Rokotteet ovat tehonneet hyvin

Anonyymi

Tänään 5. lokakuuta sairaalahoidossa on koronan takia Husin mukaan 41 ihmistä, joista 11 tehohoidossa.

Husin verkkosivuilla kerrotaan, että 27.9.–3.10. sairaalaan tulleista koronapotilaista 66 prosenttia eli 21 henkilöä on ollut rokottamattomia. 25 prosenttia (8 henkilöä) on ollut kaksi rokoteannosta saaneita ja yhdeksän prosenttia (3 henkilöä) yhden rokoteannoksen saaneita.

TÄYSI koronarokotussarja antaa hyvän suojan vaikeaa koronatautia vastaan. Niistä potilaista, jotka ovat joutuneet sairaalahoitoon kahdesta rokoteannoksesta huolimatta, suurimmalla osalla on jokin sairaus tai sairauteen liittyvä hoito, joka on heikentänyt rokotteen tehoa tai lisännyt vakavan koronavirustaudin riskiä.

– Koronavirusepidemia on nyt rokottamattomien epidemia. Rajoitusten purkamisen myötä rokottamattomat ovat aiempaa suuremassa riskissä saada tartunta ja osa heistä tulee tarvitsemaan sairaalahoitoa, sanoo ylilääkäri Asko Järvinen tiedotteessa.

12

99

1Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Aika paljon on siis noita rokotettuja, ei oikeen taida toimia

   • Anonyymi

    Eniten rokottamattomia, eli toimii.


   • Anonyymi

    Noin lukee artikkelin ääliö. Pikaista sairattumista👍


  • Anonyymi

   Propaganda haisee niin että huh huh.

   Artikkelissa lukee että rokotetuilla hoidetuilla "on jokin sairaus tai sairauteen liittyvä hoito, joka on heikentänyt rokotteen tehoa tai lisännyt vakavan koronavirustaudin riskiä", mutta ei kerrota koskeeko sama rokottamattomia hoidettuja.

   • Anonyymi

    Kyllä corona sinut sieltä poterostaläytää.


  • Anonyymi

   Tämä on hyvä alku, luvut olisi hyvä myös julkaista valtakunnan tasolla.
   Luvuista näkee heti ainakin sen, ettei rokottamattoman riski joutua sairaalahoitoon ole 17-kertainen täyteen rokotussuojaan nähden, kuten viikko sitten uutisoitiin. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008299484.html

   • Anonyymi

    Vasta rajoitukset poistuivat, semppiä coronan odotteluun.


  • Anonyymi

   Ilman terveydellistä perustetta rokottamattomille, eli rokotusvastaisille pitäisi kyllä pian jotain piiskaa ja keppiä saada. Ei tästä muuten tule mitään.

   • Anonyymi

    Keuruulla annettiin ämpäri, rokotteet 💉tekivät kauppansa😁 Tuota tarvitsisi miettiä maanlaajuisesti, hölmöt tarttuisivat tähän koska vetosivat että saatiin ämpäri, tyhmät ottivat eivätkä saaneet ämpäriä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Keuruulla annettiin ämpäri, rokotteet 💉tekivät kauppansa😁 Tuota tarvitsisi miettiä maanlaajuisesti, hölmöt tarttuisivat tähän koska vetosivat että saatiin ämpäri, tyhmät ottivat eivätkä saaneet ämpäriä.

    Mina hakea jos tonni tule käteen, muuten en ota sikapiikki.


   • Anonyymi

    Rokotehaittamyönteisille pitäisi laittaa polttoraudalla otsaan merkki, jossa on ruumisarkun kuva, koska levittävät piikitettyä virusta ympäristöönsä ja ovat ruiskeen jälkeen muutenkin jatkoa-ajalla, on vain ajan kysymys, koska vaikutukset iskee.


  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hävetkää rokotetut!

   Olen tässä lueskellut näitä palstalla olleita koronakeskusteluja ja saanut hävetä silmät päästäni siksi, että suurin osa rokotettujen kirjoituksista o
   Iisalmi
   349
   3756
  2. Joku pahoitti mielensä Afrikantähti pelistä

   Rasismikohu Helsingin yliopistossa – riistoleikkejä ja Afrikan tähti -vitsailua: ”Olen sanaton” Musta vaihto-opiskelija tyrmistyi, kun opiskelijat esi
   Maailman menoa
   187
   3503
  3. Kertokaa yksikin hyvä syy ottaa koronarokote

   Tähän saakka on kerrottu vain uskomuksia. Koronarokote ikään kuin olisi ratkaisu ongelmaan. No miksi sitten rokotettuja on sairaalahoidossa siinä miss
   Maailman menoa
   629
   2882
  4. Oot sä oikeasti

   rakastunu muhun nainen? Oon kyllä huomannu katseet mutta että kyse ois vakavammasta niin se on tullu yllätyksenä minulle.
   Ikävä
   83
   1586
  5. Iltalehti: Päijät Hämeen teho-osastolla uuvutaan koronan takia. Totuus ketään ei teholla.

   Olen koko ajan suhtautunut näihin lehtien pelottelutarinoihin kriittisesti. Niissä ei anneta oikeasti mitään taustatietoja potilaista, määristä, iästä
   Maailman menoa
   339
   1480
  6. Stefu, otathan sinäkin tyttäresi lomalle mukaan?

   Sofia kertoi pääsevänsä pian reissuun ( hänhän ei pysty ilman Stefania matkustamaan), joten jään mielenkiinnolla odottamaan, ottaako isä tyttärensä mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   1399
  7. 100
   1300
  Aihe