Raiskatun ihmisoikeudet

Anonyymi

Raiskaustilastot natisee liitoksissaan-uhrien ääni puuttuu!

(Kuka olisi uhrien äänenä?)

"Nuoren tytön, raiskauksen uhrin päällä on kaksi metriä multaa, vaikka hänen pitäisi elää parasta elämänsä aikaa, laulaen ja iloiten, elämä edessään, ihmislapsen kauneimpana aikana"Vastuu itsemurhasta on koko yhteiskunnan järjestelmän!

Eräässä aikaisemmassa blogissani yritin selittää teille arvoisat lukijat pienen 10-vuotiaan tytön puolustuskyvyttömyyttä brutaalissa piharaiskauksessa.

Tuomiota annettaessa laskivat tuomarit häpeällisesti sen asian, että lapsi ei ollut kyennyt puolustautumaan raiskaajan eduksi. Jusuuf sai siis edukseen Suomalaisen lapsen pelkohalvauksen.Jos ajattelen itseni kymmenvuotiaana en tiennyt mikä on yhdyntä, enkä mitään muutakaan. Jollei ajat ihan radikaalisti ole muuttuneet, eivät minunkaan tyttäreni ole tienneet sen enempää 10-vuotiaana. Normaalisti aikuiset suojelevat lapsuutta ja pitävät kymmenvuoden ikää viattomuuden aikana ja kehityskautena. Aikuisten asiat ja seksuaalisuus eivät kuulu 4-5 luokkalaisille lapsille. Toisaalta jos valistusta olisi suojaisiko sen lapsiamme raiskauksilta? No ei todellakaan.

Uhrien ääni on jäänyt hiljaiseksi suorastaan vaimeaksi ja kadonnut bittiavaruuteen valon nopeudella.

Kun uhri on lapsi on uhrin ääni vanhemmat tai sosiaalitoimi. Kun uhri on aikuinen on hän itse äänenä asiassaan. Kuten asiaan liittyvässä blogissani olin aikaisemmin kuvannut on prosessi pitkä taival uhrille rikoksen tapahtumisen jälkeen. Sairaala- testit- tutkimukset- tutkinta -oikeus- terapia ym. Loputon taival pitkospuita pitkin kohti selviytymistä tai loppuelämäksi vammautumista.

Seinäjoen raiskaus on osaltani ollut kummallinen siinä mielessä, että kun asun vokki kylässä, jossa on yksi kioski, jossa TP-hakijat viihtyvät. Olen ollut siellä myös parin tekijän seurassa asiakkaana. Ajatus ravisuttaa melkoisesti. Muistan erään heistä erityisesti. Hiukset jatkuivat partana, ja tuijotin miestä tovin ja mietein hänen kansallisuuttaan ja erityispiirteitä. Raiskaajat ovat olleet täällä minun ja meidän lapsiemme läheisyydessä.! Hirveä ajatus, mutta vielä hirveämpi ajatus on se, että useampi heistä on kulkenut tiensä meidän vokkimme kautta maailmalle. Muistan heti ihmetelleeni vapaata matkustamista, joka heille suotiin. Milloin he tilasivat lippua Helsinkiin, milloin Ouluun ja Tampereelle.

Mietin silloin, että millainen on viranomaistilanteemme ja miksi paperittomat henkilöt vailla varmistettua identiteettiä saavat matkustella paikkakunnalta toiselle. Mielestäni TP-hakijoiden olisi syytä olla matkustelematta ympäri Suomea, koska oleskelulupa asiat olivat kesken. Merkillinen juttu oli myös, kun eräs tuttavalliseksi käynyt naimisissa oleva (Irakissa ),ja kolmen lapsen isä tuli kesällä 2016 lomalta Irakista ja esitteli uuden kännkkänsä ja kuvia Irakista.Irak ei ole turvallinen maa?

Seinäjoella tapahtunutta nuoren naisen raiskauksen paljastuttua selaisin paikkakunnat suomi24 mielipidepalstaa JA

Se oli ihan järkyttävää luettavaa. Millaisia ihmisiä me Suomalaiset olemme nykyisin? Uhrius viedään ja tehdään uhrista likaista naista, joka oli typerä ja kerjäsi raiskausta. Niitä sanavalikoimia ei voi edes täällä ilmaista miten raiskauksen uhria arvosteltiin. Minua oksettaa ihmisyytemme tila. Olen sen verran inhimillinen ja empaattinen, että pystyn kuvitella itseni uhrin osaan. Mielessäni pystyn kuvitella uhrin tilannetta ja sen kaameutta. Oksennan mielikuvani lopussa, ja toivon sydämestäni voimia uhrille, joka uskalsi tulla äänensä kanssa esiin ja kertoa oman kokemuksensa lehtien palstoilla. HYVÄ!

