Persut pelaavat kaksinaamaista peliä - Muka vastustavat koronapassia vaikka PeV:issa siunasivat sen

Anonyymi

Nimenomaan persut (valeoppositio) avittivat että perustuslakivaliokunnasta saatiin läpi päätös, jolla koronapassilaki saadaan läpi yksinkertaisella enemmistöllä, kun muuten perustuslain ja kansalaisten perusoikeuksien yli käveleminen olisi vaatinut kiireellisenä vähintään 5/6 kannatuksen, jolloin persut olisivat paljastaneet oikean karvansa eduskunnan äänestyksessä.

Persuja ei yksinkertaisen enemmistön saamiseksi tarvita äänestämään koronapassilain puolesta, ja tämän persut tiesivät. Persut siis eivät halunneet laittaa kapuloita rattaisiin, eli myivät persiinsä kun nyt muuta väittävät että vastustavat koronapassia. Taas petosjytky ja takinkääntö.

"Perustuslain säätämisjärjestys - vaikeutettu säätämismenettely

Tavallisen lain hyväksymiseen tai hylkäämiseen riittää ns. yksinkertainen enemmistö annetuista äänistä. Yhdenkin äänen enemmistö on riittävä. Jos lakiehdotus koskee perustuslain säätämistä, muuttamista tai kumoamista noudatetaan ns. vaikeutettua säätämismenettelyä.

Perustuslakia koskeva ehdotus hyväksytään ensin lain toisessa käsittelyssä yksinkertaisella enemmistöllä. Tämän jälkeen lakiehdotus jätetään lepäämään seuraavaan vaalikauteen. Vaalien jälkeen kokoontuva eduskunta jatkaa lepäämään jätetyn lakiehdotuksen käsittelyä, ja sen tulee hyväksyä se asiasisällöltään muuttamattomana määräenemmistöllä, eli 2/3:lla annetuista äänistä.

Perustuslakia koskevaa ehdotusta ei kuitenkaan jätetä lepäämään vaalien yli, mikäli se julistetaan kiireelliseksi vähintään 5/6 kannatuksella. Lakiehdotus voidaan tämän jälkeen hyväksyä 2/3 enemmistöllä."
https://www.eduskunta.fi/FI/naineduskuntatoimii/eduskunnan_tehtavat/lakiensaataminen/Sivut/default.aspx

26

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Negatiivisen ennakkotestin vaatimus maahantulijoilta oli kokoomuksesta ja persuista perustuslakivaliokunnassa viime talvena 2020 perustuslain vastaista (lakialoite 137/2020), mutta nyt koko kansa ajetaan koronapassidiktatuuriin kansalaisten perusoikeuksien polkemisella. Kun tilanne pahenee, ja paheneehan se koska lokakuussa hengitystieinfektiokausi vasta alkaa ja tartuntoja levittävät rokotetut voivat bailata maailmanlopun bileitään vaikka aamuun asti, niin seuraavaksi koronapassi vaaditaan julkisten peruspalveluiden käytön ehtona, töissä ja kouluissa. Kiitos persut, taas petosjytkyä pukkaa! Persut veivät meidät dystopiaan :(

      • Anonyymi

        Persujen mielestä koronapassi ei loukkaa perustuslaillisia oikeuksia. Niinpä hekin hyväksyvät tavallisen äänestyksen, jossa hallituksenkin äänet riittävät ja persut häviävät automaattisesti. Eli heidän olisi pitänyt vastustaa koronapassia jo perustuslakivaliokunnassa eikä vasta salissa, jossa on varma häviö.


      • Anonyymi

        Pointti on, että persujen olisi pitänyt ESTÄÄ koronapassilain saapuminen saliin. Salissa persut varmasti häviävät, koska eivät edes yrittäneet tehdä lakiehdotuksesta perustuslakiasiaa. Tällöin tarvitaan vain yksinkertainen enemmistö eli hallituksen esitys voidaan käsitellä hyvin nopeasti eduskunnassa ja menee varmasti läpi pelkillä hallituspuolueidenkin äänillä. Näin koronapassi voi tulla jo viikossa tai parissa. Tätähän siteeratussa Ylen jutussakin hehkutettiin. Siinä myös oikein korostettiin puolueiden yksimielisyyttä siitä, ettei koronapassi muka riko perustuslakia.


      • Anonyymi

        Missä oli Sakari Puisto PeV:n koronapassikäsittelystä "kipeänäkö"?

        Luin joku päivä hesarin kommenttipalstaa ja oikeasti järkytyin ihmisten ajatuksista. Harvoin kohtaa missään niin suvaitsematonta, ennakkoluuloista tai aggressiivista kommentointia.

        Rokotepassilla ei ole mitään tekemistä terveyden kanssa. Ymmärtäisin passin ja vaikka pakkorokotukset siinä vaiheessa, kun ne koskisivat perinteistä rokotetta joka estää saamasta tartuntaa ja estää levittämättä tautia ja lisäksi olisi käynyt tavanomaiset kliiniset kokeet läpi tai olisi perinteinen rokotemenetelmä, ei mRNA.

