Eksytysten harhat ( Osa 16 ) Voittajat voittoon Jeesuksessa Kristuksessa!

Anonyymi

Eksytysten harhat (Osa 16) Voittajat voittoon Jeesuksessa Kristuksessa!

Tämä on Osa 16, koskien julkeaa eksytys-ja harhaoppia

Voitto ja vapaus Jeesuksessa Kristuksessa!
-----------------------------------------------------

Kun etenemme yhä kiihtyvämmässä tahdissa kaikkeen siihen, mittä Herramme Jeesus ennakoi eskatologessa puheessaan tulevaksi - lopunaikoina – on tarpeen tämä:
• ”Lopuksi, vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa!” ( Efe 6:10)
Mitään ei näet tapahdu Herramme tietämättä! Itse Jeesus ilmoitti, että mm. ”vääri profeettoja tulee”, nousee vääriä ”kristuksia”, jne.

(Matteus 24., Markus 13., ja Luukas 21 luvut.)

Olet mitä syöt? Raamatun Sanan tunteminen ja totteleminen!
----------------------------------------------------------------------------

On sanottu, että ”olet-mitä-syöt”. Tätä voi soveltaa myös hengelliseen elämään? Usko syntyy, kasvaa ja vahvistuu ”syömällä” tervettä ravintoa, Raamatun Sanaa! Ensin ”sanan maitoruokaa”,
• ”… ja halatkaa niinkuin vastasyntyneet lapset sanan väärentämätöntä maitoa, että te sen kautta kasvaisitte pelastukseen.” ( 1 Piet 2:2) . Sitten:
• ” Sillä jokainen, joka vielä nauttii maitoa, on kokematon vanhurskauden sanassa, sillä hän on lapsi; mutta vahva ruoka on täysi-ikäisiä varten, niitä varten, joiden aistit tottumuksesta ovat harjaantuneet erottamaan hyvän pahasta.” (Heb 5:13-14)

Raamatun sanojen totuus sisältää myös kuin ”rokotuksen” eksytyksiä ja harhaoppeja ja muita paholaisen houkutuksia vastaan! Raamatun Sana kasvattaa siis ”immuunivastetta” paholaisen patogeeneja ja antigeeneja vastaan! Kiitos olkoon Jumalan – Raamatun sanasta!

”Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Te eksytte, koska te ette tunne kirjoituksia ettekä Jumalan voimaa. ( Matteus 22:29)

Jumala iloitsee – kun totuutta rakastetaan!
--------------------------------------------------
Kun täällä olen julkistanut näitä Analyysejä ”eksytyksestä ja harhaopista”, olen ilokseni ymmärtänyt (!) että tämän Suomi24-Raamattu-foorumin käyttäjien joukossa on totisia Raamatun Sanaa kunnioittavia ihmisiä!

Olen myös hengessäni (rukouksessa) ymmärtänyt, että Herramme Jeesus iloitsee teistä monista!! Ottakaa Herran palaute vastaan! Herra pitää huolta niistä, jotka Häneen turvaavat! Herra iloitsee teistä monista….

(Tässä muutamia Sanoja ”aamupalaksi – lounaaksi”? Matteus 7:24-27, Ilm 3:7-13, Ps 91:14-15, Room 8:31-39, Joh 10:27-30 )

Kuoleman voittanut Jeesus Kristus hallitsee – yli kaiken pahan ja pahuuden! Hän tuntee omansa ”nimeltä” - eikä kukaan ryöstä heitä, jotka Hänessä kiinni riippuvat!

• ”Mutta näissä kaikissa me saamme jalon voiton hänen kauttansa, joka meitä on rakastanut. Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat, ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.” ( Room 8. luvusta)

(Aloitus jatkuu)

7

71

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   aloitus jatkuu, Osa 16)

   Raamatun Sanan tuntemiseen ohjaaminen! Isät ja äidit Kristuksessa!
   __________________________________________________________________________

   Ollessani nuori uskovainen – kauan sitten - minulla oli suuri ilo, lahja ja armo Herraltamme olla viisaan ja vanhurskaan hengellisen ”äidin” kasvatuksessa! Hän oli elämän ja Herran koulussa oppinut läksynsä, ja tätä koeteltua viisautta hän välitti eteenpäin.
   • Sanoi: syö sanaa, syö sanaa!
   • Älä suutu vaikka Sana sinut tuomitsee, jos on tarvis!
   • Nöyrry Raamatun Sanan edessä, jos huomaat olevasi väärässä!
   • Pidä lyhyet tilivälit! Tunnusta pahat ajatuksetkin - tee parannus – ja puhdistu Jeesuksen kalliissa sovintoveressä!
   • Älä juokse ihmisten ja oppien perässä!
   • Seuraa aina Jeesusta, opissa ja elämässä!
   • Testaa kaikki ”opit” ja puheet Raamatun Sanalla!

