Tuomareiden pisteet

Anonyymi

Millä perusteella tuomarit antavat pisteet?? Aki PYSYI RYTMISSÄ ja sai tämän vuoksi hyvät pisteet ja esim Sita tanssi hienon tanssin ja täysin ala-arvoiset pisteet!!

32

1309

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuomarit yrittivät hyvitellä? ja yläkanttiin annettiin pisteet hänen kohdallaan.
      Tuotanto haluaa pitää kisassa tämän kilpailijan, esiintymispaikka alkupuolella, Viivi viimeisenä.
      Viivi ainut ilon kautta tanssinut tippui, harmi.
      Jaksossa liikaa puhetta, mainoksia, turhaa täytettä ja surua

    • Anonyymi

      Kristan tanssi saa joka kerta liian hyvät pisteet. Tänäänkin piti arvioida tanssia, mutta tuomarit arvioivatkin tarinaa.

    • Anonyymi

      Kyse on parin kehityksestä ja sen mukaisista pisteistä. Kyllä selkeästä parannuksesta pitää antaa pisteet. Hankalaa se on näillä pareilla, jotka viikosta toiseen tekevät hyviä/loistavia suorituksia.

      Toki onhan tuomareilla lellikit. Mutta eilinen Akin tanssi oli oikeasti tosi hyvä. Hyvä Akiii!

      • Anonyymi

        Tuomareilla ei saisi olla lelikkejä. Kun kyse on arvostelulajista niin tuolta kuitenkin harvoin kokonaan välttyy, varsinkin kun kyse on viideohjelmasta jossa järjestäjällä on melkoinen sananvalta. Katsotaampa esim. tätä talipalloa, kyllä ne meriitit ja huikeasti yläkantissa olevat pisteet tulee aivan jostain muista "ansioista" kuin tansinosaamisesta tai tanssin kehittyneisyydestä.


      • Anonyymi

        Aki on huono!


    • Anonyymi

      Kiti Kokkonen pysyy rytmissä, jalat ovat latinalaisissa tansseissa oikeissa asennoissa moitteettomasti, lantio keinuu paljon enemmän, vaikka on ylipainoa, kuin mitä Jennillä ja Sitalla.

      • Anonyymi

        Miten se talipallon lantion liike näkyy? Ei ainakaan päällepäin mitenkään. Mitä siellä talin sisällä sitten tapahtuu vai tapahtuuko mitään on arvoitus.
        Jalat oikeissa anennoissa?
        Reisien paksuuden ollessa talipallon luokkaa on sula mahdottomuus, että jalkaterät asettuisi edes suunnilleen niin kuin lattareissa, niin visuaalisuuden kuin rytminkin kannalta pitäisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten se talipallon lantion liike näkyy? Ei ainakaan päällepäin mitenkään. Mitä siellä talin sisällä sitten tapahtuu vai tapahtuuko mitään on arvoitus.
        Jalat oikeissa anennoissa?
        Reisien paksuuden ollessa talipallon luokkaa on sula mahdottomuus, että jalkaterät asettuisi edes suunnilleen niin kuin lattareissa, niin visuaalisuuden kuin rytminkin kannalta pitäisi.

        Sulla on itelläs aivot täynnä talia!


    • Anonyymi

      Kyllä Marko ja Sita tanssi hienon tanssin! Ihmettelin sit et olivat pudotuksessa!!!. Mutta tuomarit on !?. Kristaa ylistetään miksi !!?. Waltteri ja Kia myös tanssi 👍! Mutta katsojat äänestää!!

    • Anonyymi

      Noniin ensisunnuntaina! Sit mies mies pari ja nais nais parit😒! Paitsi Marko ja Kiti! Nyt menee koko hommast maku!! Mikä tanssikilpailu tää on enää!!!. Saavat tanssia ihan keskenään en aijo kattoo koko ohjelmaa enää !!!.

      • Anonyymi

        On totta , että nykyään harjoitettava homo ja lepakko hysteriä on varsin sairasta, jota ei viihdeohjelmassa olisi syytä erikseen korostaa, vaikka yksi tuomareista onkin tuohon sairaaseen suuntaan vahvasti kallellaan.


    • Anonyymi

      Tänään ei jaeta pisteitä! Vaan vaihdetaan paria eli miehet keskenään naiset keskenään paitsi Kiti ja Marko! Jätän väliin kattomisen! En nyt oikein et pitää tällästä!

    • Anonyymi

      Miksi Vappu on noin possunpunainen tänään? 🐷

    • Anonyymi

      Ei jaksa enää katsoa. Ohjelma on nykyään täynnä pelkkää lätinää ( siis puhetta) ja vain vähän tanssia. Saisi lyhentää 1h mittaiseksi.

