Lapuan keskustakin on osa vasemmistopuoluetta

Anonyymi

Keskustapuolueesta on tullut vasemmistopuolue Marinin hallituksssa. Kepu siunaa kaikki hallituksen vasemmistolaiset päätökset. Tällaisessa elennustilassa kepu ei ole ollut koskaan aikaisemmin.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Koska vihreitä ja vasemmistolaisia ei Lapualla ole riittävästi voisi kepu järkätä elokapinoinnin Kauppakadulla. Olisi edes jotakin elämää kadulla ja joku voisi eksyä kauppaankin.

    • Anonyymi

      Keskusta on tosiaankin tullut samanlainen kuin vasemmistoliitosta, vihreistä ja demareista. Hävettää.

    • Anonyymi

      Perussuomalaisille on tuleva jytky.

      • Anonyymi

        Perussuomalaisten suosio kasvaa, kepun laskee. Pian useimmat tämän päivän kepulaiset ovat persuja. Ymmärrän hyvin, miksi näin tapahtuu. Persuilla on vielä arvoja, kepulla ei ole.


    • Anonyymi

      Kommunistitkin ovat keskustalaisia parempia. He ovat rehellisesti sitä mieltä mitä ovat. Keskustalaiset teeskentelevät olevansa keskustassa tai oikealla, mutta harjoittavat kommunistien kanssa samaa politiikkaa.

    • Anonyymi

      Hoskonen on ainut keskustalainen joka katsoo rehellisesti suoraan silmiin ja sanoo sanottavansa kiertelemättä. Muut tiirailevat häpeillen kengänkärkiään ja outoa viherliturgiaa kuuluu suusta. Uskomaton aivopesty selkärangattomien porukka.

      • Anonyymi

        Hoskonrn on rehellinen, mutta yhden Hoskosen varassa puolue ei pysy pystyssä. Keskusta on matkalla kohti tuhoaan.


    • Anonyymi

      Päivikki Karhula – Uusi Suomi puheenvuoro, 3.10.2021, sensuroitiin 4.10.21:

      Koronapassi – tulevaisuusongelma
      HE 131/2021 eli lakiesitys koronapassin käyttöönottamiseksi on parhaillaan päättäjien käsiteltävänä. Rajoitukset, joiden purkamiseen koronapassia on tarjottu välineeksi, ovat kuitenkin jo tätä kirjoitettaessa loppuneet lähes koko maassa. Mihin koronapassia enää tarvitaan?

      Tässä kirjoituksessa kurkistetaan kolikon toiselle puolelle – miksi koronapassi olisi ongelma. Myös jatkossa.

      Miten koronapassi perustellaan?
      Talous on koronapassin keskeinen myyntiargumentti. Suomen talous ei kestä, jos pandemiaa vielä hallitaan laajoilla rajoituksilla. Aivan oikein, laajojen rajoituksien pitkäaikainen käyttö on mahdotonta. Miksi kuitenkaan tarvittaisiin koronapassi?

      Miksi ulkorajat ja alueelliset rajoitukset ”koronaryppäiden mukaan” eivät toimisi? Tapahtumia ja tilaisuuksia on voitu järjestää ”terveysturvallisilla” rajoilla tähänkin saakka.

      Yhteiskunnan avaamista koronapassin ehdolla tarjotaan ratkaisuksi. Suomi ei kuitenkaan ole ollut kiinni monellakaan alueella. Uudenmaan ulkopuolella ja maaseudulla on eletty koko pandemian pitkälti kuin normaalioloissa. Rajoitukset poistuivat tätä kirjoittaessa 1.10.2021 pääosin ilman koronapassiakin. Mihin koronapassia enää tarvitaan?

      Ennätysmäiset rokotehaitat
      Amerikkalaiset, eurooppalaiset ja suomalaiset rokotehaittarekisterit – VAERS, EMA, FIMEA – todistavat historian korkeimmista rokotehaittaluvuista. Rokotehaittojen määrä ylittää kaikkialla muiden rokotteiden yhteenlasketut haittaluvut vuosien, USA:ssa useiden vuosikymmenien aikajaksoilta.

