Katolisen kirkon raiskaukset

Anonyymi

Uusimman tiedon mukaan katolilaisten pappien tekemät raiskaukset jatkuvat tänä päivänäkin. Miksi ei kansa nouse kapinaan? Mielenosoituksiin? Poliisit tutkimaan ja kaikki vankilaan jotka ovat syyllisiä. Vasta Kandadan kirkko pahoitteli kaltoinkohtelua kun lapsia on tapettu vuosia. Heidän sanavalintansa 'kaltoinkohtelu' kun murhataan ihmisiä on sairasta. Mitä jos massamurhaajien murhia kutsuttaisiinkin kaltoinkohteluksi?

13

210

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miten vaan asian annetaan olla kun tiedetään, että pappien meno jatkuu? Tänään ja huomenna lapset joutuvat raiskatuiksi ja me ei tehdä mitään? Koko kirkko valtioiden kontrollin ja tutkinnan alle heti!!!

  • Anonyymi

   Kirkot rikollisjärjestöinä vois lakkauttaa laeilla.

   • Anonyymi

    Katolinen kirkko nimenomaan voisi lakkauttaa lailla. Aika överiksi meno menee siellä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Katolinen kirkko nimenomaan voisi lakkauttaa lailla. Aika överiksi meno menee siellä.

    Eivätkös ne kaikki kirkot ole samaa lafkaa? Katoliset, luterilaiset, helluntailaiset, lestadiolaiset, jne?


  • Anonyymi

   Eikö laissa lue, että lakin on sama kaikille? Ei kuitenkaan ole. Katolinen kirkko on immuuni laille. Toiset saa raiskata mielin määrin ja tuhota lasten elämiä

  • Anonyymi

   Ranskassa on tietääkseni hyvässä varastorasvassa olevia giljotiinin terä. Sian ihra oli käypä suoja. Eikä laho ole luultavati tuhonnut varsinaista konettakaan, siis telinettä. Ja osaamista varmasti löytyy, jos tarvetta on.
   Vielä silloin, kun kuolemantuomio oli laissa, teloitus suoritettiin vankilan portilla aamulla. Omaiset saivat tulla seuraamaan teloitusta. Omaiset saivat vainajan mukaansa.
   Toista on nyt. Papit saavat ylennyksen sikailuistaan. Toivosi, että olisi sellaisia pienois giljotiineja, joilla homma hoituisi kauniisti ja lopullisesti... voisivat resitoida asteikon korkemmasta päästä.
   Rukoilkaamme

  • Anonyymi

   mihin tarvitaan katolista kirkkoa kuka tietää?

   • Anonyymi

    K kirkko suojeli natsirikollisia aikanaan mikä tämä tällainen systeem oikein on olevinaan ja kuka tarvitsee kirkkoa, emmekös lue Raamatusta että ei Jumala asu käsillä tehdyissä paikoissa!


  • Anonyymi

   Tänä päivänäkin jatkuu ei-katolisten pedofilia. Joku niitä suojelee. Nettisivustoilla, jossain. Äsken paljastui kymmenien tuhansien rinki joka ohitettiin maininnalla eikä mitään kummempaa keskustelua siitä syntynyt. Saati sanktioivaa toimintaa.

   Katolisesta on taas aivan hurmioituneena paasattu useaan otteeseen, oikein mässätty aiheella. Tuskin kaikki pitää edes paikkaansa kun aikuiset miehet ovat intoutuneet muistelemaan.

  • Anonyymi

   Papit velssanneet poikien munissa. "Oli kuin tuhat kättä", kertoi hyvksi käytetty mies nyt aikuisena kokemastaan katolisessa kirkossa!

  • Anonyymi

   Kirkon hurskastelu ei auta vaikka paavi teeskentelee surua ja pyytää anteeksi. Se ei kuitenkaan enää tässä vaiheessa riitä kun on jo myöhäistä. Homma on edennyt jo niin pitkälle että että anteeksi pyynnöt ja korvaukset eivät enää auta. Järkevin ratkaisu olisi lopettaa katolinen kirkko sekä lyödä pillit pussiin ja hanskat tiskiin. Näin nimittäin toimisi vastuullinen yritys joka on mokannut pahasti ja anteeksiantamattomasti, se ilmoittaisi lopettavansa toimintansa ja katoaisi sen jälkeen katukuvasta.

  • Anonyymi

   Maailmassa on kaiken maailman "miituu" kampanjoita jotka ovat johtaneet ihmisten saattamiseen käräjille jopa kymmien vuosien jälkeen oletetusta tapahtumasta. Tälle asialle jossa suojattomat lapset joutuvat pappien raiskaamiksi ei näköjään kukaan voi mitään eikä ketään tuomita.