      • Anonyymi

        Olen samaa mieltä, pitäisi lyhentää kun tanssijoitakin on vähemmän.


    • Anonyymi

      Minua ei tuo Sitan tanssi viehättänyt ollenkaan. Ylipäänsä ylityrkky tyyli ei viehätä.
      Myös naisjuontajan ja tuomari Helenan esiintyminen on teennäistä.

      Aki sai liisan vähän pisteitä, samoin Kiti.

      • Anonyymi

        Jos joku on ylityrkky niin Krista. Miksi ammattilainen on otettu mukaan? Krista on alusta asti ollut täysin varma voitostaan.
        Nuo tuomarit ihmetyttää. Niillä on aina joku suosikki jota arvostellaan sen mukaan. Tanssista viis.


    • Anonyymi

      Erotiikallako ratsastetaan tänä vuonna sekä pelkällä kävelyllä ja käsien ojentelulla?
      Viime vuonna voitettiin pelkällä valssilla ja vakiotansseilla.
      Kyllä voittajan pitäisi hallita sekä lattarit että vakiot.
      Joka jaksossa pitäisi jonkun tippua, erotiikka parinvaihtoviikot ja rosanauha itkuvalssiviikot voisi jättää pois.
      Ohjelmaa lyhennettävä sitä mukaa kun väki vähenee. Liikaa puhetta ja täytettä.

    • Anonyymi

      Akin tai Jennin olisi pitänyt pudota. Huonoimmat tanssijat.

    • Anonyymi

      Kyllä nyt putosi väärä pari! Aki ja Katrin esitys oli kyl ihan😏! Enkä mä innostunu Kirstasta ja Ansinkaan esityksestä!!!. Missä tanssi nää on kuin mitäkin pellejä!!!. Ohjelmaan mennyt maku 🤭!

      • Anonyymi

        Kyllähän Kristan ja Anssin paso doble myös oli 'freestyle' tanssi enemmän kuin paso,mutta tuli täydet pisteet.
        Pasoon ei kuuluu voltit kuperkeikat, pääalaspäin miesparissa roikkuminen jne.
        Muutenkin on outoa, että showtanssin ammatti,ainen ja täysin pystymetsästä tanssin aloittaneet ki,pai,evat samassa sarjassa.


    • Anonyymi

      Sita oli liian itsekeskeinen ja korosti aina omaa osaamistaan. Olemus vaikuttaa äänestämiseen. Tanssikin oli jokin esitys enemmän kuin kilpatanssi.

      • Anonyymi

        Suuri syy Sitan putoamiseen oli tuomariston suhtautuminen Akin tanssiin: 15p. ja Uotisen naureskelu: oliko tämä parodiaa? Siitä ei ns. kansan syvät rivit pitäneet ja äänestivät Akin jatkoon, vaikka hän oli selvästi huonoin. Itse en äänestänyt ketään.


    • Anonyymi

      Kyllä nyt on tanssi hukassa! Saisivat mennä sirkukseen esiintyy. Nostoja ja hyppyjä suurinpiirtein kärrinpyörää venytystä ja vanutusta🤔. Annettiin Kirstalle ja Anssille täydet🤨.

    • Anonyymi

      Rosanauha lähetyksessä Kiti vetää taas rumbaa?
      Eikö pitäisi tanssia jo vähitellen vauhdikkaampia vakioita, jotka häneltä puuttuvat.
      Viime viikolla sairastui ja foxi jäi tanssimatta.
      Viime vuonna yksi taktikoi valsseilla eli kaikki on sallittua.
      Jos kukaan ei tipu, niin taidan jättää katsomatta rahankeruu ja itkettämisjakson.

    • Anonyymi

      Akilla ei näköjään pää kestä arvostelua. Hän on tietysti selvästi heikoin tanssija. Ei pelkillä sympatiapisteillä pitäisi selvitä jatkoon. Kysymys on kuitenkin tanssikisasta. Jalkapallofanit häntä tietysti äänestävät, pitämällä väkisin mukana kisassa. Näin on ennenkin tapahtunut tässä formaatissa. Lahjattomia on kannateltu loppusuoralle.

    • Anonyymi

      Ajattelin juurikin luettuani pää ei kestä!!! Jotenkin en ymmärrä ei tuo tanssi nyt niin kuoleman vakavaa!!!. Minusta jotenkin nyyhkytykset????. Ottaa rennosti!!

    • Anonyymi

      Tuomarit haluaa johdatella äänestäjiä.Tanssimassa täytyisi olla samalta viivalta lähteneitä
      Nyt siellä on tuomaroinnin suosima pari jossa on tosi trimmattu ja ikänsä tanssia ja treeniöajeja harrastanut kilpailija.Harmittaa tuo suosiminen ja epätasapaino kilpailijoissa.