Mutta, sielläkin tunneälykkydestään puutteelliset ja empatia kyvyttömät olivat valmiita lynkkaamaan ja syyllistämään uhrin. Hävetkää kaikki tyynni.

Raiskauskulttuurista, josta taannoin joku puhui lehtien palstoilla, ja mainitsi ettei olisi sellaista kulttuuria, jossa erityisesti raiskattaisiin naisia. Olen erimieltä- ja kansalaisena ”syyttäjänä” kallistun todistusaineiston puoleen, jota raiskaustapaukset ovat jo osaltaan keränneet. Mielestäni etnisyys ihonvärin muodossa pitää irrottaa asia yhteydestä. Ihonväri on etninen mutta ei kulttuurinen. Myös uskonnon voi irroittaa. Kulttuuria ei voi, ja naisia alistavassa ja hyväksikäyttävässä machokulttuurissa naisen asema on haastava. Eurooppalaisen naisen asema kulttuurisesti vapautemme ja tasa-arvomme kanssa tekee meistä näiden ”kulttuuristen miesten” silmissä meistä halpoja ja oikeutettuja uhreja. Väärin ajateltu.

Valtiovallan ja hallituksen suhtautumista seuranneena tulee mieleen, että he ajattelevat uhrien olevan syyllisiä raiskauksiinsa.

Meni monta hetkeä (liian monta) , ja monta raiskausta paljastui, ennenkuin oikeusministeri, pääministeri tai edes presidentti reagoivat millään tavoin. Heidänkin on käsitettävä, että meillä on lapsia, joilla on kansainväliset ihmisoikeudet, joihin kuluu koskemattomuus ja yhteiskunnan vastuu tarjota lapselle turvaa. Suomalaisuudessa on oikeutensa. Suomalaisella on oikeus suojaan ja turvaan. Silti TP-hakijoiden tekemät

10

140

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jatkuu : Suomalaisella on oikeus suojaan ja turvaan. Silti TP-hakijoiden tekemät rikokset saivat hallituksen vain karsimaan keskusteluja ns vihapuheena.

   TP-hakjoiden status nousi omien lastemme oikeuksien edelle oman maamme oikeusjärjestelmässä.

   Nyt olemme jo tilassa, jossa raiskaustilastot natisee liitoksissaan. Kansakin on lakannut tuomitsemasta uhreja, paitsi suvakit, jotka kulkevat kylttejä kantaen, joissa lukee jotain Suomalaisten tekemistä rikoksista. Milloin yhteiskuntamme tuli tilaan, jossa murhaa voi puolustaa toisen tekemällä murhalla?Tai että raiskauksia voidaan puolustaa toisen tekemällä raiskauksella? Rikos rikoksen puolustuksena?

   Yhteiskuntamme tila on hämärän rajamailla

   Hallituksen tila on tie pimeydessä, ja kansan tila on kohti valoa. Me olemme lastemme ja nuortemme ääni, uhrien ääni, olemme kansakunta nimeltä Suomalaiset, olemme joukkue, jossa puolustamme kaikkia lapsiamme ja nuoriamme. Nousemme yhdessä vastustamaan tätä tilannetta, jossa uhrien ääni vaietaan. Tilannetta, jossa nuoren tytön päällä on kaksi metriä multaa raiskauksen uhrina, kun hänen pitäisi elää elämänsä parasta aikaa, kulkea askel keveänä laulaen ja rakastaen maailman kauneus ympärillään.

   Kun lopetamme zombiuden omalta osaltamme ja otamme vastuuta, reagoimme sekä vastustamme pystymme muuttamaan tilannetta.

   ”Sen minkä teette yhdelle näistä pienimmistä, sen te teette minulle ” Sanoi Jeesus.

   Vaikeneminen ja uhrin syyllistäminen on teko. Minun ääneni on avattu, ja käy kohti oikeutta uhreille.

  • Anonyymi

   Viherkommunistien mielipide: ei suomalaisilla ole mtään oikeuksia, vieraiden oikeudet ajavat kaiken edelle.

  • Anonyymi

   Ensiksi pitää saada vihervasemmistolaisuus järjestykseen.

