Kokoomus, veronkiertopuolue.

Anonyymi

Hups... Kuinka ollakaan, Elinallakin veronkiertoparatiisissa rahaa. Monellako muulla?
Kokoomus on parasiitti yhteiskunnassa. Lapuallakin se on nähty.
Hyvät veljet ja siskot. Mistä rahaa kunnalta puolueveljen lompsaan. Ja maata päälle, palijon.

6

228

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ellun kanat, eiks nii, kokkareet nuo omahyväiset omaan massikkaansa pelailevat veroparasiitit, käyttävät hyväkseen kaikku mitä oystyvät. Miulle miulle, ja vain kokkareille kaikki, muut niin väliä, kissat on poissa niin hiiret hyppii pöydillä

  • Anonyymi

   Otteita Heikki Porkan blogikirjoituksesta:https://oikeamedia.com/o1-166400

   ... mitä tapahtuu kun valtakunnansyyttäjäksi etsimällä etsitään henkilö, jonka viha kohdistuu sekä aitoon länsimaiseen sananvapauteen että erityisesti kantaväestöön.

   Tosin kantaväestön osalta vaikuttaa siltä, että valtakunnansyyttäjä välttelee joidenkin poliittisten suuntausten edustajien syyttämistä ja vastaavasti suosii joitain puolueita raivonsa kohteina.

   Sosialidemokraattien (sdp) kansanedustaja Hussein al-Taee säästyi syytteiltä, vaikka oli selkeästi halveksinut juutalaisia ja homoseksuaaleja sekä hänen näkökulmastaan väärää islamia edustavia muslimeja. Osaa al-Taeen sosiaaliseen mediaan kirjoittamista viesteistä valtakunnansyyttäjä piti kansanryhmää vastaan kiihottavina, mutta jätti siitä huolimatta al-Taeen ilman syytettä.

   Vasemmistoliiton ja keskustan edustaja ovat myös säästyneet valtakunnansyyttäjän vainolta, vaikka heidän viestinnässään kiihotetaan tappohommiin (Misha Dellinger) tai todetaan (kansanedustaja Juha Pylväs) sama asia kuin oppositiopuolue perussuomalaisten edustaja Mauri Peltokangas on lausunut.

   Peltokangas joutuu valtakunnansyyttäjän tahdosta oikeuteen, Pylväs sen sijaan ei ole ainakaan toistaiseksi saanut kutsua käräjille. Dellingerin osalta päätös syyttämättä jättämisestä on jo tehty.

   Raivopäisin vaino on kohdistunut kristillisdemokraattien kansanedustaja Päivi Räsäseen, johon valtakunnansyyttäjä on kohdistanut useita rikosepäilyjä.

   Miten on mahdollista, että suomalaiset ovat saaneet riesakseen valtakunnansyyttäjäksi Raija Toiviaisen, jonka vihan kohteeksi ovat joutuneet etniset suomalaiset, erityisesti perussuomalaiset ja heidän maahanmuuttopoliittista linjaansa kannattavat tavalliset suomalaiset?

   Toiviaisen valinta oli poliittinen päätös, jonka taustalla oli kokoomuksen johdon sananvapauden vastainen asenne. Tukea kokoomus on saanut presidentti Sauli Niinistöltä sekä kaikilta Sanna Marinin (sdp) hallituksessa istuvilta puolueilta (sdp, kesk, vihr, vas, rkp).

   Petteri Orpo on nykyisen sananvapauden vastaisen taistelun todellinen sopankeittäjä, sillä hänen tahdostaan kokoomus käynnisti vuonna 2018 kansalaisiin kohdistuvan vihapuhejahdin.

   Kokoomuksen puheenjohtajaksi noussut Orpo kasasi puolueensa ministereistä Sanni Grahn-Laasonen (opetusministeri), Antti Häkkänen (oikeusministeri) ja Kai Mykkänen (sisäministeri) työryhmän, joka esitti sittemmin monialaisen vihapuhetyöryhmän perustamista.

   Kun Toiviaisen edeltäjänä toiminut Matti Nissinen erotettiin valtakunnansyyttäjän tehtävästä, totesi oikeusministerinä istunut Antti Häkkänen, että Nissisen jatkaminen valtakunnansyyttäjänä ”olisi uhannut oikeusjärjestelmän toimintakykyä, uskottavuutta ja luotettavuutta”.