        En pidä kehitystä yhtään hyvänä ja pelkään, että passiin tullaan liittämään jatkossa samantyyppinen sosiaalisen pisteytyksen järjestelmä kuin kiinassa. Koronakohkauksen lisäksi passiin saadaan liitettyä kätevästi ilmastokohkaus ja jokin digihiilipankki, mikä vuoden aikana on käytettävissä. Eli kun hiilidioksidipäästöt on suomen oloissa käytetty maaliskuussa loppuun, voikin loppuvuoden elellä kylmässä asunnossa. Myös tuleva digieuro mahdollistaa ihmisten hallintaa todella hyvin, siinähän olet ilman pääsyä rahoihin, kun sosiaalinen krediitti on laskenut milloin minkäkin tekosyyn varjolla.

        Oikeasti välillä toivon todella paljon kunnon avaruusmyrskyä, joka tuhoaisi internetin ja pistäisi maailman niin mullin mallin. Työni on kyllä riippuvainen sähköverkosta ja internetistä ja kyllähän internetistä on paljon ollut hyötyäkin, mutta tämä nykyinen överidigitalisaatio käy lopulta tavan ihmiselle epäedulliseksi ja on oikeasti vaarallista. Kiitos, vedän foliohatun syvemmälle päähäni.


    • Anonyymi

      Jep.

    • Anonyymi

      Persut on menneen talven lumia. Äänestin niitä 2011-2021 ja täälläkin tuli kehuttua miten jokaisessa vaalissa tuli äänestettyä PS. Joku muuttui persuissa, etenkin tämän koronan aikana paljastui persujen feikkiys.

      Kiitos koronalle siitä että se tuo esiin kaikki mädät omenat :)

    • Anonyymi

      Täsmälleen näin. Perustuslailla pyyhittiin useampi perse. Perussuomalaiset eivät saa takaisin uskottavuutta.

      • Anonyymi

        Miten niin takaisin? Eihän teidän räyhisten mielestä persuilla ole koskaan ollut sellaista. Jutut muuttuu tapauskohtaisesti. Niin vasemmistolaista niin vasemmistolaista.


      • Anonyymi

        Persut pettävät aina.


    • Anonyymi

      99%:a poliitikoista pilaa loppujenkin poliitikkojen maineen.

    • Anonyymi

      Muut puolueet vastustavat toista testiä turisteilta, mutta vaativat koronapassia.
      Miksi tänne joku ulkomailta matkustaisi, jos ravintoloissa ja tapahtumissa kuitenkin vaaditaan koronapassi tai kolmen vuorokauden välein tehty testi?

      • Anonyymi

        ..tai vaaditaanko turisteilta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ..tai vaaditaanko turisteilta?

        Eiköhän Suomen laki koske kaikkia maassa olevia?
        Eli EU:n rokotepassilla pääsee ilman testiä maahan. Jos tätä dokumenttia ei löydy, niin ravintoloihin ja tapahtumiin vaaditaan jatkossa negatiivinen testitulos 72 tunnin välein?


    • Anonyymi

      PeVissä ei vastusteta, eikä kannateta, vaan käsitellään asioita perustuslain näkökulmasta.

    • Anonyymi

      Vasuri se jaksaa kirjoitella pitkiä antikampanjointikirjoituksiansa.

      Mutta kirjoitatpa mitä hyvänsä niin persuille vain EI LÖYDY äänestysvaihtoehtoja puoluekartalta.
      Ei persuista siirrytä äänestämään mitään demareja, kepuja tai vasemmistoa. Hölmöä on uskoa mitään kokoomuksenkaan lupauksia - pesunkestäviä federalisteja ja monikulttuurimyönteisiä kun ovat jatkossakin.

      • Anonyymi

        Ei löydy ei, jos siis tahtoo umpitampiot maan johtoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei löydy ei, jos siis tahtoo umpitampiot maan johtoon.

        Ei löydy jos haluaa, että suomi pysyy yhtenäisenä, turvallisena, sivistyneenä sekä hyvinvoivana maana.

        Valtavirtapuolueiden EU-federalismi sekä monikulttuuri ja islamofilia tekevät Suomesta paskareikämaan ennen pitkää. Persut on ainoa olemassaoleva työkalu tässä tilanteessa, eikä luultavasti sekään tule olemaan tarpeeksi, joten bon voyage Finland - mätäne hautaasi rauhassa.


    • Anonyymi

      Perustuslakivaliokunnan tehtävä on selvittää voidssnko laki käsitellä tavallisena lakina vai onko se perustuslain luontoinen ja åitää käsitellä vaikeutetussa menettelyssä.

    • Anonyymi

      Samanlainen teatteri kuin EU:n koronatukipaketti. PS "vastustaa" kun tiedetään, ettei sillä ole mitään väliä. Kuitenkaan ei viivytetä asian käsittelyä niin paljoa, että hanke oikeasti kaatuisi tai viivästyisi, vaikka periaatteessa tuollainen viivytys olisi mahdollista. Eli pelkkää teatteria.

      • Anonyymi

        Perustuslakivaliokunnan tehtävä ei ole jarruttaa lakien käsittelyä vaan annettava lausunto voidaanko laki käsitellä tavallisena lakina vai ei.


      • Anonyymi

        Totta.


    • Anonyymi

      Tyypillistä porvaripersuilua.

    • Anonyymi

      koronapassi on laiton.

    • Anonyymi

      Valeoppositio toimii kuten valeopposition kuuluukin toimia.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5339
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3447
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1572
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      193
      1484
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1003
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      779
    Aihe