   Kun itse olin siis hengellinen lapsi puoli vuosisataa sitten, minulla oli ilo ja onni olla hyvän hengellisen äidin opastuksessa. Hän oli vanhurskas ja pyhittynyt. Tarpeen tullen tiukka, jopa ankarakin? Mutta sitten lempeä, jopa huumorintajuinenkin. Täynnä Raamatun kartuttamaa viisautta, tasapainoista elämän tuomaa kokemusta. Siunattu olkoon hänen muistonsa! Ja kiitetty Herra Jeesus, joka valvoi pienen karitsansa uskoa, ja on varjellut tänne saakka, armossaan!

   Tämä vanhurskas uskova antoi minulle uskoon tullessani erityisläksyksi Matteuksen 24. luvun!

   Sanoi, lue tätä usein, sillä sinä tulet elämään niissä päivissä, joista Jeesus ennusti.

   - Muista, rakas Herran karitsa - - vaikka tulisi mitä virtauksia ja muoti-ilmiöitä? Vaikka tulisi sellaisia, jotka nostaisivat itsensä, kehuisivat olevansa ”erikoisia”, profeettoja, voideltuja, - niin älä juokse sellaisten perässä!

   - Pysy Raamatun Sanan opetuksissa. Testaa kaikki uutuudet Sanalla. Ja siksi sinun tulee oppia ja opiskella Raamattua. Paljon, paljon, syvälle luodaten! Kannesta kanteen – alusta loppuun, ja lopusta alkuun! Yhä uudelleen, toistuvasti. Pyhä Henki opettaa Sanan kautta! (1. Joh 2:27, Joh 16:13-14, 14:26) Ja niin minä päätin tehdä ja teinkin... ja teen...

   Joka rakastaa Jeesusta, rakastaa Yli Kaiken hänen sanaansa! Sanoihan Jeesus , Johannes 14:23
   • ”Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Jos joku rakastaa minua, niin hän pitää minun sanani, ja minun Isäni rakastaa häntä, ja me tulemme hänen tykönsä ja jäämme hänen tykönsä asumaan.”

   Hän sanoi:
   - Älä välitä vaikka jäisit yksin, jos et mene valtavirran mukana, jos et sano aamentasi jokaisen villityksen perään. Jeesus on kanssasi. Hän on ylin ystäväsi. Uskollinen aina. . .
   Kuin kirkkaan eilisen päivän muistan nuo kaikki kalliit opetukset. Siunattu olkoon hänen muistonsa!

   Vanhurskasta opetusta ja kasvatusta!
   -----------------------------------------------

   Tuohon aikaan noin 50 vuotta sitten, kristilliset kuviot olivat varsin erilaisia, Suomessakin!

   Hengelliset isät, äidit, veljet, kaitsijat ja opettajat olivat laajalti pyhittyneitä Hengen ja Sanan ihmisiä. He elivät niinkuin opettivat. Oli Herran pelon henki!
   • ”Herran pelko ( =kunnioitus) on viisauden alku!” Psalmi 111:10

   Heillä oli terve kasvatuksen strategia. Tavoitteena uskovien hengellinen aikuisuus, kasvu ”täyteen miehuuteen, Kristuksen täyteyden täyden iän määrään” - niinkuin Paavali efesolaisia opettaa!

   Pois alaikäisyydestä, jossa viskellään kaikissa opintuulissa, ihmisten arpapeleissä ja eksytysten kavalissa juonissa. ( Efe 4:11-15) Tästä keskenkasvuisuuden ongelmasta kirjoittaa Hebrealaiskirje näin, 5:11-14

   • ” Tästä meillä on paljon sanottavaa, ja sitä on vaikea selittää, koska olette käyneet hitaiksi kuulemaan. Sillä te, joiden olisi jo aika olla opettajia, olette taas sen tarpeessa, että teille opetetaan Jumalan sanojen ensimmäisiä alkeita; te olette tulleet maitoa tarvitseviksi, ei vahvaa ruokaa. Sillä jokainen, joka vielä nauttii maitoa, on kokematon vanhurskauden sanassa, sillä hän on lapsi; mutta vahva ruoka on täysi-ikäisiä varten, niitä varten, joiden aistit tottumuksesta ovat harjaantuneet erottamaan hyvän pahasta.”