   • Anonyymi

    Persut pois kaikesta


  • Anonyymi

   Tuleeko Aatu setää ikävä. Eipä ne natsit niin pahoja ollutkaan

   • Anonyymi

    Vihreällä liikkeellä ja natsismilla on samat juuret 1800-luvun saksalaisissa filosofioissa. Vihreän liikkeen perustivat entiset natsit 1970-luvulla Saksassa. Vihervasemmistolla ja natseilla on paljon yhteisiä arvoja: kristinuskovastaisuus, huumemyönteisyys, juutalaisvastaisuus, globalismi, eutanasiamyönteisyys, aborttimyönteisyys, kasvissyöntimyönteisyys, halu asettaa eläin ihmisen yläpuolelle. Natsit perustivat ensimmäiset luonnonsuojelualueet Saksaan. Natsit haaveilivat suurista tuulivoimaloista kuten meidän vihreämme. Aatu oli vihreiden tapaan kasvissyöjä ja käytti lääke-huume -aineita.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vihreällä liikkeellä ja natsismilla on samat juuret 1800-luvun saksalaisissa filosofioissa. Vihreän liikkeen perustivat entiset natsit 1970-luvulla Saksassa. Vihervasemmistolla ja natseilla on paljon yhteisiä arvoja: kristinuskovastaisuus, huumemyönteisyys, juutalaisvastaisuus, globalismi, eutanasiamyönteisyys, aborttimyönteisyys, kasvissyöntimyönteisyys, halu asettaa eläin ihmisen yläpuolelle. Natsit perustivat ensimmäiset luonnonsuojelualueet Saksaan. Natsit haaveilivat suurista tuulivoimaloista kuten meidän vihreämme. Aatu oli vihreiden tapaan kasvissyöjä ja käytti lääke-huume -aineita.

    Persuilla on natsien kanssa samaa ideologiaa ja vieläpä venäjänkielistä propagandaa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Persuilla on natsien kanssa samaa ideologiaa ja vieläpä venäjänkielistä propagandaa

    Höpö, höpö. Vihervasemmistolaisuus on lähellä natsilaisuutta eli kansallissosialismia.


  • Anonyymi

   Voi kun saisi yh mutsia paljaalla paukauttaa

  • Anonyymi

   Mitä, niinhän näyttää nuo papitkin käyttävän näitä palveluja hyväkseen ja luvut olivat muistaakseni 13000- 23000 katollisessa kirkossa.

   Mutta, kaikkein huvittavinta on kun TV:stä tulee mainos, jossa pyydetään rahaa lopettamaan lapsi työvoimankäyttö, että kersat pääsisivät kouluun. Naurettavaa, sitähän on täälläkin, mutta ei toistaiseksi työskentele kaivoksissa, vaan TV:n mainoksissa ja muissa. Oikeesti tekisi hyvää, että joutuisivat oikeisiin töihin.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hävetkää rokotetut!

   Olen tässä lueskellut näitä palstalla olleita koronakeskusteluja ja saanut hävetä silmät päästäni siksi, että suurin osa rokotettujen kirjoituksista o
   Iisalmi
   371
   4074
  2. Joku pahoitti mielensä Afrikantähti pelistä

   Rasismikohu Helsingin yliopistossa – riistoleikkejä ja Afrikan tähti -vitsailua: ”Olen sanaton” Musta vaihto-opiskelija tyrmistyi, kun opiskelijat esi
   Maailman menoa
   194
   3779
  3. Kertokaa yksikin hyvä syy ottaa koronarokote

   Tähän saakka on kerrottu vain uskomuksia. Koronarokote ikään kuin olisi ratkaisu ongelmaan. No miksi sitten rokotettuja on sairaalahoidossa siinä miss
   Maailman menoa
   632
   2953
  4. Oot sä oikeasti

   rakastunu muhun nainen? Oon kyllä huomannu katseet mutta että kyse ois vakavammasta niin se on tullu yllätyksenä minulle.
   Ikävä
   83
   1655
  5. Iltalehti: Päijät Hämeen teho-osastolla uuvutaan koronan takia. Totuus ketään ei teholla.

   Olen koko ajan suhtautunut näihin lehtien pelottelutarinoihin kriittisesti. Niissä ei anneta oikeasti mitään taustatietoja potilaista, määristä, iästä
   Maailman menoa
   341
   1519
  6. Stefu, otathan sinäkin tyttäresi lomalle mukaan?

   Sofia kertoi pääsevänsä pian reissuun ( hänhän ei pysty ilman Stefania matkustamaan), joten jään mielenkiinnolla odottamaan, ottaako isä tyttärensä mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   1458
  7. 102
   1330
  Aihe