   Tänä päivänä on syytä kysyä kuinka pahoin kokoomuksen täsmävalinnan Raija Toiviaisen toiminta valtakunnansyyttäjänä on rapauttanut KANSALAISTEN luottamusta oikeusjärjestelmään?

   Entä millä tavoin valtakunnansyyttäjän harjoittama jahti pilaa Suomen kansainvälistä mainetta länsimaisena oikeusvaltiona, jollaisessa sananvapautta kunnioitetaan eräänä yhteiskunnan merkittävimmistä kivijaloista?

   Kokoomus, kuten punavihreät puolueet ja keskusta, on pyrkinyt monin tavoin estämään haitallisen maahanmuuttopolitiikan kritisoimista samalla, kun puolue on pyrkinyt edistämään sitä [suomalaisille haitallista maahanmuuttopolitiikkaa].

   Kai Mykkänen ehdotti sisäministerinä pakolaiskiintiön kymmenkertaistamista.

   Sanni Grahn-Laasonen puolestaan löysi jo ennen Mykkäsen pakolaiskiintiöpuheita kulttuuri- ja opetusministerinä ylimääräiset kuusi miljoonaa lapsille ja nuorille suunnatun monikulttuuripropagandan edistämiseen.

   • Anonyymi

    En jaksanut lukea tuota persuvuodatusta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    En jaksanut lukea tuota persuvuodatusta.

    Et kestä tosiasioita eikä perussuomalaisetkaan suomalaisten asioita aja.


  • Anonyymi

   Omituisen hilijaasta veropetosrintamalla?!

  • Anonyymi

   Pahinpainajaishallitus 2015. Kokoomus, keskusta ja persut. Kyykyttäjät nuo pienituloisten ja eläkeläisten. Nythän lapuan kokoomus ajaa terveyskeskuksenkin nurin ja tilalle kuinka ollakkaan yksityistämisen, jota orpo ajoi jo viime hallituskaudelka kuin käärmettä pyssyyn. Ja massikkaa yrittäjille ja kelahan onnekseen poistaa vielä kelakorvauksenkin yksityisiltä terveysasemiltaan, niin että ei tarvi kuin varakkaiden päästä enää saamaan terveyspalveluja ,,lapualkakin. Hienoa kokoomussekoomus!!:/

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tänään kerrottiin 1 732 uudesta koronavirustartunnasta

   "Sairaalahoidossa olevien koronapotilaiden yhteismäärä on noussut perjantaista kymmenellä ihmisellä, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Suomessa
   Maailman menoa
   360
   4965
  2. Pohjanoteeraus tuotannolta

   Juuri, kun kaikki luisti hyvin tuotannon suunnasta, niin sitten tuli tämä huti, että Minna, mitääntuottamaton, hihittelevä puutarhatonttu otettiin tak
   Big Brother
   55
   4594
  3. TTK-tippuja Sita Salminen sai poikkeuksellista palautetta Mikko Leppilammelta: "Tiedättehän te..."

   Mikko Leppilampi oli todellakin tilanteen tasalla suorassa TTK-lähetyksessä. Tsemppiä Sita Salminen, tanssit todella upeasti ja olisit ansainnut jatko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   23
   3416
  4. Soffiko ei lähtenyt Dubaihin?

   Miten malttoi jäädä Suomen syksyyn kun puoliso lähti lämpöön 🤔
   Kotimaiset julkkisjuorut
   134
   2277
  5. Rokotevastaiset julistivat sodan Suomelle

   https://www.verkkouutiset.fi/hs-raju-viestitulva-kansanedustajille-se-on-sota-nyt/ "Se on sota nyt!" Rokotevastainen äärioikeisto on julistanut Suome
   Maailman menoa
   408
   2250
  6. Menetit elämäsi rakkauden

   Miltä se mahtaakaan tuntua?
   Ikävä
   111
   2000
  7. Sanna Marinin boomer-päivitys sai somen kuumaksi.

   Sanna Marinin boomer-päivitys sai somen kuumaksi – näin poliitikot reagoivat: ”Pilkkaa sodan jälkeisiä sukupolvia” Pääministeri Sanna Marin julkaisi
   Pori
   259
   1673
  8. Sidottu ja rajusti pahoinpidelty mies löytyi ulkovarastosta Outokummussa

   Kaikenlaisia hulluja sitä on Outokummussakin, vaikka se asia ei ole mitenkään uusi tieto. Poliisi teki järkyttävän löydön: Sidottu ja rajusti pahoinp
   Outokumpu
   35
   1543
  Aihe