Miksi venäjän aseet ovat suurimmaksi osaksi mielikuvituksen tuotetta?

Anonyymi

Syy tulee tässä:
Luettelo valtioista bruttokansantuotteen mukaan. Bruttokansantuote on ilmoitettu Yhdysvaltain dollarien reaalisen muutoksen mukaan. Luettelossa on myös merentakaisia sekä itsehallinnollisia alueita.

Luettelot Muokkaa

Kansainvälinen valuuttarahasto (2018)[1] Maailmanpankki (2017)[2] Yhdistyneet kansakunnat (2017)[3][4]
Sija Valtio BKT (USD miljoonissa)
Rotating earth (Very small).gif Maapallo[5] 84 835 462
1 Yhdysvallat 20 513 000
Euroopan unioni Euroopan unioni[6] 18 769 286
2 Kiina 13 457 267
3 Japani 5 070 626
4 Saksa 4 029 140
5 Britannia 2 808 899
6 Ranska 2 794 696
7 Intia 2 689 992
8 Italia 2 086 911
9 Brasilia 1 909 386
10 Kanada 1 733 706
11 Etelä-Korea 1 655 608
12 Venäjä 1 576 488
13 Espanja 1 437 047
Mitä vittua?? Miten noin pienillä rahoilla ylläpidetään noin suurta valtiota😂😂😂
Miten tuollainen lilliputti talous kykenee kehittämään ihmeaseita🤣🤣🤣

44

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miten venäjä on noin köyhä maa?

      • Anonyymi

        Älä muuta sano.

        Ja tuollaisen köyhän maan mielikuvitusaseitten pelossa Suomen pitäi liittyä Natoon.


      • Anonyymi

        🤣🤣🤣


    • Anonyymi

      Kiina/Venäjä.
      Mielikuvia.
      Uutinen
      FT: Kiinan hypersooninen ydinohjus kiersi Maapallon yli 6000 km/h – Kiina kiistää, ja USA:ssa pelätään, että se on jäänyt sotateknologiassa jälkeen Venäjästä ja Kiinasta.
      Amerikkalaispoliitikot ovat erittäin huolissaan,

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Aikas pahuksen hyvä.

        Kiitos piristyksestä.


    • Anonyymi

      "Miksi venäjän aseet ovat suurimmaksi osaksi mielikuvituksen tuotetta?"

      Koska natotrolli pelkää niitä niin paljon, että kieltää niiden olemassaolon. Venäjän hajoaminen palasiinkin on hänelle täysin turvallinen skenaario, koska atomipommejahan maalla ei ole...

    • Anonyymi

      Kun ne todellisuudessa on romuja, kukaan muu kuin yhtä tyhmät eivät niitä kelpuuta.
      Venäläiset puhuu paljon tulokset heikkoja kuten tämä paljon ylistetty panssarivaunu.

      • Anonyymi

        Romuja kuin Nato Tiltun MIÄLI.


    • Anonyymi

      Venäjä on tässä maailmassa yksi kärpäsenpa#ka. Ne kuvittelevat olevansa maailman omistajia. Venäjä on texasin kokoinen suuri valhe ja täysvitsi. Kreml on itsestään liikoja luulevien fasistien ja pirujen pesä.

    • Anonyymi

      Asiasta kolmanteen. Miksi NASA ryhtyy nyt suunnittelemaan ja harjoittelemaan miehitettyä lentoa kuuhun? Eikö jenkit käynyt siellä jo 50 vuotta sitten? Miksi siis harjoitella?

      Tässä kommentissa oli ihan yhtä paljon järkeä, kuin NATO-fanin aloituksessa.

    • Anonyymi

      Yhdysvallat velkaantuu jokainen minuutti 1 miljoonaa dollaria, siellä ei ole enää edes palkkoja varaa valtionhallinnon työntekijöille kuin velkarahaalla. Venäjälle tulee rahaa ovista ja ikkunoista, yhdessä tunnissa saman verran kuin Suomelle 37 päivässä.

    • Anonyymi

      Tiltulle tulloo 100 ruplaa arkipäivisin.
      Viikonloppuna kaalinpää.

    • Anonyymi

      "Asiasta kolmanteen. Miksi NASA ryhtyy nyt suunnittelemaan ja harjoittelemaan miehitettyä lentoa kuuhun? Eikö jenkit käynyt siellä jo 50 vuotta sitten? Miksi siis harjoitella?"

      No ettei käy niinku Admin Kuzzelle. Sekin oli käynyt telakalla joten mitä sitä miettimään kuinka homma tehdään.
      Nyt onkin sitten sormi perseessä kun Ukraina ei tee uutta.

    • Anonyymi

      Mitä on jäljellä Neuvostoliitosta? Sitäkin Ulkopoliittinen instituutti on tutkinut, mutta kyseisen tutkimuksen painopisteeksi osoittautui se, mitä siitä irtaantuneille neuvostotasavalloille, poislukien Venäjä ja Baltian maat, on tapahtunut ja mihin suuntaan ”post-Soviet space” on kehittymässä.

      Onhan sekin sinänsä mielenkiintoista eikä minulla ole huomauttamista siihen johtopäätökseen, että nämä valtiot ovat kehittyneet eri suuntiin ja että useimmat niistä ovat myös irtaantuneet yhä etäämmälle poliittisesti, taloudellisesti ja yhteiskunnallisesti entisestä emämaastaan. Eroja tosin on tässäkin suhteessa ja jotkin niistä ovat pysytelleet sitä lähellä (Valko-Venäjä tulee mieleen).

      Sekään ei herätä vastaväitteitä, että Venäjän yritykset estää tämä kehitys ja jopa kääntää se päinvastaiseksi ovat suurelta osin epäonnistuneet. ”Euraasialainen” malli, jota Venäjä on eri muodoissa tarjonnut, on ollut lähinnä länsieurooppalaisen integraation ulkoisten muotojen matkimista, vaikka Venäjän, Kazakstanin ja Valko-Venäjän tulliliitolla ja talousunionilla on todellistakin sisältöä. Samoin on totta, että näillä mailla ei kuitenkaan oikeastaan ole ollut hyvää vaihtoehtoista integraatiomallia. Läntisen integraatiomallin käyttökelpoisuuden saati houkuttelevuuden tiellä on kyseisten maiden – ja Venäjän – talous- ja yhteiskuntatodellisuuden lisäksi myös EU:n oma tilanne brexiteineen ja muine kriiseineen ja hajaantumisilmiöineen.

      . Toisekseen, ”Soviet space” ei päättynyt Neuvostoliitonkaan rajoille, vaan siihen kuuluivat myös ne maat, jotka Neuvostoliitto oli alistanut valtapiiriinsä: Varsovan liiton maat, Mongolia ja Pohjois-Korea; Stalinin aikaan jopa Kiina.

      Mitä sitten Venäjässä on jäljellä Neuvostoliitosta? Voisi ensimmäiseksi kysyä, mitä Neuvostoliitossa oli jäljellä Venäjästä, joka sitä edelsi. Niin perusteellisesti kuin kommunistinen komento vanhan Venäjän vanhan yhteiskunnan tuhosikin – se oli todellinen, joskin tuloksiltaan kauhea sosiaalinen vallankumous, johon verrattuna Ranskan suuri vallankumouskin oli pintaraapaisu – Venäjä suurvaltana, imperiumina, ei Neuvostoliiton hahmossa loppujen lopuksi paljon muuksi muuttunut.

      Kuten terävänäköiset ovat paljon ennen minua sanoneet, rajojensa sisällä Venäjä oli siirtomaavalta siinä kuin siirtomaansa kaukaa rajojensa takaa hankkineet läntiset suurvallat, eikä Neuvostoliitto siinä suhteessa muuttanut muuta kuin että se totalitäärisenä valtana ulotti otteensa niihin paljon syvemmälle kuin tsaarinvalta konsanaan. Toisen maailmansodan jälkeen se hankki siirtomaita vielä lisää Varsovan liiton sateenvarjon alle ja vaikka niiden venäläistäminen ei ehkä ollut viimekätinen tavoite, oman yhteiskuntajärjestelmänsä se kuitenkin niihinkin vei. Niinhän Stalin oli lausunut: jokainen valloittaja ulottaa yhteiskuntajärjestelmänsä niin pitkälle kuin sen armeija pääsee. Stalin oli siinä sisäistänyt uskonpuhdistuksen tuottaman ja Westfalenin rauhassa vahvistetun periaatteen Cuius regio, eius religio.

      Neuvostoliitto romahti ja sen mukana meni aika suuri osa Venäjän imperiumista: koko Neuvostoliiton rajojen ulkopuolella ollut alue ja sen lisäksi ainakin muodollisesti kaikki muut 14 neuvostotasavaltaa. Suurvaltana se säilyi, mutta supervaltana ei. Pahin kompastuskivi sen takaisin rakentamisen tiellä oli ja on Ukraina, mutta psykologisesti kipeimpiin iskuihin kuului varmasti Baltian pienten tasavaltojen pääsy kiistämättömäksi osaksi länsimaiden piiriä. Eipä silti, kyllähän niiden menetys oli kova isku myös turvallisuuspoliittisesti: Pietarista katsottunahan ne ovat lähes esikaupunkeja.

      On objektiivisia tekijöitä, jotka todistavat sen puolesta, että Venäjä ei millään rauhanomaisilla keinoilla entistä imperiumiaan, ei edes Neuvostoliiton aluetta, takaisin saa. Irrottautuneisiin maihin on kasvanut sukupolvi ihmisiä, jotka ovat omaksuneet yhä vähemmän ”neuvostoidentiteettiä’”. Etnisten venäläisten määrä niissä vähenee vähenemistään, ja heidänkin identiteettinsä on muuttumassa vähemmän Venäjän yhteyteen kaipaavaksi.
      Mitä siis on jäljellä Neuvostoliitosta?

    • Anonyymi

      Aivan uskomaton uutinen. Putinin tietokone on VALMIS!

      Putinin pc otti suuren harppauksen
      Venäläistietokoneen suoritin ei tehoilla juhli, mutta ei sen välttämättä tarvitsekaan.

      VENÄLÄINEN siruyhtiö Baikal Electronics sai käsiinsä ensimmäisen erän itse suunnittelemaansa Baikal-M-suoritinta. Samalla Venäjä otti askeleen kohti omavaraista elektroniikkateollisuutta.

      Venäläisen CNewsin mukaan taiwanilaisvalmistaja TSMC:n lähettämä 66 kilon paketti sisälsi 5000 kappaletta Baikal-M:ää eli BE-M1000 -suoritinta. Suoritin perustuu muun muassa tietokoneissa ja älypuhelimissa käytettyyn Arm-teknologiaan.

      Kahdeksanytimisen suorittimen teho ei kilpaile nykyaikaisten huippusuoritinten kanssa, mutta riittänee siihen peruskäyttöön, mihin se on tarkoitettu.


      Baikal-M-suoritin.
      Baikal-M-suoritin. KUVA: BAIKAL ELECTRONICS

      Tom's Hardwaren mukaan suoritin nähdään ainakin venäläisen iRUn valmistamissa tietokoneissa, jotka on suunnattu Venäjän valtion ja valtio-omisteisten yritysten yleiskäyttöön. Venäläisvalmisteisuudestaan huolimatta tietokoneissa toistaiseksi käytetään esimerkiksi muualla suunniteltuja ssd-levyjä ja muistisiruja, Tom’s huomauttaa.

      Techspot-uutispalvelun mielestä kyseessä on merkittävä askel kohti Venäjän omavaraista elektroniikkateollisuutta, mikä on Venäjän hallituksen tavoite. Tähän asti arm-piirit ovat olleet lähinnä amerikkalaisten, taiwanilaisten ja korealaisten heiniä. Niitä valmisti myös kiinalainen Huawei, mutta Yhdysvaltain pakotteet yhtiötä vastaan ovat ajaneet valmistuksen ahtaalle.

      ARM-TEKNOLOGIAN takana oleva Arm Ltd. kehittää suoritinarkkitehtuuria ja lisensoi sitä ulkopuolisille ja omia sirujaan suunnitteleville yrityksille.

      Yhtiö on jo vuoden päivät ollut yhdysvaltalaisen grafiikkasiruja kehittävän Nvidian ostoslistalla. Nvidia jätti Armista 40 miljardin dollarin tarjouksen viime vuoden syyskuussa, mutta kauppa ei ole vieläkään valmis muun muassa EU:n tutkiessa kaupan vaikutuksia kilpailuun.

      Lue myös: Britannia huolestui 40 miljardin dollarin yrityskaupasta – syynä kansallinen turvallisuus

      Baikal Electronics on monen muun yrityksen tavoin kärsinyt globaalista sirupulasta ja suunnitelmat Baikal-M:n osalta ovat siksi myöhässä. Tavoitteena on saada suoritinta 10 000–15 000 kappaletta kuukaudessa ensi vuoden alusta lukien.

      Suunnitteilla on Leninin parhaat ssd-levy.

    • Anonyymi

      WAU!
      Wenäjä on nyt suunnannäyttäjä!!

      Heheheeeee

    • Anonyymi

      Aloittaja oikeassa,mielikuvitusrahoilla ei kehitetä aseita se on fakta

    • Anonyymi

      Tiltu antoi parastaan

    • Anonyymi

      Pietarin pojilta loppui rahat

    • Anonyymi

      Miksi venäjän aseet ovat suurimmaksi osaksi mielikuvituksen tuotetta?

      Nooooooo.... Nato Tiltujen totuus on.

    • Anonyymi

      1 Rupla

    • Anonyymi

      Venäjän onni että NATO uskoo näihin mielikuvitusaseisiin tosissaan

    • Anonyymi

      Kokeiles Naato Tiltu kehittä vaikka omaa mimeäsi kantava rynnäri.

      Nykyään se on paljon helpompaa kuin AK:n aikoihin, kun on CAD-ohjemat ja 3-D tulostus ihan jokapojamn saatavilla.

      Vinkki.

      Kopioi Coltin, Valmeti/Sakon, H&K:n Sigin ja AK:n parhaat puolet ja tee niistä oma innovaatio rynkkysi. :D

      Ystävän neuvo: Älä kopioi FAMAS rynkystä edes kantohihnaa. :D

      • Anonyymi

        Pietarin teinitrolli Pojua eivät tytöt kiinnosta viikonloppunakaan. Putin vie voiton. Mutta Putin onkin mies, joka yhdessä juttujensa kanssa kertoo paljon.


      • Anonyymi

        Tiltu on sekaisin tenusta.


    • Anonyymi

      Venäjä on aloittanut S-400-ilmapuolustusjärjestelmien ensimmäisen erän toimitukset Intiaan, Venäjän federaation liittovaltion sotilas-teknisen yhteistyön (FSMTC) johtaja Dmitri Shugaev kertoi.
      S-400 Triumph -ilmapuolustusjärjestelmä (konserni VKO Almaz-Antey JSC:n kehittämä ja valmistama) on suunniteltu ottamaan vastaan ​​strategisia ja taktisia lentokoneita, ballistisia ohjuksia, yliäänikohteita ja muita ilmahyökkäysaseita elektronisten ja muuntyyppisten vastatoimien olosuhteissa. jopa 400 km:n etäisyys osua aerodynaamisiin kohteisiin, sekä jopa 60 km:n etäisyydellä - ballistiset kohteet, jotka lentävät nopeudella jopa 4,8 km/s korkeudessa useista metristä useisiin kymmeniin kilometreihin.

    • Anonyymi

      "Miksi venäjän aseet ovat suurimmaksi osaksi mielikuvituksen tuotetta?"

      Niin ja miksi länsi satsaa niin tavattoman paljon noiden milikuvitus uhkien torjuntaan?

      Torjuis pakolais tsunamit vaan.

      • Anonyymi

        oikeinkirjoitus?


    • Anonyymi

      Intia ja Venäjä sopivat S-400-ohjusjärjestelmien kaupasta - YLE

      Paskan möivät!

    • Anonyymi

      Miksi länsi tosiaankin satsaa niin tavattoman paljon noiden mielikuvitus uhkien torjuntaan?

    • Anonyymi

      NATO pelkää Venäjän mielikuvitusaseita kuten NATOtiltukin.

      • Anonyymi

        Nato Tiltun hihna luistaa.


    • Anonyymi

      "Intia ja Venäjä sopivat S-400-ohjusjärjestelmien kaupasta - Doordarshan"

      Suomi ja Venäjä sopivat S-400-ohjusjärjestelmien kaupasta - YLE

    • Anonyymi

      Joo hyvä kysymys!

      Niin ja miksi Nato satsaa niin tavattoman paljon noiden milikuvitus uhkien torjuntaan?

    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3370
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2892
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2760
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2668
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      22
      2564
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2375
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      211
      1867
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1787
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      38
      1674
    10. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      153
      1522
    Aihe