Totuus ketään ei teholla.

   Olen koko ajan suhtautunut näihin lehtien pelottelutarinoihin kriittisesti. Niissä ei anneta oikeasti mitään taustatietoja potilaista, määristä, iästä
   Maailman menoa
   339
   1480
  6. Stefu, otathan sinäkin tyttäresi lomalle mukaan?

   Sofia kertoi pääsevänsä pian reissuun ( hänhän ei pysty ilman Stefania matkustamaan), joten jään mielenkiinnolla odottamaan, ottaako isä tyttärensä mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   1399
  7. 100
   1300
  Aihe