  • Anonyymi
   UUSI

   Ei teitä ketään kiinnosta hyväksikäytetyt lapset. Jos kiinnostaisi, ette olisi mukana luomassa noidankehää: 1. Kirkkoa vastaan tykätään hyökätä, syytellä eri asioista. 2. Sitten kirkon piirissä tapahtuu pedofiliaa. 3. Välttääkseen arvostelua, kirkko salaa tapaukset. 4. Tapaukset eivät pysy salassa. 1. Kirkon vastustajat saavat syyn syyttää kirkkoa ilmitulleista jutuista. 2. Tapahtuu lisää pedofiliaa. 3. Tietäessään saavansa arvostelua kirkolla on kiusaus vaieta tapauksista. 4. Tapaukset eivät pysy salassa, josta seuraa taas kohdat 1 - 2 - 3 - 4.

   Te olette luomassa painetta asioiden salailuun! Ei teitä kiinnosta hyväksikäytön uhrit. Kun hyväksikäytön uhreja ilmenee te ensin sydämessänne iloitsette, että saatte taas jotain ns. mehukasta, aseen, jota käyttää kirkkoa vastaan. Sitten julkisesti otatte paheksuvan "olen järkyttynyt" asenteen, vaikka jotain tuollaista toivoittekin tapahtuvaksi. Ei teitä häiritse nostaa tapauksen uhreja median riepoteltavaksi, kunhan saatte lyödä kirkkoa. Ei teitä häiritse se, että aiheutatte painetta salailuun mahdollistaen hyväksikäytön pitkään jatkumisen ja lisäuhrit. Te jopa potkitte uhreja lisää saadaksenne hyökkäyksellenne lisää voimaa: Uhreista aidosti kiinnostunut keskittyisi uhrien auttamiseen sanoen heille "ei maailma lopu hyväksikäyttöön, selviät tästä..." ja koittaisi yhteistyössä kirkon kanssa ratkaista pedofilia ongelmaa, mutta te sanoisitte "tämä on niin karmeaa, että nämä ihmiset EI IKINÄ pääse yli". Teitä ei kiinnosta auttaa uhreja tapahtuneen ylitse tai antaa toivoa siitä yli pääsemiseen, sillä mitä enemmän kärsivät sen suurempi on heidän arvonsa aseena kirkkoa vastaan. Katolilainen kirkko ei toki ole kaiken kritiikin yläpuolella, mutta eihän se väitäkään olevansa. Se kun sanoo kaikkien ihmisten olevan syntisiä ja kirkkoon kuuluvat ovat niitä, jotka tunnustavat tarvitsevansa Kristuksen armoa. Kirkkoa tulee kritisoida, sillä välillä siihen on aihetta: Kristus on täydellinen, mutta hänen seuraajansa eivät! Kritisoikaa siis kirkkoa aina kun siihen on todellista aihetta. Ei silloinkaan kirkon kompastumisella mässäillen, vaan rakentavasti. Muistakaa myös antaa kiitosta ja kehua, silloin kun kirkko on toiminut hyvin. Mutta jos hyökkäätte kirkkoa vastaan kuin saalistavat hyeenat... Silloin te olette pahempia kuin pedofiilit, sillä pedofiilit vain sortuvat väärintekoon heikkouttaan himojen edessä, mutta te toimisitte harkiten pahan sydämenne mukaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kertokaa yksikin hyvä syy ottaa koronarokote

   Tähän saakka on kerrottu vain uskomuksia. Koronarokote ikään kuin olisi ratkaisu ongelmaan. No miksi sitten rokotettuja on sairaalahoidossa siinä miss
   Maailman menoa
   541
   1944
  2. Hävetkää rokotetut!

   Olen tässä lueskellut näitä palstalla olleita koronakeskusteluja ja saanut hävetä silmät päästäni siksi, että suurin osa rokotettujen kirjoituksista o
   Iisalmi
   254
   1725
  3. Tänää hetken mietin

   Mikä on tehnyt susta niin epävarman ihmisen, toki ikäkin siihen jo vaikuttaa, mutta toivon, että joskus pääset siitä yli. Löydät kyllä joskus hyvän
   Ikävä
   115
   1608
  4. Oot sä oikeasti

   rakastunu muhun nainen? Oon kyllä huomannu katseet mutta että kyse ois vakavammasta niin se on tullu yllätyksenä minulle.
   Ikävä
   61
   1148
  5. Iltalehti: Päijät Hämeen teho-osastolla uuvutaan koronan takia. Totuus ketään ei teholla.

   Olen koko ajan suhtautunut näihin lehtien pelottelutarinoihin kriittisesti. Niissä ei anneta oikeasti mitään taustatietoja potilaista, määristä, iästä
   Maailman menoa
   293
   1113
  6. 72
   1018
  7. Stefu, otathan sinäkin tyttäresi lomalle mukaan?

   Sofia kertoi pääsevänsä pian reissuun ( hänhän ei pysty ilman Stefania matkustamaan), joten jään mielenkiinnolla odottamaan, ottaako isä tyttärensä mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   989
  8. Onko pakko revittää niitä autoja ja huudattaa ämyreitä!

   Kello on yli 00:00 koko illan on revitetty autoja kiihdytetty ja huudatettu ämyreitä. Eikö ole oikeasti mitään kehitettävämpää tekemistä? Ihmiset yrit
   Hyrynsalmi
   50
   848
  Aihe