      FDA:n asiantuntijawebinaarissa kuultiin hiljattain useammassa puheenvuorossa epäilys siitä, ovatko rokoteriskit suurempia kuin rokotteiden hyödyt (”publicly claim that the vaccines harm more than save…the fact that we do not have a clinical evidence of it should terrify us all”, Joseph B. Fraiman, 4:18-), sekä suoranaisesti esittäen, että kuolleisuus koronarokotteista on suurempi kuin koronasta (”we kill more people than we save”, Steve Kirsch 4:20-).

      Koronarokotteiden hyöty-haitta-suhde on lasten ja nuorten osalta poikkeava. Lapset ja nuoret ovat yleisesti sairastaneet koronan lievemmässä muodossa. He eivät myöskään näytä levitä koronaa. Nämä käyvät esille myös hallituksen esityksestä koronapassista.

      Lapsille koronarokote voi tuottaa enemmän riskejä kuin koronan sairastaminen. Suomessa yksikään alle 19-vuotias ei ole kuollut koronaan koko pandemian aikana. Sen sijaan koronarokoteohjelman käynnistymisen jälkeen myös lasten ja nuorten osalta on ilmoitettu useita kymmeniä vakavia rokotehaittatapauksia FIMEAn rekisteriin (42 vakavaa rokotehaittaa 23.9.2021 mennessä).

      Kuinka monta kuollutta ja vakavasti rokotteista vammautunutta lasta ja nuorta tarvitaan ennen kuin rokoteohjelmien järkevyyttä uudelleenarvioidaan?

      Rokote ei takaa turvallisuutta
      Hallituksen esityksessä koronapassista vedotaan toistuvasti terveysturvallisuuteen, jota pyritään takaamaan käytännössä rokotekattavuuden nostamisella. Maailmalta tulee toistuvasti todistusaineistoa siitä, että koronarokotteet eivät toimi takeena ”terveysturvallisuuteen”. Tutkimustieto tukee käsitystä siitä, että myös rokotetut levittävät virusta.

      Tästä on todisteita myös tapahtumista. Britanniassa järjestetyssä konsertissa, jossa pääsyn ehtona oli koronapassi, korona levisi 5 000 henkilöön. Mihin rajaaminen tiloihin ja palveluihin pääsy vain rokotetuille vaikuttaa?

      Rokotetut sairastuvat. Rokotetut joutuvat sairaalahoitoon. Rokotetut joutuvat tehohoitoon. Rokotetut myös kuolevat. Britannian viimeaikaisesta koronadatasta esimerkiksi selviää, että rokotetut ja kahdesti rokotetutkin olivat sairaalahoitoon ja kuolleiden joukossa. Yli 50-vuotiaiden ikäryhmässä kahdesti rokotettujen kuolleisuus koronaan oli huomattavasti suurempi kuin rokottamattomien.

      Israelin ja Britannian koronatilastoista selviää, että rokottamattomat eivät ole se ryhmä, joka täyttää sairaaloita, kuten Suomessa annetaan ymmärtää. Singaporessa noin puolet sairaalahoidossa ja tehohoidossa olevista on rokotettuja.

      Joissakin maissa korona on lähtenyt leviämään rokotusten myötä – miten tämä on selitettävissä? Esimerkkeinä Seychelles ja Gibraltar.

      Onko rokotekattavuudella merkitystä?
      Rokotekattavuuteen vetoaminen on keskeinen perustelu. Saadaanko pandemiaa hallintaan rokottamalla koko väestöä? Tämä on edelleen epäselvää. WHO:n Euroopan johtaja esitti hiljattain epäilyksiä siitä, saadaanko rokotteella pandemian leviämistä haltuun. Rokotusohjelmien lopputulokset eivät ole näyttänee
      https://mvlehti.net/2021/10/05/lue-usn-sensuroima-blogi-koronapassi-tulevaisuusongelma/

      • Anonyymi

        Saippuaoopperaa ! Puuttiinin trolli.


    • Anonyymi

      Keskustalta puuttuu johto. Keskustan puheenjohtajat ja muut kärkivaikuttajat ovat syyllisiä puolueen nykyiseen alennustilaan.

      • Anonyymi

        Näin on, vilttiketjussa istuu sipilää, vanhasta, kulmunia. Kaikki vain tuppisuuna möllöttävät. Saarikon etsikkoaika vilahti ohi. Olisi pitänyt ottaa homma hanskaan räväkästi, mutta kun ei. Vain pientä varjonyrkkeilyä ja sitten taas halataan vihervassareita.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1486
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1243
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe