Rokottamattomuus käy kalliksi

Anonyymi

vain otettu rokote auttaa, toivottavasti viimeisestkin rokotevastarintaa harrastavat tajuaisivat tämän, se olisi koko kansakunnane etu:

Hus teki teoreettisen laskelman rokottamattomuuden hinnasta: ”Sairaalahoidon kustannukset noin miljardi euroa”

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000008313031.html

15

106

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Enköhän tuota ainakin itse ole veroina maksanut mahdollisen oman sairaalakeikan ja vielä monta kertaa.

   • Anonyymi

    No etpä ole, vaikka niin kuvittelet...


   • Anonyymi

    EM-Pietari urpo-petterien saldo yhteuiskunnalle 10 mrd€- HUS lasse lehtonen mukana joukoissa.


  • Anonyymi

   sama täällä on varmasti veroja maksettu ihan liikaakin kun terveenä porskuttelen vanha yli 80 pitkän matkaa enkä ole sortunut inffulensa tai korona "rokotuksiin !
   sinulle "rokotettu" piikkisi on tehnyt sinusta ihmis vihaajan oka ajattelee omilla aivoillaan ja toimii niinkuin parhaakseen näkee!
   ole sinä "turvassa"piikkinesi .

   • Anonyymi

    Juuri näin!


  • Anonyymi

   Minulla on sellainen epäilys, että korona on aiheuttanut matematiikan taitojen merkittävän huonontumisen?

  • Anonyymi

   Ei ole rokotuksia otettu, en ole ikinä ollut päivääkään sairaalassa, ikinä ei ole ollut yhtään luuta poikki tai tarvittu yhtään tikkiä.

   Olen koko ikäni liikkunut ja syönyt terveellisesti, ikää on 55 vuotta!!!

   Kumma ettei roskasuokaa syöviä verenpaine- ja sydäntautia, juoppoja maksakirroosi- ja munuaispotilaita koskaan syyllistetä sairaanhoidon kustannuksista vaan heitä säälitään kuinka kova kohtalo heillä on ollut kun nuorena sairastuivat tai kuolivat???

   Kaikki extreme temppuilijat, motoristit ym. muut kaahailijat hoidetaan yhteiskunnan piikkiin vaikka vammat itseaiheutettuja???

   Pitääkö minun nyt hävetä kun aiheutan niin vitusti teoreettisia kustannuksia tälle yhteiskunnalle???

   • Anonyymi

    Sinun pitää nyt hävetä kun et kasvata monikansallisten lääkeyhtiöiden voittoja, menee "hyvä" aine harakoille, ei kun minkeille =D käkäkäkäkäkä!


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Onpa halpaa, mitäköhän on maksanut Suomessa tehdyt rajoitustoimenpiteet, testaukset ja rokotukset? Ehkä niistäkin pitäisi tehdä jonkinlainen laskuharjoitus?

  • Anonyymi

   Rokotekriittinen ei ole rokotevastainen Mistä tiedätkö mitä mömmöä sinuun työnnetään otat siitä vastuun niin minäkin Rokotetut voivat levittää tautia ihan samalla tavoin kuin minäkin Asia,jota et varmaan tunnusta sillä silloinhan olet mielipiteittesi kanssa väär

  • Anonyymi

   tämän jälkeen edes en avaa kirjoituksia.
   mulle riitti.

  • Anonyymi

   Koronarokotteet ovat kasvattaneet lääkeyhtiöiden voittoja, Pfizer odottaa liike­vaihtonsa nousevan lähes 20 miljardilla eurolla tänä vuonna.

   Saksalainen Biontech kertoo, että yhtiön nettovoitto kasvoi huhti-kesäkuussa 2,8 miljardiin euroon, kun vuosi sitten tappiota tuli 88 miljoonaa euroa.

   Biontech nostaa tämän vuoden koronarokotteita koskevan liikevaihtoennusteensa 16 miljardiin euroon kymmenestä miljardista eurosta. Alkuvuoden liikevaihto oli 7,4 miljardia euroa.

   Biontech ja yhtiön kumppani Pfizer ovat suurimmat voittajat rokoteyhtiöiden kilpa­juoksussa. Pfizerin liikevaihto oli vuoden ensimmäisellä puoliskolla 9,2 miljardia euroa, ja se odottaa nostavansa liikevaihtonsa yli 28 miljardiin euroon tänä vuonna.

   https://www.hs.fi/talous/art-2000008182127.html

  • Anonyymi

   Bisnes is bisnes. Syö kiltisti lääkkeesi, olt kunnon kansalainen.

  • Anonyymi

   Olisi todella mukava tietää, keitä HUS osoittaa syyttävällä sormella? Ymmärtääkseni tähänastisten tietojen valossa suurin osa suomalaisista on rokotteensa ottanut.

   Ja jos ei ole, niin sekin on jokaisen oma asia.

   Mitä ilmeisimmin osa ihmisistä muistaa kuin eilisen päivän sikainfluenssarokotteen, jonka vannottiin ja vakuutettiin olevan turvallinen ihan kaikille.

   Mutta tänäkin päivänä osa sikainfluenssarokosteesta narkolepsiaan sairastuneista odottaa korvauksia. Ehkä jopa elämänsä loppuun?

   Koronarokotteita valmistavat ja myyvät yritykset ovat suojautuneet todella hyvin mahdollisilta korvausvaateilta. Mikään taho ei ole vastuussa, jos koronarokotteen saanut sairastuu siitä, tai jopa kuolee.

   Ihmishenki ei ole paljon väärtti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Nyt Sanna Marin sitten esittää katuvaa, voi päivää sentään!

   Sannukka vaatii, että kulttuuriin kohdistetut leikkaukset perutaan....siis niin pelle pääministeri kuin olla voi. SDP:n tuoreet kannanotot ovat herät
   Maailman menoa
   608
   9591
  2. Some repesi! Linda Lampenius jakoi alusvaatekuvan: "Wow!", "Siis niin UPEA kuva!", "Fantastiskt!"

   Linda Lampenius on jakanut Instagramissa kuvan mallivuosiltaan, jossa on ysärityyli kohdillaan... Lampenius tunnettiin Suomessa lähinnä viihdetähtenä,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   18
   4690
  3. Satu Tuomisto näpäytti Sofia B, oli ollut kuntosalilla täydessä meikissä .

   Eikö voi edes kuntosslilla käydä ilman monen sentin kasvomeikkiä, siitä nähtiin et teatteria on se salilla käyminenkin sillä .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   195
   2998
  4. "Tyttöjen kanssa ulos"

   Keski-ikäinen vaimoni lähtee "tyttöjen kanssa ulos" ja pukeutuu kaikkein seksikkäimpiin pikkuhousuihin mitä kaapista löytyy. Ne eivät paljoa peitä eik
   Sinkut
   296
   2869
  5. Wow! Dannyyn, 79, liitetty Helmi Loukasmäki, 20, aistikkaana punaisissa kynsissään: "Kuuma kaunotar"

   Helmi, 20, on lähtenyt ulkokuvauksiin syksyn ihmeitä kummastelemaan. Danny, 79, puolestaan lähtee keikkarundille vanhojen kavereidensa kanssa: Kai Lin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   2764
  6. Espen Andersen Bråthen, siinä tekijä, asiaa tutkitaan terroritekona

   Varmuus on tullut, että tyyppi on kääntynyt islamiin. Eli on siis suvakkojen suosikkeja. Näin Norjassa. Joko somessa musset juhlii, kuten Lars Vilksi
   Maailman menoa
   90
   1246
  7. Piikitykset tulisi lopettaa!

   Koronarokotukset pitäisi keskeyttää - haittavaikutuksia on jo liikaa - pitkäaikaisvaikutuksia ei tunneta - teho on huono ja lyhyt - luonnollinen immun
   Maailman menoa
   347
   862
  8. Sensuuri kaatoi Tokentuben.

   Ja mikä ajoitus, tänään äänestetään rokotepassista ja on mielenosoitus siitä eduskuntatalon edessä.
   Maailman menoa
   274
   763
  9. Martina leijailee taas jossain pilvissä

   Revenge body tulee kuulemma olemaan tajunnan räjäyttävä😂. Joku pilipali ohjelma mikä tulee jostain maksulliselta kanavalta. Kyllä on suuret luulot yh
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   721
  Aihe