   (Aloitus jatkuu)

   • Anonyymi

    Te laaksot, notkot, nouskaa,
    te vuoret, vaipukaa!
    Jumalan kansan toivo
    nyt täyttymyksen saa.
    Hän saapuu, kuninkaamme
    ja rauhanruhtinaamme.
    Siunattu olkoon hän,
    ken meille tuo elämän


   • Anonyymi

    ”Jos täyttyisikin maailma
    nyt valheen enkeleistä,
    niin pimeys ei voittoa
    kuitenkaan saisi meistä.
    Ne olkoot raivoissaan
    ja syöskööt kiukkuaan.
    Nyt valheen vallat on
    jo saaneet tuomion.
    Ne yksi sana kaataa.”


   • Anonyymi

    ” Kaiken läpi loistat.
    Herra, valollasi
    kosketa nyt kasvojani.
    Kukka seisoo hiljaa,
    lehdet liikahtavat,
    auringossa aukeavat.
    Hoida näin sinuun päin,
    totuudellisuuteen,
    yksinkertaisuuteen.”


  • Anonyymi

   Jatkoa aloitukseen, osa 16

   Voitto vai häviö taivastiellä?
   --------------------------------------------

   Jumalan hyvä suunnitelma on, että jokainen joka lähtee uskontielle, Jeesusta seuraamaan, olisi kerran voittajana perillä! Ikävä kyllä, kaikki eivät perille pääse. . . ja sen on syvästi surullista! Paavali - itkien – kirjoittaa:

   ”Sillä monet, joista usein olen sen teille sanonut ja nyt aivan itkien sanon, vaeltavat Kristuksen RISTIN VIHOLLISINA...heidän loppunsa on kadotus.” ( Filipp 3:18)

   Voittajia Jeesuksen Kristuksen voitossa!
   ------------------------------------------------------

   Omin voimin ei selvitä taisteluiden viidakossa! Kun perkele, maailma ja ”oma minä” muodostavat vihollisrintaman! Ja sitten kaikki muu! Koetukset, kiusaukset, ahdistukset, pelot, kärsimykset, tuska, köyhyyskin, sairaudet, elämisen ongelmat! Ja paholaisen joka lajin ”harhaopitkin”!

   Voittoon on vai yksi tie. Se on Jeesuksen Kristuksen – Voitto! Hän kukisti ristillä synnin, sairauden, turmeluksen ja saatanan vallat! Hän kuolemalla kuoleman voitti! Paholainen luuli, että kun Jeesus kuolee – hän saa voiton!

   Mutta ristillä tapahtui se vallakumous – että Jumalan rakkaus voitti vihan!
   Pyhyys kukisti pahuuden – Valo voitti pimeyden! Alkoi kokonaan Uusi vaihe ihmiskunnassa.
   (Täsä olen kirjoittanut.. https://keskustelu.suomi24.fi/t/17026620/raamatun-aarteita--(osa-2)---jeesus-kutsuu-turvaan-tuhon-alta!)

   Kun joku pysyy Jeesuksessa, Jeesus pysyy hänessä – ja vie voittoon!
   --------------------------------------------------------------------------------------

   • ”Pysykää minussa, niin minä pysyn teissä.” sanoi Jeesus. ( Joh 15: 1 >>>)

   • ” Sentähden, kun meillä on näin suuri pilvi todistajia ympärillämme, pankaamme mekin pois kaikki, mikä meitä painaa, ja synti, joka niin helposti meidät kietoo, ja juoskaamme kestävinä edessämme olevassa kilvoituksessa,

   • - silmät luotuina uskon alkajaan ja täyttäjään, Jeesukseen, joka hänelle tarjona olevan ilon sijasta kärsi ristin, häpeästä välittämättä, ja istui Jumalan valtaistuimen oikealle puolelle.” (Heb 12:1-2)

   • ”Ettekö tiedä, että jotka kilparadalla juoksevat, ne tosin kaikki juoksevat, mutta yksi saa voittopalkinnon? Juoskaa niinkuin hän, että sen saavuttaisitte!! ( 1 Kor 9:24)

   • ”Veljet, minä en vielä katso sitä voittaneeni; mutta yhden minä teen: unhottaen sen, mikä on takana, ja kurottautuen sitä kohti, mikä on edessäpäin, - minä riennän kohti päämäärää, voittopalkintoa, johon Jumala on minut taivaallisella kutsumisella kutsunut Kristuksessa Jeesuksessa.” (Filipp 3:13-14)