    • Anonyymi

      Aika lapsellista käytöstä potkupalloilijalta. Jos pää ei kestä, niin miksi lähteä mukaan tällaiseen leikkimieliseen kisaan. Ei tuon nyt pitäisi sentään kuolemanvakavaa olla. Pitäisi ottaa huumorilla ja hyväksyä, mitä pisteitä saa.

    • Anonyymi

      Näin futiksen ystävänä pistän kommenttia tähän.

      Riihilahti on jalkapalloilija, jäljellä olevista porukan vanhin, 8 vuotta vanhempi kuin muut kilpailijat. Parantaa joka ikinen kerta suoritustaan minun silmissä.
      Riihilahdella ei ole minkäänlaista musiikki - eikä tanssitaustaa. Hänelle ole kehittynyt vielä tässä harjoitusajassa sellaista "korvaa" joka auttaisi joka ikisen askeleen osumisessa musiikin kanssa kohdalleen. Futistreeneissä ja futishallin johtamisessa on vähän erilaisemmat "koreografiat" kuin tanssissa.

      Jorma Uotinen, on ammattitanssija ja myös laulaja vuosikymmenien ajan. Hän arvostelee Riihilahtea kuin ammattilaisia arvostellaan. Kommentit ovat ilkeitä, eivät rakentavia, erittäin harvoin on löytänyt mitään hyvää sanottavaa itse tanssista. Naisten hameita ehtii kyllä katsomaan ja seksistisiä kommentteja naistanssijoista (joskus miehistäkin) heittämään.

      Siegfridsillä on koko elämän kestänyt tanssiharrastus takana. Musiikkia ja liikuntaa (telinevoimistelu) harrastanut pienestä pitäen, siis jo yli 30 vuotta. Ihmetellä täytyy jos hän ei mitään osaisi tässä vaiheessa elämäänsä.
      Krista on opetellut koreografioita pienestä pitäen ja hän tekee työkseen tanssillista musalavasowta.

      Torikka, 5 vuotiaasta asti opiskellut musiikkia. On esiintymisen ammattilainen. Aikuisena kiertänyt oopperalavoja ymoäri maailmaa. Ei niihin kevyin musiikillisin perustein pääse. Kun on sävelkorvaa, osaa ajoittaa liikkeensä oikein. Kropan hallinta on kankeampaa kuin Erkulla, mutta heittäytyy rohkeammin ja esiintyy mahtipontisemmin, siksi saa enemmän pisteitä tuomareilta kuin Erkku. Ja asiaan vaikuttaa myös se että Waltteri on miehistä ilmiselvästi Uotisen suosikki.

      Lawson saa tuomareilta liki samanlaista kyytiä kuin Riihilahti. Ernest ei ole ammattimuusikko ja se näkyy. Mutta hän on selvästi ruumiin rakenteltaan joustavampi ja notkeampi kuin Riihilahti, nuottikorva on parempi, ja siksi pärjää hyvin. Ja onhan Ernest 12 vuotta Riihilahtea nuorempi.

      Kun joku teistä kysyi miksi ihmeessä kukaan äänestää Riihilahtea.
      Minä äänestän tästä syystä.
      Hän on toiminut pitkään kehitysvammaisten jalkapallomaajoukkueen kummina ja tehnyt vuosia ja vuosia valtavasti työtä kehitysvammaisten urheilun hyväksi.
      Hän välittää heikommista. Nyt hän tekee kisassa valtavasti töitä ja yrittää aina päästä parhaimpaansa. Ei luovuta, yrittää tulla paremmaksi. Siksi.

      • Anonyymi

        Ei vaikuta minuun mitä on ja joskus ollut, katson vain hänen tanssiaan, eikä ole ollut paras yhdessäkään jaksossa. Minä äänestän sitä paria jonka tanssi on kaunista katseltavaa. Akia puolustanut on kyllä siinä mielessä väärässä ettei tällä parketilla vanhat meriitit kelpaa vaan se tanssin sulavuus ja taito.


    • Anonyymi

      Sen mitä tätä olen seurannut, niin oikeastaan hämmästyttävänkin samat pisteet tulee yleensä aina kaikilta tuomareilta. Käsittääkseni ovat ammattilaisia ja antavat pisteensä ihan itsenäisesti, joten turha kai tuosta on urputtaa. Katsojilla vaikuttaa aina oma maku ja mieltymykset, ammattilaiset osaa katsoa kokonaisuutta analyyttisemmin ja objektiivisemmin ja hyvä niin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6519
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4203
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2607
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1548
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1046
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe