Monesti luvattu maailmanloppu

Anonyymi

Olen kohta 78v ja kuullut usean Jeesuksen tulon lupaukset. Nyt M Mattila ja ja useat muut ovat luvanneet sitä kun maa jytisee ja soditaan ja kuollaan koronaan ja homoavioidutaan ja synnissä ryvetään kaulaa myöden. Mutta koko elämäni ajan tätä loppua on luvattu. Jokainen saarnaaja toivoo omalle ajalleen.

Pikkulapsena odotus oli kovaa. Kun tulin koulusta kotiin en löytänyt vanhempiani. Luulin heidät poisotetuiksi. Tulivat Onneksi naapurista. Meller ennusti myös loppua. Ei mennö enää marjaan sanoi tätini. Ei tapahtunut. Telttakokouksissa oli monta urhoa kertomassa maunonaisesti maailman synnin saastasta, taudeista, mullistuksista ja että Jeesus just tulee.

Että onko nyt todennäköisempää

32

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Joskushan se loppu tulee. Vastenmielistä, että ihmiset ovat sillä pelotelleet pieniä lapsia.

      • Anonyymi

        Ilmastohihhulit, Eloapinat ja muut ovat saaneet lapset ja nuoret pelkäämään maailmanloppua!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ilmastohihhulit, Eloapinat ja muut ovat saaneet lapset ja nuoret pelkäämään maailmanloppua!

        Maailmanloppua on odotettu tuhansia vuosia. Eikä loppua näy.


    • Anonyymi

      Maailmanlopusta kohkaavat käsittääkseni ennemminkin tiedeuskovaiset (tuomiopäivän/maailmanlopun kello ymv.), kun taas kristillisyyteen kuuluu Jeesuksen paluun ja Tuhatvuotisen valtakunnan odotus.

    • Anonyymi

      Kannattaa lukea mitä Raamattu sanoo asiasta.

      • Anonyymi

        Mitä väliä sillä on mitä jokin 2000 vuotta sitten vuohipaimenten hiekka-aavikolla teltassa kirjoitetussa opuksessa lukee …


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä väliä sillä on mitä jokin 2000 vuotta sitten vuohipaimenten hiekka-aavikolla teltassa kirjoitetussa opuksessa lukee …

        Ei varmaan sinulle yhtään mitään.


    • Anonyymi

      On hyvä ymmärtää ettei Jumala ole kertonut meille sitä, milloin hän tulee tuottamaan ihmiskunnalle vapautuksen synnistä ja kuolemasta. Jeesuksen uhrin ansiosta vapautus on kuitenkin luvattu ja todellistettu ihmiskunnalle. Raamattu antaa tästä meille pitävän vakuutuksen mutta myös todisteet.
      Jeesus kertoi opetuslasten kysymykseen hänen ’ tulostaan’ merkittävän ennustuksen tai voisiko sanoa mielummin, että hän kertoi ajan merkit mitä maailmassamme tapahtuu ennen hänen tulemistaan. Jumala ei voi valehdella. Jeesus tulee kun aika on siihen juuri oikea. Jumala on aina toiminut ja toimii päätöstensä suhteen juuri ajallaan. Hän kykenee tuomaan tuomion ihmiskunnan synneistä silloin, kun se ajallisesti on paras lopputuloksen kannalta. Jumala tietää itse tuon sopivan hetken toimia.

      Meillä on kuitenkin ennakko merkit talletettuna ylös Matteuksen lukuun 24 , jonka suosittelen aloittajaa lukemaan tarkasti. Lisäksi Paavali henkeytettiin kirjoittamaan lisä piirteitä viineisistä päivistä, jotta kaikki kristityt pysyisivät hereillä, sillä Jeesushan kuten muistamme lupasi tulla kuin ’varas’ yöllä ja hetkenä, jota ette sellaiseksi luule ..... kuten tekstissä jatketaan kiinnostavasti. - Mat 24:42-44
      Mat 25:31-46
      On täysin selvää eikö niin, etteivät Jeesuksen sanat valvomisesta sovellu uskosta osattomiin tai ulkopuolisiin. Ulkopuolisia ei voida mitenkään vaatia valvomaan. Ne tarkoitettiin kaikille Jeesuksen seuraajille kautta tulevien sukupolvien, jotka seuraavat uskossa Jeesusta elämänsä Herrana, lunastajana ja sovittajana.

      Voimme olla vakuuttuneita siitäkin huolimatta, että ihmiskunta kokonaisuudessaan on elänyt odotuksen ajassa 2000 vuotta, eikä Jeesusta vieläkään näy. Uskossa olevan kristityn täytyy vain odottaa. Emme voi nopeuttaa prosessia. Uskomme vahvasti siihen todellisuuteen, että Jeesus tukee pelastamaan kaikki häneen aidosti uskovat yksilöt ja he, jotka eivät usko tai ota vastaan Jeesusta, heille ei käy hyvin. Raamattu opettaa kahdesta tiestä, jolla ihminen voi kulkea. On leveä tie, joka johtaa valitettavasti tuhoon. Tällä tiellä on paljon liikennettä, koska ihminen saa tehdä ihan mitä hän haluaa. Sitten on kapea tie, jolla on vain vähäistä liikennettä eli vähän kulkijoita. Mutta juuri tämä kapea tie vie elämään ja siunauksiin, koska kapeaa tietä kuljetaan uskossa. Tämän tien kulkijat rakastavat aidosti Jumalaa ja Jeesusta Kristusta, elävät hyvää elämää pitäen tiukasti kiinni Jumalan käskyistä ja elämän normeista. Jokainen joka kestää ”loppuun saakka” on luvattu sanan mukaan pelastaa. Olemme kaikki matkalla. Valitse viisaasti se tie, jota haluat kuljea. Jumala ei pakota sinua mihinkään, vaan armollisesti vetoaa sinuun, jotta voisit tehdä hyviä hyviä ratkaisuja tiedon avulla Jumalasta elämäsi kilparadalla.

      Joten. Aivan takuulla jonakin päivänä rysähtää taivaasta ja silloin ei ihminen enää voi valita puoltaan. Jumalan viha kohtaa ennemmin tai myöhemmin synnin tahraamaa ihmiskuntaa. Hän ei anna synnin jatkua yhtään enempää kuin on tarpeellista. Sehän olisi kohtuutonta jos Jumala sallisi näiden kauheuksien jatkuvan ihmiskunnan keskuudessa loputtomasti.
      Kehotan suhtautumaan varauksella noihin hieman liian innokkaisiin pastoreihin, jotka maalailevat kohtuuttoman lennokkaita kuvailuja siitä, milloin rytinät alkavat.

    • Johannes Damaskolainen: Ortodoksisen uskon tarkka esitys katekismus kertoo , että aioni eli aikakausi voi olla 1000 v maximi ja ihmiselämä 70 v minimi. Tai sitten mikä tahansa vuosimäärä.

      Maailmanloppu sana tarkoittaa itse raamatussa aionin eli aikakauden loppua. Siten jokainen ihmiselämän loppu = maailmanloppu.
      Itselleni on parin läheisen menettäminen todella ollut lähes tuollainen maailmanloppu.
      Sitten on vielä tässä iässä mennyt yli tusina etäisempää työtoveria ja muuta tuttua.

      Aikakausi aioni LOPUN AIKA OLI 1470-1960, sitten alkoi LOPUN HETKI 1960-2043.
      LOPUN hetki on Good news bible raamatussa nimellä The proper moment. Muistaakseni.
      Suomeksi Sovelias hetki.

      Islam opettaa että Imaami Mahdi tulee ennen kuin maailma voi loppua. Merkit hänestä ovat yksi toisen jälkeen käyneet toteen, mutta varokaa on kirous jokainen Mahdin odottaja pitkittää hänen tulemustaan ja joutuu ehkä kuolemaan. Sillä Mahdi voi tulla vain kun ei ole yhtäkään odottamassa häntä. Ei kannata alkaa odottamaan häntä.

      Fyysisen maailman loppu on raamatun kääntäjien muodostama kuva tai uhka.
      Tulee muistaa Danten Jumalainen näytelmä sijoittaa maailmanlopun kiirastuleen tai helvettiin: en muista tarkkaan. Mun tarkoitus oli sanoa: Arvostan saarnaajaa joka puhuu maailmanlopusta. Se on ihan todellinen uhka seitsemällä eri tasolla käsitettynä vähintään.
      Ja yksi noista seitsemästä tasosta on fyysisen maailman loppu. ???

      Sori, tuli vähän mahtipontinen viesti. Mä rakastan maailmanloppu saarnoja. Oli tarkoitus sanoa.