   • ”Ja he ovat voittaneet hänet Karitsan veren kautta ja todistuksensa sanan kautta, eivätkä ole henkeänsä rakastaneet, vaan olleet alttiit kuolemaan asti.” (Ilm.12:11 )

   • ”Mutta kiitos olkoon Jumalan, joka aina kuljettaa meitä voittosaatossa Kristuksessa ja meidän kauttamme joka paikassa tuo ilmi hänen tuntemisensa tuoksun! (2 Kor 2:14)

   • ” Mutta näissä kaikissa me saamme jalon voiton hänen kauttansa, joka meitä on rakastanut. ( Room 8:37)

   • ” Lapsukaiset, te olette Jumalasta ja olette voittaneet heidät; sillä hän, joka teissä on, on suurempi kuin se, joka on maailmassa.
   Sillä kaikki, mikä on syntynyt Jumalasta, voittaa maailman; ja tämä on se voitto, joka on maailman voittanut, meidän uskomme. ( 1 Joh 4:4, 5:4)

   Kohden lopullista voittoa – veljet ja sisaret! Olkaa siunatut!
   ----------------------------------------------------------------------------

   • " Ja hän sanoi minulle: "Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä.

   • Sentähden he ovat Jumalan valtaistuimen edessä ja palvelevat häntä päivät ja yöt hänen temppelissään, ja hän, joka valtaistuimella istuu, on levittävä telttamajansa heidän ylitsensä.

   Ei heidän enää tule nälkä eikä enää jano, eikä aurinko ole sattuva heihin, eikä mikään helle, sillä Karitsa, joka on valtaistuimen keskellä, on kaitseva heitä ja johdattava heidät elämän vetten lähteille, ja Jumala on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä."

  • Anonyymi

   Ruoan pitää olla myös monipuolista.

   • Anonyymi

    Nöyryyttä, hiljaisuutta
    Jumala rakastaa,
    ei kärsi kopeutta,
    ylpeitä vastustaa.
    Kun sydän haluinen
    Herraansa odottaapi,
    se tietä valmistaapi
    tulolle Jeesuksen.


  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tänään kerrottiin 1 732 uudesta koronavirustartunnasta

   "Sairaalahoidossa olevien koronapotilaiden yhteismäärä on noussut perjantaista kymmenellä ihmisellä, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Suomessa
   Maailman menoa
   372
   5127
  2. Pohjanoteeraus tuotannolta

   Juuri, kun kaikki luisti hyvin tuotannon suunnasta, niin sitten tuli tämä huti, että Minna, mitääntuottamaton, hihittelevä puutarhatonttu otettiin tak
   Big Brother
   56
   4707
  3. TTK-tippuja Sita Salminen sai poikkeuksellista palautetta Mikko Leppilammelta: "Tiedättehän te..."

   Mikko Leppilampi oli todellakin tilanteen tasalla suorassa TTK-lähetyksessä. Tsemppiä Sita Salminen, tanssit todella upeasti ja olisit ansainnut jatko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   23
   3543
  4. Soffiko ei lähtenyt Dubaihin?

   Miten malttoi jäädä Suomen syksyyn kun puoliso lähti lämpöön 🤔
   Kotimaiset julkkisjuorut
   145
   2386
  5. Rokotevastaiset julistivat sodan Suomelle

   https://www.verkkouutiset.fi/hs-raju-viestitulva-kansanedustajille-se-on-sota-nyt/ "Se on sota nyt!" Rokotevastainen äärioikeisto on julistanut Suome
   Maailman menoa
   429
   2280
  6. Menetit elämäsi rakkauden

   Miltä se mahtaakaan tuntua?
   Ikävä
   114
   2022
  7. Sanna Marinin boomer-päivitys sai somen kuumaksi.

   Sanna Marinin boomer-päivitys sai somen kuumaksi – näin poliitikot reagoivat: ”Pilkkaa sodan jälkeisiä sukupolvia” Pääministeri Sanna Marin julkaisi
   Pori
   261
   1688
  8. Sidottu ja rajusti pahoinpidelty mies löytyi ulkovarastosta Outokummussa

   Kaikenlaisia hulluja sitä on Outokummussakin, vaikka se asia ei ole mitenkään uusi tieto. Poliisi teki järkyttävän löydön: Sidottu ja rajusti pahoinp
   Outokumpu
   36
   1585
  Aihe