    • Anonyymi

      Jos uskoo Jumalaan silloin pitää hänen kirjoitettua sanaansa totena ja elämänsä tärkeimpänä todellisena oppaana, joka johtaa valoon. Tuossa ihanassa elämän ABC kirjassa Psalmista laulaa ja soittaa suloisen tuoksun Jumalalle laulaessaan ” vanhurskaat perivät maan ja asuvat siinä iankaikkisesti”. Psalmi 37:29.
      Toisaalla psalmien lauluissa ylistetään suurta Luojaamme kun lauletaan että ”maa pysyy iäti”.
      Itse ymmärrän tekstiyhteydestä ettei Jumalan tarkoitus ole ja miksi olisi hävittää tämä hivelevän kaunis sininen kotimme, ihastuttava maa planeetta, jonka oli ja on olla pysyvä ja horjumaton elämää sykkivä jalokivi, ikuinen kotimme universumin pimeyteen verrattuna.

      Totuus on että Jumala on myös kostava Jumala, joka ei unohda ihmisten vääryyttä ja syntisiä tekoja. Raamattuun on kirjoitettu varoittavina malleina Jumalan tuottamista rangaistuksista. Näissä kaikissa todellinen syy siihen, miksi rakastavasta ja armollisesta Jumalasta tuli tietyissä tilanteissa kuoleman ja rangaistuksen toimeenpanija. Kaikissa seuraavissa kertomuksissa Jumala oli antanut varoituksen etukäteen mitä hän tulisi tekemään nähdessään paljon väkivaltaa, riistoa ja syntiä katsoessaan korkeuksista ihmiskuntaa. Näitä varoittavia esimerkkejä on runsaasti Raamatussa.

      Israelilaisten erämaavaelluksen aikana Kumala rankaisi tuhoamalla ihmisiä, hän.mm. lähetti ruton, hän lähetti myrkkykäärmeitä pistämään haureellista kansaa. Lootin aikana muistamme Jumalan raivon ja vihan, kun hän antoi sataa tulta ja tukikiveä moraalittoman sukupolven päälle Sodomassa ja Gomorassa. Sanotaan, että maa saastui ihmisen moraalin luhistuttua. Sitten vedenpaisumus hävitti valtavan populaation, kun maa oli tullut täyteen väkivaltaa. Tässä yksi syy, miksi oikeuden ja rakkauden Jumala ei voi sulkea silmiään vääryydeltä ja synniltä. Tätä luetteloa voisi jatkaa.
      Kysymys on nyt siitä, että tämän päivän kirkoissa ja karismaattis sävytteisissä uskonnoissa korostetaan puheissa ja saarnoissa pääsääntöisesti sitä, kuinka armollinen ja rakastava Jumalamme on. Sitähän hän totisesti on. Olisihan Sodona ja Gommorran kaupungit säästyneet, jos sieltä olisi löytynyt 10 vanhurskasta kansalaista. No. Löytyikö? Eipä löytynyt.

      Kuten Tapio A Kangasaho tuossa kirjoittikin hyvin, on myös saarnattava sellaista Jumalaa, joka kostaa ja rankaisee syntistä elämää viettävälle ihmiselle. Tämähän Raamatun yksi sanoma on....tottelevaisuus! Onko Jumala siis julma tehdessään näin? Ei todellakaan. Hän ottaa aina huomioon kaikki lieventävät seikat, antaa mahdollisuuksia useitakin muuttaa syntinen elämä ja puhdistautua. Mutta jos mikään ei tehoa ja ihminen jatkaa synnissä elämistä, niin kertokaa ihmeessä, mitä vaihtoehtoja Jumalalle jää?

      Tämän aikakautemme kapinoivat ihmiset tai ehkä joku aikakausi meidän jälkeemme tulee Ilmestyskirjan profetioiden ja muun Raamatun ilmoituksen mukaan kokemaan katastrofaalisen tuhon eli hävityksen. Ilmestyskirja kertoo, että Jumala käyttää miljoonia enkeleitä, taivaan näkymättömiä sotureita vihansa toimeenpanijoina. Heitä johtaa ikuisuuden kuningas Jeesus Kristus, joka ratsastaa valkoisella hevosella.
      Ilmestyskirja sanoi, että tulee Jumalan oma määräaika saattaa turmioon ne, jotka turmelevat maan. Etsi itse tämä ajatus Ilmestyskirjan lopun ajan profetioista. Siellä se jae on.
      Minua ainakin hirvittää ihmisten puolesta, etteivät he tiedä mitään siitä, mitä on tulossa. Jos he tajuaisivat tämän, he suorastaan juoksisivat johonkin hengelliseen kokouspaikkaan, pyytäisivät moraalitonta elämäntapaansa anteeksi, etsisivät puhdistautumista Jumalan armon istuimen edestä nöyränä.
      Uskon, että pian tämän aikakautemme huolettomien ja välinpitämättömien ihmisten armo ja etsikkoaika tulee päätökseensä. Sitten on myöhäistä tehdä valinta. Kun tämän maailman kuvaannollinen arkin ovi sulkeutuu, ei ole enään mitään mahiksia etsiä armon Jumalaa. Tee se NYT.

    • Anonyymi

      Kiitos näille anoille, jotka kertoivat selkokielellä tarkasti Raamatun mukaisesti, mitä tulee tapahtumaan. Ammentakaa heiltä viisautta, kun sitä nyt ilmaiseksi saatte. Kun otatte vastaan viisaan neuvot, niin teidänkin viisaus lisääntyy.

      • Aivan. Raamattu se kertoo mitä tulee tapahtumaan.

        Ihminen lentää kuuhun, Hitler tapattaa miljoonia juutalaisia, ajellaan autolla, on sähkövalo, vessa.

        Luetaan Raamatusta mitä sitten tapahtuu.


      • Ala lukemaan mitä Raamattu ennusti vuoden 1900 jälkeisistä tapahtumista. Ja mitä sitten tulee tapahtumaan.

        Kerro sitten meille.


      • Anonyymi
        torre5 kirjoitti:

        Ala lukemaan mitä Raamattu ennusti vuoden 1900 jälkeisistä tapahtumista. Ja mitä sitten tulee tapahtumaan.

        Kerro sitten meille.

        Että suu siellä taas tiukasti aivan supussa ettei hampaat vain vahingossakaan näy.

        😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬


      • Anonyymi
        torre5 kirjoitti:

        Ala lukemaan mitä Raamattu ennusti vuoden 1900 jälkeisistä tapahtumista. Ja mitä sitten tulee tapahtumaan.

        Kerro sitten meille.

        ToIIot siellä taas mässäsivät roskaruokaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        ToIIot siellä taas mässäsivät roskaruokaa.

        Tai parasta. Lammasta vihanneksilla ja naan-leipää, sekä mahtavaa kastiketta ja riisiä.

        Pitää mennä joskus uudestaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Että suu siellä taas tiukasti aivan supussa ettei hampaat vain vahingossakaan näy.

        😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬

        Kummallinen Raamattu sinulla.


      • Anonyymi
        torre5 kirjoitti:

        Kummallinen Raamattu sinulla.

        Ahaa.

        Nyt väität jo että toIIokuvasi löytyy Raamatusta🤔


      • Anonyymi

        Sillä Herra, sinun Jumalasi, on siunaava sinua, niinkuin hän on sinulle puhunut; ja sinä lainaat monelle kansalle, mutta sinun ei tarvitse lainaa ottaa, ja sinä VALLITSE MONIA KANSOJA, MUTTA HE EIVÄT VALLITSE SINUA.

        KR 1933/-38
        5Moos. 15:6


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sillä Herra, sinun Jumalasi, on siunaava sinua, niinkuin hän on sinulle puhunut; ja sinä lainaat monelle kansalle, mutta sinun ei tarvitse lainaa ottaa, ja sinä VALLITSE MONIA KANSOJA, MUTTA HE EIVÄT VALLITSE SINUA.

        KR 1933/-38
        5Moos. 15:6

        Raamatussa on teksti, jota on kovin vaikea ymmärtää:

        KR 1933/-38
        Ps. 82:6 Minä sanon: Te olette jumalia ja kaikki tyynni Korkeimman poikia;


        Seltys???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sillä Herra, sinun Jumalasi, on siunaava sinua, niinkuin hän on sinulle puhunut; ja sinä lainaat monelle kansalle, mutta sinun ei tarvitse lainaa ottaa, ja sinä VALLITSE MONIA KANSOJA, MUTTA HE EIVÄT VALLITSE SINUA.

        KR 1933/-38
        5Moos. 15:6

        Eri kansojen teokset kertovat ihmisten ja puolijumalien jälkeläisistä. Sama pätee myös Raamattuun. Eenokin kirja jne.



        777


    • Anonyymi

      "Tämän aikakautemme kapinoivat ihmiset tai ehkä joku aikakausi meidän jälkeemme tulee Ilmestyskirjan profetioiden ja muun Raamatun ilmoituksen mukaan kokemaan katastrofaalisen tuhon eli hävityksen."

      Tämäkin viestiketju todistaa, että historia toistaa itseään siinä mielessä, että tuho ja kauhistus tulee täytenä yllätyksenä jumalattomalla ja liberaalille maailmalle. Heidänhän kannaltaan Jeesuksen tulokin on kauhun paikka, mutta Jeesuskeen uskoville suuri ilon päivä, rauhan aika on koittamassa. Amen

      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2014/12/astro-teologia-osa-3-aikakausien.html


        Tämä tarina on useita tuhansia vuosia pitkä. Aloitetaan atonistien arkkivihollisesta Amon aurinkojumalasta. Muinaisessa Egyptissä Amonin vanha symboli oli härkä.

        "Tämä tarina on useita tuhansia vuosia pitkä. "

        Jeesuksen tulon viipyminen tosiaan on aiheuttanut tuhansia vuosia sitä että ihmiset alkavat syytellä ja lyödä Herraamme uskovia. Tämä viestiketju tosiaan osaltaan todistaa tätä ilmiötä mikä on ennustettu. Profetiat vain toteutuvat silmiemme edessä.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Tämä tarina on useita tuhansia vuosia pitkä. "

        Jeesuksen tulon viipyminen tosiaan on aiheuttanut tuhansia vuosia sitä että ihmiset alkavat syytellä ja lyödä Herraamme uskovia. Tämä viestiketju tosiaan osaltaan todistaa tätä ilmiötä mikä on ennustettu. Profetiat vain toteutuvat silmiemme edessä.

        KR 1933/-38
        Ps. 82:6 Minä sanon: Te olette jumalia ja kaikki tyynni Korkeimman poikia;

        Mitä tämä tarkoittaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Tämä tarina on useita tuhansia vuosia pitkä. "

        Jeesuksen tulon viipyminen tosiaan on aiheuttanut tuhansia vuosia sitä että ihmiset alkavat syytellä ja lyödä Herraamme uskovia. Tämä viestiketju tosiaan osaltaan todistaa tätä ilmiötä mikä on ennustettu. Profetiat vain toteutuvat silmiemme edessä.

        Jeesuksen tulon viipyminen tosiaan on aiheuttanut tuhansia vuosia sitä että ihmiset alkavat syytellä ja lyödä Herraamme uskovia. Tämä viestiketju tosiaan osaltaan todistaa tätä ilmiötä mikä on ennustettu. Profetiat vain toteutuvat silmiemme edessä.

        Tämä vahvistaa uskovien uskoa omalta osaltaan kun ihmiset käyttäytyvät kuten Raamatussa on ennustettu.


    • Anonyymi

      Höpinöitä maailmanlopuista harrastavat tuskin muut kuin hurmostilassa olevat lahkosaarnaajat.

      • Anonyymi

        Puhutaanko tässä valitusta kansasta? Olemmeko me, tavalliset ihmiset, heidän alamaisiaan? Pankkitoiminta?


    • Anonyymi

      Riippunee pitkälti sielunvamman laadusta.

    • Anonyymi

      Eikös sen Jeesukseksi mainitun pitänyt tulla takaisin Maan päälle jo silloisen lupauksensa kuulijoiden elinaikana?
      Missäs se heppuli maleksii?

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      117
      2144
    2. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      96
      1298
    3. Peräti 95 % persujen kannattajista rasisteja

      Kertoo EVA:n teettämä kysely. Pakollista yhdenvertaisuuskoulutusta tarvitsee siis paljon laajempi joukko kuin pelkästää
      Maailman menoa
      309
      989
    4. Kun viimeksi kohtasitte/näitte

      Mitä olitte tekemässä? Millainen ympäristö oli? Löydetään toisemme...
      Ikävä
      81
      916
    5. Olet kyllä vaarallisen himokas

      Luova, kaunis, määrätietoinen, pervo, mielenkiintoinen, kovanaama, naisellinen ja erikoinen.
      Ikävä
      84
      865
    6. Anna minulle anteeksi

      Anna minulle anteeksi. Minä pyydän.
      Ikävä
      75
      851
    7. On minulla suunitelma

      Siitä ei vain tiedä kukaan muu kuin tällä hetkellä minä. Suunnitelma ja varasuunnitelma. Sinun takiasi nainen. Vain s
      Ikävä
      44
      670
    8. Palstan ylivoimaisesti suosituin keskustelunaihe

      Palstan suosituin keskustelunaihe näyttää olevan homoseksuaalisuus. Otsikoiden perusteella voisi kuvitella olevansa Seks
      Luterilaisuus
      248
      667
    9. Ei koskaan saatu tuntea

      Mitä olisi ollut painautua toisiimme vasten. Hengittää syvään, hyväillä ja rakastella vailla kiirettä. Tai repiä vaattee
      Ikävä
      33
      650
    10. 50
      644
    Aihe